Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17

Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland

Het JIT krijgt zware kritiek uit Rusland vanwege het negeren van getuigenverklaringen en radarbeelden, en het niet onderzoeken van grote aantallen wrakstukjes en lichaamsdelen..

Zoals we van meet af aan hebben voorspeld heeft Rusland ook van het JIT (Joint Investigation Team) de schuld gekregen van het neerschieten van vlucht MH-17 van Amsterdam naar Maleisië. Deze ‘conclusie’ was overigens al bij voorbaat ingeprogrammeerd, zeker als bedacht wordt dat de nu gepresenteerde ‘bewijzen’ vooral afkomstig zijn van het extreem anti-Russische, na een illegale staatsgreep door de VS en de EU geïnstalleerde fascistische marionettenregime, dat al jaren probeert een oorlog tussen de NAVO en Rusland te ontketenen. Daarom is het nu gepresenteerde JIT rapport niet alleen absurd, maar ook gevaarlijk. Bovendien is het intriest dat de vele nabestaanden opzettelijk worden voorgelogen, en ze zonder het te beseffen als pionnen worden gebruikt in een doortrapte nepnieuws campagne, waar ook de zogenaamde vergiftiging van de voormalige spion Skripal van deel uitmaakt.

 

Behalve de Oekraïense veiligheidsdienst leverde ook de beruchte Britse, uiterst tendentieuze ‘onderzoeks’groep Bellingcat beelden waaruit zou blijken dat een Russische eenheid stiekem de grens met Oekraïne was overgestoken, om vanaf daar een Buk raket op de Maleisische Boeing, met 298 mensen aan boord, af te schieten. De afgelopen jaren is meerdere malen aangetoond dat Bellingcat niets anders dan een werktuig in handen van Westerse geheime diensten is, en louter propaganda verspreidt.

De vele getuigenverklaringen uit het oosten van Oekraïne en de aangeleverde Russische radarbeelden, die een heel ander plaatje schetsen van wat er in juli 2014 ècht is gebeurd –namelijk dat MH-17 hoogstwaarschijnlijk door Oekraïne is neergehaald, juist om een oorlog tegen Rusland uit te lokken-, werden zoals verwacht kon worden door het JIT genegeerd of verdraaid.

Rapport gebaseerd op propaganda/ nepnieuws bureau Bellingcat

Het Russische ministerie van Defensie wijst er nogmaals op dat het JIT zich enkel baseert op ‘beelden van sociale netwerken, die door experts met fotobewerkingsprogramma’s zijn veranderd.’ Door de 53e Russische luchtafweerraket brigade uit Kursk als schuldige aan te wijzen, neemt het JIT exact dezelfde conclusie die Bellingcat een jaar geleden trok over, zo stelt het ministerie. ‘De afgevaardigden (van het JIT) zouden hun verklaringen enkel op feiten en getuigen moeten baseren, in plaats van op de producties van de nep(nieuws)makers van Bellingcat of de SBU (Oekraïense geheime dienst).’

Zo heeft het JIT gemakshalve ‘vergeten’ dat dit type verouderde Buk afweerraketten al jaren niet meer in gebruik waren bij de Russische strijdkrachten, maar nog wel bij de Oekraïense, en dat op de ongemanipuleerde radarbeelden is te zien dat er vanaf het gebied dat door de pro-Russische groepen werd gecontroleerd geen object op het ramptoestel is afgeschoten.

De door het JIT gebruikte kaart waarop staat aangegeven dat de veronderstelde Buk lancering wèl op ‘Russisch’ territorium plaatsvond, werd –heel handig- aangeleverd door de SBU en het Oekraïense leger. Enige objectiviteit bij het onderzoek werd alleen al hierom door het JIT onmiddellijk in de vuilnisbak gekieperd.

Luchtvaartexperts en journalisten weerlegden deze ‘bewijzen’ al eerder

Mocht u desondanks weinig waarde hechten aan wat de Russen aandragen, dan kan het geen kwaad te bedenken dat in de loop der jaren de rapporten en ‘bewijzen’ van Bellingcat door tal van luchtvaartexperts, onderzoekers en journalisten uit diverse landen, ook het Westen, zijn weerlegd. (zie hyperlinks onderaan voor veel meer informatie)

Hieronder bevonden zich ook Nederlandse journalisten, die vorig jaar nog de crashlocatie van MH-17 bezochten. Zij uitten openlijk hun bedenkingen over de grondigheid van het JIT onderzoek, omdat een groot aantal wrakstukjes en lichaamsdelen niet nader zijn onderzocht. Extra verdacht is dat alles wat deze journalisten in Oekraïne hadden verzameld na aankomst in Nederland samen met hun mobieltjes en laptops door de politie in beslag werd genomen. (1)

Nederland grote rol gekregen bij rechtvaardigen NAVO oorlog tegen Rusland

Voor de onafhankelijke toeschouwer staat het daarom zo goed als vast dat Nederland met de conclusies van het JIT-neponderzoek een grote rol aangewezen heeft gekregen bij het rechtvaardigen en veroorzaken van de geplande toekomstige NAVO oorlog tegen Rusland. Helaas zijn er nog steeds te weinig politici en landgenoten die deze fatale koers die ons land wordt opgedrongen willen inzien, laat staan veranderen. Maar laten we hopen dat het gezonde verstand in Den Haag terugkeert – daarvoor is het nog niet te laat.

 

Xander

(1) Russia Today

25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)

31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

2015:
31-03: Persbureau Reuters betrapt op vervalsen getuigenis neerhalen MH17
13-03: MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven
09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:

20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

Gerard op 24-05-2018 21:53

"... Maar laten we hopen dat het gezonde verstand in Den Haag terugkeer. ..." Is dit hetzelfde als hopen dat morgen de maan vierkant is ??? Kom...

René van Zalk op 24-05-2018 21:55

Oekraïne kan het niet gedaan hebben. Dan blijft er maar 1 over.

Klaas op 24-05-2018 22:10

Wat een vies, smerig stelletje onmensen zijn dit toch!

En wij als volk van Nederland moeten ons kapot schamen dat wij hier deel van uitmaken, omdat we het zien gebeuren en helemaal niets doen.

De toekomst zal alles leren.

Cale op 24-05-2018 22:19

Dat JIT is niets meer dan ordinaire anti-Rusland propaganda. President Putin en president Macron hebben vandaag een handels contract van 1 miljard euro van Franse investeringen in Rusland ondertekend tijdens het wereld economisch symposium wat nu plaatsvindt in St Petersburg. Waar is Nederland? Achter Washington aanrennen? Rusland voor het hoofd stoten en daarmee kansen missen om weer goede betrekkingen met Rusland aan te gaan om zodoende zeer lucratieve contracten binnen te halen? Wat heeft failliet Amerika te bieden? Behalve nog meer oorlog?

Cale op 24-05-2018 22:21

Rene van Zalk. Oekraine is door het openhouden van hun luchtruim reeds medeschuldig.

Benny op 24-05-2018 22:23

Ik zag tot 2x op geograffic Channel ,programma Air crasch Investigation,heel duidelijk aan de aangerichte schade dat het toch echt door een BUK raket is gedaan.Ik vertrouw Rusland voor geen rooie cent.Ook Putin niet.Maar goed,wie ben ik???

Ernie van de Wal op 24-05-2018 22:31

Oekraïne was ook betrokken bij dit onderzoek. Zoiets als Willem Holleeder die zichzelf moet aanklagen.

Bk op 24-05-2018 22:38

Beste Xander,

In tegenstelling tot JIT, heb ik nog geen enkel bewijs gezien, wat zou moeten bewijzen dat er een ander scenario zich heeft voltrokken. Voornamelijk insinuaties, waar ik geen bewijs van heb gezien. JIT heeft daarentegen goede bewijzen, zoals delen van een buk raket op de crashsite, proef opstelling gedaan met buk, buk raket ontleed, buk fragmenten in piloten en wrakstukken, een vrij duidelijke fingerprint van de lanceer installatie, diverse online filmpjes van een route, in zowel Rusland als Oekraïne, enz.. enz..

Daar stel jij tegenover dat een aantal journalisten bellingcat waardeloos vinden.

Ik ben het met je eens dat we misschien te vaak naar Rusland wijzen, en dat er heel veel met een korreltje zout genomen moet worden. Maar mijn inziens sla je nu een beetje door.

Gerard op 24-05-2018 23:03

Hoe kunnen wij als burgers een goed oordeel vormen, nog afgezien van het gegeven dat de mening van de bevolking er voor de heersende kliek van nul en generlei waarde is? Moet ik de door de Staat aangestuurde ambtenaren van het JIT geloven? Moet ik de beweringen van Rusland geloven? Moet ik de Staatsomroep N.O.S. geloven of moet ik Xandernieuws geloven? Ik weet niet wat ik moet. Wel weet ik dat overal gelogen wordt en dat de "groten leugen zijn" zoals geshreven is. Wel heb ik vragen:

1. Waarom zien wij zelden of nooit deskundigen en door het Westen aangemerkte verdachte organisaties en mensen uit Rusland voor de t.v. over deze zaak? Er is toch een recht op hoor en wederhoor, of moet er iets verzwegen worden omdat anders de mening van de bevolking anders wordt dan door het - bijna - regiem gewenst?

2. Stel dat Rusland, dus de russische Staat\regering\regiem inderdaad het vliegtuig zou hebben neergeschoten. Wat zou dan de reden kunnen zijn om een burgervliegtuig uit Nederland met honderden onschuldige mannen, vrouwen en kinderen waaronder een beperkt aantal oosterlingen aan boord neer te schieten? Welk voordeel zou Rusland dat opleveren? Maar stel dat dit dan een vergissing is, dan zouden de 'verdachten' toch alle medewerking willen geven om aan te tonen dàt het een vergissing is? Hier kom je weer op een punt: vanuit Rusland wordt beweerd dat men dit wil en uitdrukkelijk aangeboden heeft, vanuit het Westen wordt dit ten stelligste ontkend. Eén van de partijen liegt. Wie? Eén ding weet ik wel: wíj worden geregeerd door verraders en leugenaars, die bij mij niet het minste vertrouwen wekken. Laten de mensen in Rusland over hùn regeerders oordelen.

3. Slotvraag: denkt u ècht dat onze haagse regeringskliek pas sinds de uitzending vandaag weet wat voor de t.v. wereldkundig bekend werd gemaakt? Denkt u nu ècht dat al die leugenaars voor zo'n jarendurende uiterst belangrijke zaak nu plots zo "onthutst" zijn???? Denk er eens over na, het gezonde verstand zegt: onmogelijk !!!! Dit is voor het grote, vuile spel waar de Nederlandse bevolking weer moet intrappen en... dat voor overgrote deel zeker, zéér zeker ook zal doen.

Gerard op 24-05-2018 23:10

@ Bk op 24-05-2018 22:38. Ook ik weet het niet. Maar als jij van mening bent dat Xandernieuws doorslaat in dit opzicht (ik ben het beslist ook niet overal mee eens, maar dat mag) verzoek ik je om dat proberen te onderbouwen met feiten. Ik kom er eerlijk voor uit: ik ben er niet bij geweest, ik ben niet bij de onderzoeken betrokken. Maar ik weet wel dat overal waar mensen macht krijgen, zij zich veranderen in monsters, púúr monsters!! En zij kennen geen grenzen.

Rienus op 24-05-2018 23:34

Persoonlijk geloof ik niet dat de waarheid boven tafel zal komen. Er gebeuren vreemde zaken waar ik een ding in herken. Manipulatie, dit hele circus is een cover up, zoals we al heel vaak meegemaakt hebben.

Cefas op 25-05-2018 00:18

Het toestel vertoonde links achter de cockpit ronde kogelgaten die alleen veroorzaakt konden worden door mitrailleurvuur van een (of twee) verouderde Oekraiense straaljagers, die dachten het toestel van Putin te raken die op dat moment dichtbij de MH17 vloog. Maar Oekraine (EU-kandidaat) moet uit de wind gehouden worden en Rusland moet de schuld krijgen van de EU-elite met in hun kielzog de leugenachtige msm-media, dat stond al bij voorbaat vast. De goe-meente wordt door de pers steeds weer op het verkeerde been gezet en ver van de waarheid gehouden, de belangen zijn groot en de waarheid moet onder de pet gehouden worden anders kan het EU-Babylon niet groter worden.

Basic Dimension op 25-05-2018 00:39

De ramp met de MH17 heb ik een jaar bestudeerd en ben tot de conclusie gekomen dat de BUK 9M38M1 met kernkop 9N314M1 (vlinderdasjes) het meest waarschijnlijk gebruikt is. Dit wordt ondersteund door het albert-lex onderzoek van het Russische leger. Deze installatie wordt door Ukraine nog steeds gebruikt maar door Rusland alleen als oefenmateriaal. Er is geen enkel bewijs dat de Russen het hebben gedaan. Over de hoek waarin de raket het vliegtuig heeft geraakt bestaat nog steeds geen zekerheid, alhoewel de officiële versie zeker mogelijk is. Daarnaast kan ingeval de separatisten het hebben gedaan de spotter misleidende informatie van de SBU hebben gehad. Kortom er geen enkel bewijs dat de Russen het gedaan hebben. Wel is zeker dat de DSB en het JIT bevooroordeeld zijn en in geen enkel opzicht aan de wetenschappelijke en juridische normen voldoen om een objectief onderzoek naar de MH17 te verrichten.

Bert op 25-05-2018 02:26

ben ik nou de enige die nadenkt hierover ? het doet er, naar mijn menig, helemaal niet toe wie of wat die raket heeft afgeschoten. Toen ik die bewuste dag het verschrikkelijke nieuws hoorde was mijn allereerste gedachte "wat deed dat vliegtuig boven oorlogsgebied!?" verschillende landen hadden hun vliegtuigen reeds opdracht gegeven het gebied te vermijden, in de dagen en weken ervoor waren al diverse troepen/transportvliegtuigen van de Oekrainers afgeschoten..de kans dat een burgervliegtuig voor een dergelijk vliegtuig word aangezien is dan groot, erg groot..luister, als ik in aleppo een stukgeschoten wijk in wandel, dan moet ik niet gaan mauwen als ik getroffen word door iets, want juist, het is een oorlogsgebied. gevalletje eigen risico dus. en dat geld ook voor dat vliegtuig. als die arme mensen zich vooraf hadden gerealiseerd dat ze die vlucht een gedeelte boven een oorlogsgebied zouden vliegen dan was driekwart van het vliegtuig meteen weer uitgestapt. ik althans wel. ik wil weten wie hiervoor verantwoordelijk is, die of deze personen moeten voor de rechter. niet rusland, niet oekraine of wat voor rebellen dan ook. het is oorlog, en in een oorlogsgebied gebeuren deze dingen, daarvoor moet je daar juist wegblijven.

Anneke op 25-05-2018 08:16

Oekraïne, een pikzwart schaakstuk op het bord van de Evil-Union.

mijn mening op 25-05-2018 08:18

Waarom andere luchtvaartmaatschappijen, zoals de Fransen en de Canadezen, vermeden om over het Oekraïens te vliegen en dat van de MH-17 niet? Op het vliegveld van schipool was iemand gewaarschuwd maar om economische redenen deed hij niets. Alleen maar om brandstof te besparen.

Anneke op 25-05-2018 08:28

De twist over de Krim, overigens ruim tweehonderd jaar Russisch grondgebied. Deze twist wordt al jaren in oorlogstaal gevoerd (tegen Rusland) door specifiek het westen. De afgezanten van de Evil-Union hebben vrij spel om wéér een wereldoorlog uit te lokken/op poten te zetten. Allemaal te (ver)wijten aan de NWO-maffia, achter de zwáár verduisterde politieke schermen. 

Kees op 25-05-2018 08:48

Ik kan alleen zeggen tegen de mensen dat zonder dat ze er erg in hebben gehad  het nep nieuws  hun beinvloed heeft . Het schijnt moeilijker te worden voor de meeste mensen door het nep nieuws heen te kijken . Dat is waarvoor de meeste mensen zijn geworden als  kikkers  in een pan met warm water die heel langzaam aan de kook gebract wordt . Het is dan te laat er uit te springen , de meeste kikkers weten niet eens dat ze gekookt worden . Wat zijn de hersenen van de meeste mensen toch afgestompt.

Gabriel op 25-05-2018 09:07

Rusland is bij voorbaat door deze site heilig verklaard en kan nooit en te nimmer een boosdoener worden ook al ligt het er dik boven op!

Klaas op 25-05-2018 09:08

Het is niet uitgesloten dat zowel het ' vrije '

westen als Putin moeite hebben met de feiten ergo liegen.

Of dat beiden bij de MH17 kwestie betrokken zijn. Alles is mogelijk in deze wereld.

jpgleiden op 25-05-2018 09:25

Ik denk altijd terug aan die Duiste journalist die inmiddels is overleden (of vermoord) en zei dat o.a. de duiste media is omgekocht om anti Rusland nieuws te presenteren. En dat Amerika hier achter zit met europa. Om zo een oorlog te creeeren in europa.

Ik ben ervan bewust dat we nu nog lekker een leventje hebben in europa, niets kan ons gebeuren, we hebben overvloed aan eten, tv, vakanties, mooie auto's en mobieltjes, maar aan al dat mooie kan (en zal) abrupt een einde komen. 

Mijn vraag is, wat is de daadwerkelijk reden hierachter olie, geld, depopulati?

B. Roger op 25-05-2018 09:28

Wat zou de rol geweest zijn van de verkeerstoren van de luchthaven van Kiev . Heeft die stiekem de vlucht MH17 over Oekraïne laten komen en dan vlug een Russische batterij over de grens verwittigd hebben om het neer te schieten. Feit is dat de verkeerstoren aan de Russen geweigerd heeft de transcriptie van de communicatie tussen hen en de vlucht MH17 over te maken . Dat recht hadden zij en hebben dat bedongen om elk rapport dat hen niet beviel in te houden. Rechter en mogelijke verdachte spelen moet kunnen. 

De inpakt van een raket of boordgeschut van een straaljager is niet hetzelfde op een vliegtuig. En wat te doen met de getuigenissen van lokalen die oekrainsche straaljagers in de lucht gezien hebben.

Het geval is verre van opgelost. 

AEO op 25-05-2018 11:23

Wat ik niet begrijp is dat er kort na de ramp op youtube een korte video te zien was met een tweemotorig passagiersvliegtuig, waarvan de rechter motor in brand stond. Meterslange vlammen en gitzwarte rook! Het toestel vloog in eeb rechte lijn en verdween in de verte. Daarna zag je een grote rookpluim op de plek waar het toestel was neergestort. Dit filmpje heeft heel kort op youtube gestaan, want toen ik dit filmpje aan iemand wilde laten zien was het niet meer te vinden.

Herman Drost op 25-05-2018 12:42

Beste Xander, als je gisteren de presentatie van het J.I.T. onderzoek heb gezien, kun je niets anders concluderen dan dat de BUK raket is afgeschoten vanaf een Russisch trackvoertuig.  Daar is geen speld tussen te krijgen. Zelfs de raket is als zodanig geïdentificeerd. Het is makkelijk te roepen dat dit vals is. Maar als je dit werkelijk meent kom dan eens met bewijzen dat dit vals is. Dat geldt ook voor Rusland. Het past je ook om je liefde voor Rusland en Poetin iets te bekoelen, als is het maar uit respeckt voor alle slachtoffers.

jottum op 25-05-2018 13:30

Kan mij nog herinneren uit mediabronnen destijds dat vliegtuigen van o.a. british airways, lufthansa en air france voor een paar dollar meer aan kerosine wel gewoon om de oekraine heenvlogen. De klm niet. De vliegtuigen van die andere maatschappijen vliegen en hun passagiers leven nog steeds.

We denken dat rusland nederland binnenkort beu is, en voor nederland gewoon de gasprijs verhoogt tot € 1,50 per m3. Met alle eu-boycots en telkens de zwarte piet krijgen heeft het land weinig meer te verliezen. Door de dasprijs kan het op een subtiele manier ook eens een en zelfs kapitalistische tegendaad te stellen (schaarste drijft prijs op tenslotte). Als de energierekening voor de burger de pan uitrijst, moeten de roeptoeterende politici en regeringen maar zien te overleven.

Arabieren draaien gewoon de kraan dicht en de olieprijs stijgt, terwijl de russen denken nog goodwill te hebben of kunnen kweken in en te horen bij het westen.

Johan op 25-05-2018 13:41

De kop van het NOS journaal luidde:MH17-onderzoek: wettig bewijs, ontkenning, nabestaanden willen stappenhttps://nos.nl/artikel/2233403-mh17-onderzoek-wettig-bewijs-ontkenning-nabestaanden-willen-stappen.html Het eerste wat de NOS in dit artikel laat zien (afgezien van de insinuerende kop zelf, dat we Rusland moeten gaan vervolgen) is een afbeelding van onderdelen van een raket. De vermeende Buk raket, moet men dan automatisch denken.

Echter die zijn niet van meet af aan gevonden door het ‘specialistisch Nederlands onderzoek team’ en niet van het begin getoond aan het Nederlandse publiek! Deze onderdelen zijn dus pas veel later in beeld gebracht.

U herinnert het zich vast nog wel, dat het in het begin, direct na het neerhalen van de MH17 tot wel een jaar nadien, alleen ging over de data recorder, de Black box, aangaande bewijsstukken. Nooit was er sprake van een vondst van raket onderdelen.

Dat is op zijn minst zeer vreemd te noemen, als nl. een echt specialistisch team het terrein had uitgekamd, dan was zo’n groen onderdeel als van een vermeende Buk-raket met Russische, dan wel Oekraïense inscripties erop meteen opgevallen tussen de onderdelen van een Maleisisch vliegtuig. Maar die onderdelen zijn dus pas veel later aan ons getoond. Dat maakt het niet echt betrouwbaar!

En dat  gegeven moet u tot denken zetten. Deze foto in het NOS artikel hierboven moet direct bij de kijker zonder het verhaal van de NOS verder te lezen of te horen, meteen het denkbeeld wekken dat er bewijs is. Zo subtiel gaat de NOS te werk en fungeert als nieuws-propaganda. Het werkt zelfs meteen in op het onderbewustzijn en blijft daar hangen als het ware.

Vele burgers zien zo’n foto en ‘weten dan al genoeg’ en gaan door met hun dagelijkse bezigheden, of hebben dan de illusie dat er bewijsmateriaal is gevonden, zonder extra tekst en uitleg tot zich te nemen en luisteren vervolgens maar half meer en zijn dan vooringenomen gemaakt. Zo’n foto is sturende beeldvorming, dat mensen die zich niet in het geheel verdiepen of louter oppervlakkig, toch één richting op gaan denken/voelen. Dat laatste is vaak waar de media u mee voor de gek houdt! :  “Uw  gevoel”. Zo werkt dat bij reclame maken, maar ook bij het maken van opinies (uw mening) en zelfs bij het opmaken van uw idee over een politieke partij, met als resultaat beïnvloeding van uw stemgedrag.

Hier de link van de uitzending 18:00u journaal:

https://www.npo.nl/nos-journaal/24-05-2018/POW_03689080

Er is zoals Xander.nl stelt inderdaad wederom geen bewijs geleverd, niet door de onkundig overkomende JIT en tevens niet door de niet deskundig handelende JIT en niet door het beeld(mis)vormende NOS  journaal. In het NOS journaal komt een JIT woordvoerder, leider onderzoeksteam Wilbert Paulisen (in uniform; het moet autoritair lijken voor geloofwaardigheid van de burgers) zijn zegje doen.

Hij meldt dan: (zie 1:53 min) “Nu we weten in welke brigade die thuishoort, kunnen we vandaaruit verder rechercheren..”.

Maar dit is dus zeer naïef en zo moet een detective  nooit!!! te werk gaan. Want door te zeggen dat veel bewijs in één richting gaat en daarmee stilzwijgend potentiele andere daders onder het vergrootglas vandaan te halen en zelfs uit te sluiten, daarmee heeft een dader die een zaak/misdaad van te voren heeft gepland en de bewijzen naar een ander  heeft laten leiden altijd vrij spel.

Dus het JIT verwoord daarbij feitelijk dat zij niet eens  in staat is om deskundig objectief speurwerk te verrichten. Ook zegt die zelfde Hoofd nationale recherche Wilbert Paulissen in het NOS/artikel video bestand

(zie 0:46 min): “Nu wij geconstateerd hebben dat het van een Russische legereenheid komt, dan weet je dat daar bekendheid is bij de militaire staf.., dat kan haast niet anders”.   

Ja hallo, je kan wel zeggen dat je iets hebt geconstateerd, maar daarmee verklaar je m.i. totaal niets door die zin uit te spreken. Daarmee toon je geen onomstotelijk bewijs. Dit JIT team geeft nooit duidelijk bewijs weer, ze spelen in op de naïviteit van de burgers en geven alleen een algemeen praatje voor de NOS.

Ze laten de burgers geheel maar raden wat precies dat bewijs moet zijn geweest. En zeggen vervolgens maar gauw dat ‘iets zo Moet Zijn geweest’. Ze spreken er zelfs over dat ze vele Buk-raket installaties hebben onderzocht. In dat NOS artikel-video wordt nl. gezegd (zie 0:15 min): “Het Joint Investigation Team heeft vele Buk Talors beoorldeeld”.

Maar dat maakt dat zo’n JIT team zich op zijn minst voornamelijk geconcentreerd verdiept heeft in één soort wapen. Waarmee een mogelijkheid voor het vinden van sporen door gebruik van andere wapens wordt uitgesloten. Dit is echt zeer onprofessioneel te werk gaan door dit JIT onderzoeksteam. Je zou bijna zeggen dat ze bevooroordeeld te werk gaan op een dergelijke wijze. Ze laten immers niet weten of er andere wapens zijn onderzocht.

Dit is echt een farce onderzoek zo.Noot: een Buk-raket of wat voor raket dan ook kan door iedere vermogende terroristische groepering gekocht worden. Het maakt dus geen bewijslast door ook nog eens op zeer laat tijdstip in een proces ineens met wrakstukken van een raket op de proppen te komen. Het verband waarom deze stukken worden gelinkt met die genoemde 53ebrigade uit Rusland, dat vertelt het JIT ook niet (duidelijk).

De hoofdofficier van justitie JIT, Fred Westerbeke zegt hierna “Er Moeten Zeker  in de militaire lijn mensen op de hoogt zijn, ten minste al uit de 53e brigade zelf”.

Hiermee wekt een autoritair/gezag-hebbend persoon meteen het idee dat iets zo is zoals hij aangeeft. Echter hij stapt daarbij meteen over het bewijs heen, die laat hij immers niet zien.

Als een gezaghebbend iemand zegt: (zie 2:05 min) “Er Moeten Zeker mensen zijn die ergens van geweten hebben,  dan is dat m.i. erg suggestief en draagt totaal niet bij tot enige vorm van bewijslast of geloofwaardigheid voor de nabestaanden of wie dan ook.

Vervolgens zegt hij zich te irriteren dat zich niemand bij hem gemeld heeft (uit die 53e brigade) om hem te vertellen wie werkelijk die vermeende Buk raket heeft afgevuurd. Wat denkt zo’n hoofdofficier nou eigenlijk wel, dat een terrorist zich braaf gaat melden bij hem en gaat zeggen ; sorry officier van Nederlandse justitie, ik heb het gedaan.. Wat een diep trieste, domme man die officier van justitie! Totaal niet wereldwijs!

En hij laat ook nog even weten dat hij “gewoon boos is” om het feit dat geen dader zich gemeld heeft. Alweer een gezaghebbend figuur in Nederland die zijn emoties niet kan bedwingen.  Gewoon een lachertje, een officier van justitie die als een kleine jongen zegt dat hij boos is dat er geen dader bij hem is komen melden. Deze man is dus ook niet stabiel te noemen en hoe zeker hij oogt, des te minder heb ik vertrouwen in zo’n figuur die geen feiten heeft, maar alleen algemene larie staat uit te kramen.

Maar het kwalijke is, dat voor de zoveelste keer de media aangegeven heeft dat er bewijs is gevonden, echter men meldt nooit WÁT dat bewijs dan precies is. Het verhaal wat de NOS eromheen maakt en de  woordvoerders die hun zegje mogen doen leiden de concentratie van de kijker af en het topic 'bewijs' wordt snel opgevolgd door: We moeten Rusland gaan vervolgen.

(Want de nabestaanden vinden dat, hoewel dat vandaag in het journaal maar 1 meeliggend nabestaande betrof die zijn zegje mocht doen). Dit snel opvolgen van een hoofdonderwerp naar een aansluitende kwalificatie (we willen de daders nu gaan vervolgen/ we verwachten nu stappen van het kabinet) is een tactische gemonteerde zet van de media om de concentratie van de kijker te verleggen en invulling te geven aan het "gevoel dat ontstaat" door te stellen dat een integere autoriteit (de JIT) al bewijs heeft vergaard (hoewel zij dat vermeende specifieke 'bewijs' niet aan de kijker melden, noch tonen).

Hierbij moet men goed begrijpen dat de concentratie van een gemiddeld persoon zeer klein is. Dat heeft natuurlijk te maken dat burgers een vrij druk bestaan hebben en door de media vol continu worden aangetast in hun denkpatroon door snelle opvolgende onderwerpen, waar nauwelijks tijd en aandacht voor is om echt deugdelijk in te kunnen verdiepen.

Daarmee heeft de media een grote troef in handen, want de burgers accepteren vrij snel wat de beelden hen ingeven te denken. De media maakt alles op maat voor de kijker, daar hebben de regisseurs van de media in het algemeen lang voor gestudeerd om te weten hoe ze de kijker onopgemerkt en toch vrij excessief kunnen manipuleren/afleiden van het hoofdonderwerp en zo laten denken wat de media de kijker wil laten denken (opinie maken).

In dat opzicht wordt de media steeds brutaler, maar het blijft moeilijk te doorgronden als men (de nietsvermoedende kijker) zich hier niet van bewust is. In dit geval heeft de media de aandacht dus verlegt van het hoofdonderwerp ‘Er is bewijs’ naar een aangemeten gevoel dat ontstaat bij de kijker door in het algemeen te melden dat er vermeende ‘bewijs’ is waardoor de kijker direct wordt aangezet tot het krijgen van een mening.

Die mening is dan vervolgens Niet uw eigen mening, maar die wordt u ingegeven vaak door (iemand waar u een “bepaalde band” mee hebt) bijv. een wel bespraakte, populair ogende reporter of in dit geval door die enkele nabestaande die opvolgend even zijn zegje kan doen.

Hij wil namelijk vervolging van de vermeend Russische daders. Wat een tactisch ge-edit verhaal (knip en plak werk) van het NOS is dit.Maar er zijn daarnaast natuurlijk genoeg nabestaanden die het niet eens zijn met de ‘bevindingen’ van het JIT en de NOS uitzending, echter die krijgt men nooit te zien. Die monopolie positie heeft de media ook nog eens, waar de kijker niet van bewust is op het moment dat hij de tv inschakelt. Je ziet alleen wat men je wil laten zien.

De rest verdwijnt uit beeld.We krijgen zelfs nog een bij een groot deel van de bevolking geliefde en populaire koning te zien die ook nog een autoritaire mening op het geheel moet geven. Daarmee wint het journaal meteen veel acceptatie voor het gewenste resultaat wat wordt afgedwongen door zo’n pseudo-nieuws uitzending.Populaire mensen een mening laten verkondigen is puur Propaganda.

Een dieptepunt vind ik in ons zwaar verdraaide nieuws toch wel Nieuwsuur dat zich zelfs al #Nieuwstrend  kàn noemen. Dat kan alleen als je de burgers die kijken wel zo diep in je zak hebt zitten dat ze nieuws en trending topics niet meer van elkaar kunnen scheiden. Dan alleen kan je het een Nieuwstrend aaneen noemen.

Dat is niet alleen bizar maar zeer gevaarlijk. Zo’n jonge knul als Rob Hadders die het nieuws en geroddel mag presenteren zegt ook heel vaak “Ik vind..” “Ik denk..”  En voorafgaand aan ieder onderwerp, kijk maar iedere dag , wordt er vaak gezegd: “Ja dat klopt” Als de presentatrice een onderwerp inleid voorafgaand aan wat Rob Hadders dan gaat vertellen. “Ja dat klopt”,zegt hij dan en dat geeft u als kijker meteen het gevoel alsof het nieuws en het onderwerp authentiek is.

En dus houdt Eenvandaag daarmee de grip op de kijker die automatisch met zo’n subtiele uitspraak laat denken dat dit nieuws niet aangepast en dus echt is. Dat manipuleren door informatie op een bepaalde manier op te dringen of te verdraaien gebeurt overigens vaak (dagelijks) ongemerkt voor de kijker.

Door de NOS, Eenvandaag, Nieuwsuur, Jeroen Pauw, etc, etc.  

Omdat de media dit weten doen zij dit vrij geforceerd en steeds brutaler. Ook werd Mr. Rutte  geprezen door het NOS journaal omdat hij morgen direct terugkomt voor het debat in de 2e kamer over MH17 nu het zgn. 'bewijs' er is. Maar dit snel terugkeren naar Nederland doet hij natuurlijk niet omdat hij zo begaan is met deze zaak of omdat hij zo empathisch is met de families en de nabestaanden van slachtoffers.

Nee, Rutte komt snel terug zodat niet iemand anders dit debat kan/mag gaan leiden, om zodoende de controle te houden en het “verhaal” over een Buk-raket staande te houden. Zolang het verhaal van een Buk raket blijft bestaan worden automatisch alle vingers richting Rusland geheven, Want een Buk raket is van origine een Russisch wapen.

Zo wordt in een democratie als bij ons in Ned. Dagelijks en vol continu nieuwsberichten aan de burgers opgedrongen om vervolgens de goedkeuring van de burgers te winnen, waarmee tegenstand van de burgers ongedaan wordt gemaakt. Als de burger in een democratie de overheid niet tot de orde kan roepen, dan heeft die overheid vrij spel, zelfs om een oorlog uit te dagen of om op valse argumenten de burger te laten betalen voor nutteloze en vaak averechtse doeleinden buiten onze landsgrens. 

Tot slot nog even inzage hoe de NOS u indoctrineert. Indoctrineren gebeurt door herhaling van dezelfde woorden of zinnen. Om de propaganda dus echt in iemands brein te laten infiltreren moet de boodschap alleen een paar keer worden herhaald. Dat is door de jaren heen al goed gelukt met het herhaaldelijks vertellen dat het een Buk raket was. Waarmee andere wapens worden uitgesloten, zodat impliciet andere daders buiten beeld blijven. En in de afsluiting van dit 18:00u journaal (14:04 min) melde de verslaggever u nog even:

Tot zover het NOS journaal van 18:00 uur. Belangrijkste nieuws nog even; de Buk-raket die MH17 neerhaalde was van 53e brigade van het Russische leger, zegt het JIT”. Zo ook in het 20:00u journaal wordt er afgesloten met: “En tot zover het NOS journaal, met als belangrijkste nieuws: Er is wettig en overtuigend bewijs zegt het JIT team, dat het Russische leger een rol heeft gespeeld bij het neerhalen van vlucht MH17”.

Dat was niet het enige nieuws toch? Maar voor de NOS was dat wél heel belangrijk om als enige toch even te herhalen en te benadrukken, om in uw onderbewustzijn in te prenten ‘dat Rusland de dader moet zijn geweest’.  

Maar voor dat laatste is nog nooit hard bewijs geleverd, vandaag niet en zal ook nooit komen. Het geo-politieke misleiden wordt niet alleen door onze overheid (en regering) gebracht, maar des te meer door ‘onze media’.  Vraag u altijd af met wie u te doen hebt als u de TV inschakelt, want de top van het media bedrijf bepaalt de gehele uitzending.

Die top is een persoon en heeft connecties met andere media bedrijven in het buitenland. Wat zijn diens overeenkomsten en daarmee hun belangen? Houd dit in acht en waak hiervoor als u naar de tv kijkt in het algemeen.

Dat kan alleen als u de media zeer wantrouwt. Want dit lange schrijven (excuus daarvoor) is nog maar een selectie, want in feite zou ik iedere zin in het nieuws kunnen fileren, zó erg  geënsceneerd  is ‘ons nieuws’ gesteld in Nederland. (Wat overigens geen land is, want we hebben onze grenzen niet aangehouden).

Mocht u het verhaal nog willen horen van lokale mensen die op het tijdstip van het neerhalen in de buurt waren dan wil ik u deze video niet weerhouden. Zij verklaren ook dat er geen raket rook in de lucht is gezien. Dat maakt voor mij het hele verhaal rond een Buk-raket in een klap totaal onbetrouwbaar. https://www.youtube.com/watch?v=GJLDXMll8kE

Tom Hendrix op 25-05-2018 16:41

@Gerard: 23.03. uur, op 24/5. Sluit me aan bij uw zienswijze.

Lars030 op 25-05-2018 17:42

@Johan op 25-05-2018 13:41

Een inderdaad lang betoog, maar desalniettemin zeer de moeite waard. Dank voor uw moeite!

Ook ik erger me dagelijks aan het sturende woordgebruik van zowel staatspropagandazender NOS/NPO als RTL-Soros. Als je eenmaal gewend bent hierop te letten, dan betrap je ze van de ene op de andere leugen, en op z'n minst verdraaiing van feiten. 

Sowieso wordt al het Westerse 'nieuws' strikt gedirigeerd door de mega persagentschappen Reuters en AP (Associated Press): van woordgebruik via intonatie, geselecteerde beelden, houding, accentlegging etc. naar beinvloeding van ons onbewuste.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, handelen wij voor het over-overgrote deel via ons onbewuste, en niet via ons bewuste; die laatste houdt zich voornamelijk bezig met de makkelijkere taken in ons brein. Door vooral in te zoomen op ons onbewuste kunnen agentschappen als Reuters en AP 90% van de mensen een bepaalde kant (hun richting!) op laten denken, zonder dat men dit werkelijk beseft en zich daarvan bewust is.

Aanrader: Het boek "Het Slimme Onbewuste" (2017) van hoogleraar psychologie Ap Dijksterhuis. 

Ik wens alle lezers en natuurlijk ook Xander + team een mooi weekend.

Hubo op 25-05-2018 20:06

Ik mis een commentaartje van me.Er is gisteren om 13.13u,jazeker,die tijd is me bijgebleven op het inlogscherm, iets misgegaan en ik heb daarna de computer opnieuw moeten instellen.Ik weet niet of daarbij hetIP-adres is veranderd.Ik kreeg wel een melding van google dat met een apparaat met een vreemd ip-adres in de omgeving van  U.  was ingelogd op mijn emailaccount.Ik was zelf op dat moment ook bezig geweest die accounts terug te halen,maar ik kon er verder geen informatie over achterhalen.

Probeerden de nationale veiligheids- en politiediensen mij op deze dag monddood te maken?Amerika of Israël?Van AVG hoorde ik dat er meer klachten waren over crashes na een Microsoftupload.Bovendien was mijn AVG net verlopen en had ik de indruk dat ze naar Free aan het downloaden waren,omdat er sprake was van een 'update'.Tenslotte is de systeembeheerder aanpassingen aan het doen en zit ik op het eind van een lijn,waardoor ik pas als laatste aan de beurt ben.

Er wordt rond die MH17 een heel vies spelletje gespeeld.Je vraagt je af waar het goed voor is.

Het is daar een oorlogsgebied en dan weet je bij voorbaat dat je er verder weinig mee kunt beginnen.

Er was daar al eerder een vliegtuig neerghaald en het is misdadig van de Oekraïense autoriteiten dat ze daar burgervliegtuigen lieten vliegen.

Ik houd er sterk rekening mee dat daat opzet achter zit en ik zou niet weten waarom russische militaire commandanten opdracht zouden geven burgervliegtuigen neer te schieten,als die er al bij betrokken zouden zijn.Moet je dan nog zo nodig zo'n jongen pakken,die dacht dat hij weer een oekraïens militair transporttoestel had neergehaald?

Het enige land dat echt helemaal niet meewerkt op sommige punten is de Oekraïne zelf.Men heeft het van het begin af aan niet de moeite waard gevonden enig spoor in di richting te onderzoeken.Maar dat zijn toch uiteindelijk de verantwoordelijke instanties voor het feit dat dat vliegtuig daar kon vliegen.

Ik zie nu trouwens dat met het opnieuw instellen van de computer natuurlijk ook weer de naamsgegevens weggevallen zijn.Dat is dan in ieder geval opgelost.

Ik hoorde op de radio terloops nog tijdens het Praatcafe van BNR met Hemmen,dat Pence bij een toespraak voor afgestudeerde kadetten zou hebben gezegd,dat ze voorbereid moesten zijn op oorlog.Zoiets zeggen ze misschien altijd wel bij dergelijke gelegenheden.Buitenlandse zaken in de VS heeft zich intussen aangesloten bij dit spelletje en het is één van de vele druppeltjes,die uiteindelijk wel eens op oorlog uit zouden kunnen lopen.

gust op 26-05-2018 01:07

hier nog een klein zinnetje           ik voel mee met de ruschisse mensen      wat is hun geduld groot ik hou ook van hen !

Bert op 26-05-2018 03:57

het is gewoon domweg een stom ongeluk geweest, niets meer, niets minder. die jongens op de grond waren aan het vechten, al wekenlang, diverse transportvliegtuigen al neergehaald, dan zou je als militair op de grond toch denken dat inmiddels alle burgervliegtuigen worden omgeleid, diverse landen hadden hun luchtvaartmaatschappijen reeds opgedragen dit te doen. maar goed, dan geeft je radar een bliep en je vuurt je raket af. als je de geluidsopnames die direct na het ongeluk zijn opgevangen ook hoort dan hoor je die jongens ook geschokt reageren als ze horen dat op de crashsite koffers met kleding en dode burgers worden aangetroffen. mijns inziens, en ik heb het hierboven al opgeschreven: waarom vloog Malaysian Airlines nog altijd boven een bekend oorlogsgebied?? onze regering had dit moeten verbieden, gewoon uit zekerheid...nu zijn er een paar honderd mensen dood. verschrikkelijk als je het probeerd te bevatten hoe dat moet zijn voor de nabestaanden. maar ik hoor bijna geen enkele journalist of nabestaande met de vraag: waarom vloog dat toestel daar?

amehoela op 26-05-2018 09:17

@Johan

Ik ben het volledig met je eens, daarbij wil ik vermelden dat het makkelijker is om iemand te misleiden, dan iemand te overtuigen dat ie misleid is geworden....

Johan op 26-05-2018 20:20

Reacties voor Lars030 van 25-05-2018 17:42 en amehoela op 26-05-2018 09:17

Dank beide voor jullie reactie. Voor Lars030,In verband met het MH17 kan men duidelijk zien hoe de media de burgers probeert klaar te stomen voor begrip op wederom sancties of een toekomstige clash met Rusland. Maar echte feiten of bewijs daar worden wij burgers nooit over geïnformeerd, de animatie beelden van een JIT ‘onderzoek’ kunnen in geen enkele rechtszaak als serieus genomen worden. Maar de media herhaalt de woorden “er is bewijs” een aantal keer, wetende dat de burgers hun overheid (onterecht) teveel vertrouwen en indoctrineert zo vele burgers.

Mijn relaas schreef ik temeer om de mensen inzichtelijk te maken in de handelingen van de media. En zodoende dat de lezer zich gaat afvragen wie die media nou precies is! Reuters, AP, NY times, NBC, CNN en noem ze bijna allemaal maar op (RT iig uitgezonderd) zijn allen in beheer van één groep gelijkgestemden. Mijn lange epistel was ook gericht op het inzichtelijk maken dat ‘onze media’ de Nederlandse bevolking op vulgaire en onjuiste manier beïnvloeden.

Het doel waarom heb ik niet gemeld, maar dat zal m.i. in de komende jaren duidelijk gaan worden voor iedereen. In een democratie is informatie nl. het belangrijkste goed wat zeer nauwkeurig en puur moet zijn.  Dat is zij geheel niet en na het einde van de 2e WO nooit geweest, niet op internationaal niveau, en ook niet in Nederland. Dat kan ook niet want deze media magnaten hebben connecties met elkaar. Om dit te begrijpen moeten we weten met wie we te maken hebben. En daarbij is het van belang om de top van een bedrijf (media in dit geval) goed te bestuderen, ofwel onder het vergrootglas te leggen. Dat doen wij burgers echter niet.

Wij accepteren alles van iedereen en zijn te goed gelovig. Die houding gaat letterlijk onze kop kosten in de nabije toekomst. En meneer Soros heeft ook grote banden met al de media fabrikanten in de wereld. Inclusief Nederland. De vraag is wat deze mensen van de media en in de politiek met ons willen… Dat is vrij eenvoudig te doorgronden , hoewel het conspiracy theory, blijft tot op zekere hoogte.  Want wat zijn de feiten: dat is de ten eerste dat deze groep media mensen, van bestuurlijk niveau, allen één zelfde achtergrond gemeen hebben en daarnaast overduidelijk de bevolkingen aan het sturen/dirigeren zijn. Alles om de wereld in hún grip te krijgen.

Dat op zich is geen conspiracy, maar feitelijk wat de media dagelijks wil, want ze willen dat u blijft kijken. Ze zorgen dan ook voor hun eigen subsidie toestroming door beïnvloeding van de mensen. Vrijwel alles is aan het nieuws en tv programma’s gerelateerd om ons heen. Omdat we al in een ver stadium zijn waarbij de media geen enkele blad voor de mond meer neemt, vermoed ik dat het nog louter een paar jaar duurt voor de media haar zin heeft en de Nederlandse bevolking zo mak heeft gemaakt en uit elkaar heeft gespeeld dat de inheemsen de nieuwe bevolkingsgroepen niet meer tegen kunnen/willen houden en daarmee in een burgeroorlog geraken.

Waar de media op aanstuurt. Met name de top van de media. En mijn vraag aan u is dan: ”Wie is de top van onze media in onze democratie, is dat de staat(de overheid) of is dat toch die ene persoon Shula Rijxman”…

Hierbij wat extra zijdelingse info hierover:https://www.youtube.com/watch?v=dp9F3XumYQA https://www.youtube.com/watch?v=h4l3saFnlmA

Reactie voor amehoela,De mensen worden zich binnen een aantal jaren zelf al helemaal bewust dat ze jarenlang zijn bedrogen en werden misleid. Hoewel de MH17 zaak geen enkele geldende bewijs in mijn ogen bevat, heeft de NOS ons weer geprobeerd duidelijk te maken dat we Rusland moeten gaan vervolgen.

(Zonder ook echt duidelijk  aan te tonen wat nou dat bewijs is dat ineens zgn. gevonden is, animatie beelden is natuurlijk nooit bewijs te noemen). Deze nieuws uitzending is gewoon weer een van de zoveelste anti-Rusland media campagne in een reeks. Dat kennen we ook uit de V.S. waar dezelfde media (staatsnieuws van één groep media-monopolisten) , dezelfde anti-Rusland campagne voert.

Mijn schrijven was echter niet zozeer bedoeld om de mensen wakker te maken voor de indoctrinatie door de media, maar meer om inzichtelijk te gaan maken wie nou precies die media is. Indien men weet met wie men te maken heeft, kan men ook het motief beter vinden.  

VGer47 op 15-06-2018 02:40

Ik heb dit al eerder gezegd maar blijkbaar bij het verkeerde artikel: Op het moment dat het MH17 vliegtuig werd neergeschoten zat Putin zelf kennelijk in een vliegtuig in diezelfde omgeving - een Russisch vliegtuig dat vergelijkbare kleuren had als het MH17 vliegtuig. Toeval? Of zouden ze het verkeerde vliegtuig geraakt hebben?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl