Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland

Koningin Elizabeth heeft toespraak voor uitbreken Derde Wereldoorlog al klaarliggen – Dubbelspion Skripal veeleer doelwit van Westerse geheime dienst, omdat hij kon bevestigen dat het Trump/Rusland dossier nep was

Zal koningin Elizabeth haar ‘WO-3 simulatie’ toespraak binnenkort echt moeten voordragen? (Afbeelding achtergrond: Getty Images (3)).

Met het vrijwel onmiddellijk uitzetten van 23 Russische diplomaten vanwege de ‘chemische’ moordaanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter hebben de globalisten in Washington, Brussel, Berlijn, Londen en Parijs –met de zegen van het Vaticaan- de volgende stap gezet naar de door hen geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland. ‘Ik heb simpelweg geen normale woorden om dit allemaal te beschrijven,’ was de reactie van de verbijsterde Russische minister van BuZa Sergei Lavrov op de waanzin die in het Westen is uitgebroken. En dat ook nog eens vanwege een aanslag die vrijwel zeker een ‘false flag’ operatie is geweest, net als de gifgasaanval in Ghouta in 2013, en vermoedelijk ook het neerschieten van vlucht MH17 boven Oekraïne in 2014, expliciet bedoeld waren om Rusland de schuld te geven.

 

Analist Tom Luongo noemt de reactie van de Britse premier Theresa May lachwekkend. ‘Deze vrouw kan tijdens de Brexit gesprekken niet op tegen de afpersartiesten van de EU, maar schreeuwt nu wel moord en brand over een incident waarvan geen enkel bewijs is dat Rusland hier achter zit (en het gebruikte middel Novichok is zeker niet alleen in Rusland te fabriceren, zoals de media beweren). Deze situatie is dan ook rechtstreeks uit het neoconservatieve draaiboek: creëer een vreselijk incident, en dwing een regering tot een confrontatie en een ingrijpend besluit.’

‘Dit is een false flag’

Skripal was een collega van zowel Pablo Miller als Christopher Steele, de voormalige MI6 agenten die betrokken waren bij het samenstellen van het fake Trump/Rusland dossier, waar de Clinton-kliek Democraten voor betaald hadden. ‘Dus wat voor motief kunnen de Russen hebben om -aan de vooravond van de presidentsverkiezingen- Skripal op zo’n slordige wijze uit te schakelen? Dat hebben ze niet.’

‘Net zoals de regering Assad in april alles te verliezen had met een chemische aanval op Khan Sheikan, heeft Rusland niets te winnen bij het vermoorden van Skripal en zijn dochter. Maar als hij de ergste vermoedens over het (Trump/Rusland) dossier had kunnen bevestigen, dan wordt het ineens logisch om een paar losse eindjes aan elkaar te knopen. Dit is een false flag. Dat is veel plausibeler dan de kletspraat die Theresa May aan het parlement verkocht. Iedereen met drie hersencellen beseft dit in zijn diepste binnenste.’

Neocon plan om Rusland te vernietigen gedwarsboomd

Ook nu geldt dat het antwoord op de vraag wie er het meeste van profiteert de meest waarschijnlijke dader(s) oplevert. En dat zijn ook nu zonder twijfel de ‘neocons’, wier plannen voor de vernietiging van Rusland door hun gewenste president Hillary Clinton werden gedwarsboomd toen niet zij, maar Donald Trump in het Witte Huis belandde.

Sindsdien zijn ze bijna overal aan de verliezende hand: in Syrië, waar Assad dankzij Rusland en Iran in het zadel kon blijven; in de EU, dat op een enorme politieke crisis afstevent; in het Verre Oosten, waar Trump bereid is om met Kim Jong-un te gaan praten, in plaats van het land plat te gooien. En natuurlijk in Rusland zelf, waar alle pogingen van de CIA voor een regimeverandering zijn mislukt.

Putin en Trump vs. het globalistische imperium

Ook in Amerika is Trump aan het winnen. Hij gooit ‘neocon’ getrouwen er één voor één uit, en is nu pas echt zijn eigen team aan het formeren. Hij wist belangrijke doorbraken te forceren op het gebied van immigratie en belastingen, en overleefde glansrijk het (nep)dossier over samenzwering met Rusland, die nooit plaatsvond.

In Rusland is Putin aan het winnen. De door het Westen gesteunde islamitische terroristen in Syrië zijn zo goed als verslagen; de Nordstream-2 pijpleiding naar Europa gaat door; het anti-Russische fascistische neonazi regime in het Oekraïense Kiev zou wel eens kunnen doodvriezen, en China koopt steeds meer Russische olie en gas, en investeert in de Russische uranium industrie.

Trump en Putin staan feitelijk gezamenlijk op tegen het Amerikaans-Europese globalistische imperium. De idiote vergiftiging van Skripal werd opzettelijk slordig uitgevoerd, zodat men in Londen alle frustraties (weer) op Moskou kon richten. In Brussel, Berlijn en Parijs huilt men gewillig met de Britten mee, terwijl iedereen die dit niet doet bedreigd wordt met represailles.

Chemisch bedrog in Syrië

In een recent bevrijd Syrische dorp werd een ISIS/Al-Qaeda chemische fabriek aangetroffen. Desalniettemin zullen veel Westerse burgers klakkeloos de media propaganda dat Rusland ook achter de volgende chemische aanval zit geloven – tenzij u wel uw gezonde verstand blijft gebruiken, en door heeft waar al deze ‘false flag’ aanvallen, aanslagen en operaties voor bedoeld zijn.

Assad en de Russen hebben namelijk helemaal geen chemische wapens nodig. Het is juist de VS dat de vele Russische en Syrische pogingen om humanitaire corridors op te zetten heeft geblokkeerd, om net zoals destijds in Aleppo opzettelijk een enorme humanitaire crisis te creëren, en tevens om de jihadisten te beschermen. Vervolgens vraagt Amerika –laatst vergeefs- de VN om een ‘wapenstilstand’, precies in de gebieden waar de islamitische terroristen dreigen te worden verslagen.

Neocon slang is aan het verliezen

‘Ze verliezen in Noord Korea, Syrië, Afghanistan en Oekraïne. De steun in Europa voor integratie (naar een EU-Superstaat) blijft afnemen. De meest waarschijnlijke, rationele conclusie is dat de in een hoek gedreven ‘neocon’ (=Nieuwe Wereld Orde) slang wanhopig uithaalt, in de hoop zoveel mogelijk van ons met hem mee te nemen,’ vervolgt Luongo.

Dat gebeurt op dit moment met het ‘straffen’ van Russische en met Rusland zaken doende bedrijven, banken en diplomaten. ‘Het echte doel is om de mogelijkheid voor Russen om zaken te doen in Groot Brittannië (en Europa) te blokkeren... Dit is duidelijk een hybride oorlogsaanval op het Russische zakenleven, en weer een volgende stap op het pad naar oorlog met Rusland, want hun vernietiging is het grote doel van de neocons.’

‘Ik blijf geloven dat Trump niet aan hun kant staat,’ besluit Luongo. ‘De neocons willen oorlog voor ‘de goede zaak’, en daarom zullen ze hem bij zelfs zijn kleinste overwinning overal en altijd ondermijnen en onder druk zetten.’ (1)

Kernoorlog dichterbij dan ooit?

Dat is vermoedelijk de reden dat het Australische News.Com berichtte dat sommige mensen inmiddels geloven dat een kernoorlog nu dichterbij is dan tijdens de Koude Oorlog. De Britse koningin Elizabeth heeft daar al sinds de jaren ’80 een officieuze toespraak –oorspronkelijk bedoeld voor een ‘war games’ simulatie- voor klaarliggen, zo werd in 2013 onthuld. Dat daar nu pas aandacht aan wordt besteed zegt veel over de buitengewoon gevaarlijke situatie waarin de wereld nu verkeert, ook al weigeren de meesten mensen dat onder ogen te zien. (2)

De grote vraag is of het de arrogante, krankzinnige Westerse globalisten –met de zegen van de huidige leider van het Vaticaan- inderdaad gaat lukken om die Derde Wereld(kern)oorlog tegen Rusland te ontketenen. Hun regimes in Brussel, Berlijn, Parijs en Londen, het neocon-schaduwregime in Washington, en de propagandamachine van de ‘progressieve’ massamedia en Hollywood zijn zo langzamerhand de grootste bedreiging geworden voor het voortbestaan van de mensheid (al zal daar over enkele jaren, als de Turkse dictator Erdogan eenmaal over kernwapens beschikt, een geduchte ‘concurrent’ voor bijkomen).

Gaat deze kop van de ‘Nieuwe Wereld Orde slang’ mogelijk al binnenkort inderdaad de halve planeet uitroeien, of kunnen ze nog tijdig worden gestopt? Durven er ergens in Europa nog politici met een restje gezond verstand op te staan tegen deze waanzin? Zijn die er eigenlijk nog wel?

 

Xander

(1) Tom Luongo via Zero Hedge
(2) SHTFplan via Zero Hedge
(3) Afbeelding achtergrond: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël
13-03: ‘Superrijken kopen al jaren bunkers omdat ze weten dat er een kernoorlog komt’
11-03: Amerikaanse kolonel bang dat confrontatie Israël en Iran in Derde Wereldoorlog eindigt
03-03: Putins ultimatum dwingt Westen te kiezen tussen vrede of oorlog
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij
09-02: Chaos in Syrië: Amerikanen, Russen en Turken bestrijden elkaar
04-02: Turkije dreigt Amerikaanse troepen in Syrië; Israël en Iran op ramkoers in Libanon 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
wardje op 16-03-2018 14:42

Met de zegen van het Vaticaan?  Hoezo?

Tom Hendrix op 16-03-2018 14:42

Ik sta volledig achter de conclusies van dit artikel. Het is allang bekend, dat de duivelse NEO/NWO, samen met de illuminati en de vrijmetselaars, de wereldbevolking willen decimeren tot 500 miljoen. En hun lakeien, zoals de socialistische internationale, Bilderberg, de plutocraten Soros en Rothschild, en de communistische eussr, werken graag mee aan deze gang van zaken.

Weesie op 16-03-2018 14:49

Met onze Tiimermans voorop. PVDAer

Doordenker op 16-03-2018 14:57

Inderdaad, iedereen met een beetje gezond verstand heeft ondertussen door dat de aanslag op de spion in Engeland, net zoals de gifgasaanvallen in Syrië, alle kenmerken van een false flag operatie hebben.

Rusland en Syrië hadden er immers totaal niets mee te winnen, integendeel.

rescue op 16-03-2018 15:02

Het zal niet eerder gebeuren dan nadat de gelovigen hebben gehoord "Klim hierheen op".

wardje op 16-03-2018 15:07

"Oorlogen zorgen voor niks anders dan dodenakkers en dood. ..De mensheid schijnt niets te hebben geleerd van het verleden.  Of die les niet te wíllen leren...Als 't U belieft God, stop ze. Geen oorlog meer. Niet meer nutteloze slachtingen.

JP op 16-03-2018 15:14

"Durven er ergens in Europa nog politici met een restje gezond verstand op te staan tegen deze waanzin? Zijn die er eigenlijk nog wel?"

Ik betwijfel of die er nog zijn. En als die er nog zijn dan hebben die weinig in de melk te brokkelen omdat Brussel de dienst uit maakt en deze uitstervende vaderlandslievenden de mond snoerd. De laatste jaren had ik bijna de hoop opgegeven dat het tij nog gekeerd kon worden. Als ik het afgelopen jaar hoor en zie hoe Trump & het militaire apparaat bezig is het moeras te dempen, begint zijn inauguratierede steeds meer realiteit te worden. Ik begin er weer vertrouwen in te krijgen omdat Trump steeds meer medewerking krijgt ook o.a. van China en Rusland. Het goede zal uiteindelijk sterker blijken te zijn dan het kwade. 

Het Britse koningshuis is ook onderdeel van het zeven-koppige monster (waar heb ik dat gelezen?). De neocons en al hun addergebroed, zullen tot het laatst proberen om alles en iedereen tegen elkaar op te zetten en uit te spelen. False flag aanslagen hebben gemeen, dat deze allemaal zeer doorzichtig zijn en klungelig uitgevoerd worden. Gelukkig laat Putin en anderen met hem zich hierdoor niet gek maken. Ik hoop op een betere wereld voor ieder mens. Ook voor moslims, omdat zij in het zieke spel van de neocons ge-misbruikt worden om deze tegen het westen op te hitsen.

Gerrit op 16-03-2018 15:29

Gelijk een landman, moe van 't ploegen,de neigend' avondschaduw groet,en zich verheugt in het genoegen,dat hij naar 't huis der ruste spoedt,zo zal den mens, vermoeid van zorgen,waaraan hij zijne krachten sleet,verlangend uitzien naar den morgen,die 't graf is van verdriet en leed.

Lees ook de rest van Gez. 244.

wardje op 16-03-2018 15:32

Guidestones Tom Hendrix op 16-03-2018 14:42.  Het is waar dat het getal 500 miljoen letterlijk in steen staat gebeiteld in de zg. Guidestones in Georgia.  In een zin die zegt : Maintain humanity under 500,000,000    In perpetual balance with nature  "Houd de mensheid onder het half miljard -  In eeuwig evenwicht met de natuur " , dit samen met  nog wat eugenetische kul die daar op volgt.   Dat is wat anders dan "de wereldbevolking willen decimeren tot 500 miljoen." Laat staan dat "de" illuminati (wie zijn de illuminati?) en "de" (dat zijn "alle"!) vrijmetselaars dit zouden willen.    ----    Het is nogal een beschuldiging .    ----   https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones    ----    https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones    (veel uitgebreider)

Jean op 16-03-2018 15:44

Ik ben het met deze uitleg volkomen eens, ze 'de lafaards onder eigen volk' zijn de 3de wereldoorlog aan 't voorbereiden en ze zullen alles hebben klaarliggen om te vluchten daarbij de eigen bevolking laten kronkelen in de poep.

Bundy op 16-03-2018 15:53

 Wat ben ik opgelucht dat Xander dit bericht heeft geplaatst .  Tachtig procent van de bevolking zit n.m. als zombies achter de t.v. en geloven het journaal die immer de Russen de schuld geeft .  ( van alles ) .

Deze "aanslag " was zo over the top dat het lachwekkend werd , de halve stad afgezet vanwege het gif etc.

De intentie van een geheime dienst is immers om in het geheim te opereren , in dit geval doden .    De CIA heeft duizenden mensen tijdens het voorbij lopen een bijna onvoelbaar prikje gegeven waarna die zijn overleden aan een hartinfarct .      Na het lezen van J.Burrow's  boek over de voormalige KGB weet ik dat de Russen ook  nu in staat zijn iemand in totale anonimiteit en stilte te vermoorden .        Het gif-verhaal is eigenlijk een zware belediging voor de FSB .

Wie heeft hier belang bij : De RockeSchild's Crime Corporation .    Er zijn voor hen die voor God spelen  teveel mensen op aarde , dus moet ons tragische Navo legertje Rusland aanvallen .

Koddebeier op 16-03-2018 16:13

Laten we hopen dat zij die een kuil graven voor anderen, er zelf invallen !

Wiljo op 16-03-2018 16:20

Daar is hij weer, het derde wereldoorlog bericht. Nu het totale ineenstorten van de Europese economie en het ontploffen van een of andere vulkaan nog.

Janszn op 16-03-2018 16:23

En zo is het, gaat het.

Hoeveel oorlogen is Rusland tegen het Westen begonnen.

Hoeveel oorlogen is het Westen tegen  Rusland begonnen.

Het is pure oorlogsophitserij. 

Stel uzelf ieder dag bij dit soort berichten de vraag: Is dat wel zo ? 

vlokje op 16-03-2018 16:35

Precies,  zou putin nou zo dom zijn,

nog een aanvulling op xander: het viel mij op dat:

de poging tot dubbelmoord gepleegd is in de buurt van een laboratorium (20 mile) waar chemische gevecht stoffen gemaakt worden.

Lekker makkelijk,  lekker dichtbij, ivm afwikkeling plaats delict

vlokje op 16-03-2018 16:53

rescue op 16-03-2018 15:02 H

et zal niet eerder gebeuren dan nadat de gelovigen hebben gehoord "Klim hierheen op".

Ze maken ons de kachel niet meer aan, direkt al bij het eerst nieuws bericht, 2 seconden daarna, alarmbellen en dit klopt niet bij mij.

De stenen stapelaars zullen bij zijn als wij "stoorzenders"weg zijn, wij beginnen te veel te doorzien.

Arie op 16-03-2018 17:02

Bang, dat die 3e wereld oorlog komt?Totaal niet!Waarom niet?Omdat God zich een bult lacht om de vele politieke psychopaten, volksverraders en psychisch gestoorden elite knuppels die denken de wijsheid in pacht te hebben, maar t.z.t. wel anders zullen piepen als, zo staat geschreven, Jezus op aarde terugkeert en het einde van deze wereld zal geschieden zoals God het heeft laten vastleggen in De Bijbel.

Dus niet zoals die puppets die denken alle touwtjes in handen te hebben.

Het zal allemaal anders gaan, maar beslist niet zoals de mens nu denkt dat het zal gaan!

Tom Hendrix op 16-03-2018 17:07

@wardje: 15.32. uur. Toch blijf ik bij mijn reactie.

Robie op 16-03-2018 17:33

Als je van iemand af wil dan gebruik je toch een vuurwapen met demper ipv van zo ? 

alleen al hierom slaat dit helemaal nergens op.

Harry op 16-03-2018 17:48

Laat je niet bang maken door denhaag en brussel het licht heeft toch al gewonnen van de duisteren kant.

wardje op 16-03-2018 17:49

In het proces van weergave is het een en ander weggevallen van "Oorlogen zorgen voor niks anders dan"(15:07).  De woorden zijn van iemand die nogal een rol speelt in een instantie die wordt genoemd  in de eerste alinea van het artikel .        ----    https://www.nu.nl/buitenland/5087129

mientjei op 16-03-2018 17:56

Dat er dagelijks in Londen mensen met bijtend zuur worden belaagd (zeker niet door russen) daar hoor je die May

Niet over

Meijer op 16-03-2018 19:44

Shalom;

Zojuist zijn wij het 5993de jaar na de Schepping in gegaan.

Dus nog 7 jaar verwijdert van de "7de dag".

Shabbath Shalom.

Sven Hoek op 16-03-2018 20:02

Het gebeurde nabij Porton Down laboratory, belangrijkste chemische wapen laboratorium van de UK die decennia lang zenuwgas experimenten op burgers deden. 

https://www.theguardian.com/science/2004/may/06/science.research

Daags na de aanval krijgt het laboratorium 50 miljoen pond extra van de overheid. 

https://www.ft.com/content/d78f43fc-27b0-11e8-b27e-cc62a39d57a0

Daarnaast is het nogal naïef om te denken dat de Russen nu (nog) gebruik maken van middelen die direct gelinkt worden aan de sovjet tijdperk. 

Bambi op 16-03-2018 20:39

En ik geloof dat niet van Poetin,Poetin is geen idioot zoals de rest.

 mientjei op 16-03-2018 17:56

Groot gelijk,en niet alleen in londen.......

Sharkey op 16-03-2018 22:09

Kennelijk word en geen mogelijkheid onbenut gelaten om Rusland zwart te maken en de zenuwgas aanslag op de overloper en de schuld in Poetins schoenen te schuiven maar mogelijk gepleegd door de Europese vrienden van de Engelsen. Dat voorkomt in elk geval dat er handel gedreven word met Rusland en er nog wat schepen met vloeibaar aardgas gekocht zullen worden door de Engelsen. 

soesman op 16-03-2018 22:50

Zo te zien komt de voorspelling van Nostradamus binnen kort uit !

Mocht de EU superstaat van Neo Nazi globalisten oorlog voeren tegen rusland die met nieuwe niet te traceren nucleare raketten 

hun eigen graf delven ! Een op Paris en een op Londen dan is het gebeurd met Heel Europa !

Daarbij heeft Iran zijn eigen taak als alliantie heel saudie Arabia totaal in as te verdelgen metnucleare waterstof bommen [ van noord korea ] en  mecca erbij !binnen kort !

Em.Jee op 17-03-2018 01:25

Yep Meijer, ik ben blij dat er toch nog mensen zijn die de waarheid in pacht hebben m.b.t. het eindtijdgebeuren en de 6000 jaren van de mens die bijna vol zijn. Het is inderdaad het jaar 5993, en niet 5777 wat sommigen beweren te zeggen. Daarom nog wat belangrijke uitleg m.b.t. de Bijbelse klok. Er wordt algemeen gesteld dat het jaar 2017 ook het Bijbelse jaar 5777 is. Dus dan is de "zesde dag" eigenlijk nog lang niet om. Dan zou de opname van de Gemeente en alles wat er daarna komt dus ook nog niet kunnen plaatsvinden in 2017, toch? Maar, er schijnt in de jaartelling een (bewuste?) fout zijn gemaakt. Men heeft, toen Israël 430 jaren in ballingschap leefde, 215 jaren niet meegeteld (toen Israël 215 jaren als slaaf leefde, wat men "geen leven" noemde). Volgens het Openbaring 12 teken zouden wij nu in het Bijbelse jaar 5992 moeten zijn, bijna in het jaar 5993 in 2018. 5777 + 215 = 5992. Op 23-09-17 (het Openbaring 12 teken) komt er een jaar bij = 5993. Tel daar de 7 jaren van de grote verdrukking bij dan komen we op het jaar 6000 uit in 2024. Het bewijs dat we nu in het Bijbelse jaar 5992 zijn wordt bevestigd door het Openbaring 12 teken, en daar kunnen we niet om heen. Dit betekent dat de opname van de bruidsgemeente elk ogenblik kan plaatsvinden. Daarom, wees gereed, en richt uw blik omhoog, want het zal (kan) niet lang meer duren. Wil u meer weten over "De Bijbel en de eindtijd", kijk dan eens op mijn website; https://sites.google.com/view/de-bijbel-en-de-eindtijd/homepage. Be blessed.

mientjei op 17-03-2018 01:59

@ Em Jee is dit alles wat u schrijft ook niet ingegeven door angst?. De angst om dood te gaan, om op te gaan in een groot 

Heelal?  Ik ben christen maar soms ook wel bang om dood te gaan, ik kan heel slecht rekenen, dus al die cijfers, nou, ga dr maar aanstaan. Ik ben ergens vandaan gekomen en ga ergens naar toe, zo simpel is het volgens mij. En ik heb 

Jezus gezien in dit leven met mijn ogen, maar Jezus was ook bang voor het sterven

Bundy op 17-03-2018 02:41

@Sven Hoek op 16-03-2018 20:02

Meesterlijk van je !!   Bij een gewone moordzaak is de betaling van dat bedrag  ( een dag later ..)  bewijs van schuld  .

edwin vissers op 17-03-2018 07:39

Em.Jee ik word zo moe van jullie ,de groote verdrukking is voor cristenen uitgevonden ,ga maar lekker genieten van een enorme vervolging die tot de ware cristenen zal komen .

rescue op 17-03-2018 10:07

Het is zeker juist dat de zesduizend jaar vanaf Adam nog niet helemaal om zijn. We kunnen gaan muggenziften over hoeveel jaren precies, maar de Heer zegt dat we dag nog uur weten. Wel kunnen we er van uitgaan dat het nu minder dan 20 jaar nog duren kan. Het jaar 33 is waarschijnlijk niet helemaal juist maar 2000 er bij opgeteld geeft 2033. De "twee dagen" en de "derde dag" is de enige bijbelse clou. Voor de huidige generaties is het dus zaak te beseffen dat velen hun pensioen niet gaan halen, Maranatha.

Een ander geluid op 17-03-2018 10:07

De idee, dat een false-flag moord op Skripal nodig is om een 3e wereldoorlog uit te lokken lijkt me absurd. Ten eerste is noch de publieke opninie in Rusland noch die in het westen geschokt over de zoveelste politieke moord van het regime Poetin. Ten tweede zijn er meer doeltreffende methoden om een 3e wereldoorlog uit te lokken, die dit waarschijnlijk wel provoceren;

1. Geef megalomaan Erdogan de vrije hand om naar Damascus op te trekken

2. Bewapen Poroshenko tot de tanden en laat hem de Donbass of nog beter de Krim binnenvallen

3. Val Noord-Korea aan

4. Vernietig de nucleaire infrastructuur van Iran

Skripal is niet de enige, die het regime Poetin blijkbaar in de weg loopt. De lijst is lang: Aleksandr Litvinenko (met Polonium 210), Boris Berezovsky, Boris Nemtsov, Anna Politkovskaya enz. De lijst is inmiddels te land om op te noemen:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_journalists_killed_in_Russia

Zijn al die mensen uit de weg geruimd om heer Poetin in een kwaad daglicht te stellen .... ? 

Gabriel op 17-03-2018 10:59

Koningin Elizabeth zou haar toespraak voor uitbreken Derde Wereldoorlog al klaarliggen hebben.

Wat een flauwe kul!

Ik ben de tel kwijtgeraakt over het aantal uitbraken van een eventuele derde wereldoorlog, hier vermeld.

Zal straks lekker weer rustig gaan slapen.

Vogeltje op 17-03-2018 11:06

De tijd is bij God bekend, daar moeten we het ook bij laten. Hij heeft de wereld in zijn hand. Laten we bidden voor de mensen, die zich inlaten met de boze. Ook voor hun is er verlossing door het kostbare bloed van Jezus onze Koning. Heb je vijanden lief zegt Hij. Maar dat wordt wel steeds moeilijker en toch moeten we volhouden in gebed. De Heilige Geest zal ons de kracht en wijsheid geven. Ze schuiven zoveel schuld op Putin, maar hij heeft wel gezorgd, dat de supermarkten niet leeg zijn. Voordat hij kwam, leden de russen honger, je zag het op de TV, ben ik niet vergeten. Hij zorgt dat alleenstaande moeders niks te kort komen. Vroeger hoorde je zoveel over abortus in Rusland. Maar sinds hij er is, kunnen de kinderen geboren worden en worden de moeders bijgestaan. Hoe anders is het hier in het westen. Mensen helpen om  dood te gaan. Ook gebed voor het russische volk. Hun leider bidt. Dat is een gegeven. Dat is sterk en krachtig. Dicht bij God blijven. Hij blijft rustig onder alle omstandigheden, want hij weet dat God aan zijn zijde is.  Ik denk altijd, What Would Jesus do? Shalom allemaal en God's zegen. Wij zijn meer dan overwinnaars in hem die komt.

Hubert Luns op 17-03-2018 11:21

Herinnert u zich nog die agent die in Londen werd gedood zogenaamd vanuit de Libische ambassade. Welnu, Quadaffi was misschien een tiran maar niet op zijn achterhoofd gevallen. Dat was ook een geënsceneerde moord ter bespoediging van bepaalde politieke doeleinden.

rexm op 17-03-2018 11:55
Het is overduidelijk dat het weer een false flag is,momenteel weten die Engelse van gekkigheid niet wat ze moeten doen.
Wat heeft Rusland nou voor een motief daarvoor.??
Vorige week was er een dissident afkomstig van Rusland op BBC die vreesde voor zijn leven,zijn woorden waren, Putin heeft er opdracht voor gegeven of hij heeft de veiligheids dienst niet meer in de hand, nu weer, wat is het motief en een ex hoge officier van de KGB heeft zijn veiligheid dienst niet meer in de hand, men zou het bijna gaan geloven,niet dus.
May zit niet sterk in het zadel en problemen met de EU.
De waarheid van de MH-17 is nu verder als ooit en dat steekt er ook achter.
Een oorlog beginnen tegen Rusland die komt bedrogen uit, de grote wereld leider Putin en zijn strategen hebben de plannen allang klaar liggen.
Vergeet niet, meer als 80% staat in Rusland achter zijn leider de EU moet oppassen dat straks 80% van de burgers tegen de EU is, einde oefening. 
Luc op 17-03-2018 12:24

Trump verklaart nu zelf ook dat Rusland achter de vergiftiging van Skripal zit. Die zijn kar is ook al gedraaid!

flevolander op 17-03-2018 12:34

@Meijer & @Em.Jee

Wees niet zo dom te proberen het jaar te voorspellen. Jullie scharen je in de rijen van voorspellers die allemaal geen gelijk gekregen hebben. Het zijn valse profetieën.

Neem Lucas 17:20 serieus:

En op de vraag der Farizeeen, wanneer het Koninkrijk Gods komen zou, antwoordde Hij hun en zeide: Het Koninkrijk Gods komt niet zo, dat het te berekenen is

Met wat geprofeteerd was heeft men nooit kunnen voorspellen. Voorspellingen over deze zaken maken is tegen Gods principes ingaan. Profetieen zijn er om de gebeurtenissen te kunnen herkennen als God zijn profetieën laat uitkomen.

Hij laat ze altijd uitkomen op manieren die geen mens kan bedenken of voorzien. Ondaks alle profetieën over het lijden en sterven van Jezus kon geen van de apostelen voorzien hoe alles zich zou gaan ontwikkelen. En zij zaten op de eerste rang bij het vervullen van de profetieën.

Heb dus niet de arrogantie om te denken dat jullie het beter kunnen.

Waarom huilde Jezus toen hij op het ezeltje Jeruzalem inreed? Omdat de mensen die dag niet herkenden en om de consequenties die dat zou hebben terwijl Daniël die datum op de dag nauwkeurig had geprofeteerd in Daniel 9.

Daniël zelf maakte die fout niet toen hij de tijd dat de ballingschap moest eindigen herkende aan de woorden van de profeet Jeremia. Hij deed het enige juiste. Hij ging geen datum berekenen, maar begon te bidden.

Neem daar een voorbeeld aan.

flevolander op 17-03-2018 12:43

Em.Jee op 17-03-2018 01:25

Je schrijft: "Yep Meijer, ik ben blij dat er toch nog mensen zijn die de waarheid in pacht hebben m.b.t. het eindtijdgebeuren"

Nooit heeft een ware oud-testamentische profeet deze woorden over zichzelf uitgesproken. Simpelweg omdat niemand de waarheid in pacht heeft. Je zou de pacht niet eens kunnen betalen! God is en heeft de waarheid, maar dan in eigendom en niet in pacht. God verpacht de waarheid niet. Zijn waarheid is gratis voor iedereen.

Over de eindtijd zijn zo enorm veel voorspellende boeken geschreven die allemaal claimen dat ze op de enig juiste wijze de profetieën in de bijbel interpreteren dat je ze niet eens kan tellen. Al die 'perfect' interpretaties spreken elkaar keihard tegen en sluiten elkaars 'perfecte' interpretatie uit.

En dan claimen 'de waarheid in pacht' te hebben. Je moet maar durven. Wat een hoogmoed.

Een ander geluid op 17-03-2018 15:19

Hubert Luns op 17-03-2018 11:21

U zegt:

Herinnert u zich nog die agent die in Londen werd gedood zogenaamd vanuit de Libische ambassade. Welnu, Quadaffi was misschien een tiran maar niet op zijn achterhoofd gevallen. Dat was ook een geënsceneerde moord ter bespoediging van bepaalde politieke doeleinden.

Mijn reactie:

Voor hen, die het zich niet (meer) herinneren:

Moord (17-4-1984) op agente Yvonne Fletsher, die in de nabijheid stond van de Libische ambassade om een anti-Qadhafi demonstratie / protest in de gaten te houden. 

Mag ik u vragen naar die "bepaalde politieke doeleinden" ?

Welke (politieke zaken) zijn hierme bespoedigd ?

Ben zeer benieuwd !

maria op 17-03-2018 15:55

Em.Jee  op 01:25

De uitdrukking die u gebruikt " de waarheid in pacht hebben ", wordt altijd in negatieve zin gebruikt voor mensen die denken dat ze alles beter weten

Overigens ben ik het wel eens met uw uitleg over deze tijd en wat nog staat te gebeuren

maria op 17-03-2018 16:04

Edwin Vissers op 17:39

christenen met een ( h ) hoeven niet door de grote verdrukking

Lees Openbaring 3 vers 10  "  omdat gij het bevel bewaard hebt om mij te blijven verwachten, zal ook Ik u Bewaren voor de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen  " 

Jan op 17-03-2018 16:04

Goed stuk Xander, klopt helemaal.

Syl op 18-03-2018 01:41

Moeten wij ons komende dagen ernstig zorgen maken of is het maar een gerucht? Ik las op halturnerradioshow.com iets over een aanval op Khmeimim air base, dat Rusland officieel geinformeerd is over een aangaande aanval binnen 48 uur en oorlogschepen die zich verplaatsen (Middellandse Zee/Rode Zee/Perzische Golf?

Bron: http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/2228-cruise-missile-strike-groups-in-east-mediterranean-persian-gulf-and-red-sea-for-possible-strike-at-syria

Syl op 18-03-2018 02:13

@aanvulling op mijzelf om 01:41:

Meerdere meldingen van B2 stealth bommerwerpers die zijn opgestegen van Whiteman Air Force Base.

Bron: http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/2228-cruise-missile-strike-groups-in-east-mediterranean-persian-gulf-and-red-sea-for-possible-strike-at-syriaHopelijk zijn het maar geruchten, want ik kan er verder nog niets over terugvinden.

Hubo op 18-03-2018 02:48

Het is heel bizar wat ons hier de laatste tijd wordt voorgeschoteld rond Putin en de russische demokratie.En dan ook nog eens dat incident rond die Skripal en de krankzinnige reactie erop,die alleen maar gebaseerd is vage verdachtmakingen.Het is waarschijnlijker dat het westen er zelf de hand in heeft of een partij die de boel op scherp wil stellen.Maar dan nog is het niet normaal dat de regering van Engeland daar meteen zo op inhaakt,tenzij het ze zelf goed uitkomt.Ze kunnen in ieder geval een afleidingsmanoeuvre goed gebruiken.Ik kan me overigens niet voorstellen,dat ze nu al op korte termijn een verrassings aanval zullen ondernemen.Ook niet op Khmeimim.Dat zou zeker een nucleair antwwoord rechtvaardigen op een geïdentificeerde agressor.Tenminste als het aan mij zou liggen.En dan liefst voordat we overspoeld worden met nog meer sentimentele verhalen over oost Goutha.Dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren overigens.Dan was het wel wat beter voorbereid in de 'vrije ' pers.Het lijkt me vooral onderdeel van een voortdurende propaganda- en zenuwenoorlog om hier alle neuzen zoveel mogelijk naar één kant te krijgen en de legitimiteit van de russische demokratie in binnen- en buitenland te ondermijnen.En ik hoorde het vanavond nog heel treffend uitgedrukt:In Rusland kan je kiezen voor iemand die je graag wilt hebben en wij kunnen hier alleen maar kiezen uit mensen die we niet willen.Nou ja,sommigen willen dan wel Baudet en Wilders,maar daar zie ik ook niet veel in.

Daniel op 18-03-2018 09:41

Trump zit evebeens in de zak van de globalisten. Ik snap niet hoe naief men hierover kan zijn. Kijk wie zijn campagne hebben gefinancieerd en door wie hij is omringd. Denkt men nu echt dat de piramide iets aan het toeval overlaat?

rexm op 18-03-2018 14:34

Meerdere meldingen van B2 stealth bommerwerpers die zijn opgestegen van Whiteman Air Force Base.!!!

Als deze iets uitrichten tegen Rusland ,kan men wel stellen dat de rapen gaar zijn.

Denk dat Londen dan niet lang meer bestaat.

Eens raakt het geduld van Rusland op, misschien is dat ook dat ook de bedoeling is van het westen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl