Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Russische topgeneraal waarschuwt voor ‘laatste oorlog in geschiedenis mensheid’

Ook elders lopen spanningen verder op: India bouwt 14.000 bunkers in voorbereiding op (kern)oorlog met Pakistan – Daily Express: WO-3 kan wel eens met conflict India-Pakistan beginnen

Begint WO-3 mogelijk op een voor de meesten onverwachte plek, namelijk tussen India en Pakistan? Nu al zijn 40.000 Indiërs weggevlucht voor Pakistaanse beschietingen.

De Russische topgeneraal Evgeny Buzhinsky (ret.), die meer dan 40 jaar dienst deed, ziet de betrekkingen met het Westen ‘erger worden dan tijdens de Koude Oorlog’, en waarschuwt dat de huidige gebeurtenissen kunnen leiden tot ‘de laatste oorlog in de geschiedenis van de mensheid’. De (hoogstwaarschijnlijke false flag) zenuwgas aanslag in Salisbury zou wel eens net zo’n trigger kunnen blijken te zijn als de moord op aartshertog Franz Ferdinand, wat een vergelijkbare kettingreactie veroorzaakte die uitmondde in de Eerste Wereldoorlog.

 

Inmiddels heeft de Britse regering toegegeven geen bewijs te hebben dat het gebruikte Novichok (eigenlijk een verzamelnaam), waarmee de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter werden vergiftigd, uit Rusland afkomstig is. Zoals we eerder berichtten hebben minimaal 20 landen deze stof in bezit, en valt het ook nog eens eenvoudig na te maken.

Maar zoals gewoonlijk kreeg Rusland onmiddellijk de schuld van de Westerse elite. 25 landen wezen in totaal 150 Russische diplomaten uit (waaronder twee uit Nederland). In een interview met de BBC zei Buzhinsky, tegenwoordig vicepresident van het Russische Centrum voor Beleid Studies (PIR Center), dat de vijandigheid vooral afkomstig is ‘van de EU en de VS, en een paar andere landen...’

‘Dit gaat een hele slechte afloop krijgen’

‘Ziet u, het is een koude oorlog, erger dan de Koude Oorlog, want als de situatie zich verder ontwikkelt zoals nu, ben ik bang dat het een hele slechte afloop gaat krijgen. Nog erger dan een koude oorlog is een echte oorlog, die de laatste in de geschiedenis van de mensheid zal zijn.’

De voormalige generaal stelde tevens dat de almaar groter wordende druk van de VS op Rusland, bedoeld om Putin van de troon te (laten ) stoten, ‘zinloos is. Jullie kennen de Russen niet. Hoe meer druk van buitenaf, des te meer gaat de samenleving achter de president staan.’

‘Westen heeft alle fatsoen overboord gegooid’

Wat de aanslag op Skripal betreft wees hij erop dat de Britten zelfs weigeren om er met de Russen over te praten. Hij noemde het echter ‘nonsens’ dat Rusland verantwoordelijk is, onder andere omdat de aanslag pal voor de presidentsverkiezingen plaatsvond, en Putin daar geen enkele baat bij had.

Minister van BuZa Sergey Lavrov verklaarde na de wilde beschuldigingen dat ‘onze Westerse partners, vooral het Verenigd Koninkrijk, de VS en een paar landen die hen blind volgen (dus ook Nederland), alle fatsoen overboord hebben gegooid, en hun toevlucht hebben gezocht tot open leugens en schaamteloze desinformatie.’

‘Rusland in hoek drijven is een zeer gevaarlijk iets’

Buzhinksy: ‘Oké, dus jullie wijzen diplomaten uit, en daarna doen wij dat ook. Wat is de volgende stap? Het verbreken van de diplomatieke banden. Daarna kan er alles gebeuren. Feitelijk drijven jullie Rusland in een hoek, en dat is een zeer gevaarlijk iets.’

De mening van zo’n geachte expert en analist als Buzhinsky dient dan ook bloedserieus genomen te worden, zeker gezien het feit dat de parallellen met de aanloop naar zowel de Eerste als Tweede Wereldoorlog inmiddels beangstigend zijn. We kunnen alleen maar hopen dat zijn voorspelling van een ‘laatste oorlog’ niet uitkomt, en bij de Westerse elite het gezonde verstand terugkeert. De voortekenen wijzen daar vooralsnog niet op.

Daily Express: WO-3 kan wel eens in India-Pakistan beginnen

En daar niet alleen, want ook elders lopen de spanningen verder op. Zo wil India 14.460 bunkers voor burgers gaan bouwen in vijf districten die grenzen aan de Pakistaanse grens, als voorbereiding op een eventuele (kern)oorlog. Beide landen bezitten naar schatting 100 tot 150 kernbommen, en hebben al diverse oorlogen over het nog immer betwiste Kashmir achter de rug.

Ondanks het staakt-het-vuren in 2003 zijn er geregeld schermutselingen langs de omstreden grens. Vorig jaar was met 860 incidenten het bloedigste jaar sinds 2003, met als gevolg dat begin dit jaar zo’n 40.000 Indiërs in de regio’s Kashmir en Jammu wegvluchtten voor Pakistaanse beschietingen. De Westerse media hebben dit vrijwel geheel genegeerd, alhoewel de Daily Express nu constateert dat de LoC (demarcatielijn van 2003) tussen India en Pakistan wel eens het ‘epicentrum van de Derde Wereldoorlog’ kan worden.

 

Xander

(1) Zero Hedge 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Br@m op 08-04-2018 13:49

Het is nog niemand gelukt om een oorlog van Rusland te winnen. Napoleon en Hitler hebben daar flink op hun duvel gekregen. Zonder de russen hadden we zelfs WO2 niet gewonnen. En denk nou niet dat die russen na de koude oorlog stil gezeten hebben, die hebben genoeg wapens om heel de wereld plat te gooien, alle raketschilden hebben ze allang iets tegen gevonden. Het is een grote fout om de russen te onderschatten. Ik ben geen fan van Rusland, maar je kunt ze mijns inziens beter met rust laten. Overigens lig ik er geen seconde wakker van of er wél of geen kernoorlog komt. Als die komt kunnen gewone burgers dat toch niet tegenhouden. Dan nemen we gewoon allemaal afscheid van deze wereld die al steeds minder mooi is geworden. Het zij zo.

René van Zalk op 08-04-2018 14:09

Ik had een collega uit Pakistan, hij zei:  Mijn landgenoten zijn een stelletje corruptielijers, de moslims zijn het ergst.

René van Zalk op 08-04-2018 14:14

@Bram, Het probleem met de Russen is dat de de schijn tegen hebben omdat ze in het verleden vaker tegenstanders hebben uitgeschakeld. Dat feit keert zich nu tegen hen.

Anna op 08-04-2018 14:59

Het raakt tijd dat Trump eens met Putin gaat praten!

Tegelijkertijd is er veel weerstand in Amerika  m.b.t z’on gesprek.

Obama , Clinton, en consorten zullen met hun “ zeer actieve deepstate elementen “ dit evt. gesprek aangrijpen met beschuldigingen, in het verlengde van de eerdere valse beschuldigingen dat Trump bevoordeeld zou zijn in zijn campagne, door de Russen.... Ze zullen Trump nog meer gaan wantrouwen en nog meer ( feller) proberen hem af te zetten.... als zijnde onbekwaam..... 

Maar het is overduidelijk dat er gesproken moet worden....... 

Bundy op 08-04-2018 15:19

Radio Eén : Assad  (waarschijnlijk  ), heeft zijn eigen hospitaal gebombardeerd met gifgas .   Kan zoiets ongestraft blijven ?      De zoveelste false flag .   Dan hoor ik s'nachts en zie overdag luchtarmada's overvliegen van pal West naar iets Noordelijk  in Oostelijke richting .      In de  Oekräine zal nu wel meer materieel staan dan het Duitse leger had .     Wanneer ik het al weet , weten Russen wiens beroep dit is het ook .     Wie zei er : Dit zijn alle Koninkrijken ter wereld , ze zijn van mij ,  Jij mag ze hebben wanneer je voor mij buigt . 

Anneke op 08-04-2018 15:39

Het westen heeft het verstand, al decennia geleden verloren. De gevolgen van een generatie's langdurend wanbeleid, eist nu meer en meer zijn tol.  Vrees ook, dat WW-III om de hoek is komen kijken en nu de nodige voorbereidingen activeert.  Dit zal de wereld zéér duur komen te staan.  Het faillissement van de huidige wereld is nabij...

Olivia op 08-04-2018 16:02

Tegenwoordig schijnt het normaal te zijn, als er iets fout gaat, krijgt Rusland de schuld. Je kan erop wachten. Ik snap niet waarom mensen in europa een hekel hebben aan de russen. Nederland loopt heel erg voorop. Putin houdt nog steeds het hoofd koel. Gelukkig maar, anders zijn wij het haasje. Ik vind het knap dat hij niet toegeeft. Ze willen samen naar het probleem in Engeland bekijken, maar hun uitgestoken hand wordt permanent geweigerd. Uiteraard is Putin niet alleen, de mensen achter hem zullen ook ongeduldig worden en toch blijft hij kalm. Hij wil zijn volk niet in het ongeluk van een oorlog storten.De geschiedenis laat zien, dat in het verleden niemand het van de russen heeft gewonnen. Zou het lukken, met dat zooitje hier uit het westen? Veel geblaat, zonder inhoud. Het kan ook zijn, dat al die  'vluchtelingen', straks gebruikt gaan worden als kanonnenvoer. Wie zal het zeggen? Dat weten alleen degenen die het voor het zeggen hebben. Er wordt een gigantisch spel opgevoerd voor onze ogen. Alleen God weet hoe het zal eindigen. God's zegen.

U post onder 4 verschillende namen, houd uw eerste naam aan. Mod.

Daniel op 08-04-2018 16:33

De man heeft geen idee. De laatste oorlog ligt nog minstens 1000 jaar in de toekomst. De voorlaatste oorlog, die van Harmaggedon, zal echter zijn ergste nachtmerrie verre overtreffen. Het zal zijn land - en dat van de gehele wereld - reduceren tot een smeulende ashoop.

grote henk op 08-04-2018 16:47

Probleem is heel simpel . Men zoekt in het westen een stok om mee te slaan want zo kunnen ze hun eigen falen verbloemen.

Hubo op 08-04-2018 17:24

Het is weer eens zover.Een syrische gasaanval wordt breed uitgemeten.Volkomen kritiekloos komt het binnen in de mail van dagblad Trouw.Trump heeft het hoogste woord over Animal Assad en stelt de russen verantwoordelijk.De turken blazen hun partijtje ook weer mee.De argumenten klinken bekend in de oren:Wat kan je anders verwachten van de russen en de syriërs.Het heeft meer weg van een zorgvuldig opgebouwde georchestreerde campagne.

Waarom zouden de Syriërs dit nou zo doen?Er valt op zich wel wat voor te zeggen om de beesten die Douma in hun greep houden met alle mogelijke middelen de genadeslag toe te dienen om te voorkomen dat ze nog langer slachtoffers onder burgers veroorzaken door die in gijzeling te houden,maar eigenlijk lijken bijna al die (veronderstelde) gifgasaanvallen in Syrië er alleen maar op gericht de internationale publieke opinie te mobiliseren tegen Assad en de wettige Syrische overheid.Dat is een patroon dat zich steeds weer herhaalt zonder dat er enig ander militair tactisch of strategisch doel in te vinden is.

Hubo op 08-04-2018 17:26

India is natuurlijk een reasachtig land en Pakistan is natuurlijk ook een dichtbevolkt land en een conflict tussen India en Pakistan valt niet uit te sluiten,maar het lijkt me toch niet gauw meer te worden dan een lokaal conflict.

ieznogoedh op 08-04-2018 18:28

Als er iets in de wereld fout gaat, komt dat op konto van Rusland.

Als er iets in Nederland fout gaat, komt dat op konto van Wilders.

Logisch toch?

Tom Hendrix op 08-04-2018 19:04

@Anneke: 15.39. uur. Dat ben ik met U eens, Anneke.

Ike op 08-04-2018 19:20

@Hubo en Bundy;

Ik ben het volledig met U eens dat dit gewoon vals nieuws is dat ervoor moet zorgen dat de NATO gaat ingrijpen als het volk om ingrijpen gaat roepen.

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-08/trump-threatens-assad-putin-over-syrian-chemical-attack-russia-warns-gravest

Doordenker op 08-04-2018 19:21

President Trump verklaart dat de VS zich gaat terugtrekken uit Syrië en enkele dagen daarna zou president Assad van Syrië een gasaanval tegen de rebellen lanceren waardoor hij domweg aan de VS een excuus geeft om toch langer in Syrie te blijven.

President Assad moet wel ongelofelijk dom zijn om dat te doen. En inderdaad, dat hij zo dom zou zijn is totaal ongeloofwaardig.

Deze gasaanval is dan ook ongetwijfeld een 'false flag' aanval door de Syrische rebellen en de CIA... met als doel de VS een aanleiding te geven voor een direct militair ingrijpen tegen de Syrische regering.

In dit geval is de kans op een rechtstreekse confrontatie met Rusland, met alle gevolgen van dien (WO3), dan ook groot.

Bovendien is een gasaanval de gemakkelijkste aanval om te faken. Er zijn immers geen bloederige verbrijzelde lichamen en ontbrekende ledematen voor nodig. Gewoon wat verf, wat verbanden (die de niet-bestaande verwondingen moeten verbergen) en een aantal kreunende 'slachtoffers-acteurs'.

Mensen met enige intelligentie doorzien deze encenering natuurlijk vrij snel maar spijtig genoeg bestaat 90% van de bevolking uit dom, gemakkelijk te manipuleren, 'sheeple' (sheeple = samenvoeging van de woorden 'people' en 'sheep').

Bundy op 09-04-2018 02:54

@Olivia op 08-04-2018 16:02

Je opperde dat al de vluchtelingen hier wellicht gebruikt gaan worden als kanonnenvoer .    Een moslim is het verboden om te vechten voor de ongelovige of de Jood , want dan wordt je als hen .     Ze komen echt niet naar de kazernes en je hebt een leger nodig om ze te halen .      Wél zullen ze heel blij zijn met eventueel bemachtigde wapens .   Hiermee kunnen de ongelovigen ( steden eerst ) gedwongen worden zich te bekeren en anders worden gedood .   Met de wapens zullen ze de sharia invoeren .     Alle instanties zullen net zo reageren als de politie van de steden in Engeland , Frankrijk , Duitsland of België .   Ze gaan er niet heen en vluchten zelf wél gewapend naar locaties op het platte land .    

Tom Hendrix op 09-04-2018 06:35

@Doordenker: 19.21. uur, op 8/4. Als ik kijk naar het stemgedrag van de Nederlander, bevat uw laatste zin- in uw reactie- de volledige waarheid. Dat, is de trieste waarheid. Men is totaal afgestompt; en kijkt enkel nog naar "domme programma's", zoals "Boer zoekt vrouw", en "Heel Holland Bakt".  En het nieuws volgen ze via het stasijournaal en de linkse omroepen.

ron op 09-04-2018 10:00

Is het je nog niet opgevallen als de rebellen hun positie dreigen te verliezen is er steeds een gasaanval om andere partijen te betrekken bij het conflict.

Zo zijn moslims nu eenmaal.

Het idee we doden allen , God zal de echte van de anders of niet gelovigen scheiden.

Ze zijn dus blijven steken in de 12 of 13 eeuw handelen als beesten met de beste handleiding de Koran.

ron op 09-04-2018 10:13

Kashmir is historisch gezien hindoeistisch en zeer belangrijk op historisch vlak als men zijn ontstaan ontleed.

Wat de moslims claimen houdt totaal geen steek! Ze hebben op misdadige wijze de hindoes verdreven door hen met de dood te bedreigen in Kashmir.

De inkomstenbron hebben ze totaal vernietigd en dit al vele 10tallen jaren.

Er is geen land dat veilig is voor de islam van zodra ze denken een overmacht te kunnen behalen maken ze ambras en liefst zo luid en zoveel mogelijk.Je moet echt niet ver gaan kijken,kijk maar naar Belgie waar de meest achterlijke partij want dat is tenslotte de islamitische partij de meest achterlijke voorwaarden stelt.

Arie op 09-04-2018 13:02

Bron 09-04-2018 Uit het nieuws: Franklin ter Horst.

De gebeurtenissen zoals die nu te zien zijn maken de weg vrij voor Gods-oordelen met de volken. De huidige ontwikkelingen in de wereld tonen aan dat het Woord van God zich met spoed openbaart.

Allen die hun vertrouwen hebben gesteld in de leiders van deze wereld komen straks zeer bedrogen uit.

Straks gaat het doek op en zal het grote oordeel over de wereld beginnen voor allen die Jezus/Yeshua en Gods volk (Israël) hebben afgewezen.

Syl op 09-04-2018 18:09

Zojuist op CNN.

Trump: 'Major Decision' on Syria in the next 24/48 hour. 

Trump: Belangrijke beslissing wat betreft Syrië in de komende 24/48 uur.

keessie op 09-04-2018 21:30

Trump heeft het eindelijk begrepen Assad is een beest een sluwe man zoals ik hem altijd al noemde dinsdag of woensdag zal hij gestraft worden alvorens dat gebeurd zal Trump eerst contact opnemen met Putin. 

 

Keessie u post onder 2 nicknamen, houd uw eerst nicknaam Kareltje aan. Mod.

Kareltje op 09-04-2018 22:04

Sorry Xander zal er aan denken, thanks

Dank voor uw medewerking Kareltje. Mvg. Mod.

Visserman op 09-04-2018 23:28

debka nieuws:Rusland neemt een defensieve houding aan tegen Israel krijg nu toch het gevoel dat dit akelig uit de hand gaat lopen ook irael veroordeeld het regiem van Assad voor deze gifgasaanval wat is waarheid?

angsthaas op 10-04-2018 00:40

wel spannend hoor

Bundy op 10-04-2018 02:43

@Visserman op 09-04-2018 23:28

Feiten : Het leger van Assad wint na jaren de oorlog van "Isis " -proxyleger .    De hospitalen zijn gebouwd dóor Assad .   Zijn eigen intellectuele bovenlaag van de bevolking werkt daar .    Hij geeft vrije aftocht aan de moslim"rebellen " .         Zul je  tijdens die overwinning  dan chemische oorlogvoering beginnen op de burgerbevolking ?           Heel erg onlogisch .      En echt of niet echt met resultaat ;    Je geeft je Joods-Amerikaanse vijanden een stok om geslagen ( platgebombardeerd ) te worden .     Die man en zijn adviseurs zijn verre van dom dus zouden dit volgens mij niet doen , want ze hebben de oorlog gewonnen  en hun land terug . Wil je dan zware internationale moeilijkheden op je nek halen ?.

Gorghel op 10-04-2018 12:57

De kans op oorlog tussen China en India is groter dan op een oorlog tussen India en Pakistan.

China is bezig met de omsingeling van India door militaire invloed uit te oefenen in al de buurlanden van India, zoals Nepal, Bangladesh, uiteraard Pakistan, maar ook Sri Lanka, Myanmar, de Maldiven. China levert zelfs onderzeeërs aan Bangladesh!

Zoals de Chinezen illegaal zeegebied hebben ingepikt in de Zuid Chinese Zee, zo zijn ze voortdurend Indiase grondgebied aan het claimen op de grens met India. Hun militairen dringen vaak Indiaas grondgebied binnen en de Chinezen hebben belangrijke infrastructuur gebouwd langs de grens voor een snelle kortdurende landje-pik oorlog. Ze wileen het grensconflict niet via onderhandelingen oplossen, maar schuiven meter voor meter op, laten hun herders de weiden inpikken en dreigen India voortdurend om ze een lesje te leren.

En uiteraard hebben ze Pakistan voorzien van allerlei (kern)wapens en blokkeren ze steeds in de VN als enige de uiitverklaring van enkele Pakistaanse terroristen tot internationale terroristen en hun organisaties tot terreurorganisaties.

Helaas wordt China in zowat alles gesteund door Rusland. De Russen verkopen hun beste wapens aan China, wetende dat de Chinezen het zullen kopiëren. Rusland heeft erg hard cash nodig en gas-olie-wapens zijn hun bron van inkomsten. Dus ook Rusland is erg gebaat bij een Chinees-Indiase oorlog, want dan kunnen ze hun wapens aan beide partijen slijten, zoals ze nu al doen. En nog meer olie en gas.

ottoman op 12-04-2018 04:09

india zou tegen de chinezen de invloed kunnen uitbreiden met de tibetanen, oeigoeren, mongoliers, taiwan, en eventueel betere betrekkingen met zuid korea en japan ook technologish en economisch  heel verstandig deze laatste 2. 

Oma op 14-04-2018 13:19

Het schaakspel dat boven onze hoofden door politieke criminelen wordt gespeeld, wordt steeds duidelijker. Wij, de massa, zijn enkel pionnen geworden waarbij ons leven van geen enkele waarde meer is. Wanneer keert de massa zich tegen deze oorlogszuchtige monsters die het vuur aan de lont steken en dan zelf in schuilkelders kruipen voor de puinhoop die ze veroorzaken door de wereld te doen branden?!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl