Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Israël doet niet mee met uitwijzen Russische diplomaten, want gif aanslag kan uit 20 landen komen

Israël vindt toekomst kernverdrag met Iran, dat president Trump mogelijk op 12 mei gaat opzeggen, veel belangrijker – Paul Craig Roberts: Om kernoorlog te voorkomen zou Rusland alle diplomatieke en economische banden met Westen moeten verbreken, en zich moeten focussen op China

 
Afbeelding: Getty Images (4).

Terwijl in het Westen de hysterische anti-Russische verstandsverbijstering in politiek en media verder om zich heen slaat, houdt Israël wel het hoofd koel. De regering Netanyahu doet dan ook niet mee met het uitwijzen van Russische diplomaten, mede omdat het gebruikte chemische gif, novichik, uit minstens 20 landen kan komen, en er ook daarom geen enkel hard bewijs is dat de Russen achter de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal in Groot Brittannië zitten.

 

24 Westerse landen wezen meer dan 100 Russische diplomaten uit, waaronder 2 uit Nederland. Het zou de grootste uitwijzing van Russische officials in de geschiedenis zijn. Het Kremlin heeft als vergelding vergelijkbare harde maatregelen aangekondigd.

Gif kan uit meer dan 20 landen komen

De Israëlische premier Benyamin Netanyahu en zijn minister van Defensie Avigdor Lieberman weten echter op basis van een rapport van de inlichtingendiensten dat het gebruikte chemische gif novichik weliswaar oorspronkelijk in de Sovjet Unie werd geproduceerd, maar heden ten dage door minstens 20 andere landen wordt gemaakt en opgeslagen. Dat betekent dat een Westerse inlichtingendienst vrij eenvoudig aan novichik kan komen om daarmee een false-flag aanslag te plegen, zoals hoogstwaarschijnlijk op Skripal is gebeurd.

Israël heeft met het besluit zich niet aan te sluiten bij de traditionele Amerikaanse en Britse bondgenoten er doelbewust voor gekozen om de contacten met Moskou, en met name met de Russische commandanten in Syrië, voorlopig niet in gevaar te brengen. Het Witte Huis was in de ogen van Jeruzalem te vaag geweest over de eventuele actieve vergelding tegen Moskou.

Trump zou door Israël verguisd kernverdrag met Iran op 12 mei gaan opzeggen

De regering Netanyahu vindt de toekomst van het verguisde kernverdrag met Iran veel belangrijker. Deze week had de premier van de Joodse staat daar een onderhoud over met de Duitse en Franse ministers van Buitenlandse Zaken. (1)

De VS en de EU verschillen namelijk flink van mening over het succes van dat door Barack Obama gesloten verdrag, waarin Iran een groot deel van zijn uraniumverrijkingscapaciteit mocht behouden. President Trump zou volgens berichten van plan zijn om de overeenkomst met de ayatollahs in Teheran op 12 mei op te zeggen. Dat zou al voor het aanstellen van de rechtse ‘havik’ en Israëlvriend John Bolton als Nationale Veiligheidsadviseur zijn besloten (2).

Plannen van Israël om –net als destijds in Irak en Syrië- de nucleaire installaties in Iran te vernietigen zijn er al jaren, en zo’n 6 jaar geleden was het bijna zover. Naar verluid stonden de Israëlische gevechtsbommenwerpers al op de startbaan, toen president Obama dreigde ieder toestel op weg naar Iran neer te schieten. Toen Trump hem opvolgde, had de Shi’itische republiek zijn installaties en defensie dermate versterkt, dat eenzijdige Israëlische militaire actie onmogelijk was geworden.

‘Misplaatste Russische vertrouwen op Westen kan kernoorlog veroorzaken’

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan en tegenwoordig hoofd van het Institute for Political Economy, schrijft dat het buitenlandse beleid van het Westen, inclusief dat van heel Europa, wordt bepaald door de leugens en de (militaire) macht van Washington. ‘Het was een logisch besluit dat Rusland probeerde op basis van feiten, bewijs en het recht met het Westen om te gaan, maar dat is zinloos gebleken. Als Rusland deze falende koers aanhoudt, is dat niet alleen voor Rusland riskant, maar voor de hele wereld.’

‘Voor de wereld is er niets gevaarlijker dan Ruslands zelfbedrog over de ‘Westerse partners’. Rusland heeft alleen Westerse vijanden, die van plan zijn de beteugeling van de Amerikaanse hegemonie (over de wereld) door Rusland (en China) te verwijderen. De diverse incidenten die het Westen in scene heeft gezet, zoals de vergiftiging van Skripal, de chemische wapens van Assad, de valse beschuldiging van een Russische invasie van Oekraïne, (het neerschieten van vlucht MH17), zijn bedoeld om Rusland te isoleren... en de onverschillige Westerse bevolking voor te bereiden op een (militair) conflict.’

Om die (kern)oorlog nog te voorkomen zou het Kremlin onmiddellijk alle diplomatieke en ook economische banden met het Westen moeten verbreken, en zich op China en het Verre Oosten moeten richten, vindt Roberts. ‘De gestoorde neocons, zoals NSA John Bolton, denken dat Rusland zal buigen... en de Amerikaanse hegemonie zal accepteren. Als deze aanname niet klopt, dan is het waarschijnlijke gevolg van Washingtons vijandige acties een kernoorlog.’

Die oorlog kan op diverse andere plaatsen dan Syrië en/of Iran ontstaan, zoals in Oekraïne, waar met de zware wapens en trainingen van de VS de oorlog tegen de Russische sprekende bevolking verder wordt opgevoerd; of in Noord Korea, omdat de geplande top met Trump –die helaas lijkt te zijn ‘overgenomen’ door de neocons- vermoedelijk zal falen, en Kim Jong-un daar de schuld van zal krijgen.

‘De vooruitzichten voor de vrede en stabiliteit op de wereld zijn triest. De door Amerika geleide Westerse vijandigheid tegen Rusland kan door een ongeluk of opzettelijk op een open conflict uitlopen. Daardoor kan het ondenkbare (een kernoorlog) realiteit worden. Gezien dit reële gevaar zou het Moskou’s topprioriteit moeten zijn om hierop voorbereid te zijn.’ (3)

 

Xander

(1) DEBKAfile
(2) Zero Hedge
(3) Institute Political Economy via Zero Hedge
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland (/ Dubbelspion Skripal veeleer doelwit van Westerse geheime dienst, omdat hij kon bevestigen dat het Trump/Rusland dossier nep was) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
willy . op 27-03-2018 14:32

Ook Belgie doet niet mee, het is allemaal nogal belachelijk er zijn geen harde bewijzen tegen de Russen en plotseling gaat men maar diplomaten uitwijzen, en de VS  op kop onnozel eigenlijk zo komen we terug in een koude oorlog. Binnenkort gaat Rusland het Westen aanzien voor vijand en komt een oorlog hiermee wat dichter! volgens Israel kan het gif van overal komen en gelijk hebben ze, er zijn duistere krachten bezig die uit zijn op een oorlog met Rusland, een gevaarlijk spel! Shalom

tulp op 27-03-2018 14:33

Volgens Jesaja gaat eerst S.A. volledig in de fik

Twanneman op 27-03-2018 14:53

Hoogste tijd, tijd om de doomsday clock weer een minuutje voorruit te zetten...

https://thebulletin.org/timeline

jerommeke op 27-03-2018 15:01

"de onverschillige Westerse bevolking voor te bereiden op een (militair) conflict."

Dit soort geopolitieke kwesties zijn voor de gewone burger haast niet meer te volgen of na te gaan. Als burger,  weet men echt niet meer wat je wel of niet moet geloven. Wellicht heeft dit ook mee te maken met de algehele Eindtijd verwarring. 

Ik weet zeker dat Rusland ook een vieze spel speelt wanner het hun uitkomt,  het zal niet altijd een valse vlag van het Westen zijn.

Redhorse 51 op 27-03-2018 15:03

Wat een dwaze en voorbarige beslissing van Engeland en de EU.....Tot nu toe is men nog niet 100% zeker of Rusland erachter zit. Voorlopig blijft het bij sterke vermoedens en meer niet.

Tom Hendrix op 27-03-2018 15:28

@willy: 14.32. uur. Helemaal met U eens, willy.

Henk op 27-03-2018 15:55

@tulp om 13.33: Misschien wel door een kernbom(men) van Iran. SA en Iran zijn niet de beste vriendjes

Gerrit op 27-03-2018 15:55

Dit nu is de veelgeroemde 'rechtsstaat'' van de leugenaars die regeren: vóór dat het bewijs geleverd wordt, iemand veroordelen. Het zijn in hun denkwereld niet meer dan kleuters, levensgevaarlijke kleuters. Maar let op de laatste verkiezingen: velen, velen stemmen nog op hen.

Gerrit op 27-03-2018 15:58

Ook NAVO stuurt Russen weg. Zie https://www.telegraaf.nl/nieuws/1844033/ook-navo-stuurt-russen-weg

Ike op 27-03-2018 15:59

Het is als het verhaal over het gif in Syrië dat door SA geleverd was aan mensen in Turkije dat het weer doorleverde aan een Syrische strijdgroep dat er totaal geen verstand van had en gebruikte op een moment dat het de strijd verloor. Vervolgens kreeg Assad de schuld...........

Vervolgens wilde het Westen Syrië platbombarderen vanwege het gebruik en de dood van Syrische slachtoffers waarover werd getwijfeld of er een deel niet op de plek was neergelegd voor de fotografen.

Bedenk allemaal goed dat de wapenhandel goed is voor de economie. Verder wil men koste wat kost Assad weg hebben, omdat hij geen USD's wil voor olie en gasbronnen in Syrië en voor de kust. Hetzelfe geld voor Irak, maar daar maakt de VS meer kans om het regime te dwingen USD's te accepteren.

Verder wil de VS en de EU niet dat er olie uit Iran door pijplijnen door Syrië gaat stromen. Ze willen dat er olie voor USD's van Soenitische regimes naar Europa door de pijplijnen gaat stromen.

De genocide van onze dictaturen gaan door. Westerse terroristen en moslimterroristen uit SA, Dubai en Koeweit, Tjetjenen, Uiguren, Europa , VS, Noord Afrika  etc. etc. slachten de bevolking van het plattenland bij de olievelden en de Sjiieten af.

In onze naam voor het behoud van de waarde van de USD en de Euro, die gedekt word door de vraag naar USD's bij de verkopen van olie en gas.

Shadow1100 op 27-03-2018 16:19

Het gaat er echt op lijken dat de bevolking in Europa uitgeroeid moet worden door een oorlog met Rusland uit te lokken. Diverse false flag acties en ellerlei fakenews over Rusland (Halbe Zijlstra VVD) zijn het nog niet genoeg. Duitsland zei indertijd ook dat Polen Hun had aangevallen. De (navo)troepen staan al klaar aan de Russische grenzen. De New World Order geeft duidelijk aan op de Georgia Stones (Google) dat 500.000.000 inwoners genoeg is voor de aarde. Met de zelf gekweekte ziektes en vaccinaties gaat dit hun nog niet snel genoeg. En.... een oorlog levert weer een hoop dollar- en eurocentjes op.

Tycho op 27-03-2018 16:23

Natuurlijk doet Nederland weer mee. Dit land loopt, dankzei "önze" hut-regering, altijd achter de verkeerde Sinterklaas aan.

Bundy op 27-03-2018 16:49

Bij het lezen van dit artikel aangaande de gifgasfabriek Porton Down in G.B .  en de afstand tot de moordlocatie etc. etc.  en nog veel meer "toeval " begrijp ik niét dat het volk dit niet doorziet .     De "elite " wil oorlog met Rusland en het volk schijnt uitsluitend braaf naar de officiële propaganda-zenders te kijken .

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12796:porton-down-de-plek-waar-het-zenuwgas-vandaan-kwam&catid=10:buitenland&Itemid=23 

DG op 27-03-2018 17:01

Het is juis verdacht dat het westen dat niet deed doen de MH 17 werdt neergeschoten. De nabestanden xijn niet voor niks woest. 

Cefas op 27-03-2018 17:18

Wie trekt er aan de touwtjes bij de Westerse politieke puppets? Goh, wat zijn ze ineens solidair met elkaar door een zelfbedachte vijand te bedenken. Hoogst verdacht, hier zit meer achter, veel meer wat het daglicht niet kan verdragen.

Tom Hendrix op 27-03-2018 18:30

@Cefas: 17.18. uur. Inderdaad. En volgens mij is het een opzet, voor de installatie van een wereldregering/NWO, "de natte droom", van de internationale socialisten/communisten, en de globalistische elite. En daar worden alle trucs voor toegepast.

Bambi op 27-03-2018 18:35

willy . op 27-03-2018 14:32

Daar heeft u gelijk in.

Belgie doet verlopig nog niet mee!Dus dat kan nog allemaal veranderen,laat ons hopen dat ze niet veranderen.Als er 1 in de vaart springt kan de andere ook nog volgen......Hij wil de communicatie kanalen met Moskou openhouden.De vraag is hoelang?

Lars030 op 27-03-2018 18:40

Cefas op 27-03-2018 17:18

Exact. Ik vermoed met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat er in en rondom Brussel eenzelfde schaduwregering actief is als de Deep State in de VS tegen Trump. Waarschijnlijk is -o.a.- George Soros bij beide betrokken.

En >80% van het gewone volk slaapwandelt gewoon door... Maar besef ook dat de weerstand tegen globalisering en tegen de lokale, landelijke en Brusselse 'EUlite' groeit en dat er steeds meer wel-denkenden actief worden, onder- en bovengronds. Waarvoor ik veel respect heb, want hun opponenten zijn sterk en schakelen met het grootste gemak hun extreemlinkse Antifa kraak- en rel-Jugend in. Dat de wakkere actiegroepen gestaag groeien (en waarover men bewust niet spreekt bij de MSM) geeft mij eindelijk weer hoop.

Bambi op 27-03-2018 18:44

Cefas op 27-03-2018 17:18

Dat kan goed zijn..

Maar gaan we het te weten komen ,dat is een ander vraag...

jottum op 27-03-2018 18:46

Verstandig. Want voorlopig lijkt het er nog het meest op dat Londen de EU en nato in een crisis dompelt omdat het zelf uit de EU stapt. En vooralsnog krijgt het het noordelijk en oostelijk deel van de eu mee.

Maar stel dat de russen inderdaad zeggen: bekijk het maar? Zelf geven jullie 1200 euro uit voor 3 weken zonvakantie in de zomer terwijl het thuis ook zonnig en warm is, maar willen voor een habbekrats de koude 5 wintermaanden doorkomen met ons gas? In februari 2018 (paar dagen koud) importeerde nederland 17 miljard kuub russisch gas; in 2017 het europese vaste land 170 miljard..

Dus als de russen de gasleveranties naar europa stil zetten (Samson moet 3 miljoen huishoudens toch binnen enkele jaren van het gas afhelpen, dus markt en vraag storten toch in) of de prijs verhogen naar 2/2,25 euro per kubieke meter stort vaste land europa in de sociale en economische afgrond: extra euro-reddingen, economie kapot, oproer onder de bevolking (niet stoken, niet koken, welk nieuwbouwhuis heeft nog een schoorsteen..?) en volledige destabilisatie.

Tel uit je winst, maar dan heeft 007 het slim gespeeld. (of een of ander drugs- of wapensmokkelkartel of i.d.)

Bambi op 27-03-2018 19:06

België volgt voorbeeld VS en andere EU-landen en wijst één Russische diplomaat uit

 

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/belgie-volgt-voorbeeld-vs-en-andere-eu-landen-en-wijst-een-russische-diplomaat-uit~a050d036/

Ik wist dat dit ging gebeuren.Als ik met een krop in mijn keel loop,en zo heb ik dat met bijna alles dan mag ik 99 procent zeker zijn dat  het gebeurt.En kijk het is al van dat.....Ik ben niets speciaal,maar ik weet ook niet hoe dat komt

pluto op 27-03-2018 20:00

Dit zaakje stinkt, er is geen enkel bewijs! Dit allemaal voor sovjet dubbelspion? feitelijk een landverrader. Het is waar, MH 17 ? meer dan bewijs in overvloed en nog steeds geen schuldige. Mijn inziens is er een grootse hetze aan de gang tegen Rusland en Putin. Honderden mijoenen aan boycot, die onze boeren moeten ophoesten. Dit is geen weg van en naar vrede, maar van provocatie en uitdaging. Wij zijn niet in staat een haatiman de mond te snoeren, het land uit te zetten. Wel beschuldigingen en veroordelingen die niet zijn bewezen. Het is een walgelijke en schaamteloze vertoning

vlokje op 27-03-2018 20:02

Een hond wat afleren is moeilijker dan een nieuw trucje leren

Mijn nuchtere Groninger kijk zegt

Een maatschappij omvormen is moeilijker, dan een nieuwe scheppen (nieuw trucje leren) na een kernoorlog

wereldregering na een oorlog is makkelijker en dan staan  wel alle neuzen in 1 richting, onder het motto "nooit weer" en iedereen een gratis telefoon of chip, in rechterhand of voorhoofd, toch nog keuze ;-)

Kijk maar eens wat er elke keer na een wereld oorlog gebrouwd is

Na WO III wordt dan: herschikking 3.0, net als na WO I en na WO II

rkoopman op 27-03-2018 20:03

en vreest niet voor degenen die het lichaam doden en de ziel niet kunnen doden maar vreest veel meer hem die beide ziel en lichaam kan verderven in de hel groeten roel

Een ander geluid op 27-03-2018 20:08

Bundy op 27-03-2018 16:49

Afstand maakt voor een dergelijke gifgasaanslag niets uit. Kim van Noord-Korea liet zijn halfbroer in Maleisië met gifgas vermoorden. Tussen fabriek en moord liggen duizenden km's (N. Korea - Maleisië).

Op Niburu staan niet altijd de meest betrouwbare artikelen. Als ik me niet vergis kondigen zij al 30 jaar lang de komst van "onheilsplaneet en vernietiger Niburu" aan. Die kan al 30 jaar lang elk moment verschijnen....................

Sharkey op 27-03-2018 20:10

De huidige golf van uitwijzingen van Russische diplomaten uit de westerse landen is een direct gevolg de Skripal-vergiftigingszaak in Groot-Brittannië. Als er ooit een overduidelijke false-flag-operatie zou plaatsvinden, dan is dat wel het vergiftigingsgeval van Skripal. De Russen arresteerden Skripal als een Britse agent. Hij werkte voor MI5 en bracht na zijn arrestatie 13 jaar door in de gevangenis. Als ze hem hadden willen vermoorden, hadden ze dat in een Russische gevangenis kunnen doen en niemand had het ooit geweten. Ze lieten hem gaan als onderdeel van een uitwisseling van spionagegevangenen. Hij woonde in Engeland en nu heeft Rusland  opeens de behoefte om hem te vermoorden. Er is geen enkele reden of rechtvaardiging voor de Russen om dit te doen. Bij de navo ook Russiche diplomaten uitgewezen. Men speelt met vuur in het westen en wil kost wat kost een confrontatie uitlokken met grote gevolgen voor Europa in de eerste plaats.

Een ander geluid op 27-03-2018 20:11

@ Ike op 27-03-2018 15:59

Vervelend voor u is, dat de VN / OPCW in een onafhankelijk onderzoek een aantal gifgasaanvallen door Assad weldegelijk bewezen acht. 

Hubo op 27-03-2018 20:13

Het is goed om nog eens duidelijk te stellen,dat zeker 20 landen de beschikking hebben over dat 'novichik'.

Eén van de oudste voorbeelden van dit soort moorden is de bulgaarse paraplumoord.Dat wijst voor mij in de richting van voormalige oost europese landen,waar volgens mij nogal wat mensen er met een revanchistische instelling op uit zouden kunnen zijn Rusland in een kwaad daglicht te stellen en te betrekken in een vernietigend conflict.Zo denk ik er intuïtief al wat jaren over.En waarschijnlijk hebben die nu ook wel ingangen in westerse diensten.

Er zijn overigens een heleboel mogelijkheden denkbaar.Als de engelsen dat 'novichik' zo snel kunnen identificeren,moeten ze er zelf ook wel wat van hebben,zou je niet in de laatste plaats denken.

Het is duidelijk dat het westen Rusland wil isoleren en in ieder geval in eigen kring de neuzen naar één kant wil richten.Trump laat zich daar nu kennelijk ook voor gebruiken,maar het zijn wel alleen de traditionele westerse landen,die zich er druk over lijken te maken.Het zijn toch ook in zekere zin de stuiptrekkingen van de tanende amerikaanse hegemonie.

Die hegemonie stond de afgelopen tientallen jaren in het teken de realisatie van een multipolaire wereldeconomie als uitvloeisel van het concept van vrijhandel.Eén van de centrale concepten van de moderne vrije marktideologie.De ironie wil,dat nu juist Trump als president van de VS deze vrije markt doorbreekt in een wanhopige poging de amerikaanse economische macht te herstellen.Ik vraag me weleens af of hij echt zo naïef is of doelbewust de kogel door de kerk jaagt.Waarschijnlijk is zijn enige gedachte dat dit in ieder geval op korte termijn wel aanslaat bij zijn aanhang.

Waar het op uitloopt is onduidelijk.Vaak zie je dat rijken die ten onder dreigen te gaan in toenemende mate betrokken raken in militaire conflicten en persoonlijk ben ik er al sinds de jaren 80 beducht voor,dat de amerikanen ertoe in staat zijn de hele wereld in hun val mee te slepen.

Ik ben ook niet erg gelukkig met de gedachte aan een aanval op Iran.Ik ben geneigd te denken,dat de operatie wel zou kunnen lukken,maar ik denk ook dat het resultaat zou kunnen zijn dat de westerse landen in de wereld dieper in een isolement terecht komen.Dat het zo weleens op een Pyrrhus overwinning uit zou kunnen lopen.

Een ander geluid op 27-03-2018 20:27

Wat valt er voor het Westen te winnen met een false flag moordaanslag op Skripal ??? 

De westerse publieke opinie haalt zijn schouders op en zapt vervolgens onverschillig naar "Wie is de mol" of soortgelijk vermaak. De Russische publieke opinie is al helemaal onverschillig in het kwadraat voor dit soort zaken. 

Dus welk westers doel zou het dienen ? Hogere defensie-uitgaven ? Geen enkel Europees land heeft dit voornemen. Alle Europese legers zijn kapotbezuinigd. Veel Europese stemmers vinden het prima. USA geeft al veel uit aan defensie en heeft geen extra reden nodig om het te verkopen aan zijn bevolking. De stemmers in de USA staan vierkant achter hun sterke defensie en halen en passant zelf nog even 4 of 5 pistolen en machinegeweren in huis. Je weet nooit natuurlijk.

Een false flag om Poetin in een kwaad daglicht te stellen ? Een mening over de man is allang gevormd en zal niet snel veranderen. Ook niet door een false flag. 

Diplomaten uitwijzen doet een land niet zoveel pijn. Rusland wijst gewoon eenzelfde aantal van dezelfde landen uit en de stand staat weer gelijk.

Dus mocht iemand een plausibel verhaal hebben, dat verder gaat dan Poetin pesten, dan houd ik me aanbevolen.

 

Een Ander Geluid, u heeft hier alle kansen gekregen maar uw reguliere  'ander geluid '  is er een waar vaak de logica en inzicht ontbreekt. Veel gasten proberen u wat wijzer te maken, maar u heeft daar geen behoefte aan. Vind u het niet opmerkelijk dat veel EU landen zich nu plotseling aansluiten bij Engeland, zonder dat er een plausibel bewijs is, dat Rusland in deze de dader is. Zelfs het strafrecht vereist dat zonder overtuigend bewijs iemand onschuldig is.  

Enkel vermoedens is geen bewijs. U ziet toch in de reguliere media dat er een hetze tegen Rusland gaande is en alles wordt gebruikt om de publieke opinie en de burger rijp te maken dat een mogelijke oorlog met Rusland in de toekomst gerechtvaardigd is.

Het lijkt er op dat u enkel aandacht aan het vragen bent, daar is dit forum niet voor bedoeld. Gelieve hier niet meer te posten. Het ga u goed. Mod.

Ramshoorn op 27-03-2018 21:07

Beste mensen laten wij ons niet gek laten maken door papegaaien van de VN, NAVO, EU en ons Kabinet in Den Haag, richting Rusland. Israël houd het hoofd koel en weigert om in hun spoor mee te doen. Israël heeft een machtige God die zijn volk al 70 jaar the lead geeft in het Midden-Oosten.

Premier Netanyahu van Israël kent de Torah, de Psalmen en de Profeten van Israël en hij weet wat Psalm 2 leert in noodsituaties...

De messiaanse koning...

2:1...Waarom woelen de volken en zinnen de natiën op ijdelheid?

2...De koningen der aarde scharen zich in slagorde en de machthebbers spannen samen tegen de Here en zijn gezalfde:

3...Laat ons hun banden verscheuren en hun touwen van ons werpen!

4...Die in de hemel zetelt, lacht; de Here [God] spot met hen.

5...Dan spreekt Hij tot hen in zijn toorn, en verschrikt hen in zijn gramschap:

6...Ik heb immers mijn koning gesteld over Sion, mijn heilige berg.

7I...k wil gewagen van het besluit des Heren: Hij sprak tot mij: Mijn zoon zijt gij; Ik heb u heden verwekt.

8...Vraag Mij en Ik zal volken geven tot uw erfdeel, de einden der aarde tot uw bezit.

9...Gij zult hen verpletteren met een ijzeren knots, hen stukslaan als pottenbakkerswerk.

10...Nu dan, gij koningen, weest verstandig, laat u gezeggen, gij richters der aarde.

11...Dient de Here met vreze en verheugt u met beving.

12...Kust de Zoon, opdat hij niet toorne en gij onderweg niet te gronde gaat,

want zeer licht ontbrandt zijn toorn. Welzalig allen die bij Hem schuilen!

gijs meulenmeesters op 27-03-2018 21:50

Het is zelf al op tv gezegt dat het niet bewezen is dat rusland dit gedan heeft. en als het op tv gezegt wordt dan kan je aan nemen dat het zo is want op tv doen ze er alles normaal aan om rusland overal van te beschuldige

groetjes gijs meulenmeesters

Vlokje op 27-03-2018 22:35

Ja r koopman zo is het wat u zeg dat komt ook r koopman u naam 

Robie op 27-03-2018 22:53

Een ander geluid OPCW in een onafhankelijk onderzoek.Probleem is dat ze niet ter plekken waren voor dat onderzoek

Wat valt er voor het Westen te winnen met een false flag moordaanslag op Skripal

Vraag is wat is er te winnen voor de Russen ?

nou helemaal niets dus,en het slaat ook nergens op,want als dan is het altijd makkelijker om iemand met een vuurwapen te vermoorden,laar het op een overval lijken en er kraait geen haan naar.

Dus welk westers doel zou het dienen ?

nou dat zijn er wel een paar.
eerst de VS zit het niet lekker dat hun spel zo goed als zeker is uitgespeeld in het midden-oosten, het klopt ook nog wat de Russen zeiden.
"het zal niet lang duren voor ze weer met iets beginnen uit wraak"
(zelf hielden ze het eerst op de Kaukasus)
 
Dat ze de boel opstoken, heeft als doel dat Rusland geïsoleerd raakt,dit doen ze door dit soort acties en achter de schermen druk uitoefenen op andere landen,ja zelfs sancties tegen die,die niet mee willen doen.
ook turkije wordt onder druk gezet, A voor dit en B voor dat Russische wapensysteem wat ze willen.
ook wil de VS de Noord-stream pijplijn die nu in aanmaak is onderuit helpen.
 
Zogenaamd om de EU minder afhankelijk te maken van Russisch gas,maar ze willen zelf gas verkopen aan Europa ,ook omdat ze nu zelf veel hebben aan schalie gas (wat geen drol waard is,draait al jaren met dik verlies)
 
Het vuurtje opstoken met Noord-Korea heeft de VS intussen meer als 90 miljard aan wapen opdrachten opgeleverd van Japan alleen al !!
dus je ziet wel,dat stoken heeft zeker wel zin, zeker als je ziet dat het simpel opgelost kan worden, iets waar de VS zich ten alle machte tegen verzet.
 
Intussen doen ze ook Oekraiene de boel opstoken met wapens leveranties,in de hoop dat het nog  meer spaak loopt daar.
wat nog meer wapen opdrachten oplevert.
zelfde geldt ook voor Europa, dat verschil tussen wat Europa nu uitgeeft en die 2% die ze eigenlijk moeten zit een hoop winst. 
Intussen gaan we zeker nog zien dat Iran nog het een en ander voor zijn oren krijgt,en China net zo.
 
En stomtoevallig zijn dit landen die echt niets met de VS van doen hebben, laat staan dat de VS ze wat kan vertellen.
Ook zijn het landen die aan de stoelpoten van de VS zagen als het om dominantie gaat, alsmaar meer landen zien nu dat je met suc6 je kan verzetten tegen de VS en dat jeukt ze enorm daar in Washington.
 
Nu China met een eigen olie markt begint zal het nog nijpender worden voor de VS omdat de Dollar als wereld munt ondergraven wordt.
(zullen veel Dollars terug stromen naar de VS en voor een beste inflatie zorgen)
ook slaan deze landen enorm veel goud in,iets wat de VS ook niet lekker zit, net als de BRICS landen die een tegenhanger gemaakt hebben van het IMF,en daar had de VS juist veel macht.
 
Het IMF werd ook vaak gebruikt om landen onder druk te zetten,(kan Assad over mee praten nadat onder druk van het IMF  brood met een factor x werd verhoogd en het tot rellen leiden in Syrie)
Zolang ze ergens een vuurtje kunnen opstoken,zitten ze goed en zorg dat ze tegen elkaar uitgespeld worden zodat ze hun pijlen niet op de VS richten,want dan kunnen ze het echt niet meer behappen.
Zo zijn er nog wel en aantal dingen die je kan opnoemen,maar vind het al genoeg zo.
 
Ps.
De VS wil nu afspraken maken over die nieuwe wapens die Rusland heeft !!!
wel raar toch, zelf hebben ze die wapens niet en lopen ze zeker 15 jaar op achter hiermee.
maar als ze zelf met iets komen, stappen ze meteen uit een bestaand verdrag (die dat wapen zelfs al op voorhand verbiedt), en willen niet weten van een ander verdrag.
de tegen partij kan gewoon barsten!!
ja zo zijn ze ook die Hufters.
Buck op 27-03-2018 22:59

Ach, het lijkt gewoon een goedkope truck om Groot Brittannië weer via een achterdeur de unie binnen te laten. Nu lekker solidair zijn met die arme Britten. De afspraken over een  douane unie en daarna dit schandaal, false flag of niet, komt toevallig wel heel erg goed uit. 

Nieuw Begin op 27-03-2018 23:53

De sluwe schakers van het Kremlin:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1845111/de-sluwe-schakers-van-het-kremlin

1 van de weinige journalisten die strikte logica koppelt aan geniale intuitie, Leon de Winter.

(Artikel kan gelezen worden in de Telegraaf als u een account aanmaakt )

Nieuw Begin op 28-03-2018 00:02

De Putin doctrine:

https://www.atlcom.nl/ap_archive/pdf/AP%202007%20nr.%204/Helsloot.pdf

De basis voor het Russische wantrouwen in het westen ( lees de NAVO) is al gelegd in het vorige millenium toen Rusland aanbood mee te doen met het plan een wapenschild te bouwen maar daarvan op zeker moment door Amerika van werd uitgesloten! Daar is de basis gelegd voor de vervreemding van het westen van de eigen waarden t.o.v. wapen ( lees kernwapen) beheersing hetgeen nu resulteert in steeds meer wederzijds wantrouwen en polarisatie zodanig dat zelfs al weer wordt gespeculeerd op 'een koude oorlog die mogeljk kan leiden tot een wereldbrand'. Die heeft heel het westen,de VS en de EU dan aan zichzelf te wijten met hun hele verhaal over transparantie, democratie en wat men al niet meer van stal haalt on de eigen bevolkingen te misleiden. 

Nieuw Begin op 28-03-2018 00:20

Ietwat badinerend maar daarom niet minder raak:

GSTV Patatbalie helemaal klaar voor WOIII

https://www.geenstijl.nl/5141343/gstv-patatbalie-helemaal-klaar-voor-woiii/#comments

Nieuw Begin op 28-03-2018 00:30

Het geheel van deze verdenkingen van het westen t.o.v. Rusland doet toch wel sterk denken aan de verdenkinen destijds dat Saddam Hoessein kerwapens zou hebben. Toen het bewijs werd geleverd door Amerika ( wat later een tekening bleek te zijn van een scholier!) besloot Bush Irak binnen te vallen. Colin Powel heeft hier later over gezegd dat hij vermoedelijk foute informatie heeft gehad! 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Irakoorlog

Gorghel op 28-03-2018 00:53

Het klinkt mij niet logisch dat de Russsen Skripal dood wilden omdat Skripal al alles wat hij wist over de KGB aan de Engelsen had doorgegeven. Nieuwe informatie had hij dus waarschijnlijk niet........tenzij hij bezig was Russische agenten in London over te halen naar de UK over te lopen. In dat geval zou je kunnen stellen dat de Russen zich niet 2 keer aan dezelfde steen wilden stoten.

Bundy op 28-03-2018 01:02

@Een ander geluid op 27-03-2018 20:08

De korte afstand van de gifgas fabriek tot aan de plaats delict was wél handig i.v.m. het optrommelen van gespecialiseerd personeel ( om op te ruimen ). Een uitgerangeerde spion doden met gif is écht koude oorlog , alsof Poetin dat vlak voor zijn verkiezingen zou doen ? Een Russische spion zou gewoon een Amerikaans pistool met een geluiddemper gebruiken , denk ik .         

De CIA heeft ontelbare mensen een nauwelijks voelbaar prikje gegeven waarna je een hartaanval krijgt.    Deze actie is té koude oorlog om door mij serieus genomen te worden , het ontbreekt er nog aan dat ze het paspoort van de Rus in kwestie er bij vinden . Overigens had ik geen Communistische sympathieén hoor , heb de KGB nog live meegemaakt en dat waren zware criminelen .      In 2018 is het toch een ander Rusland dan toen . 

mientjei op 28-03-2018 01:37

Koude oorlog??  WO III???   Hij die zonder zonde is, hij werpe de eerste steen

                                                                    

                                                               Jezus  van Nazareth

mijn mening op 28-03-2018 07:54

Waar twee kijven, hebben er twee schuld: VS&RU

Heeft u nog een onderbouwing omtrent uw mening ? Mod.

Tom Hendrix op 28-03-2018 08:27

@Ramshoorn: 21.07. uur, op 27/3. Mooi van U verwoord, waarvoor dank.

Henk op 28-03-2018 09:25

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de eventuele betrokkenheid van de Russen bij de aanslag op Skripal en zijn dochter, wil ik verwijzen naar de moord op Aleksandr Litvinenko begin november 2006, ook in Engeland, die op zijn beurt onderzoek deed naar de gewelddadige dood van de bekende journaliste en Poetin-tegenstander Anna Politkovskaja in oktober 2006. Het bewijst niets, maar zet wel aan tot denken. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Litvinenko

Hubert Luns op 28-03-2018 09:39

U gaat er in uw artikel vanuit dat motieven om Rusland in een hoek te drijven economisch zijn, maar de oorlog zelf is voor deze vreemde lieden die ons besturen reeds motivatie genoeg.

Ike op 28-03-2018 13:35

@Bundy op 28-03-2018 01:02

Ik ben het eens met U dat de veiligheidssector (de naam is op zich een tegenstrijdigheid in zichzelf) wel geniepigere methoden heeft dan de gepubliceerde aanval.

Ik haat het om en persoonlijk voorbeeld te geven, omdat het nog meer aandacht op mijzelf vestigd, maar ik zal toch een voorbeeld geven van één van de aanslagen die op mijzelf is gebeurd, waar volgens een telefonische bedreiging een psychopaat zat (geeft zich uit als gepensioneerd bedrijfspsycholoog).

Uit mijn Big Data (al mijn sitebezoek en alles wat ik online las en download) kon mijn lezen dat ik op zoek was naar alternatieve gezondheidsinformatie van voedsel; 'Waar is welk soort voedsel goed voor'. Ik was boodschappen aan het doen in de dichtstbijzijnde supermarkt. Ik had daar een klein dicht flesje in een dicht doosje gekocht van iets en in mijn karretje liggen en had meerdere andere artikelen gekocht. Bij de kassa aangekomen, pakte de cassiëre het doosje en vertelde ze dat het open was en dat zij wel een andere had en stelde ze het voor om om te ruilen en pakte ze hetzelfde exotische item bij haar kassa vandaan in een dicht doosje. Wantrouwend, maar mijzelf ook niet kunnende vermoeden dat er iets mis was met het flesje in het doosje antwoorde ik dat dit niet hoefde en gooide het item in mijn karretje na de kassascan. Een vrouw die achter mij stond ik de kassarij riep; 'Geef mij maar, ik neem het wel' en plaatste het bij haar deel op de lopende band.

Terwijl ik mijn boodschappen vanaf de lopende band nog in mijn karretje legde nadat ik afgerekend had, had de vrouw afgerekend en liep door waarbij ze iets in mijn karretje liet vallen en het weer oppakte. Ik was druk bezig en dacht er verder niks van. Thuis kookte ik met onder meer het item en gebruikte er niet veel van, omdat het zeer sterk was. Een aantal uren later had ik een bult van 3 centimer hoog op mijn schouder. Ik ben naar de huisarts gegaan en die constateerde accute vergiftigingsverschijnselen waarbij ik gelijk naar het ziekenhuis moest en zij wilde mij gelijk met haar auto brengen. Ik dacht dat het wel mee zou vallen en zij dat ik eerst naar huis zou fietsen en wat spullen zou pakken als ik dan opgenomen moest worden en dan zelf wel zou gaan. Aldus geschiede. Bij het ziekenhuis aangekomen zag men wat ik had en werden er gelijk röntgenfoto's met veel straling genomen en uiteindelijk gaf de dienstdoende arts die geen perfect Nederlands sprak mij niks en vertelde dat ik gewoon weer naar huis kon.

Als iedereen begrijpt dat deze vergiftiging dodelijk kon zijn, beseft iedereen ook dat zo'n incident veel geniepiger en onopvallender is dan de gepubliceerde vergiftiging. Ik ben een dag later zelfs teruggegaan omdat ik mijn arm nauwelijks nog kon bewegen en weer kreeg ik geen enkele behandeling. Wel was tijdens het eerste bezoek aan het ziekenhuis mijn bankpas uit het pashokje van de röntgenkamer gerooft. Iets dat ik op tijd heb kunnenlaten blokkeren.

Als mensen leren beseffen dat een moedwillige veiligheidsdienst ook de informatie kan veranderen die wij tot ons nemen en online lezen, zal men beseffen dat dit een veel intelligentere aanval is en veel meer in een stijl van een veiligheidsdienst dan een schot op straat of een injectie met een chemisch gif. De laatste aanvallen, zijn veel meer gericht op publiciteit en kunnen dus misinformatie wezen van welke aanvallende partij ook. Bijvoorbeeld om het publiek kwaad te maken op een tegenpartij of om het publiek alert te laten zijn op achtergelaten bagage en om meer geld voor voor veiligheidsdiensten of chemische onderzoekslabaratoria of meer geld voor wapens voor defensie etc. etc.

Als mensen beseffen dat al het personeel in belangrijke posities vaak psychologische tests dient te ondergaan en dat bij dij deze tests gebruik gemaakt word van hypnose om de waarheid zoveel mogelijk te verkrijgen, hoop ik dat mensen ook beseffen dat iedereen dit kan overkomen. Bij hypnose is het nl. mogelijk om een wachtwoord achter te laten in het slachtoffer om dit later te gebruiken als men het slachtoffer nodig heeft. Het slachtoffer van de psychologische test zal denken dat hij/zij/het nooit gehypnotiseert is geweest, omdat deze herrinnering ook bij de afloop van de hypnose gewist kan worden.

Er kunnen vele redenenen zijn geweest waarom de gifaanval die door U word genoemd zo is verlopen als gesteld. Het gepubliceerde verhaal in de massamedia is voor het grote publiek. Ik hoop alleen dat een steeds kleiner publiek daar intrapt.

Ik ben vele malen bedreigt door de veiligheidssector. Vele malen is er getracht om mij in de problemen te brengen of mij uit te schakelen. Omdat ik ondermeer een gecertificeerd Big Data specialist ben en weet hoe vol criminelen de veiligheidssector zit (omdat ik er tussen gewerkt heb, zonder strafblad), zal ik een bedreiging zijn van de maffiastaat waarin wij leven. Op het moment dat zij frauderen mert onze Big Data en alles kunnen doen wat zij willen, leven wij ook alleen maar in een dictatuur en kunnen wij daar als individu ook weinig tegen doen. Wij kunnen alleen elke aanval keer op keer afslaan en meer mensen bewust maken. (Hoewel dit niet zal lukken bij iedereen en tegengewerkt zal worden door sommigen die mogelijk zelf onbewust zelf geprogrammeerd zijn m.b.v. hypnose). Ongeacht welk geloof de laatse geprogrammeerde groep aanhangt, vormen zij het grootste gevaar, omdat zij op commando een deel van een aanslag kunnen plegen. Een actie die niet ingaat tegen hun fundamentele waarden. Niet iedereen heeft dezelfde fundamentele waarden en mogelijk kunnen deze ook veranderd worden buij slachtoffers door de Big Data en omgeving van het slachtoffer te beinvloeden.......

Horen jullie allemaal de laarzen marcheren en de liederen zingen? (cynische opmerking)

Zelf heb ik online een tv antenne gekocht waardoor deze ook deel werd van mijn Big Data. Hierdoor kan ik online wel zien dat op een bepaald net een serie is over een warenhuis en dat er elke dag een andere aflevering is. Offline kijkend naar de serie om 17:00 zie ik elke dag dezelfde aflevering over een Harry die ingeschakeld word door een veiligheidsdienst aan het begin van een oorlog et. etc. Op een ander net zie ik ook steeds dezelfde aflveringen van series voorbij komen op een anologe uitzending. Hoe kan dit? doordat waarschijnlijk de frequentie van de antenne is aangepast en ik niet dezelfde afleveringen zal kunnen bekijken als de rest van Nederland.... Dit los van digitale uitzendingen die nog veel makkelijker te controleren zijn en te beiïnvloeden.

Denk daar maar eens over na als jullie denken over wie als terrorist of soldaat naar een oorlogsgebied gaan. Ze zijn pionnen op een schaakbord die gebruikt en misbruikt worden in een spel waarbij iedereen lak heeft aan spelregels. De politici zijn in mijn ogen ook maar pionnen in dit spel, hoewel ze een arrogantie hebben dat ze een loper, paard, toren of zelfs een koning of koniging zijn.

Ramshoorn op 28-03-2018 22:10

@Tom Hendrix. Dank voor uw reactie. Israël ligt opnieuw onder vuur1

Laten we vurig bidden dat het komende Paasweekend in Israël rustig en veilig zal blijven. Psalm 122 en 127.

Waarom ik dat schrijf en ik hoop dat Xander daar ook zijn licht op wil laten schijnen: Hamas heeft alle moslims in Gaza en daarbuiten opgeroepen om met een miljoen moslims het Joodse Pascha te verstoren door als een vloedgolf van moslims alle Joodse veiligheidsblokkades omver te lopen. Volgens hun retoriek moet Israël van de aardbodem verdwijnen. Het staat al jaren in hun duivelse Handvest te lezen:

Lees vooral artikel 7 van het Hamashandvest. Het bevat een zéér anti-Joods citaat, dat volgens de officiële soennitische traditie afkomstig is van de profeet Mohammed zelf:

„De tijd van het oordeel zal niet aanbreken totdat de moslims de Joden zullen bevechten en hen zullen doden; bij gevolg waarvan de Joden zich achter rotsen en bomen zullen verstoppen. En iedere boom en [iedere] rots zal [dan] zeggen: „O moslim, o slaaf van Allah, achter mij zit een Jood, kom hier en dood hem!‟ 

Dit is niet minder dan een oproep tot genocide! Laat de VN, VS en EU dit weer stilzwijgend gebeuren? Kristallnacht van de nazi' s 1938 vergeten?

Ben heel benieuwd hoe dat gaat aflopen. Hoop net als in 1967 tijdens de Zesdaagse oorlog die Israël won op alle fronten? Egypte - Syrië - Jordanië werden volledig verslagen. Details Profeet Zefanja 2!!!

Bundy op 29-03-2018 01:37

@Ike op 28-03-2018 13:35

Dank voor je reactie en ik ben blij dat je nog leeft .  Je bent iemand die goed oplet en zelf geconcludeerd heeft uit welke hoek je belaagd wordt .     Ik weet ook uit ervaring dat de veiligheidssector van staatswege behoorlijk fout is .    Dit komt voort uit het soort mensen dat zij aannemen , aan oprechte mensen mét geweten is geen behoefte  . .    Ook ik zou meerdere incidenten van bedreiging op kunnen noemen maar er zijn zeer weinigen die mij zouden geloven ,  jij wel denk ik . Ook de particuliere beveiligingsbranche bestaat uit onnozelen die met mij ( ik heb mijn hoofd niet mee )  vaak ruzie zoeken . Het soort mensen daar bestaat uit  laag opgeleiden die normaal gesproken taxi-chauffeur hadden kunnen zijn , maar nu door een nep-uniformpje zich heel wat verbeelden en volledig buiten de wet om iemand proberen te  imponeren .   Ik wens je heel veel sterkte , zelf bid ik nu iedere maal voor ik de deur uit moet .  

Richard op 29-03-2018 09:50

Het is onverantwoordelijk om in deze gifzaak met strafmaatregelen te komen, althans in deze fase. We hebben de laatste decennia geleerd dat niets zo smerig is als politiek en degenen die dat uitvoeren. Het westen meent met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat het om Russiche terreur gaat. Maart...bewijzen zijn er niet? Waarom niet? Omdat het wellicht de Russen niet geweest zijn? In de pest- en plaagfase waarin de Russen de geplaagde zijn, past een grove verdachtmaking alleen al om de vijandelijke gezihcten van het westen e e n richting uit te krijgen. Wat als het westen achter dit theater zit? Dan niks. Zwijgen, zwijgen en liegen. Dat past goed bij Rutte en daarom doen 'we' mee door twee Russische ambassademedewerkers op vakantie te sturen. We hebben geen politici die diplomatie niet begrijpen, we hebben een stelletje ondeskundige nitwits.

Tom Hendrix op 29-03-2018 15:59

@Richard: 09.50. uur. U zegt-Tercht- in mijn optiek: " We hebben geen politici die diplomatie niet begrijpen, we hebben een stelletje onkundige nitwits". Precies, en dat is de oorzaak van alle ellende. We hebben geen democratie, maar particratie!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl