Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Superrijken kopen al jaren bunkers omdat ze weten dat er een kernoorlog komt’

Afbeelding: (1).

Analist Eric Zuesse schrijft voor The Strategic Culture Foundation dat ook de reguliere media al jaren regelmatig aandacht besteden aan de stormloop van de superrijken der aarde op –vaak luxueuze- ondergrondse bunkers. Wat volgens hem niet bekend wordt gemaakt is dat al deze jetset figuren één ding gemeen hebben, namelijk de kennis dat het Westen onder leiding van de VS een kernoorlog tegen Rusland en China voorbereidt. Slechts één miljardair of multimiljonair zou onvoorstelbaar veel ellende kunnen voorkomen door hier openlijk mee naar buiten te treden, en te eisen dat de agressieve anti-Russische koers van de VS, de EU en de NAVO onmiddellijk wordt stopgezet. Dat gebeurt echter niet, waarmee andermaal bevestigd wordt dat niemand van ‘de elite’ in Europa en Amerika ook maar een lor geeft om het lot van de gewone man, en zelfs niet dat van de hele wereld.

 

De superrijken begonnen in 2014 massaal nucleair bestendige bunkers en ook vluchthavens in meestal afgelegen oorden te kopen, en gaan daar nog steeds onverminderd mee door. Over de reden kon echter enkel worden gespeculeerd.

Die speculaties kunnen volgens Zuesse nu worden gestopt, omdat de rijksten zonder twijfel nauwe connecties hebben met de machthebbers, degenen die in de regeringssteden aan de touwtjes trekken. Die hebben dan ook geen vermoedens, maar kennis van wat het Westen voor de mogelijk al nabije toekomst heeft gepland: een kernoorlog tegen Rusland en China. Deze kennis mag echter beslist niet worden gedeeld met het volk, want dat wordt in die komende oorlog volledig opgeofferd.

Fascistische neonazi staatsgreep in Oekraïne kantelpunt

Het fatale loslaten van het aloude MAD principe, (Mutual Assured Destruction, Gegarandeerde Wederzijdse Vernietiging), dat tientallen jaren een wereldwijde kernoorlog voorkwam, gebeurde in 2006 onder president George Bush. Het duurde echter tot 2014 voordat duidelijk werd waar de VS op uit is. In dat jaar steunde en organiseerde de regering Obama namelijk een fascistische, neonazistische staatsgreep tegen de democratisch gekozen regering in Oekraïne*, en hielp het een extreem anti-Russisch regime aan de macht dat geen gelegenheid onbenut liet (en laat) om de NAVO proberen over te halen tot militaire actie.

(* per hoge uitzondering publiceerde de officieuze regeringskrant The Hill op 9 november 2017 een artikel met tal van links en hooggeplaatste bronnen die bevestigden dat ‘de realiteit van neonazi’s in Oekraïne verre van Kremlin propaganda is’. Het schandaal dat het Westen dus inderdaad een neonazi-regime steunt en bewapent, wordt nog altijd volledig genegeerd door onze ‘kwaliteits’media.)

Dat is in zoverre gelukt, dat de NAVO sindsdien grote hoeveelheden –voornamelijk Amerikaanse- troepen en materieel aan de grenzen met Rusland legert, en tevens moderne wapens aan het illegale regime in Kiev, dat nog steeds een racistische militaire campagne tegen de Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land voert, is gaan leveren.

Een kernoorlog tussen Amerika en Rusland is binnen een half uurtje voorbij. De rijken en machtigen moeten er daarom voor zorgen dat ze tijdig weten wanneer de NAVO de in Washington, Brussel, Berlijn, Londen en Parijs geplande ‘preventieve’ kernaanval op Rusland (en mogelijk ook China) gaat uitvoeren, want anders hebben ze zelf geen tijd meer om te vluchten. Daarom zullen ze zich massaal per heli en per vliegtuig naar hun vluchtoorden begeven zodra het signaal komt dat de aanval nabij is.

NAVO werd agressieve alliantie gericht tegen Rusland en China

Elk van deze miljardairs en multimiljonairs had er volgens Zuesse voor kunnen kiezen om de frauduleuze anti-Russische leugenpropaganda van het Westen aan de kaak te stellen, alsmede het bedrog dat de NAVO sinds het einde van de Koude Oorlog enkel een ‘defensief’ bondgenootschap is geweest. Het tegendeel is het geval; de NAVO is een agressieve alliantie geworden die zich vooral richt tegen Rusland en China, alsof de Koude Oorlog nooit werd gestopt (en dat werd deze ook niet, behalve dan in Moskou en Beijing, waar men nu heel goed beseft dat het Westen in 1990 heeft gelogen, en men noodgedwongen ook afstand heeft moeten doen van het MAD principe).

De toonaangevendste Amerikaanse wetenschappers erkenden op 1 maart 2017 dat het nucleaire moderniseringsprogramma van de VS erop gericht is om ‘de capaciteit te hebben om een kernoorlog uit te vechten en te winnen, door de vijanden met een ‘first strike’ verrassingsaanval te ontwapenen.’

Zuesse: ‘Natuurlijk weten alleen de beste insiders van de insiders van te voren van deze ‘verrassingsaanval’ (anders zou het geen verrassing meer zijn, en zou het voordeel van deze ‘first strike’ weg zijn). Een nucleair-bestendige bunker heeft naar verluid zo weinig ruimte, dat alleen de mensen die ze kopen tot die enkelingen (met voorkennis) zullen behoren (natuurlijk zal voor hoge regeringsofficials elders worden gezorgd).’

Niet één rijke of machtige heeft kant van het volk gekozen

Helaas heeft nog niet één superrijke of machthebber de kant van de gewone man gekozen. Allemaal hebben ze –surprise surprise- enkel hun eigenbelang op het oog. Tenminste, als je dat zo kunt noemen, het even kortzichtige als absurde idee dat een kernoorlog tegen Rusland en China te ‘winnen’ valt, en het ‘einde van de wereld’ in een ondergrondse bunker zonder al te veel problemen kan worden overleeft.

‘De psychologische realiteit die lang WO-3 heeft afgewend, is compleet verdwenen,’ waarschuwt Zuesse. ‘En de mensen die dit hebben veroorzaakt kopen nu al die nucleaire bunkers voor zichzelf.’ Hoeveel ‘professionele’ media in Amerika, Europa en Nederland berichten over deze realiteit? Zoals geschreven zou één superrijke of machtige al het verschil kunnen maken. Helaas hebben ze er allen voor gekozen om tot de ‘uitverkorenen’ te behoren die de door de Westerse globalisten geplande kernoorlog zullen overleven, ten koste van bijna alle andere mensen.

Eén van de commentaren onder Zuesse’s artikel is veelzeggend: ‘Als hun lijfwachten hen niet te pakken krijgen, dan mensen zoals ik wel. Wij zijn mensen die de rest van ons leven zullen gebruiken om hen uit hun bunkers te graven, hen alles af te pakken, en hen dan voor de wolven te gooien – letterlijk.’

 

Xander

(1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Twanneman op 13-03-2018 14:29

Als dit zo is, waar maken de superrijke sportlui, filmsterren, (machtige) regeringsleiders, zaken mannen etc. etc. zich dan druk om, ik bedoel E. Musk bijvoorbeeld, waarom zou hij dan zoveel moeite doen om zijn ruimte programma verder te ontwikkelen? Om te overleven misschien in de ruimte? Onzin.

Trump, als hij weet dat de grote oorlog eraan komt, zou hij zich dan nog zo druk maken?

Zouden filmsterren dan nog steeds films maken?

Helaas weet niemand wat ons te wachten staat EN binnen welke termijn....

jawel op 13-03-2018 14:57

Veel plezier 500 jaar in de bunkers , kom je eerder eruit dan sterf je alsnog op termijn door de inmense straling en een onleefbare planeet .  

De mens is door en door slecht heb ik al meerdere keren aangegeven , hoe meer geld , des te meer macht .

Emile op 13-03-2018 15:05

Als heel Rusland en heel China nucleair platgegooid zouden worden zonder tegenaanval (we praten over een vijfde deel van de totale landmassa op aarde) dan zou door de nucleaire fallout en de ellende die daarna ontstaat iedereen het leven laten

Tom Hendrix op 13-03-2018 15:38

Eigenbelang is nog altijd het grootste belang geweest, zeker als men totaal van God "losgezongen",  is, en de ziel aan de duivel verkocht heeft. Helaas, is dat bij de hebzuchtigen der aarde, voornamelijk het geval. " ikke,ikke,ikke", en de rest mag "stikken", is hun adagium. Maar de Here kent hun wegen, en deze zullen doodlopen. Eens met het artikel.

Arie op 13-03-2018 15:46

Ze doen maar!

Ik ben liever met mijn gezin bij God in het Paradijs als bij die malloten c.q psychopaten die denken alle wijsheid in pacht te hebben!

rescue op 13-03-2018 16:00

Ja, ze willen al lang de wereldbevolking terugbrengen tot een 500 miljoen. Voor hen telt alleen de elite.     Maar er wacht hen een verrassing, er komt een aardbeving die er nooit geweest is en nooit meer zijn zal.    Niemand van die hol- en grotbewoners zal dit overleven.

Eelke Piers op 13-03-2018 16:13

Het signaal dat er een oorlog begint is dus dat de superrijke in hun bunkers kruipen. Rusland en China hoeven dus alleem maar wat van deze goozers in de gaten te houden zodat ze tijdig gewaarschuwd zijn.

Ook de raketten zijn een paar uur onderweg. Rusland en China hebben dus ook nog de tijd om de meeste rotzooi af te vuren.

ohje op 13-03-2018 16:36

Maar wat voor leven heb je dan.

Anna op 13-03-2018 17:04

Zwitserland: Zo gek nog niet. Sinds de vorige “ koude oorlog” in de jaren ’60, 70. Is het in Zwitserland verplicht om in ieder huis een atoom vrije schuilkelder te bouwen. Is het niet mogelijk om in een huis z’ on kelder te bouwen dan moet men tijdens de bouw van het huis betalen aan de collectieve schuilkelder in het dorp waar het huis staat. De grootte van het huis bepaald tevens het aantal personen wat plaats mag nemen in de kelder....... Regelmatig worden er ook oefeningen gehouden die zeer realistisch zijn. Zo werd een aantal jaren geleden een week lang en hele woonwijk in Lausanne “ ondergronds “ gehouden. 

Maar ik weet dat dit artikel toch “ dieper steekt” dan wat we lezen. De wereld maakt zich klaar voor de totale eindstrijd. En wat er ook gebeurt..... Luther zei het al: “ Gods woord houd stand in eeuwigheid, en zal geen duimbreed wijken” En Zacharia zag het al en schreef  door Gods geest geleid,  op: Dan zal dit de plaag zijn, waarmee de Here alle volken zal treffen , die tegen Jeruzalem zijn uitgerukt: Hij zal ieders vlees  terwijl hij nog op zijn voeten staat, doen wegteren, en ieders ogen zullen wegteren in hun kassen, en ieders tong zal wegteren in zijn mond. Ja ten dien dage Zal er onder hen een grote  door de Here bewerkte ontsteltenis wezen,en ieder zal de hand van een andergrijpen, en ieders hand zal zich tegen die van de ander verheffen......

Dan komt het erop aan dat we weten Dat Christus Koning is en dat Hij onze zaligmaker  is, dat we een persoonlijke relatie met Hem hebben....... en dat Hij  leeft! En dat hij terug komt naar deze aarde en deze aarde vol met zijn gerechtigheid en waarheid zal vullen...... Maar voordat het zover is zal deze aarde gelouterd worden met vuur.....zegt Petrus!!!!!  van atoombommen???? Het begint er veel op te lijken.... Shalom Anna

Tycho op 13-03-2018 17:23

Dit artikel is alleszeggend; commentaar overbodig.  

Tom Hendrix op 13-03-2018 18:17

@Anna: 17.04. uur. Mooi verwoord Anna, en ook zeer naar waarheid. leve Christus Koning.

kim op 13-03-2018 18:17

Geen woord meer aan vuilmaken, slepen jullie je maar achter mij aan richting Australië, echt

mijn mening op 13-03-2018 18:29

Vorspelling van Nostradamus.  slagvelden van 27 jaren  Spanje, Nord Africa, en de rest van de Nabije Oosten. Zuid Frankrijk, de Riviera en Midden Frankrijk. Engeland.Italie de Jura. Atlantische broederoorlog USA Engeland tegen Frankrijk. Arabische invasie van Europa via Italie. Cina valt Turkije binnen en dan Europa. Endrik de Gelukkige, (Huis Bourbon) leader van Europa tegen Arabiren. Vrede van 57 jaren op de hele arde.

JP op 13-03-2018 18:47

Mochten deze kelders niet gebruikt hoeven worden voor het doel waarvoor deze gebouwd zijn, dan kunnen zij er altijd nog hun aardappels in bewaren.

Eduard op 13-03-2018 18:49

liever de bom op mijn huis dan de rest van mijn leven in een bunker! haha veel plezier daar voor de rijke!

opa uit Son op 13-03-2018 19:00

Omgekeerd kan men zich afvragen wat er achter de bouw van de Chinese spooksteden zit : http://diamental.nl/images-linsky/china%20spooksteden/chinaspookstad.html

In de jaren 70 herinner ik me ging de Chinese regering er gewoon vanuit dat er een kernoorlog kwam tussen de VS en de Sowjet Unie. Zij zouden mekaar weg bombarderen, China zou wereldleider worden. 'Wij gaan een grootste toekomst tegemoet,' werd er gezegd. (Bron : kernwapens, wat er gebeurt als ze gebruikt worden).

Of er een WW3 komt blijft speculeren. Feit is wel dat de Westerse elite op ramkoers ligt met Azie. Of is dit ook een schijnvertoning?

henk op 13-03-2018 20:36
Twanneman op 13-03-2018 14:29

Als dit zo is, waar maken de superrijke sportlui, filmsterren, (machtige) regeringsleiders, zaken mannen etc. etc. zich dan druk om, ik bedoel E. Musk bijvoorbeeld, waarom zou hij dan zoveel moeite doen om zijn ruimte programma verder te ontwikkelen? Om te overleven misschien in de ruimte? Onzin.

Elon Musk is een CIA-puppet. Space X is een dekmantel voor het geheime ruimte programma.

https://www.youtube.com/watch?v=h0p6TMUGEPQ

Trump, als hij weet dat de grote oorlog eraan komt, zou hij zich dan nog zo druk maken?

https://www.henrymakow.com/the_satanic_cult_that_rules_th.html

Zouden filmsterren dan nog steeds films maken?

De meeste 'sterren' zijn gefokte slaven...

https://theyellowbrickroadfreeblog.wordpress.com/2012/04/28/the-mickey-mouse-club-and-the-corporate-hip-hop-how-how-to-practice-satanism/

Helaas weet niemand wat ons te wachten staat En binnen welke termijn...

Die kan ik ook niet beantwoorden....

Lees en leer... het duister zit overal. 

ottoman op 13-03-2018 20:41

china kan gog magog/ turkije of turkse stammen in totaliteit niet binnenvallen.

de turken zullen ook n kernmacht worden en herenigen met de andere stammen en coalities van landen.

welke christen gaat nou nostradamus volgen 

Sharkey op 13-03-2018 21:07

Ik geloof niet dat men langdurig in een bunker ver onder de grond overleven kan en zowel word je toch niet goed van de beperkingen die je daarmee opgelegd krijgt. Wat heeft men dan nog? De hele natuur en alle dierlijk leven vernietigd in de praktijk alles waar men van leven kan? Dan hoef ik niet te overleven in geval van de veronderstelde kernoorlog. Maar zover is het nog niet en het lijkt me ook niet erg waarschijnlijk. Een kenoorlog is niets meer en minder dan zelfmoord.

Cale op 13-03-2018 21:10

Die bunkers vormen het probleem. Omdat die schijnveiligheid er voor zorgt dat er idioten bestaan die denken dat een atoom oorlog te winnen valt. Winnen betekent dat er overlevenden zullen zijn. Zelfs die Zuesse schijnt zo te denken door te stellen eventuele overlevenden uit hun bunkers te halen en te 'berechten'. De kans is groot dat er een atoom oorlog gaat komen. De dreiging wordt steeds groter. Washington en Londen lijken hysterisch te zijn geworden de laatste paar dagen. Lees ook Dr. Paul Craig Roberts' website. Alleen Berlijn blijft stilletjes. Misschien onze laatste hoop op een beetje redelijkheid.  Mochten de rakketten afgevuurd worden dan hoop ik dat ik en mijn dierbaren ze op onze kop krijgen en het in 1 klap afgelopen is. Want de beelden die ik heb gezien van Hiroshima "overlevenden"... Daar bedank ik voor.

Br@m op 13-03-2018 22:36

Wat moet de elite zonder het "gepeupel" ?! Wat hebben ze aan hun geld als er niets meer te koop is ?! Wat heb je aan schuilkelders als je er de eerste 50 jaar niet uit kunt komen ? Waar halen ze hun zuurstof ? Zuustofflessen blijven ook niet eeuwig vol. Bij conventionele wapens heb je iets aan een schuilkelder, bij nucleaire wapens heb je er niets aan. En dat weet de elite ook wel. Nucleaire wapens zijn er alleen maar om elkaar af te schrikken zodat er niemand mee zal beginnen. Als Japan in 1945 over voldoende atoomwapens beschikte om Amerika plat te gooien, waren de bommen op Nagasaki en Hiroshima niet gegooid. Als inbrekers weten dat ik een stengun heb liggen wordt er bij mij niet ingebroken. Mocht er wél iemand zo'n bom gooien, dan krijg je een sneeuwbal-effect en gaan ze er allemaal mee gooien. Dat wordt dan het einde van het mooie leven van de elite. En dat willen ze niet, dus er gebeurd niets. 

Cefas op 14-03-2018 00:40

Na Openbaring 3 en na de opname van de gemeente van Jezus Christus breekt de hel los op deze aarde. De weerhouder van het kwaad, de gemeente, is dan opgenomen/weggevoerd naar de hemelse gewesten, waardoor satan en zijn demonen in de vorm van de anti-christ en de valse profeet vrij spel hebben om de aarde te terroriseren. Toch hebben deze 2 demonische gedrochten niet het laatste woord. Het laatste woord is aan het Lam, de Zoon van de Vader, de God van Israel, die voor onze zonden gestorven is. Hij is waardig de boekrol te openen.

Daniel op 14-03-2018 08:07

Beetje onzinnig alle schuld bij het westen neer te leggen. Deze slinsistische propaganda gaat eventjes snle voorbij aan alle subversive activiteiten van de russen en de chinezen om het westen en onze vrijheden te ondermijnene - middels onaflatende steun aan de verschillende islmaistische en ander terruer bewegeingen. het sprookje dat isis een instrument van het westen is, is grote onzin. Dit pleit de moslims vrij van hun verandwoordelijkheid voor hun wandaden (aangezien links de moslims nu eenaal als debielen ziet). Tevens is de moslim terruer gebowd op de fundamenten van de slinks arabische terreur bewegingen, die niet zo seculier waren als het westen wel wilde geloven (de slachtingen van chritensen in libanon werd iedere vanuit moskeeen begonnen). Deze terreur bewgeingen en het strategisch kader van irakeese en iraaanse (ex-) leger offcieren bij de terreur bewgingnen van de sumnies en shiiten, zijn getrained en gefinancierd door het rusland van de kgb desk-jockey putin.

Putin is een enge technocraat die het best te vergelijken is met juncker - echter vanwege de russische mentaliteit speelt hij rambo. dDe nul heeft nooit een echt gevecht van dichtbij meegemaakt en derhalve is het makkelijk dit uit te lokken... hij kent en wenst de walginswekkende waarheid van het gevecht niet te kennen.

Tom Hendrix op 14-03-2018 08:20

@Cefas: 00.40. uur: Amen!

Hubert Luns op 14-03-2018 09:16

Een superrijke die uit de school klapt zou de mensen kunnen wakker schudden? Laat me niet lachen. Eén individu maakt geen verschil, alleen een ondertekende verklaring door een vijftigtal topmensen uit de wetenschap en het geldwezen zoud een impact kunnen hebben, en dan nog! Onze onderbewuste sjablonen waarmee we de wereld interpreteren verander je niet zomaar.

Tom op 14-03-2018 09:37
Br@m op 13-03-2018 22:36
Precies zoals je in jou commentaar aangeeft is het leven voor de elite bij een wereldwijde kernoorlog niks meer waard en zullen ze langzaam creperen in hun eigen aangekochte “gevangenis” diep onder de grond het hele ecosysteem zal dan totaal verstoord raken en de aarde zal heel snel in een maanlandschap doen verworden.
jottum op 14-03-2018 10:14

Tuurlijk komt die wereldwijd vernietigende kernoorlog en zit de elite in de bunkers waar ze niets te kort komen: vlees kan men kweken tegenwoordig, dus in een hoekje groeit de biefstuk, kippeneiwit komt uit schimmels, groenten groeien in een bak water met het juiste led-licht, energie maakt men van water, kunstmatige baarmoeders bestaan ook al en van huidcellen kan men voortplantingscellen maken en voor  boodschappen en klusjes heeft men robots.

Moet allemaal nog even gebruiksvriendelijk gemaakt worden als een koffiezetapparaat, maar daarna duikt men voor enkele decennia tot eeuwen onder in het bunkerparadijs en komt in een groene wereld zonder de massa weer boven. En begint opnieuw. En dat komt sneller dan men denkt.

Juul op 14-03-2018 10:21

De aarde is gemaakt voor de mensen. Christus hier was op proef of het  was niet zeker of Hij zijn missie zou volbrengen, de missie dat Hij als volmaakt man zou sterven voor de hele mensheid  of niet. Hij is een paar keer grondig uitgedaagd door de duivel/ satan, maar wist te volharden. Zo kunnen we door  in Christus te geloven en er naar te leven verlossing krijgen van onze zonden. Dan kom je in aanmerking voor een volmaakt leven. Satan is (en zijn engelen/ demonen) tijdelijk aangesteld om volledig over de wereld te regeren door de Allerhoogste. Vaak weten de mensen niet dat hij hier achter zit. Maar tijdelijk is eindig. Als hij  voor elk mens niet een paradijs weet te creeren faalt hij. Als hij geen koninkrijk of volmaakte regering over de hele mensheid weet  te creeren, faalt hij. Maar hij krijgt de tijd door de Allerhoogste gegeven, al bijna 6000 jaar, telkens een nieuw probersel. Maar we zitten in de laatste dagen en de duivel en zijn engelen (je hebt ook engelen van de Allerhoogste) worden steeds kwader, want eens worden ze opgesloten in de diepste duisteris , weg van de aarde. Want God of Vader heeft nog iemand achter de hand, nl. Chrstus.  En in plaats van satan, neemtde volmaakte  Christus het over. Nog even, maar Hij gaat dan rergeren over de aarde. Volmaakte mensen, volmaakt weer, klimaat, overvloedig eten, volmaakte huizen voor iedereen, totale vrede etc.

Bob Fleumer op 14-03-2018 10:22

Dat gezeur over christus koning daar heb ik mijn twijfels over, koning over wat? Over een zwart geblakerde wereld als wij een falikante fout maken? En die bunkers worden grafkelders wie wil er leven in een wereld die een straalkachel is geworden en hoe lang dan, tot je haar uitvalt?

AEO op 14-03-2018 10:53

Een aantal jaren geleden is er een onderzoek gedaan naar de gevolgen van een beperkte kernoorlog, bijvoorbeeld tussen India en Pakistan. Er zullen vele tientallen miljoenen burgers sterven in beide landen, en de rest van de wereld zal besmet worden. Wereldwijd zullen de oogsten mislukken en er zal een vreselijke hongersnood zijn. Men weet dus, dat een kernoorlog nooit te winnen zal zijn, er zullen alleen maar verliezers zijn. Daarom zal het zo'n vaart niet lopen. Want als zo'n regionale kernoorlog de wereld in een onleefbare hel kan veranderen, hoe erg moet het dan wel niet worden als Amerika een kernoorlog gaat uitvechten met Rusland of China? Men is zich dat echt wel bewust.

Meijer op 14-03-2018 12:17

Twanneman 13-03-2018 14:29;

Wanneer de door u genoemden niet op de hoogte zijn; hoe zouden zij dan op de mededelingen/waarschuwingen in de Bijbel; moeten/kunnen reageren.

Natuurlijk; kan wel horen maar niet (willen) luisteren het probleem zijn.

Maar de tijdlijn staat vast. Al is de Schepping zg. in overtijd.

Wel n.a.w. heeft men in de loop van de geschiedenis (zo'n 1700 jaar geleden) mogelijk enkele trucs uit gehaald.

Zoals: het jaar en de datum v/d Verlosser. 2017+? En dan in de koudste tijd van het jaar? Niet tijdens een der Bijbelse Verlossings feesten? De correcte datum staat in de Bijbel vermeldt. Lees de eerste hoofdstukken van Lucas.

Goede week.

Eelke Piers op 14-03-2018 12:36

@

Br@m op 13-03-2018 22:36

voor zover ik weet bestaan er al jaren een soort bommen die mens en dier doden en alle gebouwen intakt laten. het stralingsvevaar moet zeer kort zijn zodat ze na een paar dagen weer boven kunnen komen.

Als ik op internet opzoek ga voor onderbouwing vind ik alleen maar "Bungalow' te huur" net of alles gecensureerd is en engels beheers ik niet voldoende

wardje op 14-03-2018 14:19

Rusland-VK.  Volgens zeggen 21 mensen onder medische behandeling , waar of niet , het ziet er niet uit als de tactiek van door de staat getrainde profs. Die laten gewoonlijk dingen eruit zien als een ongeluk.      Aldus volgende link, waarvan ik herkomst en bedoeling niet ken.  Maar voor de gedachte valt heel wat te zeggen.    ----   https://www.fort-russ.com/2018/03/in-depth-assassination-attempt-on-skripal-stinks-of-a-false-flag/

KG op 14-03-2018 14:54

Het is Christus Koning der Koningen over het duizendjarige vredesrijk en de gehele aarde die alles in de hand heeft. Wie op Hem zijn hoop heeft gevestigd hoeft niet te vrezen voor de dingen die komen gaan. Overigens, bij de slag bij Armageddon zijn er nog voldoende mensen om grote legers bij elkaar te krijgen en dat wijst niet bepaald op een Grootschalig atoomconflict eerder. Bovendien,  voor wie zou Koning Christus dan nog op de Olijfberg verschijnen indien men elkaar (bijna) uitgeroeid heeft? Jeruzalem en de staat Israel  zal dus ook niet vergaan door een kernoorlog.  Overigens een beperkte inzet van atoomwapens zoals  taktische kernwapens in Iran of een vuile bom in een grote westerse stad lijkt me niet onlogisch.

Gorghel op 14-03-2018 22:53

Indien de VS inderdaad zo'n oorlog wil beginnen, dan zal ze dat alleen doen wanneer ze een nieuw soort wapen heeft waarvan niemand iets afweet en die wel mensen dood, maar het milieu niet erg verontreinigd waardoor de aarde leefbaar blijft.

Bang is men dan voor die paar 'crude' wapens die de tegenstander nog weet te lanceren.

Wim op 15-03-2018 11:08

 

Atoom oorlogen zijn er er geen winnaars en vergiftigd men de wereld nog verder dan deze al is, maar kan het ook niet uitsluiten. De grote ego,s zijn altijd gevaarlijk, zoals President Trump en zeker als Rrump te impulsief zijn, op hun eigenzinnige manier en tegelijk weinig naar deskundige wil luisteren ofte weinig of geen raad vragen of willen volgen van deskundige, dan is dit altijd gevaarlijk situatie. Wegens dit altijd onstabiele en onverwachte situaties met zich kan meebrengen, en hier al op korte tijd verschillende vb van zijn, hoe hij te werk gaat, en geen goede vertrouwelijke indruk geeft. Hij is bekend en is wat mij betreft, wisselvallig en te weinig vertrouwen hierdoor uitstraalt, volledig aan zich zelf te danken heeft en dient op te letten, wegens dit wel degelijk negatieve onstabiele indrukken geven en geen vertrouwen uitstraalt naar de wereld toe.

Atoom oorlog zijn niet te winnen, dat is ook vanzelfsprekend en toch hoeft er maar èèn gek of groot ego te zijn, ook nooit kunt uitsluiten. Als ik opmerk van Trump President van Amerika bv. wegens hij wel ego mentaliteit heeft en zelfs impulsief gedrag, van wat er de laatste tijd allemaal gebeurt, en dit door zijn persoonlijkheiden karakter, wel veel vragen oproepen en hoe dit verder uit de hand zou kunnen lopen, zeker niet uitsluit.

In mijn ogen creëert Trump en te onstabiele situaties, t.o.v. zijn belangrijke ministersen zal moeten gaan opletten, want op deze wijze te werk gaan, zal niet blijven getolereerd worden, als hij op deze wijze verder te werk gaat. Mijn inziens kan hij nog wel voor grote problemen kunnen zorgen, alleen al door zijn gedrag en impulsief en zijn persoonlijkheidspro-bleem en ingesteldheid, wel degelijk grote nadelen heeft. Dit is nog maar en begin, en er gaan nog onverwachte zaken gebeuren, hopelijk in positieve zin, maar vrees ervoor. Nu komt eerst nog de staatsschuld verhoging, die wel degelijk dringend verhoogd moet worden, wegens de staatskas voor de zoveelste keer opnieuw leeg is.

Trump wens dit met 1,5 biljoen de staatsschuld verhogen.Benieuwd hoever Trump de staatsschuld mag uitbreiden, na de grote vennootbelastingen verlagingen voor de bedrijven. Het belangrijkste moet nog komen, Noord Korea om mogelijk tot en akkoord te kunnen komen, met Kim Jong. Hier kunnen nog grote verrassingen uit de bus kunnen komen, en deze kunnen hopelijk zowel positief zijn, maar ook heel negatief, en dan kan het mogelijk wel tot verdere escalaties leiden. Bij Trump is dit heel moeilijk in te schatten, maar zou hier wel kunnen laten zien, dat hij deskundig genoeg is, om als wereldleider ernstiger genomen te worden, dan tot nu toe niet echt bewezen wordt.

Twee heel belangrijke Ministers op amper week tijd, totaal geen positieve indruk geeft voor Trump, en de beurzen hier ook direct negatief op reageren, wel best kan begrijpen. Op amper of nog nog geen week tijd ontslaat het de tweede belangrijke Minister, en waarvan hij de buitenlandse Minister wel dringend nodig had, i.v.m. Noord Korea. Trump doet blijkbaar zonder zijn raadgevers verder te informeren, om vrij vlug akkoord te gaan, om de bijeenkomst met Kim Jong ook positief op in te gaan. Deze afspraken waren van Kim Jong onrechtstreeks, en Trump zonder te informeren, wenst Trump vrij snel op in te gaan. Dit verwonderd mij zeker niet, wegens Trump heel impulsief kan reageren, en heel eigenzinnig zelf beslist, zonder eerst zijn raadgevers eerst te informeren. Dit kunnen wel degelijke grote min punten als President van Amerika.

Blijkbaar zijn er nog geen genoeg problemen met de natuur, en geef hier oprecht beeld hierover wil geven, die veel belangrijker zijn, maar met atoomoorlogen wel degelijk vlugger de mensheid kunnen confronteren, of het zou nog niet erg genoeg zijn, waarin de natuur zich momenteel al in bevindt, in onze zogenaamde gezonde wereld, die steeds verder zieker aan worden is. Weinig bekijken het niet zo, omdat er te weinig interesse of geen benul of bewust onverschillig wil blijven, is ook het grootste wereldprobleem momenteel. Het geen ik wel weet, hoever de mensheid al met de natuur is omgaan, om alleen het kapitaal het belangrijkste en als oppermachtig wil blijven handelen, dat eigenlijk gewoon absurd is, of steeds meer milieuvervuiling in de natuur wil blijven veroorzaken, om de kapitalen belang-en als oppermachtig wil blijven gebruiken tegen de natuur, zegt mij heel veel.

Hoe de mensheid zijn groot intellect vermogen tegen de natuur gebruikt, omdat hij blijft vasthouden aan zij zou geliefd oppermachtig kapitaal, toch alles mee kan bereiken, dat juist het tegenovergestelde creëert. Ga het hier verduidelijk, dat kapitaal niet oppermachtig is, maar wel degelijk de natuurelementen de mensheid nog verder en zwaar zal confronteren,voor mij vanzelfsprekend. Nog altijd veel te weinig burgers besef of benul van heeft, dat  mensheid niet op deze wijze economische massa productie, om de groei te kunnen blijven behouden, al zware nefaste zware gevolgen hebben veroorzaakt. Zie de wereldwijde grote massa vervuiling, zoals alom gekende plastiksoep in alle oceanen ter wereld, maar de mensheid moet daar niet in leven, maar krijgen het wel onrechtstreeks met te maken krijgen, maar nog altijd niet voldoende ernstig wordt genomen.

Zie weekmaker van plastic en de waanzin van de mensheid, dat op dergelijke wereldschaal het milieu verder te blijven vervuilen, om kapitaal gewin en zogenaamde oppermacht, en totaal geen rekening wil houden, met de natuurlijk evenwicht. Hier wens ik te bevestigen, dat de natuurelementen ondertussen al bewezen heeft, enorme kapitaal op heel korte tijd miljarden kapitaal vernietigd, en dit is nog maar en begin. Daarom ik ook verklaar, dat de natuur oppermachtig is en niet het kapitaal, omdat de natuur oppermachtig is, indien er geen rekening met wordt gehouden, en hoog kapitaal vernietigd binnen de minuut, en kapitaal ridicuul is voor de natuur. Zowel drinkwater als luchtverondreiniging, grond (water) rivierenvervuiling wereldwijd en oceanen, en zelf ontstane bosbranden, door de hoge temperaturen, ondertussen wel bekend zijn.

Tegelijk worden er in opdracht van grote multinationals van palm olie zelfs jaren wouden in brand gestoken, dag in en uit, om grondgebied voor palm olie te kunnen ontginnen, en tegelijk constant onkruidverdelgers, Glyfosaat die op grote schaalen wereldwijd gebruikt worden. Deze zijn wel degelijk kankerverwekkend, maar weinige weten. Wegens steeds heel veel bosbranden jaren in brand te steken, is ook èèn van de hoofdreden, dat de temperaturen steeds verder hoge vlucht namen de laatste jaren. Ondertussen heb ik vernomen, dat door èèn Duitse Europese Minister, dan toch

 

opnieuw en vergunning van 10 jaar als ik het mij nog goed kan herinner is goedgekeurd. Onvoorstelbaar allemaal,maar toch gebeurt het van voedselveiligheid voor de wereldburgers en vooral de Europese burgers wel degelijk dienen te beschermen, maar de kapitalen nog altijd belangrijker zijn, t.o.v burgers en milieu vervuiling en grondwater. Hier weten weinig burgers van, maar zo gaat dit steeds verder de goede kant op, om de Europese burgers zogenaamd beschermd worden, t.o.v. het zo belangrijke lobbiysten, die wel degelijk manipuleren op alle mogelijk manieren, die natuurlijk meestal niet geweten is, maar mij wel van bewust ben, dat deze lobbiysten wel degelijk teveel invloed hebben.

Wereldwijd wordt de natuur en mensheid verder vergiftigd, dat is de realiteit, waar te weinig willen beseffen, of teveel onverschilligheid mij wel bekend zijn. Dit gebeurt allemaal om kapitaal hebzucht en eigen belangen en machtsmis-bruik van kapitaal te kunnen maximaliseren, en dit ten kosten van voedselveiligheid, en telkens de multinationals aanhoudendresultaat blijven boeken, door de vele lobbiysten. Dit heeft mijn inziens te maken met Duitse Europese Minister zijn er te grote eigen belangen hier en heel grote rol in spelen, via die lobbiysten telkens belangrijke Ministers weten aan te spreken en te beïnvloeden en niemand van buitenaf weet hoe de lobbiysten de zaak naar hun hand weten te zetten, maar wel mijn grote bedenkingen heb, hoe zij dit telkens voor mekaar kunnen krijgen, niet ver over hoef na te denken, en op welke wijze dit zou gebeuren.

De multinationals en de mensheid kunnen met deze massa productie wijze en economische groeiniet vol blijven houden. Zie de wat er allemaal in de natuur onevenwicht wereld-wijd al gebeurt is, en toch de andere kant blijven kijken, of zou nog niet erg genoeg zijn. Weet wel dat er wel al iets meer aandacht voor is, maar nog veel te weinig, omdat het kapitaal belang nog altijd de grootste hoofdrol blijft spelen, maar niet zal blijven duren, dat weet ik zeker. Dit komt nog wel en de natuur confronteert de mensheid steeds verder, en dit wel verregaande grote gevolgen nog altijd niet voldoende zijn, is mij wel duidelijk. Hopelijk het kantelmoment van de temperatuur-stijging nog niet bereikt is, maar er zijn wel al wereldwijd bosbranden, die door de hoge temperaturen zelf ontbranden, maar niet geloven dat temperatuur gestegen zijn door de menslijke grote activiteiten geen invloed zouden hebben, mij wel bekend is, maar dat komt nog wel. Vanaf het kantelmoment bereikt is, dan is het niet meer terug te draaien, plus de ijskappen en premavorst verder aan smelten zijn, dan zijn de risico,s voor de mensheid totaal.

Wegens de temperatuur verder zou blijven stijgen, wel degelijk het omkantelmoment, niet meer terug kan gedraaid worden, met onvoorstelbare heel grote gevolgen, die bijna niemand voor mogelijk houd. Nederland zou volgens de berichten die ik gelezen heb, via satellieten wanneer mogelijk methaan zou vrij kunnen komen in Siberië, maar niets zal helpen, om dit tegen te houden, indien de ijskappen en premavorst zouden blijven smelten. Wegens dan in negatieve spiraal van temperatuurstijging niet meer tegen te houden is. Heb dit ook, via verschillende documentairs gezien heb, dat in de noordpool nog geen meter diep, enorme methaan grote vlammen vrijkwamen, ook in Siberië Rusland, en er zijn nog meer landen met veel methaan bevinden, i.vm. met massa veestapels in de wereld steeds meer methaan per dier ook veel uitstoten wordt, en de meeste burgers ookniet weten.

Dit wordt te weinig in beeld gebracht, waar wij ons nu al in bevinden, en de risico,s steeds groter worden, maar veel te weinig besef van hebben, of zelfs niet onderkennen, dat het die kant opgaat. Zie Greenpeace en Duuurzaamnieuws.nl en via Google, weekmakers van plastic en VPRO documentair TV en computer terug kunt bekijken. VPRO heeft interessante documentairs, die via de website, (www.2doc.nl/documentaires) De Beerput van Nederland of Gifcirkel dat gaat over voeding en fruit die in landbouw grote oppervlakte gekweekt worden, voor export vanuit Italië hier in Nederland terecht komen. Dit komt door de zeer giftige toxisch zware afval maffia overal iligaal in die bekende landbouwstreken in Italië gedumpt worden. Het is zelf dichter bij huis niet veel beter, en er zijn wel degelijk ook grote milieu schandalen, door geen goed beleid gevoerd wordt en de regels teveel misbruiken toelaten. Wegens het niet voldoende streng geregelmenteerd is, maar wel voor de burgers. Zoals UWV verplichtingen en heel veel wettelijke regels die hoog oplopen en weet er alles van.

Wegens er zoveel wetelijke regels en aanhoudende formulieren, onvoorstelbaar allemaal en dit ook wel bewuste bijbedoelingen hier achter zitten, om de grenzen en voorwaarden zo hoog mogelijk te houden, is mij wel bekend, maar kennen totaal niet de zware mentale en financiële gevolgen niet van burgers. Hierdoor wordt er heel veel leed veroorzaakt, tot zelf het uiterste op de proef wordt gesteld. Als men dit nu zo in het milieu strenger beleid zou toepassen, dan zouden wij toch al in gezondere natuur, waarvan wij wel degelijk van leven, maar ver van ons bed, is mij wel bekend.

Het gezegde is, wat niet weet wat niet deert, maar hier zijn wel gezondheids gevolgen, die niet zomaar direct zichtbaar zijn, maar wel degelijk met geconfronteerd kunt worden, maar geen weet van heeft, maakt het nog erger, door onwetendheid en onverschilligheid hier grote rol in speelt. Voor de regering is er nog heel veel werk, voor het milieu beleid. Zie maar de verschillende illigale milieupraktijken, die zelfs al zoveel jaren van toepassing zijn, in Nederland en ook in de Europa, zie de VPRO documentairs, en andere, hoever wij staan in 2018.

AEO op 16-03-2018 09:23

@Wim,

Sorry Wim, maar je verhaal is moeilijk te lezen omdat je veel onafgemaakte zinnen in het verhaal hebt staan. Ik heb het daarom niet helemaal uitgelezen. Lees je verhaal nog maar eens na.

vlokje op 16-03-2018 10:00

Het gepest en getreiter van oom ivan houd maar niet op

En Tja als je de Russische beer met een stok loopt te treiteren, kun je een tik verwachten of hij kom je halen

 Zou putin nu zo dom zijn, dat hij in tijden dat Rusland gedemoniseerd wordt,

een spion vermoord met een middel waar het label rusland aanhangt ???

Elke moord buiten België met een Belgische vuurwapen is toch geen Belgische moord in het buitenland ?

Verder vindt ik het frappant dat deze moord gepleegd in de buurt van een laboratorium (20 mile) waar chemische gevecht stoffen gemaakt worden.

watikzeggenwil op 16-03-2018 11:58

HIer op aarde in een schuilkelder met geld en goederen, maar ze kunnen nooit schuilen voor de Allerhoogste. Eens zijn ook zij aan de beurt om te sterven.

Wim op 18-03-2018 13:29

 

AOE heb U kritiek wel begrepen en ook mag geven, maar geef wel tegelijk mijn oprechte mening hierover.

Heb U opmerking gelezen, Aeo en wenste het zo kort mogelijk te houden, en U zal wel gelijk kunnen hebben, maar is onmogelijk op zoveel fragmenten die ik zoveel mogelijk kort in beeld wens te brengen, die niet verder wenste uit te focussen, omdat dit ook niet in deze reactie van Xander ook niet op alle agrumenten verder breed in beeld weer te geven is. Dit is ten slotte ook niet mijn bedoeling, om alles te vervolledige, als er zoveel te zeggen valt, en blijkbaar niet zo begrepen hebt, dat ik er dan ook niet volgens U wensen er niet in geslaagd ben.

Ben ook niet zo intellectueel, maar heb toch de moeite gedaan, en kan niet over elk onderwerp in detail in beeld brengen, met zoveel verschillen opmerkingen tegelijk. De detalis zijn niet belangrijk, maar het beeld dat ik wil brengen en de booschap zijn het belangrijkste, maar ook niet voor iedereen. Blijkbaar is mijn bedoeling teveel moeite vraag, van wat nu juist wel belangrijk is, niet kunt onderscheiden ten t.o.v. U opmerkingen en dan zou het zijn doel gemist hebben.

Ik heb toch in in ieder geval getracht, om op verschillende invalshoeken getracht heb, om verschillende beelden weer te geven, op zo,n kort mogelijke manier, dat niet zo eenvoudig is, om dit zo kort mogelijk in beeld weer te geven. U ben de volgende aan de beurt, en U mag mij en vb geven, hoe het wel zou moeten, met dezelfde inhoud, maar dan gedetailleerd, dat ik het aangenaam kan lezen, dat blijkbaar nu te moeilijk is, om het uit lezen is. Dit is mijn boodschap, om die moeite te willen doen, en kijk er naar uit. U kent wel het gezegde, de beste stuurlui staan aan wal. 

Wim op 19-03-2018 00:35

Heb nieuwsbericht van CNB Nieuws en mijn persoonlijke reactie van hiervoor op 15-03-2015 ook bevestigd wordt, i.v.m. President Trump van Amerika van deze reactie mij totaal niet verwonderd ben. Senator Sherrod Brown, D-Ohio, zei zondag dat veel van zijn GOP- collega,s zich persoonlijk zorgen maken over de toon, acties en leiderschap van de President, vooral nadat onbezonnen beslissing-en, zoals het schieten of aanval op McCabe lijkt te zijn geweest, zijn impulsieve negatieve reacties lijkt te zijn geweest. Reblubikeinse senatoren mopperen over zijn ethiek. 

Sharkey op 19-03-2018 17:24

Kijk hier eens voor een objectief geluid.   https://www.youtube.com/watch?v=HvmdMeC1PIU

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl