Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Grote groep wetenschappers waarschuwt voor ernstige gevolgen gezondheid 5G netwerk

Voorstanders 5G zeggen dat er paniek om niets gezaaid wordt – Israëlisch wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat menselijk lichaam wel degelijk reageert op deze hoge frequenties – ‘Dit wordt een gigantisch ongecontroleerd experiment met de mensheid’

 
In iedere stad zijn straks duizenden nieuwe antennes nodig om het 5G netwerk uit te rollen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Meer dan 180 wetenschappers uit 36 landen hebben de EU dringend opgeroepen de invoering van het nieuwe mobiele 5G netwerk voorlopig te stoppen, omdat de hoog frequente straling de gezondheid van mensen ernstig zou kunnen aantasten. Met 5G wil men alle apparaten van mensen thuis en op straat met elkaar gaan verbinden in het ‘internet van dingen’. Amsterdam moet in 2020 de eerste Nederlandse stad met het 5G netwerk worden. Volgens de een wordt er angst om niets gezaaid, en is de straling te zwak om invloed te kunnen hebben op het menselijke lichaam. Uit een Israëlisch wetenschappelijk onderzoek blijkt echter het tegendeel.

 

Het appel aan de EU om een moratorium op 5G af te kondigen werd al vorig jaar september gedaan. De groep wetenschappers vindt dat grondig aanvullend onderzoek nodig is naar 5G, omdat de burger hiermee aan veel meer hoogfrequente elektromagnetische straling (HF-EMF) wordt blootgesteld dan nu al het geval is. Ter vergelijk: de huidige draadloze netwerken opereren met frequenties tot 6 gigahertz (GHz). 5G werkt met frequenties tot 100Ghz en daarboven. Dat betekent dat ieder mens 100 miljard keer per seconde deze straling te verwerken zal krijgen.

5G functioneert alleen over korte afstanden, omdat deze stralen slecht door vast materiaal zoals muren dringen, aldus de wetenschappers. Daarom zijn er onvoorstelbaar veel nieuwe antennes nodig. Voor een volledige dekking moet er tussen iedere 10 à 12 huizen een antenne komen, waardoor niemand meer kan ontsnappen aan voortdurende blootstelling aan deze zeer hoge frequenties.

Onafhankelijke onderzoek nodig naar risico’s gezondheid

In het appel wordt de EU opgeroepen onafhankelijke wetenschappers in te schakelen om grondig onderzoek te doen naar de gevolgen van 5G voor mens en milieu, waarbij ook de huidige straling van onder andere het UMTS netwerk, alsmede ook WiFi/WLAN verbindingen, moet worden meegenomen. Deze wetenschappers moeten niet worden beïnvloed of betaald door de industrie en de telecom-lobby (vermoedelijk omdat al talloze malen is gebleken dat hun onderzoeken vrijwel altijd de door hen gewenste uitkomsten geven).

De groep eist dat Resolutie 1815 wordt uitgevoerd, en alle burgers, inclusief artsen en leraren, over de gezondheidsrisico’s van HF-EMF straling worden geïnformeerd, en tevens waarom kabelvrije communicatie in woningen, scholen, ziekenhuizen en kantoren beter kan worden vermeden.

Er moeten nieuwe, veilige grenswaarden worden vastgesteld voor de maximale straling waaraan burgers in de EU mogen worden blootgesteld. Daarnaast moet er een protocol komen om de overschrijding van die waarden te voorkomen, vooral bij baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Tevens moet het gebruik van bekabelde telecommunicatie worden bevorderd en uitgebouwd.

Paniek om niets?

Tegenstanders wijzen erop dat de 5G frequenties dezelfde zijn als van een magnetron. Voorstanders erkennen dit, maar zeggen dat de kracht van de 5G straling vele malen zwakker is (magnetron: 300 watt, smartphone: 50 milliwatt), en er daarom paniek om niets gezaaid wordt.

Zweetklieren reageren op 5G straling, die ook pijn kan veroorzaken

Israëlische wetenschappers presenteerden vorig jaar op een internationale conferentie op de Hebrew University de resultaten van diverse onderzoeken naar 5G, waarmee meer dan 50 miljard apparaten met elkaar moeten worden verbonden. De conclusies zijn dat deze straling wel degelijk direct reageert met de menselijke huid, vooral met de zweetkliertjes, die als een soort antenne gaan functioneren als ze worden blootgesteld aan deze hoge frequenties. Ook zij willen daarom dat er eerst meer onderzoek wordt verricht voordat 5G wordt ingevoerd.

 ‘Als je een van de miljoenen mensen bent die sneller films, games en porno willen downloaden, is er nu een oplossing – tenminste, als je het niet erg vindt om vrijwillig je lichaam bloot te stellen aan een gigantisch ongecontroleerd experiment met de mensheid,’ verklaarde dr. Devra Davis, president van de Amerikaanse Environmental Health Trust.

‘Onderzoeken tonen aan dat dezelfde delen van de menselijke huid die ervoor zorgen dat we kunnen zweten, als een antenne op 5G stralen reageren. We moeten dus serieus de mogelijke negatieve gevolgen voor de gezondheid van 5G evalueren, voordat we onze kinderen, onszelf en het milieu overspoelen met deze straling.’

Dr. Yael Stein waarschuwt dat ‘het gebruik van sub-terahertz (millimeter-golf) communicatie technologie (smartphones, WiFi, UMTS, en in dus nog veel hogere mate 5G) ervoor kan zorgen dat mensen (via hun ‘nociceptoren’) pijn voelen.’

Amsterdam in 2020 als eerste NL stad aan de beurt

In 100 Chinese en 11 Amerikaanse steden –waaronder Washington DC- wordt reeds geëxperimenteerd met 5G. Hiervoor moeten er in iedere stad vele duizenden nieuwe antennes worden geplaatst. Volgend jaar worden in de EU de diverse 5G frequenties geveild, waarna Amsterdam tijdens het EK van 2020 de eerste Nederlandse stad wordt waar feitelijk de bevolking zelf als levende 5G ‘antennes’ gaat functioneren.

EM ‘crowd control’ wapens

De Amerikaanse, Russische en Chinese defensies ontwikkelen al jaren elektromagnetische wapens waarmee –soms op grote afstand- mensen kunnen worden bestookt. Die krijgen dan het gevoel alsof hun huid in brand staat. Deze wapens zouden volgens sommigen reeds worden ingezet bij ‘crowd control’, dus om grote demonstraties e.d.. uit elkaar te jagen, al is dat tot nu toe nooit officieel bevestigd.


Xander

(1) SB Wire
(2) Epoch Times
(3) Afbeelding: Getty Images  (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

diem op 15-03-2018 15:37

Zie ook:  http://www.beperkdestraling.org 

Henk op 15-03-2018 15:39

5g maakt een magnetron van je omgeving. Er is al jaren geleden aangetoond dat straling kunnen lijden tot tumoren en andere klachten. Dit is onderdeel van het uitroeien van de mensheid.

https://m.youtube.com/watch?v=OhOWCiw_iXs

Twanneman op 15-03-2018 15:50

Tja, we zullen zien..

Een ding is zeker: 5G komt hoe dan ook.

Techniek, economie, welvaart en milieu gaan voor alles, ook voor de gezondheid van mensen (helaas).

Doordenker op 15-03-2018 16:11

Hoe contradictorisch het op het eerste zicht ook lijkt, hoe meer antennemasten, hoe beter voor de gezondheid.

Immers, hoe meer antennemasten het netwerk bevat, hoe minder effectief uitgestraald zendvermogen nodig is om verbinding te kunnen maken tussen de antennemasten en de individuele smartphones.

Arie op 15-03-2018 16:15

De elite en NWO willen toch dat er in de nabije toekomst maar 500.000.000 mensen op deze in-en in verziekte wereld blijven leven!

Welnu, geloof maar dat men allerlei plannen heeft klaar liggen om de vernietiging van miljarden mensen te realiseren.

MAAR.... men vergeet een heel belangrijk iemand!

God zal dit nooit toelaten en de menselijke vernietiging zal gebeuren zoals beschreven in Openbaringen en geen mens, dus ook die elite en zijn/haar duivelse vriendjes, zullen wanhopig God om vergeving vragen, maar of hij vergiffenis zal schenken, daar kan en mag ik niet over oordelen!

Dat is aan God..!!

Eduard op 15-03-2018 16:25

Ik vindt xander altijd interesant om te lezen. Maar even een vraagje... Hebben julie ook wel eens positief nieuws? Ik wordt zwaar depresief met al die negativiteit! Een keertje goed nieuws is ook wel eens leuk toch? Of is dat niet de intentie van xander?

dailystormer op 15-03-2018 16:28

Is dit dezelfde 'grote' groep 'wetenschappers' die zeggen dat CO2 de planeet opwarmt?

Angus McPhart op 15-03-2018 16:29

Flinke fout in dit artikel... Een magnetron werkt namelijk op 2.4Ghz. Dat is de frequentie van WiFi op 802.11 B/G/N1100GHz zal zeker ongezond zijn, maar er zijn al langere tijd 802.11AD routers in de handel. Die werken op 60GHz en er zijn geen gevallen bekend van kanker die door deze straling is veroorzaakt.

Overigens ben ik (Netwerk expert) meer bevreesd voor 2.4GHz dan voor 5 of 60GHz. 2.4GHz is de natuurlijke frequentie van water. Een GSM tegen je hoofd houden terwijl die verbinding heeft op de 2.4GHz band is vragen om problemen bij langdurig gebruik.

Lee72 op 15-03-2018 16:35

Voor mij hoeft het niet, de mens is tegenwoordig een rupsje nooitgenoeg en de commercie en onze foute regering speelt daar heel handig op in. Het zal inderdaad een experiment worden want dat 5g komt er wel.

jottum op 15-03-2018 16:44

Doe maar een flesje water of glas kraanwater met micro-plastics om het vochtverlies aan te vullen.

Of een biertje met micro-plastic. Een visje met micro-plastic. Een soepje. Kopje koffie, thee, limonade.

Anyway, een magnetron gebruik je maar kortdurend. Die zendmasten zenden doorlopend.

De mensheid heeft geen atoomoorlog nodig om het loodje te leggen (maar wil langzaam gaan).

Hubo op 15-03-2018 17:01

Stel je voor dat we dan zo allemaal gebraden worden,zoals in de Koran staat.

Het zal wel weer niet zo'n vaart lopen.Sommige van dat soort klachten hoor je ook al van mensen die onder electriciteitsmasten wonen.

flevolander op 15-03-2018 17:07

Ondanks dat de magnetron een afgeschermd compartiment heeft waarbinnen de straling voor opwarming van produkten zorgt word het advies gegeven niet te dicht bij een magnetron te zijn als deze in bedrijf is.Driehonderd Watt in een goed afgeschermde ruimte vergelijken met 50 mW onafgeschermd is appels met peren vergelijken.

Die 50 mW van de telefoon houden we tegen ons lichaam aan met op milimeters afstand huid, gevoelige organen en onze hersens.

Het is zeer plausibel dat dit minstens even risicovol is als de straling die onvermijdelijk uit de magnetron lekt. Te vaak worden risico's voor de volksgezondheid onderschat uit onwetendheid of commercieel belang of omdat domweg de lange termijn effecten onmogelijk te voorzien zijn.

Het is misdadig om het 'veilig' te verklaren zolang niet bewezen is dat het ook op lange termijn en bij intensief gebruik echt veilig is. Iets dat vrijwel onmogelijk te bewijzen is.

Ja ik heb wifi in huis, want een enkele keer is dat noodzakelijk voor een tablet e.d. Maar overal waar ik apparatuur gebruik heb ik bekabeld netwerk omdat ik geen apparatuur draadloos wil gebruiken als ik een alternatief heb.

caso op 15-03-2018 17:28

Wat ik begrepen heb is dat ze de hogere frequentie hebben kunnen bundelen dat ze beter door materialen kunnen penetreren, met dien verstande dat er inderdaad heel veel masten nodig zijn. De legacy van 4G is te groot voor het internet of things, 5G is wel energiezuiniger en veelvoud aan dataverkeer mogelijk. Maar het is zeker ongezonder dan 4G.

links:

https://www.youtube.com/watch?v=7nCygMtB4CIhttps://www.youtube.com/watch?v=NnyJwXvpJaI

https://www.youtube.com/watch?v=G2f7KNunTJQ

Tom Hendrix op 15-03-2018 18:55

@Arie: 16.15. uur. Ben het volledig met U eens, Arie.

Eelke Piers op 15-03-2018 20:08

In 9fornews stelt een Nehemia in een reaktie: Raymond Rife had vroeger een groep van tientallen kankerpatiënten die ongeneeslijk ziek waren kunnen genezen met zijn rife frequenties.

Dit was in 1920. Dus 100 jaar geleden wist men al dat alle frequenties ook gevaarlijk kunnen zijn.

maar ja, van die chemtrail ga je ook niet dood.

Van de medicijnen in het drinkwater ga je ook niet dood.

Van het chemisch spul dat in ons eten wordt gestopt ga je ook niet dood.

Dat wat de fabrieken en auto's uitstoten ga je ook niet dood.

Van huismijt ga je ook niet dood....enz. Waarom van straling wel??????

Nederlanders moeten toch wel bijzonder gezond of sterk zijn

Eelke Piers op 15-03-2018 20:10

@ Arie op 15-03-2018 16:15

Zelfs in de Bijbel is het beschreven dat het zal gebeuren

Qvic op 15-03-2018 21:11

Met 5 GHz. zal de ziekte kanker exploderen, zwangere vrouwen en baby's en kleuters zullen de eerste zijn die de gevolgen zullen merken. De kans bestaat dat er in de toekomst hierdoor niemand meer zwanger kan worden. Want deze continue digitale stralingen tasten al onze organen e.d. aan. De volwassen hebben er veel minder hinder van. Met de huidige frequentie van 2,45 GHz. waar WIFI en de magnetron op functioneert hebben al veel mensen er last van, kwaaltjes waar men de oorsprong/oorzaak niet in erkent wordt. Met de toekomst een veelvoud van deze hogere frequenties, zullen er dan ook veel meer mensen er last van krijgen. Maar ook het gehele dierenrijk en de planten. We roeien ons zo zelf uit, puur voor eigen gewin en gemak. Het vreemde is dat niemand graag naast een kernreactor wil wonen, maar we worden nu wel met zoiets dergelijks mee geconfronteerd en dat in het gehele land. De vraag is van waarom zouden we al onze apparaten in ons huis via het internet draadloos aangesloten moeten worden. Dit kan enkel om zo iedereen en alles wat je doet in je eigen huis te kunnen controleren en zo ook te manipuleren door de overheden e.d. Dat wordt dan afschermen met metaalplaat of metaalfolie om zo nog een frequentie loze slaapkamer te kunnen creëren voor je broodnodige rust.

Tycho op 15-03-2018 21:26

Jarenlang heb ik gewerkt als industrieel röntgenlaborant met open bronnen. Als ik een hoge dosis (gamma) straling opliep kon ik dat merken door vermoeidheid in de benen. Kortgeleden, tijdens een wandeling over de Lijnbaansgracht zag ik een enorm bos antennes op een garage naast het hoofdbureau van Politie Elandsgracht aan het buitensingel. Het verheugde mij dat ik daar niet in de buurt woon. Ik heb zo,n donkerbruin vemoeden dat op de meeste van de toch al scharrige hoeveelheid vogels in en boven het Vondelpark KLM of iets dergelijks staat met die enorme stralingbron uit dat kankergezwel dat Amsterdam heet heeft te maken. De zeeën worden verziekt door de steeds sterkere sonar van de duikboten. hans wil een overheid, overheid die tog al een geschiedenis heeft van wanrouwen bij de burgers, 5g door onze strot  proppen. Dag vissen, dag vogels, dag bloemen! Zij zijn (nog) met een klik van de muis te bewondenderen op de pc.

Wiljo op 15-03-2018 21:38

Ik heb al een hele tijd niets meer gelezen over de totale economische instorting van Europa.

Wim op 15-03-2018 23:20

Heb onverwacht nieuwsbericht, i.vm. Israel, en mijn vorige bericht van atoomoorlog is niet toegevoegd aan reactie op de deze website. Heb veel moeite ingestoken, om de waarheid in het daglicht te brengen, maar niet wordt toegestaan, vreemde situatie ervaar. Heb wel vele opmerkingen uit noodzaak heb opgemerkt, enna het onderwerp nog andere noodzakelijk onderwerp aangehaald, die ook erg zijn, i.vm. met gezonde wereld, die er niet meer is. Blijkbaar mogen deze niet gelezen worden, is mij wel opgevallen. Geef oprecht mijn mening en ook vb van wat er ook naast gevaar voor atoom oorlogen, toch nog verder opmerkingen zou mogen geven, die ook schadelijk zijn, maar te weinig besef en kennis van heeft. Deze documentairs zijn te bekijken, via webste van VPRO die ook belangrijke goede documentairs zelf kunt bekijken, via Google, die ook in mijn opmerkingen de websit heb willen weergeven, die niet zijn vrijgeven. Heb de indruk, dat iemand en andere mening heeft, t.o.v. vroeger xandernieuws niet mag vrijgegeven worden, lijkt mij geen ojectieviteit aanwezig te zijn. Heb alleen de waarheid weergeef, dat er nu al zoveel masale grote wereldwijd milieu problemen al zijn, dat de wereldleiders nog erger kunnen maken, en de wereldbugers ook in Nederland steeds ook verder in vergiftigde natuur zijn terecht gekomen, en dit al begonnen is, toen de chemie met zijn chemische heel schadelijke toxischestoffen en plastic en kunstoffen, dat begonnen is, met de industriële evolutie na de tweede wereldoorlog en Duitsland al pioneer in was. Na de jaren vijfig en vooral in de jaren negentien zestig, zich steeds verder internationaal verder in buitenland en buurlanden fabrieken bouwden in Europa. De vervuiling is begonnen, met de chemische heel schadelijke toxsische stoffen, en telkens nieuwe gevaarlijke stoffen of producten aan de lopende band telkens werden uitgevonden, en tegelijk totaal geen kennis hadm, van welke de grootste milieu en gezondheidsgevaren totaal niet bekend waren, met5 vele schadelijke milieu schade als gevolg, van massaal te lozen, in rivieren en oceanen en wereldwijde natuur verder vervuild hebben. Zie hoeveel onvoorstelbare ontzagelijke wereld milieu schade en gezondheids problemem , die het rechtstreeks en onrechtstreeks veroorzaakt en de gezondheidschade van mens en dier luchtvervuiling en bodemvervuiling, plus grondwater eniligale sluistortingen, die nog altijd van toepassing zijn, wereldwijd. De financiële gevolgen en werekelijk schade loopt in onvoorstelbare biljoenen euro,s. Het ergste is nog de blijvende toxische afval maffia zelfs in landouw gebieden gedumpt worden en terecht komen, maar daar mag ik geen werkelijk beeld over geven, die ook bevesigd worden, via de Nederlands documentair programma, VPRO. Het dien allemaal onder de mat geveegd te worden, wegens wat niet weet wat niet deerd, maar eigenlijk nog meer menselijke schade toebrengt, omdat de burgers weing of geen kennis hebben, van de gezondheids gevaren, en kunnen hierdoor ook niets ondernemen, om het tij te keren. Geeg website, hoe het drinkwater in bepaalde landstreken aan toe zijn, geef vb van de bijkomende resultaten beschreven worden, op de website van, (https://aquapurica.nl/waterfilter) Deze xandernieuws website is toch bedoelt, om zoveel mogelijk niet geweten zaken die het daglicht niet mogen zien, deze website toch voor bedoelt is, maar Nederland mag niet vernoemd worden, want dat mag niet bekend worden, hoe zo. Graag en antwoord op deze oprechte vraag. Het verwonderd mij ook totaal niet, maar mogelijk wordt het door de Modilator verder verduidelijkt. Heb ook nadien mijn persoonlijke ervaring van ander situaties, helemaal veronder mijn opmerkingen nadien wel verwijderd, en heeft is dan toch niet bij reactie toegevoegd. Hopelijk vergis ik mij, i.v.m vermoedens en indien dit ook zo zou zijn, zou ik dit wel eerst graag wensen te vernemen.

 

Beste Wim, uw postings worden qua opmaak vaak voor u aangepast, deze niet, omdat ze onleesbaar zijn. Uw "vorige" posting Wim op 15-03-2018 11:08  Topic Superrijken kopen al jaren bunkers,  leek qua inhoud  op een dubbele posting, daarom is één ervan niet geplaatst, zodat u niet in het spamfilter zou komen, wat nu toch gebeurd is met deze posting en u er weer uitgehaald bent. U kunt uw stuk over atoomoorlog opnieuw plaatsen. 

Gelieve uw hele tekst niet geheel achter elkaar te zetten. Mod.

mientjei op 15-03-2018 23:24

Ik begrijp helemaal niet wat dan de voordelen zouden zijn van dat 5G, duizenden antennes, wat een troep, wat lelijk,

En voor welk doel?   En dan ook nog ongezond,   my God   

Wim op 16-03-2018 00:43

Wiljo kan je hier wel, via website wel wat website toevoegen, maar dien dit eerst in mijn bestanden te kijken. Zal even kijken, of ik nu direct interesante website zou kunnen vinden. Heb er drie aan toegevoegd. Dient eerst wel goed zicht of beeld diet te hebben, hoe het financieel kapitaal in zijn werk gaat, is wel belangrijk of je hebt mogelijk al kennis van hebt, weet ik niet. 

(www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/update-hoe-eerlijk-is-ons-huidige-economische-systeem-eigenlijk) Dit is interessant om te weten hoe geld en schuld samenwerkt, en hierdoor beter scheerper beeld krijgt, om te begrijpen hoe het allemaal juist werkt, geld of kapitaal. Wel de website copiëren en in de bovenste balk van computer plakken, niet bij Google plakken, wegens dit niet zo goed werkt, of niet de juiste website weergeeft.

(www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen) dan heb je verschillende uiteenlopende documentairs, van VPRO Tegenlicht. Dan neem je de voorlaaste documentair van, Bankgeheim van Joris Luyendijk. Beste eerst hoe het in mekaar zit, met die verschillende banken, hoe die te werk gaan en waarom het uit de hand gelopen is, dan heb je eerst zelf beter zicht of beeld, dat mogelijk nog niet duidelijk zou kunnen zijn, maar wel belangrijk eerst beeld dient te hebben, hoe het financieel systeem min of meer in mekaar zit. Dan heb je nog niet volledig financieele mogelijkheden, nog niet volledig in beeld, maar dan dien je het zelf ook even op internet zelf te zoeken, van wat je nog wil weten, maar kijk even nog wat ik er nog aan toe kan voegen, om nog beter breder beeld te hebben, op het finacieel inzicht en zelf alternatieven productie wijze wordt voorgesteld, die weet waar zij over praat, zie website  en toegevoegde webstie en documentair, succes.

/www.gemistvoornmt.nl/aflevering/1175976-vpro-tegenlicht-kate-raworth-26-nov-2017 Heeft en beter en gezondere ecomomische vooruitzichten, dan te blijven produceren mettelkens nieuwe grondstioffen

en massa prodictie voor de economisch groei constant te laten stijgen, grote milieu en ecologische rampen zal veroorzaken, die er nu eigenlijk al zijn, maar nog niet voldoende, maar dat kom nog wel. Inden de gedrag niet veranderd, zal de mensheid het onderspit moeten delven, t.o.v. de natuurkrachten, die ontzagelijk zijn, en de vele onvoorstebare gevolgen, de mensheid praktisch nog niet volledig kan bevatten, wat hert werkelijk allemaal inhoud.

Bundy op 16-03-2018 01:29

@Eduard op 15-03-2018 16:25

Het goede nieuws is dat je er binnenkort stralend bij zult zitten .

Het artikel eindigt met straling als wapen .    In de jaren 80 van de vorige eeuw was er een linkse anti-militaire beweging die dikwijls demonstreerde  bij militaire complexen .             Het viel hun op dat zij massaal ziek ( hoofdpijn , misselijk , geestelijk onwel ) werden op hetzelfde moment dat de militairen  die eerst massaal aanwezig waren , plotseling allemaal naar binnen gingen   .

Sommigen hadden gehoord dat de militairen zeiden : Hij staat aan .    Die mensen waren er  van overtuigd dat de overheid een stralingswapen had ingezet .      

ster op 16-03-2018 08:41

@Eduard op 15-03-2018 16:25

Wil je mensen waarschuwen zodat men deze walgelijke praktijken niet door kunnen gaan moet je op de hoogte blijven van dit soort nieuws? Helaas,,,,. Alleen zullen we moeten opstaan om dit tegen te houden en dat zullen we samen moeten doen. Want weet, wie het slechte toelaat is even rot als de gene die het slechte uitvoerd.

Wim op 16-03-2018 09:04

Mod van Xanderniuws. geef tegelijk mijn persoonlijke excuses aan, en had dit ook niet kunnen voorzien, en hopelijk mij begrijpt, waarom ik blijbaar onterechte opmerking heb geven en mij persoonlijk hiervoor excuses heb aangebod en heb en hopelijk ook aanvaard wordt.

Kan gebeuren Wim, geen probleem, excuus aanvaard. Mvg. Mod.

rexm op 16-03-2018 10:35
Men moet zich inderdaad zorgen maken over deze hoge frequenties voor de gezondheid.
 
Niet alleen voor de gezondheid, maar men kan elke computer stil leggen/verstoren door een hoge frequentie.
Men zit wel te zeuren over de hackers, maar een goed schot met een hoge frequentie en de rapen zijn gaar.
Vliegtuigen en droons kan men hiermee uit de lucht halen,omdat de boord computer niet meer werkt of van slag af is.
Het raketten schild van de VS is waardeloos omdat de tegenstander van de VS wapens bezit die een zeer hoge frequentie kunnen bereiken, met alle gevolgen van dien.
Het is maar dan men het weet.
anna op 16-03-2018 10:49

1e Prijs voor studie over meelwormen en Wifi-straling

 

De 19 jarige Caroline Schick uit Borken won een eerste prijs in de prestigieuze Duitse (regionale) wedstrijd ''De jonge onderzoeker'' (Jugend forscht). Zij toonde aan dat de sterfte onder meelwormen bestraald door een draadloze router 30% hoger lag dan bij onbestraalde meelwormen Caroline wilde weten of de straling van een draadloos internet modem schadelijk is. Daarvoor gebruikte ze meelwormen. Als de straling invloed heeft op levende wezens, zou men dat aan meelwormen moeten kunnen zien. Caroline kocht bij een dierenwinkel meelwormen, legde 100 van hen in een bak en plaatste de bak naast een draadloze router. Ter vergelijking plaatste ze een tweede bak vol met wormen zo ver weg dat de straling deze dieren niet bereikte. Nadat de meelwormen tot kevers verpopt waren, was het resultaat zichtbaar. De sterfte in de bestraalde dieren was ongeveer 35 procent hoger. Bovendien hadden bijna alle tot kever uitgegroeide dieren die bestraald waren lichamelijke beschadegingen, zoals beschadigde of zelfs ontbrekende vleugels. De onbestraalde dieren hadden deze beschadigingen niet.Een middelbare scholier toont hier in een eigen prima uitgevoerd onderzoek aan dat Wifi-straling niet zo onschuldig is als vaak wordt beweerd.

Vermeld uw bron. 
Anna, uw naam is al in gebruik, dat geeft verwarring. Gelieve een andere ( nick) naam te nemen. Mod. 

Wim op 16-03-2018 11:01

Het is precies of het nog niet erg genoeg, met onze zogenaamde gezonde wereld, en hiervoor al groter beeld weergeven heb, of het is opnieuw voor hoge kapitalen en andere grote belangen met gemoeid, plots de gezondheid opnieuw minder belangrijk wordt. Indien, zoals ik nu lees, de grote zendmasten, die ook in dorpen boven woonhuizen of vlabij geplaatst zijn, nooit zou willen wonen, wegens deze ook wel degelijk straling afgeven, toch het risico niet wil nemen, wegens gezonheidsreden, zelf te voorkomen, anders werk je er zelf aan mee. Hier krijgt men vermoedelijk wel vergoeding voor, voor het plaatsen van die GSM masten, maar gezondheid is dan voor mij vele malen belangrijke en dan mag je nog zo rijk zijn, dan kun je met je rijkdom heel weinig gelukkig met zijn. Dit is ook de reden, dat gezondeid niet te belalen, ook niet met rijkdom die ontoereikend blijft en beter voorkomen dan genezen, is gekende gezegde en ook zo is.

Heb vroeger en periode gehad, dat ik wel interessante bedrijven direct vast werk direct aangeboden kreeg, maar bij te hoge gezondheidsrisico,s maar amper een week of zelfs minder werkte. Dit was toen telkens om vast werk, altijd twee weken proef contract en altijd kon onderbreken of opzeggen. Dit heb ik toen ook vier keer achterelkaar gedaan. Wegens mijn gezondeid het allerbelangrijkste is, en niemand kan betalen, ook de met hoge uurlonen, heb ik altijd voor ogen gehouden. Hierdoor heb ik gelukkig nog altijd geen kankers heb opgelopen en hopelijk het zo mag blijven, maar nooit kunt uitsluiten op voorhand, mij wel degelijk van bewust ben.

Gerrit op 16-03-2018 12:12

De geschiedenis herhaalt zich: Adolf Merkel verhoogt steun aan de meest verdorven groepering(en) die er op aarde zijn.

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33588/language/nl-NL/Default.aspx Soms zou ik wel eens een 'toverknop' op mijn toetsenbord willen hebben. U ook? Verrek... dit had ik niet moeten schrijven, want de 'Sleepwet' komt er aan. Ach, maakt toch niet meer uit want ze zijn allàààààààng op die wijze bezig.

Ramshoorn op 16-03-2018 12:17

Gewoon voortaan de wifi uitzetten een uur voor het slapen gaan en u slaapt heerlijk en vooral Psalm 91 en 121 en Marcus 16:17-18 lezen:

Als tekenen zullen deze dingen de gelovigen volgen: in mijn naam zullen zij boze geesten uitdrijven, in nieuwe tongen zullen zij spreken, 18slangen zullen zij opnemen, en zelfs indien zij iets dodelijks drinken, zal het hun geen schade doen; op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen genezen worden.

Gorghel op 16-03-2018 12:32

Men vergeet dat elke verhoging van de snelheid (in handelen en denken bijv.) veel meer energie kost. Straks moet de mens op z'n hoge tempo leven dat hij op z'n 40-ste al levensmoe is.

Br@m op 16-03-2018 13:23

@Eduard op 15-03-2018 16:25  Ik ben het helemaal met je eens ! Vaak allemaal veronderstellingen en vage toekomst voorspellingen die niet wetenschappelijk onderbouwd zijn. Ook zou het interessant zijn als we op recente gebeurtenissen en actueel (nep) nieuws zouden kunnen reageren. En wat mij betreft zijn reacties van een A4 lang ook niet prettig om te lezen. En zet niet het woord "Israël) in een topic want dan veranderd het stuk meteen in een geloofsforum. Dat is mijn mening. Verder alle lof voor XN.

Pieter op 19-03-2018 23:12

https://judithsblogjes.wordpress.com/2017/09/08/brandbrief-wetenschappers-5g-gevaar-volksgezondheid/

keesijp60 op 11-08-2018 13:56

Ik heb ziekenhuis onderzoek gehad en bleek electrosensitief te zijn, ik maak geen of weinig melatonine aan wegens de microgolven omdat 'mijn lichaam dit als licht ziet. met 5 g welke veel hoger in frequency zit, kan dat dus nog veel erger worden, gelukkig is het zo hoe hoger de frequency hoe gemakkelijker te blokkeren, dat maakt 5 G dus zo gevaarlijk, die mobieltjes moeten veel sterker zenden, en dus moet dat met veel meer ontvangstpunten uitgevoert worden met hoge kosten, en een koffiezet apparaat met een zendertje? en all things of internet, wat een flauwe kul, want zo kunnen ze strakt precies zien wat het volk thuis doet, hoeveel keer ik douche en koffie zet, de deur open en dicht doe, dat is flink beangstigend. IK won de rechtszaak tegen de mast, en ze moesten me andere woning  geven, helaas gaf dezelfde woningbouw een buur vergunning voor een 5 watt 5.8 Ghz wifi mast voor 15 km bereik, voor zijn baas in de polder, terwijl ze weten dat ik er niet tegen kan, ik vraag me dus af om toch weer de rechter in te schakelen maar of dat werkt, tips welkom.

keesijp60 op 11-08-2018 13:59

Ik denk dat al de modems gebruiken die mensen al hebben de straling enorm veel naar beneden zullen halen, snel internet en glasvezel is er al op veel plekken,, zo kan je tijdens bellen gewoon via de modem van de mensen uit de straat, telkens weer de voplgende modem als je loopt, en je hebt duizenden gratis zendmast en maar 20 mW nodig. voor buiten de bebouwde kom kan je dan masten gebruiken, en of gewoon als je in de auto of natuur ben, geen mast, kan je ook niet bellen in verkeer.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl