Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Franse president Macron pleit voor Eurafrika: 200 miljoen migranten naar Europa

‘We staan nog maar aan het prille begin van ongekende volksverplaatsingen, die paradoxaal genoeg het gevolg zijn van de Westerse ontwikkelingshulp aan Afrika’ – ‘Europeanen moeten door kruising met Afrikanen gemengd ras worden’ – ‘Dit betekent wel het einde van de sociale zekerheid in Europa’

Emanual Macron (Afbeelding: (2)).

De Franse president Macron, één van de topfiguren van de extreemlinkse globalistische kabaal, heeft opnieuw zijn ware kleuren laten zien door afgelopen zaterdag in een TV interview te zeggen dat Europa zich moet opmaken voor een ‘ongekend aantal’ migranten uit Afrika, omdat het lot van Europa en Afrika ‘met elkaar verbonden zijn’. Kortom: Macron wil ‘Eurafrika’ creëren, en wees in dat kader op de Frans-Amerikaanse journalist Stephen Smith, die volgens de president ‘geweldig goed beschrijft’ hoe er in de komende 30 jaar tussen de 150 en 200 miljoen Afrikanen naar Europa zullen emigreren.

 

‘Het migratie fenomeen dat op ons afkomt zal historisch zijn,’ aldus Macron, die stelde dat de grote armoede, klimaatverandering en geopolitieke conflicten honderden miljoenen Afrikanen naar Europa zullen drijven. En dat is volgens hem prima en zelfs gewenst.

‘Ongekende volksverplaatsingen nog maar net begonnen’

‘Afrikanen gaan vooral naar Europa, omdat het continent geen eiland is, vanwege onze locatie, en omdat het lot van Europa en Afrika met elkaar verbonden zijn.’ Macrons grote voorbeeld is Stephen Smith, auteur van ‘The Rush to Europe’, waarin deze professor aan de Duke University schrijft dat we in Europa nog maar aan het prille begin staan van ongekend grote volksverplaatsingen, die volgens hem ‘paradoxaal genoeg’ voornamelijk het gevolg zijn van de Westerse ontwikkelingshulp aan Afrika.

Gemengd ras, einde sociale zekerheid

Smith voorziet een aantal mogelijke scenario’s, waarbij hij het ontstaan van ‘Eurafrika’ nog het ‘meest optimistische’ noemt. In dat geval omarmt de Europese bevolking de massale immigratie, en wordt het een ‘welkom, multicultureel Europa, dat volledig een gemengd-ras door immigratie en (rassen)kruising accepteert’.

Dit betekent volgens hem wel het einde aan de sociale zekerheid in Europa, want die wordt door de komst van zo ongelooflijk veel kansarme Afrikanen onbetaalbaar. Dit houdt tevens in dat de levensstandaard in Europa fors zal dalen en armoede wijd verspreid zal worden, iets waar wij op deze site ook al jaren voor waarschuwen, maar wat door veel mensen nog steeds niet geloofd wordt, omdat ze zich niet kunnen voorstellen dat ‘onze’ politici dit hun eigen kiezers zullen aandoen.

Fort Europa ‘niet te winnen gevecht’

Een ander mogelijk scenario is ‘Fort Europa’, de grenzen die worden gesloten, wat Smith een ‘niet te winnen, of zelfs schaamtevol’ gevecht noemt. Daarom zal ‘Eurafrika’ er moeten komen, vinden hij en dus ook Macron, en zal dat volgens hen ook gaan lukken, omdat de migrantendeals van de EU met Turkije en Libië ook zo goed zouden functioneren. Daarbij willen wij aantekenen dat –zoals we al eerder schreven- deze deals in tegenstelling tot wat wordt beweerd niet zijn bedoeld om de migranten toestroom te beperken, maar ‘in goede banen’ te leiden, dus te bevorderen.

EC-president Jean-Claude Juncker onderstreepte dat eind vorig jaar nog maar eens, toen hij zei dat Europa ‘een duidelijke behoefte’ heeft aan deze massale immigratie uit Afrika, en de EU er daarom alles aan zal doen om zoveel mogelijk Afrikanen legaal naar Europa te kunnen laten komen.

Gemiddelde Europeaan laat Umvolkung gelaten gebeuren

De conclusie is andermaal dat er in Brussel, Parijs, Londen en Rome (het Vaticaan) virulent anti-Europese regimes zitten, die vast van plan zijn om zich niets te blijven aantrekken van de zorgen van de autochtone Europeanen, omdat die inderdaad zullen moeten verdwijnen, en plaats moeten maken voor de nieuwkomers uit met name Afrika en het Midden Oosten. Oftewel: Umvolkung is het devies, en dat wordt nu zelfs steeds openlijker toegegeven, vooral omdat deze politieke kliek in de gaten krijgt dat de gemiddelde burger niet van plan is om zich er massaal tegen te verzetten, al was het alleen maar in het stemhokje.

En daarom krijgen zij het lot dat zij verdienen. Of onze (klein)kinderen straks blij zullen zijn dat wij ons stabiele en welvarende continent zo zonder slag of stoot hebben prijsgegeven aan deze totalitaire, Europa-hatende linksdictatuur, en onze straks totaal geïslamiseerde, sterk verarmde landen dankzij hen zullen zijn afgezakt naar Tweede- en zelfs Derde Wereldstatus, is echter maar zeer de vraag.


Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding Macron: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Arie op 19-04-2018 13:33

Deze man of kan ik hem de "Duisternis in zijn denken" in eigen persoon noemen, is in mijn ogen knettergek en moet een Halt toegeroepen worden. Ik heb veel voor mijn medemens over, maar dit is ronduit de vernietiging van het totale menselijke ras!

Mensen volg dit waanzinnige idee op de voet en zodra er mogelijkheden zijn die dit kunnen voorkomen, maak er dan geweldloos gebruik van. Hierbij denk ik allereerst aan uw keuze van stemrecht bij de eerstvolgende verkiezingen in Nederland!

Patatje Oorlog op 19-04-2018 13:45

De geesten worden rijp gemaakt voor het heffen van extra belasting voor Christenen als dank aan Afrikanen voor het redden van het oude continent.

Dirk op 19-04-2018 13:57

Die Fransen zijn echt hartstikke gek!!!

ster op 19-04-2018 13:59

Vergeet niet de ziektes die ook massaal deze kant in zal komen bv AIDS

emile op 19-04-2018 14:34

Een dergelijke gemengde samenleving heb je natuurlijk al in het Caraibisch gebied, neem bijvoorbeeld de Dominikaanse Republiek, de Antillen, etc..

Grote groepen jonge mensen zouden dan (als ze werk zouden hebben en inkomen zouden verdienen) ons pensioenomslagstelsel kunnen redden?

Daniel op 19-04-2018 14:36

De enige optie die zich steeds meer aan mij opdringt is om voorgoed Europa te verlaten. Ik heb al langer een bestemming. Het kan betekenen om geliefden achter te laten aangezien zij de noodzaak (nog) niet zien. Het is verstandig je vertrek zo snel mogelijk te regelen voordat de pleuris uitbreekt en je niet meer weg kunt. Klinkt dramatisch maar volgens mij is dat het ook.

Ike op 19-04-2018 14:47

Uit het ambt zetten! De mannen die hem sturen vervolgen. Laat de mensen in Afrika hun talenten en grondstoffen ontwikkelen in Afrika en stop de import van grondstoffen en voedsel daar vandaan. Beperk zelfs de export er naartoe i.p.v. 'ontwikkelingsgeld' fooien.

In landen als Ethiopië worden nu bloemen gekweekt i.p.v. voedsel en voor de internationale markt i.p.v. primair voor de eigen bevolking. Het zelfde gebeurt in Soedan. Het kapitaal blijft niet in die landen en elk niet Westers gezinde regering zal verwijderd worden. De Nijl zal hierdoor gereduceerd worden tot een klein stroompje.

Het is niet zo dat wij alleen wij schuldig zijn aan de Sahel, maar wij zijn hier wel medeschuldig aan. Als mensheid kunnen wij dit proces omdraaien. Alle plagen die deze landen te verwerken krijgen, kunnen bestreden worden, maar de mensen moeten het zelf doen.

Geiten zijn extreem efficiënt bij het maken van vlees van planten, maar zijn zo goedkoop dat ze de alles wat groen is en de rest opeten. Het is een cultureel aspect dat ze in Afrika zelf moeten beeindigen. Dit kan alleen als ze een alternatief hebben en ze het daar zelf goedkoper kunnen produceren. Onze pluimvee en onze dierenbescherming moet er niet aan denken, maar laat de mensen daar meer kippen, kalkoenen en struisvogels houden. Dezelfde problemen zullen optreden als in de EU, maar het is belachelijk dat we soepkippen of ander kippenvlees exporteren naar Afrika. Druk de prijs in de EU, niet in Afrika.

Dit gaat op voor heel veel goederen en voedsel. Ook textiel dat wij nog in Nederland produceren en exporteren. Aangepast aan hun markt en betere kwaliteit.

Als je wel internationale investeringen wilt hebben, zal je daar lokale fabrieken moeten neerzetten en lokale boerderijen en het alleen opzetten voor de lokale markt. Maar dat is niet iets wat geen enkele belangengroep wil.

Als dat zou gebeuren, zal er minder rendabele land- en veebouwgrond in Europa buiten gebruik worden gesteld en kapitaalvernietiging plaatsvinden. Maar gebeurt dat niet, dan word de koopkracht van de mensen in Europa steeds minder en word hun pensioen wegbelast, wegbelegd en opgegeten door anderen, als de mensen nog hun latere pensioenleeftijd mogen bereiken.

Macron is een typisch voorbeeld van de Oude Wereld Orde, die een uitbreiding wil van de Franse handel en verdiensten in Afrika.

Ik vrees dat hij sneller zijn zin gaat krijgen dan dat wij hier willen. Franse verkoop van Mistral scheepswrakken aan Egypte en Franse invloed in Tunesië, Algerije, Marokko. Italië met hun invloed in Libië. Portugal met Angola. Daarom hebben ze EPA's ontwikkeld, waarbij de Afrikaanse landen bijna niks te vertellen hebben, omdat ze een extreem kleinere macht zijn. Het is een soort onderhandelen tussen Amsterdam en de EU.

https://en.wikipedia.org/wiki/Economic_Partnership_Agreements

https://www.europa-nu.nl/id/vhpelt0brvso/relatie_eu_afrika

https://www.economist.com/news/finance-and-economics/21722684-eus-push-new-trade-deals-africa-caribbean-and-pacific-faces

Doordenker op 19-04-2018 14:50

Om tot een wereldwijde égalisatie te komen zullen de westerse burgers ongeveer 80% moeten inleveren en dienen de inkomsten in de derde wereld met ongeveer 20% te stijgen.

De meeste westerse burgers zijn zo naïef om te denken dat de toename van de welvaart van (immigranten uit) de derde wereld niet te koste van hun eigen welvaart zal gaan. Blijkbaar hebben ze nooit gehoord van de 'wet van de communicerende vaten'.

Als het niveau in het ene vat (derde wereld) stijgt, doet dat het niveau in het andere vat (eerste wereld) dalen aangezien de middelen niet onbeperkt zijn om beide vaten tot in het oneindige te laten groeien. (Cfr. rapport 'De grenzen van de groei' door de Club van Rome.)

ster op 19-04-2018 14:52

Arie op 19-04-2018 13:33

Wat denk je elders naar toe te verhuizen, ja ver weg uit Europa. 

Tom Hendrix op 19-04-2018 14:53

Macron, de lakei der NWO en de illuminati, wenst het plan van de nazi Coudenhoven-Kalergi uit 1923, uitgevoerd te zien. Deze smeerlapperij dateert dus al vanaf 1923!  Het is bekend onder de naam: " Coudenhoven-Kalergi". Maar ja, de meute kiezers blijven maar stemmen op de "linkse kerk", en het partijkartel, deze werken daar enthousiast aan mee. Dit is enkel maar mijn bescheiden mening. Vaarwel christelijk Europa.

Shadow1100 op 19-04-2018 15:12

Meneer Rotschild heeft hem door persoonlijke giften in het zadel geholpen. Deze marionet Macron doet precies wat de new world order hem opdraagt. Google op Georgia Guidestones en zie wat ons de toekomst zal brengen.

https://langleveeuropa.nl/2014/10/de-georgia-guidestones-een-oproep-om-wakker-te-worden/

Shadow1100 op 19-04-2018 15:19

Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.

 

Een blik op de EU stukken:

Legale migratie

11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;

12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;

13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.

 

https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland zoals Macron nu laat merken! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

loeky123 op 19-04-2018 15:46

we gaan naar eraan kapot. er is maar 1 optie. De reset. niemand wil dat, normale mensen dan,  en dat is niet leuk. ze zijn totaal de weg kwijt, wie zitten hier achter, waarom, wie en wlke journalist duft het uit te zoeken Pauw niet. maar bij de reset vallen die als eerste door de mant, land verraad

White Lion op 19-04-2018 15:55

@Shadow1100 op 19-04-2018 15:19 en daarom heeft stemmen geen enkele zin, dit is al lang geleden zo besloten, geen enkele partij die, al zouden ze willen, hier iets tegen kunnen doen. EU beslist.............U mag betalen (en helaas met meer dan alleen uw geld)

andre op 19-04-2018 16:15

frankrijk is al een ongekende puinzooi en nu doet die macron zich ook al buiten frankrijk zich overal mee bemoeien en wil de EU hervormen. Marokko gaat de groei op het moment met 5% per jaar omhoog dankzij het IMF. Marokko Tunsie en Algarije zijn economisch grondgebied van frankrijk en ik kan mij nog de oude schoolkaart van europa herinneren van school hierbij stonden deze 3 landen al als bijgevoed in europa.

http://dawgdazeofsummerfestival.com/kaart-europa-1980.html

wardje op 19-04-2018 16:20

Euro-resolutie  Shadow1100 op 19-04-2018 15:19. Ik heb het niet nagezocht, maar volgens mij zijn dit resoluties van het parlement.  Als resoluites zijn het geen besluiten , maar aanbevelingen aan de Commissie .   Dan moet de raad van Ministers er nog over besluiten.  Je hebt gelijk inzoverre die resoluties de geesten rijp maken en men er zich , als op een officiele goede raad, kan beroepen.  Maar zij hebben geen enkele rechtskracht tegenover bijvoorbeeld het beleid dat Orban uitvoert.

wardje op 19-04-2018 16:26

Loeky 15:46:  hoe denk je je een reset in?

ohje op 19-04-2018 16:50

Een manier is er nog namelijk het werk gezamelijl neerleggen.

Al het digitale geld helpt niet als er geen profuktie meer is.

Maar  ja gezamelijk he en dat bij zoveel domheid

GT op 19-04-2018 17:08

Zo beste mensen wat moet er gebeuren denkt U, volks vervanging gebeurd inderdaad maar hoe stopt U dat denkt U, met praten stemrecht nou dat denk ik niet hier zal een oorlog voor aangevoerd moeten worden met alle gevolgen vandienaard met vele dodelijke slachtoffers uit eindelijk de veroorzakers van dit alles voor het tribunaal tebrengen met een uitspraak .....vul maar in

tja op 19-04-2018 17:47

https://www.express.co.uk/news/uk/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU

Cale op 19-04-2018 19:16

Een handjevol levensgevaarlijke politici bepalen al decennia lang het tragisch lot van Europa. Waarschijnlijk zit de USA hier achter mbv Soros & co. die Europa klein willen uit angst voor een machtig Eurazië. Dus maar kapot dat lastige werelddeel met een veel te hoog opleidingsgehalte. Vergelijk een Europeaan eens met de gemiddelde Amerikaan. Maar dat verschil wordt reeds snel ¨goed gemaakt¨. Ons onderwijs niveau holt achter uit. Vul dit aan met achterlijkheid uit Afrika en het Midden Oosten en het probleem lost zich vanzelf op, want onze jeugd weet niet beter en levert liever (onbewust) z´n vrijheid in dan z´n i-phone. Ik geloof dit serieus. De wat ouderen willen het probleem niet zien. Slechts een klein percentage, zoals de lezers hier, begrijpen dat er iets vreselijk gaande is. Zodra de rest wakker wordt, als dat al gebeurd, zal het te laat zijn. De jongere generaties weten niet beter en vinden de EU (bijvoorbeeld) wel cool want daar zijn goed betaalde baantjes te krijgen. Ik ben heel pessimistisch en denk dat Macron en de zijnen het zullen winnen. Helaas. Het waren een leuke en interessante 50, misschien 60 jaar. Maar het is nu afgelopen. We hebben voor onze eigen ondergang gestemd. En doen niets met alle informatie die het internet te bieden heeft. Jammer voor de wakkeren maar het is en blijft eigen schuld.

Lars030 op 19-04-2018 19:23

Morgen wil (o.a.) actiegroep Identitair Verzet een bezoek brengen aan de wijk in Amsterdam met de vele uitgeprocedeerde illegale asieleisers van We Are Here uit m.n. Afrika. Kijken hoe links B&W en de linkse gemeenteraad-in-wording hierop reageren. Een vergunning hiervoor is aangevraagd en verkregen, dus dat is wel legaal.

De patriotten (m/v) zijn niet alleen benieuwd naar de reactie van deze uitgeprocedeerde krakers, maar ook naar die van hun Antifa-helpers alsook de politie. Zo kan Nederland een inkijkje krijgen in de toekomst van ons land (zie ook dit artikel van Xander). Er moet nu een statement gemaakt worden!

Identitair Verzet heeft vorige weekend, samen met andere patriotten, daar in precies diezelfde wijk al actie gevoerd met een groot spandoek bovenop een eveneens door deze uitgeprocedeerde illegale krakers bezette kerk (zie website Identitair Verzet: 2e bericht).

Wat zou er gebeuren als u of ik daar een woning zouden kraken? Kan dat ook (letterlijk) 35 keer? En telkens ongestraft? Wordt dat ook elke keer gedoogd door interim-VVD-burgemeester Van Aartsen + gemeenteraad? Ik wens de dappere mensen van o.a. Identitair Verzet, die sinds vorig weekend al veel steunbetuigingen hebben ontvangen van doodsbange buurtbewoners, morgen een mooie, betekenisvolle en vreedzame dag toe. 

We Are Here? We Were Here!

Zie de info op de site van het wakkere Identitair Verzet over de actie van morgen: http://www.idverzet.org/2018/04/19/buurtbewoners-handhaaf-de-wet/ 

Bundy op 19-04-2018 21:14

Meneer Coudenhove -Kalergi heeft in 1923 dit satanische plan bedacht , de wereldleiders namen dit over en begonnen het uit te voeren .      Jammer voor hen dat de Nazi's er korte tijd tussen kwamen , maar na het logischerwijze of opzettelijk verliezen van de oorlog door de Duitsers hadden de NWO- psychopaten vrij spel .

Meneer Macron en Mutti Merkel  ( beiden kinderloos )  zouden wat mij betreft de wereldkampioenschapsprijs  Landverraad moeten ontvangen .  Wanneer je de psychopaten door hebt , níet gehersenspoeld bent door de ( allen )  linkse media , en schriftelijk je ongenoegen uit sta je gelijk in het vizier van de AIVD  !    

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71              Tenzij de Almachtige ingrijpt op naar de 25 Miljoen "Nederlanders " .       

densi op 19-04-2018 21:40

Voor Afrikaantjes moet Brussel en Macron bij de tuinbedrijven zijn. Deze planten kosten bijna niets en hebben alleen wat water en potgrond nodig en geen levenslange uitkeringen. Deze Afrikanen zijn ook niet dom, niet werkloos, verkrachten niet en geven juist kleur aan het leven en laten het autochtone volk met rust.

jottum op 19-04-2018 22:16

Je schrijft het toch als kokosmakroon? Maar verder een neo-kolonialist die de ijstijd al ziet komen en voordat je het weet zitten de kinderen en kinderen van kinderen ook in warm afrika.

Le Nantais op 19-04-2018 22:23

Het enige 'wapen' om deze dreiging het hoofd te bieden, is gebed (zie bijv. de Slag van Lepanto en de Slag om Wenen. Ook hierbij werden de christenvijanden  Door Massaal Gebed  totaal vernietigd). De hemel moet dus constant massaal 'bestookt' worden met gebed. Maar ja, dat zit er niet in, omdat men God massaal de rug heeft toegekeerd. Zie de Umvolking dus als een straf van God. 

Lars030 op 19-04-2018 22:32

@Cale op 19-04-2018 19:16 => Goede reactie, 100% mee eens. NWO (incl. Soros en co.) zit hier achter en speelt het 'spel' op meerdere velden tegelijk:

- EU-ropa: Islamisering en afrikanisering, Kalergi-plan, Resolutie 1743, Bilderbergers, eigen Deep State schaduwregering.

- Afrika: Half leeg laten lopen (naar ons) om zo bij de vele vele uiterst kostbare grondstoffen te kunnen komen. Money rules.

- USA: Sinds Bush sr. en jr, Clinton en Obama een zooitje. Trump lijkt anders, maar zijn vreemde move onlangs bij het bombarderen van Syrie doet me vermoeden dat de Deep State ook hem (deels) in z'n macht heeft/krijgt. Bijv. een realistisch dreigement dat als ie Syrie niet mee-bombardeert dat dan de Afrikaanse 'vluchtelingen'stroom (deels) verlegd zal worden naar  de VS? Soros en co. zijn er zeker toe in staat.

Het jammere is dat dit een zo groot alles omvattend plan is, dat 95% van het gewone volk dit niet eens kan (laat staan wil) bevatten. En zo rommelen we door, dag na dag, week na week. En de Bende-van-Brussel doet wat het zelf wilt, wat zich nu ook steeds meer laat zien op landelijk en zelfs lokaal/gemeentelijk niveau.

Cale, ik deel uw terechte zorgen. Maar ik weiger mijn strijd -hoe klein ook- op te geven. Het aantal wakkere patriotten groeit met de dag. 

Atina op 19-04-2018 22:36

Ik heb er maar een bede op want anders is de hoop weg : Here God bescherm ons land in Jezus Christus naam Amen

wardje op 19-04-2018 23:27

Bundy op 19-04-2018 21:15 Meneer Macron en Mutti Merkel  ( beiden kinderloos )     Cultuur onder vuur geeft een heel rijtje Europese toppolitici zonder kinderen:  inderdaad Macron, Merkel,  de derde "m": May en dan Rutte en Juncker.   Drie andere grootheden uit Italië , Schotland en Zweden ken ik niet.   https://cultuurondervuur.nu/category/immigratie/

wardje op 19-04-2018 23:33

Ike op 19-04-2018 14:47.  Goede , constructieve voorstellen!   Wat is EPA?

Cefas op 19-04-2018 23:34

Deze ongelofelijke klojo, die macron heet, die samen met die andere klojo die merkel heet, brengen Europa naar de afgrond. Misschien dat Oost-Europa in het tegen- offensief gaat tegen deze twee en die andere EU-collaborateurs, die Europa verraden.

Steve op 19-04-2018 23:51

Lars030; bedankt, top!

Steve op 19-04-2018 23:54

@ daniel op 19-04-2018 14:36

Mogen wij weten aan welk land jij denkt?

Goudsbloem op 19-04-2018 23:59

Mensen van arme landen zullen naar Europa stromen. Er zullen er zoveel komen dat mensen het hier vervelend beginnen te vinden en hen hard zullen behandelen. Ze zullen net zo behandeld worden als de Joden voor de oorlog. Dan is de maat van de zonde vol. (E. Minos protesteerde daarop, toen in 1968 niet wetende, dat dit letterlijk zou uitkomen!) Matt. 24:10 “En dan zullen er velen geërgerd worden, en zullen elkander overleveren, en elkander haten.”

Cefas op 20-04-2018 00:33

Even wat anders. Vanavond 4 meteoriten gezien, 3 vanuit het noordoosten naar het zuidwesten en een vanuit het westen naar het oosten met een zigzag koers. Nou heb ik begrepen dat die meteoriten 170.000 km per uur gaan. Een vliegtuig is daarbij vergeleken een slak. Onze aartvaarders hebben deze meteoriten ongeveer 3000 jaar geleden ook gezien. Toch wonderlijk dat ze nu weer te zien zijn. De Schepper van hemel en aarde heeft dit alles geschapen inclusief zon en maan, Welk een scheppingskracht heeft deze God toch? Geen mens kan Hem dat nadoen. Verwondering en bewondering voor de God van Israel en Zijn Zoon, de Messias van Israel.

mientje op 20-04-2018 00:40

Macron heeft het boek van de journalist S Smith gelezen en bejubeld, dan heeft hij zeker de pagina waar beschreven staat dat Europa hierdoor in armoede vervalt er uitgescheurd en /of opgegeten.Dit is immers niet te verantwoorden, ze hebben n.m. een eed afgelegd te zorgen voor hun vaderland. Huuuu even vergeten zeker, hoe was het ook al weer, is al even geleden.

Die ijdeltuit Macron, met zijn 300 euro per dag aan makeup(hoe bang moet je zijn om dit nodig te hebben voor je in de spiegel durft te kijken? ) zal ons even vertellen hoe het moet, nou ik dacht het niet!,

Ike op 20-04-2018 01:17

@wardje op 19-04-2018 23:33

EPA's zijn Economic Partnership Agreements en worden ook wel EVA's genoemt.

http://ec.europa.eu/trade/policy/countries-and-regions/development/economic-partnerships/

Ike op 20-04-2018 01:43

Het zoveelste bewijs dat de Europese en Amerikaanse top achter IS zit; Erdogan die Macron bedreigt over het sturen van de Intelligence Services terroristen ;

https://www.blacklistednews.com/article/65276/erdogan-threatens-france-with-terrorists-via.html

Tom Hendrix op 20-04-2018 06:57

@Lars: 22.32. uur en Cale: 19.16. uur, op 19/4. Geheel met jullie eens. 

Hubert Luns op 20-04-2018 08:29

Tijdens een bergwandeling openbaarde Paus Johannes Paulus een visioen over het islamisme aan zijn persoonlijke vriend Mgr Mauro Longhi van de Prelatuur van het Opus Dei. Ineens veranderde de toon en zei hij: “Herinner de kerk in het derde millennium hieraan: Ik zie de kerk die een dodelijke wonde heeft opgelopen, dieper en pijnlijker dan deze van dit millenium” – waarin hij doelde op de wonden van het communisme en het nazisme. “Deze wonde heet islamisme. Ze zullen Europa overspoelen. Ik heb de horden zien trekken uit Afrika. (…) Europa zal nog slechts een kelder zijn met oude relieken, in het halfduister, spinnewebben, familieherinneringen. Jullie, de Kerk van het derde millenium, zult deze invasie moeten tegenhouden, maar niet met wapens. Wapens zullen niet volstaan, maar een authentiek beleefd geloof.” Dat authentieke geloof betekent ook evangelisatie. Er ligt een uitdaging op tafel. Ik citeer uit een interview met Xavier Lemoine, burgermeester van een voorstad van Parijs, van Montfermeil dat veertig verschillende nationaliteiten telt. Een derde bestaat uit vreemdelingen, de rest uit Fransen zonder oorspronkelijke roots in Frankrijk en ten laatste: gewone Fransen, maar die vergrijzen en trekken weg. Hij zegt: “Nu is voor moslims in Frankrijk de tijd gekomen om de persoon van Jezus Christus te leren kennen, Zoon van de Vader, ware God en waar mens – waardoor de zaken een geheel andere wending kunnen krijgen. Wat ik ook als burgemeester tot stand mag hebben gebracht, zie ik dat niet als een gedane zaak. Want er moet nóg een barrière worden genomen: de evangelisatie. Een ingrijpende herziening is vereist ten aanzien van de kwaliteit van ontvangst die wij de personen hebben toebereid die uit de islam komen. God zal ons daarop oordelen! De moslims moeten tegenover zich echte bidders vinden, áánbidders, in geest en waarheid, die kunnen knielen zoals zij knielen. Moslims zijn ook veeleisend ten aanzien van het zedig voorkomen en respect voor het leven. Evangelisatie is een totaal concept: onze moraal moet zich ook tonen in onze kleding en vrijetijdsbesteding, en abortus dient te worden afgezworen. Om te voorkomen dat Frankrijk een terra desolata wordt zullen we eerste bij onszelf moeten beginnen!”

Atina op 20-04-2018 08:34

Lars030 op 19-04-2018 19:23

Dit is duidelijk de wet loosheid waar de Bijbel over spreekt. 

Atina op 20-04-2018 08:39

Goudsbloem op 19-04-2018 23:59

Ze zullen net zo behandeld worden als de Joden voor de oorlog." het meest waarschijnlijke wat hier staat is dat die 'ze ', wij zijn. De mensen hier zullen het vervelend beginnen te vinden. Omdat het Christelijke land geislamiseerd word. Ze - de mensen hier - zullen net zo behandeld worden als de Joden. Zie de aanslagen in Europa. Zie de eissen die ze stellen in dit Christelijke westen. Zie de wetteloosheid die op loopt. 

R Jongen op 20-04-2018 09:22

 Psychopaten zijn dit. Ze zijn volledig de weg kwijt!!!

Jean op 20-04-2018 11:35

Wij zijn op géén enkel vlak en voor géén millimeter verbonden met Afrika, wij zijn "echt verbonden" met Rusland en hebben een band met Amerika.

Afrika betekend de ondergang van Europa "als wij er geen einde aan gaan maken" w.w.z. eerst die EU misdaadorganisatie opruimen en de lafaards die er rondlopen opsluiten voor de rest van hun leven waarbij elke dag één dag te veel is.

We kunnen die EU troep ook naar Afrika sturen voor de rest van hun kotsmisselijk misdadig laf leven.

Lars030 op 20-04-2018 12:48

@Steve op 19-04-2018 23:51 en anderen => De actie van o.a. het wakkere dappere Identitair Verzet tegen de Amsterdamse Uit-geprocedeerde illegale asieleisers is op zaterdag 21 maart! Excuses voor de eerder genoemde verkeerde datum in de haast! 

maria op 20-04-2018 13:53

Lars030 op 12.48

 Je bedoelt zeker 21 april !

Henk op 20-04-2018 14:13

Het komt wel goed, want oost europa neemt nagenoeg geen vluchtelingen op en die bevrijden ons wel weer als het tijd is

Hubo op 20-04-2018 14:44

Die Macron wil de boel in Syrië nu weer net zo overhoop gooien als in Libië,terwijl net een beetje orde op zaken is gesteld.Frankrijk heeft wel meer van die rare blindgangers gehad die zich amerikaanser dan amerikaans willen voordoen zoals Jean Jacques Servan-Schreiber.Macron heeft het nu vanuit het niets tot president geschopt.Deze mensen hebben de mond wel vol van modernisering en dat blijkt dan vooral te bestaan uit het toepassen van moderne technologie,het moderniseren van de arbeidsmarkt en privatiseren van bedrijven.Macron voegt daar de klassieke uitvinding van het kapitalisme aan toe:Mensen langer laten werken.Door dit alles komen de sociale voorzieningen sowieso al onder druk en het is natuurlijk al veel langer zo ook in Nederland dat onderliggende groepen worden gebruikt als argument om het voorzieningen niveau steeds meer gespecificeerd naar beneden te brengen.Dit is sowieso wat dat betreft een weg die alleen maar van kwaad tot erger leidt,ongeacht of er 2 miljoen immigranten uit Afrika binnen zullen komen.150 a 200 miljoen zie ik trouwens als ik naar boven scroll.Dat lijkt me echt megalomane waanzin.

Men zou eens wat meer na moeten denken over methoden om mensen een soort basisvoorziening te garanderen,hier en in Afrika,zodat de meeste mensen er redelijk van kunnen leven in hun eigen omgeving.Daar kom je met die krankzinnige markteconomie zoals die nu is,volgens mij nooit uit,tenzij je misschien schulden voor lief neemt en gewoon voor je uit kunt schuiven.

Dat vereist waarschijnlijk een volledige herstructurering van de wereldeconomie.

Vooralsnog is dat een Utopie.

Anneke op 20-04-2018 14:53

Eur-arabia en Eur-africa, een horror toekomst in het verschiet? Het geheel blanke Europese 'ras' mag géén bestaan meer hebben. Hitlers dromen gaan dan toch realiteit worden, het is niet te hopen. Vertrouw toch op een goede afloop, blijf geloven in de wederkomst van de Messias. 

Zondertoekomst op 20-04-2018 14:54

Ik heb geen enkele bron kunnen vinden waar Macron het over 200 miljoen migranten heeft gehad. Niet in de bron van Breitbart of het interview met Macron.

Goed lezen zou u helpen:

Zie bron onder het artikel.

Smith, the Africa expert to whom Macron referred during his appearance on BFMTV, estimates that the number of Africans living in Europe will grow from nine million to between 150 million and 200 million within the next 30 years

Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl