Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Verkiezingsuitslag Italië en Napoleon-aspiraties Macron brengen Verenigde Staten van Europa dichterbij

Franse president wil op rooftocht door Europa: Duitsland en Nederland belangrijkste doelen – Door George Soros gesponsorde 5-Sterrenbeweging op koers om Italië in Verenigde Staten van Europa op te laten gaan

 

Afbeelding: Enrinipo / Wikimedia Commons / CCASA 3.0.

Nu in Italië de populistische partijen 5-Sterrenbeweging en Lega de verkiezingen hebben gewonnen, maar geen enkel blok een absolute meerderheid heeft gehaald, is de verwachting dat er een coalitieregering zal komen die vooral veel dure compromissen zal sluiten, waardoor de toch al torenhoge schulden van het bankroete en corrupte Italië nog sneller zullen oplopen. Daarom zal Italië in ruil voor heel veel geld gewoon akkoord gaan met verdere Europese integratie. In buurland Frankrijk begint president Emanuel Macron heuse Napoleon aspiraties te vertonen, en hoopt hij de eurozone zover te krijgen akkoord te gaan met een –feitelijk door hem geleide- politieke unie, een Verenigde Staten van Europa, waarin de veel te hoge Franse uitgaven en schulden blijvend zullen moeten worden gefinancierd door Duitsland en Nederland.

 

Veel analisten zien in de winst van de zogenaamd ‘eurosceptische’ partijen in Italië een groot probleem voor Brussel, maar dat zien wij anders. Deze partijen zijn namelijk alleen eurosceptisch omdat Italië zucht en kreunt onder de ‘Duitse’ begrotingsregels van Brussel. Wij denken daarom dat de ‘anti’ houding in Rome feitelijk enkel een vorm van chantage is om meer ruimte en vooral veel, heel veel meer geld van de EU los te peuteren. In ruil daarvoor zal ook een nieuwe regering gewoon akkoord gaan met nog meer Europese integratie.

Winnende M5S gesponsord door George Soros

Een duidelijk teken aan de wand is dat de partij die de verkiezingen won, de 5-Sterrenbeweging (M5S), mede gesponsord wordt door niemand minder dan de beruchte extreemlinkse globalist George Soros, die de mogelijke toekomstige minister van Economische Zaken, Lorenzo Floramonti, in M5S wist te plaatsen. (3)

Floramonti schrijft voor Open Democracy, een tak van Soros’ Open Society, dat openlijk streeft naar het volledig opheffen van alle grenzen in Europa, een EU-regering in Brussel, onbeperkte massa immigratie van tientallen miljoenen moslims, en de totale islamisering van ons werelddeel.

Italië bankroet, gaat daarom akkoord met Verenigde Staten van Europa

Het bankroete Italië heeft feitelijk geen andere keus, omdat de negatieve Target-2 saldo’s van de Centrale Bank zijn opgelopen naar bijna € 450 miljard, en het land een duizelingwekkende staatsschuld van circa € 2,5 biljoen heeft (4). Omdat Italië de derde economie van Europa is en daarom als ‘too big to fail’ wordt beschouwd, is een Griekenland-achtige ‘redding’ onmogelijk en onbetaalbaar. De enige optie om het land nog een poosje overeind te houden is het te doen opgaan in de door Brussel en Soros gewenste Verenigde Staten van Europa, die vooral door Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Finland moet worden gefinancierd.

Nieuwe ‘Napoleon’ Macron aast op Duitse en Nederlandse miljarden

Dan is er nog iemand die zijn wens voor de oprichting van de VSE niet onder stoelen of banken steekt: de Franse president Emanuel Macron. Dat de EU officieel niet door de leider van één lidstaat mag worden geregeerd weerhoudt hem er niet van er keizerlijke aspiraties op na te houden. Door te beginnen met een ‘gemeenschappelijke financiële eurozone’ –met een gezamenlijke begroting en vooral gezamenlijke staatsschulden- hoopt Macron de feitelijke ongekroonde koning te worden van het verenigde Europa waar Napoleon al van droomde. (2)

Net als in Italië zijn financiën dus het voornaamste motief. Macron heeft een ambitieus programma opgezet om de Franse economie weer uit het slop te trekken, maar daar is enorm veel geld voor nodig. Macron hoopt zijn dure plannen te verwezenlijken door het uitgeven van gemeenschappelijke eurozone obligaties, waardoor vooral de Duitse en Nederlandse belastingbetalers permanent zullen opdraaien voor de nog altijd veel te hoge Franse uitgaven en schulden.

Federaal Europa komt eraan

Een federaal Europa stuit nog op veel weerstand, maar in Brussel, Parijs en ook Rome is de verwachting dat het er toch een keer van zal komen. Het alternatief kan namelijk wel eens de totale ineenstorting van de eurozone en mogelijk zelfs de hele EU zijn, omdat deze dan onder het gewicht van de Italiaanse, Franse en ook Spaanse staatsschulden zal bezwijken.

Kortom: de EU is allang een schulden- en transferunie geworden. Wat nog ontbreekt is een –mogelijk kunstmatig in gang gezette- nieuwe crisis om de gemiddelde Europeaan ervan te overtuigen dat zijn welvaart alleen gegarandeerd blijft als definitief alle nationale macht en middelen worden overdragen aan het totalitaire Brusselse Politbureau, de Europese Commissie, en daarmee hun lot in de handen van Parijs, Berlijn en Rome te leggen.

 

Xander

(2) Anonymous
(3) Leo Zagami / Infowars
(4) Anonymous

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

DG op 06-03-2018 16:45

Na mijn idee komt dan vanzelf de Italiaanse volk in opstand. 

Doordenker op 06-03-2018 17:04

De noord-zuid transfers gaan onverminderd verder.

In België van Vlaanderen naar Wallonië en Brussel.

In de EU van de noordelijke naar de zuidelijke lidstaten.

En in de wereld van de noordelijke landen naar de zuidelijke derde wereld landen.

En met de global warming hoax heeft links nog een extra middel gevonden om de brave westerse burger een schuldgevoel aan te praten om op die manier ieder jaar vele miljarden extra aan belastinggeld van noord naar zuid te kunnen transfereren.

De torenhoge belastingen hebben tot doel er voor te zorgen dat de meeste burgers niet al te rijk kunnen worden en dus afhankelijk blijven van de politieke kaste die beweert hen te 'vertegenwoordigen'.

Politici 'vertegenwoordigen' echter in de eerste plaats altijd zichzelf...

Klaas op 06-03-2018 17:05

Er moet iets gebeurd zijn met de 5 sterren beweging dat zij opeens europa gericht zijn geworden. De voorman Grillo wilde altijd uit de EU en de lire terug. What happened? Grillo werd enige tijd geleden van strafbare feiten door het italiaans oprnbaar ministerie beschuldigd. Is hij/ zijn beweging door chantage omgegaan? Er klopt diidelijk iets niet.

willy op 06-03-2018 17:08

Inderdaad dat zal er ooit van komen de Europese geschiedenis eist dat, dit is de natte droom van de EU en Gui Verhofstadt  . En de Franse president is daar samen met Merkel zeker voorstander van, men wil zich van de VS verwijderen en zelf  de VS van Europa worden,maar er zijn diverse problemen, we spreken niet dezelfde taal, hebben niet dezelfde cultuur, en de migratie zorgt nog meer voor diversiteit dus het is en blijft een reus op lemen voeten.Italie staat politiek na de verkiezingen voor de moeilijkste opdracht ooit wie gaat met wie in zee, het is koffiedik kijken.Dus een federaal Europa is niet ver meer weg zoals uit het artikel blijkt. Ik denk persoonlijk dat we zullen evolueren, naar een EU president, een EU leger buiten de Navo om , een EU parlement met grotere lokale inspraak dus het zal worden dat landen zullen opgaan in een grotere Europese unie ! Shalom

Shadow1100 op 06-03-2018 17:11

Druppeltje voor druppeltje.....

veteraantje op 06-03-2018 17:46

@ DG..

Klopt en de nederlanders zullen volgen.

We zullen zeker niet het hollandsche kaas van onze witbrood laten eten. Haha

En al helemaal niet in ruil voor een uitgedroogde franse stokbrood met stink kaas whahaha.

P.s napoleon werd toch al eens eerder verslagen door de geuzen?

Als de Fransen en Brussel problemen vragen; wij draaien. ( Ook op verzoekjes )

Tom Hendrix op 06-03-2018 18:31

Prima artikel, Xander. Ik blijf erbij, dat de hele opzet van de EU, een communistisch plan was en is. Men heeft in 1992, met het Verdrag van Maastricht, de Nederlandse en Europese burgers verkocht en verraden. De EEG was voldoende, dan had ieder land zijn eigen geld en soevereiniteit behouden. Verraders zijn het, het hele politieke kartel van: socialisten, sociaal-democraten, christen-democraten en liberalen. Voor Nederland zijn dat de volgende partijen: VVD,D66,CDA en de PvdA.

Dante op 06-03-2018 20:09

Het nieuwe Romeinse Rijk krijgt steeds meer vorm. Ik zie er het 666 rijk in zoals voorspeld. Mensen dienen liever de Mammon en doen alles voor geld, zelfs hun ziel verkopen op het altaar van de Islam. Soros heeft een duivels plan bedacht. Een economische crises, een migrantencrises, een ide titeitscrises en landen zullen vanzelf hun soevereiniteit opofferen. 

Wakkere Joost op 06-03-2018 20:18

Er moet iets gebeurd zijn met de 5 sterren beweging dat zij opeens europa gericht zijn geworden.

Wat kan je anders verwachten van een communist

De mensen blijven er in stinken in verkiezings praatjes.

Cefas op 06-03-2018 21:09

Volgens mij kunnen de Fransen al vijf jaar eerder met pensioen dan in Nederland en wie gaat dat betalen? ja juist, jij en ik. Gekker kan het niet worden of toch wel? Zij de schulden maken en wij betalen. Ik ga toch ook niet de schulden betalen van mijn buurman met als (vals) argument van solidariteit. Wat een lariekoek.

Poppenkast op 06-03-2018 22:03

De vraag is of China op en stiekeme manier in het vrijgekomen gat springt.Zonder dat de E.U. politiek het echt in de gaten heeft, is China met zijn ontwrichtend systeem van de Zijde straten bezig.Thans blijkt dat China, infrastructuur in de Balkanlanden financiert, echter niet het exploitatie risico wil lopen.Feitelijk is sprake van een soort Chinees imperialisme gelijk een octopus strategie, welke tot doel heeft economische en politieke invloed te verwerven.Deze invloed ontstaat door de Chinese financieringen en bedrijf nederzettingen/werkgelegenheid en derhalve afhankelijkheid hiervan.Tegelijk worden distributie centra en goedkope productie middelen ingezet om de eigen landen-productiviteit te ondermijnen.Ook worden dwars verbanden aangelegd om zo goedkoop technologische kennis te verwerven, welke doorgesluisd wordt naar China.Vooral worden landen met goedkope arbeidskrachten opgenomen in de Zijde straten, welke ook nog werken met Chinese robots, block Chaim,algoritmische sensors. etc.Deze landen kunnen beter concurreren dan de Chinezen, aangezien de Chinese levensstandaard aanzienlijk gestegen is en hun arbeidskosten hoger liggen.Ondertussen zit de E.U. te slapen en zorgt hierdoor op termijn voor spanningen aan de onderkant van de E.U.arbeidsmarkt, c.q. werkeloosheid.Als uitsluitsel moeten hierdoor de E.U.belastingen verder omhoog, waardoor minder overblijft voor research en investeringen t.d.v. arbeidsplaatsen.Dat wordt een moeilijke opgave, nu de drukpers exercitie, van de E.C.B. teneinde loopt en de E.C.B. voor meer dan €,3.500 miljard, voornamelijk waardeloze obligaties van schuldenlanden op haar balans heeft staan.Tenslotte heeft China geld genoeg en wil het zijn enorme deviezen voorraad van $, lozen en van zijn Yuan, een wereld valuta maken zeker nu de V.S. zich wenst te isoleren.

Br@m op 06-03-2018 22:30

Nee, tot een VSE komt het volgens mij niet. Inderdaad zal er veel extra geld van Brussel naar Italië, Frankrijk en Spanje gaan, maar dat geld komt niet bij de burgers terecht, maar uiteraard bij de banken. Zoals onze miljarden naar Griekenland ook niet bij de burgers terechtgekomen is, maar bij de Griekse banken en andere schuldeisers. De meeste Europese burgers hebben het financieel nog redelijk goed, maar dat is rap aan het veranderen, er leven er al velen in armoede. Daarom zullen de anti-EU partijen nog veel groter worden. Bij iedere verkiezingen in Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk is dat nu al het geval. Ook de Oostblok landen gaan vaker en feller dwarsliggen, die hebben even genoten van de lusten, maar zetten nu de hakken in het zand voor de lasten. Daarom denk ik meer aan de andere optie, dat de Europese Unie langzaamaan afgebouwd  zal worden. Het failliete Oekraïne bij de EU halen zal de bekende druppel worden die de EU emmer doet overstromen. Om over aspirant-lid Turkije nog maar niet te spreken. Diverse EU landen zijn nog bang voor een exit omdat ze de EU miljarden niet kunnen missen, maar er komt een tijd dat die miljarden de ellende niet meer kunnen compenseren en dan vertrekken ze uit de EU, één voor één.

Rienus op 07-03-2018 08:19

Soros, tja dan weet je genoeg. Deze man haat mensen en Europeanan in het bijzonder.

Nieuw Begin op 07-03-2018 12:18

Van Aartsen zwijgt over Ha Carmel:

Van Aartsen in een lastig parket want hij weigert de derde aanval op het fijne Joodse restaurant als 'antisemtische' actie te zien. Ongelooflijk meneer aartsen, wordt het geen tijd dat uw masker afvalt?

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/advocaat-hacarmel-van-aartsen-zwijgt-in-alle-talen-593193/?

utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=early_els_7mrt18

Nieuw Begin op 07-03-2018 12:25

De komende verkiezingen vormen misschien wel de laatste kans voor waarachtig Christelijk Nederland het tij van de gesel van de goddeloze islam en goddeloos links te keren!

Twijfel niet langer lieve broeders en zuster maar stem op de PVV of FvD of 50Plus

Ook het CDA en de CU kunnen nauwelijks nog Christelijk genoemd worden gezien hun opstelling t.a.v. het monster EU en het ontbreken van konsekwente afwijzing van nog meer islamieten in ons land en steun aan linkse ideeen zoals GL en de SP en de PvdA. 

De VVD en D66 zijn gelukkig zelf al fanatiek bezig het laatste restje geloofwaardigheid bij de keizer te vermorzelen vooral Pechtold met zijn idiote gedrag naar Baudet toe! En de VVD uiteraard met Zijlstra. 

Nog nooit heeft Nederland zo een intens anti-christelijk kbainet gehad. Een dieptepunt en dat terwijl juist in de islam wereld de weerstand tegen de eigen geestelijkheid , de imams, een kookpunt begint te naderen. Iran!

Nieuw Begin op 07-03-2018 13:14

Leon de Winter over het referendum en de uiterst hypocrite opstelling van D666....zelfs Jan Terlouw merkt op : 'Mijn D66 verzwakt de democratie'! Overigens is de overgrote meerderheid van de Nederlanders niet blij met de afschaffing van het referendum door de  minister  -die kennelijk tracht 1984 van Orwell in te vullen voor ons vaderland-, K. Ollongren. 

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1755984/referenda-vooral-eurosceptisch

Wat een  land , wat heeft Nederland door het Christelijk geloof vaarwel te zeggen, ook in de politiek, ramp op ramp over zich afgeroepen, met deze minister en haar Pechtold en de ele D666 kliek voorop.

Mensen laat toch alstublieft uw geweten spreken bij de komende verkiezingen. Er staat de vrijheid voor uw kinderen en kleinkinderen op het spel want dat wil D666 ( en ook links en de VVD en het CDA ) van u afpakken en geven aan de eurofielen in Brussel, Berlijn en Parijs!

Tom Hendrix op 07-03-2018 19:51

@Nieuw Begin: 12.25. uur. Geheel met U eens. Het CDA verloochend al sinds haar oprichting de christelijke beginselen, en de CU, ach, voor het pluche hebben ze ook hun principes verkwanseld. Stem lokaal 21 maart, dat is de enige optie.

Gorghel op 09-03-2018 16:13

Nederland droomde al sinds de tijd van Erasmus toch van een Europese vaderland? Omdat het een klein land was dat zich veilig kon voelen in een enorme Europese rijk?

Nederlanders zijn slim en weten altijd een voet te plaatsen in elke schip, welke richting die ook uitvaart. Zou me niks verbazen als Nederland straks met België en Luxemburg zich aansluit bij de UK.

U.G. Kempenaer op 11-03-2018 08:56

Gristenen en principes, laat me niet lachen. Het CDA is de partij die samen met de PvdA dit land vele jaren heeft geregeerd met steun van gistelijke kiezers en iedereen heeft kunnen zien dat zij NL grote schade hebben berokkend. En toch bleven die slaafsgemaakte gristenen CDA stemmen want dat moest van de dominee en de pastoor, maar zelf nadenken, ho maar.

Het gristendom predikt slapheid en zwakheid. Tolerantie en de andere wang toekeren. De moslims hebben massaal gebruik gemaakt van deze onnozelheid en de omvolking van Europa is in een vergevorderd stadium en de Europeanen hater Soros vindt het prachtig.

renske op 06-04-2018 20:51

Ik weet wel zeker dat het 1 groot EU gaat worden met enorme armoede. Ik ben zover dat het me niet meer kan schelen Als de mensen  (en ik) om me heen alles kwijt raken. Ze interesseren het geen  klap wat politici doen. Luisteren braaf naar wat de media roepen. Ze mogen alles hebben de Fransen. Waarom? Omdat de nederlanders  zich met genoegen naar de slachtbank laten leiden. Prima wie niet horen wil moet voelen.

Mij snoeren ze steeds de mond. Wat men niet wil zien dat is er dan niet. Net als kleine kinderen. Ben er klaar mee. Totaal klaar. Zo godvergeten die verwendheid van mensen om me heen. Denken dat vrijheid onbeperkt is en voor eeuwig. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl