Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Brits overheidsdocument bevestigt dat EU nationale soevereiniteit opheft en Superstaat creëert

Brexit expert: ‘Ondanks alle beweringen van politici van veel partijen dat de EU geen superstaat zal worden, toont dit document uit 1971 aan dat dit precies het plan is’

Ook uit dit officiële, lang geheim gehouden document blijkt dat de realiteit dermate schokkend en confronterend is, dat de meeste mensen het nog steeds weigeren te geloven. En dat was en is dan ook precies de bedoeling van de antidemocratische globalisten in Brussel.

Uit een Brits overheidsdocument dat tientallen jaren lang verborgen werd gehouden blijkt dat de EU, toen nog de EEG genoemd, toen al van plan was om de soevereiniteit van de lidstaten geleidelijk op te heffen, en heel Europa vanuit Brussel te regeren. Dit plan moest minstens 30 jaar voor de burgers ontkend worden, zodat ze het verdwijnen van hun zelfbeschikkingsrecht en democratie pas in de gaten zouden krijgen als het te laat is. Het Europese schijnparlement was en is een onderdeel van die misleiding, omdat alleen de Europese Commissie daadwerkelijke macht heeft.

 

De EU een totalitaire dictatuur, waar enkel een nep democratisch masker overheen is gelegd, is in 2018 al lang niet meer een complot, maar de harde realiteit. Het document met het nummer FCO 30/1048 van het Britse Foreign and Commonwealth Office omschrijft bijna alle ontwikkelingen die in de afgelopen 47 jaar daadwerkelijk zijn uitgevoerd, en bevat aanwijzingen over hoe de aandacht van de Europese burgers moest worden afgeleid, om hen zo lang mogelijk in het duister te laten over het streven naar een federale Europese Superstaat.

Het document werd destijds opgesteld voor de regering van premier Edward Heath, die de toenmalige EEG verdragen er in het parlement wist door te drukken. Het bevat onder andere het plan voor een gemeenschappelijke munt (de euro, realiteit geworden), een fiscale (financiële) unie (in uitvoering), een Europees leger (mee begonnen), een gemeenschappelijk buitenlands beleid (op belangrijke terreinen werkelijkheid geworden), en het streven om EU-regels en wetten boven die van de afzonderlijke lidstaten te stellen (100% in- en uitgevoerd).

Europeanen opzettelijk misleid en belogen

Om deze zaken te realiseren moest de macht van de nationale parlementen, dus ook onze Tweede Kamer, geleidelijk aan Brussel worden overgeheveld. Dat zou er echter toe leiden dat de Europese volken hun parlementen niet meer zouden vertrouwen. In het document wordt daarom de conclusie getrokken om ‘het volk en de pers in het duister te laten omtrent de genoemde gevolgen, en de publieke bezorgdheid niet te verscherpen terwijl ze impopulaire maatregelen... op het verre en oncontroleerbare functioneren van de gemeenschap terugvoeren.’

De Europese burgers moest daarom minimaal 30 jaar het idee blijven houden dat hun landen soeverein zouden blijven. Ze mochten pas iets in de gaten krijgen als het al te laat was, en de ingeslagen koers naar een Europese Superstaat onomkeerbaar zou zijn gemaakt. Anno 2018 is dat inderdaad het geval, mede dankzij onze eigen regeringen.

EU geregeerd door antidemocratische, Europa-vijandige club globalisten

De Britse Express besteedde er enkele dagen geleden opnieuw aandacht aan, nadat de Telegraph dat zo’n 6 jaar geleden als eerste deed. In Groot Brittannië is het sinds Brexit opnieuw actueel geworden, maar op het Europese vasteland wordt het compleet genegeerd, omdat in het document bevestigd wordt dat we inderdaad worden geregeerd door een antidemocratische en zelfs vijandige club globalisten, wier plannen om de nationale soevereiniteit op te heffen inmiddels zo succesvol zijn geweest, dat nu fase 2 is ingetreden, namelijk de vernietiging van de Europese culturen door middel van massa immigratie en islamisering.

Het Britse volk is hier net op tijd achter gekomen, en is uit deze totalitaire, ronduit fascistische EU-dictatuur gestapt. Annabelle Sanderson, Brexit expert, wijst erop dat ‘ondanks alle beweringen van politici van veel partijen dat de EU geen superstaat zou worden, dit document uit 1971 aantoont dat dit precies het plan was. De aartsklagers (tegen Brexit) van Labour, de Liberaaldemocraten en de Tories moeten daar eens over nadenken en zich afvragen, waarom ze eigenlijk parlementariërs zijn, als ze niet echt willen dat Westminster (de Britse Tweede Kamer) verantwoordelijk is voor dit land.’


Xander

(1) Epoch Times

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 18-05-2018 14:21

Ik geloof dat dit al bezig is, wat heeft een soeverein land dat lid is van de EU nog te zeggen, weinig ! Wel is het zo dat de wetten die worden opgelegd aan de lidstaten, van de lidstaten zelf komt dus er is in de Europese besluitvorming een vorm van hypocritie , als er kritiek komt dan gaat men meestal schuilen achter het idee, ja maar, de EU heeft dat beslist, terwijl ze zelf deelnemen aan de besluitvorming!! daarom wil de VS onder de VS zelf willen beslissen wat ze willen, en niet iemand in hun plaats en dat noemt men dan VS eerst, en dan is de EU kwaad maar ze doen zelf aan protectisme ! dus de dictatuur van de EU is er volgens mij al alleen nog de lichte versie het ergste moet volgens mij nog komen!! Shalom

joep de kat op 18-05-2018 14:32

Ja, dit document is uit 1971 er is veel gebeurt in de tussen tijd als het echt  zo was dan zat Engeland nog wel in de Eu als volledig lid.  

Kees van Kesteren op 18-05-2018 15:35

 

We leven inderdaad in een totalitaire dictatuur.

Onderstaand een nieuwsbrief, welke ik vandaag ontving van TLN (Transport en Logistiek Nederland).

Exorbitante verhoging Duitse tol maakt vervoer in Duitsland onbetaalbaar?

Duitsland besloot gisteren de tol voor vrachtwagens vanaf 1 januari 2019 enorm te verhogen. De tarieven gaan met 20 tot zelfs 60 procent omhoog. Deze verhoging maakt vervoer naar Duitsland onbetaalbaar.

Alles zal om zeep gebracht worden. We staan er bij, kijken er naar, doen helemaal Niets en laten het allemaal gewoon gebeuren!!

Wat een volk......

Simon op 18-05-2018 16:32

Graag dat formulier even op deze site Xander.

Zodat we het zelf kunnen lezen.

Lees de bron onder het artikel.Mod.

Johan op 18-05-2018 17:15

Hadden we maar iemand zoals Trump... Het EU-drama is nog maar nauwelijks begonnen. Doe niet mee met het 12 sterren bedrog en de Brusselse diktatuur.  Plak de 12 sterren op je nummerbord van je auto af! Met een sticker van de vaderlandse vlag. Stel een daad en sta verbaasd hoeveel positieve reacties je krijgt over een sticker van 70 cent! (https://stickermaster.nl/vlaggenstickers)

Cale op 18-05-2018 17:47

De EU is een nazi plan uit 1941. Voor de liefhebber:

https://langleveeuropa.nl/2015/01/de-oorzaak-is-in-de-oorsprong-van-de-europese-unie/

Tom Hendrix op 18-05-2018 19:52

@Cale: 17.47. uur. Geheel met U eens, Cale. Ze hadden Nooit aan dat gedrocht EU mogen beginnen. Ik noem het; het Verraad van Maastricht.

mollie op 18-05-2018 21:49

Dus weet wat je stemt zoals het pluche 

Cefas op 18-05-2018 23:28

De EU is een vijandige entiteit in Europa en vormt een regelrechte bedreiging voor de soevereine landen binnen Europa. Bovendien stelt de EU alle grenzen open voor een vijandige religie en een vijandige illigaliteit. De vijand komt niet van buiten maar is reeds binnen en is onder ons. Burgeroorlogen liggen op de loer en wellicht nog erger. Pessimistisch? Nee. Realistisch!

Atina op 19-05-2018 00:14

Johan op 18-05-2018 17:15

" Hadden we maar iemand zoals Trump."  

Kijk eerst deze docu die ik vandaag heb gekeken en je zegt dat nooit meer 

https://www.netflix.com/nl/title/80206395

Bundy op 19-05-2018 02:06

@Kees van Kesteren op 18-05-2018 15:35

Het is nog erger . Ik had recreatief C en D "groot " .  Bij verlenging moet je vier uur rijtijd in de grootste truck aantonen .  De huur is € 250,- per uur en samen met een keuring en administratie kost dit € 1400,-                         Ik wilde dit doen maar zag toen dat dat rijbewijs vijf jaar geldig is .    Dit geldt ook voor beroepschauffeurs , die ook nog hun code 95 iedere vijf jaar moeten verlengen d.m.v. curses gevolgd door examens .   De chauffeur die ik ken mag alles zelf betalen , nog sneuer is dat dit een man is van 63 jaar oud  .            Laats schoot in België zijn electriciteitsstekkertje los zodat hij niet pre-paid zijn rit vooruit kon betalen , dan krijg je een enorme boete die van je salaris wordt afgetrokken , soms heeft hij een maand niets .

Weinig mensen weten dat de chauffeur een pasje in de wagen moet invoeren die op de seconde de rijtijd bijhoudt , en er bij overschrijding zware sancties volgen .                  Alle snelwegen in Europa hangen vol met  camera's die precies doorgeven wie er waar rijdt .

De media hebben het nooit over b.v. Bulgaarse psycho-trucks die aan geen enkele regel voldoen en met maling aan ongeveer alles met valse kentekenplaten hun lading afgeven en dan terugrijden zonder te stoppen .   De chauffeurs ( die geen slaap nodig hebben ... ) rammen zelfs de politie van de weg ( zie You-tube ) maar leveren wél goedkoop de lading af .

De E.U heeft werkelijk alles bedacht om de eigen vervoersbedrijven / economie om zeep te helpen , maar Duitsland is nu dus kampioen .  Die Grünen willen als gevolg van hun onbewezen milieu-religie  blijkbaar geen bevoorrading meer van supermarkten , liever de hongersdood dan die vreselijke diesels .  

De wetgeving zal nog wel ingewikkelder ( waanzinniger ) worden en de straf op rijden nog hoger totdat de transporteurs het opgeven .  Totale ineenstorting van de Europese samenleving zal het gevolg zijn .  Het ergste vind ik dat het volk gewoon doorslaapt totdat ze in de supermarkt bij een leeg schap staan .

ieznogoedh op 19-05-2018 08:38

De partijen die hierover moeten nadenken kan het weinig schelen want ze houden hun dikbetaalde baantjes in de nepparlementen en als kers op de taart kunnen ze misschien wel doorstoten naar het nepparlement in Brussel voor een nog beter betaalde nepbaan.

maria op 19-05-2018 09:28

Kees van Kesteren op 15.35

Wat zouden wij er daadwerkelijk aan kunnen doen ?, het maakt niet uit op wie we stemmen 

De politici gaan gewoon door met " het plan  "

Zij worden beinvloed door een hogere macht 

Rienus op 19-05-2018 10:56

Atina op 19-05-2018 00:14

U kijkt maar iets op Netflix en gebruikt dat als argument om een mening te hebben over iemand?

OT

Mensen worden al vanaf het moment dat communicatie mogelijk is misleid, omdat het kan. Dat gebeurt over de hele wereld en het probleem waar onze generatie mee te maken heeft is dat mensen met de middelen (Soros) teveel invloed hebben. Maar er speelt natuurlijk veel meer, waar eerlijk gezegd mijn denkraam te beperk voor is om jet allemaal te bevatten. Wat ik kan verzinnen is dat er een klimax komt die een dreigende oorlog inhoudt, en dat is triest, maar kennelijk zijn er mensen die dat willen.

curvedwater op 19-05-2018 13:17

Trump is bezig met het oprollen, wereldwijd, van deze deepstate, van de zeer criminele superelite, tot op rothschild nivo.

Volgens een 3 jaar oud plan, van/in samenwerking met leger en geheime diensten. Is nu nog achter de schermen bezig, want moest eerst de corruptie binnen fbi/ ministeries/rechterlijke macht aanpakken, en komt pas naar buiten na een nieuwe iran-deal, omdat dan de (even corrupte) MSM er niet meer omheen kunnen. Plan van de deepstate, de globalisten ( "produktie op de goedkoopste plek, wegvallen van werkgelegenheid opvangen met uitbreiden van dienstensector") was het vernietigen van de USA, verdeeldheid zaaien en uiteindelijk minimaliseren van bevolkingen wereldwijd, terwijl de superelite - ook sponsor van alle oorlogen- zich rustig kon blijven verrijken.

Voortgang van deze "great awakening" vh DrainTheSwamp, te volgen op qanon.pub. Uitgebreider op douknowq.com. En uitleg van codetaal te zien op youtube, bv Blessedtoteach https://www.youtube.com/channel/UC3yCYDoc70dMMQGKL364wHQ/videos en prayingmedic https://www.youtube.com/user/prayingmedic/videos

Ike op 19-05-2018 16:42

@Bundy op 19-05-2018 02:06

Ik ga niet de Grunen verdedigen. Maar ik kan het best begrijpen als men op één of andere manier over wil schakelen op elektrische trucks. Er zijn ook alternatieven te bedenken waarbij het aantrekkelijk word voor iedereen om de boodschappen online te bestellen en te laten bezorgen vanuit distributiecentra met elektrische bestelwagens.

Het probleem is vaak echter dat bewust of onbewust voor hele slechte distributie gekozen worden. Maar waar meer mensen een baan mee hebben. Als jij in Amsterdam woont en naast een kantorenpark of distributiecentra, krijg jij een baan aangeboden in Utrecht op een uur rijden. Daarmee zorg je dan voor extra werkgelegenheid...... Als je lopend of met de fiets naar je werk had gekunt zorg je voor minder banen.

Ik zal je een voorbeeldje geven die aangeeft hoe belachelijk dingen zijn. Ik bestelde iets uit de non-food bij een grote Duitse supermarktketen en per bestelling zou ik Euro 2,99 kwijt zijn. Ik bestelde drie verschillende artikelen. Ik kreeg eerst een bevestiging per e-mail van de bestelling met alles erop. Daarna kreeg ik 3 e-mails met facturen en track en 3 track en trace codes. Alles werd in de wacht gehouden totdat alle goederen van de bestelling bij de pakketdienst aankwam. Ik kreeg eerst een track en trace bericht dat alles op dag x tussen 14:00 en 18:00 zou worden bezorgd. Dit gebeurde niet. Ik moest natuurlijk wel thuis zijn om het te ontvangen. Daarna kreeg ik een bericht dat het op dag x+1 in hetzelfde 'tijdsvak' zou worden bezorgd. Op dag x+1 zag ik voor het tijdsvak een bezorger in mijn wijk lopen toen ik zelf buiten stond en vroeg hem of hij een pakje voor adres aaa had. Nee, hij keek even en noemde het adres zijnde aaa+100, Een adres dat heel dichtbij was. in de late middag kwam er een andere bezorger van dezelfde pakketdienst en bezorgde mijn 3 pakjes, waarbij een artikel in een doos zat waarin 10 stuks hadden gekund van hetzelfde artikel.

Dit alles gebeurde kennelijk voor Euro 2,99. Een extreem inefficiënte planning. Als de bezorging in een wijk tegelijk was gebeurd, had er minder gereden hoeven te worden. Dan had men het ook wellicht gekund met een elektrisch voertuig, die geladen kon worden met een snellader. Minder vervuilend. Wie maakt dat soort keuzes?

Ik weet dat sommige truckers graag lange afstanden rijden, maar het he;le systeem zou nationaal en internationaal vervangen kunnen worden door een systeem waarbij over lange afstanden het vervoer met elektrische treinen gaat en waarbij het vanaf kleinere distributiecentra met elektrisch vervoer gaat. Alles kan, maar men besluit om het te houden zoals het is en iedereen moet naar een aantal supermarkten rijden om alleen al zijn eten en drinken te kunnen kopen. Als men meer wil hebben van specialisten als een warme bakker, slager melkboer etc. etc. moeten er nog veel meer winkels bezocht worden en zijn er meer mensen die een baan hebben, maar is er ook meer vervuiling.

Ik weet dat het tegenstrijdig klinkt, maar ik ben voor meer consumeren en meer keuze daarbij, maar met minder vervoer en liever minder werk dan meer werk. Een soort top>down benadering waarbij mensen allemaal meer vrije tijd krijgen en niet alleen de top om te doen wat ze willen en te lezen en kijken wat ze willen..... Maar ja, dan willen natuurlijk meer mensen meebeslissen, als ze er de tijd voorkrijgen. Misschien houd dat alles wel tegen...........

Het probleem met dieseltrucks is slecht onderhoud en slechte afstelling. Als een truck slecht word onderhouden en slecht afgesteld is hij erg vervuilend. Ik ben het volledig met je eens dat het ook walgelijk is om alle boetes en schuld neer te leggen bij schauffeurs. Maar dat is misschien wel ook de verklaring waarom er zoveel dingen van vrachtwagens afvallen. Hoe kunnen die anders overleven? Het is alsof mensen worden gedwongen om een rotbestaan te leven. Omdat andere die de grote winsten pakken er belang bij hebben.

Voor mij zou het niet uitmaken of ik bij een kleine zelfstandige een veel duurder iets betaal of iets goedkoop bij een veel grotere keten. De grote winsten komen voor 99% niet bij de harde werkers terecht. Grunen vinden vaak dat je alles biologisch moet kopen en zo lokaal mogelijk moet kopen. Maar ook al kan de groente, fruit en vis in hoogbouw met led verlichting in jouw wijk gekweekt worden, dit gebeurd niet. Vaak worden er net zoveel chemicaliën op biologische gewassen gegooid als op andere gewassen. Alleen zijn ze duurder. Krijgt het personeel in een biologische Grüne winkel net zo slecht betaald als in een grote supermarktketen......

Dus gaat alles gewoon door en krijgen we boontjes in de supermarkt van stinkende velden in het buitenland waar afval in irrigatiekanalen voorbij drijft als verfbussen en de ergste chemicaliën over de gewassen worden gespoten tot een paar maanden voor het oogsten.... Er zijn niet veel werkers die daarover kunnen getuigen, omdat ze kapot gaan aan het gif.

De stinkende velden heb ik gezien op vakantie.

Jean op 21-05-2018 12:18

Die EU bende staat voor "dictatuur" en dat mag nooit plaatsvinden, dus Europeanen kom op voor onze onafhankelijkheid, nationaliteit, vrijheid en veiligheid. Hetgeen Niet in Europa thuishoort is die  islam,  Moet verboden én verdreven worden uit Europa.

Anneke op 22-05-2018 14:07

Vandáár de naam Evil Union. Ben de EU al weer jàren geleden zo gaan betitelen. Een zéér passende naamswijziging! Niets van democratie, een bewijsstuk van het verdervende verraad van de Europese lidstaten, richting de bevolking.

Anneke op 22-05-2018 14:10

Het volk schreeuwt: Nee. De Evil Union krijst: Ja. Denk nu terug aan het Nee uit 2005,betreffende de EU grondwet. Via een gladde omweg werd het dus toch een Ja. Verdrag van Lissabon.

curvedwater op 28-05-2018 16:48

@Ike

"De stinkende velden heb ik gezien op vakantie."

Een paar jaar geleden ging een duits consumenten programma na, wat er wáár is van die groene labels. Men kwam ter4cht bij een bessenverzamelaarster bij Noorse fjorden - aan wie het predikaat was geweigerd want niet standaard genoeg- en in China bij een bedrijf met wel een groen predikaat, maar midden in een zware-industrie gebied.

Bleek dat de bevolking zelf nauweijks kon drinken van dat water, maar het werd wel gebruikt voor de "biologische teelt".

Conclusie van het programma: er waren meer dan 20 merken groenlabels, maar hard gecontroleerd werd er nauwelijks, echte groentelers werden soms geweigerd omdat ze niet aan speciale extra vereisten wilden voldoen, en omdat de inkomsten in de vorm van licensie-afdrachten behoorlijk waren, was het een windhandel te noemen

stevan op 03-06-2018 13:33

niets is te laat burgers worden langzaam maar zeker wakker langzaam maar zeker er is opstand aan ontstaan en dat is overal merkbaar 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl