Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Amerikaanse minister Defensie: ‘Mogelijk binnen enkele dagen Iraanse aanval op Israël’

Voorzitter Iraanse Nationale Veiligheid Raad erkent impliciet dat Iran wel degelijk kernwapens wil(de) ontwikkelen

Nadat Ayatollah Khameneis topadviseur dreigde om ‘Tel Aviv en Haifa met de grond gelijk te maken’, verklaarde minister van Defensie Avigdor Lieberman (foto (3)) dat ‘als zij Tel Aviv aanvallen, wij Teheran zullen aanvallen’.

De Amerikaanse minister van Defensie James Mattis heeft het Senaatscomité voor de Gewapende Strijdkrachten laten weten dat uit satellietopnames blijkt dat een Iraanse raketaanval vanuit Syrië op Israël mogelijk al binnen enkele dagen kan plaatsvinden. Zijn Israëlische collega Avigdor Lieberman had hem eerder te verstaan gegeven dat Israël niet lijdzaam zal afwachten totdat de Iraanse raketten richting Israël vliegen. Desondanks lijkt president Donald Trump vast van plan de Amerikaanse troepen uit Syrië –die door Israël als een buffer tegen Iran worden beschouwd- weg te halen, en de militaire focus te verleggen naar Irak en de Middellandse Zee.

 

Volgens defensiebronnen in Washington vindt het Pentagon het niet langer nodig om met troepen in Syrië tegen ISIS te vechten, en kan dat voortaan worden gedaan met drones en vliegtuigen vanuit Irak en vanaf marineschepen op de Middellandse Zee. Hoewel de Amerikaanse soldaten niet meteen vertrekken, worden ze wel stapsgewijs vervangen door Fransen. Dat zouden president Trump en zijn France collega Macron tijdens het recente staatsbezoek van Trump zijn overeengekomen. (1)

Rusland: Nieuwe Amerikaanse aanval op Syrië wordt niet getolereerd

Rusland en Syrië zien het Amerikaanse voornemen niet als een terugtrekking, zoals Israël doet – integendeel. Ze beschouwen de verklaring van Mattis als een aankondiging van nog meer Amerikaanse aanvallen op doelen in Syrië. De Russische afgevaardigde bij het OPCW (Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens) waarschuwde daarom dat Moskou ‘niet zal toestaan dat onze Amerikaanse partners opnieuw militaire actie ondernemen tegen Syrië’. (2)

Vliegdekschip paraat voor eventuele Iraanse aanval

De Israëlische minister van Defensie Avigdor Lieberman reisde ongerust naar Washington om duidelijk te maken dat het weghalen van Amerikaanse troepen uit Syrië de veiligheid van Israël in groot gevaar brengt, omdat Iran en Hezbollah dan vrijwel zeker de aanval zullen openen.

De reactie van zijn Amerikaanse collega Mattis werd niet bekend gemaakt, maar tegenover het Senaatscomité verklaarde hij later dat het, gezien de voortgaande Iraanse leveringen van geavanceerde wapens aan Hezbollah, ‘zeer waarschijnlijk’ is dat die ‘in de komende dagen kunnen worden gebruikt om Israël aan te vallen’.

Desondanks is deze zorg geen reden voor de VS om zijn troepen niet uit Syrië weg te halen. Wel werd ter geruststelling van Israël de aanvalsgroep van het vliegdekschip USS Harry Truman het bevel gegeven paraat te zijn voor zo’n eventuele Iraanse/Hezbollah aanval op de Joodse staat.

‘Wij zullen Tel Aviv met de grond gelijk maken’; ‘Als jullie dat doen, vallen wij Teheran aan’

Ondertussen gaat de woordenstrijd tussen Iran en Israël, en ook tussen Iran en Amerika, onverminderd verder. ‘Het Iraanse regime zit in zijn laatste dagen, en zal spoedig instorten,’ zei minister Lieberman. ‘Als ze Tel Aviv aanvallen, dan zullen wij Teheran aanvallen.’ Dat was een reactie op Ayatollah Khameneis topadviseur  Ali Shirazi, die midden april had gedreigd dat Iran ‘Tel Aviv en Haifa met de grond gelijk zal maken’ als Israël daar aanleiding toe geeft.

Lieberman wees er deze week nogmaals op dat ‘Iran probeert bases in Syrië op te zetten, en die te bewapenen met geavanceerde wapens. Iedere militaire voorpost in Syrië waar Iran zich militair in lijkt te graven, zullen wij vernietigen.’ (3)

Admiraal: Wij zullen Amerikaanse schepen tot zinken brengen

De Iraniërs reageerden ook fel op president Trumps dreigement van afgelopen dinsdag, die stelde dat ‘Iran grotere problemen dan ooit tevoren krijgt’ als het land probeert zijn nucleaire (wapen)programma opnieuw op te starten.

Gisteren kwam de reactie uit Teheran. Admiraal Ali Fadavim, commandant van de Iraanse marine, dreigde ‘de schepen van de Amerikanen tot zinken te brengen’ en hen ‘in een catastrofale situatie’ te brengen als Trump inderdaad besluit om het kernverdrag met Iran op te zeggen en opnieuw sancties tegen de islamistische republiek in te stellen. ‘Als iemand de deal verraadt, dan moeten ze weten dat hen ernstige gevolgen staan te wachten.’ (4)

Impliciete erkenning dat Iran wel degelijk kernwapens wil(de) ontwikkelen

Al Shamkhani, de voorzitter van Irans Opperste Nationale Veiligheid Raad, waarschuwde dat Iran zich in dat geval wel eens kan terugtrekken uit het non-proliferatieverdrag, en dus verder gaat met het ontwikkelen van kernwapens. Shamkhani leek niet te beseffen dat hij met deze uitspraak impliciet erkende dat Iran jarenlang gelogen heeft over het willen ontwikkelen van kernwapens, iets dat altijd virulent door het regime in Teheran ontkend werd. (4)

 


Xander

(1) DEBKA
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

26-04: Rusland en Israël dreigen elkaar met militaire actie om Syrië

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Hubo op 28-04-2018 03:39

Onduidelijk verhaal.Het doet me een beetje denken aan de verhalen over de massavernietigingswapens die Irak zou hebben indertijd om het klimaat rijp te maken voor oorlog.Wat maken die amerikaanse troepen in Syrië Israël uit?Die zittten vooral in het noorden en noordoosten.En de voornaamste Iraanse bases zitten in het westen en meer naar het zuiden,dacht ik.Het is natuurlijk wel makkelijker de amerikanen verder bij de oorog te betrekken,als ze er al zitten,maar het actuele strategisch belang voor Israël lijkt me nihil.

van buiten op 28-04-2018 04:55

En wat is de naam van dat oorlogsschip van Iran?

Positivo op 28-04-2018 07:14

De focus van Israel en de US had van begin of aan al op Iran moeten liggen, en niet op Irak Libie en Syrie.

Gabriel op 28-04-2018 09:25

Een verschrikkelijk vooruitzicht mocht dit werkelijk gaan gebeuren, maar ............ een stemmetje in mij zegt:

Ook nu zal dit bij verbaal geweld blijven...

Le Nantais op 28-04-2018 10:46

Er staat: 'mogelijk al binnen enkele dagen kan plaatsvinden'. De woorden 'mogelijk' en 'kan' willen nog niet zeggen dát het gebeurt.

willy . op 28-04-2018 11:27

Nu juist er zoveel positieve ontwikkelingen zijn tussen Zuid-Korea en Noord -Korea komt het spook van de haat tgen Israel weer om te hoek kijken. Ook de VS  kan op het Koreaans schiereiland gouden zaken doen, maar  het akkoord met Iran vind Trump een slecht akkoord waarbij nog is wat vuur bij gooit. Vele landen willen nu helpen bij de opbouw van Syrie, een nieuwe oorlog zou voor dat land catastrofaal zijn en heel de regio ontwrichten en dat weet men in Iran ook, waar dagelijks vooral jonge mensen op straat komen om te protesteren tegen deze geestelijk dictatuur regering. Dus het regime in Iran staat eigelijk op wankelen omdat de bevolking iets anders wil dan dictatuur, dus zou voor Iran een oorlog goed uitkomen. Laat ons hopen dat het zover niet komt want dan is wereldoorlog drie misschien een feit want regionaal kan men nu vergeten vermits alle grootmachten aanwezig zijn in de regio!! Shalom

Cale op 28-04-2018 12:46

Dat gedreig door volwassennen die allemaal een gezin hebben. Wie begrijpt deze waanzin nog?

AEO op 28-04-2018 13:25

Iran heeft Israël al aangevallen, toen het een drone naar Israël liet vliegen, met explosieven aan boord. De aanval werd afgeslagen, omdat een Israëlische helikopter het ding neerschoot. Dit is de eerste keer dat Israël rechtstreeks door Iraanse troepen zelf werd aangevallen en daarom heeft Israël meteen hard terug geslagen. Daarbij kwamen 7 Iraanse militairen om, waaronder enkele hoge officieren. In april heeft Israël nog een aanval uitgevoerd, en nu is Iran woedend en wil het Israël gaan afstraffen. Maar de hoogmoed van het Iraanse regime druipt er vanaf. Israël zal niets kunnen uitrichten, en ze zullen zelfs niet meer kunnen vluchten, alleen nog maar de zee in. De manier waarop Iran zich gedraagt doet me denken aan de hatelijke uitlatingen door Goliath gericht aan David en de God van Israël. Het zal voor Iran uitlopen op een ramp van ongekende omvang, omdat ze geen idee hebben met Wie ze te maken hebben.

Mammon op 28-04-2018 13:49

Als er al een aanval komt, wordt het 100% zeker een Valse Vlag uitgevoerd door de VS, UK, SA en Israël zelf...

Dezelfde zieke zielen die achter de nep gipgas aanval in Syrië zitten!

Als de Russen deze landen toch is kunnen ontmaskeren, dat de hele wereld wakker wordt geschud met de leugens, oorlog en haat die deze landen al decenia botvieren...

René van Zalk op 28-04-2018 14:17

Ik kreeg net dit bericht binnen:  I'm sure IDF are planning pre strike at this very moment.

Vertaling: Ik ben er zeker van dat de IDF een aanval aan het voorbereiden is voordat Iran kan toeslaan.

 

 

Henk op 28-04-2018 14:31

Hoe zit het eigenlijk met Israël en kernwapens?

Henk op 28-04-2018 14:36

@René van Zalk

Gelukkig zijn 90% van jouw bronnen waardeloos. Als ze goed waren dan had je er wel naar verwezen.

Henk op 28-04-2018 14:39

@mezelf

voorbereiden is nog iets anders dan daadwerkelijk uitvoeren. Ieder leger bereid aanvallen voor en simuleert deze.

vlokje op 28-04-2018 15:11

Eerste slachtoffer van oorlogen is de waarheid

Qvic op 28-04-2018 15:15

 

Elke kerncentrale op de wereld die op uranium draait, geeft het desbetreffende land de mogelijkheid om van de oude uraniumstaven kernbommen te maken. Dat is eigenlijk het hoofdproduct en dat het energie opwekt voor elektriciteit een bij product is, dit is enkel voor het gewone volk de indruk te wekken dat hier om een vredig economisch doel na zou streven. Dat is dan ook de redenen van waarom geen enkele kerncentrale op thorium draait, zelfs niet dat de kostprijs van thorium veel lager ligt en de hoeveelheden van thorium vele male groter aanwezig zijn op de wereld. Maar enkel omdat van thorium geen kernwapens gemaakt kunnen worden. Thorium geeft zelfs geen restafval, het brandt letterlijk gewoon op.

Israël, Amerika en Frankrijk zijn achter de schermen de loopjongens van Saoedië Arabië en Qatar. Want waarom zouden die landen miljarden uit willen geven voor het elimineren van Iran en constant Syrië aan blijven vallen, als zij daar zelf niets voor terug krijgen. Nu het bekent is dat er een gas en olie pijplijn door Syrië moet komen vanuit Saoedië Arabië en Qatar richting Turkije en dan richting Europa. Daar het de loopjongens ook constant Rusland aan het treiteren zijn. Want Rusland heeft met zijn gaspijplijn richting Europa een groot deel van de markt in handen. Daar het knooppunt van de Russische gaspijplijn door Oekraïne lag, heeft de EU daar het land via een illegale staatgreep het land in de EU getrokken. Daarom wil Rusland nu een oostelijke gaspijplijn via Turkije richting Europa. En omdat Rusland een bondgenoot is van zowel Iran als Syrië zullen zij alles doen om die bewuste geplande gas en oliepijplijn van Saoedië Arabië en Qatar te verhinderen.

Het gehele idee om ISIS te laten ontstaan, was om Syrië als land en dele van Iran in te kunnen pikken ten gunste van Saoedië Arabië en Qatar, om zo toch die bewuste pijplijnen te kunnen aanleggen. Zo is de massale moslim immigratie naar de EU ook een onderdeel van deze olie en gas pijplijnen. Want als de EU totaal geïslamiseerd zou zijn door de soennieten, die nemen niets af van de si'ieten. Dan heeft Rusland geen afzetmarkt meer in de EU. Met deze informatie is Rusland zich ook op China gaan richten voor zijn olie en gas export, zodat Rusland altijd op safe speelt met zijn olie en gas export.

De druk van Saoedië Arabië en Qatar wordt telkens verder opgevoerd om het westen te bewegen om hun doelen te klaren door grote chantagemaatregelen. Daarom zijn de EU landen nu druk met hun eigen alternatieve energie te ontwikkelen, zodat zij minder afhankelijker worden van olie en gas. Door windmolens en zonnepanelen te plaatsen. Onder het mom van het milieu, om het volk bewust voor te liegen waar de echte problemen liggen.

Opzender op 28-04-2018 15:31

God (van Israël) zal adequaat ingrijpen als Zijn plan met Israël, door wie dan ook, wordt gedwarsboomd. Is in het verleden al vaker gebleken.

soesman op 28-04-2018 17:04

Geen hoofdletters, zie siteregels. Mod.

enk op 28-04-2018 17:58

@Qvic

Vroeger was het argument voor de productie van isotopen nog relevant om op uranium te draaien. Z

https://www.laka.org/nieuws/2016/productie-medische-isotopen-zonder-kernreactor-5571

Hubo op 28-04-2018 21:49

@Henk

Ik ga er voetstoots vanuit dat Israël een kernmacht is,maar er is weinig over bekend.En ze hebben geen proefexplosies gedaan.Als je alle aanwijzingen op een rijtje zet,lijkt het heel waarschijnlijk.

Michaël ;-{> op 28-04-2018 22:45

@ soesman op 28-04-2018 17:04

De vier engelen hebben? En dan... Kunt u uw reactie, nogmaals plaatsen, zonder hoofdletters? Ik ben benieuwd...

Henk op 29-04-2018 09:12

Het Midden-Oosten is één groot kruitvat. Eén vonk en de boel springt uit elkaar. Het is bijzonder ingewikkeld daders en slachtoffers aan te wijzen. Ja, de burgerbevolking, die moet alles maar over zich heen laten komen. Overigens, er plaatst hier steeds iemand onder mijn naam, maar dat ben ik dus niet.

Lodewijk op 29-04-2018 10:45

Dit doet met denken aan de oorlogspropganda van de WMD die Irak zou hebben en daarmee aanvallen op de VS zou gaan uitvoeren.

En ook nu werd er weer oorlogspropaganda gefabriceerd over een chemische aanval in Syrië:

"Syrische chemische aanvallen - terroristen leren kinderen hoe ze te faken"

"Syrian chemical attack - terrorists teach children how to fake it"                          https://www.youtube.com/watch?v=sKui109OpWo

nico op 30-04-2018 11:22

Wij weten vanuit God`s Woord ( dat zèèr vast is ) dat een oorlog om Israel alles in brand zal zetten in die regio.

Het zijn wolven die wachten op hun kans om toe te slaan, het is alleen de hand van God die alles nog tegen houdt.

Ike op 01-05-2018 13:29

Nethanyahu krijgt mogelijkheid om samen met zijn minister van defensie een oorlog te verklaren;

https://southfront.org/israels-parliament-grants-netanyahu-declare-war-with-only-defense-ministers-approval/

Net als zijn tekening achte de EU en anderen zijn baas onvoldoende. Terecht hebben zij, want al die documenten bewijzen niks meer in een digitale wereld en alle digitale informatie kan vervalst worden. Kopietje van handtekening onder een document met alle kleuren logo's en we hebben weer een extra document.....

Hubo op 01-05-2018 20:18

@ Ike 01-05-2018

Ik weet ook niet wat ik er mee aan moet.55.000 documenten in ordners en ook nog eens zoveel op CD-tjes.Ik zou zeggen,zet alles maar op internet,maar dat doen ze natuurlijk ook weer niet,omdat dan informanten gevaar kunnen lopen.En het schijnt nog jaren oud te zijn ook.Als je zoveel materiaal hebt,zal er altijd wel iets te vinden zijn,dat wijst op plannen in de richting van het ontwikkelen van nucleaire wapens.En hoe weet je zeker dat dat geen gefaked materiaal is?5 Bommen vind ik eigenlijk niet onredelijk als Israël kernwapens zou hebben.We zien hier natuurlijk Israël als een voorbeeldige demokratie en een beschaafd westers land,maar Israël zou ook wel eens wat nader aan de tand gevoeld mogen worden over mogelijke kernwapens en de mogelijkheden om kernwapens te ontwikkelen,al vraag ik me af of ze het proliferatieverdrag hebben ondertekend en geratificeerd.Ik blijf erbij dat hij gewoon uit is op oorlog.Het lijkt ook wel een logische gedachte.Als Iran ook vernietigd is,heeft Israël de eerste tijd van niemand nog wat te duchten,al zou ik er niet bij voorbaat van uit gaan dat Turkije en Saoedie Arabië betrouwbare vrienden zijn.

Ike op 02-05-2018 11:29

@ Een hoop conclusies die te vroeg getrokken worden. Je kan ook van de VS niet zeggen dat als ze land X overwonnen hebben, dat ze daarna niks meer te vrezen hebben. Ze hebben een heel groot militair industrieël complex. Die heeft orders nodig. Niet ik, maar zelf hebben de Intelligence Services de wereld zo gemaakt dat elk document makkelijk te vervalsen is. Elk digitaal bestand is te veranderen. Dat maakt al dat bewijs van weinig waarde. Omdat je bij niks er meer vanuit kan gaan dat het een echte bron is.

Het is hetzelfde als met de ID bij eerdere aanslaggen. Iemand pleegt een aanslag, wat neemt hij mee? Zijn eigen ID?

Het volgende artikel is belachelijk. Het verhaalt over het succes van de VS en hun partners in de strijd tegen IS en dat ze daarom het anti-IS hoofdkwartier hebben ontmanteld. De waarheid is dat vooral door de inzit van Rusland, IS is verslagen en dat er nu weinig reden voor het hoofdkantoor is. Maar ik twijfel er niet aan dat het hoofdkwartier ergens anders zal opduiken van waaruit ze hen beter kan bevoorraden.

https://www.zerohedge.com/news/2018-05-01/end-major-combat-us-deactivates-anti-isis-hq-iraq

https://www.zerohedge.com/news/2018-05-01/us-officials-israel-preparing-war-iran-seeking-us-support

Het volgende artikel wijst onterecht naar Israël als de enige die van de oorlog in Syrië profiteert en gaat daarmee voorbij aan alle andere belanghebbenden m.b.t. een verminderde machtspositie van Assad of over de pijplijnen of over de prijs van de olie en gasvelden of de positie van minderheden of de fabrieksmachines en voorraden die weg zijn gevoerd of over de positie van de USD en Euro;

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-30/why-israel-desperate-escalate-syrian-conflict

Wat mensen vaak vergeten is dat deze vredige staat van oorlog niet tot in de eeuwigheid kan blijven bestaan. Als men geen vrede maakt, loopt het gewoon een keer fout af. De wapens zijn veel te erg geworden, die men gebruikt. Met de B61 heeft men een kernbom ontwikkeld die als neutronenbom afgesteld kan worden. Met binaire chemische wapens knalt er bij het doel een tussenschot weg in de bom, waarna er een chemisch wapen ontstaat uit meerdere stoffen dat nog veel erger is dan men kon produceren zonder. Hypersonische rakketten zijn niks anders dan kleine raketten (kleiner dan ICBM) die met een snelheid van 7 * de geluidssnelheid op hun doel afgaan over de afstand van een kruisraket. Bij zulke raketten heeft men maar een heel korte reactietijd. Als er een hele kleine reactietijd voor tegenpartijen overblijft zal men ook nog vaker een fout kunnen maken.

Eigenlijk is het probleem dat de politici niet met een vrede kunnen leven, omdat het voor veel ontslagen zal zorgen in de wapenindustrie.

Israël heeft nooit het non-profileratieverdrag ondertekend en net als als Pakistan heeft het hulp gehad van andere landen bij het ontwikkelen.

Ik vraag altijd iets anders. Als ik wzou willen dat de heilige moskee in Jeruzalem weer in Palestina staat, gooi ik dan een kernbom om dat te kunnen bereiken? Dat is namelijk de beleefde bedreiging van Iran. Hetzelfde gaat op als ik zou willen dat alle Palestijnen terug zouden kunnen naar de plaatsen vanwaar zij zijn verdereven. Gooi ik dan een kernbom?

Voor de meeste mensen is het volstrekte onzin. Maar de situatie in Israël is zo geworden dat beide partijen elkaar het leven continue zuur maken bij de rellen. Als daarmee opgehouden word kan er een einde komen aan de Joodse staat Israël. Omdat er veel mensen veel minder gelovig worden en vanwege de grote hoeveelheid moslims en christenen die al het recht hebben om daar te verblijven en mee te stemmen.

Dat is ook een probleem voor hen die geloven in de EU+Israël, omdat bij een aansluiting van Israël, Israël ophoud te bestaan als Joodse Staat, vanwege de vrije vestiging in de EU en het stemrecht.

Daarom word dit gezien als een nachtmerrie en wil men een alternatief. Maar het alternatief van oorlogvoeren is slechter.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl