Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten’

Superstaat wordt al afgedwongen: Brussel deinst niet terug voor ondermijnen en omverwerpen regeringen van lidstaten die weigeren in alles te gehoorzamen

 

Met enorme posters wordt in Hongarije gewaarschuwd voor George Soros en diens politieke bondgenoten, die hier worden afgebeeld met draadknippers. Een stem op deze partijen betekent het neerhalen van de door Brussel zo gehate grensmuur, waarna Hongarije net als West en Noord Europa door migranten zal worden overspoeld. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De media geven amper aandacht aan de vreemde gebeurtenissen op politiek gebied in Oost Europa. Twee premiers, die van Slovenië en Slowakije, moesten na een schandaal of grote politieke nederlaag opstappen. Het waren niet geheel toevallig regeringsleiders die zich openlijk verzetten tegen de door de EU geëiste massa immigratie en islamisering, en ook weer wilden gaan samenwerken met Rusland. De extreemlinkse globalistische miljardair George Soros, officieel partner van Brussel, blijkt hier achter te zitten, en heeft 2000 mensen ingehuurd om via de media en pro-EU partijen een vergelijkbare ‘stille staatsgreep’ in zijn thuisland Hongarije te plegen. Daarna zijn andere ‘onwillige’ landen aan de beurt.

 

Slowaakse premier feitelijk afgezet vanwege ongewenste koers

Het eerst slachtoffer was de Slowaakse premier Robert Fico, die na massale protesten moest aftreden vanwege een schandaal rond de moord op journalist Jan Kuciak, die corruptie bij de overheid onderzocht. Fico verzette zich op tal van terreinen tegen Brussel, en was een fervent voorstander van de Oost Europese Visegrad groep. Hij wilde de sancties tegen Moskou opheffen, omdat hij Rusland een betrouwbare energiepartner vond.

Klaarblijkelijk werd Fico door het regime in Brussel als een bedreiging voor de zogenaamde ‘eenheid’ in de EU tegen Rusland beschouwt. Fico gaf al aan onder grote druk te staan. Zijn feitelijke afzetting werd veroorzaakt door krachten van buitenaf, met name George Soros, die vorig jaar september nog een privé gesprek met de Slowaakse president Andrej Kiska had, waarvan de inhoud nooit bekend gemaakt werd.

Minister van BuZa Miroslav Lajcák verklaarde dat het een ‘onmiskenbaar feit is dat Soros een grote invloed op de ontwikkelingen in Oost en Centraal Europa, en daarbuiten, heeft.’ De Hongaarse premier Viktor Orban was nog rechtstreekser: ‘Soros en zijn netwerk maken van iedere gelegenheid gebruik om regeringen die zich verzetten tegen immigratie omver te werpen.’

Immigratie kritische premier van Slovenië moest weg

De andere regeringsleider die het veld moest ruimen was de Sloveense premier Miro Cerar, die openlijk door Soros werd aangevallen omdat hij tegen het EU-massa immigratie (en aanverwante islamisering) beleid was. Cerar werd vervolgens aangevallen door de massa media, en een hoge rechtbank schrapte een belangrijk economisch project van hem. Nu hij verdwenen is, is het verzet van Slovenië tegen de Brusselse totalitaire superstaat regering een stuk zwakker geworden.

Volgende doelwitten: Hongarije, Tsjechië, Polen, Macedonië

Hongarije, Tsjechië en Polen zijn de volgende landen die op het lijstje van Soros en Brussel staan om te worden aangepakt. Soros investeerde sinds 1989 meer dan $ 400 miljoen in zijn thuisland, en kondigde onlangs aan 2000 mensen ingehuurd te hebben om de verkiezingen in het land te gaan beïnvloeden (dàn mag het klaarblijkelijk wel van Europa).

De regering in Boedapest wil juist dat de speciale ‘Stop Soros’ wetsvoorstellen worden aangenomen. In de aanloop naar de verkiezingen op 8 april zal Brussel zware kritiek uiten op de zogenaamde ‘ondemocratische’ regering van Orban, en zullen Soros en andere magnaten al hun controle over de media gebruiken om de bevolking te manipuleren om op pro-EU partijen te stemmen.

Soros’ activiteiten worden ook door Tsjechië bestreden. President Milos Zeman heeft de aan Soros verbonden organisaties beschuldigd van inmenging in de binnenlandse politiek. Tevens dringt de miljardair aan op harde financiële maatregelen tegen Polen, dat zich eveneens nog steeds verzet tegen de door Brussel geëiste islamitische massa immigratie.

Ook in Macedonië worden de subversieve acties van Soros bestreden. Soros gebruikt ook hier zijn geld en invloed om een ‘regime verandering’ teweeg te brengen.

Russen gooiden Soros, belangrijke bondgenoot van Brussel, eruit

Dat Soros misschien wel de allergrootste manipulator van de EU is blijkt wel uit deze lijst met maar liefst 226 Europarlementariërs die officieel te boek staan als zijn bondgenoten. Eén op de drie EP’s staan dus op zijn ‘loonlijst’ – als dat geen corruptie tot op het bot is, wat is het dan wel? Zij doen wat hij wil, en stemmen voor alles wat hem goed dunkt, inclusief de anti-Rusland hysterie waar de Europese politiek en media door bevangen zijn.

Het Kremlin had genoeg van de staatsondermijnende activiteiten van de miljardair in Rusland, waarna zijn Open Society instellingen in 2015 als ‘ongewenste organisatie’ het land werden uitgezet. Brussel werkt juist openlijk samen met diverse Open Society organisaties, die geen geheim maken van het streven naar een grenzen-loze EU-superstaat met onbeperkte immigratie van tientallen miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten.

Soros werkt voor de ‘Deep State’ die Europa wil verzwakken

Achter de schermen werkt Soros in feite voor de al tientallen jaren aan de macht zijnde Amerikaanse ‘Deep State’ neocon schaduwregering, die Europa in toenemende mate als een concurrent en bedreiging is gaan zien, en ons continent daarom in zowel economisch als sociaal en cultureel opzicht wil verzwakken door ons te overspoelen met enorme aantallen moslimmigranten uit de Derde Wereld.

In maart 2017 stuurden zes Amerikaanse senatoren een brief aan het ministerie van BuZa waarin ze vroegen om een onderzoek naar de door Soros gesteunde organisaties. Dat verzoek belandde echter onderin een la, zoals inmiddels gebruikelijk is met acties die ook maar enigszins de rol van Soros aan de kaak zouden kunnen stellen.

Oost Europa vecht tegen sluipende machtsovername

Ondertussen vechten veel Oost Europese landen tegen eenzelfde sluipende machtsovername zoals in West Europese landen heeft plaatsgevonden, waar grote delen van de politiek, media en gerechtelijke macht inmiddels ‘in de tas’ van het subversieve Brussel/Soros imperium zitten. Daarbij worden omkopingen, intimidaties, afpersingen, bedreigingen en kunstmatig gecreëerde schandalen niet geschuwd.

Polen, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Slovenië en Macedonië vechten dus net als Rusland tegen dezelfde dreiging. Als Soros wint raken ze definitief hun soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht kwijt aan de EU, dat dan opnieuw een stap dichter bij de in Brussel zo gewenste superstaat zal komen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Markie op 29-03-2018 14:40

Dit zou dus moeten staan in de landelijke dagbladen, en Twan Huis zou zich in nieuwsuur moeten afvragen hoe dit ooit heeft kunnen gebeuren, heel de bevolking zou schande moeten spreken, ....... maar 't is muisstil. Wir haben est nicht gewust.

Tycho op 29-03-2018 15:30

Zolang er een Baphomet hangt in het torenkamertje is hier alles een verloren zaak.

Loofhut op 29-03-2018 15:55

Vergeet ook even de Rothschilds en de Rockefellers niet...

Anna op 29-03-2018 16:50

Dit artikel klopt helemaal. Ook Obama werkt achter de schermen hard met Soros mee.Soros trekt aan de touwtjes.  De hele kliek daar in de USA met Obama voorop gaat door met het ondermijnen van het gezag van Trump.... als je het Amerikaanse nieuws een beetje volgt dan zie je op allerlei site’ s dat dit een grote beerput is. De “ wereld elite” heeft zich voorgenomen dat er een grote nieuwe  wereld orde zal en moet komen en niets is hun gek om, dit doel te  bereiken ....... .... Het is maar de vraag of Trump  zelf zal kunnen stand houden want op allerlei manieren wordt ook hij belaagd,  En zijn gezag ondermijnd.....

Het is vooral de jeugd die wordt gemobiliseerd, onder het mom van geen grenzen,  en alles moet kunnen mentaliteit  ( gender neutraliteit ), de macht moet nu vooral naar vrouwen en zwarten, dit links adagium loopt de jeugd hard voor,  en de linkse massa weet Soros met geld zo te bewerkstelligen dat de geest uit de fles is en dit proces, niet meer te stoppen lijkt...... Op dezelfde manier is Macron aan de macht  gekomen..... vanuit het niets een onervaren linkse rakker,  die met zijn schooljuf trouwde, en die precies naar de poppen van Soros/ Obama en consorten danst..... In Israël is het verraad van Soros / Obama  de laatste verkiezingen ook geprobeerd : maar tijdig ontdekt en niet gelukt....... ....... ........... Hilary, heeft een paars scheve  schaatsen gereden met haar uitspraken ( oa hier met Eva Jinek !) en de democraten beginnen nu ook aan haar te twijfelen... zij is wat op retour....

De wereld gaat in snel tempo af op haar ondergang: dit zeker ook in combinatie met de oorlog hitserij  tegen Rusland. Het is slechts de vraag wanneer de bom barst..... en waar dit zal gaan gebeuren.... Het midden Oosten staat met Iran versus SA op scherp, en nu Europa versus Rusland ook zo lijkt het wel.....dit laatste  financieel aangevoerd door Soros...... De landen die nog enigszins een buffer waren worden ( volgens bovenstaand artikel), een voor een uitgeschakeld door Soros....Soms denk ik wel eens : Amerika en Europa samen in oorlog met Rusland, deze landen en de mensen  allemaal flink verzwakken en uitroeien ( Uitroeien ja! want Brussel is dichtbij daar zit immers het hoofdkwartier van de NAVO en de EU een atoombom en half Europa is weg....... ) zodat de islam stilletje  volledig in Europa kan in  schuiven.....

We hebben een grote troost en dat is  de wetenschap dat God de wereld regeert. En hij heeft het liefste wat Hij  had gegeven;  Zijn Zoon om de zonde van de mensheid te verzoenen.... .... en als we dat persoonlijk weten, geloven en ervaren  dat dit voor ons gedaan is dan kan een  atoombom ons doden, maar dan zullen we met onze persoonlijkheid ( ziel ) bij Jezus zijn.... Totdat de volheid der heidenen daar is en dan zullen we weer opstaan en  ons eigen lichaam terug ontvangen en samen met Jezus leven op een herschapen volmaakte aarde......  Wat de toekomst brengen moge mij geleid des Heren hand.... Ik wens u allen een gezegend Paasfeest Shalom Anna 

Arie op 29-03-2018 18:25

Goed en mooi onder woorden gebracht Anna!

Ook voor u een gezegend Paasfeest en laten we in ons gebed ook bidden voor de gehele mensheid......

Tom Hendrix op 29-03-2018 18:29

@Anna: 16.50. uur. Dat ben ik geheel met U eens, Anna.

Lars030 op 29-03-2018 18:45

En vergeet en onderschat ook niet de Bilderberg-conferenties, voorheen in aanwezigheid van Beatrix (nu Wimlex?). Daar worden de echte gewenste politiek-economisch-culturele lijnen uitgezet, waarvan wij niets (mogen) weten.

O.a. Dijsselbloem, Samsom, Schippers, Zalm, Wellink, Knot zijn er geweest evenals Rutte en Pechtold (Rutte in 2012 en nogmaals in 2015). Verder grootbankiers, universiteit van Leiden (die ook Facebook deels censureert middels 150 linkse studenten), vertegenwoordigers van multinationals en ga maar door. Betreft niet alleen de lijnen die uitgezet dienen te (lees: moeten) worden in NL, maar ook EU-ropees en globalistisch. Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

Tel dit op bij de bovenstaande commentaren over Soros, Rothschilds, schaduwregeringen en veel valt op z'n plaats. Niks gebeurt meer toevallig, alles is geënsceneerd. Helaas kan/wil >90% van het volk dit niet geloven, laat staan bevatten…

Ike op 29-03-2018 18:56

Diepe zucht. Iedereen heeft wat men 'Big Data' noemt. Ieders Big Data bevat ieders handtekening, ieders foto's of foto's van anderen waar de persoon op staat en gesprekken en beelden van die persoon die opgenomen zijn. Alle digitale data van iemand behoort tot Big Data. Alles wat iemand download en diens site bezoek, alle emails, alle gedigitaliseerde archieven en alle gebruikers ID's en wachtwoorden.

Het veiligheidsapparaat zit vol met criminelen die de veiligheid van iedereen moeten bewaken.  Zij kunnen hier ook mee frauderen en elke bewijslast tegen verdachten mee verzinnen. Zij kunnen ook andere mensen 'programmeren' dat ze iemand anders zijn en een paspoort of identiteitsbewijs op laten halen of een plastic ID pasje laten gebruiken om voor een ander te laten stemmen omdat ze weten uit diens Big Data dat hij/zij niet gaat stemmen. Of een plastic ID pasje gebruiken om een telefoonnr aan te vragen  of een oude Simkaart voort te zetten en aan te tonen dat een slachtoffer op een moment op een bepaald moment ergens aanwezig was. Aan een Simkaart is een bankrekening verbonden en een identiteit. Ons 'veiligheidsapparaat' kan iedereen moetwiliig om valse redenen op laten sluiten op commando van hun centrale die hun instructies geeft....

Al dit personeel word geselecteerd m.b.v. psychologische tests die worden uitgevoerd m.b.v. hypnose om achter de waarheid van het slachtoffer te komen.

Alle bewijslasten zijn te vervalsen en wie staat er aan de top van deze maffia?

Lars030 op 29-03-2018 20:23

Ook even een wat positiever bericht tussendoor: Achter de Republikeinse coulissen is een Las Vegas miljardair (Sheldon Adelson, 84 j, 40 miljard dollar) bezig met een pro-Israël beleid waar o.a. alle 66'ers en Sigrid-Kaag-al Qaqs spontaan flauwtes van krijgen. Deze Adelson kreeg het voor elkaar dat de VS ambassade verhuisde naar Jeruzalem. Een pro-Trump filantroop. Kortom, er lopen ook andere Joodse miljardairs dan George Soros rond op aarde.

Bambi op 29-03-2018 20:48

Anna op 29-03-2018 16:50

Geweldig ...

En vanaf morgen ga ik naar Nederland mijn vrienden bezoeken.

Voor iedereen een gezegend Paasfeest en zeker ook voor Xander en het team,tot maandag of dinsdag.Mvg

Cefas op 29-03-2018 21:23

Onder de schijn van democratie is Europa al lang een stille dictatuur onder leiding van het beest uit Brussel. Die stille dictatuur zal dadelijk overgaan tot een openlijke dictatuur. Wees voorbereid dat dit eraan zit te komen, maar wees ook voorbereid om de Eeuwige en Zijn Zoon te ontmoeten.

Cale op 29-03-2018 23:48

Polen speelt een dubbel spel. Grenzen dicht (dus EU critisch) maar wel US rakketten op Rusland gericht.

mientjei op 30-03-2018 01:37

Angst is de motor vaak, helaas

Misschien val ik daarom wel op helden

Klaasje op 30-03-2018 02:26

De hele wereld is copleet gestoord gek geworden.Als de bom valt heeft niemand

wat. Er valt niks te winnen alleen helse pijnen en dood.Waar is het rationele normale

verstand en iQ gebleven?Ook als ik om mij heen kijk het gedrag van iedereen denk

ik alleen maar. Ach Ach ik word hier zo moe van.En denk het lijkt wel of ik alleen nog

eenigzins verstandelijk kan nadenken.Net of iedereen zwakbegaaft en dom is geworden.

Nu lopen er ook daadwerkelijk veel van dit soort gehandicapte rond.Kijk maar is in het

winkelcentrum rond.

Er word gezegd dat als hij komt dan komt hij als een leeuw.Nou dan zul je altijd zien dan

zijn er mensen die zeggen! Nou nou moet dat zo, kan het niet anders, is dat nou nodig,

hee joh houd is op joh, dat kunnen we tog ook bepraten, in overleg gaan, het bespreken

stop daar nu mee.Tja als je hier dan naar luisterd ach hou maar op.En de duivel maar lachen

en triopfen als deze mensen te harte worden genomen.

JP op 30-03-2018 09:07

@Anna en @Lars

Het lijkt een strijd tussen "de goeden en de kwaden". Alleen het uiteindelijke doel blijft ongewis (of toch een Wereldregering???) Trump & Co lijken op Wereldschaal, schoon schip te maken. Steeds meer landen krijgen zij in het gareel, waaronder SA en NK. Ook Iran zal eieren voor hun geld kiezen naar mijn idee. China en Rusland lijken Trump te steunen bij zijn aanpak (achter de schermen) omdat de MSM daar nog altijd Fake nieuws over naar buiten brengt. Trump & Co laten daarom ook bij herhaling weten: " niets is wat het lijkt". En voorzover ik enig beeld kan vormen over positieve gebeurtenissen in de Wereld op dit moment, dan heb ik toch voorzichtig goede hoop. (Althans, ik zie het niet meer zo zwart in als de afgelopen jaren onder Obama) Een goede Pasen aan allen, Gr . JP

Cefas op 30-03-2018 11:05

@Cale,

Vergeet niet dat Polen in 1939 vanuit het westen (Duitsland) en oosten (Rusland) verradelijk is aangevallen. Ik heb wel begrip voor hun huidige opstelling.

Tom Hendrix op 30-03-2018 16:18

@Cefas: 21.23. uur, op 29/3. Sluit me aan bij uw reactie.

Peter op 31-03-2018 09:11

Beste Anna, als u goed de Bijbel leest is God niet de heerser van deze wereld maar satan!!! . Als God de wereldbevolking zou lijden is er geen rotzooi meer op deze aarde.

Eduard op 31-03-2018 11:03

Hebben julie nieuwsbronnen geen hackers rond lopen? Het wordt tijd dat nu.nl gehackt wordt en deze berichten daar geplaatst worden!

Ahava op 01-04-2018 21:48

Anna, dank voor je bemoedigende woorden. Idem Lars uit Utrecht...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl