Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse rechtbank dreigt Facebook met hoge boete vanwege pro-islam censuur

Massamedia overspoelen Europese burgers dagelijks met nepnieuws over immigratie en islam, wat op Facebook niet meer bekritiseerd mag worden

Advocaat –journalist-blogger en anti-censuuractivist Joachim Steinhöfel (afbeelding: (1)).

Een Duitse rechtbank heeft Facebook een voorwaardelijke boete van € 250.000,- of een gevangenisstraf opgelegd, omdat de sociale media gigant een Duitse vrouw 30 dagen had verbannen nadat zij twee foto’s had geplaatst, met op de één het Iraanse nationale vrouwen volleybalteam in de jaren ’70, vóór de islamitische revolutie, die allemaal T-shirts en korte broekjes droegen; op de andere foto het huidige team, met vrouwen gekleed in hijabs, met totaal bedekte armen en benen. De advocaat van de vrouw, een bekende journalist, blogger en anti-censuur activist, spreekt van een ‘belangrijke overwinning voor de vrijheid van meningsuiting’.

 

Zoals de meesten van u inmiddels wel weten is Facebook één van de belangrijkste internet pijlers van de globalisten bij het verspreiden van globalistische pro-islamitische propaganda in het Westen, bedoeld om met name de Europese bevolking de islamisering van hun landen zonder verzet en zelfs kritiekloos te laten accepteren.

De Duitse regering Merkel heeft daar sinds vorig jaar strenge censuurwetten met boetes tot € 50 miljoen voor ingevoerd. Ongewenste onafhankelijke, conservatieve en ‘rechtse’ nieuws- en opinieberichten moeten bij het minste of geringste worden geblokkeerd en verwijderd. Kritiek op het beleid van de bondskanselier, de islam(isering) en de massa immigratie van miljoenen moslims in Duitsland en (West) Europa wordt op deze wijze snel en steeds harder de kop ingedrukt.

‘Belangrijke overwinning vrijheid van meningsuiting’

Voor het eerst heeft een Duitse rechtbank daar nu een stokje voor gestoken. De Facebook account van Marlene Weise werd 30 dagen geblokkeerd, enkel omdat ze met de genoemde vergelijkende foto’s van de Iraanse vrouwen volleybalteams in de jaren ’70 en nu wilde laten zien wat islam met de rechten van (onder andere) vrouwen doet. Nadat de rechtbank haar in het gelijk stelde en Facebook een voorwaardelijke boete van € 250.000,- (of gevangenisstraf) gaf, sprak advocaat en anti-censuuractivist Joachim N. Steinhöfel van een ‘belangrijke overwinning voor de vrijheid van meningsuiting.’

De advocaat annex journalist, blogger en anti-censuur activist heeft een website waarin hij talloze gevallen van censuur en blokkades door Facebook verzamelt. De meesten worden geband omdat ze kritiek hebben op de massa immigratie en/of de islamitische ideologie.

Kritiek op linkse media en domme Duitsers = Verbanning

Op 8 januari plaatste de Zwitserse Basler Zeitung een artikel met de kop ‘Viktor Orban spreekt van een moslim invasie (van Europa)’, met in het artikel zinnen zoals ‘Viktor Orban vraagt zich af hoe in een land als Duitsland.... chaos, anarchie en illegale grensoverschrijdingen als iets goeds kunnen worden gevierd.’ Daarop antwoordde Facebook gebruiker Gabor B.: ‘De Duitsers worden steeds dommer. Geen wonder, want de linkse media overspoelen hen iedere dag met nepnieuws over ‘ervaren werkkrachten’, en wijzen de werkloosheidscijfers of Trump af.’

Gabor B. werd voor deze reactie 30 dagen van Facebook gegooid. Steinhöfel: ‘Je kunt het met iemand eens zijn, of diens mening als betwistbaar of niet objectief afwijzen. Het belangrijkste is dat zo’n opmerking wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting.’ Alvorens naar de rechter te stappen gaf zijn advocatenkantoor Facebook eerst een officiële waarschuwing om de ban weer op te heffen, wat niet gebeurde.

In maart van dit jaar werd ook Frank Bormann verbannen. Dat gebeurde nadat hij had geschreven dat ‘moslim mannen een tweede vrouw nemen, en Duitsers een tweede baan om dat te financieren.’

Ook ban na plaatsen foto van Hitlergroet door Palestijnen

Deze maand kreeg Christian Horst een ban van 3 dagen opgelegd omdat hij een foto had geplaatst van leden van de Palestijnse terreurorganisatie DFLP die de Hitlergroet brengen. (Zulke foto’s bestaan er ook van andere moslim terreurorganisaties zoals Hezbollah en Hamas. Adolf Hitler wordt vereerd in de islamitische wereld omdat hij probeerde de Joden uit te roeien, wat tevens de opdracht van Allah aan alle moslims is). Daar volgde de 30 dagen durende verbanning van Marlene Wiese op, die enkel twee vergelijkende foto’s naast elkaar had gezet om de gevolgen van islamisering te laten zien.

Na de gerechtelijke overwinning zei Steinhöfel dat Facebook gebruikers nu makkelijker voor hun recht op vrijheid van meningsuiting kunnen opkomen, en kunnen opstaan tegen een internetbedrijf dat met hun meningen omgaat alsof het tweedehands fietsen zijn.

 

Xander

(1) Gatestone Institute via Zero Hedge (/ Afbeelding)

Zie ook o.a.:

13-04: Moslim Wereld Liga eist totaal verbod op kritiek op islam in Europa
01-04: Dit betekent islamisering voor u als vrouw, man, alleenstaande, honden- of muziekliefhebber, wijndrinker, leraar, werknemer
28-03: Schrik, want dit is wat Google en Facebook allemaal over u weten en verzamelen
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/... pedofiele moslim verkrachtingsbendes in Groot Brittannië kunnen nog steeds hun gang gaan)
19-03: Edward Snowden: Facebook is controledienst vermomd als social media, verkoopt privé info van iedereen
05-03: Censuur: EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen (/ Facebook verwijdert wekelijks reeds vele tienduizenden berichten)
04-03: Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims
22-01: Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd (/ D66 minister Ollongren voert nieuwe EU-staatscensuur in Nederland in )
16-01: Aanklacht tegen Google om extreemlinkse meningenterreur en haat tegen rechts (/ Google moedigt intern haat en geweld  aan tegen conservatief, blank en niet-links)
04-01: (/ Facebook faciliteert almaar groter wordende Afrikaanse exodus naar Europa, en blokkeert immigratie-kritische berichten)

2017:
26-12: Wordt de vrijheid in het Westen verdrongen door tirannie? (/ Een mengelmoes van culturele en religieuze waarden is geen basis voor vrijheid en rechtvaardigheid,  maar voor onderdrukking en het recht van de sterkste)

14-12: Facebook start samenwerking met moslimgroep om islam online te beschermen
01-12: YouTube censureert video’s met kritiek op islam en immigratie (/ Uiten van niet-linkse mening in het Westen een misdaad geworden) 

2016:
15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’

28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren (/ Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

Cefas op 30-04-2018 14:33

In 2007 waren we in Jeruzalem en gingen op weg naar het Tempelplein, alleen we namen de verkeerde toegang en kwamen langs de Arabische Al- quts universiteit en door de poort zagen we dat de studenten op het plein massaal de hitlergroet brachten. (even later werden we door een Israelische wacht terugverwezen).

vlokje op 30-04-2018 14:36

Mee eens, en niks is gratis, je betaalt met je identiteit gevens.

Maar ja, een geven (gratis) FB "paard" moet je niet in de bek kijken, en vooral niet ruiken! ;')

ohje op 30-04-2018 14:58

De rechter zal nu wel de gestapo voor de deur hebben.

MP op 30-04-2018 15:27

Israel bombadeert toch weer in syrie. Ruslands woorden komen niet aan wanneer ze telkens de andere kant op kijken

vlokje op 30-04-2018 15:46

Ps

hier in het hoge noorden noemen wij FB smoel-bauk (smoelen boek)

Cefas op 30-04-2018 15:53

Zie ook het artikel op E.J.Bron over het verband tussen links en de islam van C.A Boon-Langedijk. Wat nu gebeurt heeft al een lange, doordachte, voorbereiding gehad. Gaat over cultureel marxisme, postmodernisme, massa-immigratie en politieke correctheid. (en dus sluipende censuur). Verhelderend.

ieznogoedh op 30-04-2018 16:44

Een zwaluw maakt nog geen zomer. 

Niet onwaarschijnlijk gaat facebook in beroep en wort die boete/gevangenisstraf in hogere instantie alsnog weggenomen.

De rechterlijke macht in Duitsland heeft immers reeds vele malen laten zien dat ze braaf beslissingen neemt ten faveure van mislims en dat dan weer tot grote vreugde van de reichskanzler en haar trawanten.

DG op 30-04-2018 16:48

Ik vrmoed dat het weinig kans van slagen heeft. Vrijheid van mening en goddienst. 

Rosalie op 30-04-2018 17:10

15.53uCefas: mee eens! Ik las net op "hoezithetnuecht " een heel goed verhaal van pater Daniel ! Ook parallellen met uw verhaal. In het kort gezegd : deze ( nep)paus die aangedreven wordt door vrijmetselarij ,het klimaat als prioriteit heeft en niks doet/de andere kant uitkijkt als christenenworden afgeslacht door moslims terwijl voor de burgeroorlog christenen en moslims vredig samen leefden. Dankzij Putin zit Assad  nog in het zadel, hij hield de boel bij elkaar. Overal waar Amerika zijn neus insteekt breekt de ellende uit. 

klaas op 30-04-2018 20:16

De Duitse rechter zal intern door zijn meerdere wel vermanend worden toegesproken. Hij mag wel uitkijken voor een disciplinaire straf aangezien hij ingaat tegen de belangen van de globalistische illuminati.

wardje op 30-04-2018 20:38

Rosalie op 30-04-2018 17:10.   Pater Daniël mag kritiek hebben op paus Franciscus,  hij is niet van mening dat hij niet de echte paus is, of, met jouw woorden: een "neppaus"!

roy op 01-05-2018 00:49

iliminati

mientje op 01-05-2018 01:04

Positief nieuws moeten we altijd omarmen

Appie op 01-05-2018 12:51

In de nacht van zondag op maandag werden bombardementen in Syrië uitgevoerd waarbij veertig doden vielen en een opslagplaats van Iraanse raketten werd vernietigd en een Iraans wervingskantoor eveneens.

De Europese pers vermeldde er niets over. Filmpjes op YouTube werden verwijderd.

Het ministerie van waarheid actief.

Er dreigt oorlog maar niemand mag dat weten 

Lodewijk op 01-05-2018 13:19

Toch wordt er in ons land nu eindelijk ook serieus gediscusieerd over het groeien van de radicale Islam sinds ook Nieuwsuur er over bericht met artikels en video's:

Nieuwsuur: "Geheime lijsten financiering moskeeën onthuld" https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2228686-geheime-lijsten-financiering-moskeeen-onthuld.html 

"Ministerie hield informatie over moskeeën achter voor gemeenten" https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2228984-ministerie-hield-informatie-over-moskeeen-achter-voor-gemeenten.html

"AIVD waarschuwde Den Haag voor omstreden geldschieters As Soennah-moskee" https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2229365-aivd-waarschuwde-den-haag-voor-omstreden-geldschieter-as-soennah-moskee.html

"Ongewenste financiering moskeeën: burgemeester Den Haag wil nieuwe wet" https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2229482-ongewenste-financiering-moskeeen-burgemeester-den-haag-wil-nieuwe-wet.html

Zelfs op Joop.nl over de islamisering. Zie dit artikel en de vele Islamkritische reacties er onder:

"Je mag wel met Allah dreigen maar niet met geweld door zijn volgelingen" https://joop.bnnvara.nl/opinies/mag-wel-allah-dreigen-geweld-volgelingen

 

Ook de vele kritische reacties onder deze artikelen liegen er niet om:

"Vluchtelingen Wij Zijn Hier hebben onze solidariteit nodig" https://joop.bnnvara.nl/opinies/vluchtelingen-solidariteit-nodig

"Honderden deelnemers aan mars voor ongedocumenteerde vluchtelingen" https://joop.bnnvara.nl/nieuws/honderden-deelnemers-mars-ongedocumenteerde-vluchtelingen

Voor mij is het een genoegen nu zoveel kritische reacties te zien die volledig tegen de linkse opinies ingaan.

Ike op 01-05-2018 13:36

Voorbeeldje hoe men 'per ongeluk' foutjes in chips maaktje waardoor al onze informatie beschikbaar kan komen voor de Intelligence Services;

https://www.zdnet.com/article/security-flaws-affect-every-intel-chip-since-1995-arm-processors-vulnerable/

We werken dus allemaal voor de Amerikaanse multinationals, want het veiligheidssysteem word word gefinancieerd met alle uitvindingen die het tegenkomt. Het is niet voor niks dat mensen als John Poindexter (Iran-Contra) zo graag bekeek hoe de IT industrie meer betrokken kon worden bij het vegaren van informatie en waarom hij daardoor tussen zijn officiële functies bij een IT bedrijf was.

Lodewijk op 01-05-2018 14:51

NOS: "Weert wil snel af van overlastgevende asielzoekers" 

https://nos.nl/artikel/2229892-weert-wil-snel-af-van-overlastgevende-asielzoekers.html

Op de eeste link klikkend in dat artikel en dan verder kijkend zie je oa. dit:

"Winkeldieven vallen politieagent aan, vier arrestaties"  https://www.1limburg.nl/winkeldieven-vallen-politieagent-aan-vier-arrestaties?context=default

Tja, een ons totaal vreemde mentaliteit... geen enkel besef van hoe het hier is. Net wilde dieren.

Anneke op 01-05-2018 18:30

He...gaat Nederland wakker worden? Beter gezegd: gaat de msm een wake-up krijgen?  Niet te vlot jubelen en juichen, maar als 'k bovenstaande links zie dan ervaar 'k toch wel enige vrolijkheid. 

Arnie op 02-05-2018 08:03

Eenheid maak macht

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl