Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Putins ultimatum dwingt Westen te kiezen tussen vrede of oorlog

Westen vooralsnog onverdedigbaar tegen nieuwe Russische wapens

(Afbeelding: (1)).

President Vladimir Putins jaarlijkse toespraak tot de natie bevatte naast een nuchtere analyse van de economische en demografische toestand van Rusland ook een ernstige waarschuwing aan het adres van het Westen. De formidabele nieuwe wapens die Rusland volgens hem heeft ontwikkeld zijn een reactie op het eenzijdige terugtrekken uit het ABM (anti anti-raketsystemen)verdrag 14 jaar geleden door president Bush, en de stapsgewijze agressieve militaire omsingeling van Rusland door de NAVO. Putin stelde zich tot nu toe over het algemeen terughoudend op, probeerde ons de hand te reiken, maar dat tijdperk lijkt definitief voorbij. Nu de VS en de EU zo duidelijk uit lijken op een militair conflict, heeft de Russische leider eindelijk zijn kaarten op tafel gelegd. En die zijn dermate sterk, dat het Westen zal moeten kiezen tussen vrede of een oorlog, die het vrijwel zeker zal verliezen.

 

Of het nu de door de CIA opgezette fascistische staatsgreep in Oekraïne was, of de door de Amerikanen, Turken, Saudi’s, Al-Qaeda en ISIS in gang gezette bloederige burgeroorlog in Syrië – Putin hield zich al die jaren in, en reageerde op deze door het Westen veroorzaakte escalaties met een strategie van ‘parallelle agressie’. Zo wist Rusland steeds kleine, maar belangrijke successen te boeken, zoals het overeind houden –en zelfs aan de winnende hand helpen- van de Syrische president Bashar Assad.

Westen heeft geen verdediging tegen nieuwe Russische wapens

Zijn aankondiging dat Rusland over hypersonische (kern)wapens beschikt, die alle Westerse anti-raketsystemen nutteloos maken, is het signaal dat Putin van voornamelijk verdedigen is overgeschakeld op de aanval. Zijn feitelijke ultimatum zou iedereen in het Westen zeer ongerust moeten maken, en dat doet het ook, getuige de bezorgde gezamenlijke reactie van president Trump, president Macron en bondskanselier Merkel gisteren.

Rusland heeft al diverse malen laten zien dat het bepaald niet bluft. De traditionele technologische superioriteit van het Westen is verdampt, en op sommige gebieden zelfs in een achterstand veranderd. Enkele jaren geleden wist Rusland met een elektronisch wapen een hypermoderne Amerikaanse destroyer in de Zwarte Zee compleet vleuggellam te maken. Door het inzetten van vergelijkbare elektronische wapens bereikten bij de Amerikaanse aanval op de Syrische Al-Shairat basis vorig jaar april meer dan 60% van de kruisraketten hun doel niet.

Kremlin wint ook informatie oorlog

Het Kremlin is ook langzamerhand de informatie oorlog aan het winnen, niet alleen ondanks, maar inmiddels ook dankzij de onophoudelijke extreem tendentieuze anti-Rusland hysterie in de Westerse media en politiek. Je kunt jarenlang allerlei valse beschuldigingen tegen ‘de vijand’ verspreiden, maar zodra ook de zoveelste ‘chemische wapen aanval’ niet blijkt te hebben plaatsgevonden, of –vaker nog- juist is uitgevoerd door de extremistische islamisten die door het Westen worden gesteund en bewapend, beginnen mensen de officiële propaganda niet langer serieus te nemen (en terecht).

Wat die anti-Rusland-hysterie betreft: uitgerekend degene waar wèl een wagonlading bewijs van is dat zij een geheime deal over de illegale verkoop van Amerikaans uranium aan Russen sloot, Hillary Clinton, wordt door de globalistische ‘Deep State’ niet aangepakt. Juist degenen die nu ‘de Russen! de Russen!’ schreeuwen, zijn de echte schuldigen, en in de media degenen die de ware dader nog steeds als een soort heilige behandelen waar geen woord van kritiek op mag worden geuit.

Alle anti-Russische plannen zijn mislukt

Dit alles is na Putins toespraak plotseling irrelevant geworden. De nieuwe Russische wapens hebben de situatie op het geopolitieke schaakbord een totaal ander aanzien gegeven, en wel duidelijk in het voordeel van Moskou. Het Westen heeft daar vooralsnog geen antwoord op, behalve het verplaatsen van nog meer inferieur Amerikaans oorlogsmaterieel naar Oost Europa (we besteedden er afgelopen week nog aandacht aan dat de Europese legers amper meer iets voorstellen, dus die vormen al helemaal geen bedreiging meer voor de Russen).

Ook de door de CIA en EU beoogde regime wisseling in Rusland is op een mislukking uitgelopen. Kreten vanuit de oppositie dat Putin ‘een verrader’ of ‘een Zionistische pion’ is, zijn nu in één klap van tafel geveegd. De Russische president is nog altijd mateloos populair onder zijn volk, en heeft de defensie van zijn land dermate krachtig gemaakt, dat de NAVO alle hoop op een eventuele militaire overwinning nu definitief kan laten varen.

Oorlog, of toch vrede?

Feitelijk heeft Putin nu al zijn bondgenoten onder de Russische nucleaire paraplu geplaatst, die door het Westen niet te verdedigen is. Dit zal Trump, Merkel en Macron dwingen om met hem om de tafel te gaan zitten om over vrede te praten, en ook alle andere partijen die erover denken om toch een oorlog te beginnen –van Hezbollah, Israël, Turkije tot Iran- nog eens diep laten nadenken of dat nu wel zo’n verstandige koers is.

‘Verwacht dit jaar een grote top tussen Trump en Putin,’ schrijft analist Tom Luongo. ‘Trump kan zich gezien Putins aankondigingen niet langer achter de krankzinnigheid van de Democraten verschuilen. Ze moeten nu formeel gaan praten over hoe ze de wereld weer kunnen weghalen van wat het randje van een oorlog lijkt te zijn.’


Xander

gebaseerd op (1) TomLuongo via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Jan op 04-03-2018 22:58

Rusland is heel wat slimmer dan de domme westerlingen die alle leugens van hun regeringen slikken als zoete koek maar de koek is op in het westen ze zijn bankroet en oorlog is de enige mannier om dat teverbergen.

Petra 4-32018 10:00 op 05-03-2018 10:00

Rusland begint nooit eerste met orloog  dus jullie  moet rustig slapen. Dat is Amerika  bemoeien  overal met de stome "democratie "en dat was waarschuwing dat onze land is bedekt tegen VS En de Putin is slimste en diplomatieke  presidentjullie  moet goed vertaling  en niet meteen  slechte zegen over Putin

Berkeboom op 05-03-2018 22:54

Trump is dan blijkbaar toch niet de leider die tegen het ablicement veel kan doen  hoewel het hem ook niet gemakkelijk wordt gemaakt en die "deep schaduw regering " is zo machtig natuurlijk,Toch veel liever hij dan zijn voorganger Obama of die  Merkel in ons europa

Bambi op 05-03-2018 23:05

Putin krijgt miljoenen sterren van mij.Een man naar mijn hart.

Hahaha

charlud op 05-03-2018 23:16

@vlisswat : je hebt gelijk wat het Gilde betreft. Maar de opmerking "verhaal is onzin" daar ben ik niet mee eens. Meer passend zou kunnen zijn: "de opmerking m.b.t. het Gilde is onjuist". Want het grootste gedeelte van mijn verhaal gaat namelijk niet over het Gilde.

ron op 06-03-2018 13:57

Stel één van de grootmachten gebruikt zijn nucliaire capaciteit waar spreken we dan nog over?

Een uitgroeide mensheid of een DNA belste mensheid en dierenwereld waarin de levenden de doden benijden!!!

repelsteeltje op 23-03-2018 00:21

gevoelsmatig denk ik dat putin 1 van de wijze wereldleiders is die heus niet op een oorlog uit is maar het ook niet uit de weg zal gaan als het moet liever putin dan zo een enge arabier!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl