Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling

Partijdiger kan de aanstelling van rechter Kimba Wood, ooit kort werkzaam als ‘Playboy Bunny’, niet zijn. Het is de zoveelste openlijke aanval van de ‘Deep State’ op Donald Trump. (Afbeelding: (1)).

De globalistische ‘Deep State’ schaduwregering doet steeds minder moeite zijn partijdige, manipulerende en ronduit anti-democratische –om niet te zeggen fascistische- acties te verbergen, vermoedelijk omdat het de meeste Westerlingen toch niet interesseert (of erger nog: velen hier inmiddels te afgestompt zijn om te begrijpen wat hen bedreigt). Zo is de federale rechter die is aangesteld om de zaak tegen Michael Cohen, de persoonlijke advocaat van president Trump, te leiden, een vertrouweling van zowel de Clintons als de extreemlinkse globalist, EU-immigratie-promotor, staatsondermijner en politieke terrorist George Soros.

 

De voor Trump zeer zorgwekkende feiten over rechter Kimba Wood op een rijtje:

1) In 1993 werd ze door president Bill Clinton –op aandringen van zijn vrouw Hillary- genomineerd voor de post van de eerste vrouwelijke minister van Justitie. Ze liep die hoge positie echter mis omdat

2) ze in de jaren ’60 kort gewerkt had als een croupier in een Playboy Bunny Casino, en een illegale immigrant als babysitter had genomen.

3) In de jaren ’90 kreeg ze de bijnaam ‘de liefdesrechter’, omdat ze op 51 jarige leeftijd een verhouding begon met de getrouwde Wall Street multimiljonair Frank Richardson. Nadat diens vrouw het ontdekte, scheidde het echtpaar, waarna Wood en Richardson in 1999 met elkaar trouwden.

4) In 2013 leidde ze het huwelijk van de beruchte miljardair George Soros, op dat moment al 83, met de 42 jarige Tamiko Bolton. Tal van linkse prominenten waren hierbij aanwezig, waaronder de Democratische oppositieleider Nancy Pelosi. Als huwelijksgeschenken vroeg het echtpaar donaties voor organisaties zoals de staatsaborteur annex illegale foetushandelaar organisatie Planned Parenthood en de mensenrechten- en milieugroepering Global Witness.

5) Last but not least: rechter Kimba Wood gelooft niet in het door de wet beschermde ambtsgeheim van advocaten. Zo dwong ze afgelopen maandag Cohen om de identiteit van zijn cliënten prijs te geven. Een van hen bleek niemand minder dan Fox kopstuk Sean Hannity te zijn.

Partijdiger kan het niet

‘Dit verzin je werkelijk niet,’ luidt een van de vele reacties op social media. ‘De federale rechter Kimba Wood, die het huwelijk van George Soros leidde, gaat nu oordelen over een toch al controversiële zaak aangaande de inval bij de advocaat van de president? Hoe kan iemand nog denken dat dit niet expliciet partijdig is?’

‘De aanstelling van Kimba Wood is een linkse hack. Ze werd door de Clintons genomineerd als minister van Justitie, leidde Soros’ huwelijk, en dwong Cohen om zijn cliënten prijs te geven. Duidelijker kan deze opgezette val niet zijn!’ (1)

Waarom laten de Westerse burgers zich in een totalitaire linksdictatuur leiden?

Was iets vergelijkbaars president Obama overkomen, hadden de media er vol van gestaan en massaal schande van gesproken. Maar nu is het slachtoffer Donald Trump, en vindt iedereen in de gevestigde orde het meer dan prima dat het recht met zevenmijlslaarzen wordt platgetrapt, en zelfs maar de schijn van onpartijdigheid compleet overboord is gegooid.

En dit is dus dezelfde kliek die in zowel Washington als Brussel, Berlijn, Londen en Parijs onze toekomst bepaalt. Waarom de Amerikanen en European zich willoos in deze totaal corrupte totalitaire linksdictatuur laten leiden, die bezig is alle ooit ‘heilig’ geachte zaken zoals vrijheid, rechtvaardigheid, zelfbeschikking en uiteindelijk ook welvaart definitief af te breken, is een vraag die mogelijk pas door toekomstige generaties zal worden beantwoord – àls die generaties er ooit al zullen komen.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

29-03: George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten (/ Superstaat wordt al afgedwongen: Brussel deinst niet terug voor ondermijnen en omverwerpen regeringen van lidstaten die weigeren in alles te gehoorzamen)
26-03: Council on Foreign Relations ziet globalistische Nieuwe Wereld Orde mislukken
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
15-02: Duitse staat zet extreemlinkse terreurgroep Antifa in tegen Merkels tegenstanders
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
09-09: ARD redacteur bevestigt Westerse mediadictatuur: “Burgers worden totaal bedrogen’
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.Reacties

willy . op 18-04-2018 14:07

Globalisme is de weg naar een wereldregering,een wereldreligie en een wereldeconnomie en dat is een groot gevaar. We gaan dus zeker in een dictatuur leven waar we reeds iets van zien in het laatste bijbelboek Openbaring 13 . Nog steeds wil m'n deze president langs alle kanten nekken , linkse groepen in de VS eisen zelfs zijn afzetting,dit terwijl deze president geschiedenis kan schrijven, als er vrede kon komen tussen de VS en Noord -Korea maar gunt men dat! Wil men wel vrede in de VS nu ze ruzie maken met Rusland terwijl Belgie ook het gif maakt dat in de UK is gevonden! we moeten dus oppassen zoals het artikel laat zien! Shalom

Arie op 18-04-2018 15:04

Beste Xander,

U schrijft; En dit is dus dezelfde kliek die in zowel Washington als Brussel, Berlijn, Londen en Parijs onze toekomst bepaalt.

Maar overdrijf ik, als ook de vele politieke psychopaten in Den-Haag vermeld worden?

De waarheid is immers ten alle tijden eerlijk, dus keihard!

Gerard op 18-04-2018 16:25

"Waarom de Amerikanen en European zich willoos in deze totaal corrupte totalitaire linksdictatuur laten leiden, die bezig is alle ooit ‘heilig’ geachte zaken zoals vrijheid, rechtvaardigheid, zelfbeschikking en uiteindelijk ook welvaart definitief af te breken, is een vraag die mogelijk pas door toekomstige generaties zal worden beantwoord – àls die generaties er ooit al zullen komen."  Omdat vroegere generaties zich bewust in slaap hebben laten sussen en  hun nazaten (de huidige generaties), nu geheel vergiftigd in hun gedachtenwereld door de jarenlange éénzijdige, racistische anti-blanken berichtgevingen, door hun ouders (!!) èn de Staatmedia (NOS enz.) voor de dreigingen volledig afgestompt en in hun belevingswereld geheel verziekt zijn. Als slechts één vijfde van alle voordelen die asielzoekers hebben, teruggegeven worden aan Nederlanders die alles hebben opgebouwd en betaald, breekt de ellende uit tot aan de V.N. toe. Edoch, let wel jongeren die hier om lachen: nu wordt de A.O.W. en het pensioenstelsel stapje voor stapje afgebroken en maken jullie je er niet druk over en vinden jullie het wel 'goed', maar straks als je 65 jr. bent, wellicht ziek en niet meer kunt, zul je nog wel eens terugdenken hoe héérlijk jullie in deze jaren hebben liggen slapen maar dan tot je dood toe zult moeten doorwerken. Dan bonkt het aldoor in jullie hoofden: "Hadden wij en onze ouders maar geluisterd naar die vele waarschuwingen van al die mensen die tegen de stroom ingingen maar die voor racist, rechts-extremst, nazi's en ouwbollige dominee's werden uitgescholden." Wacht maar... (als we de tijd nog krijgen).

Anneke op 18-04-2018 16:41

Westerse burgers, hebben letterlijk het nakijken!!!  Democratie, daar is achter de politieke (666) schermen géén ruimte voor. We worden geleid en dus vóóral misleid, door de paralel goverment van de duvel.  Alles verloopt volgens zijn regie-boek; al eeuwen lang.  Hóógste noodzaak, dat de Messias terugkeert!!!

Anneke op 18-04-2018 16:44

De NWO(666) kliek, ziet hun plannen ten onder gaan? Trump is in ieder geval momenteel, een helse sta in de weg!

Tom Hendrix op 18-04-2018 16:48

@willy: 14.07. uur. Stem geheel in met uw reactie.

Eelke Piers op 18-04-2018 17:22

Ik heb nog altijd een schrijven liggen van de minister van justitie dat de rechtbank een onafhankelijke instelling is en dat de minister niet bevoegd is om op uitspraken in te grijpen.

Zo is ook de partijdigheid gewaarborgt

Eelke Piers op 18-04-2018 17:24

.........Waarom laten de Westerse burgers zich in een totalitaire linksdictatuur leiden?........

Logisch. Omdat de meeste mensen links stemmen of is dat soms ook allemaal bedrog?

Ike op 18-04-2018 19:31

@Eelke Piers op 18-04-2018 17:22

Volstrekte onzin. Zowel de rechters als de advocaten worden benoemd. De rechters krijgen salaris van.......

Zelfs een advocaat die zijn officiële bevoegdheid verliest, kan gewoon als 'juridisch adviseur' als assistent van een bevoegd advocaat hetzelfde doen als een advocaat. Hij kan alleen niet zelf iemand ondervragen. Poppenkast.

Dit is zo in de VS en dit is zo in Nederland en menig ander land. In andere landen kan het nog slechter zijn als advocaten voor het leven benoemd zijn of wanneer rechters voor het leven benoemd zijn. maar ook daar vind men dan wat op.....

grote Henk op 18-04-2018 20:10

Waarom ons dit overkomt? In de geschiedenis kan je steeds weer zien dat er na een periode van welvaart een oorlog komt. Ook nu anno 2018  kan je dit zien. De welvaart in het westen is nog nooit zo groot geweest. We hebben met zijn allen en daar zijn u en ik ook schuldig aan vele miljoenen decadente vooral jonge mensen gekweekt die maar een ding kunnen zeggen. Meer , meer en nog veel meer. die zelfde mensen waarbij alles zomaar is komen aanwaaien hebben geen weerstand meer kunnen opbouwen  en zijn als het ware een soort kasplantjes geworden. Bij een kleine tegenvaller in hun leven zijn ze helemaal gefrustreerd en dat blijven ze de rest van hun leven met zich meedragen. Ze maken daardoor verkeerde keuzes zoals verkeerde partner, verkeerd werk, etc., etc. en dat maakt het nog erger. Ze kunnen het niet aanzien dat er enkelingen het wel goed voor elkaar hebben en het kwaad is geboren. Ze zullen links stemmen al was het maar om hun frustraties te botvieren . het zijn die mensen die ons in de laatste oorlog gaan storten doordat zei uit zelfhaat alles doen om ons naar de vernieling  te helpen en zelfs van ons land een moslimland willen maken want dan gaat de vernieling nog wat sneller. We zijn er zelf schuldig aan en we kunnen er eigenlijk ook niets aan doen. want je wilt allemaal het beste voor je kinderen. Sterke schouders die de weelde aan kunnen zou boven iedereen zijn bed moeten hangen.

wardje op 18-04-2018 22:08

@Ike op 18-04-2018 19:31   De overheid benoemt geen advocaten. Je wordt advocaat door inschrijving in het tableau van een arrondissement .   De overheid houdt zich nogal terug: 'De Advocatenwet uit 1952 regelt het beroep van advocaat. De advocaat is verplicht om lid van de Nederlandse Orde van Advocaten te zijn, welke organisatie bevoegd is nadere regels te stellen aan de beroepsuitoefening, zoals in het kader van de inrichting van diens financiële administratie en de verplichte beroepsverzekering. De advocaat dient zich ook te houden aan specifieke gedragsregels en kan bij overtreding daarvan in het ergste geval uit het beroep worden gezet (ook wel genoemd: geschrapt van het tableau). De advocaat is verplicht zich jaarlijks te laten bijscholen en wordt daarop gecontroleerd. De advocaat heeft evenals de notaris een wettelijk beroepsgeheim. Hij kan – tenzij de cliënt daarin expliciet toestemt – niet gedwongen worden als getuige te verklaren over zaken die hem in zijn functie worden toevertrouwd, het verschoningsrecht geheten. ' (Wiki)  Het advocaat worden heeft veel voeten in aarde   Allereerst natuurlijk een voltooide rechtenstudie. Dan  dient beëdiging plaats te vinden bij een rechtbank.  Wiki zegt het verder zo: 'Gedurende de eerste drie jaren mag de advocaat niet zelfstandig zijn beroep uitoefenen. Hij is dan als advocaat-stagiair werkzaam onder begeleiding van een ervaren advocaat als patroon. Als stagiair dient hij dan nog verplicht een beroepsopleiding te volgen en een aantal tentamens af te leggen, onder andere in een vak Jaarrekeninglezen en Tuchtrecht. De beroepsopleiding is recentelijk nogal uitgebreid en verzwaard. ..Na het succesvol voltooien van de beroepsopleiding wordt een stageverklaring afgegeven. Daarna mag hij zelfstandig werkzaam zijn.'   U ziet hoeveel hier gedelegeerd is aan de beroepsgroep zelf.  Met name ook het tuchtrecht in twee instanties, met bemiddeling door de deken van de Orde meegerekend: drie instanties.   De overheid staat op afstand .     https://nl.wikipedia.org/wiki/Advocaat_(beroep)    ----   meer voor de beroepsgroep zelf: https://www.advocatenorde.nl/     Er wordt wel geklaagd over mogelijke vermenging van belangen  bij advocaten die regelmatig ook plaatsvervangend rechter zijn.    

Rienus op 18-04-2018 22:58

https://www.youtube.com/watch?v=_O2TRzA2ezk

Cefas op 18-04-2018 23:46

Deep state, de links anti-democratisch en fascistische undercover beweging blijft zijn geestelijke doodzieke mensen inzetten tegen een gezonde samenleving zoals Trump dat voor ogen heeft. Kijk, Trump is geen heilig boontje maar hij heeft het goede met het Amerikaanse volk voor en het meest belangrijke is, dat hij een realist is, dat in tegenstelling met de droom en fantasie wereld van links, dat alleen maar gelooft in luchtkastelen, politiekte correctheid en dat alleen maar klauwen met belastinggeld kost zonder enig merkbare en struktueel resultaat. Linkse hobbies zijn tevergelijken met dweilen met de kraan open of water naar de zee brengen. Nutteloos, geld verspillend en geld verslindend. Amerikaans belastinggeld wel te verstaan. In Nederland of nog beter, in de EU is het niet veel beter. Ook ons belastinggeld wordt door links als paarlen voor de zwijnen gegooid voor nutteloze en soms terroristische projecten, zoals betaling van salaris aan palestijnse terroristen als ze een Jood of een Joodse baby vermoord hebben. Ja, ons belastinggeld wordt daarvoor gebruikt. Hoe gaat de God van Israel daar mee om? Het oordeel staat dan voor de deur, ook voor Nederland.

Klaas op 18-04-2018 23:54

Advocaten houden de status quo in stand door niet kritisch te zijn naar rechters. Een reden is dat een grote

meerderheid van de advocaten voor de overheid werkt of werkzaamheden verricht voor die overheid. vergeet niet dat de Raden van Discipline mede ingenomen worden door advocaten eamen met rechters. Ga dan maar eens kritisch zijn naar rechters. De andere advocaten die die connectie met de overheid niet hebben, houden zich angstvallig stil om niet geschrapt te worden. Voor advocaten bestaan er geen vakbonden zoals voor rechters en ambtenaren. Daarom ook zijn de meeste advocaten bang  oor de rechters, ' hun deken'. Niets is wat het lijkt. Nederland is geen rechtstaat met vrijmetselende rechtertjes en advocaatjes die de illuminati- belangen moeten beschermen en in stand houden.

Klaas op 19-04-2018 00:05

Kort nog even, in nederland gaat het erom dat de illuminati status quo

in stand wordt gehouden. Dat is belangrijker dan dat de wet wordt toegepast. Deze wet wordt niet toegepast als deze de illuminati-rechters niet uitkomt omdat het systeem/status quo belangrijker is dan de wet/verdrag.

feitelijk een stil fascistoide systeem.

Bundy op 19-04-2018 01:16

Ik had er nog van nooit gehoord dat een privé-persoon uit Amerika ( George Soros ) officiëel tot vriend van de Europese Unie kan worden verklaard .        Een Unie waarvoor je kunt stemmen op jouw kandidaat , maar die achter de schermen geregeerd wordt door een clubje  volslagen onbekende en níet gekozen  personen .     Deze personen die na hun benoeming wél een beetje bekend worden nemen alle beslissingen ( zoals het volk die niet gewild heeft ).             Iedereen moet dit weten maar niemand gaat de straat op om toch minimaal je ongenoegen tegen deze dictatuur te uiten .     Zei dit eens tegen een Gemeenteraadslid van het CDA , en die had daar nog nooit van gehoord !              Volgens hem was het verenigd Europa een Democratie .

Waarom laten Westerse burgers zich in een links-dictatuur leiden ?   Hele goede vraag . 

Tom Hendrix op 19-04-2018 07:55

@ Bundy: 01.16. uur. Inderdaad Bundy: " niemand gaat de straat op". Dat klopt volkomen op, een handjevol dapperen na. Ons volk is geheel in de ban van: " boer zoekt vrouw", "heel Holland bakt", en dergelijke debiele programma's meer. Zelf nadenken, nee, dat is veel te moeilijk, ze slikken alles wat de linkse- en politiek-correcte pers en media rondblaten. Alles! Slechts een handjevol mensen komt opdagen bv. als Pegida demonstreert. Wat een verschil met de jaren '80 van de vorige eeuw, 2 grote demonstraties tegen de plaatsing van Pershing- en kruisraketten, 100 duizenden deelnemers ( waaronder ikzelf, was toen verdwaasd links).

En nu, krijg je nog geen anderhalve man en een "paardekop", - zoals ze in Rotterdam zeggen- mee. En daar lachen Rutte en de kartelpolitici om. Zo lopen nu de hazen in Nederland. O ja, en de jeugd krijgt men ook met geen stok de straat meer op.

mijn mening op 19-04-2018 10:27

De tijdlijn zou het volgende kunnen zijn volgens deze weblog over profetieën. http://ducadeitempi.blogspot.nl/2018/04/la-timeline-della-rivoluzione-mondiale_18.htmlHerfst - Winter 2021: de eerste twee crises in Frankrijk, parallel aan de tweede oorlogscrisis in het Midden-OostenWinter 2021: Opstand in ItaliëJanuari 2022: ultimatum voor Rusland om troepen uit het Midden-Oosten terug te trekkenJuli 2022: Begin van de WereldoorlogOktober 2022: interventie door de Grote Monarch in Frankrijk, een pro-Russische regering in ItaliëApril 2023: Vrede hersteld in FrankrijkSeptember 2023: Begin van de Italiaanse oorlogNovember 2023: Aankomst van de Archel de la Torre in ItaliëJuni 2025: Einde van de regering van Archel de la TorreJuli - november 2025: Anarchie in Midden-Zuid-ItaliëWinter 2025 - 2026: drie donkere dagenLente 2026: Einde van de oorlog, de nederlaag van Rusland met het uitbreken van een revolutieMei 2026: katholieke koning in Italië

Ike op 19-04-2018 12:57

@wardje op 18-04-2018 22:08

De nevenfuncties van de drie leden van het college van toezicht van Nova die allemaal door een psychologische test zijn gekomen en dus een wachtwoord in hun geheugen zullen hebben...;

http://www.collegevantoezichtnova.nl/publicaties/jaarverslag/nevenfuncties/

Het maakt dan echt helemaal niks uit of ze links of rechts zijn en of ze overheid of voornamelijk in het bedrijfsleven hebben gewerkt. Het is zorgvuldig opgezet in onze samenleving en als je kijkt hoe het beleid uitgewerkt word in onze samenleving staat de 'veiligheidsbranche' aan de top. Je zal alleen een kans maken in een rechtbank als de gewenste uitkomst van je zaak overeenstemt met het gewenste beleid van dat moment......

Het systeem in Nederland is totalitair en ik ben ervan overtuigd dat prognoses, statistieken en daarmee de stemmingen gemanipuleerd worden.

Ik zag een uitzending van Nederlandse Omroep Propaganda 2 van de VPRO over immigranten die in Italië in dorpen bleven en oude linkse mensen die daar bij bleven. Tussen de regels door kan je inzien dat het de 2e categorie waarschijnlijk ook ergens zo'n contact met psychologen hebben gehad. Het is een reclamefilmpje om toch maar naar het geweldige leven in de bergen van Italië te komen, maar tegelijkertijd zal het een afkeer oproepen bij de tegenstanders van de immigranten, want feitelijk wil men zorgen dat de meerderheid van de immigranten in de dorpen blijft om het lege onroerendgoed op te knappen en in gebruik te nemen.  Hun uitkering word overgenomen door een coöperatie die het geld gebruikt om de huizen op te knappen en de middenstand in bedrijf te houden. De immigranten worden geen eigenaar van de woningen. Is dat links? Ik vind van niet. Het is allemaal comform de gedefineerde totalitaire stellingen van de supercommissarissen van de EU en de lobbygroepen die er achter zitten. De immigranten laten hun geloof niet in hun emigratieland en je ziet ze dan de cameraploeg ook op hun eigen wijze de ploeg begroeten.

Ik ben niet tegen deze mensen als mens. Ik ben tegen het feit dat ze als object worden gebruikt in de strijd om grondstoffen, natuur en vermogen.

Er is een verkapte subsidie van deze migranten boven op de uitgifte aan uitkeringen. Net als de werkstageplaatsen in Nederland, worden daar de uitkeringen gebruikt om functieplaatsen te financiëren en krijgen de migranten in dit geval alleen een 'zakgeld' in Euro's en de rest kregen ze zelfs in zelf uitgegeven valuta geprint van de plaatselijke drukker. Buiten het dorp heeft het geen enkele waarde. Het geeft een boost een de bestaande bedrijven in het dorp.

Mensen zullen zeggen dat het goed is omdat de immigranten dan niet of nauwelijks geld kunnen sturen naar het emigratieland. Maar wat kan dit ook tot gevolg hebben?

1. Een neerwaardse druk op de Eurolonen.

2. Als men alleen smokkelaars maar terug kan betalen door meer migranten te helpen daar naartoe te komen; een grotere stroom van migranten.

3. In kleine gehuchten zal nauwelijks controle zijn en de mensen kunnen daar gemakkelijk bewust 10 jaar illegaal verblijven als zij zich rustig houden.

4. In kleine gehuchten en dorpen kunnen migranten ook net zo lang verblijven totdat ze hun asielzoekersprocedure hebben uitgezeten.

5. De centrale overheid stelt de landstaal verplicht. Het hoeft niet zo te zijn dat de mensen die de migranten dagelijks de mensen tegenkomen die geen dialect of locale taal spreken of geen spraakgebrek hebben. (Het kan zelfs dat de immigrant word ingezet (om de kosten te drukken) om mensen rond te rijden met hun rolstoel die extreem moeilijk praten.

6. Als de immigranten weten dat ze door gebruik van nog goedkopere arbeid, goederen nog goedkoper kunnen laten maken in het emigratieland en met winst kunnen verkopen in de EU zal dit worden toegejuigt in de EU als iemand die zich heeft aangepast en handel creërt en in stand houd, maar men gaat er aan voorbij dat door de import van banen uit lage loon landen, de neerwaartse druk op de lonen in de EU zal toenemen.

7. Omdat deze immigranten ook bij de overheid en banken in betere banen komen zullen hier ook gunstige beslissingen voor de beter vermogenden in deze doelgroep komen.

Natuurlijk kunnen we de mensen onderaan deze maffia op laten pakken. Maar het is van belang om ze aan de top op te pakken en te veroordelen en werkelijk fysiek te laten zitten.

De top staat boven de EU en de VS en hun lobbygroepen en is zo goed als ontastbaar. Het volk gaat gewoon door op de race naar een slavenbestaan voor de elite van de NWO of feitelijk OWO (Oude Wereld Orde) die nooit hun werkelijke macht heeft afgestaan.

wardje op 19-04-2018 13:53

@Klaas 18,23:54, @Ike   Dank voor de aanvulling.   Het percentage vrijmetselaars onder rechters en advocaten zal zeker boven het gemiddelde liggen , en waarschijnlijk ook boven het gemiddelde onde uitoefenaars van vrije beroepen.  Maar dan nog is dat vrijwel zeker een minderheid.   Vergeet ook niet dat er lange tijd het aantal vrouwen onder rechters groter is dan dat van de mannen .   ---  Veroordelingen.   Onder de advocaten is natuurljk Moskowicz een bekend geval.  Hij heeft erna een boekje geschreven dat ik verder niet ken.  Bij de rechters:  Kalbfleisch, werkelijk veroordeeld voor ambtsmisdrijf in de zin van malversatie.   De familie Poot heeft zich tientallen jaren opgewonden over onrecht in de nationale rechtspleging en dat ook niet onder stoelen of banken gestoken (zaak Schiphol  en staat).  Uiteindelijk hebben zij er het bijltje bij neergelegd.  In die zaak was er inderdaad sprake van onderlinge verwikkeldheid van rechters en advocaten, althans daar werd over geschreven, als ik me niet vergis.    Ten andere:  BayBasin heeft zijn zaak verloren.  Hij is een van de weinige (35-40) levenslang vastzittende gevangenen in Nederland.   

wardje op 19-04-2018 14:18

@Ike   Ik kijk maar een paar maanden weer TV en ik heb inderdaad iets gezien in de richting van herhuisvesting van immigranten in verlaten streken in Zuid-Italië, maar dat was geen nederlandse video-productie. Ik meen dat ze juist op heel afgelegen locaties grote asielzoekers-centra hadden gebouwd en ingericht.  Inderdaad kwam ook daar naar voren dat  het vervoer zo veel mogelijk onder de radar moest geschieden.  Weet je nog omroep en/of een naam van de NPO-film?   NOPiDue!  Inderdaad , goed gevonden naam voor  de meeste aangesloten omroepen vorige week met de aanvallen van Trump.  Ergernis, ergernis.  Vanmorgen weer met Gen. van Kappen bij Sven Kockelman om 11u30.  De eerste  had een fabuleuze manier van goedpraten van het passeren van internationaal recht.   Ik weet niet, maar dit goedpraten lijkt georkestreerd.  Ik hoop het niet, maar ik denk dat ik de argumenten nog vele keren in lichte variaties zal  moeten blijven horen .      ---      Gelukkig enig tegenwicht in een column van een zekere Paul Jansen bij BNR eerder vanmorgen.   Hij gaf aan dat de regering nu spreekt van "begrip" voor de aanvallen van Trump in plaats van "steun" .   Waarom?  Stef Blok kon het niet zeggen.   Paul Jansen wel:  Balkenende en De Hoop Scheffer zijn op hun vingers getikt voor 2003.   In 2010 door de Commissie David .  Het toen zittende kabinet (B.) heeft daardoor gewankeld Toch hier:  de onafhankelijkheid en onkreukbaarheid van de oude garde onder de Nederlandse rechters  (Davids was oud-raadsheer van de Hoge Raad).

wardje op 19-04-2018 14:43

Kalbfleisch.  Herstel.  Ik heb het nog even nagezocht:  K. was advocaat tot in de 80er jaren, later rechter .  In de zaak tegen hem is hij in hoogste instantie geheel vrijgesproken.  Aanleiding tot vervolging waren o.a.getuigenverhoren, kamervragen en aangiften van meineed en belangenverstrengeling .    https://nl.wikipedia.org/wiki/Chipshol  ---  https://nl.wikipedia.org/wiki/Pieter_Kalbfleisch  

Ike op 19-04-2018 14:55

@wardje op 19-04-2018 13:53

Vrouwen zijn ook oververtegenwoordigd bij de offciëren van justitie, maar minder sterk als bij de rechters. Ik wil het nog groffer zeggen. Pooiers en sex-clubeigenaren en hoeren hebben banden met rechters en officieren van justitie, los van de banden van agenten met dezelfde groepen. Ik kan alleen geen voorbeelden geven....

Bundy op 19-04-2018 21:30

@ Tom Hendrix op 19-04-2018 07:55

Dank voor je reactie , ik ben vroeger ook even links geweest .  Laatst moest ik ergens wachten en ging maar in een restaurantje zitten ; er liepen allemaal jongeren met rare hoedjes ,dito pakjes , tatoo's , sikjes , snorretjes etc. etc.    . De muziek was bizar ( terwijl ik als heiden een punker was ) .  Hoewel ik al die gemengde mensen wél kon verstaan begreep ik niets van hun discussies .  Ik voelde mij net alsof ik in de toekomst was geslingerd .             Bij vertrek zag dat het restaurant bij een woontoren voor studenten hoorde .     Daar vrolijk je van op :  het waren dus tomorrows Doctors .

Bono op 25-04-2018 22:40

Die vrouw is helemaal niet werkzaam geweest als bunny. Voordat ze daar ging werken ging ze weer weg. Ze heeft vijf dagen (!) training gehad. Beetje onlogisch op dit hier te vermelden.

Bron ? Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl