Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Christenen vogelvrij: Duitse parlement weigert ze te beschermen, Britten zetten ze zelfs uit

Jodenhaat uit Nazi periode teruggekeerd bij Duitse overheid: Arabische vliegmaatschappijen mogen op luchthaven Frankfurt Joden weigeren – Britse analist: Europees immigratiebeleid gecontroleerd door vijandige kabaal dat tegen Europese volken werkt

 
Christelijke nonnen eruit, moslimterroristen erin - het is maar net welke toekomst je voor ogen hebt voor je land, volk en werelddeel. Een Afghaanse migrant verklaarde dat Groot Brittannië vanwege de exploderende criminaliteit inmiddels ‘net zo onveilig’ begint te worden als zijn thuisland (4). (Afbeelding: Flickr (6))

Om te onderstrepen dat de islam wel degelijk een speciale voorkeursstatus geniet bij de Europese elite, heeft het hele Duitse parlement, met uitzondering van de vrijheidspartij AfD, onlangs geweigerd om extra maatregelen te nemen om christenen te beschermen tegen de massale vervolgingen door moslims. De Britten maken het nog bonter, en weigerden onlangs een Iraakse non toe te laten die haar zieke zus wilde bezoeken. ISIS terroristen die openlijk erkennen getraind te zijn om mensen te martelen en te vermoorden, worden echter ogenblikkelijk toegelaten, en krijgen zelfs met voorrang huizen en werk.

 

De AfD diende vorig week een motie in om sancties in te stellen tegen landen waarin christenen worden vervolgd. Zo wil de partij dat de ontwikkelingshulp aan die landen wordt gestopt, en politici uit deze landen een inreisverbod krijgen. Ook in Duitsland moet actief tegen christenvervolgingen –vrijwel uitsluitend uitgevoerd door moslimmigranten- worden opgetreden.

Deze motie kwam de AfD op zware kritiek te staan van alle andere partijen (1), in wier ogen moslims alleen maar slachtoffers kunnen en mogen zijn, en wier religieuze haatideologie zelfs speciale bescherming nodig heeft. Zodoende wordt opnieuw niets ondernomen om de islamitische uitroeiing van het christendom in het Midden Oosten en Noord Afrika een halt toe te roepen, waardoor het risico dat deze zich naar Europa verspreidt met de dag groter wordt.

Nonnen eruit, terroristen erin

De Britse regering werkt net als de Duitse dan ook volop mee aan de islamisering van Europa. Schrijnend voorbeeld was de weigering om zuster Ban, een non, toe te laten tot het land, waar ze haar zieke zus wilde bezoeken. Zuster Ban werd door moslimterroristen verdreven uit Qaraqosh in Irak, waarna ze in het Koerdische gedeelte een kleuteropvang voor gevluchte kinderen opzette.

Tegelijkertijd kreeg de jonge Irakees Ahmed Hassan wèl toegang tot Groot Brittannië, waar hij in 2015 illegaal was binnengegaan. Aan hetzelfde ministerie van Binnenlandse Zaken dat zuster Ban afwees vertelde hij dat hij door ISIS was getraind om mensen te vermoorden, en dat het zijn ‘plicht was om Groot Brittannië te haten’. Prompt kreeg hij een woning en studieplek toegewezen, en dat terwijl hij vorig jaar september nog een mislukte bomaanslag op een metro had gepleegd.

‘Europees immigratiesysteem gecontroleerd door vijandige kabaal’

Christelijke organisaties zeggen dat zuster Ban niet de enige christen is die het slachtoffer is geworden van het op zijn zachtst gezegd bizarre immigratiebeleid van de Britten. Zo moest een katholiek opleidingsinstituut zijn deuren sluiten omdat de overheid stelselmatig weigert om buitenlandse studenten toe te laten. Een non zou enkel de deur zijn gewezen omdat ze geen eigen bankrekening had.

De Britse auteur en analist Douglas Murray concludeert dat ‘het Britse immigratiesysteem, en dat van heel Europa, gecontroleerd lijkt te worden door een vijandige kabaal, die niet wil dat de Europese volken enig normaal medeleven, gezond verstand of zelfs overlevingsinstinct hebben.’ (2)

Franse prominenten erkennen etnische zuiveringen door moslims

Naast christenen worden ook de Joden weer op de korrel genomen in Europa. Gisteren kwam een door 300 prominente Fransen ondertekend manifest in het nieuws, waarin eindelijk wordt erkend dat er in Frankrijk sprake is van etnische zuiveringen door moslims, en Joden daar expliciet het slachtoffer van zijn. Vele tienduizenden Joden zijn reeds verhuisd of geëmigreerd naar Israël of andere veiligere landen buiten Europa. In Frankrijk lopen Joden inmiddels 25 x meer kans het slachtoffer te worden van geweld dan moslims (3).

Duitsland keert terug naar jaren ‘30

In Duitsland waarschuwde de president van de nationale Onderwijzersbond dat moslimscholieren massaal ISIS onthoofdingsvideo’s met elkaar delen en meisjes dreigen te vermoorden. Vooral Joodse kinderen durven niet meer naar school vanwege de vele doodsbedreigingen die ze krijgen.

De Duitse rijksoverheid lijkt de terugkeer naar de duistere jaren ’30 geen enkel probleem te vinden, en werkt het zelfs actief in de hand. Zo mag de Arabische vliegmaatschappij Koeweit Airways op de luchthaven van Frankfurt ongestraft Joden discrimineren. Als het andersom was geweest en moslims door een bedrijf zouden worden geweigerd, zouden politiek en media onmiddellijk massaal op hun achterste benen staan en ‘racisme!’ en ‘discriminatie!’ roepen. (5)

We schreven het de afgelopen jaren al vaker: het antisemitische spook in Europa is terug van nooit weggeweest. Helaas worden de meeste mensen net als in het verleden vermoedelijk pas wakker als het veel te laat is.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Gatestone Institute
(3) NOS
(4) Breitbart
(5) Gatestone Institute
(6) Afbeelding origineel: Flickr / dgmckelvey

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten

Reacties

Arie op 23-04-2018 14:41

Helaas, we zullen naar mijn mening moeten accepteren dat het te laat is!

Gezien het steeds maar weer doorwoekerende liegen en bedriegen van de politieke leugenaars en graaiers zie ik de toekomst zwart in.

Nu kan ik me wel verschuilen achter de verzachtende omstandigheden, dat ik al op leeftijd ben, maar ik ben niet alleen op deze wereld. Er zijn nog genoeg jongere mensen die het zeer goed bedoelen, maar ook de dupe zijn van de types die leven met het gezegde; ach we zullen wel zien.....

Maar er is meer dan genoeg te zien, kijk om u heen, neem even de tijd en luister is goed wat men te melden heeft. Besteed eens wat meer tijd op uw Smartphone, I-Pad/Tablet et-cetera aan het “echte” nieuws dat dagelijks door betrouwbare websites (als deze) de wereld ingebracht worden.

Voor een goede indruk van de huidige wereld hoeft men niet persée gelovig te zijn, ook ongelovigen kunnen goede mensen zijn.

Ik beëindig deze reactie met een schitterende tekst, welke ik op een website tegen kwam;

U, burger van Europa en lid van de 'Westerse Beschaving', heeft zich te schande gemaakt. U heeft uw eigen waardesysteem laten ontploffen. Uw relativisme is het wurgtouw dat u zelf om u nek bond.

Jazeker, U bent werkelijk de vernietiger van uw eigen beschaving die dank zij u naar een lege horizon staart.

En tot welke God richt u dan uw gebeden?

Anneke op 23-04-2018 14:56

Het feest van de barbaren, is van start aan het gaan. Nu nog vrij onopvallend, maar deze oorlog blijft niet lang meer verborgen. Het is puur oorlog tussen de alle andersdenkenden en de islam. Hoofdschuldigen de intens zieke politici, van de afgelopen decennia. Zo'n dikke zeventig jaar, dit is een voorzichtige schatting.  Wie verkoopt z'n eigen cultuur nu toch, wie heeft er nu zo'n intens eigen haat...??? "Mensen, die psychisch niet geheel gezond zijn". 

jerommeke op 23-04-2018 15:20

Anneke op 23-04-2018 14:56

Inderdaad Anneke, ik begrijp ook niet hoe iemand zo'n haat tegen eigen volk kan hebben. Het is niet te bevatten dat politici willens en wetens hun eigen volk verraden - zij (en zijne klein/kinderen) zullen per slot van rekening straks met de consequenies van hun perverse besluiten ook mee moeten leren leven.

Het is demonisch.

Arie op 23-04-2018 15:54

Wie verkoopt z'n eigen cultuur nu toch, wie heeft er nu zo'n intens eigen haat...??? "Mensen, die psychisch niet geheel gezond zijn".

Beste @Anneke, hele mooie en ware woorden voor een dramatisch gebeuren....

Cefas op 23-04-2018 16:18

Europa is op weg naar zelfvernietiging en de eerste slachtoffers zijn de Joden en Christenen. Moslims en Seculieren hebben daartoe een monstervebond gesloten. We zijn op de snelweg naar de Grote verdrukking. Nog is er genadetijd om je te bekeren, vele laatsten zullen de eerste zijn. Shalom.

Tom Hendrix op 23-04-2018 16:19

@Arie: 14.41.uur. Tot de God van Abraham, Isaác en Jacob, Arie. Verder eens met uw reactie. Maar het stomme "schapenvolk", is er inderdaad schuldig aan. En maar blijven stemmen op de VVD, het CDA,D66, PvdA en GL. Deze politieke kliek, is namelijk grotendeels schuld, aan de islamisering van Nederland, en nu ook de zogenaamde Christen-Unie. Deze partijen, en onze Pinokkio Rutte (VVD) beliegen, en bedriegen ons, samen met de msm, 24/7. Uit de communistische EUSSR, dat zou al soelaas bieden, maar ja, het baantje van Rutte bij de EUSSR te Brussel gaat voor. Europa naar de verdommenis, op bevel van figuren als: Merkel, Macron, Juncker, en Timmermans. Helaas is het in Engeland niet veel beter. En de lakeien van de nwo, lachen zich te barsten... Tenminste zo zie ik het.

René Strobos op 23-04-2018 16:20

Zandzakken voor de deur ..Punt 50 in stelling .!!

Ivan Chapka op 23-04-2018 16:31

@ Arie, @Anneke, ik ben het volledig met jullie commentaar eens. Ook ik ben een oudere, geboren in WO II, die bewust de opbouw van West Europa heeft meegemaakt, nadat deze door die verschrikkelijke oorlog totaal was vernietigd.

 

Daarom ook weten wij ouderen wat sociale verbondenheid, empathie, begrip voor het humanitaire geloof van anderen (let op humanitair, dus geen barbaars) etc. Ikzelf ben in mijn kleuterjaren verzorgd door een boerenfamilie, omdat wij in Rotterdam niet meer te eten hadden.

 

Ik heb begrip voor echte vluchtelingen, maar niet voor die barbaarse asieleisers die hun islamitische land ontvluchten door de oorlogshandelingen door hen en hun ideologie aangericht en nu nota bene hier bij ons diezelfde barbaarse ideologie willen verplichten.

 

Kijk dit soort zogenaamde vluchtelingen moet de EU wat mij betreft linea recta terug sturen naar hun eigen barbaarse cultuur. En niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Wij ouderen hebben ons niet voor niets 6 dagen!! per week het schompes gewerkt.

 

Ik maakte als manager in de logistiek weken van 80-90 uur en niet 1 jaar maar jaren en dat om ook onze sociale voorzieningen op te bouwen, die dus nu weer volledig misbruikt worden door die asieleisers, die als bijen op de honing opkomen, maar er nog nooit 1 dag voor gewerkt hebben. Zodoende de schijnheilige afbraak van ons stelsel, alleen word je dat niet verteld door onze leugenachtige pers, die nota bene van ons belastinggeld in stand gehouden wordt, maar het standpunt van de leugenachtige en graaiende politici verkondigd.

 

Heel Brussel zit er vol mee, uit de Euro ruif mee vretende en zuipende(Juncker)op hun lauweren rustende politici.

Miljarden kost dit pro islam kostende circus met al die rupsjes nooit genoeg. En de Nederlander? Die hebben het te goed gehad, zowel in hun jeugd als in het heden, die worden pas wakker als het te laat is. Ik ben bedroefd om zoveel naïviteit.

Ramshoorn op 23-04-2018 17:15

Wie het laatst lacht die lacht het best, dacht ik na lezing van dit overduidelijke stuk!

Joden en Christenen zijn ook vele eeuwen elkaars vijanden geweest. Wie bekend is met de kerkgeschiedenis en Foxes dikke boek over ontelbare martelaren, die huivert nu nog.

Zowel Rome met zijn eeuwenlange wrede inquisitie die niet onder doet voor Isis of Al Qaida nu, met hun sharia, en wie bekend is met de haatreligie van Maarten Luther 1517 jegens de Joden verwoord in zijn drie boeken, vele preken en pamfletten, kan ook alleen maar zuchten en diep bedroefd zijn.

Volgens de profeet Daniel 12 blijft er strijd, oorlog tot het einde. Het goede nieuws is: God, JHWH zet straks een streep en zegt: Basta!!! Het is genoeg. Hij zal al die rivaliserende en leugenachtige godsdiensten van nu een spiegel voorhouden en te kak zetten [Psalm 2] door precies op tijd zijn geliefde Zoon naar planeet aarde Jeruzalem te sturen. Handelingen 1.

Vanuit Jeruzalem gaat de Joodse Jeshua als Koning en Messias direct orde op zaken stellen. Er zal niet een Kerk of Moskee overblijven op planeet aarde. Hij zal de Joodse Tempel herbouwen in Jeruzalem [Zachariah 6] precies op de plaats waar nu die Dome of the Rock en de Al Aqsa moskee gestaan hebben. Die zijn door de grootste aardbeving aller tijden dan diep onder de grond verdwenen zijn, volgens Openbaring 16.

Israël wordt in de nabije toekomst opnieuw als ten tijde van koning David en Salomo een wereldmacht. Jeruzalem zal als wereldhoofdstad fungeren! volgens de Bijbelse profeten tot hoofd der volken worden bevorderd. Zie details Jesaja 2 en 11 Zacharia 14 en Openbaring 14 en 19. 

De geweldenaars van nu Mekka, Rome, VN, EU, Rusland, Iran, Turkije, zullen voorgoed tot onderwerping gebracht worden. Christelijk en Islamitisch Antisemitisme zal voorgoed tot het verleden behoren.

Alle volken zullen dan luidkeels zingen Psalm 117...Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem alle gij Natiën.

Het best komt nog! Nog even afzien en dan? Zullen we lachen...

volgens Psalm 126...Toen de Here de gevangenen van Sion deed wederkeren, waren wij als degenen die dromen. 2 Toen werd onze mond vervuld met lachen, onze tong met gejuich.

Toen zeide men onder de heidenen: De Here heeft grote dingen bij hen gedaan!

3 De Here heeft grote dingen bij ons gedaan, wij waren verheugd! 

Bundy op 23-04-2018 17:34

Mensen op deze site hebben het nog over kinderen en kleinkinderen .   Door toedoen van zulk demonisch staatsbeleid zou er wel eens véél korter tijd kunnen zijn  voordat de eindtijdgerichten plaats gaan vinden .     Triest voor de gelovigen die dus niet medeplichtig zijn , maar die  in ieder geval weten waarom de gebeurtenissen die o.a in Openbaringen zijn voorzegd zullen geschieden .     Tragisch nieuws dat alweer niet op de voorpagina's van de msm-kranten staat .

Anneke op 23-04-2018 18:16

Besste Bundy, máár niemand mag weten wat er wordt bekokstoofd, door de lijders van deze demonische politiek. Sssssttttt, mondje dicht staatsgeheimen worden niet openbaar 'te koop' gezet.

Lars030 op 23-04-2018 18:17

@Bundy op 23-04-2018 17:34 => 100% mee eens. Vaak lees ik reacties hier en elders als "Ach, dat duurt nog minstens 2-3 decennia"... ikzelf bemerk dat slechts 2-3 jaar vooruitkijken en -denken intuitief al enge gevoelens oproept bij mij.

En Xander, niet alleen de Duitsers en Britten falen -m.i. doelbewust- in het beschermen van christenen, ook bijv. Zweden stuurt gevluchte christenen terug naar nota bene Iran: https://www.rd.nl/kerk-religie/zweden-stuurt-christelijke-irani%C3%ABrs-terug-naar-iran-1.297977

Mij verbaast inmiddels niets meer van de vervloekte Bende-van-Brussel en hun gewillige valse vazallen in heel Noordwest-EU-ropa.

iamnothappy op 23-04-2018 18:25

Niet veel mensen kennen deze website Xandernieuws ! Ik vind dat wij als lezers van deze website onze kennissen zo veel mogelijk moeten informeren over het bestaan van deze website. Daarom heb ik enkele maanden geleden naar modxnieuws@gmail.com en naar xandernieuws@gmail.com per email een verzoek gezonden om op hun website ook de mogelijkheid te creëren om hun berichten door te kunnen sturen zodat ik zoveel mogelijk mijn eigen kennissen , die Xandernieuws niet kennen , het Echte Nieuws kon laten lezen. Ik noem dat Marketing !!! Helaas is dit verzoek niet uitgevoerd en kan de Islam rustig verder groeien. 

 

U kunt het wel doorsturen , zie onder het artikel. Tweet- email - share. Mod.

Qvic op 23-04-2018 18:34

Moslims kunnen geen vluchteling zijn, want de Koran verbiedt dat hen. Dus met andere woorden zijn al die islamieten hier in Europa veroveraars/plunderaars. Dus iedereen die dan nog beweerd dat de moslims, vluchtelingen zijn, zijn zelf "De Landverraders" onder ons (bewust of ontwetend). Daar maken alle politieke partijen zich schuldig aan met uitzondering van de PVV. Zo ook al die mensen die op andere politieke partijen stemmen, dan de PVV zijn tevens landverraders. Bij de landelijke verkiezingen van de 2e kamer wordt al decenia's grof gefraudeerd om maar de PVV klein te houden en zo het volk rustig proberen te houden. Zodat de machtselite de islamisering van de EU op koers te kunnen houden. Zo worden de ooit economische sterke landen zoals Duitsland, Nederland en Denemarken door de EU kapot gemaakt. Ener zijds door de extreme molslim importen en anderzijds door als netto betaler aan de EU. Die deze gelden weer uit geven als subsidie aan nieuwe EU landen. Zo vloeien er miljarden weg uit deze landen, waar de burgers het steeds slechter krijgen. Totdat alle EU lidstaten straatarm zijn en geïslamiseerd zijn. Dat is het doel van de EU, want arme bevolkingen zijn veel makkelijker te overheersen, dan rijke bevolkingen.

Tom Hendrix op 23-04-2018 18:57

@Bundy: 17.34. uur. De kranten, die kijken wel link uit. Ze worden gepamperd door de overheid, en de gehele politiek-correcte elite, en de "linkse kerk". U heeft gelijk Bundy, daar hoeven we niets van te verwachten.

Arie op 23-04-2018 19:21

Beste @Tom Hendrix,

Inderdaad ik had ook kunnen vermelden "Tot de God van Abraham, Isaác en Jacob", maar ik wilde (uit respect voor de schrijver) de tekst zo laten staan als op de website waar deze tekst vermeld stond.

Wat betreft uw vermelding m.b.t. Engeland, dan staat het huilen mij nader als het lachen, omdat ik ongeveer 25 jaar elke week op de woensdag tot zaterdag naar en in Engeland reisde, vanwege mijn werkzaamheden. In dat schitterende land met die schitterende mensen heb ik de tijd van mijn leven gehad en als ik nu de berichten lees en de aftakeling zie wat dit land meemaakt, dan ga ik echt volledig kapot van binnen.

Ik heb altijd gezegd; al kan ik per Rolls-Royce naar Duitsland of een ander land, dan verkies ik er voor om op m'n knieën naar Engeland te kruipen!

Maar gelukkig hebben wij ons fantastische geloof en dat geeft mij heden ten dage veel voldoening en rust!

Meijer op 23-04-2018 20:16

Shalom vrienden;

Zo te lezen, is de verwachting van een spoedig einde van de huidige Era.

Dat klopt ook!

De Bijbel geeft aan: "zes + een".

Sinds de Schepping zijn er 6 millenia verlopen. Dit volgens de Hebreeuwse kalender.

Er is 1 facet daarin, die voor "ruis" kan zorgen. Nl. de reken methode die na de ballinschap in Ba-Bel is gehanteerd.

Men heeft nl. de Egyptische ballingschap van 430 jaar, maar voor de helft in de geschiedschrijving mee gerekent.

Dus wordt er in de huidige Loeach (jaar agenda); die 215 jaar mee genomen; terwijl dit dus het dubbele is!

De huidge Loeach geeft: 5778 jaar na de Schepping aan. Dit plus 215 jaar geeft: 5993jaar aan.

Zojuist zijn dus de laatste 7 jaar van het 6de millenium begonnen.

Bijna 2 millennia geleden, is JaH Shuah ha Massiach geboren. Dus a.s. Sukot.

Tot zo ver.

Shavuah Tov.

Pier op 23-04-2018 20:23

Ramshoorn op 23.04 17.15: ik zie het anders. Jezus Christus, Jeshua ha Massiach in het Hebreeuws, is niet meer 'de Joodse Jeshua' zoals jij schrijft. Hij is de verheerlijkte Christus, Hij is de schepper van alle dingen, Hij is God. Alle knie zal zich voor Hem buigen, want Hij is God van alle volken.

Het nieuwe Jeruzalem zal neerdalen uit de hemel, van God. Daar zullen allen die Hem aangenomen hebben mogen wonen. De heerlijkheid van God verlicht haar, en haar lamp is het Lam. En een tempel zie je niet in die stad, want de Here God, de Almachtige, is haar tempel, en het Lam.

Het Lam zal ons verlichten, Hij zal onze tempel zijn. Hij zal alle tranen van onze ogen wissen. Wat in geen mensenhart is opgekomen, wat geen oor heeft gehoord en geen oog heeft gezien, dat heeft Hij bereid voor degenen die Hem liefhebben

'Zie, Ik maak alle dingen nieuw!' heeft Hij gezegd. 'Het oude is voorbij gegaan, het nieuwe is gekomen!'

Ook het oude Jeruzalem zal voorbij zijn gegaan. Het nieuwe Jeruzalem zal onze woonplaats zijn! Zonder tempel, want de Heer is onze tempel. Zoals wij nu een tempel zijn van de Heilige Geest. Het zal zijn "God alles in allen".

Het is wonderbaar Ramshoorn. Het overstijgt alles wat wij kunnen bedenken. Het is niet meer: 'Joods' of 'Brabants' of 'Chinees'. Allen die in Hem geloven zijn zonen van God! Lees je bijbel, het staat er! 'Allen' staat er! Allen die in Hem geloven! Uit alle volken, want alle volken zijn gekocht en betaald door het bloed van het Lam! 

Het is een kwestie van liefde Ramshoorn. 'Alzo lief had God de wereld!' Jou en mij, de Joden en de Duitsers en de Koreanen en de Russen enzovoort. Het is ruimer! Grootser! Voor iedereen! God houdt van al Zijn kinderen evenveel! In Christus, door Christus en tot eer van Christus.

Cale op 23-04-2018 20:46

...¨als het al veel te laat is¨. Ik denk dat het nu reeds te laat is. Waarom? Wel, je ziet het toch gebeuren? Dit goede artikel is zelfs het bewijs. Van open grenzen tot onbelemmerde immigratie van illegalen tot het negeren van referendums, sleepwet, Facebook en Microsoft verkopen jouw gegevens, bijna iedereen is verslaafd aan z´n smart phone, om Monsanto niet te vergeten, er bestaat nu al geen originele soja plant meer, alles is en wordt genetisch gemodificeerd. Het net sluit zich. Op een dag zullen we merken dat er geen privacy meer bestaat. Dat er door sociale onrust - het gevolg van immigratie en toenemende armoede - de overheid een ijzeren greep op ons heeft verkregen. Daarom wil Brussel een EU leger, heeft niets te maken met verdediging tegen de boze Russen, ook zoiets, maar alles met binnenlandse controle. Die 90% uitsterven van de bevolking gaat er komen (zie Georgia Guidestones). Knopje omzetten bij de Monsanto produktie en alle gemanipuleerde gewassen en zaden zullen ons lichaam aantasten. Doktoren zullen het niet kunnen verklaren en de WHO zal een wereldwijde epiedemie afkondigen, met nog meer staats controle als gevolg. Doemdenken? Niet echt. Alle voorbeelden met elkaar in verband brengen en je ziet het gebeuren. Connecting the dots, zeggen de Engelsen. Er zijn heel veel ¨dots¨. Je moet ze willen zien en begrijpen. Leg alle Xander artikelen eens naast elkaar. Je zult je rot schrikken. 

Rosalie op 23-04-2018 20:55

Ik ben geen helderziende maar ik denk dat het niet lang meer duurt. Er is voorspeld in Garabandal dat dit de laatste paus zou zij . Bergoglio is van 1936 en wordt in november 82. Dus ga maar na. In de eindtijd zou goed kwaad genoemd worden en kwaad goed. Dat zie je ook om je heen.  Wie het hardste schreeuwt krijgt zijn zin. Wij met onze overlegcultuur zijn de underdog. Discussiëren wordt nergens meer gedaan : napraten van politiek correctgedachtdngoed,  en zo niet dan ben je een racist,zelfs fascist.  Terwijl je geen geweld gebruikt, dus hoezo fascist ?! Op de scholen hebben ze de kinderen ook al geleerd om vooral niet buiten de kaders te denken , denk maar aan i voer  multiplechoise. Slechts 1 antwoord goed , maar als je gewend bent out of the box te denken loop je vast. Zo zijn we langzamerhand voorbereid om oppervlakkig te denken, en dat wordt gevoed door onze staatstv waar politiek correcte personen alle tijd krijgen om hun standpunt te verdedigen/ uit te dragen en iemand zoals de kritische ,wakkere Thierry Baudet geregeld in de rede wordt gevallen ,sterker nog : uitgemaakt voor rotte vis. Wat is er toch met het volk aan de hand dat ze steeds maar op d666, onnozele cu etc stemmen ? Ach, wat maakt het nog uit ? Wilders als tweede partij mag niet meedoen, Leefbaar Rotterdam lijkt ook niet mee te mogen afdoen terwijl het de grootste partij is !Hoezo democratie? Je kan net zogoed niet stemmen, de kaarten zijn al geschud. Ik las in het artikel dat mensen buiten Europa emigreren . Waarheen ? Zuid Amerika? Canada ? Wie weet dat ?

Arie op 23-04-2018 20:56

Beste @Ivan Chapka,

Ik heb God zij dank de oorlog niet meegemaakt (ik ben van 1949), maar ik herken de verhalen welke u beschrijft van mij lieve ouders. Ik denk vandaag de dag elke dag opnieuw; wie had ooit kunnen denken dat de wereld in zo'n korte tijd totaal krankzinnig is geworden en het allerergste is dat we er nog lang niet zijn, maar er nog veel meer ellende aan staat te komen.

Ik maak mij grote zorgen over mijn kinderen en kleinkinderen en weet zeker dat vele Nederlanders en de mensheid in andere landen ook zo hun negatieve bedenkingen hebben. Maar het vreemde wat mij zo tegen de borst stuit is de reactie van veel mensen, inclusief mijn eigen kinderen, als ik openlijk mijn zorgen uit, ik weinig follow-up krijg. Het is alsof ze leven met de dag en wat morgen komt, dat zien we dan wel weer.

Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een kliekje van een klein aantal psychopathische gedrochten in deze wereld het verstieren voor miljarden mensen?

Is er dan nergens een groep mensen te vinden die goede ideeën hebben en de 1e aanzet kan zijn van iets groots, teneinde het tij te keren?

Met vriendelijke groet,

Arie

Gerard op 23-04-2018 21:59

T.T. Pag. 111 :

De twee Armeense kinderen die vorig jaar onderdoken toen hun moeder het land werd uitgezet mogen toch niet in Nederland blijven. Hun aanvraag voor een verblijfsvergunning is in augustus, samen met die van hun moeder, terecht afgewezen,zegt de bestuursrechter in Utrecht. De moeder werd in augustus aangehouden maar ze weigerde te zeggen waar haar kinderen waren. Zij werd op het vliegtuig naar Jerevan gezet. Twee weken later werden haar kinderen gevonden. Zij mochten een nieuwe procedure in Nederland afwachten. Nu moeten ze naar Armenië,waar ze nog nooit zijn geweest."Dit is Nederland 2018! Dit is het land, waar de dienaren van de grote leugenaar, de mensenmoordenaar van den beginne, regeren.

Ramshoorn op 23-04-2018 22:26

Beste Pier, bedankt voor uw welluidende reactie. Ik kan op veel punten van uw betoog een Amen uitspreken. Maar volgens mij ziet u een belangrijk gegeven over het hoofd:

Voordat de nieuwe hemel en aarde komen [Openbaring 21 en 22] zal er eerst nog een duizend jarig vrederijk op aarde ontstaan waarvan Jesaja 2 en 11 en Openbaring 20 melding van maakt.

Jeshua zal dan als Koning/Messias regeren. Mattheus 25:31-47. Alle volken en vooral de wereld en kerkleiders zullen dan met de pet in de hand door Hem ge[ver]oordeeld worden. Hoe ziet u dat eigenlijk? 

Rosalie op 23-04-2018 22:54

Arie, er zit angst op. Daarom stoppen velen hun kop in het zand. Sommigen zullen denken : ik ben niet joods dus wat heb ik te vrezen ? Anderen denken : ik ben geen christen ,het zal mij niet overkomen. Ze vergeten dat ze zelf ook aan de beurt komen door gedwongen islamisering . Iedereen die niet islamitisch is zal het moeten ontgelden. Het is ook iets om je ongerust te maken ,maar mensen zijn druk met werk, financiële lasten, en zoeken afleiding in sport en spelen, in drank en drugs om maar door te blijven dromen en niet met de harde werkelijkheid geconfronteerd te worden. En ja, wat wil je ook als de media almaar politiek correcte taal uitslaan . Mensen hebben geen benul. Ik ken iemand van de ChristenUnie die nog nooit gehoord heeft van : illuminati, satanisme, Couwenhove Kalergiplan, wat Vrijmetselarij inhoudt, dat Hillary Clinton mede verantwoordelijk was voor de moord op Kadaffi, dat de hele Arabische lente een opgezet plan was en ga maar door. Maar diegene leest dan wel weer de Koran. ( klinkt wel lekker politiek correct ) en zulke mensen zitten in een politieke partij. Vind je het gek dat ons land bergafwaarts gaat? 

Steve op 23-04-2018 23:21

@ Ramshoorn op 23-04-2018 17:15

Welke kerk is in uw ogen wel de juiste in de voetsporen van Jezus Christus?

kruisridder op 23-04-2018 23:32

Het nazisme is in Duitsland ook nooit uitgeroeid. Dat is blijven hangen in de Rode bolwerken van de SPD, CDU/CSU en groeit weer als onkruid omhoog met de islam.

Mark S. op 23-04-2018 23:54

Als ik mij niet vergis dan zijn Armeniers ook christenen en die worden ook in Nederland uitgezet, zelfs als het alleenstaande kinderen zijn. In onderstaand artikel is de moeder reeds uitgezet. En nu mogen ook de kinderen uitgezet worden. Zelfs als bekend is dat de moeder in Armenie niet voor haar kinderen kan zorgen.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1951821/armeense-kinderen-mogen-worden-uitgezet

Nederland voert ook een haatcampagne tegen christenen.

wim op 23-04-2018 23:54

Heb je bericht gelezen, iamnothappy en kun je ook op Twitter de website van Xandernieuws zetten, bv. en heb al regelmatig mensen ontmoed ook vreemde bugers, waar ik met praat, telkens eerst even informeer of deze interesse hebben, wegens ik het ook noodzakelijk vindt, dat er te weinig burgers kennis van hebben, van wat er zich in de realiteit allemaal zich afspeeld. Heb zelfs nog vandaag deze website en andere doorgeven en doe dit regelmatig. Dit zou iedereen vrijblijvend kunnen doen, om wakker te worden, wegens het steeds in onvoorstelbare toestand en verzeilt geraken, met blijvende ernstige gevolgen, mij volkomen van bewust ben.

Geef nog de gekende website, met onvoorstelbaar vooruitzichten, die ik ook niet uitsluit, zoals het de laatste jaren steeds verder op achteruitgeraken, wegens politieke verantwoordelijke en gezagdragers, het steeds verder uit de hand moet lopen blijkbaar en al meermaals op gewezen heb. website :  België: de eerste islamitische staat in Europa? 

Door Giulio Meotti

Spyfromthesky op 24-04-2018 00:20

Ik heb hier op deze site in het verleden het vaker geschreven, maar het nieuws over de moskee in Dordrecht en de beïnvloeding ervan geeft alleen maar aan dat er meer achter zit, zie https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2228686-geheime-lijsten-financiering-moskeeen-onthuld.html

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/04/geld-golfstaten-naar-tientallen-moskeeen-ministerie-hield-het-geheim-608525/

Naast geldstromen bleken er ook (verdervelijke) imaans hier in Dordrecht te zijn geweest waar men geen weet van had.

In de jaren 60 was in Dordrecht, daar waar de Staten vergadering was en een gevolg was dat de Statenvertaling tot stand kwam en eigenlijk het Nederlands en oo onze idenditeit, dat Dordrecht was ook de eerste moskee in Nederland.

Wie het nieuws heeft gevolgd en over de huidige moskee die weet hoe ver het is en dat het al veel te laat is. Schrikken is eigenlijk dat dit bij diverse regeringen al voor vele jaren bekend is. Nu wordt er gesproken tegen de 10 jaar, maar ik geloof daar niets van. Ik denk minimaal 40 jaar! Er zijn inmiddels al 3 grote moskeeën in Dordrecht. En ach ja, ook Dordrecht wordt voor vele en vele jaren geregeerd door linkse coalities. De politiek is voor vele jaren al niet wakker.

Dordrecht is al weggegeven aan de moslims. Een nagetieve schaduwbeeld voor Nederland? Dordrecht, daar waar de reformatie werd bezegeld, dit Dordrecht wordt in Nederland geestelijk aangevallen. En al voor 40 jaren omarmd door alles wat links heet of met links heeft samengewerkt.

Wie ook eerder dit weekend/ eind vorige week het nieuws gevolgd heeft over het nieuwe boek van een ex- moslim die zal zich niet verbazen waarom hij vindt dat er vele soera versen eigenlijk verwijderd moet worden uit de koran.

De Bijbel zegt dat de duivel de vader van de leugen is. In de koran is het juist geoorloofd om te liegen. Het geeft niets anders aan dat de koran in feite een duivels boek is.

In Dordrecht leven vooral de gemeenschappen naast elkaar. Er is over het algemeen weinig tot geen contact met de medebewoners die de islam aanhangen, uitgezonderd daar gelaten.

https://www.binnenlandsbestuur.nl/sociaal/nieuws/dordrecht-stopt-met-integratiebeleid.9197485.lynkx

Ondank de maatregel van de bovengenoemde link, heeft Dordrecht geen enkele weet als Gemeente welke beïnvloedingen en denkbeelden zich in de moskeeën zich afspelen.

Je merkt ook aan het onderwijs, vooral op de MBO's en de grote ROC's en ook vooral in Dordrecht dat veel en veel wordt aangepast voor de allochtonen. De kwalifeit van het onderwijs holt achteruit en terwijl de inspecties die de ROC's moeten controleren in hogere zin om de tuin worden geleid of de opdracht juist mee krijgen om dit verder in detail door te vragen over de kwaliteit van het onderwijs.

De 5e kolonne is reeds in Dordrecht gevestigd.

En de kerken en evangelische gemeenten etc. in Dordrecht. Gaat het profetische woord van de Bijbel voldoende open of speelt men vooral het voor elkaar om het Koninkrijk van God zelf zoveel mogelijk te bewerkstelligen of zijn er maatschappelijke linkse sociale hulpverleningen gericht met een Bijbels tintje die van hoofdbelang zijn?!

Blijft men dan blind voor de al jarenlange ontwikkelingen in Nederland, in Europa en in Dordrecht?!

Het zal mij niets verbazen als erdogan zelfs Dordrecht zal verkiezen voor zijn campagne van de verkiezingen.

Spyfromthesky

Bundy op 24-04-2018 01:58

@Anneke @ Lars 030 en @TomHendrix ,   Dank voor jullie reacties , ben het volledig met jullie eens .   Ook ik heb een naar voorgevoel als ik aan een periode van slechts twee of drie jaar vooruit  denk .        Ik denk dat @ Meijer gelijk heeft en wij in het jaar 5993 leven .

mientje op 24-04-2018 02:11

@mark s 23.54 100 procent mee eens Jezus sprak Armmeens. Dan gaan ze laten zien : wij zetten mensen uit!

Dan nemen ze christenen, en dat is onze regering!  Schande!!

,

Tom Hendrix op 24-04-2018 07:25

@Arie: 19.21. uur, op 23/4. Bedankt voor uw reactie, Arie.

@Rosalie: 22.54. uur, op 23/4. Mee eens.

Daniel op 24-04-2018 09:57

Maak de maat maar vol. Zo wordt het onderscheid tussen de schapen en de bokken of die tussen het tarwe en het dolek, steeds duidelijker.

Jantim op 24-04-2018 12:16

Beste mensen, richt je ogen naar de hemel alwaar onze Verlosser zal terugkeren om zijn kinderen (ware gemeente) te halen. Dit alles moet eerst gebeuren Mat.24 voordat die grote dag zal aanbreken. Ik verheug mij erin dat ik dat mag meemaken om de Koning der Koningen te ontmoeten. Spreek getuig laat zien dat er nu nog redding is in Jezus Christus voor hen die nog niet gered zijn. Koop de tijd uit en bidt om gelegenheden om hiervan te getuigen, dat is onze opdracht en niet vruchteloos toe te kijken en velen verloren zien gaan. Dat God je mag zegenen.

Lodewijk op 24-04-2018 12:57

NOS: "Duitse Joodse Raad: draag op straat geen keppeltje"                                  https://nos.nl/artikel/2228780-duitse-joodse-raad-draag-op-straat-geen-keppeltje.html

Lodewijk op 24-04-2018 13:02

Zelfs op het linkse Joop.nl: 

"Asielzoeker, je zorgt zelf voor een schone wc"                                              https://joop.bnnvara.nl/opinies/zorgt-zelf-schone-wc

john op 24-04-2018 13:03

ik zie een herhaling jaren '30 en weer vanuit Duitsland het begin!!

Pier op 24-04-2018 15:06

Ramshoorn op 23-4 22.26: voordat ik úw vraag beantwoord: u schrijft dat u op veel van wat ik schrijf uw 'amen' kunt uitspreken; waarop niet?

Anneke op 25-04-2018 09:16

@Lodewijk -24-04-'18 - 13:02-u...En hang ook géén Davidster om je hals.  In Tilburg durfde 'k de mooi gouden Davidster niet meer aan de halsketting te laten bungelen.  Terwijl de hoofddoeken-brigade en boerka-'danseressen' vrij bal hebben. Iedere wijk in die stad heeft overigens ook wel een salafistische en of Turkse moskee.  Voelde me meer en meer vreemdeling, in m'n eigen land. Ben weer terug in m'n oude getrouwe Midelburg en heb nog géén nare reacties ontvangen èn voel me weer tuus in m'n eige huus. 

mientje op 25-04-2018 14:45

@markS 23.45 gisteravond waren die 2 Armeense kinderrn op t v bij late night, hele aardige kinderen en die moeten weg, terwijl die amsterdamse illegale krakers moge blijven, en met hen nog vele anderen, ook verdachte personen worden gepamperd.   Dit is toch onbegrijpelijk!! Waar zijn ze mee bezig? Is dit een afleiding zodat we de rest even vergeten?

Maria op 30-04-2018 21:30

Ze zullen allemaal van de beker drinken en nog meer zondigen. Het wordt een eerste klas show voor de rest en hopelijk is de voorstelling van korte duur.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl