Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Facebook onder grote druk, Mark Zuckerberg verkocht al miljoenen eigen aandelen

Investeerder van het ‘eerste uur’ denkt dat huidige crisis Facebook kan vernietigen – Mozilla Firefox adverteert niet meer op Facebook – Ook andere grote investeerders dreigen zich terug te trekken

Het extreemlinkse social media platform Facebook staat na het laatste schandaal, toen bekend werd dat de privé gegevens van tientallen miljoenen Amerikanen zonder toestemming waren doorverkocht aan derde partijen –waaronder de politieke research firma Cambridge Analytics-, onder grote druk. Facebook verloor inmiddels al meer dan $ 60 miljard aan waarde op de beursvloer. Nu blijkt CEO Mark Zuckerberg in de weken voor èn tijdens het schandaal miljoenen van zijn eigen aandelen te hebben verkocht.

 

Dit jaar deed Zuckerberg al 2,7 miljoen aandelen van de hand, waarvan 1,3 miljoen sinds begin maart, en 95.000 in de afgelopen 2 dagen. Dat is niet verboden, maar de timing is wel bijzonder ‘onhandig’. Sowieso staat Facebook de afgelopen maand bovenaan bij zogenaamde ‘insider’ verkopen, die verplicht bij de toezichthouders moeten worden gemeld om misbruik te voorkomen.

Vorig jaar september kondigde Zuckerberg overigens aan om samen met zijn vrouw in anderhalf jaar tijd 35 tot 75 miljoen aandelen te zullen verkopen of overdragen. Dat gebeurde ongeveer in dezelfde periode dat Facebook onder toenemende kritiek kwam te staan vanwege een zeer eenzijdige campagne tegen conservatieve, rechtse en christelijke pagina’s, (nieuws)berichten en medewerkers van het bedrijf.

WhatsApp oprichter roept iedereen op te stoppen met Facebook

Dat er een grote vertrouwenscrisis rond Facebook is uitgebroken, is wel duidelijk. Gisteren riep WhatsApp mede oprichter Brian Acton, die zijn bedrijf voor $ 22 miljard aan Zuckerberg had verkocht, iedereen op om hun Facebook accounts te op te heffen, waarmee hij zich aansloot bij de hashtag campagne #deletefacebook. (2)

Grote investeerders twijfelen, dienen aanklacht in, of trekken zich al terug

Nordea, de grootste Scandinavische bank die zo’n $ 400 miljard beheert, heeft inmiddels ook een deel van zijn investeringen in Facebook teruggetrokken. Het Duitse Union Investment overweegt hetzelfde te doen. Andere investeerders hebben al diverse aanklachten tegen Facebook ingediend vanwege ‘valse en misleidende verklaringen’ in de privacy regels van het bedrijf.

Een van de aanklagers is aandeelhouder Fan Yuan uit San Francisco, die namens een groep investeerders Facebook voor het gerecht sleept vanwege de ingestorte aandelen, die het gevolg zijn van dit misleidende beleid. Hierdoor zou Zuckerbergs bedrijf maandag en dinsdag $ 50 miljard minder waard zijn geworden.

Een vrouw uit Maryland klaagt Facebook aan vanwege de voortdurende ongewenste politieke advertenties (vrijwel uitsluitend gericht tegen Donald Trump en voor Hillary Clinton) die ze tijdens de verkiezingscampagne in 2016 te zien kreeg.

Investeerder eerste uur: Dit kan Facebook vernietigen

Investeerder van het eerste uur Roger McNamee verklaarde tegenover CNN dat de crisis wel eens het einde van Facebook kan betekenen. Drie maanden lang had hij vergeefs geprobeerd om Zuckerberg en diens rechterhand Shery Sandberg op de problemen te wijzen. ‘Als ze niet snel iets ondernemen, zullen de mensen merken dat ze Facebook niet meer kunnen vertrouwen’. Voor de onafhankelijk denkende internetter was dat vertrouwen er sowieso al niet, en waren er al meer dan genoeg redenen om nooit een Facebook account te openen. (3).

Samenwerking met inlichtingendiensten

Edward Snowden waarschuwde vorige week nogmaals dat Facebook samenwerkt met inlichtingendiensten bij het verzamelen van zoveel mogelijk informatie van de gebruikers, ‘en zelfs veel meer dan u er vrijwillig op zet’. Facebook is volgens hem een ‘als social media vermomde controledienst’ van de overheid.

Zuckerberg heeft de ‘fouten’ erkend en beterschap belooft.


Xander

(1) Welt
(2) Zero Hedge
(3) Bild

19-03: Edward Snowden: Facebook is controledienst vermomd als social media, verkoopt privé info van iedereen
05-03: Censuur: EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen (/ Facebook verwijdert wekelijks reeds vele tienduizenden berichten)
04-03: Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims
22-01: Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd (/ D66 minister Ollongren voert nieuwe EU-staatscensuur in Nederland in )
16-01: Aanklacht tegen Google om extreemlinkse meningenterreur en haat tegen rechts (/ Google moedigt intern haat en geweld  aan tegen conservatief, blank en niet-links)
04-01: (/ Facebook faciliteert almaar groter wordende Afrikaanse exodus naar Europa, en blokkeert immigratie-kritische berichten)

2017:
26-12: Wordt de vrijheid in het Westen verdrongen door tirannie? (/ Een mengelmoes van culturele en religieuze waarden is geen basis voor vrijheid en rechtvaardigheid,  maar voor onderdrukking en het recht van de sterkste)

14-12: Facebook start samenwerking met moslimgroep om islam online te beschermen
04-12: Duitse regering wil geheime toegang tot ieders PC, tablet, smartphone en TV (Nieuwe digitale Stasi troepen dwingen nu al op social media ongekende staatscensuur af (straks ook in Nederland?))
01-12: YouTube censureert video’s met kritiek op islam en immigratie (/ Uiten van niet-linkse mening in het Westen een misdaad geworden) 

2016:
15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’

28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren (/ Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.
Reacties

Rode Wouw op 22-03-2018 16:25

Het is duidelijk wat te doen; een ieder die nog een facebook account heeft dat opzeggen.

Henk van Kesteren op 22-03-2018 16:28

Mag het hopen dat deze fascistische organisatie samen met Google spoedig volledig ten onder gaat!!

Lee op 22-03-2018 16:30

Hyves 2.0. Dag fb! ;)

Twanneman op 22-03-2018 16:37

Volgens Markje valt het wel mee....

https://www.ad.nl/economie/zuckerberg-deletefacebook-weinig-gevolgen~a98a6860/

Benny op 22-03-2018 17:39

Over 75 jaren wordt de wereld vernietigd door een supernova,die dan in een neutronerster veranderd is Ik zag die docu op Geografic Channel vanmiddag Ja er wordt dan een Ark gebouwd voor ca 250 000 mensen,alleen de rijken kunnen dat ophoesten ,om mee te gaan. Die gaan dan naar een andere ontdekte ,,leefbare?,,planeet De rest gaat dood ,doordat die neutronenster de aarde uitelkaar rukt Openbaringen?????

ohje op 22-03-2018 17:41

Zuckerberg heeft de ‘fouten’ erkend en beterschap belooft.

Zoals bij iedereen zeggen we ook hier sorry en gaan verder.

Sharkey op 22-03-2018 17:44

Niet alleen FB maar google is net zoiets. Deze spionage acconts zou men niet meer moeten gebruiken. Zelfs op de smartfone komen advertenties binnen die zich zelfs midden in de nacht met een irritant geluidje aanmelden. Dat kan ik nou echt een inbreuk op mijn priveci noemen.

enk op 22-03-2018 18:38

Q; Zuckerberg going down. 

Het late excuus van Zuck is eerst besproken met Deep State. (4am)

https://youtu.be/Nz6lrDmtUxk

enk op 22-03-2018 18:43

Everything theyre not telling you about Cambridge Analytica.

https://youtu.be/v4u3-2td4To

Een ander geluid op 22-03-2018 19:27

Mooi. Het kan niet snel genoeg bergafwaarts gaan met dit socialistische massa-indoctrinatie en - controle orgaan.

Allemaal account opzeggen ! 

vlokje op 22-03-2018 21:01

Nederland heeft nee tegen de sleepwet gestemd , ook door deze actie van facebook

Let maar eens op, nu krijgen we een bak met elektronische ellende over ons heen, om ons toch over te halen

Tis nu wachten op een  hack aanval die ieder pijn laat leiden, en bij het referendum of de aanpassingen van de sleepweg is

90% of meer voor een sleepwet,  denk nog maar eens terug aan mijn woorden  6 maanden van nu

vlokje op 22-03-2018 21:06

ohje op 22-03-2018 17:41

Zuckerberg heeft de ‘fouten’ erkend en beterschap belooft

Ik denk dat facebook zegt: dank je wel, het volk pikt dit concept niet, zelfde concept nieuwe vorm, en hopen dat nu niemand zit op te letten.

Lars030 op 22-03-2018 21:35

In plaats van Google kan ik het anonieme DuckDuckGo.com aanbevelen. N-i-k-s wordt opgeslagen, en je kunt -desnoods- ook via DuckDuckGo nog naar Google. 

En Wat Facebook betreft: dat het maar snel ter ziele mag gaan en er een onafhankelijk objectief ongecensureerd platform voor terug komt (of bijv. VK.com zodra daar meer NL'ers op zitten?). Ik schat dat ik zo'n 10-12 FB bans heb gehad, van een paar uur tot meerdere keren 30 dagen; mijn meest recente ban kwam gisteren nadat ik het Xander-artikel had geplaatst van 20-3: Islamisering: Sterke stijging incesthuwelijken, geboorte afwijkingen en psychische stoornissen.

Wie meer tips heeft, ik houd me aanbevolen. ;)

jottum op 22-03-2018 21:46

So what? De directeur gaat er met een miljoenenbonus vandoor wegens goed bedrijfsresultaat en de bezorger staat met tegenzin in regen en kou. Aan fakebook beleef je tenminste nog wat plezier, kan je niet zeggen als je salaris afgeroomd wordt ten faveure van de ambtenarij.

Weleens het gezag van politie eens zien rondlopen bij stromende regen en vrieskou? Om over potverterende haagse ministeriele regelneven maar te zwijgen.

amen. 

AdelaarRobin op 22-03-2018 23:01

 

Ik heb mijn facebook account net opgezegd,

ik deed er la lang niet meer mee.

AdelaarRobin op 22-03-2018 23:27

Ook heb ik op deze site het advies gelezen om duckduckgo te gebruiken, i.p.v. google.

Ook een goede tip.

Mark S. op 22-03-2018 23:45

Het is helaas wat off topic maar als het om censuur/propaganda door massamedia gaat wil ik toch graag hiervan een bewijs geven.

In de marge van onderstaand artikel over een Arnhemse (Marokaanse?) jihaadstrijder Marouane B. in  Syrie zien we een foto van de trotse jongeman met geweer waarin op de achtergrond een gekruisigd lijk is te zien ( vermoedelijk een Christen) Deze kruisigingsfoto is vrijwel geheel onherkenbaar gemaakt. Wel wordt er erkend dat het om een gekruisigd lijk gaat in de begeleidende tekst.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1826341/is-rapper-blundert-met-protestmail

Ik wil maar zeggen hoe gevaarlijk de Islam is en hoezeer Westerse media dit ontkennen, afzwakken, wegkijken. Christenen worden door de islam vermoord! En het Westen zwijgt!!

En dit halen ze in grote getale binnen in de EU en de moslims doen alsof er niets mis is met hun religie! NIDA en DENK zijn een schande en een gevaar voor Nederland. De islam is tegen Christenen en vermoorden hen. Islam is een groot gevaar.

Nog een ander bericht ook van vandaag:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1826092/tweetal-loerde-naar-rotterdam-oorlog-komt-nog-twee-dagen

Zweedse Irakees Altaf Y. en Vlaardinger Secan A. samen met 2 anderen net op tijd opgepakt tijdens Kerstavond in Rotterdam. Verheerlijkten via WhattsApp om aanslagen te plegen.

De islam is een bewezen gevaarlijke godsdienst die terrorisme verheerlijkt en ook uitvoert.

Senor Prima op 23-03-2018 00:07

Men ziet bijna geen duitsers op facebook waarom? Na merkel en de de ddr achtige linkse kerk- juffen en menings-apparatskis hebben we nu ook nog amsterdam in een mogelijke verpakte stroming;  Groen rood links schijnt bij nader inziens te aarden vanuit het oude leninisme. Als men even verder zoekt dan zijn neus lang is..... https://www.digibron.nl/search/detail/012dca099e414d7f9f94b210/de-grimmige-achterkant-van-groenlinks

ster op 23-03-2018 02:57

Gewoon niet altijd de warheid zeggen op facebook,,,

Vlisswat op 23-03-2018 05:49

Het is waar... ik kreeg een telefoonnummer van een kandidaat voor mn werk, via een andere kandidaat....beide heren had ik niet op FB. Maar! toen ik dat nummer opsloeg en die jongen een whatsapp had gestuurd, kwam hij binnen een week tevoorschijn als voorgestelde vriend via FB. Ik kende die jongen niet persoonlijk, hij woont ergens in de achterhoek en hij heeft totaal geen connecties met vrienden van mij. Zo bizar en dingen worden wel bevestigd al bestond t vermoeden al. Social media wordt met de dag gevaarlijker.....is het je chef niet die kijkt wat je uitvreet dan is het de overheid wel. Maar als recruiter is het lastig om niet op social media te zitten, al leer ik elke dag wel wat voor verrot medium internet aan het worden is!

jpgleiden op 23-03-2018 09:42

Ik heb Facebook nooit begrepen als ik eerlijk ben. Zat er ooit een tijdje op, maar deed er niet veel meer mee. Leek wel of iedereen een BN-er wil zijn op FB. Verslaafd aan aandacht om likes te krijgen, foto's van geluksmomenten zijn een momentopname voor wederom een 'kijk eens hoe leuk ik het heb gevoel' te creeeren. Facebook is best kinderachtig als je diep gaat nadenken. En ik mis geen likes, digitale vrienden of fotos van vrienden die uit eten gaan en fotos nemen van hun geweldige sushi. Ergste vind ik mensen die een dierbare verliezen en dan op FB aandacht willen door dit te verkondigen en aandacht likes willen. Kortom, delete!

Tijd dat we de grote illuminatie organisaties zoals FB massaal gaan boycotten. Macht aan het volk. Nu nog masaal minder TV gaan kijken naar satanisch tv zoals the kardashians,temptation island etc etc, of heksenmuziek van beyonce laten staan en we gaan de goede kant op. maar dat is een andere discussie

 

 

Gerrit op 23-03-2018 10:03

@elegast op 22-03-2018 21:30. Jij schrijft: "Had het artikel ook al gelezen maar we kunnen nu wel constateren dat het overige op site wel deugt anders grijpen de bezoekers massaal in." Goed opgemerkt! Zo zijn de tegenstanders van Xandernieuws zèlf onbedoeld een ijking ten goede! Niet dat ik alles voor 100 % goedkeur wat Xander schrijft, maar dat hoeft ook niet. Andersom is het ook zo, gelet af en toe een rood aanlopende Moderator :-)) . Maar er zijn ogenblikken dat je voor elkaar moet opkomen door de zaken helder voor ogen te stellen en daarover onomwonden duidelijk te zijn. Begrijp overigens niet wat tegenstanders hier doen (of begrijp ik het wel??). Ik zou n.l. niet meer ergens komen waar ik het niet mee eens ben. Groet van Gerrit.

vlokje op 23-03-2018 12:00

X......wat dacht je van een wereld omvangende hackaanval waardoor je batterij stroom rechtstreeks door je processor geleid wordt, wat een schade aan pc's, telefoons en tablets, dan willen we wel onze privacy opgegeven. 

Een batterij van een telefoon kortsluiten,  en je hebt een ontstekingsbron of explosie-tje, dat hebben we allemaal al eens gehoord of gezien, kan dat via een hackaanval ???

Er gaan al veel hackaanvallen via nederland, en dan ook nog  zonder sleepwet, kan Nederland wel eens de "zwarte piet" krijgen

van buiten op 23-03-2018 12:28

Er is in Groningen een nieuwe energie centrale gebouwd voor wie denk je xander? het is dichter bij je dan je denkt, en ook het hooftkantoor is in Nederland gevestigt en daar werken zelfs 10 man personeel inbegrepen de schoonmaakster, receptioniste. 

Cefas op 23-03-2018 13:56

Zijn de inlichtingendiensten van de overheid zelf ook niet fout? want zij hebben toch tegen betaling ook inlichtingen gewonnen via facebook. Dan is het geweldig hypocriet nu het openbaar wordt, de schuld voor 100% op Zuckerberg te schuiven, zodat de inlichtingendiensten zelf buiten schot blijven. Ze moeten zich kapot schamen dat ze met dit spelletje meegedaan hebben en wellicht zelf hiermee begonnen zijn en facebook voor hun karretje gespannen hebben.

loeky123 op 23-03-2018 14:45

logisch denken.  google, apple, IOS facebook, MS en ga maar door, alles is van de USA. dus ze hebben het hele internet onder controlle, Facebook is in een zeer korte periode exreem rijk geworden dus controll de wereld, alle IO-s draait op de USA dus ...

Br@m op 24-03-2018 09:35

Ik heb een FB account gemaakt met een fakenaam, fake geboortedatum, fake geboorteplaats, met een email adres waarvan het account nergens anders voor gebruikt wordt, daar staan dus ook geen contactpersonen, want die worden óók gelezen. Verder heb ik nul info ingevuld en like en deel niets. Waarom dan Facebook ?! Ik kijk af en toe graag eens wat anderen heel hun hebben en houden op Facebook dumpen. Gooien ze me er af, niet erg, niets aan verloren. Wil je Facebook ? Je huidige account deleten en op bovenstaande manier een nieuwe maken. Ook met andere zaken kun je op internet je privacy een beetje beschermen. Op Routenet b.v. vul ik nooit mijn woonplaats in, maar een stad in de buurt. Bij aankopen op internet vul ik zo weinig mogelijk in. Waarom moeten ze mijn geboortedatum hebben als ik een koelkast bestel ?! Privacy zaken doe ik ook niet per mail of telefoon, ik neem even de moeite om naar iemand toe te gaan. Ik weet het, feilloos is mijn methode niet, maar het scheelt wel.

Ike op 24-03-2018 15:13

@Br@m op 24-03-2018 09:35

Redelijk goed, maar wel lachen. Want je zal te tracen zijn op het Ip adres dat je gebruikt en evt. je mobiel dat je bij je hebt of elk ander device dat communiceert met WIFI, bluetooth of... Big Data is overal en de fascisten die het zo gebruiken weet echt alles van jou. Bezorgingen vinden plaats op adres etc. etc.

Br@m op 24-03-2018 18:22

Het nadeel is dat iedereen er maar vanuit gaat dat je Internet hebt en het gebruikt. Belasting, Zorgverzekeraar, Huisarts, Banken, iedereen. Maar als je dit leest, zou je willen dat Internet nooit uitgevonden was. Voor geld is in deze maatschappij alles te koop, letterlijk alles ! Bah bah, wat een zooitje !

https://www.hln.be/ihln/multimedia/je-facebook-login-is-op-het-dark-web-te-koop-voor-slechts-4-20-euro~a9737ff3/

diem op 24-03-2018 18:39

@Lars030. Er is ook Startpage.com met de mogelijkheid om op Proxy te klikken dat naast de www.website.nl staat. Via Proxy bezoek je een website anoniem dus zonder het ipadres door te geven. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl