Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen

Geen bewijs, maar 'de Russen' krijgen automatisch de schuld - Alle aandacht voor hysterische #metoo heksenjacht, maar pedofiele moslim verkrachtingsbendes in Groot Brittannië kunnen nog steeds hun gang gaan

‘Het Westen heeft niets geleerd van de leugens van Colin Powell over Saddam Husseins massavernietigingswapens’. (Afbeelding: (1)).

Iedereen die in de loop van de tijd heeft geleerd door de eenzijdige staatsprogaganda van de meeste massamedia heen te prikken, constateert op zeker moment dat het Westen wordt geregeerd door een elite met een hoogst dubieuze dubbele moraal. De afgelopen tijd onderstrepen diverse berichten over verschillende onderwerpen het morele failliet van dat politiek-correcte denken: ‘de Russen’ worden overladen met de een na de andere beschuldiging waar geen greintje bewijs van wordt geleverd. Tegelijkertijd kunnen de ergst mogelijke kindermisbruikers soms bijna 40 jaar lang hun gang gaan, enkel omdat ze een zekere afkomst hebben en een zekere, in het Westen speciaal beschermde religieuze ideologie volgen.

 

Robert Bridge, een Amerikaanse journalist en auteur van het boek ‘Midnight in the American Empire’ (2013), noemt de ‘schuldig totdat onschuld is bewezen’ houding een ondemocratische methode, en zelfs een ‘gevaarlijk spel’ daar waar het ‘de Russen’ betreft.

Hij geeft daarbij het voorbeeld van Brian Banks, een zeer talentvolle ‘high school’ football speler die zes jaar in de gevangenis werd gegooid omdat een meisje hem beschuldigde van ontvoering en verkrachting. In 2012 erkende de vrouw in kwestie, Wanetta Gibson, dat ze alles had verzonnen. Ondertussen was Banks’ leven verwoest, en kon hij een football carrière wel vergeten.

#metoo: van goedbedoelde campagne tot heksenjacht

Filmproducent Harvey Weinstein kon daarentegen 30 jaar lang meer dan 80 vrouwen aanranden en misbruiken, voordat hij daar eindelijk op werd aangesproken. Bridge noemt dat een goede zaak, maar wijst erop dat de daarna ontstane #metoo beweging op een soort heksenjacht is uitgelopen, waarbij veel slachtoffers weliswaar terechte claims van (seksueel) misbruik maakten, maar velen ook niet, en er enkel vanwege de publiciteit en overspannen eenzijdige aandacht van de media op ‘meeliften’.

Iedere beschuldiging werd automatisch voor waar aangenomen, waardoor een op zich goed bedoelde campagne tegen ongewenste intimiteiten ontaardde in massa hysterie, die de normale relaties tussen mannen en vrouwen alleen maar verzieken, en waarin het recht soms ver te zoeken is.

‘Westen heeft lessen van leugens Colin Powell niet geleerd’

Op internationaal niveau kent iedereen het beruchte voorbeeld van Colin Powells ‘bewijzen’ dat de Iraakse dictator Saddam Hussein massavernietigingswapens zou produceren. Dat bleek een vals voorwendsel te zijn voor de invasie in Irak, die nog altijd niet voorbij is.

Het Westen blijkt de lessen hiervan helaas niet te hebben geleerd, zo stelt Bridge. Zo wordt de Syrische president Bashar Assad keer op keer beschuldigd van het inzetten van chemische wapens tegen zijn eigen bevolking. Bewijs daarvoor wordt nooit geleverd.

Geen bewijs, maar Russen krijgen automatisch toch de schuld

Hetzelfde geldt voor de ‘gif’ moordaanslag op de voormalige Russische dubbelagent Sergei Skripal in Groot Brittannië. Net als destijds de Russen gelijk de schuld kregen toen de brokstukken van vlucht MH17 de Oekraïense grond nog amper bereikt hadden, gebeurt dat nu opnieuw. Rusland moet de boosdoener zijn, ‘dat is niet meer dan logisch’, verkondigen de politici en media.

Nu de Britse regering, lid van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW), echter blijft weigeren om een staaltje van het gebruikte zenuwgas ter beschikking te stellen, beginnen zelfs de anders zo loyale Britse media te twijfelen of de officiële ‘Rusland heeft het gedaan’ versie wel klopt.

‘Democratische schertsvertoning in Westerse hoofdsteden’

Op dezelfde wijze werd de door de Westerse globalistische elite verafschuwde Donald Trump met beschuldigingen dat hij had samengezworen met Rusland om de verkiezingen in 2016 te winnen, door de media door het slijk gehaald. Ook daar werd nul komma nul bewijs voor geleverd, totdat een onderzoekscommissie de president schoorvoetend en met grote tegenzin gelijk moest geven dat zo’n complot er nooit is geweest.

‘Het afzichtelijke schouwspel in Westerse hoofdsteden die –in zowel binnenlandse als internationale kwesties- de rechtsgeldige procedures hebben losgelaten, maakt het des te duidelijker waarom ze zo hun best doen om de media te beheersen – ze hebben geen enkel bewijs om de redenen achter hun toenemende illegale gedrag te ondersteunen,’ besluit Bridge. ‘Daarom moeten ze zowel de publieke opinie als de rechterlijke macht beheersen. Hoe lang deze democratische schertsvertoning nog kan doorgaan, weet niemand.’ (1)

Dubbel moraal: Moslim pedo verkrachtingsbendes kunnen hun gang gaan

De dubbele moraal kan nauwelijks schrijnender worden aangetoond dan het geval van de –op deze site al vaker besproken- Pakistaanse (moslim) verkrachtings- en prostitutiebendes in Groot Brittannië. The Mirror berichtte dat sinds de jaren ’80 alleen al in de stad Telford zo’n 1000 voornamelijk blanke meisjes van soms nog maar 11 jaar oud door deze Pakistanen werden misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen.

Zowel de politie, lokale en regionale politiek als de media deden jarenlang helemaal niets met de vele aanwijzingen en klachten, zelfs niet toen de eerste slachtoffers -soms tot wel vijf keer achter elkaar- zich op het bureau meldden met verhalen over groepsverkrachtingen,  gedwongen abortussen en zelfs moorden.

De reden was toen al, en zeker in onze tijd een zeer herkenbare: angst om voor ‘racist’ en ‘islamofoob’ te worden uitgemaakt. Uiteindelijk werden er tussen 2007 en 2012 meer dan 200 verdachten opgepakt, maar slechts 9 veroordeeld. Het allerergste? De islamitische pedofiele misbruiknetwerken zijn nog steeds in tal van Britse steden actief (2), wat –zeker gezien de ongebreidelde massa immigratie uit het Midden Oosten en Afrika- de exclusieve positie in het Westen van migranten die een zekere religieuze ideologie volgen alleen maar benadrukt.

De conclusie lijkt dan ook gerechtvaardigd dat de Westerse ‘elitairen’ in zowel politiek, media als rechterlijke macht er zo hun eigen, zeer selectieve ideeën over ‘recht’ op nahouden, één die vooral hun eigen verborgen belangen en doelstellingen –en misschien ook wel lusten- lijkt te beschermen, ten koste van talloze slachtoffers, en eveneens ten koste van het welzijn en de veiligheid hun eigen bevolking.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Epoch Times

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

rescue op 25-03-2018 16:56

De media-aandacht en valse-vlag gifincidenten voor de "misdaden van Assad" die tenslotte nog zijn eigen hachje probeert te redden is ook zo'n voorbeeld. Terwijl er nauwelijks aandacht is voor de weerzinwekkende moordpartij van de door de CIA opgerichte en bewapende ISIS moordenaars. Het is simpel, de Russen hebben zowel in de Oekraïne als in Syrië de opmars van het westen een halt toegeroepen, en dat heeft geleid tot een door het westen opgezette haatpropaganda. Nu wil dat niet zeggen dat Rusland een nette staat is, het neerhalen van MH-17 is wel degelijk een Russische Buk geweest, en het stelselmatig ontkennen hiervan en een nepverhaal publiceren over Oekraïense jagers die dit toestel zouden hebben neergehaald is ook een misselijke leugen. Maar ja, het doel heiligt de middelen, een mensenleven is zo verspild, dat telt niet meer.

Gerrit S op 25-03-2018 17:07

De boodschap van dit artikel is helder, maar wanneer je het niet verder verduidelijkt zal het alleen maar bijdragen aan een onproductieve blinde haat, die overigens heel goed te begrijpen is. Het verraad van de elite, de politiek en de msm m.,b.t tot de islamisering begint helder vorm te krijgen met de resolutie van straatsburg in 1975, olie inruil voor immigranten.

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/15/de-resolutie-van-straatsburg/

Ook Oriana Fellaci en Bat Y'or waren pioneers op dit gebied omdit feit bij het grote publiek bekent te maken.

Spannend word het pas wanneer je gaat begrijpen waarom het door de 'onzichtbare hand' gerigisseerd is/word om het achtste, en laatste wereldrijk te installeren zoals ondere andere door de Profeet Daniel voorzegd. Daniel begreep zijn gegeven visioenen niet, en hem werd verteld door een Engel dat ze pas in de eindtijd zouden worden begrepen. Nu weten wij dat het laatste wereldrijk een wereldwijd islamitisch kalifaat zal worden. Dan ga je begrijpen waarom al meer dan veertig jaar de rode loper word uitgelegd voor de islam en zijn volgers, dan ga je begrijpen waarom politici al jaren de leugen verspreide dat islam vrede is, en waarom de EU kritiek op de islam strafbaar heefd gemaakt.

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/02/vernietigingspolitiek-eu-resolutie-1743-islam-door-je-strot-slikken-of-stikken/

Eerlijkheids halve moet ook vermeld worden dat het westen onder leiding van de amerikanen (lees: illuminatie/jezuieten/black nobility) al jaren de meest gruwelijke oorlogsmisdaden hebben gepleegd in het midden-oosten en africa, en ja, waar niet..?

En nou worden die mensen met miljoenen Europa binnen geloods met maar een doel, Chaos en verderf stichten. Nog steeds ben ik ervan overtuigd dat het instorten van de dollar het start schot zal zijn voor wereldwijde onrust die uiteindelijk zal uitmonden in de derde wereld oorlog. En dat is Het moment dat een sterke wereld leider op het wereld toneel verschijnt en ogenschijnlijk aan alle ellende een einde maakt. Is onze antichrist de islamitische mahdi..?? Een ding is duidelijk, wij gaan de meest gruwelijke tijd mee maken die deze aarde ooit heeft getroffen, de aarde zal doordrenkt worden van bloed. Maar er is ook goed nieuws, wanneer wij deze dingen zien geschieden weten we dat Zijn wederkomst aanstaande is! Een ieder die de Naam van De Vader en De Zoon aanroept zal gered worden. De meer waarde van het onthoofden is omdat de ziel in het bloed zit, en deze ziel op die manier geofferd wordt aan satan. Satanisten hopen op die manier dat hun god dan zo sterk word dat hij De God van Abraham, Isaac en Jacob kan verslaan. En dat ze niet door De Heer Jezus/Yeshua geoordeeld worden.

Johan op 25-03-2018 17:12

De echte oorlog is al lang aan de gang. Het is een propagandaoorlog. Het overgrote deel van de burgers in Europa volgt uitsluitend het door de overheid gecontroleerde nieuws.Wil je een klein beetje weten wat er gebeurt in de wereld, dan zul je met enige regelmaat het alternatieve nieuws moeten checken. Een beetje gezond verstand kan ook geen kwaad. De huidige oorlog is een psychologische oorlog. Het vrije westen wordt klaargemaakt voor een aanval op de Russen. Of Rusland wordt net zo lang getreiterd totdat het een keer terugslaat. Dan hebben ze helemaal hun zin. Want dan kunnen ze immers beweren dat Rusland heeft aangevallen.Jammer dat zo weinig mensen echt wakker zijn.Zelfs een klein kind dat een beetje nadenkt kan begrijpen dat Rusland nooit mensen zou vergiftigen met een gif wat alleen in Rusland te koop is. Dat zou geen enkel ander land doen en de Russen dus ook niet. Het is vergelijkbaar met iemand vermoorden en daar bewust een paspoort achterlaten van de "zogenaamde dader."  Maar ... Het gaat tegenwoordig niet meer om bewijzen maar om de schijn.

Piet op 25-03-2018 17:25

Als er een aanslag in het centrum van Salisbury is gepleegd, waar zijn dan de camerbeelden van de daders? Tegenwoordig hangen er in elke stad meer dan genoeg camera's, zowel van partikulieren, horeca als de overheid.

Dit stinkt aan alle kanten!

Benny op 25-03-2018 18:09

Ik denk eerder dat de antichrist de Islam overwindt,want de islam brengt geen vrede,de antichrist,,valse schijnvrede,,Juist omdat dan de islam geen/minder invloed heeft,zal men de ac verwelkomen en hem achterna lopen en hem als ,,verlosser,,zien.Ik weet niet of ik  aan het rechte eind heb,maar het is mijn iedee.Want de islam brengt geen vrede,ook geen valse

Dirk op 25-03-2018 18:41

Wat is de naam van de vader Gerrit

Sharkey op 25-03-2018 19:01

@rescue op 25-03-2018 16:56

Mag ik u er op attent maken dat het Oekrainse leger ook nog over bukk raketten beschikking had ten tijde van de ramp. Bovendien welk motief zou Rusland of de seperatisten hebben gehad? Erg triest maar ik denk dat deze mensen zijn omgekomen door een valse vlag operatie.

https://www.youtube.com/watch?v=uIDbpVk0b9k

https://www.youtube.com/watch?v=dOeS7b8_s60

Misschien mag ik u adviseren nog wat verder zoeken op Utube "MH17" en het demoniseren van Rusland en het wordt steeds duidelijker hoe de vork in de steel zit. 

Tom Hendrix op 25-03-2018 19:02

@Gerrit S: 17.07. uur. Ben het helemaal met U eens.

wardje op 25-03-2018 19:26

Resolutie 1743, "Europees".  @Gerrit S op 25-03-2018 17:07    Het is geen resolutie  van een van de Europese instituties.  Hij is opgesteld en afkomstig van een groepje van tientallen  europese parlementariërs met dezelfde meningen,   de zg. Parlementary Assembly of the Council or Europe.   https://en.wikipedia.org/wiki/Parliamentary_Assembly_of_the_Council_of_Europe      -----    Ik ben het met U eens  dat wat Bat Yeór schrijft over wat is gebeurd in het jaar 1975, vrij overtuigend is, en dat zij en Oriana Fallaci moedige pioniers zijn geweest. 

U schrijft: "door het westen [zijn] onder leiding van de amerikanen (lees: illuminatie/jezuieten/black nobility) al jaren de meest gruwelijke oorlogsmisdaden gepleegd.."   Het woord illuminatie betekent voor mij alleen iets concreets en aanwijsbaars als daarmee wordt bedoeld de 'Beierse' illuminaten. 

wardje op 25-03-2018 19:27

Dank, Xander, voor deze heldere opsomming van feiten.

Bambi op 25-03-2018 19:43

Daar heeft u eens groot gelijk in,wat u ons laat weten.

Gerrit S op 25-03-2018 20:21

@Tom Hendrix, tijd is kort, het is noodzakelijk dat wij elkaar opbouwen, Shalom.

@Dirk. Over de Naam van de Heilige Vader zijn Bijbel geleerden het over het algemeen eens, en er zijn verschillende die als correct worden gezien, natuurlijk om ieder misverstand uit te sluiten spreek ik altijd over de God van Abraham,Isaac en Jacob. Sommige oude Bijbels gebruiken het tetragrammaton JHWH, weer andere Jaweh, Jah en Jehovah. Maar allen worden als correct beschouwd.

Wanneer iemand oprecht spijt heeft en zijn zonden bij Christus en God beleid, omvergeving vraagt met een oprecht hart en vanaf dat moment de geboden onderhoud zal toegang krijgen tot het Koninkrijk van De Vader en De Zoon.

Onze Vader die in de hemelen zijn "uw" naam worden geheiligt "uw koninkrijk" komem..

Gerrit S op 25-03-2018 20:29

@wardje, 

De gehele wereld ligt in de macht van de goddeloze. – 1 Joh. 5:19

Een ander geluid op 25-03-2018 20:33

Sharkey op 25-03-2018 19:01

Een false flag...... waarvoor, als ik vragen mag ?

Russische overname van de Krim en actieve militaire bijstand in de Donbass waren aanleiding voor sancties tegen Rusland. Daar was het neerhalen van de MH 17 niet voor nodig ! Het neerhalen van de MH 17 is ook nooit door het westen gebruikt voor militaire actie in de Oekraïne. Een false flag starten door een toestel van de burgerluchtvaart uit de lucht te halen en dan vervolgens "de keutel intrekken" (sorry voor de woordkeuze) lijkt me dus een theorie, die gelijk de prullenbak in kan.

Mijn persoonlijke overtuiging is, dat de Oekraïense luchtmacht aanvallen uitvoerde op de separatisten op het moment dat de MH 17 in de buurt was. Rusland heeft daarop de buk afgevuurd op de gevechtsvliegtuigen, maar die kunnen een buk ontwijken en een verkeerstoestel niet. Oekraïne heeft schuld omdat het land het luchtruim niet gesloten had voor de burgerluchtvaart en misschien zelfs opzettelijk de MH 17 als menselijk schild heeft gebruikt en Rusland heeft schuld omdat ze willens en wetens het risico namen een verkeerstoestel te raken in plaats van de gevechtstoestellen. Een misselijkmakende onverschilligheid over collateral damage ! Dat is de reden waarom zowel Rusland als de Oekraïne niet de echte radarbeelden willen vrijgeven. De een komt een paar jaar later met fake beelden en de ander claimt dat de radar uitsond. ja-ja. 

Ik denk overigens dat daarnaast de USA / Navo ook over radar en satellietbeelden beschikken, die haarfijn aangeven wat er echt gebeurd is. Maar, dat zal geopolitiek wel niet zo goed uitkomen.

Anna op 25-03-2018 20:45

Een aloud, zelfs ” profetisch “ Adagium wat steeds sterker wordt in de hele  wereld; De leugen regeert. 

Cefas op 25-03-2018 20:49

Rutte zei t.a.v. de vergiftiging van de voormalige Russische dubbelspion en zijn dochter in Salisbury het volgende: Bewijs hebben we niet nodig, vermoedens is voldoende om de Russen de schuld te geven. Is hij nu helemaal van het lotje getikt. Wat een arrogantie! Schuld is pas bewezen als er hard bewijs is geleverd.

 

Heeft u daar een bron- link van ? Mod.

Gerrit S op 25-03-2018 21:03

@Tom Hendrix

Wanneer u de interesse hebt is het korte filmpje van Dr. David Reagen misschien iets voor u. Normaal heb ik het niet zo op die Amerikaanse evangelisten, maar hij vat het wel heel gooed samen.

https://youtu.be/tRL83VxZTSI

Matthéüs 24:32 Leert dan van de vijgeboom deze les: wanneer zijn hout reeds week wordt en de bladeren doet uitspruiten, weet gij daaraan, dat de zomer nabij is.

 

Israël is de vijgeboom. De les van de vijgeboom is dat het fysieke herstel van Israël sinds 1948 in gang is gezet. Sinds die datum heeft de wereld de geboorte mogen meemaken van de staat Israël in het oude land van hun vaderen. Geen enkele vorige generatie heeft dit teken mogen zien en dat geeft aan hoe laat het is op Gods tijdklok. Zoals de voorzegde rampspoed over de kinderen van Israël is gekomen, zo zal ook de zegen over hen worden uitgestort. De Bijbelse profeten vertellen dat het herstel van Israël, en geen andere gebeurtenis, het teken zou zijn dat het aftellen is begonnen. Het herstel van Israël is een waar mirakel, het is een Gods wonder! Het is wonderbaar dat wij vandaag in een tijd leven waarin wij mogen zien dat alles voor de grote dag van de wederkomst van de Here Jezus in gereedheid wordt gebracht. Israël is terug in het land dat God onder ede aan hen heeft beloofd.

Met Dank AAn Franklin terhorst.

Derk op 25-03-2018 22:18

En "antichrist" trekt op de achtergrond aan de touwtjes. Alle anderen zijn "puppets" en vormen de tentakels van de Octopus. Maar de "Octopus" is de ware antichrist. Wie oren heeft....

mientjei op 25-03-2018 23:37

@ cefas  20.49  zelf heb ik deze uitspraak van Rutte niet gelezen, maar als hij dit heeft gezegd, is dat sharia.

mientjei op 25-03-2018 23:40

De britten willen trouwens het gif niet laten onderzoeken, nou euuuuuu

Lodewijk op 26-03-2018 02:33

De formule voor Novichock staat in een boek dat al in 2008 uitgegeven werd. Hier staat het te koop op Amazon:  https://www.amazon.com/State-Secrets-Insiders-Chronicle-Chemical-ebook/dp/B001U3YUU2/ref=mt_kindle?_encoding=UTF8&me=

Hier staat de formule: https://russia-insider.com/en/novichok-could-only-come-russiaor-anyone-who-bought-816-book-amazon/ri22800 

Omdat Novichock niet echt werkt -het is nep- wil Rusland er graag een monsterje van ontvangen, maar dat will het VK uiteraard niet. Het moet wel iets zijn geweest wat de Britse geheime dienst zelf heeft gemaakt en als valse vlag heeft gebruikt. De massa moet genoeg haat tegen Rusland worden bijgebracht dat het instemd met een oorlog tegen Rusland.

Tom Hendrix op 26-03-2018 07:29

@Gerrit S: 21.03. uur, op 25/3. Dank voor uw reactie, Gerrit.

Hubert Luns op 26-03-2018 10:03

In alle sectoren van de maatschappij zien we dat de bewijslast omgekeerd wordt, d.w.z. je bent schuldig totdat jouw onschuld bewezen is - ook t.a.v. financiële transacties en de fiscaliteit en dat tot in het absurde toe. Tenslotte zal deze zwarte vloed ook de kleine burger bereiken. Dan is het punt bereikt dat de maatschappij zal zijn overgeleverd aan een aantal onscrupuleuze psychopaten, en kunnen we alleen nog maar nostalgische liedjes zingen, zoals "O Nederland, geef mij rijst met kouseband!"

Anna op 26-03-2018 10:11

Gerrit S 21.03 uur. 

U noemt Franklin Ter Horst in uw reaktie op Tom Hendrix. 

Dit is een uitstekende website met veel actuele Bijbelse informatie. Momenteel is hij bezig met de schaal en de daarop volgende Bazuin oordelen uit het boek Openbaringen aan Johannes te bespreken. Goede informatie. ! Zeer aan te bevelen! 

Jaantje op 26-03-2018 13:12

rescue:U comment is volgbaar en redelijk tot dat u als bewijs(enigste) aanvoert dat de MH17 door de russen is neergehaalt omdat de BUK van russische makelij is.

Kort door de bocht imop.

Rusland handelt net als de rest van de wereld(Amerika/Frankrijk,Duitsland, enz) in wapens.

Die worden niet enkel gekocht voor de show die worden gebruikt.

En de koper/gebruiker is dan verantwoordelijk.

Wat er nu gebeurt is men verzaakt onderzoek naar de dader/schuldigen eigenlijk misleidend door maar op de afkomst van die BUK te hammeren.

Volledige onzin en gevaarlijk voor de rechtspraak.

Stel iemand(onbekend) slaat een ander de hersens in met een houten plank van Bruynzeel is het dan mogelijk om Bruynzeel als schuldige aan te wijzen?

Of bruynzeel aan te zetten de dader te vinden?

Waanzin.

Ike op 26-03-2018 13:16

@Een ander geluid op 25-03-2018 20:33

Klopt weer niks van.

De terugname van de Krim door Rusland was inderdaad een aanleiding voor sancties. Maar voor de NATO was de Krim een hoofddoel om de EG en de NATO later uit te breiden met Oekraïne. De Krim is een hele belangrijke militaire uitvalsbasis en is een belangrijke plek waar een warm zeewater marine voor de Russen kan worden bevoorraad.

Geen militaire acties van de NATO? Zij hebben de Maidencoup gesteunt en de terroristen opgeleid in Polen en toen de MH17 was neergeschoten konden ze officieel niet bij het wrak komen. Feitelijk waren de terroristen toen bezig met beschietingen van alle getuigen om er zoveel mogelijk uit te schakelen.

Oekraïne is in verschillende opzichten belangrijk voor het Westen. Zij denkt (met de familie van Biden en John Kerry) dat er veel schaliegas te winnen is in de Oekraïne en dat de landbouw in de Oekraïne een hele grote 'boost' kan krijgen door Westerse machines te verkopen en Westerse zaden te gaan verkopen. Ook de schaliegas kan natuurlijk gewonnen worden met machines uit het Westen door Westerse oliemaatschappijen.

Verder droomt men in de NATO van een NATO leger aan de grens met snelle reactieeenheden aan de van Rusland. Kennelijk heeft U weer alle filmpjes gemist met NATO materieel dat voor oefeningen naar Polen werd gebracht. Weet U of al het materieel, tot en met de laatste kogel weer terug is gekomen?

U komt weer met dwaalspoor over de Bukraket en dat hij wel afgevuurd moest worden door de Russen etc. etc.

U gaat daarmee voorbij dat er jets in de lucht waren die door de Israeli's geupdate waren om op veel grotere hoogte te vliegen en rakketten konden voeren die een beter matchend schadepatroon konden veroorzaken. Eigenlijk is het niet zeker of een Buk de MH17 heeft neergehaald en het is ook niet zeker of de Russen een Buk lanceerinrichting in de buurt hadden. Dat de Oekraïniers er een hadden en jets in de lucht en dat ze graag het verkeersvliegtuig hadden neergehaald dat volgens een vluchtplan in de lucht had moeten zijn en waarmee Poetin op de terugweg was is vrij zeker. Georgische of OekraInse jets of een Oekraïnse Buk kan de MH17 neergehaald hebben.

Niks is zeker. Behalve dat de NATO en de EG gigantisch profiteert van een nieuwe koude oorlog en graag zijn rakketten en zijn snelle reactieeenheden zou plaatsen bij Rusland en graag anderen het vuile werk op laat knappen....

Alleen Uw laatste opmerking zal waarschijnlijk kloppen. De werkelijke radarbeelden komt de internationale geopolitiek niet uit.

Zelf zou ik overigens niet graag dingen eten uit de Oekraïne (Tjernobyl) of door de gasleidingen zien stromen naar het Westen. Ik zou ook tegen het sturen van troepen naar het gebied zijn. Maar ja, het Westen stuurt daar natuurlijk het schorem van het schorem naartoe. Rechtsextremisten die met de seperatisten mee willen vechten en eenheden van Intelligence Services........ Ze doet alles voor het uitbreiden van de Westerse dictatuur. Daarbij ga ik niet voorbij aan het feit dat zowel de Russen als de Chinezen ook een rechtse dictatuur hebben.

De geheime diensten gebruiken de politici als pionnen in hun schaakspel.

Kazimir op 26-03-2018 13:46

Erdogan kan zo maar 1500 Koerden vermoorden, maar owee als er in Engeland een dubbelspion gedood wordt, dan is de wereld te klein.

Jasper op 26-03-2018 14:12

@mientjei

Dat gif moeten ze meteen laten onderzoeken!

Koddebeier op 26-03-2018 15:32

Groot Brittannië is een ziek land met een verrot rechtsysteem en een tot op het bot verrot poliie apparaat en met de politici is het niet veel beter gesteld !

JP op 26-03-2018 16:18

@Ike op 26-03-2018 13:16

"Spaar je asem Ike" ;-)

Alhoewel, het is een verademing om weer eens jouw commentaar te vernemen. Gr JP

Piet 1 op 26-03-2018 16:25

Cefas op 25-03-2018 20:49,

Inmiddels bevestigd op de radio 1 in een programma vanaf 15.30 uur. ...zie uitzending gemist.

Gerrit S op 26-03-2018 17:19

@Anna, De website van Franklin Ter Horst is de enige die ik na meer dan tien jaar lezen nog nooit op een onwaarheid heb kunnen betrappen (!) verder heefd de Bijbelse kennis van die man mij enorm geholpen bij mijn ontwaken, wat een lang en pijnlijk proces was. Want ontwaken is vaak een persoonlijk proces waar je vaak alleen door heen moet.

Meer dan tien jaar geleden kreeg ik het stempel op mij van complotgekkie, en toen ik mij naar 12 jaar Bijbel studie uiteindelijk ook nog aan God heb opgedragen via De Heer Jezus/Yeshua, waren de rapen helemaal gaar! Ik kom uit een wereld van party-people waar feesten, uiterlijk en matrialisme bepalend waren/zijn.

Het kon dus niet anders dan dat er een scheiding moest komen, want vriendschap met de wereld is vijandschap met God. uiteindelijk groeide de overtuiging zo krachtig in mij dat ik ervan doordrongen raakte dat De Bijbel werkelijk het woord van God is, en De Heer Jezus/Yeshua zijn eniggeboren zoon.

Mijn vroegere leven is weg en nou probeer ik dag in dag uit christus te volgen en geboden te onderhouden, iedere dag opnieuw moet ik om kracht en raad vragen omdat vol te houden. En het is noodzakelijk dat broeders en zusters in het geloof elkaar opbouwen, zeker nu het besluit van dit samenstel van dingen gaat komen.

Ik heb ook gezocht naar een gemeenschap maar die heb ik helaas niet gevonden. Overal waar ik ben geweest onderwijzen ze valse leestellingen. Bij JH getuigen, de rooms kk, evangelische kerk, etc etc. Of het is ze te doen om geld en macht of ze vertellen gewoon dingen die niet waar zijn, zo als: Jezus is God, en God is Jezus.

Het is zeer kwalijk want ik vind niemand die mij dopen wil, en niemand die ik goed genoeg vind om mij te laten dopen.

Heel veel sterkte en hou vast aan de Vader en De Zoon.

Rienus op 26-03-2018 18:15

Sorry hoor maar mensen blijven ook min of meer de ellende in stand houden. Als je naar verkiezingsuitslagen kijkt dan is het dus vooral heel erg voorspelbaar allemaal. Nederland beerput en nu blijkt dat het letterlijk zo is. Maar de VVD die dit aantoonbaar allemaal mogelijk maakt voor de vrinden staat weer trots bovenaan. Jammer voor het nageslacht, maar hé wie dan leeft...

Tom Hendrix op 26-03-2018 18:57

@Ike: 13.16. uur. Ben het volledig met U eens. En zeker, omdat ik 100% nog weet, dat na de "val", van de Berlijnse muur; de USA en de EEG en Nato, hadden beloofd dat ze zich Niet, zouden uitbreiden naar het oosten. En dat, Dat, hebben ze juist wel gedaan. Over gebroken beloften gesproken.

Tom Hendrix op 26-03-2018 18:58

@Gerrit S: 17.19. uur. Amen!

Een ander geluid op 26-03-2018 19:32

Ike op 26-03-2018 13:16

U haalt de tijdslijnen weer eens vreselijk door elkaar !

22-2-2014 hebben 328 (van de 447) leden van het Oekraïense parlement voor de afzetting van Janoekovytsj gestemd. MH 17 is op 17-7-2014 neer gehaald. Vijf maanden later.

Dus als u mijn reactie goed gelezen had, had u kunnen zien dat ik aangaf dat de EU / Navo het neerhalen van de MH 17 nooit gebruikt hebben als excuus voor militaire actie. Mocht u dat anders zien, dan aub concrete voorbeelden van na 17-7-2014 !

Klopt, dat Oekraïne zowel voor Rusland als voor de EU / Navo strategisch belangrijk is. Ik denk echter, dat het aan het Oekraïnse volk is om een keuze te maken tussen Moskou en Brussel. Daar gaan u en ik niet over en ook de grootmachten niet !

Verder staat het de Navo vrij om wat voor eenheden en materieel, waar dan ook binnen het Verdragsgebied te stationeren. Om in die regio een conventioneel evenwicht met Rusland te bereiken mag er nog wel een flinke schep boven op.

Het valt te bezien of er veel schaliegas in de Oekraïne te vinden is en of die economisch rendabel te winnen valt. Polen was eerder al tot het nieuwe Koeweit van de wereld benoemd en daar valt nul komma nul - niets - nada - noppes rendabel te winnen. U verkoopt op dit punt wel vaker de huid voordat de beer geschoten is.

Ook uw opmerking dat de EU graag materieel plaats aan de grens bij Rusland klopt niet. Sinds 1990 steekt West Europa geen cent meer in zijn leger. Zoals XN onlangs al aangaf, stellen de Europese navo legers "geen ruk voor". Zelfs de oorlogen in Oekraïne, Syrië en onbetrouwbare stennismaker Erdogan zijn voor Europa geen aanleiding om geld in een geloofwaardige defensie te steken. Men besteedt het geld liever aan het binnenhalen en pamperen van de miljoenen (moslim) migranten. Ook dat kunt u hier lezen, mocht u mij niet geloven !

jottum op 26-03-2018 23:07

Als de russen ballen hebben, zeggen ze per direct alle leveringscontracten met europa voor gas op en zetten de leveranties stil en verhogen de prijs drastisch, naar 2 euro per kuub. En wie wil kan per vooruitbetaling opnieuw een contract afsluiten. Zal de russen pijn doen, zal de europese gewone man pijn doen, maar die steekt dan maar de brand in nachtwacht en louvre en ander brandbaar spul voor koken en warmen.

vlokje op 27-03-2018 00:08

Ik krijg en beetje medelijden  met de russen, mag dat?

 die leugens hebben bij mij alleen maar averechtse werking, oeps misschien verkeerde tactiek?

rescue op 27-03-2018 10:32

@Gerrit S

Misschien kan mijn boekje je helpen, De Maranatha Code.  Geen dominaties.

Ike op 27-03-2018 11:56

@Een ander geluid op 26-03-2018 19:32

Ik denk dat ik werkelijk volledig mijn tijd verspil door Uw propaganda te beantwoorden, maar ik vind het dermate giftig dat ik de onzin even onschadelijk zal maken voordat mensen het als feiten gaan lezen wat U opschrijft.

Bedankt ook weer dat U weer een aantal punten onbeantwoord laat, die U gewoon niet kunt weerleggen.

Het neerhalen van de MH17 was mogelijk zelf een actie van de NATO en anders één van het schorem dat ze steunden. De opstandelingen in Oekraïne waren eerst getrained in Polenb voordat de de strijd in de Oekraïne begon. Polen is een lid van de ? en de ?.....

Europese politici met o.m. een van Baalen en een Belg staan schreeuwen bij demonstraties in Oekraïne. Er zijn verhalen over Letse scherpschutters die op de mensen schoten.

Vergeet niet dat Prins Bandhar van SA de Russen ook had bedreigt met acties van Tjetjenen bij de spelen van Sochi als ze Intelligence Services en Al Qaida (De database van moslim huurlingen) niet hun gang lieten gaan in Syrië. Wie werden er getrained in Polen, voordat de strijd in de Oekraïne begon? Rechtsextremisten uit Europa en eenheden uit het MO. (veelvuldig zijn daar url's van artikelen over gegeven....

De voormalige premier van Oekraïne die na de coup van Maiden een functie kreeg, had Rusland al eerder bedreigt met kernwapens. Omdat Westerse politici die overname steunden en zeiden voor de EG en de VS te spreken, droop de steun voor de machtsovername ervan af.

Vlak na het neerstorten kon niemand van de officiële onderzoeksteams die niet begeleid werden door de Oekraïnse terreureenheden, omdat zij artilleriebeschietingen uitvoerden rond de plek van het ongeluk (op evt. getuigen).

De Nato heeft ooit met Gorbatsjov afgesproken dat het nooit zijn beste eenheden zou laten oprukken tot aan de Russische grens nadat de muur in Oost Berlijn neerging. Die afspraak heeft de NATO later ontkent en naast zich neergelegd.

Deze afspraak zorgde voor een ontspanning in de relaties, zolang men zich daaraan hield. Kleinere legers zorgden voor minder banen bij defensie en minder wapenverkopen aan de regeringen en zorgden voor verkopen van overtollig materieel en slecht onderhoud en eerst een vredesdividend (bezuinigingen op defensie) en door verkeerde besteding van dit vredesdividend zorgde dit voor economische teruggang.

Sinds wanneer claim ik dat het schaliegas rendabel te winnen valt en iets geweldigs is? Ik verhaal alleen maar dat de families van Joe Biden en John Kerry belangen daarbij hebben. Iets dat ook al is weergegeven met diverse artikelen en de url's van die artikelen. Schaliegas is overal een grote claim en overal levert het gevaren op en kosten om het niet af te fakkelen.

Alleen bij zeer hoge opbrengsten en lage kosten is dit rendabel. Ik claim daarin geen zekerheden. Iki ben daar zelfs geen voorstander van. Maar wellicht was U op zoek om te horen dat ik tegenstander ben?

Wat U zegt over het geld naar defensie is ook onzin. Defensie wil het recht behouden om later de niet bestede gelden tijdens 'rustige jaren' later te claimen voor de aanschaf van nieuwe wapensystemen. Iets waarbij de aanschaf van de Jack 'S Faaljager 35 hoog op de verlanglijst staat. Het wrak dat gebasseerd is op de Yakolev 141. Verder heeft defensie ontwikkelingssamenwerking mee laten betalen voor acties bij noodhulp en konden we materieel alleen maar tegen een lagere prijs verkopen, omdat Arabieren betere deals kregen van bijvoorbeeld Duitsland. Oude F16's vlogen nog door in Turkije.

Nu steld de luchtmacht dat we wel de F35 moeten kopen en meer geld vrij moeten maken (de kosten worden verschoven naar het onderhoud en de bijbehorende wapensystemen). De marine wil nieuwe onderzeeboten. De kosten lopen zo op, dat men daarom meer steun wilt voor het Europeese leger dat natuurlijk ook een Europeese minister van defensie nodig heeft volgens de EC en volgens de VS hoeft dat niet, omdat zij de macht uitoefend over de NATO.....

U claimt stellingen die ik niet stel en vergeet hoe de werkelijke verhoudingen in elkaar zitten.

In Syrië worden Westerse wapensystemen als TOW's en Japanse Toyota's gebruikt door Intelligence Services en De Database(Al Nusrah of Al Qaida of hoe de favorieten van de NATO, deze week heten) en vechten daarnaast Westerse en Israëlische special forces en Turkse troepen voornamelijk met QWesterse wapensystemen.

De officiële legereenheden vechten met het beste materieel dat binnen de legers te krijgen is. Maar De VS besteld bijvoorbeeld nieuwe anti tank TOW systemen en rakketten en verkoopt de oude aan SA en Koeweit en die leveren hun oude systemen en gifgas aan de terreureenheden die Assad's leger bevechten.

Pedofielen uit die landen trouwen moslimmeisjes in de vluchtelingenkampen en regeringen sturen de mannen naar het front of weigeren deze op te nemen in de Westerse landen, omdat ze of voor Assad zijn of er tegen zouden moeten vec hten.

Ook dat had U kunnen lezen als U de artikelen en URL's had gevolgd. De Soenitische IS en andere terreureenheden die In Turkije en Jordanië voor het overlopen naar IS en andere terreureenheden in Syrië vechten krijgen Captagon (soort speed waar ze ook euforisch en geil van worden) om zich dood te vechten en nog meer rampspoed te brengen in Syrië en Irak. Bekend patroon van eerdere Westerse oorlogen (drugs voor de soldaten om harder te vechten en drugs na terugkomst om van de eerste drugs af te komen). Drugs en wapens aan de terreureenheden werden in eerdere door het Westen gesteunde conflicten verhandeld door eenheden van de CIA of hun voorloper of ingehuurde eenheden.

In Nederland (Nassaukade, Amsterdam) stond ooit de grootste cocaïne fabriek tijdens WWI zodat de soldaten hun hoofd boven de loopgraven uitstaken. In WWII gaven de Duitsers speed aan hun soldaten en in Vietnam kregen ze pilletjes om wakker te blijven en verkocht de Vietcong slechte heroïne aan de vijand en gaf ze ook opium aan hun eigen soldaten. De legers en regeringen traden hard op tegen de handel in hasj en marihuana omdat de gebruikers daarvan alleen mar vrede wilden. LSD en XTC werd eerst gebruikt door soldaten om van hun nachtmerries ebn problemen af te komen an later verhandeld aan andere gebruikers. De oorlog tegen drugs is daarom vooral een oorlog om drugs en oorlog met drugs.

Alles over drugs valt ook te lezen, als U dat tenminste wilt lezen....

En ja, ik ben, ik was en ik blijf tegen drugs. De mensen die het gebruiken mede financiëren de conflicten....

Maar ja, ik geloof niet dat U echte feiten wilt lezen en graag doorgaat over valsnieuws uit de propagandamachines....

Een ander geluid op 27-03-2018 19:55

Ike op 27-03-2018 11:56

De toon van uw openingsalinea geeft al aan, dat u niet open staat voor een andere mening. Noch voor feiten en argumenten.

Alles maar dan ook alles wijst erop dat Rusland schuldig is aan het neerhalen van de MH17.

Als enige land ter wereld heeft Rusland een VN MH-17 tribunaal met een veto geblokkeerd. Dat ging zelfs bondgenoot China te ver. Waarom; het antwoord is makkelijk......

Rusland heeft de eerste weken / maanden nooit zijn invloed aangewend om de crash-site te laten beveiligen en internationaal onderzoek toe te staan.

Rusland heeft NL nooit aangeboden / toegestaan de makkelijkere en veiligere route via Rostov a/d Don naar de crashsite te gebruiken.

De Russische FSB staat aan de wieg van de 10-tallen verschillende versies en complot-theorieën, die dankbaar opgepikt worden door mensern zoals u.

Als Oekraïne werkelijk schuldig zou zijn, dan had Rusland de rode loper voor NL en de hele wereld uitgerold om aan te tonen waartoe de "fascistische criminelen" in Kiew allemaal in staat zijn. Denk u werkelijk dat KGB-president Poetin zo'n buitenkansje zou laten lopen......?

De opstand in de Oekraïne was een volksopstand, waarvoor niemand in Polen is getraind. Toen de Oekraiense oproerpolitie (anders nooit zo flauw wat geweld betreft) niet harder wilde doorpakken tegen de 100-duizenden demonstranten heeft Janoekovitsj criminelen ingehuurd om de volksopstand te breken. Toen dat niet lukte heeft hij Tsjetsjeense huurmoordenaars op de demonstranten laten schieten.

Er is bij die volksopstand geen EU c.q. Navo soldaat aan te pas gekomen. Ik denk niet dat de toespraken van Van Baalen en Verhofstadt veel aan de gang van zaken heeft veranderd. 

De toegang tot de crash-site is veelvuldig gesaboteerd door dronken separatisten (iedereen kent die beelden), daar is genoeg videobewijs van. Daarnaast had Rusland via Rostov a/d Don toegang tot de crashsite kunnen bieden. Gewoon eens een keer op de landkaart kijken. 

Navo heeft nooit iets aan Gorbatsjov beloofd, dat waren enkele westerse politici. Er is hierover nooit een Verdrag gesloten. Wat ministers of voor mijn part presidenten beloven, kan door de volgende alweer teruggedraaid worden. USA heeft klimaatakkoord Parijs ondertekend, daar haalt Trump gelukkig weer een streep door. Net als door TTIP, wat u ongetwijfeld deugd zal doen. Gaat u nu roepen dat Trump de beloften van Obama breekt ????? Moet Geert Wilders zich straks aan de beloften van vorige kabinetten gaan houden betreffende de import van nep moslim "vluchtelingen". Ik mag hopen van niet ! Politieke beloften die voor eeuwig zijn, bestaan niet. Ik hoop, dat dat eindelijk eens wilt landen !

Het is absolute onzin, dat defensie in latere jaren gecompenseerd zou worden. Wat is uw definitie van "niet bestede gelden". Als er op ontwikkelingshulp bezuinigd wordt, dan zorgt links er wel voor dat dat de volgende kabinetsperiode gecompenseerd wordt. Zoals ditmaal weer door de nepdemocraten 66. Is al vaker gebeurd. Voor defensie haalt NL al 30 jaar niet de Navo-norm. Resultaat; geen munitie (pauw-pauw.....), geen tanks, geen noemswaardige marine meer, geen fatsoenlijke oefengelegenheden voor commando's en special forces (dodelijk schietincident), gevaarlijke munitie (Mali), onderbezetting in alle onderdelen enz. enz. Er is een deltaplan nodig om de NL defensie weer op peil te brengen.

Jan op 28-03-2018 22:04

Westerse propaganda en leugens tegen Vladimir Poetin en Rusland...https://zlj13051967.wordpress.com/2018/03/24/westerse-propaganda-en-leugens-tegen-vladimir-poetin-en-rusland/

Oma op 03-04-2018 10:22

Het wordt steeds gekker...iedereen weet dat er een politiek spel gespeeld wordt om oorlog uit te lokken met Rusland door valse beschuldigingen.(nét als de leugens van massavernietigingswapens om de inval in irak te rechtvaardigen, nét hetzelfde, exact dezelfde 'werkwijze'!)

Waarschijnlijk zitten de britten, in samenspraak met de rest van de elite zélf achter deze gif aanval. Trouwens: de Russen zouden verontwaardigd moeten zijn dat een Russische onderdaan en zijn dochter vergiftigd werden op brits grondgebied? Rusland zou dus de britten moeten beschuldigen, niet andersom? En 18 landen doen dan nog mee tegen Rusland door hun russische ambassadeurs uit te wijzen? Toch overduidelijk welk vuil spel er gespeeld wordt boven onze hoofden om Rusland te provoceren en een oorlog uit te lokken!! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl