Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

ZDF verslaggever in Douma: Chemische aanval lijkt inderdaad in scene gezet

Getuigen: Door het Westen gesteunde moslimrebellen vermoordden mensen met chloorgas, filmden dat, en beweerden daarna dat dit een chemische aanval van Assad was - Britse oud-admiraal tegen BBC over Syrië: We moesten ook al liegen over oorlog in Bosnië

Inzet: Dit jongetje werd op de Westerse journaals getoond als ‘slachtoffer’ van de chemische aanval. Later verklaarde hij echter dat hij alleen maar water over zich heen kreeg gegooid. (3)

Er is zowaar nog een eerlijke journalist bij de Westerse reguliere propaganda media: de Duitse topcorrespondent Uli Gack heeft tijdens zijn verslag voor het journaal van de ZDF –de grootste publieke zender bij onze Oosterburen- de meeste kijkers geschokt door te stellen dat ‘de chemische aanval in Douma hoogstwaarschijnlijk in scene is gezet. Heel veel mensen hier lijken daar erg van overtuigd.’

 

Gack kon niet één getuige vinden van de in het Westen zo opgeklopte chemische aanval, die door Assad zou zijn gepleegd, en waar vooral de Russen de schuld van kregen. De aanval werd vervolgens door de VS, Groot Brittannië en Frankrijk aangegrepen voor een militaire vergelding met ruim 100 kruisraketten op 3 doelwitten in Syrië.

‘Je was vandaag in een groot vluchtelingenkamp en hebt met veel mensen gepraat. Wat heb je daar over de aanval gehoord?’ vroeg de ZDF-Heute presentator hem. Gacks antwoord: ‘De chemische aanval in Douma is hoogstwaarschijnlijk in scene gezet. Heel veel mensen hier lijken daar erg van overtuigd.’

Moslimrebellen vermoordden mensen met chloorgas en filmden dat

Eerder had een andere bekende topjournalist, de Brit Robert Fisk, hetzelfde geconcludeerd. Fisk was een van de eerste Westerse journalisten die toegang kreeg tot Douma. Hij constateerde dat ‘ik tussen de ruïnes van de stad met veel mensen heb gepraat die zeggen dat zij nooit geloofd hebben in de verhalen over gas. Die worden volgens hen zoals gewoonlijk verspreid door de bewapende islamistische groepen.’

Enkele getuigen vertelden dat deze door het Westen gesteunde moslimrebellen mensen met chloorgas vermoordden, dat filmden, en vervolgens beweerden dat dit een chemische aanval door de troepen van Assad was.

Anderen, zoals een jongetje dat op de Westerse TV was te zien als ‘slachtoffer’, vertelde tegen een Russische cameraploeg dat hij samen met andere kinderen naar het ziekenhuis werd gebracht, waar hij door mensen werd vastgepakt, die vervolgens water over hem heen gooiden, waarbij vervolgens ‘chemische aanval!’ werd geschreeuwd, waardoor de kinderen in paniek raakten. Zijn vader: ‘Maar wij hebben daar bij niemand enige symptomen van gezien.’ (3)

Desondanks lijken de meeste Westerse en ook Nederlandse ‘kwaliteits’media de verslagen van zoveel bekende en gerespecteerde journalisten te negeren, en nog steeds de officiële nepnieuwsversie aan het argeloze publiek voor ‘waar’ te verkopen.

Westerse publiek krijgt ‘Disney’ versie van oorlog in Syrië te horen

Een van hen is Independent medewerker Emma Beal, die doorgaans exact doorgeeft wat haar ‘rebellen’ bronnen haar influisteren. Net als in ons eigen land verspreidt zij aan het doorgaans nog steeds onbenullige Westerse publiek de ‘Disney’ versie van de oorlog in Syrië, die erop neer komt dat Assad een wrede dictator is die zijn eigen volk vergaste, waardoor er een burgeroorlog ontstond en er een vluchtelingenstroom naar Europa op gang kwam. Toen kwam Amerika, versloeg ISIS, en probeert er nu stabiliteit te creëren.

Oud-admiraal tegen BBC: We moesten ook al liegen over oorlog in Bosnië

Onlangs berichtten we dat de generaal en oud commandant van de Britse strijdkrachten in Irak tijdens een TV-interview abrupt werd afgebroken toen hij openlijk twijfelde aan de officiële verhaaltjes die over Syrië worden verteld.

Oud-admiraal Lord West sloot zich een week geleden bij hem aan, toen hij in een gesprek met de BBC openlijk grote vraagtekens zette bij de bewering dat Assad chemische wapens heeft gebruikt, en zelfs onthulde dat hij tijdens de Balkanoorlog in de jaren ’90 al door de politiek onder enorme druk was gezet om te liegen over wat er werkelijk gaande was. (2)

‘Wij weten dat enkele islamistische groepen in het verleden chemische stoffen hebben gebruikt. Zij zouden er enorm profijt van hebben zo’n aanval in de schoenen van Assad te schuiven,’ aldus West.

‘Destijds werd op mij enorme politieke druk uitgeoefend om te zeggen dat onze bombardementscampagne in Bosnië allerlei zaken bewerkstelligde, die niet klopten. Ik werd onder enorme druk gezet, dus ik weet dat dit soort dingen kunnen gebeuren.’

BBC stelt feitelijk dat publiek geen eerlijke info moet krijgen

BBC presentator Annita McVeigh reageerde vervolgens op een manier die exemplarisch is geworden voor de Westerse media, door te stellen dat de oud-admiraal beter niet de waarheid kan vertellen, omdat die Rusland in de kaarten zou spelen: ‘Aangezien we op zoveel fronten een informatie oorlog met Rusland voeren, denkt u niet dat het misschien onverstandig is om dit, gezien uw positie en status, zo openlijk te zeggen? Bestaat er niet het gevaar dat u hiermee verwarring zaait?’

Waarop Lord West feitelijk impliceerde dat de BBC minstens zoveel propaganda verspreidt als dat Russia Today en het Kremlin wordt verweten. ‘Laten we eerlijk zijn, als Assad het niet heeft gedaan is dat extreem slecht nieuws. Als hij het niet heeft gedaan is dat het waard om duidelijk te maken. Ik denk dat ons overheidsbeleid ten aanzien van Assad sinds 2013 niet slim is geweest.’ (2)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) YouTube (BBC News) via  Infowars
(3) Russia Today

Zie ook o.a.:

20-04: Westers imperium wankelt: Rusland en China zijn leugens en oorlogen spuugzat
15-04: Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van NAVO land kwam
14-04: Britse generaal vertelt op TV waarheid over Syrië, wordt dan afgebroken
12-04: ‘Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ de schuld van ensceneren gifgas aanval
11-04: Escalatie? Rusland en Iran dreigen met aanval op Israël als Westen ingrijpt in Syrië
08-04: Russische topgeneraal waarschuwt voor ‘laatste oorlog in geschiedenis mensheid’
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Anneke op 22-04-2018 14:09

Democratie is nog verder heen, dan velen beseffen. De media is feitelijk al decennia versleuteld met de politiek. Mijn eerste beroepskeus was journaliste te worden. Werd feitelijk door wijlen m'n vader in de jaren-70 al 'verboden'. Moch het niet van h'm, want dan zou ik genoodzaakt worden leugens (dus bedrog) te moeten vermelden.  Hij zou de financiële lasten van deze opleiding pertinent niet op zich nemen en een studiebeurs, daar kwam 'k niet voor in aanmerking. "Oei, wat nu...was toen mijn noodkreet".  Mijn verhaal, uit de jaren-70 van de vorige eeuw. 

JP op 22-04-2018 14:15

Een grootmoeder van de Rothschilds heeft ooit gezegd: " Als mijn zonen geen oorlog willen, dan komt die er ook niet".

Breackdancer op 22-04-2018 14:51

Graag de link van het ZDF erbij zetten

 

Zie video op bronvermelding Zerohedge. U moet  er wel wat voor doen en de bronnen lezen.

Ook Pietje verwijst u daarnaar Zie posting Pietje 15.09 uur  Mod.

B. Roger op 22-04-2018 15:36

Zijn wij de Noord koreanen van West West Europa om zo met leugens bestookt te worden ?

Denken die journalisten dat wij zo dom zijn. Het politiek-militaire spel van de US en zijn vasallen , bankers en grondstoffen industrie moet eens ontmaskerd worden en de schuldigen bestraft. Openheid , democratie en de macht terug bij het volk dan zal hopelijk vrede terugkeren.

DG op 22-04-2018 15:48

Zie vanaf 2.10 door lijkt wel of dat die jongentje iets in de ogen wordt gespoten. 

https://www.youtube.com/watch?v=yaZRZo9FGQI

klaas op 22-04-2018 16:03

Het is jammer dat oud-generaal(s), oud-admiraal(s) pas bij hun pensioen/buiten diensttijd verstandig worden of althans de waarheid spreken over de gang van zaken in de wereld. Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat zij dit tijdens hun actieve militaire dienst niet wisten. Tja, eerst carriere maken en actief/fanatiek meehelpen om de status quo te handhaven en dan verstandig worden. Hypocriet en huichelachtig maar ja zo zijn de mensen in he algemeen helaas.

Breackdancer op 22-04-2018 17:10

Bedankt, moderator en Pietje

Ike op 22-04-2018 17:18

Er zijn ongetwijfeld achter de schermen uitgebreide onderhandelingen over een zachte val van de USD en Euro, want er is gewoon een stortvloed van vals nieuws dat over ons word uitgestort. Zoals dat Noord Korea hypersonische rakketten zal ontwikkelen. Misschien dat het ooit mogelijk zal zijn, maar de landen die het in staat zijn om te doen zijn ook in staat om een lander op de Maan te zetten, maar kunnen dit niet allemaal betalen. Noord Korea kan zich alles alleen veroorloven als iedreen  honger lijd en er goederen worden betaald in valuta. Er worden goederen in Noord Korea geproduceerd voor de Chinese of Westerse markt.

Zonder dreiging vanuit Noord Korea is er geen noodzaak voor de gigantische uitgaven van het Militair Industrieel Complex en de Intelligence Services van het Westen;

https://www.yahoo.com/news/u-general-iran-north-korea-111900311.html

Kernraketten zijn altijd hypersonisch........ Elk land dat rakketten kan bouwen en aan de grondstoffen kan komen, kan hypersonische afweerrakketten maken. Maar wat zal je maken? 100 afweerrakketten of 100 kernrakketten om de ander aan te vallen? Is de aanvaller gek of is de verdediger gek die meer rakketten moet inzetten om ze neer te halen? Of gaan we dan een wedstrijdje doen wie er de meeste koppen op rakketten kan monteren en wie de snelste rakket gaat maken? Of gaan we een wedstrijdje doen met de beste elektronische oorlogsvoering en wie er de beste computervirussen kan maken? Wie kan er de beste spionnen inzetten? Een volstrekte onzinnige wapenwedloop die leid tot het MAD principe.

De enige oplossing is dan de afschaffing van kernwapens en dat zal leiden tot een oplossing voor het conflict tussen de Siemietisch volkeren.

Tom Hendrix op 22-04-2018 18:20

Geheel eens met de strekking van dit artikel. We worden belogen en bedrogen 24/7. Wat ben ik blij met de site van Xander, en die van E.J. Bron. De rest van de msm, zijn grote leugenaars en bedriegers, in opdracht van: de eussr,bilderberg, soros en rothschild bankiers, de "Deep State", en de lakeien van de NWO. Alles is gepland, met een duivelse opzet, tenminste zo zie ik het nu.

Hubo op 22-04-2018 18:25

Helder verhaal,maar we kunnen er wel zeker van zijn dat er nu mensen aan de kant van de opstandelingen gepushed worden om contact te zoeken met de onderzoekscommissie en nog eens te herhalen dat er vanuit een helikopter een vat met chemicaliën op een huis werd gedropt.Als dat zo is zijn resten moeilijk allemaal te verwijderen,maar even makkelijk aan te brengen.Ik denk niet dat de leden van het onderzoeksteam zover zullen gaan betrokkenen aan een hard kruisverhoor te onderwerpen.Het zegt me allemaal niet veel meer.

Het ontbreekt er nog maar net aan dat we hier iedere dag te horen krijgen dat de amerikanen IS verslagen hebben en dat Amerika nu stabiliteit probeert te creëren.Het is een omkering van de raliteit die ik nu al 40,50 jaar bewust zo gadesla.In het eerste deel zijn ze inderdaad al aardig geslaagd.Dat Assad en wrede dictator is,die verantwoordelijk is voor de oorlog ,omdat hij vreedzame betogers doodde.Eigenlijk hoor je niet anders.

Die regimewisseling is een beetje op de achtergrond geraakt,maar speelt nog altijd  een rol als je bijvoorbeeld Marietje Schaake hoort en minister Blok zegt het dan een beetje anders als hij beweert dat Assad berecht dient te worden.En zo wordt het giftig venijn steeds maar weer opnieuw ingespoten.In mijn beleving wind ik me daar meer over op,dan over berichten over het gebruik van gifgas.

De socioloog Etzioni beschreef eens hoe je de publieke opinie kunt manipuleren door opinionleaders 9 keer A te laten zeggen een tussendoor nog een keer B en ik vond dat toen wel wat erg digitaal simplistisch geredeneerd,maar het lijkt toch wel zo te werken.Het is ook het enige dat ik uit dat dikke boek heb onthouden.Ik heb het nooit helemaal kunnen lezen.Ik kon het gewoon niet meer opbrengen.Van het Kapitaal van Marx heb ik overigens ook een paar hoofdstukken niet gelezen.

Gerard op 22-04-2018 18:34

@ Moderator. Zie video op bronvermelding Zerohedge. U moet  er wel wat voor doen en de bronnen lezen.  Kunnen we toch nog een beetje lachen vandaag als je zoiets leest! Groetjes.

;-) Mod.

paul.v op 22-04-2018 19:14

toch geloof ik dat er chemische wapens zijn gebruikt ,syie en rusland hoeleden ruim een week de controle tegen als het nep was hadden ze meteen doorgelaten ,nu haden ze een week om het opteruimen

Cefas op 22-04-2018 22:48

Het officiele nieuws is vaak nep-nieuws en pure misleiding. Zie de moord op Kennedy, Tonkin-incident van Vietnam, de twin-towers, de inval in Irak, Libie, arabische lente, beter gezegd, de arabische nachtmerrie, chemische aanval in Syrie en nog veel meer. We worden door de officiele reguliere papagaaien-media vet belazerd, steeds weer opnieuw, zo is het en niet anders, zou de rijdende rechter zeggen.

mientje op 23-04-2018 00:52

ThePostOnline nieuw antisematisme door immigratie moslims. Merkel zegt sorry en gaat op reis naar Israel.

Ik raak hier behoorlijk van in de war

JP op 23-04-2018 07:53

@mientje op 23-04-2018 00:52

Diegenen die verwarring zaaien, lukt het dus kennelijk om jou in verwarring te brengen. Laat je niet van de weis brengen. Merkel is en blijft een wolf in schaapskleren.

willy . op 23-04-2018 12:38

Dat is nog steeds mogelijk, er zijn nog geen bewijzen gevonden! Shalom

Asjemenou op 23-04-2018 13:01

JP. Grootmoeder van de Rothschilds bedoelde zeker, als mijn zonen een oorlog willen, dan komt er een. Verliezen zijn er niet, ze delen de winst want ze zijn gesetteld in elk continent. Het land wat zogenaamd verliest is ook in handen van de Rothschilds (illuminati). Poetin wordt niet voor niks zwart gemaakt, hij heeft ze uit zijn land geknikkerd. De burgers zijn altijd voorgelogen en een worst voor gehouden. Maar nu met internet krijgen de mensen de waarheid onder ogen. Waarom denk je dat de sleepwet wordt ingevoerd? Om het nepnieuws tegen te houden of de criminaliteit op te sporen? Wat recht is, zal krom gesproken worden en wat krom is, zal recht gesproken worden.

Tom Hendrix op 23-04-2018 16:11

@Asjemenou: 13.01. uur. Met U eens. Het onrecht heerst op aarde, en de leugen triomfeert.

JP op 23-04-2018 16:32

@Asjemenou op 23-04-2018 13:01

Idd, je kunt het beter omkeren.

Re op mientje, moet natuurlijk "wijs" zijn.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl