Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël

Turkse dictator maakt tijdens toespraak groet van fascistische Grijze Wolven – Erdogan: De tijd zal komen om het bevel tot mobilisatie te geven, en dan zullen wij allemaal martelaren worden

Yeni Safak, de nationalistisch-islamistische Turkse krant die al jaren functioneert als een officiële spreekbuis van dictator Recep Tayyip Erdogan, heeft een kaart gepubliceerd waarop een massale moslim aanval op Israël wordt aangekondigd, compleet met het aantal soldaten (5,2 miljoen) dat het Israëlische leger (160.000) zou moeten gaan overlopen. Erdogan maakte tijdens een recente toespraak voor zijn islamistische AKP partij met zijn hand de groet van ultranationalistische groepen zoals de fascistische Grijze Wolven, en citeerde daarbij de Turkse versie van ‘Ein Reich, Ein Volk, Ein Führer’. Toch weigert men in Europa nog steeds de openen te openen voor het almaar duidelijker wordende feit dat de jaren ’30 zijn teruggekeerd, en een nieuwe dictator –nota bene een belangrijke partner van de EU- zijn imperialistische oorlogen voor de islam open en bloot aankondigt.

 

De Grijze Wolven (Bozkurtlar) zijn een ook in Europa actief zijnde ultranationalistische organisatie die nauwe banden heeft met de Nationalistische Beweging Partij (MHP), waar Erdogan met het oog op de verkiezingen in 2019 een alliantie mee heeft gevormd. De karakteristieke groet van de Grijze Wolven en MHP supporters is het symbool van een wolvenkop. Volgens sommige mythen stammen de Turken van wolven af. Het is tevens het symbool van Satan dat traditioneel tijdens veel heavy metal concerten wordt gemaakt.

Turkse versie van Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer

Naast Erdogan maakt een andere topofficial –mogelijk een minister- met zijn hand het Rabia teken, wat het verzet van de Moslim Broederschap tegen met name de Egyptische regering van president El Sisi symboliseert. In Turkse kranten speculeren officials al enige jaren op een toekomstige militaire aanval op Egypte.

Toen Erdogan zich liet toejuichen door de menigte, en deze begon te roepen om hen in te zetten bij de Turkse invasie van de Noord Syrische stad Afrin, antwoordde hij: ‘Als de tijd is gekomen om bevel te geven tot de mobilisatie, zal ik als eerste gaan, en dan jullie allemaal, want wij geloven in het martelaarschap. Zij kennen de Turken niet, zij kennen het Turkse volk niet, zij kennen de Turkse gewapende strijdkrachten niet.’ (1)

Ook citeerde hij zijn favoriete gedicht ‘Eén hart, één vlag, één natie, één thuisland,’ de Turkse variant van ‘Ein Reich, Ein Volk, Ein Führer’.

Kaart toont geplande vernietigingsaanval op Joodse staat

Yeni Safak toonde op een kaart het uiteindelijke doel van Erdogan: één groot ‘groen’ moslimrijk dat zich uitstrekt van de kust van West Afrika tot aan China, ongetwijfeld het herstelde (en uitgebreide) Turks-Ottomaanse, zoals hij en tal van AKP officials en ministers al zo vaak hebben aangekondigd, met daarop tal van soldaten, tanks, vliegtuigen en schepen, die de lopen van hun geweren en kanonnen allemaal op de in het rood gekleurde piepkleine Joodse staat hebben gericht. Rechts onder wordt het aantal soldaten genoemd: 5,2 miljoen van de moslimcoalitie, en 160.000 van Israël. Daarboven wordt het defensiebudget van Israël genoemd, $ 15,6 miljard, en dat van de moslimcoalitie, bijna $ 175 miljard:


Boven het artikel stond de veelzeggende kop ‘Wat als een leger van islam wordt gevormd tegen Israël?’ De militaire gegevens waren afkomstig van SADAT, een officieel door de Turkse defensie gebruikte onderzoeks- en adviesfirma, die werd opgericht door oud generaal Adnan Tanriverdi, Erdogans topadviseur voor militaire zaken.

OIC: moslimcoalitie reeds in de maak

Dat de moslimcoalitie die Israël moet gaan aanvallen reeds in de maak is, bleek onder andere uit de verwijzing van Yeni Safak naar de topconferentie van de Organization of Islamic Cooperation, die eind december 2017 in Istanbul werd gehouden. ‘Binnen dit raamwerk wordt het duidelijke dat de (gezamenlijke) militaire kracht van de lidstaten die van Israël verre overtreft. Bovendien kan deze superioriteit in een mogelijke militaire operatie worden gerealiseerd door het opzetten van gezamenlijke militaire bases voor de grond-, lucht- en marine strijdkrachten.’

‘Een van de besluiten die op de OIC top kan worden genomen is de vorming van een Jeruzalem Taak Groep, die waarschijnlijk militaire stappen zal ondernemen. De (moslim) legers van Afrika tot Azië gaan Israël te boven, dus als een islamitische leger wordt geformeerd, zal Israël worden belegerd. In een mogelijke militaire operatie is de eerste stap het inzetten van 250.000 soldaten, het opzetten van gezamenlijke bases, en kunnen 500 tanks en pantservoertuigen, 100 oorlogsvliegtuigen, 500 aanvalshelikopters en 50 oorlogsschepen en onderzeeërs worden ingezet.’

‘Turkije hoofdkwartier, Pakistan belangrijk vanwege kernwapens’

‘Tijdens de militaire operatie zal Turkije als een belangrijk hoofdkwartier fungeren... Het Turkse leger, dat met groot succes Operation Eufraat Schild (in Syrië) heeft uitgevoerd, is nu het 7e sterkste leger ter wereld, en het 2e sterkste in de NAVO. Turkije heeft ongeveer 4000 tanks en 1000 gevechtsvliegtuigen en andere toestellen. De marine is de laatste jaren fors verbeterd, en heeft 194 schepen tot zijn beschikking.’

‘Als het enige land met kernwapens heeft Pakistan een belangrijke status binnen de 57 moslim (OIC) landen. Degenen die nu denken dat zij Jeruzalem bezitten zullen morgen geen enkele boom vinden om zich achter de verschuilen.’ Dit was een rechtstreekse verwijzing naar de Koran, waarin moslims een eindtijdoorlog tegen Israël wordt aangezegd, waarin alle Joden moeten worden uitgeroeid.

‘In recente jaren is Turkije met meerdere (OIC) lidstaten gaan samenwerken. De gezamenlijke militaire oefening met onze Iraakse buren... en nieuwe samenwerking met Qatar, Somalië en ander Golf- en Afrikaanse landen. In deze context moet worden onderstreept dat Turkije stappen neemt om het model van het ‘leger van islam’ te realiseren, zoals het vormen van allianties met veel moslimlanden...’

Bijbelse eindtijdprofetieën gaan in vervulling

Voor enkele kenners zijn al deze ontwikkelingen naadloos te plaatsen binnen de in vervulling gaande Bijbelse eindtijd profetieën, waarin –met de benamingen van toen- deze moslimcoalitie die Israël zal proberen te vernietigen met naam en toenaam wordt omschreven.

Helaas wordt er door politiek Europa nog steeds amper aandacht aan besteed aan Erdogans islamistische, imperialistische aspiraties, en zijn voornemen om de Derde Wereldoorlog te ontketenen – want dat is natuurlijk wat er gaat gebeuren als Israël massaal wordt aangevallen. De Joden laten zich deze keer namelijk niet als makke schapen afslachten, en zullen –eveneens volgens genoemde profetieën- keihard terugslaan met hun volledige kernwapenarsenaal:

‘Dan zullen zij rechts en links alle natiën in het rond (= rondom Israël) verteren; en Jeruzalem zal blijven voortbestaan op zijn eigen plaats, te Jeruzalem’ (Zach.12:6)... ‘Dan zal dit de plaag zijn, waarmee de Here alle volken zal treffen, die tegen Jeruzalem zijn uitgerukt: Hij zal ieders vlees, terwijl hij nog op zijn voeten staat, doen wegteren, en iedere ogen zullen wegteren in hun kassen...’ (Zach.14:12)

Het begint er steeds meer op te lijken dat de huidige generaties dit zullen gaan meemaken. Wanneer is natuurlijk nog niet duidelijk, maar Erdogan en zijn AKP noemen zelf al geruime tijd het jaar 2023 waarin het Ottomaanse ‘beest’, na precies 100 jaar ‘dood’ te zijn geweest, moet gaan herleven.Xander

(1) Zero Hedge
(2) Yeni Safak via MEMRI 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.
Reacties

Pagina12
AEO op 16-03-2018 13:15

@Nietons,

Gezien uw reactie ga ik ervan uit, dat u volkomen blind bent voor de realiteit! U begrijpt helemaal niets van de Bijbel en de geschiedenis. Tja, dan is het nogal nutteloos om hier tegen de stroming in te gaan zwemmen. Heeft u de Bijbel dan wel eens gelezen? Als dat het geval is, waarom bent u dan volkomen blind voor de vervulling van al de profetieën over het herstel van Israël? Met name het Oude Testament staat bol van vele profetieën over de toekomst die zich heden in onze dagen afspeelt. Hoe kan u dan zó afgeven op de Joden, op gelovigen die Gods openbaringen serieus nemen en op het herstelde Israël? Als wat geprofeteerd werd inmiddels allemaal nauwkeurig uitkomt, en daardoor de Bijbel steeds actueler wordt, en u ontkent dit dan allemaal, dan kan ik geen andere conclusie trekken dan dat u stekeblind bent voor de realiteit!

ottoman op 18-03-2018 02:10

er is 1 sport waar de turken heer en meester in zijn en dat is de strijd.

ver voor ze overgingen op de islam al trokken ze alle kanten op, de hunnen atilla han/ hun, cengiz han, mete han, alparslan enz enz

op de een of ander manier kunnen ze hen niet overwinnen enkeld stoppen met voorbereide coalitie's meer niet.

die kracht zit m niet in erdogan deze is slechts enkeld de leider van deze tijd over n deel vaan de turken, de totale turkse stammen zijn veel groter.

gog en magog

ottoman op 20-03-2018 15:21

de turken geloven niet dat ze van wolven afstammen dat is onzin.

het heeft te maken met de turkse mythologie waarin de wolf asena de turken weg begeleiden en zo te hulp schoot, dit werd ook hen symbool.

maar turken waren eerst sjamanen zials indianen verwanten nog zijn, later bekeerde ze naar de islam, voor nationalisten is de wolf nog belangrijk wel maar is niet n islamitishe bedoeling.

het wolven gebaar met de hand is anders dan satanishe waarbij n rammenkop word gedaan met middel en ring vinger naar benede.

Bird op 22-03-2018 22:11

Het komt helemaal goed met de mensen die tegen Jerusalem zijn en die ook gaan aanvallen,volgens de bijbel gaat God ze straffen en niet te zuinig,en ik kan niet wachten,en dan zal de wereld het eindelijk zien wie hier op aarde de baas is eigenlijk,er zijn natuurlijk miljoenen mensen die een vast geloof in de islam hebben en die komen er achter dat ze toch nog even na moeten denken.zeg maar achter de oren krabben.

(Zach.12:6) en (Zach.14:12) zoals vermeld.doe een bijbel studie en je komt heel veel dingen te weten,ook voor moslims die echt willen weten hoe het eigenlijk wel zit.

dimitri op 25-04-2018 05:16

kom maar op,haha,de God van Israel zal julie weer leren,net als die andere oorlogen hiervoor,die Israel ook allemaal heeft gewonnen.en als israel word aangevallen,slaan ze keihard terug,er blift niks over van die landen die israel wilen vernietigen!!Niks,helemaal niks!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl