Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Britse linksdictatuur een feit: Journalist gevangen gezet vanwege verslag over moslim pedo verkrachtingsbendes

Rechter verbiedt onafhankelijke media te berichten over veroordeling conservatieve journalist-activist – Honderden woedende Britten bestormen Downing Street 10

 
(Afbeelding: Getty Images (5)).

Jarenlang lieten lokale en regionale Britse politici, politiefunctionarissen en agenten in diverse steden islamitische pedofiele verkrachtingsbendes ongestoord hun gang gaan, waardoor vele honderden Britse meisjes –sommigen niet ouder dan 11, 12- het slachtoffer konden worden. De conservatieve activist-burgerjournalist Tommy Robinson die de verzwegen misdaden al 10 jaar geleden aan het daglicht probeerde te brengen, is daar nu voor gearresteerd en tot 13 maanden gevangenisstraf veroordeeld, wat gezien de overheersing van Britse gevangenissen door moslimbendes een zekere doodstraf is. Bovendien heeft een rechter de onafhankelijke media zoals Breitbart verboden om hierover te berichten, wat onderstreept dat Groot Brittannië een totalitaire linksdictatuur is geworden.

 

Infowars verslaggever Kit Daniels noemt de voor pers en publiek verborgen gehouden arrestatie en veroordeling van Robinson een ‘Sovjet achtige verdwijning. Het is heel waarschijnlijk dat hij, gezien de eerdere doodsbedreigingen tegen de journalist, in de gevangenis zal sterven.’

Het Amerikaanse Fox News haalt Britse bronnen aan die niet met name kunnen worden genoemd, omdat ze anders ook in de gevangenis belanden. Robinsons advocaat bevestigde echter dat zijn cliënt feitelijk de doodstraf heeft gekregen, omdat hij in de gevangenis het zal moeten opnemen tegen de daar feitelijk vogelvrij opererende moslim bendes. De rechter zou hiervan op de hoogte zijn geweest, maar zich daar niets van hebben aangetrokken.

‘Wat zijn wij voor een politiestaat geworden?’

UKIP leider Gerard Batten sprak zijn schande uit over de behandeling van Robinson. ‘Wat zijn wij voor een politiestaat geworden? Ik kan me niet herinneren dat iemand van een ‘misdaad’ werd veroordeeld, waar niet over bericht mocht worden. Zelfs zijn naam, zijn vergrijp en de plek waar hij gevangen wordt gezet mag nu niet worden genoemd.’

Kort na het bevel van de rechter haalden Breitbart London, de Mirror, de Daily Record, de Birmingham Mail en Russia Today hun artikel over Robinson weg. Breitbart London verwijderde enkel Robinsons naam, zijn ‘misdaad’ en de plaats waar hij werd veroordeeld, maar liet het artikel verder staan. (3)

De meeste door de staat gecontroleerde massamedia willen er sowieso niet over schrijven, maar het nieuws lekte door onafhankelijke media desondanks uit. Het gevolg was dat honderden woedende Britten Downing Street nr. 10 bestormden, de hekken beklommen, en eisten dat Robinson wordt vrijgelaten (4). Sommigen waagden het al over het begin van een revolutie tegen de gevestigde orde in Londen te spreken. (2)

Wilders stelt vragen aan minister Blok

U denkt: dat heb ik nergens op het nieuws gezien of gelezen? Inderdaad, zo gaat dat ook in Nederland al jaren. Als ergens 20 linkse activisten tegen protesteren, worden ze prominent voor de camera’s gezet, en verschijnen ze onmiddellijk in de headlines van de grote nieuwssites. Nu vele honderden Britse burgers het echter opnemen voor een conservatieve activist die zich verzet tegen de islamisering van zijn land, blijven de meeste van de echte nepnieuwsverstrekkers in Nederland en Europa ijselijk stil.

In eigen land is het –we zouden zeggen vanzelfsprekend- PVV leider Geert Wilders die parlementaire vragen gaat stellen aan de minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok.

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart London
(4) Breitbart London
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 27-05-2018 13:16

Het is niet nodig de islam zwart te maken, dat doet het zichzelf wel.

ohje op 27-05-2018 13:56

Tja nu zijn ze halt hier.

Als u denkt dat het goed zal komen,bedenke als zich de situatie keert de totale ellende zal uitbreken.

Politiker weten dat het allang te laat is en kunnen daarom enkel toegevelijk zijn want het is veel te laat voor een ommekeer.

caso op 27-05-2018 14:34

De telegraaf heeft er een artikel over, achter betaalmuur.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2086295/protest-tegen-arrestatie-omstreden-working-class-hero

wardje op 27-05-2018 14:42

De vragen van Wilders c.s. zjin te vinden in zijn tweet, ongeveer de tiende van bovenaf, onder:   https://twitter.com/hashtag/TommyRobinson?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw         ----      gevonden via philosophia-perennis.com (PP):    ----   https://philosophia-perennis.com/2018/05/27/fox-news-britische-justiz-verhaengte-nachrichtensperre-im-fall-tommy-robinson/

Bundy op 27-05-2018 14:54

In het einde zal alles omgekeerd zijn , slecht zal goed genoemd worden en goed zal slecht genoemd worden .

Omdat dit een Christelijke site is hoop ik dat iedereen die dit schunnige nieuws leest zal bidden voor Tommy Robinson , die anders inderdaad in de gevangenis door de moslims vermoord zal worden .

Tom Hendrix op 27-05-2018 14:56

De eindtijd is aangebroken. Duistere krachten, als de socialistische internationale, de "Deep State", de eussr, bilderberg en de illuminatie werken samen, om de mensheid in chaos en ellende te storten. Naar mijn mening althans. Slechts Christus is de redding.

Kees van Kesteren op 27-05-2018 15:35

Beste Bundy,

Uiteraard zal ik bidden voor Tommy Robinson.

Ik moet er de hele dag aan denken in welke situatie deze man terecht is gekomen.

Ik hoop van harte dat er miljoenen stemmen zullen klinken, opdat deze man veilig vrij komt.

Klaas op 27-05-2018 15:37

in nederland leven wij ook in een stille subtiele dictatuur. . De mensen censureren zichzelf door de brainwash door de staat. Hoe slim is de staat als zij dat heeft beteikt. Zeer slim en kwaadaardig. Iedereen werkt  aan die dictatuur mee van hoog tot laag In het bijzonder zij die bij de overheid werken. Zij zijn daders En houden dit systeem in stand. Zo simpel is het. Oppositie is er niet in nederland.

ster op 27-05-2018 17:17

En dan durft het westen iets te zeggen over Noord Korea? Noord Korea zou het zelfs nooit zover laten komen dat vrouwen zo massaal verkracht worden.

Ramshoorn op 27-05-2018 18:01

Ja, ik bid ook mee voor de spoedige bevrijding van Tommy Robinson uit die smerige Britse Gevangenis!!! 

Jan op 27-05-2018 18:07

En wat doet de wereld niks alleen maar zeggen hoe het moet en wij Nederlander ook niks tot dat het telaat is

Between The Lines op 27-05-2018 18:31

Dit is nog maar het begin....Engeland loopt in Europa vooruit.

Doordenker op 27-05-2018 18:41

In de 'USK' (United Socialist Kingdom) heeft naast Londen, nu ook Sheffield, al een moslim 'Lord Mayor' (burgemeester).

De autochtone Britten zijn langzaam maar zeker de controle over hun eigen land aan het verliezen.

Binnen enkele decennia zullen de Britse eilanden er wellicht nog altijd zijn, maar de bewoners van deze eilanden, hun cultuur en model van samenleving zullen totaal verschillen van wat we traditioneel als Brits beschouw(d)en.

Als we naar Engeland reizen, zullen we ons eerder in een moslim land, zoals Pakistan, voelen, dan in het traditionele Engeland dat we (ooit) kenden.

Aangezien het witte/blanke ras duidelijk een (onbeschermde) minderheid is in de wereld, zal onze eigen cultuur en onze eigen 'way of life' uiteindelijk verdrinken en totaal ophouden te bestaan als gevolg van de 'verrijking' gebracht door de vloedgolf van 'nonwhites' uit primitieve derde wereld landen.

Deze 'de facto' genocide van het blanke ras zal van een omvang zijn die de wereld nog nooit gezien heeft en waarvan de negatieve economische, culturele en humanitaire gevolgen, niet alleen voor ons zelf maar voor de hele mensheid, rampzalig zullen zijn.

Terwijl aan de duistere middeleeuwen na 1000 jaar eindelijk een einde kwam, zullen de komende duistere middeleeuwen (v2) wellicht nooit meer eindigen. En deze derde planeet vanaf de Zon zal niet meer planeet Aarde noemen, maar planeet Islam...

Rosalie op 27-05-2018 19:30

Nooit meer zal ik nog een poot in Engeland zetten !!! Terwijl we er elk jaar heen gingen. Het land is prachtig maar de mensen die er wonen raken steeds meer van het pad af.

Doordenker op 27-05-2018 19:34

@Klaas.

“The illusion of freedom will continue as long as it's profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.” - Frank Zappa.

VERTALING:

"De illusie van vrijheid zal slechts duren zolang het rendabel is om deze illusie in stand te houden. Op het moment dat het te kostelijk wordt om deze illusie in stand te houden, zullen ze gewoon de achtergrond verwijderen, de gordijnen terugtrekken en de tafels en stoelen uit de weg ruimen en je zult dan de stenen muur zien aan de achterzijde van het theater." - Frank Zappa.

Cale op 27-05-2018 19:52

Het gaat overal zo, in het ¨vrije¨westen zit het nieuws op slot. Het grappige is dat in Rusland in de media wel degelijk over misstanden gesproken wordt. De Russische staatszenders (klinkt zo lekker), hebben populaire discussie programmas waar op hoog niveau politieke zaken worden besproken. Ook nationale politiek wordt stevig onder de loep genomen. Het is een fabel dat daar geen persvrijheid bestaat en wij dat wel zouden hebben. Het probleem is dat bijna niemand buiten Rusland, Russisch spreekt. RT news is wel in het Engels maar wordt lang niet overal op de kabel aangeboden. Op internet hebben diverse Russische news sites, zoals RT, Sputnik, Fort Rus, etc. goede artikelen over binnen en buitenland. Maar ja, daar moeten de mensen wat moeite voor doen. En de meesten willen helemaal niets weten, want dat is maar lastig en misschien wel eng. Dat is het grote probleem; ongeinteresseerdheid. Want bijna alle nieuws is op het internet te vinden.

Ivan Chapka op 27-05-2018 20:48

Kijk de EU en landen zoals het VK hadden de mond vol over Putin die de media naar zijn hand zette, maar kijk eens wat er de laatste jaren gebeurd in ons zogenaamde democratische Westen?

De oplages van de geschreven pers zijn in elkaar gedonderd, waarop de PvdA zijn kans schoon zag bij monde van Plasterk om deze pers(uitgezonderd de Telegraaf en Elsevier) te subsidiëren, want het was zo zielig als die moest verdwijnen. Resultaat is nu een pers die als een loops hondje achter de overheid aanloopt en alles maar dan ook alles nabrieft wat ze van den Haag wereldkundig moeten maken. Er is nu dus op de Elsevier na, geen onafhankelijke MSM meer. Of je nu de NPO, RTL, SBS, of de zoals zij zichzelf vinden de kwaliteitskranten. Het is allemaal van hetzelfde, vandaar ook dat ik het dagelijks nieuws op een andere wijze tot mij neem.

De EU is een ongekozen staatsdictatuur geworden en onze "politici" volgen gedwee de opdrachten van Brussel, en dus ook van de US.  En niemand van de laffe EU politici (uitgezonderd de Oostelijke landen) neemt hier ook maar enigzins afstand van, dus kunnen de linksdragenden zoals Antifa/Soros ongestraft hun morbide meningen verkondigen en ons werelddeel in het verderf storten door 24/7 tegen de Russen i.p.v. tegen de islam aan te schoppen. Totdat een "false flag" verkeerd uitvalt en de hele aarde een "no go" nucleair gebied wordt, want geloof me echt dat de kruik net zo lang etc. En dan is het einde oefening.

Moge God ons dan bijstaan en een speciale verrassing voor de elite hebben.

Jo op 27-05-2018 22:14

Alice Weidel van AFD zei in het Duitse parlement: 'Dieses land wird von idioten regiert' en Thierry Baudet citeerde haar !!! https://www.youtube.com/watch?v=GiUU8PrPzso. In 4.02 minuut kunt u ook zien dat Markt Rutte en Wopke Hoekstra te onbeschaafd zijn om naar de spreker te luisteren, maar bezig zijn met ander dingen. Zo erg is Markt Rutte gedegenereerd !!!

In het Britse maar ook het Duitse parlement heb ik zo'n onbeschoftheid nog nooit gezien !

Luisteren naar sprekers hoort éénmaal bij het vak politicus, en als je dat Niet wilt ben je géén democraat en hoor je niet thuis in het parlement !!!

Dit is het zoveelste bewijs dat Markt Rutte niet naar het Nederlandse volk luistert door niet naar vertegenwoordigers daarvan te luisteren, en op de eerste plaats natuurlijk Geert Wilders, maar in feite iedereen die hem niet naar de mond praat.

Cefas op 27-05-2018 22:46

Begin van einde van de vrije westerse democratieen. De klauwen van de links-fasistische dictaturen in Europa grijpen om zich heen en helpen de Islam hier vaste voet te krijgen met de Sharia als grondwet. Kwestie van tijd.

Kees van Kesteren op 27-05-2018 22:53

Mooi geschreven Ivan!

Hendrikus op 27-05-2018 23:43

Dus nu is het al zover gekomen dat personen die over de door Moslims veroorzaakte zware criminaliteit zijn of haar mond durft open te doen eindigt in gevangnis.

mientje op 28-05-2018 00:30

De britse regering weet heel goed hoe fout ze zijn door het misbruik van jonge meisjes jaren lang te ontkennen.Ze zijn immers opgevoed door normale ouders. Nu moeten ze door het stof en daar hebben ze geen zin in en daarom laten ze iemand uit het volk bloeden, dat heet martelaarschap

mientje op 28-05-2018 01:52

Wil toch nog iets zeggen over Paul Golding en Yaida Franzsen van britain first. Jaren abbonee geweest op you tube, ze zijn weg  "gezuiverd "  ben nog steeds abonnee maar Paul Golding zit al heel lang in het gevang .Om dezelfde reden eigenlijk als Tommy Robinson. Paull em Yaida liepen met hun witte houten kruizen in de buurten waar ze waren opgegroeid en werden  door moslims uirgescholden en in het gezicht gespugt. En dan eindig je dus in de gevangenis, omdat je ziel ligt bij je vaderland, dat wordt overgenomen door          ja wat eigenlijk

wardje op 28-05-2018 02:15

"Wat is er gebeurd met Engeland in tien jaar sharia-law?"      -----       Tweet onder:       https://twitter.com/VervimaMedia/status/1000385064180461568/video/1

wardje op 28-05-2018 02:18

In welke gevangenis Tommy Robinson is gedetineerd kan ik niet halen uit de bronnen.  Wat is ook al weer zijn echte naam ?

Bundy op 28-05-2018 02:57

@ Kees van Kesteren op 27-05-2018 15:35

Bedankt voor je reactie .  Op een andere site vond ik dit artikel waarin vooral het filmpje nog enige hoop gaf .   In Engeland gaan mensen nog wél de straat op en hebben maling aan de huurlingen ( die ook de wijken in kwestie niet in durven ) .  Tommy Robinson heeft dus een grote groep mensen die laten weten dat ze hem niet vergeten zijn .

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13014:angstaanjagende-taferelen-in-engeland&catid=10:buitenland&Itemid=23 

Tom Hendrix op 28-05-2018 06:07

@Ivan Chapka: 20.48. uur, op 27/5. Met U eens, Ivan.

Anneke op 28-05-2018 08:52

Veel, heel veel islamieten zwaar verward door de koran. Veel, heel veel  Europese burgers zwaar vergiftigd door al dat FakeNews! En dat al vele decennia! Er is geen persvrijheid, zeker vanaf de vroege jafen-70 vn de vorige eeuw.

Hubert Luns op 28-05-2018 11:12

Waarom hebben ze Robinson niet gewoon stiekem vermoord, zoals ze dat met de Duitse journalist Udo Ulfkotte hebben gedaan? Ik denk omdat ze hiermee een nieuwe en gemakkelijker trend willen beginnen om journalisten "kalt zu machen".

Hubert Luns op 28-05-2018 11:14

Vroeger was het nog zinvol verschillende kranten te lezen om zich op die manier een genuanceerd beeld te vormen van wat zich allemaal afspeelt, maar dat is voorbij. Diezelfde nivellering zien we in de politiek. Waar moet je op stemmen? Het maakt niet uit of je door de hond of de kat wordt gebeten. Maar de mensen zijn niet achterlijk – de manipulatie heeft zijn grenzen – en daarom verliezen de toonaangevende tijdschriften en kranten steeds meer abonnees en komen er horden journalisten op straat. Dat is een onstopbare trend.

Bundy op 28-05-2018 15:07

@Hubert Luns op 28-05-2018 11:14

U heeft volkomen gelijk .  Robinson wordt waarschijnlijk in alle openheid afgevoerd om als voorbeeld voor anderen te dienen .

Ivan Chapka op 28-05-2018 17:48

Bedankt @Tom Hendrix op 28-05-2018 06:07 en @Kees van Kesteren op 27-05-2018 22:53.

Laten wij vooral onze meningen blijven weergeven, zolang dit nog door Brussel is toegestaan , en ons daardoor niet als lammeren naar de slachtbank laten brengen, zoals met 80-90 % van onze gehersenspoelde in slaap gesuste zombie landgenoten het geval is. Vr.Gr.

Pieter op 29-05-2018 03:03

Free Tommy!

Robert v K op 29-05-2018 09:48

Nu Tommy Robinson, morgen wij. Let maar op, als we deze trent niet snel stoppen. Zijn wij de volgende.. Die ideeën zitten al uitgewerkt in de EU pijplijn

"Going downhill pretty quick now"

Doordenker op 29-05-2018 15:43
Paul Weston - The Orwellian Jailing of Tommy Robinson
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl