Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Franse president Macron pleit voor Eurafrika: 200 miljoen migranten naar Europa

‘We staan nog maar aan het prille begin van ongekende volksverplaatsingen, die paradoxaal genoeg het gevolg zijn van de Westerse ontwikkelingshulp aan Afrika’ – ‘Europeanen moeten door kruising met Afrikanen gemengd ras worden’ – ‘Dit betekent wel het einde van de sociale zekerheid in Europa’

Emanual Macron (Afbeelding: (2)).

De Franse president Macron, één van de topfiguren van de extreemlinkse globalistische kabaal, heeft opnieuw zijn ware kleuren laten zien door afgelopen zaterdag in een TV interview te zeggen dat Europa zich moet opmaken voor een ‘ongekend aantal’ migranten uit Afrika, omdat het lot van Europa en Afrika ‘met elkaar verbonden zijn’. Kortom: Macron wil ‘Eurafrika’ creëren, en wees in dat kader op de Frans-Amerikaanse journalist Stephen Smith, die volgens de president ‘geweldig goed beschrijft’ hoe er in de komende 30 jaar tussen de 150 en 200 miljoen Afrikanen naar Europa zullen emigreren.

 

‘Het migratie fenomeen dat op ons afkomt zal historisch zijn,’ aldus Macron, die stelde dat de grote armoede, klimaatverandering en geopolitieke conflicten honderden miljoenen Afrikanen naar Europa zullen drijven. En dat is volgens hem prima en zelfs gewenst.

‘Ongekende volksverplaatsingen nog maar net begonnen’

‘Afrikanen gaan vooral naar Europa, omdat het continent geen eiland is, vanwege onze locatie, en omdat het lot van Europa en Afrika met elkaar verbonden zijn.’ Macrons grote voorbeeld is Stephen Smith, auteur van ‘The Rush to Europe’, waarin deze professor aan de Duke University schrijft dat we in Europa nog maar aan het prille begin staan van ongekend grote volksverplaatsingen, die volgens hem ‘paradoxaal genoeg’ voornamelijk het gevolg zijn van de Westerse ontwikkelingshulp aan Afrika.

Gemengd ras, einde sociale zekerheid

Smith voorziet een aantal mogelijke scenario’s, waarbij hij het ontstaan van ‘Eurafrika’ nog het ‘meest optimistische’ noemt. In dat geval omarmt de Europese bevolking de massale immigratie, en wordt het een ‘welkom, multicultureel Europa, dat volledig een gemengd-ras door immigratie en (rassen)kruising accepteert’.

Dit betekent volgens hem wel het einde aan de sociale zekerheid in Europa, want die wordt door de komst van zo ongelooflijk veel kansarme Afrikanen onbetaalbaar. Dit houdt tevens in dat de levensstandaard in Europa fors zal dalen en armoede wijd verspreid zal worden, iets waar wij op deze site ook al jaren voor waarschuwen, maar wat door veel mensen nog steeds niet geloofd wordt, omdat ze zich niet kunnen voorstellen dat ‘onze’ politici dit hun eigen kiezers zullen aandoen.

Fort Europa ‘niet te winnen gevecht’

Een ander mogelijk scenario is ‘Fort Europa’, de grenzen die worden gesloten, wat Smith een ‘niet te winnen, of zelfs schaamtevol’ gevecht noemt. Daarom zal ‘Eurafrika’ er moeten komen, vinden hij en dus ook Macron, en zal dat volgens hen ook gaan lukken, omdat de migrantendeals van de EU met Turkije en Libië ook zo goed zouden functioneren. Daarbij willen wij aantekenen dat –zoals we al eerder schreven- deze deals in tegenstelling tot wat wordt beweerd niet zijn bedoeld om de migranten toestroom te beperken, maar ‘in goede banen’ te leiden, dus te bevorderen.

EC-president Jean-Claude Juncker onderstreepte dat eind vorig jaar nog maar eens, toen hij zei dat Europa ‘een duidelijke behoefte’ heeft aan deze massale immigratie uit Afrika, en de EU er daarom alles aan zal doen om zoveel mogelijk Afrikanen legaal naar Europa te kunnen laten komen.

Gemiddelde Europeaan laat Umvolkung gelaten gebeuren

De conclusie is andermaal dat er in Brussel, Parijs, Londen en Rome (het Vaticaan) virulent anti-Europese regimes zitten, die vast van plan zijn om zich niets te blijven aantrekken van de zorgen van de autochtone Europeanen, omdat die inderdaad zullen moeten verdwijnen, en plaats moeten maken voor de nieuwkomers uit met name Afrika en het Midden Oosten. Oftewel: Umvolkung is het devies, en dat wordt nu zelfs steeds openlijker toegegeven, vooral omdat deze politieke kliek in de gaten krijgt dat de gemiddelde burger niet van plan is om zich er massaal tegen te verzetten, al was het alleen maar in het stemhokje.

En daarom krijgen zij het lot dat zij verdienen. Of onze (klein)kinderen straks blij zullen zijn dat wij ons stabiele en welvarende continent zo zonder slag of stoot hebben prijsgegeven aan deze totalitaire, Europa-hatende linksdictatuur, en onze straks totaal geïslamiseerde, sterk verarmde landen dankzij hen zullen zijn afgezakt naar Tweede- en zelfs Derde Wereldstatus, is echter maar zeer de vraag.


Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding Macron: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Anneke op 20-04-2018 15:01

Alle gekheid op een stokje: straks moet Israel het Fort Europa nog komen redden, uit de fatale wurggreep van deze islamitisch tsunami. 

Cale op 20-04-2018 15:40

@Lars, mee eens. Ook ik geef de strijd niet op. Maar dat is wat anders dan winnen. Want daar geloof ik niet meer in. Vechten tegen een bekrompen, wegkijkende, niet willen wetende mentaliteit is bijvoorbaat verloren. Dat er wordt gezegd dat veel jeugd tegen de sleepwet heeft gestemd is wat mij betreft te verklaren dat ze bang zijn privacy te verliezen op hun i-phone en social media. Veel dieper gaat het niet. Helaas.

wardje op 20-04-2018 16:13

   Goudsbloem op 19-04-2018 23:59    E. Minos protesteerde daarop, toen in 1968               Mijn zoekmachine bracht me niet verder.  Waarop en op wie doelde U ?

Goudsbloem op 20-04-2018 16:54

wardje op 20-04-2018 16:13

Hier is de link van de hele profetie.

http://www.eindtijdinbeeld.nl/EiB-Dromen/noorse_profetie_wo3.html

wardje op 20-04-2018 18:09

@Goudsbloem op 20-04-2018 16:54:  Dank.

LB op 20-04-2018 19:01

Dat de volken zich zullen mengen is een kwestie van tijd. Maar een volks verhuizing is een geheel ander vraagstuk.

Natuurlijk willen we allemaal delen in de nieuwe wereld van luxe nieuwe mogelijkheden en dergelijke. Maar waarom zou dat in Europa moeten worden gerealiseerd. Met de digitale mogelijkheden van nu kan er in elk continent, van onze wereld de zelfde mogelijkheden worden gerealiseerd. Helaas hebben we te maken met religie. Dat is het grootste struikelblok op deze wereld. Gelijkheid, harmonie en wederzijds respect. Zou de religie van onze wereld moeten zijn. De mens is pas superior als zij inzien dat de scheiding is opgelegd en niet vanuit de mens zelf komt. Mens is mens. Kleur en vorm verschild maar DNA maakt de mens. Religie breekt de mens.

Doordenker op 20-04-2018 19:26

@Goudsbloem.

Eerlijk gezegd ik geloof niet veel van de 'Orwelliaanse' praat van 'gutmensch' Emanuel Minos (81 jaar oud) over die zogenaamde profetie. De meeste pausen op die leeftijd beginnen meestal ook al een beetje seniel te worden. 

In het 'Orwelliaans' wordt alles net omgekeerd. De daders (dieven, verkrachters, moordenaars, profiteurs, enz.) worden arme slachtoffers genoemd en de échte slachtoffers worden daders genoemd, met zoals in deze zogenaamde profetie uit 1968.

Echte geloofwaardige authentieke bewijzen (bvb. officiëel gedeponeerde stukken) van dit visioen uit 1968 zijn er blijkbaar niet...

Shadow1100 op 20-04-2018 20:54

Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.

 

Een blik op de EU stukken:

Legale migratie

11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;

12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;

13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.

 

https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

 

 

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

mientje op 20-04-2018 23:31

@LB 19.01 Gelijkheid, harmonie en wederzijds respect zegt u , beste LB dit is de hemel waarover u spreekt

Oma op 21-04-2018 18:39

ik denk eerder dat het einde van macron en alle politieke en eu-consoorten landverraders historisch zal zijn...als de kruik barst voor alle europeanen en de massa eenmaal in beweging komt, dan is er geen gat diep genoeg en nergens ter wereld voor deze collaborerende oorlogsstokers om in weg te kruipen....hen staat hetzelfde lot te wachten waartoe ze destijds khadaffi toe veroordeelden: publieke lynchpartijen want de europese volkeren zijn deze oorlogsmidadigers en hun politieke spelletjes, leugens, bedrog en verarming, kortom de oorlog tegen eigen volk spuugzat.

Zijn die zo kortzichtig dat ze zelfs niet merken dat hun plannetjes en rookgordijnen ontmaskerd worden aan het tempo waarmee ze naar buiten komen? En dát heten dan universitair geschoolden te zijn? Hahahaha

Hendrik1730 op 15-05-2018 18:28

Massale import van IQ70 en dan hopen dat het "goed komt". Komaan zeg, wie gaat al die analfabeten te eten geven? Want in de industrie kunnen ze nauwelijks mee en boeren kunnen ze ook al niet - kijk maar naar Zimbabwe, daar hebben ze het bewezen niet te kunnen. Of gaan we ze allemaal ambtenaar maken - daar kan iedereen wel mee.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl