Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU zet volgende stap naar censureren internet door extreemlinkse ‘George Soros’ organisatie

Zweedse regering gaat pro-islamitische immigratie massamedia subsidiëren om ongewenst onafhankelijk nieuws tegen te gaan – EU druk bezig met feitelijke oprichting ‘ministerie van Waarheid’, waar Nederlandse parlement zich juist tegen verzette

Zoals we eerder dit jaar berichtten heeft de Europese Commissie afgelopen week de volgende stappen gezet naar het censureren van het internet, waardoor onafhankelijke en conservatieve of ‘rechtse’ websites straks offline gehaald kunnen worden. De EU doet dat zogenaamd om ‘nepnieuws’ te stoppen en de burgers ‘media geletterdheid’ te geven, maar in werkelijkheid willen de Brusselse totalitairen geen enkele inhoudelijke kritiek meer op hun beleid dat gericht is op het verketteren en uitsluiten van Rusland, het volledig uitwissen van alle grenzen en afbreken van de traditionele natie-staat, en de vorming van een totaal geïslamiseerde EU-Superstaat die in de komende twee, drie decennia honderden miljoenen moslimmigranten naar ons werelddeel wil halen.

 

De EU gaat een ‘onafhankelijk feiten-controlerend netwerk’ oprichten, waarin leden van het International Fact-Checking Network (IFCN) deel van gaan uitmaken. Het IFCN werd opgericht door het Amerikaanse Poynter Institute, dat onder meer wordt gefinancierd door de extreemlinkse Open Society stichtingen van de beruchte miljardair-globalist George Soros, die al jaren nauw samenwerkt met Brussel, en zijn haat tegen de onafhankelijke natiestaten in Europa die weigeren zich te laten islamiseren –met name de nog christelijk getinte in Oost Europa- niet onder stoelen of banken steekt.

Duitsland en Zweden voorop met censureren internet

In Duitsland heeft de regering Merkel reeds het linksextreme fascistische German Correctiv ingezet om kritiek op de overheid, de massa immigratie en de islam zo snel mogelijk te verwijderen en/of te bestraffen. Het zal geen verbazing wekken dat het German Correctiv eveneens banden heeft met Soros en zijn Open Society.

De linkse regering van Zweden trekt ruim € 1,3 miljoen uit waarmee de mainstream media ongewenst ‘nepnieuws’ moet gaan bestrijden. De huidige media volgen sowieso al jaren de strenge richtlijnen van Stockholm, waardoor amper wordt bericht over de geëxplodeerde migrantencriminaliteit in het land. Facebook kreeg zelfs speciale bevoegdheden om zogenaamde ‘nep accounts’ te wissen.

De EU zelf oefent –mede op aandringen van Duitsland en Zweden- al enige tijd grote druk uit op sociale en internet media zoals Google, Facebook en YouTube om onafhankelijk en conservatief nieuws, wat steevast ‘haatspraak’, ‘nepnieuws’ of ‘racisme’ wordt genoemd, zwart te maken en uit te bannen.

Ministerie van (extreemlinkse) Waarheid

Met dit beleid krijgt Brussel –met steun van regeringen in bijna alle West Europese hoofdsteden- is het definitief gedaan met de vrijheid van meningsuiting. Sterker nog: de EU krijgt hiermee zijn eigen Orwelliaanse ‘ministerie van Waarheid’, dat exact gaat bepalen wat u over welk onderwerp te horen en te lezen krijgt.

Het behoeft geen uitleg dat dit aangaande de EU, de islam, de massa immigratie, de integratie naar een Superstaat, de globalisering en andere ‘progressieve’ en (extreem)linkse standpunten uitsluitend positief dient te zijn, en aangaande mensen en groepen die hun volken, culturen en grenzen willen behouden, kortom alles wat ‘conservatief’ is, uitsluitend negatief. Ook Rusland zit nog steeds in dat specifieke media ‘verdomhoekje’.

Vorige maand veranderde D66 minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongron van gedachten, en besloot de wens van de Tweede Kamer om verzet aan te tekenen tegen het Brusselse anti-nepnieuws bureau EUvsDisinfo alsnog te honoreren. De Tweede Kamer nam een VVD/SP motie aan waarmee Ollongren werd gevraagd zich sterk te maken voor de opheffing van dit propaganda orgaan (2). Het is onduidelijk in hoeverre het parlement zich ook gaat verzetten tegen de nieuwe censuurmaatregelen van de EU.

 

Xander

(1) Breitbart London
(2) NU

Zie ook o.a.:

29-03: ‘George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Cefas op 29-04-2018 14:15

Ministerie van Waarheid? Beter gezegd: Ministerie van Leugen en Bedrog. Ongewenst en zogenaamd niet correct nieuws in de ban doen (wat is dat?, wie bepaalt dat? wie censureert dat? Of zijn we weer terug in de duistere fascistisch-socialistische en communistiche tijden van de vorige eeuw?

Veteraantje op 29-04-2018 14:19

ik vraag mij af, tot in hoeverre het allemaal zin heeft om hier tegen te strijden.

Als je al een eigen mening hebt ben je een racist en islamofoob.

Je wordt al in een hoekje gezet en onderdrukt tot je de globalisten route neemt.

Als de hele kudde ( want mensen hebben al snel last van kudde-gedrag) al een vooroordeel over jou hebt.

Hoe kun je dan nog je verhaal doen?

Zelfs al is het waarheid.....

Zoals de Here het al zei; zelfs al spreekt satan een leugen of de waarheid, het is en blijft een leugen ( doelend op de Nederlandse /Europese nieuws bronnen.

Grt veteraantje

René van Zalk op 29-04-2018 14:31

Ook met censuurmaatregelen laat de islam duidelijk haar verderfelijkheid zien, de meeste mensen zijn niet dom. De islam heeft alle kenmerken van een sekte. Wij weten inmiddels hoe sekten te werk gaan. Sekten hanteren een bepaalde doctrine. Mensen die geboren zijn binnen de islam zijn in feite allemaal geïndoctrineerd. Deze mensen zijn in feite allemaal slachtoffer. Er valt moeilijk te ontsnappen aan deze doctrine.

ohje op 29-04-2018 15:00

Waarom weet ik niet,wat ik wel weet.

Als een staat of natie steeds grotere bokkensprongen gaat maaken betekend dit dat het einde nadert.

Volgens de geschiedenis zal uiteindelijk oorlog volgen.

Maar of het atoom zal worden,is maar welke gek aan het knopje zit,zeg maar.

Dommelectueel op 29-04-2018 15:46

Het wordt weer tijd voor de muurkrant. In de 2e wereldoorlog was dat de manier om zaken aan het licht te brengen. En ja, we zullen er voor opgepakt worden. Worden we ervoor doodgeschoten? Nee, platgespoten. In en in triest.

Ike op 29-04-2018 16:16

Rofl. Waarom is het dat Syrische vluchtelingen voornamelijk geweigerd worden en dat vluchtelingen die zich ervoor uitgeven en komen uit partnerlanden van de NAVO wel toegang krijgen?

https://www.globalresearch.ca/war-and-the-refugee-crisis-the-western-powers-which-bomb-enemy-nations-are-rejecting-their-refugees/5637634

Terwijl Intelligence Services of Islamitische Staat voornamelijk komt uit de NAVO en hun partnerlanden

Wat is er zo links aan het voorkomen van opwaardse druk op de lonen door zoveel mogelijk migranten naar de NAVO landen te halen bij hun ouder wordende bevolking? Is het links dat ze proberen te voorkomen dat er geldontwaarding plaats gaat vinden en daarmee de huren goedkoper?

Is het links dat de vrijheid van het internet allang word aangevochten door de echte Intelligence Services van ao een beetje alle landen. Dat daarom elke computer een identificatiechip heeft en dat daarom elke mobiel getraced kan worden tenzij het DMAC adres vervalst is en het DMAC adres van een ander word gebruikt?

Hoe komt het dat er word ingebroken op https webadressen. Zijn het alleen hackers? Of is het ook de overheid zelf? Hpe komt het dat de grote knooppunten van het internet in bezit zijn van grote Amerikaanse bedrijven?

Hoe komt het dat alle landen moeten voldoen aan de veiligheidsregels van de VS en dat zij met hun regels eigenlijk hun afluister en spionageactiviteiten daarmee legaliseren? Big Data is een Amerikaans concept, waarbij al het dataverkeer van een gebruiker word opgeslagen en bevraagd kan worden. Het Big Data concept werkt ook zo dat als iemand in een omgeving van een ander is op enig moment, ook zijn data gekoppeld kan worden. Cloud opslag is ook een concept van een Amerikaans bedrijf. varianten van concurrenten zijn ook Amerikaans. Is de VS links geworden? ROFL.

Hoe komt het dat democratische referenda opzij worden geschoven omdat ze uitslagen produceerden die onwelvallig waren voor de NAVO? Is de NAVO links? ROFL. Gaat er geen verdrag dan komen met Oekraïne of Georgië en word (beschuldigd) hackersoort Montenegro weer uit de EU verdragen gegooit?

Hoe is het dat de Amerikaanse vrijhandelsverdragen allemaal al rekening houden met het nog meer privatiseren van de rechtsspraak? Want alle geschillen bij de verdragen die ontstaan tussen bedrijven en consumenten en bedrijven onderling worden afgehandeld door benoemingen uit het Amerikaanse bedrijfsleven.

De politici hebben deze verdragen niet gelezen voordat zij beslissingen daarover konden nemen en hen word ook niet toegestaan om op enige manier een kopie te maken.

Auteursrechten worden ook in alle verdragen afgehandeld. Als een site of nieuwsgroep iets publiceert dat door een ander geschreven is kan zij worden aangeklaagt. Is dit links? In mijn ogen is dit allemaal extreem rechts en fascisme en totalitair.

Ik zelf heb de laatste tijd ook veel meer verzoeken ontvangen om mijn BSNnr op te hoesten bij diensten of websites. Meer verplichte acceptatieverzoeken voor internet cookies. Bij de regels waar ik mee accoord moest gaan als ik deze diensten of sites bleef gebruiken zat een clausule dat de tegenpartij op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden kon worden voor misbruik. Is links meer macht voor bedrijven en diensten?

Ik ben het tenslotte ook totaal oneens met de opvatting dat George Soros links is en dat zijn Open Society links is. Ze gaan naar bed met mensen uit de Bilderbergergroep en Intelligence Services. De groep die de nazi's heeft helpen ontsnappen na de 2e officiële wereldoorlog.

Ik ben niet van mening dat er echte links machthebbers zijn. Zelfs als men zich links noemt, hebben zij een kliek om zich heen die veel meer rechten genieten dan alle anderen.

Ik geloof wel dat alle machthebbers het beste proberen te bereiken voor hetgeen zij denken dat goed is voor het volk dat zij besturen. Ik geloof alleen niet dat zij daar erg slim mee zijn en succesvol mee zijn.

Wil iedereen eigenlijk steeds duurdere goederen en inflatie of willen zij goedkopere goederen?

Ik ben zelf van mening dat we eerder met Soros en zijn groep een strijd zien tussen rechtse rakkers die onderling vechten om de grootste buit. Een voorbeeld is hun strijd tegen afspraken tussen Trump en Putin;

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-28/secret-trump-russia-investigation-continues-50-million-group-mystery-wealthy-donors

Ik wil hierbij niet claimen dat Trump links is. Hij komt op voor zijn eigen zakenimperium en is gewoon rechts, maar hij vecht wel tegen de Neo Conservatieve fascisten binnen de VS, die hem overigens zelf Pence hebben opgedrongen als vice-president te nemen. Noem de laatste maar een nieuwe Truman, Nixon, Johnson, George H.W. Bush, of Dick Cheney.

Joe Biden heeft ook een links naar belangen in olie en gasbedrijven.....

Allemaal mannen die verantwoordelijk waren voor conflicten of uitbreidingen van de macht van het overheidapparaat.

En O ja, Hillary Rodham (later Clinton) was een medwerkster en insider in het proces tegen Nixon over Watergate, terwijl haar vroege opleiding werd genoten met rechtse kopstukken als Barry Goldwater en Nelson Rockefeller. Rockefellers hebben een waas over haar volledige carriëre gehangen.

Ik lig gewoon blauw van het lachen als men George Soros links noemt en de nieuwe stroom van migranten die met de lente en de zomer weer opgang komt, links noemt. Ik ben niet tegen de komst van individuen, maar het is gewoon dom om het huidige beleid voort te zetten. Het is beter om de exodes van bedrijven te steunen en in Europa en de VS natuur te gaan herstellen en vooral privacy te herstellen.

Ik zou het zelf links noemen als we echt meer gaan investeren in burgers en dat we bikkelhard gaan zijn tegen de komst van migranten en dat de lonen alleen maar gaan steigen. Investeringen in burgers die niet allemaal duur zijn en met hoge rente terugbetaald moet worden aan de bedrijven.

Alles gaat hierom het bereiken van een NWO onder controle van het Westen. Waarbij de NWO eigenlijk een OWO is die onder controle staat van de Bilderbergergroep die nazi's liet ontsnappen naar Zuid Amerika en liet opnemen in delen van de oude Intelligence Services. Die hadden daar toch al een goed connectie mee, omdat Preston Bush en de gebroeders Dulles banden hadden met de nazi's  en voor de voorloper van de CIA werkten (Office of Stratigic Services).

Het was dan ook niet zo gek dat IBM computers werden gebruikt bij de nazi's en Ford bedrijven en Standard Oil allemaal meewerkten met de rechtse nazi's.

Dit alles weer herhaald hebbende, kan ik wel begrijpen dat men dit soort informatie van het internet wil afhalen. Mensen zouden in opstand kunnen komen. Dezelfde dreiging die leide tot WWI en afschaffing van delen van ongelijkheid in de VS (men had soldaten nodig).

Maar ja waarschijnlijk vind men het ook rechts....

mientje op 29-04-2018 16:19

In de oorlog moesten de mensen hun radio inleveren

Mark S. op 29-04-2018 18:03

Ik heb maar alvast een gebedskleedje gekocht en ben me aan het oefenen in het 5 keer per dag bidden van islamitische gebeden in de richting van Mekka.

Nee hoor. Dit bericht van mij is nepnieuws beste mensen! Ha, ha, ha, ha ....    :-)

jottum op 29-04-2018 18:21

laten we tele2, kpn en ikea, abba gaan boycotten als iconen van het zweedse.. :-))

ron op 29-04-2018 18:39

Daarstraks de trein naar Brussel genomen.

3 vreemdelingen zaten tegenover ons, geen papieren adres of legitimatie.

De kaartjesknipper kon enkel informatie krijgen doordat ze in het bezit zijn van een douchekaart uitgereikt voor illegalen de kans te geven zich te wassen.

Blijkbaar volstaat zulke kaart om gratis met de trein te reizen.

De kaartjesknipper registreerde en gaf een gratis reisbiljet en haalde bij opmerkingen van medereizigers de schouders op.

Mijn vrouw moest zich daarentegen wel legitimeren.Hallo!

 

Ramshoorn op 29-04-2018 18:48

Dat klopt mientje, in de oorlog moesten alle burgers hun radio en hun fiets inleveren bij de nazi' s. Joden moesten ook hun goud, zilver en banktegoeden inleveren en even later ook hun huis en goederen en tenslotte hun leven in de talrijke gaskamers, crematoria en dodenkampen!!!

Goed dat 4 mei 2018 ons allen weer op de Dam in Amsterdam met de neus op de geschiedenisfeiten drukt!!!

Zweden en de EU wedden op het verkeerde paard als ze de pro-islamitische immigratie massamedia subsidiëren om ongewenst onafhankelijk nieuws tegen te gaan – Zelfs de EU is druk bezig met feitelijke oprichting ‘ministerie van Waarheid’, waar Nederlandse parlement zich Goddank tot nu toe tegen verzet!!!

We zongen op Koningsdag luidkeels het Wilhelmus: De tirannie verdrijven...! 

De hemel [JHWH en Jeshua] verzet zich ook net als veel wakkere burgers nu tegen de duivel en zijn handlangers. [demonen]

jottum op 29-04-2018 18:53

Probleem zijn de figuurlijke en letterlijke stronhonden en hun baasjes die niet alleen het grasveldje vervuilen met hun uitwerpselen, maar ook befehl ist befehl opvolgen wat opgedragen wordt.

Cale op 29-04-2018 19:51

De waanzin. Het moet iedereen nu toch wel duidelijk zijn dat politici betaald worden. Er zullen best wel idioten tussen zitten. Maar zo destructief? Volgens Paul Craig Roberts worden alle westerse politici door Washington betaald. Volgens wijlen Duitse journalist Udo Ulfkotte heeft de CIA de westerse media in de zak. Feit is dat Soros een groot deel van het EU parlemant betaald - eenvoudig op te zoeken. Waarom blijven we toch maar op dezelfde politieke partijen stemmen? Zijn wij zelf de waanzin geworden?

Rienus op 29-04-2018 20:56

Het is niet alleen dat de vrijheid van menings uiting aan bandenngelegd moet worden. Ook de vrijheid om keuzes te maken zal verdwijnen. Vaccinatie zal verplicht worden. Evenals het doneren van organen. De mensheid wordt gemodeleerd naar de mieren colonie. Niet iets om naar te verlangen

Cefas op 29-04-2018 21:35

Links is geen haar beter dan rechts. Een pot nat. Alleen links kan het beter verbloemen dan rechts. Inhoudelijk geen verschil.

Lodewijk op 29-04-2018 21:42

OpYouTube zijn er al diverse posts van mij shadow banned. (Shaduw geband.) Ze zijn dan niet publiek te zien, en ik zie ze enkel als ik ingelogd ben. Dat zijn posts met titels naar artikels of andere YouTube clipjes met de URL (links) er onder. Informatie die Google/YouTube niet verder versprijd wil zien. Gelukkig worden ze wel zichtbaar voor het publiek geplaatst wanneer ik enkel de titel post zonder de link er onder.

Om het aan te tonen heb ik na het schrijven van bovenstaande pragraafje even snel twee posts op YouTube gepost. Beiden met de titel ""Syrian chemical attack - terrorists teach children how to fake it" 

Maar met de URL naar dat clipje heeft Google/YouTube die post ge-shadow banned. Dus enkel ik kan hem zien, en enkel na inloggen. Voor het publiek is hij onzichtbaar.

Kijk zelf maar even onder dit clipje waar ik net gepost heb. Enkel de post met de titel is er voor je te zien. De post met titel en URL is onzichtaar voor je. Hieronder staat ze beiden:

"Trump vows quick and 'forceful' response to Syria chemical attack"  https://www.youtube.com/watch?v=4vovhXdIMNQ

Voor het gemak, zodat je die titel die ik onder bovenstaande clipje postte niet hoeft te kopiëren en plakken in YouTube's zoekbalk:

"Syrian chemical attack - terrorists teach children how to fake it"                         https://www.youtube.com/watch?v=sKui109OpWo

Lodewijk op 29-04-2018 21:48

PS:

Met excuses dat ik de Engelse titel vergat in het Nederlands te vertalen in mijn bovenstaande post. Ik had dat al gedaan in een post op de vorige draad hier. Maar nogmaals:

"Syrische chemische aanvallen - terroristen leren kinderen hoe ze te faken"

"Syrian chemical attack - terrorists teach children how to fake it"                          https://www.youtube.com/watch?v=sKui109OpWo

Lodewijk op 29-04-2018 23:42

Oeps, het is nog erger geworden. Ik ging net even terug naar die clip 

"Trump vows quick and 'forceful' response to Syria chemical attack"  https://www.youtube.com/watch?v=4vovhXdIMNQ

Maar zie zelfs mijn post zonder URL (link) naar de video over hoe kinderen van de terroristen leren een chemische aanval na te bootsen niet gepost staan. Voor alle zekerheid logde ik weer in, en zag mijn beide posts -die met en die zonder link- wel verschijnen. Toen postte ik er nog een onder, en ingelogd zie ik ze alle 3 staan:

See on YouTube: ""Syrian chemical attack - terrorists teach children how to fake it"
 
Copy/paste in YouTube's search bar: "Syrian chemical attack - terrorists teach children how to fake it" (My post below this one with the URL to that clip is made invisible for you, and I can only see it when logged in.)
 
"Syrian chemical attack - terrorists teach children how to fake it" https://www.youtube.com/watch?v=sKui109OpWo

Maar uigelogd zie ik er niet een. 

mientje op 30-04-2018 00:25

@Ramshoorn ja dat is niet mis. Het begon misschien met de radio (internet en tv van nu) . Had je geen idee meer wat er zoal gebeurde, doodeng. Ik wens u een goede 4 mei en een mooie 5 mei groeten M

mientje op 30-04-2018 00:39

Jottum 18.53 Men s best friend : de beste vriend van de mens, dat ook, en niet allemaal zo gehoorzaam.. En voor een paar duppies koop je bij de action hele mooie geparfumeerde poepzakjes.

Bundy op 30-04-2018 01:34

@ ron op 29-04-2018 18:39

Bedankt voor je verslag .  Er wordt door de bevelen uit Brussel met twee maten gemeten .   De oorspronkelijke bewoners die voor alles moeten betalen en de regels moeten volgen , en de gepamperde allochtonen die onderdeel vormen van de Coudenhove-Kalergi doctrine .    Deze doctrine willen ze het liefste zo lang mogelijk geheim houden , vandaar het Xanderartikel .

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

svirmus op 30-04-2018 07:14

Islam betekent letterlijk "onderwerping". Islam is een politieke ideologie van overheersing met een religieus sausje. Omdat het haar wil oplegt aan andersdenkenden wanneer eenmaal in de meerderheid, dan geen tegenspraak dult, enkel de shariawetging accepteert boven de wetgeving van het land, is het per definitie fascisme. Fascisme is namelijk "een politieke opvatting die gekenmerkt wordt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping van de democratie". Islam maakt hier in een democratie gebruik van haar democratisch recht op een stem, maar als dat eenmaal de stem van de meerderheid wordt, is er geen ruimte meer voor de democratie. Een andere definitie van fascisme is 'een politieke stroming die streeft naar een authoritair bestuurde samenleving, waarbij de natie boven het individu wordt gesteld". Bekijk de definities maar van fascisme. Islam voldoet aan allen zonder uitzondering.

Laten we, zo vlak voor 4 en 5 mei, niet alleen maar holle frases uiten van 'nooit meer', 2 minuten stil zijn, om daarna tot de orde van de dag over te gaan, maar fascisme 'écht geen kans meer geven. Onze grootouders hebben fascisme wél een kans gegeven, dachten dat het allemaal zo'n vaart niet zou lopen en hebben de rekening gepresenteerd gekregen: een totaal in puin geschoten Europa met 50 miljoen doden en pas daarna waren de fascisten verslagen. Daarna wisten onze grootouders heel goed hoe het niet moest en dat heeft ons 70 jaar voorspoed en vrede opgeleverd.

Maar hun stemmen zijn verstomd. De jeugd luistert niet meer naar de opa's en oma's, want die zijn al lang overleden. De jeugd is geïndoctrineerd en roept alleen maar "tolerantie en vrijheid" en kan of wil niet meer begrijpen dat er mensen zijn die net doen alsof, maar in feite helemaal niet zo denken als zij. Mensen die beheerst worden door een Stasi-achtig controlesysteem wat hen in hun greep heeft onder het mom van een religie. Een systeem wat onze rechten van religieuze vrijheid gebruikt om een fascistische ideologie te verkondigen en die zo snel mogelijk te implementeren. Kijk maar wat in de moskeeën wordt verkondigd. vrouwen hebben geen rechten, homo's moeten dood, een (seks)slavin hebben is een recht, de ware Islam verspreiden betekent Jihad en daarom is het vermoorden van ongelovigen (inclusief andersdenkende moslims) voor de Jihad een hoog goed in hun beleving. Dan wordt hier toch weer het gezegde bewaarheid: "als een fascist ademt, dan liegt ie." 

Ike op 30-04-2018 17:42

Ik blijf het oneens dat Soros links is, maar dit is een update over een echt of fals nieuws verhaal van een ex-medewerker van de CIA over Soros, waarbij ik van mening ben dat zijn mening over een conflict tussen Trump en de Intelligence Services (veiligheidsdiensten) volgens mij klopt;;

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-29/cia-whistleblower-trump-doing-what-kennedy-tried

En wat volgens mij ook op de achtergrond speelt is een handelsoorlog tussen de VS en China vanwege olieverkopen in RMB i.p.v. USD's en minder goud in de VS dat de USD ook moet dekken. Daarnaast kan dit leiden tot een gewapend conflict tussen de VS en China zoals handelsoorlogen in het verleden ook hebben geleid tot oorlogen.

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-30/china-warns-ahead-trade-war-talks-dont-expect-comprehensive-deal-whatsoever

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-29/ubs-petroyuan-will-undermine-americas-dominant-role-and-create-sea-change-global

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-29/gold-leaving-us-vaults-signs-upcoming-currency-war-and-armed-conflict

Jean op 01-05-2018 12:14

Hoogdringend tijd die EU misdadigers op te pakken en op te sluiten voor hun resterend leven, die hebben zoveel schade berokkend dat hetstel praktisch onmogelijk wordt.

Leve het seculiere Europa bestaande uit onafhankelijke republieken - weg met die EU misdaadinstelling volgepropt met waardeloze leeglopers resp. zakkenvullers.

Europa is van de Europeanen die normen & waarden hoog in het vaandel dragen en die enkel seculiere wetten respecteren, Wij willen geen vreemdelingen in onze samenleving en zeker geen perverse gewelddadige barbaarse islamieten die in Afrika thuishoren.

Rienus op 01-05-2018 15:14

Dat Soros een vies mannetje is dat een eng spelletje speelt wil er bij hele grote slapende groepen maar niet in. Sterker nog die enge man wordt door mensen die ik toch niet dom vind enorm gesteund. Als je op de een of andere manier geld ontvangt van die liegende man kan ik mij er nog wel iets bij voorstellen.

https://www.opensocietyfoundations.org/events/towards-more-inclusive-europe-countering-restrictions-muslim-women-s-dress-eu

Het gaat hoe dan ook niet meer goed komen als je ziet welke domme redenaties dus door slimme mensen opgezet worden om druk uit te blijven Oefenen. Het enige voordeel is dat die waanzin hem klauwen geld kost.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl