Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Defend Europe’: Identitaire Beweging sluit zelf Franse grensovergang voor migranten

Linkse relschoppers organiseerden juist een bestorming door illegalen op deze grens – Door Franse overheid gesteunde ‘Collectief tegen Islamofobie’: ‘Niemand heeft het recht te zeggen dat Frankrijk over 30 tot 40 jaar GEEN moslimland zal zijn’

Col-de-l’Échelle: De Franse politie verspert tientallen illegale migranten, die worden geholpen door linkse activisten, de weg. (2)

100 activisten van de Identitaire Beweging, die de Europese cultuur en samenleving wil beschermen tegen islamisering, hebben hun ‘Defend Europe’ campagne in de Franse Alpen voortgezet. Daar werd de grens op een bergpas die populair is bij illegale immigranten ‘gesloten’, compleet met bewaking met helikopters. De Identitairen willen daarmee aantonen dat het –in tegenstelling tot wat de politici beweren- heel eenvoudig is de grenzen te controleren en te sluiten.

 

Vorig jaar haalde de beweging het nieuws door met het schip ‘C-Star’ in de Middellandse Zee migranten van zee te halen, en weer terug naar Libië te brengen – de enige volgens alle verdragen legale wijze om deze mensen van de verdrinkingsdood te redden, en naar de dichtstbijzijnde kust te brengen. De Identitairen waren er tevens om de illegale mensensmokkel activiteiten van Europese NGO’s en hulporganisaties te documenteren.

‘Grens gesloten! Terug naar jullie geboorteland’

Afgelopen zaterdag startte de volgende actie. Met helmen, t-shirts, drones en twee helikopters bewaken ze nu de Col-de-l’Échelle, een kleine bergpas tussen Italië en Frankrijk, in de buurt van de Fréjus tunnel die onderdeel is van de snelweg Lyon – Turijn. De Col-de-l’Échelle is een bij illegale migranten populaire route om naar Frankrijk en het noorden van West Europa te reizen.

‘Onze teams op de grond en in de lucht houden met alle middelen in de gaten of illegalen over deze bergpas Frankrijk binnendringen,’ aldus de activisten. Als ze illegalen aantreffen, wordt de politie ingeschakeld. ‘Als 100 jonge activisten een grensovergang kunnen bewaken en blokkeren, heeft de regering geen uitvlucht meer.’

Bij de grens zelf werden borden geplaatst met de tekst ‘Grens gesloten! Jullie zullen Europa niet tot jullie thuis maken. In geen geval! Terug naar jullie geboorteland!’

Verzet tegen islamisering om cultuur te bewaren

De Identitaire Beweging bestaat vooral uit Europese jongeren die zich grote zorgen maken over de toekomst, omdat ze zien dat de na de Tweede Wereldoorlog opgebouwde vrijheid, democratie, veiligheid en welvaart in snel tempo wordt ondermijnd door het binnenhalen van miljoenen kansarme migranten die bijna uitsluitend de islamitische ideologie volgen, die op de meeste punten volkomen haaks staat op alles waar Europa al zolang voor staat.

‘In het licht van de massa immigratie en islamisering was er voor ons geen andere mogelijkheid meer dan te handelen, om onze cultuur en identiteit te bewaren,’ luidt de officiële verklaring op de Facebook site van de beweging, die in 2012 in Frankrijk werd opgericht. De Identitairen baarden destijds meteen opzien met de ‘bezetting’ van een moskee in Poitiers. Die plaats was uitgekozen omdat Europa daar in het verre verleden één van de drie invasiepogingen door moslimlegers wist te stoppen.

Links helpt islamisten om van Europa moslimcontinent te maken

Aan de andere kant worden de illegalen juist geholpen door linkse relschoppers, die het afgelopen weekend een ware bestorming op de Col organiseerden. Daarbij kwam het tot een treffen met de politie.(2) Het Rode Kruis berichtte vorige week nog dat de migrantenstroom vanuit Turkije naar Griekenland weer sterk is toegenomen. (3)

Een andere beweging die zich verzet tegen de Identitairen is de Parti de Indigenes de la Republique, die Frankrijk juist wil veranderen in een islamitisch land, en antisemitische artikelen plaatst over ‘gierige Joden’ die de wereld zouden controleren, en ‘Zionisten die voor de lol Palestijnse kinderen vermoorden’. En u raadt het al: deze islamiseringsbeweging krijgt van politiek en media alle vrijheid, terwijl de Identitairen worden verketterd (4).

De huidige massa immigratie uit het Midden Oosten en Noord Afrika een ‘invasie’ noemen komt je in Frankrijk inmiddels op een boete van € 5000,- te staan. Marwan Muhammad, woordvoerder van het door de Franse regering gesteunde ‘Collectief tegen Islamofobie’, verklaarde dat ‘niemand in Frankrijk het recht heeft te zeggen dat Frankrijk over 30 tot 40 jaar geen moslimland zal zijn’ (4).

Ooit hadden we vrijheid van meningsuiting en discussie in West Europa, maar die is in steeds meer landen aan het verdwijnen, om plaats te maken voor de islam.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Krone.at
(3) NOS
(4) Gatestone Institute

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 24-04-2018 13:41

Een zeer goede beweging, " stop de islam" het zou meer moeten gebeuren, zeer moedige mensen en beweging! Shalom

jerommeke op 24-04-2018 14:21

Moeder, is dát nu het tweede front , waarover pappie zoo vaak gesproken heeft?

Asjemenou op 24-04-2018 15:15

Rassenvermenging, het Kalergi plan ligt bijna een eeuw op de plank. Zeker moedige mensen die er tegen in opstand komen. Het is niet meer dan logisch om je eigen cultuur, normen en waarden van je land te willen behouden en te beschermen.  Maar het is juist de bedoeling om deze hoge waarden te vernietigen. Net zo als de man geen man en de vrouw geen vrouw meer mag/ kan zijn. Wezens zonder identiteit, het liefst omgebouwd tot een robotachtig gedrocht. Daar is de eens zo mooi geschapen mens naar op weg. De schepping van God moet kapot. Het is in en in triest wat er allemaal gaande is vandaag de dag. We staan nog heel wat te wachten en dat is geen zwartkijkerij, het is voorspeld. Laat dan de mens voor een groot deel moet worden uitgeroeid, onze God leeft en heeft de eindregie.

Ike op 24-04-2018 15:18

Vanochtend op het nieuws ook dat Polen steeds vaker en langer in Polen blijven.... Het is nogsteeds zo dat ze worden uitgenodigd naar Nederland te komen en dat werkgevers dat faciliteren om de lonene te drukken en de 'tekorten' aan personeel op te lossen. Hun kinderen komen of wonen hier nu ook. Het is gewoon zo dat het beleid is om zoveel mogelijk mensen hier naartoe te halen die hier kunnen werken..... Dat is dus regeringsbeleid en komt van de rechtse partijen en van de lobbygroepen die hun invloed kopen bij deze partijen. Linkse partijen willen alleen 'echte' vluchtelingen. Maar door het beleid van deze partijen staat de grens allang wagenwwijd open en blijft hij openstaan omdat wij 'aangevuld' of vervangen moeten worden of omdat iemand voor onze pensioenen moet gaan werken.....

Links en rechts staan het dus toe en het is gewoon regeringsbeleid...

Asjemenou op 24-04-2018 16:00

Massaimigratie noem ik geen regeringsbeleid. Hoe kan het goed zijn voor een land om hele continenten te herbergen, terwijl ze niets maar dan ook niets toevoegen aan het land. Toevoegen? Ze vernielen het land (cultuur) en kosten de maatschappij een vermogen. Europa (Nederland), een derde wereldland in wording.

Doordenker op 24-04-2018 16:09

In de jaren 60 kalkten linkse militanten overal de slogan 'Yankees Go Home' op muren, bruggen, verkeersborden, enz.

We kunnen nu deze linkse slogan uit de 60s overnemen en veranderen in 'Muslims Go Home' (MGH).

Mensen gewoon aanzetten om naar huis terug te keren is tenslotte geen racisme.

Asjemenou op 24-04-2018 16:15

Heb net gelezen dat bij Briancon een stel linkse de vluchtelingen helpen om het land binnen te komen. Soros clubje?

JP op 24-04-2018 17:12

Het is hoog tijd dat "Trump & Co" hier in Europa ook het moeras komen dempen.

svirmus op 24-04-2018 17:27

ik vind het zo bijzonder dat links er van overtuigd is dat het goed is wat ze doen, massa immigratie, tolerantie van alles behalve wat rechts en patriottisch is etc.etc. en dat de andere kant, mij inclusief, er zo van overtuigd is dat dat juist hartstikke fout is. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat de tegenstellingen zo groot zijn. Helaas moet je wel strijden voor de goede zaak, want ik ben er niet graag wanneer die linksdraaiende kerk er achter komt dat ze het al die tijd fout hebben gehad óf dat ze toegeven dat ze al die tijd hebben gelogen en doelbewust een Umvolkung hebben nagestreefd. Liberals are really thát stupid??  https://twitter.com/R0ninas2g/status/468141495732944896/photo/1

Hubo op 24-04-2018 18:33

250.000 Polen in Nederland!

https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2018/04/een-kwart-miljoen-polen-in-nederland

Lysamarie op 24-04-2018 18:43

De liberalen zijn dom en gemeen. Dom, omdat zij denken dat de moslims de garantie gaan bieden om op lange termijn aan de macht te kunnen blijven. Dom, omdat ze niet inzien dat ze eerder of later ook zelf hier het slachtoffer van worden. Gemeen, omdat zij hun zieke ideologie aan de rest van de bevolking opdringen en ze zonder hun toestemming in een onomkeerbare situatie manipuleren. Het is verschrikkelijk om mee te maken dat de oorspronkelijke Europeesche bevolking met lede ogen moet aanzien dat nagenoeg niemand de moeite doet om de buitengrenzen te sluiten maar tegelijkertijd regelmatig bewust uitnodigen de wereld insturen. Het is onthutsend dat terwijl de Europeesche mensen hun rechten langzamerhand grootendeels kwijtraken, de aandacht wordt gericht op de volledige bescherming van rechten van de al aanwezige mar eveneens van de nog te komen migranten. Het is diep en diep triest dat geen enkel linksliberaal bekommert zich om de toekomst van de huidige Europa en voor een hapsnap of een goed baantje met zijn alle het continent zonder blikken of blozen verraden en te gronde richten.

 

Gelieve uw eerste nicknaam aan te houden, aangepast. Mod.

Ike op 24-04-2018 19:10

@Asjemenou op 24-04-2018 16:00

Ok, ik ga nu advocaat van de duivel spelen, ook al ben ik tegen het importeren van arbeidskrachten. Ik ben nl. voor het exporteren van exportbedrijven die niet aan genoeg mensen kunnen komen.

De werkgevers worden geconfronteerd met een personeelstekort en aan niet te krijgen geschikt personeel... Dat willen ze oplossen door eerst jong personeel aan te nemen met subsidie en op een cursus te stoppen die niet te goedkoop is en die de nieuwe kracht zelf vraagt. Het laatste geschied omdat alleen als het personeelslid er zelf om vraagt, hij/zij die kosten zelf terug moet betalen. Als de cursus niet goedkoop is, word verwacht dat het personeelslid langer bij de werkgever blijft werken, omdat hij geen zin zal hebben om het grote bedrag met het (lage) loon terug te betalen. De subsidie word betaald door elke belastingbetaler.....

Het alternatief is dat werkgevers, waar mogelijk verder automatiseren of naar het buitenland verhuizen. Het verhuizen van grote bedrijven naar het buitenland word door links als rechts gebruikt om de arbeidsmigratie toe te staan. Een migrant laat vervolgens zijn familie overkomen en neemt zijn eigen cultuur daarbij mee. In het geval de vrouw of het kind daarbij een erg onderdanige rol dient te zijn en de goedkope arbeidskracht het inkomen verwerft, worden de kosten van de cursussen voor de vrouw en de kosten van de school en opvoeding weer voornamelijk gedragen door de gehele samenleving via de het kinderbudget, AKW en toeslagen en aftrekposten op het inkomen en subsidies voor de cursussen.

Als mensen werk thuis kunnen verrichten, moet dat voorkomen worden. Want iemand die maandelijks veel meer geld uitgeeft om te forenzen en onderweg geld uitgeeft, is veel beter voor de economie, dan iemand die thuis produktiever zijn werk doet. Als (bij het nieuwe werken) mensen thuis meer werk verrichten, hoeven er minder mensen aangenomen te worden en kunnen de kosten gedrukt worden en stijgen de prijzen niet. Dat is niet goed voor de economie. Want in de ogen van de regering moet de economie groeien. Dus mensen krijgen alleen banen aangeboden op minstens een half uur rijden van hun werk. Vaak is het echter normaal om een uur naar het werk te rijden.

Het alternatief voor forenzen is natuurlijk verhuizen naar waar de werkgever het bedrijf heeft. Als de werkgever een goedkoper en beter huis dan zijn huidig huis kan vinden is dat goedkoper voor de werknemer en zal de werkgever claimen dat hij dit voor hem heeft geregeld. Hij kan een fiets van de werkgever krijgen, welke hij terug moet betalen en waarvoor hij subsidie krijgt van de overheid (wij allemaal betalen weer) en de werkgever vind dat hij zowel reiskosten bespaart als dat hij een lager salaris hoeft te betalen. Hij doet tenslotte zoveel voor de werknemer.... Hij geeft hem cursussen, een huis, een fiets. Hij geeft hem als het even kan zelfs maaltijden bij (onbetaald) overwerk of tegen een vaste vergoeding per maand ( die uiteraard op (het hoge) kostenniveau ligt of hoger is dan zijn kosten ervoor. Kostenneutraal of weer beter voor de economie.

Alle kosten van fouten in het maatschappelijk systeem of schaden die veroorzaakt worden in de maatschappij, worden gedragen door de gehele maatschappij en de gehele samenleving. Het bekende omslagprincipie. Alles is commercieel en verzekeringen en reparaties kosten ook geld en toezichthouders ook. Allemaal hardstikke goed voor de economie.

De regering moet er niet aan denken dat de economie zoveel zou gaan krimpen en er zoveel werk wegvalt.........

Denk aan de verkiezingen... De meerderheid van de mensen zullen de partijen afrekenen op een hoge werkloosheid en belonen voor een kleine werkloosheid. Het personeel krijgt een promotie in de vorm van een nieuwe titel en een belofte van een hogere beloning in de toekomst.

De mensen die een grotere winst maken in de maatschappij, denken dat ze het beter nu moeten doen om een ander voor te zijn of om kosten voor magere jaren op te kunnen vangen. Wie betaald die winst? Wij.

Als wij als Nederlanders een betere koopkracht zien ontstaan, komt deze vandaan bij mensen die er minder voor krijgen of een slechtere koers krijgen voor hun valuta. Als ze helemaal niet betaald krijgen of hun slaven bestaan zat worden kan dat aanleiding zijn tot ongeregeldheden of een opstand..

Ben ik ervoor dat alle prijzen gefixeerd moeten worden en er een communistisch systeem ingevoerd moet worden? Nee. Maar alles moet met redelijkheid gebeuren. Onze stemmen worden genegeerd (Uitbreidingen van de EU of NAVO en vrijhandelsverdragen en belastingvrijstellingen). Alles wat we doen word geregistreerd en bijgehouden met Big Data en als het moet kan de overheid mensen aan het werk zetten om het leven van de burgers waarvan het alles weet totaal te veranderen.

Als we geen migratie zouden toestaan en onze bevolking terugloopt zal dit leiden tot kapitaalvernietiging en dalende prijzen van bedrijven en onroerend goed en dat is de grootste nachtmerrie van onze regeringsleiders.

Ze zal daardoor liever zien dat wij zo lang mogelijk blijven werken en voor ons pensioen doodgaan. Maar het belangrijkste vind men dat wij vooral moen blijven stemmen op hen.

@svirmus op 24-04-2018 17:27

Ik noem mijzelf neutraal, maar zou me, indien gedwongen, eerder links dan rechts noemen en ik ben fel tegen de massaimmigratie, omdat het slecht is voor de burgers en elke werknemer of werkloze. Ik snap niet dat conservatief zo'n beperkte visie kan hebben......

Veel landen hebben de Westerse welvaart gefinancieerd in het verleden door onze vraag en de te lage vergoeding die de mensen in de andere landen ervoor kregen. Wij gaan nu keihard gedwongen worden om de prijs te betalen als de USD en de Euro gedwongen word te devalueren.

Dit is waarom de Neo Conservatieve zo bereid zijn om oorlog te voeren.

Daniel op 24-04-2018 20:14

@Ike op 24-04-2018 19:10

Lang verhaal Ike, maar je hebt ongelijk. Trouwens, niemand hier raakt de werkelijke kern van het probleem. Nog even verder zoeken en heilige huisjes durven verlaten. Zo lang het kan. Dat wel. Succes.

Bundy op 24-04-2018 20:36

De Bende in Brussel heeft al gewonnen , ze geven elkaar zelfs per jaar de Coudenhove Kalergi prijs voor het gepleegde volksverraad .

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71   

 

Shadow1100 op 25-04-2018 08:35

Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.

 

Een blik op de EU stukken:

Legale migratie

11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;

12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;

13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.

 

https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

Anneke op 25-04-2018 09:04

De socialisten en de islamieten hebben het goed voor elkaar gekregen, om heel wat onheil de wereld in te blazen. Wordt misselijk van die stinkende knoflook ademgeuren.  Wanneer gaat het tij zich eindelijk eens ten goede keren?

Nieuw Begin op 25-04-2018 12:39

Voor meer moskee,

stem VVD!

En de CU en het CDA doen nu ook al mee!

het stemt 'links' gelukkig heel tevree!

en de immens rijke olie-salafisten lachen ook nu mee!

Iedereen stemt erin mee!

gelukkig hebben we Rutte's waarheid VVD!

Trek ze toch niet door plee......

Rutte leidt ons over de woelige zee

Hiep hiep hoera hoezeee!

Asjemenou op 25-04-2018 12:48

Sjonge Ike, dit is zeker een lang verhaal. Je zou zo in de politiek kunnen. Ik zie het ook heel anders. Een maatschappij kan zeker de kosten dragen, mits er voldoende werknemers bijdragen aan die maatschappij. Het kan niet alleen rusten op de schouders van de autochtone bevolking. Polen zijn harde werkers heb ik me laten vertellen, maar we hebben niet alleen met Polen te maken. We hebben met een massa imigranten te maken die niet(s) veel op hebben met ook maar iets bij te dragen aan het land. Die zelfs onze cultuur verafschuwen, dan heb ik het nog niet eens hoe ze over de blanken zelf denken. En daar zit het knelpunt en het grote gevaar

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl