Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Zwitserse douane zoekt naar twee Arabieren, mogelijk echte daders aanslag Münster’

‘Raadselachtige’ video uit Münster waarop is te zien hoe agenten een donker uitziende man arresteren – Roemeense TV-zender meldde dat paspoort van een dader, een Koerd, is gevonden

Zoals we gisteren al suggereerden begint het er inderdaad steeds meer naar uit te zien dat inzake de aanslag in Münster het misleidende ‘Berlijn’ en ‘München’ scenario wordt gevolgd. De door de autoriteiten aangewezen ‘psychisch verwarde’ dader, de 48 jarige Jens H. –als dat al zijn naam is-, die zich heel handig pal na het overhoop rijden van tientallen mensen op een terras door het hoofd schoot, in werkelijkheid eveneens een slachtoffer is, dat door de twee echte daders –die door diverse getuigen waren gezien toen ze uit het bestelbusje sprongen en wegvluchtten- onder bedreiging van een vuurwapen werd gedwongen om mee te werken, en daarna werd geëxecuteerd. (juiste link naar 'raadselachtige' video om 18.30 toegevoegd)

 

Aanwijzing dat dit zou kunnen kloppen is de melding van mensen dat ze hebben gezien dat de Zwitserse douane zwaar bewapende grenscontroles uitvoert, en daarbij gebruik maakt van een foto met daarop twee bebaarde, Arabisch uitziende mannen. (1)

Tevens is er een ‘raadselachtige’ video uit Münster opgedoken waarop is te zien hoe agenten een man met donker haar –dus geen blonde ‘Jens H.- arresteren. Het is vooralsnog niet duidelijk of deze arrestatie iets met de aanslag van gisteren van doen heeft.

Een Roemeense TV-zender wist gisteren te melden dat de dader een Duitser met een Koerdisch paspoort was, dat in het busje zou zijn gevonden. Toeval of niet, gisteren zou er in Münster een demonstratie van Koerden tegen de Turkse dictator Erdogan plaatsvinden.

We herinneren u er aan dat de dader van de aanslag in een winkelcentrum in München op 22 juli 2016 in de media ‘David S.’ werd genoemd, terwijl later bleek dat het in werkelijkheid om een Iraniër ging met de naam Ali Davoud Sonboly.

Vermoedelijk is het u ook opgevallen dat totdat de Duitse autoriteiten een Duits klinkende naam vrijgaven, veel Nederlandse media over een ‘incident’ spraken, en pas daarna overschakelden op het woord ‘aanslag’. Ook dit is onderdeel van de officiële nepnieuws campagne waarmee de Westerse burgers vanwege bepaalde politieke doelstellingen een misleidend en verdraaid beeld van de realiteit wordt voorgespiegeld.


Xander

(1) Hartgeld
(2) Guido Grandt 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 08-04-2018 19:07

Blijft U ons vooral het echte nieuws brengen, Xander. Respect dat U,  steeds de koe bij de horens vat", en niet meewerkt met de politiek-correcte, en voornamelijk linkse pers en media. 

Lupo op 08-04-2018 20:36

Niet te geloven net een film de werkelijkheid 

grote henk op 08-04-2018 20:37

Eigenlijk kan je stellen dat wij met zijn allen  een gemeenschappelijke vijand hebben of de dader(s) nu wel of niet moslims zijn doet er even niet toe. De politiek correcte elite wil en moet ons hoe dan ook de indruk geven dat zei het onder controle hebben. De ene keer met leugens en soms de andere kant opkijken en dan de handen wassen in onschuld. Net wat ze het beste uitkomt. Wij proberen met de goddelijk geïnspireerde mensen die er zijn nog een beetje steun bij elkaar te krijgen en goed te zijn voor onze mede mens en onze linkse elite tezamen met de media zullen hoe dan ook ons onderuit proberen te halen zoals Men in de jaren dertig van de vorige eeuw ook de andere kant opkeek terwijl de nationaal socialisten (nazi,s) hun moord machine aan het ontwikkelen waren. Eigenlijk is het een groot vals spel met als doel de waarheid zo lang mogelijk verborgen te houden. Helaas voor de linkse elite hebben we nog sociaal media.( hoe lang nog?)

Martin op 09-04-2018 02:21

De NOS spreekt van illegaal vuurwerk dat in de woning van de man is aangetroffen.

Illegaal vuurwerk? is dat niet gewoon een andere benaming voor explosieven???!!

Prachtig zoals ze ons misleiden. Binnenkort krijgt de van Dale er nieuwe woorden bij:

Verwarde man: Terrorist

Illegaal vuurwerk:explosieven

man in het bezit van een Europees paspoort: Moslim in het van een Europees paspoort

incident:Aanslag

Tom Hendrix op 09-04-2018 06:37

@grote Henk: 20.37. uur, op 8/4. Geheel eens met uw reactie.

ing. Waldeck op 09-04-2018 08:59

Alweer een duivelse Gladio operatie: het kenteken van de VW bus: MS YK 666

https://www.watson.ch/imgdb/6a60/Qx,B,0,0,4500,3000,1875,1250,750,500/4934507474674235

Jean op 09-04-2018 12:13

De eerste seconde na het horen van dit bericht uit Munster was dat al mijn reactie, ik geloofde het niet van die zelfmoord.

Het is jammer, zeer jammer dat de autoriteiten dergelijke leugens als waarheid willen brengen, wij weten toch dat bij elke aanslag waar ook in Europa steeds die barbaarse perverse zwijnerij in de walgelijke misdaad aanwezig is.

Het is degoutant dat die zwijnerij nog steeds niet verboden is op Europees grondgebied, een zwijnerij die onze cultuur én beschaving wil vernietigen via barbaarse dictatuur, het is nu aan ons de lafaards onder eigen volk (lees: EU instelling) zwaar af te straffen via de stembus, overal wegjagen en dat zonder oprotpremies.

willy . op 09-04-2018 13:18

hopelijk vatten ze deze terroristen. In Duitsland was de aanslagpleger die zelfmoord pleegde  een verwarde dader en een Duitser , maar hierin herkend men ook het fake nieuws, de media mag niet meer schrijven over de daders als teroristen van Daesh  men wil deopenbare opinie niet verontrusten, hopelijk komt de gehele waarheid aan het licht ! Shalom

Mark S. op 09-04-2018 23:17

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1893998/we-importeren-een-burgeroorlog

Ik heb zelf geen gratis account aangemaakt bij de Telegraaf maar ik vind de eerste regels die je van dit artikel kan lezen al verbluffend!

Palestijns-Vlaamse onderzoeker Montasser AlDem'eh (29) was undercover bij IS en sluisde de informatie door naar de Belgische staatsveiligheidsdienst. Dit gevaarlijke dubbelspel leverde hem een plek op de dodenlijst van IS op. Er is een foto van hem bijgevoegd. En hij zegt dus dat we een burgeroorlog importeren!!!!!!! Hij waarschuwt Europa dat we op een burgeroorlog af stevenen!!!!

Als iemand het kan weten is hij het wel dacht ik zo! Kijk snel naar dit artikel want het wordt misschien weer snel weggehaald. Bij het openen lukte dat de eerste plm. twintig minuten niet. Iets wat ik nog niet eerder had meegemaakt.

Alle alarmbellen in de gehele EU zouden moeten gaan rinkelen. De burgerwaarschuwingssirenes zouden continu moeten gaan loeien. Dacht en nacht! De verhalen in de media zouden nergens anders meer over moeten gaan. Mensen zouden het nergens anders meer over moeten hebben. Het zou 1 grote "Breaking News" verslaggeving moeten zijn als zelfs deze persoon dat zegt en ons waarschuwt! Hij riskeert zijn eigen leven.

Tesamen met alle overige terroriste aanslagen, niet-integratie van moslims, massa invasie van moslims, verkrachtingscultuur van moslimimmigranten etc etc. is er ruim voldoende bewijs dat wat hij zegt waar is.

Zegt het voort!

Anneke op 10-04-2018 16:44

Het is mij overduidelijk dat de mohammed-/allah-aanbidders niet goed bij hun hoofd zijn. In letterlijke en figuurlijke zin. Véél islamitische mannen zijn werkelijk niet bij zinne. En hoe zit het met het vrouwelijke deel, van deze afgodsdienaren?  "Hetzelfde laken en pak". Helaas geldt bovenstaand, eveneens voor onze politiek NWO-aanbidders. Niet geschikt voor bestuurlijke functies, máár wel aan het roer staan van het 'schip de Hollandia'. Hartstikke scheef, zit de huidige wereld wel in elkaar. Deze toren van Babel zal omvallen, nog schever dan de toren van Piza. Helt enorm naar links. 

janqwertyuiop op 11-04-2018 10:07

Alle moslims zijn verward, dus de berichtgeving is correct.

Rom op 12-04-2018 17:53

Nou na,verward zijn ze in ieder geval,met baard of gilette/philishave.Hup!Dwangverpleging!

Tycho op 15-04-2018 18:28

Wat zijn die terroristen toch altijd slordig met hun paspoorten. Je moet nogal het een en ander doen om levenslang gratis kost en inwoning of een paar loden pillen te krijgen. Gelukkig zijn zij wat voorzichtiger met hun ruim toebedeelde hoeveelheid springstof. Niet roken bij dat spul hoor jongens; dat is niet voor ons, dat is voor Crhistenen!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl