Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Edward Snowden: Facebook is controledienst vermomd als social media, verkoopt privé info van iedereen

Facebook, Google, YouTube, Twitter, Microsoft, Skype: Al uw emails, gesprekken, chats, videobeelden en foto’s –en meer- onbeperkt beschikbaar voor inlichtingendiensten – ‘Sleepwet’ geeft Nederlandse overheid feitelijk zelfde macht

 
Afbeelding: Getty Images (2).

De over de hele wereld bekende NSA-klokkenluider en voormalige CIA medewerker Edward Snowden heeft bevestigd wat Julian ‘WikiLeaks’ Assagne en anderen al jaren zeggen, namelijk dat de Westerse inlichtingendiensten bij uitstek gebruik maken van social media om zoveel mogelijk over alle gebruikers te weten te komen. Daarbij mogen ze onbeperkt ‘inbreken’ op de servers van Facebook, Google, Twitter en YouTube, inclusief de emails en berichten die mensen elkaar sturen. ‘Facebook en andere bedrijven verkopen intieme details over de privé levens van miljoenen, veel meer dan wat u er vrijwillig op zet... de meest succesvolle misleiding is dat deze controlediensten zichzelf als ‘social media’ presenteren,’ aldus Snowden.

 

Als er iemand het kan weten, is het Snowden wel. Als digitale expert voor de NSA en de CIA ontdekte hij dat de Amerikaanse inlichtingendiensten al jaren illegaal alle mogelijke informatie verzamelen, inzien en opslaan van iedereen die gebruik maakt van het internet, met name van social media en de bekende internetgiganten. Toen dit niet langer ontkend kon worden, werd haastig beweerd dat het alleen om buitenlanders zou gaan, niet om Amerikanen.

Dat bleek een regelrechte leugen te zijn. Mark Klein, oud communicatietechnicus van AT&T (’s werelds grootste telecommunicatie bedrijf), publiceerde bewijs dat er AT&T in 2006 speciale afgesloten apparatuur had geïnstalleerd waarmee niet alleen het internationale, maar ook het nationale telefoon- en internetverkeer werd afgetapt.

‘Alle internetgiganten als 2 handen op 1 buik met de Deep State’

Julian Assange beschreef in 2014 in zijn boek ‘When Google Met WikiLeaks’ de nauwe banden tussen Google, de NSA en het Pentagon. De Google topmannen gingen zelfs op een ‘jij en jou’ basis om met NSA chef generaal Keith Alexander. De gesprekken gingen over Googles deelname aan het ‘Enduring Security Framework’ (ESF), waarmee de tech bedrijven gedetailleerde informatie gingen delen met diverse Pentagon-afdelingen.

Kim Dotcon twitterde in februari dat ‘alle grote Amerikaanse internetbedrijven helaas als twee handen op één buik zijn met de Deep State. Google, Facebook, YouTube, Twitter, etc. leveren allemaal achterdeurtjes naar uw gegevens. Het kan u zijn opgevallen dat ze allemaal voor de Democraten zijn. Waarom? Omdat Obama hen een speciale status gaf voor het delen van uw info. Privileges!’

Google bouwde speciale zoekmachine voor NSA/CIA

‘Omdat YouTube van Google is, en Google de grootste verstrekker van gebruikersinfo aan de Amerikaanse regering is, komt alles wat u op Google doet, iedere zoekopdracht, iedere email, in de NSA spionage cloud terecht. Google verstrekt standaard zoektechnologie aan de overheid om u beter te kunnen bespioneren... Google heeft een zoekmachine voor de NSA/CIA gebouwd om deze massale wereldwijde controle informatie te kunnen indexeren.’

In 2013 onthulden de Washington Post en The Guardian dat de NSA een digitale achterdeur heeft bij werkelijk alle grote social media bedrijven. Die is onderdeel van het beruchte PRISM programma, dat in 2007 werd opgestart onder de ‘Protect America’ wet. Snowden lekte het bestaan van PRISM, inclusief het feit dat het programma ver buiten de bestaande wetgeving werkte, waarna hij naar Moskou moest vluchten. ‘De NSA heeft directe toegang tot alle servers... In essentie kan de NSA doen wat het wil,’ zei Snowden destijds.

Sleepwet geeft Nederlandse overheid zelfde macht

De omstreden ‘sleepwet’, waar op 21 maart een referendum over wordt georganiseerd, geeft de Nederlandse overheidsdiensten officieel feitelijk dezelfde ingrijpende macht over uw privé communicatie. Misschien denkt u: ach, wat maakt het uit, ik het toch niets te verbergen. In Duitsland, Zweden, Frankrijk en andere landen zien we echter dat deze macht nu al wordt misbruikt om personen met de ‘verkeerde’ politieke mening te blokkeren, en zelfs te arresteren en te vervolgen. Wie garandeert dan dat u of ik dan ook niet op een dag aan de beurt zijn?

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

05-03: Censuur: EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen (/ Facebook verwijdert wekelijks reeds vele tienduizenden berichten)
04-03: Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims
22-01: Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd (/ D66 ministeri Ollongren voert nieuwe EU-staatscensuur in Nederland in )
16-01: Aanklacht tegen Google om extreemlinkse meningenterreur en haat tegen rechts (/ Google moedigt intern haat en geweld  aan tegen conservatief, blank en niet-links)
04-01: (/ Facebook faciliteert almaar groter wordende Afrikaanse exodus naar Europa, en blokkeert immigratie-kritische berichten)

2017:
26-12: Wordt de vrijheid in het Westen verdrongen door tirannie? (/ Een mengelmoes van culturele en religieuze waarden is geen basis voor vrijheid en rechtvaardigheid,  maar voor onderdrukking en het recht van de sterkste)

14-12: Facebook start samenwerking met moslimgroep om islam online te beschermen
04-12: Duitse regering wil geheime toegang tot ieders PC, tablet, smartphone en TV (Nieuwe digitale Stasi troepen dwingen nu al op social media ongekende staatscensuur af (straks ook in Nederland?))
01-12: YouTube censureert video’s met kritiek op islam en immigratie (/ Uiten van niet-linkse mening in het Westen een misdaad geworden) 

2016:
15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’

28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren (/ Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.Reacties

ohje op 19-03-2018 14:29

Als er echt nog mensen zijn die dit niet wisten.....sorry......stem pro EU dan maar.

willy . op 19-03-2018 14:40

Schandalig nietwaar? Goed artikel het mag eens geschreven worden . Sinds internet en facebook en twitter worden we allemaal gecontroleerd door de veiligheidsdiensten en reklameburo's . Ze weten alles ons doen en laten en we kunnen het niet altijd vermijden! Shalom

caso op 19-03-2018 15:07

Interessant docu: Facebook, cracking the code. Heel sluw hoe FB ook meelift op uw pc, zonder dat U een FB account heeft.

jawel op 19-03-2018 16:52

Dan moet ik toch maar eens stoppen om commentaar te geven op deze site , want ook hier ............

Als u zich niet aan die siteregels wilt houden is dat de enige optie voor u. Mod.

Thierry op 19-03-2018 17:35

Instaleer een VPI , virtuel private server op jou computer, zodat ze je niet kunnen traceren.

zegikniet op 19-03-2018 17:36

Als facebook over zulke data beschikt, dan kunnen ze de miljoen mogelijke kindermisbruikers achterhalen en laten oppakken :

 

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/child-sex-abuse-gangs-could-5114029

Cefas op 19-03-2018 17:38

Sleepwet=Afluisterwet en past in het plaatje van big brother en deze zal spoedig zijn ware gezicht vertonen door overheidscontrole/manipulatie/censuur en nog veel meer. Laten we het zover komen? Anders wordt Nederland een onvervalste DDR-staat.

FinalCountDown op 19-03-2018 17:48

Uiteraard worden al die berichtjes, videos, enz,..  gebruikt voor andere doeleinden.  Dat is al jaren zo. Daarom heb ik geen Facebookpagina meer, noch op enig ander spionagemedia. Al jaren niet meer. Als je ziet wat sommige mensen daar op plaatsen...Heel hun privéleven wordt te grabbel gegooid. Mensen zijn echt dom.  Uiteraard had ik in de beginjaren van Facebook wel een profiel.  Na een jaar heb ik dat afgesloten.  2 jaar geleden kreeg ik e-mails van mensen die het raar vonden dat ik bepaalde mails/berichten naar hen stuurden.  Mijn FBprofiel was toen al een vijftal jaar afgesloten!  Toch was er nog altijd activiteit via dat profiel... En ik kon er niet meer op aanloggen.  Hetzelfde meegemaakt op LinkedIn, wat nog erger was want collega's kregen rare berichtjes van mijn afgesloten profiel...  Dus mensen, kijk uit wat jullie op dergelijke sites zetten. Beste is natuurlijk om zo'n sites niet meer te gebruiken.

Elegast op 19-03-2018 17:59

Facebook, Google, YouTube, Twitter, Microsoft, Skype: Al uw emails, gesprekken, chats, videobeelden en foto’s –en meer- onbeperkt beschikbaar voor inlichtingendiensten – ‘Sleepwet’ geeft Nederlandse overheid feitelijk zelfde macht

======

Dit is niet vrijwillig prijsgeven ( ben dom maar ach heb toch niks te verbergen) dit is aftappen. Een goorlap (ambtenaar dus heilig) kan in alles wroeten. Het zal de buurman maar zijn die inzage heeft in al je gegevens. Je wil niet eens weten hoe chantabel dat je bent.

Wat kan je een vrouw laten doen als je weet dat haar man afspraakjes maakt op afwerkplaatsen. Of dochters en zonen? Dit is ziek maar de belangen zijn groot. Goedkope -- Mod. als Rutte en Ollengren brengen het aan de man. Maar als "de man" zijn ogen zijn gedichtgsmeerd met boter?

 

Had ik maar wat meer vertrouwen in mijn mederburgers. Zucht! 

 

Qvic op 19-03-2018 18:06

Het email verkeer valt nog steeds onder het briefgeheim volgens de Nederlandse wet. Daar schijnt onze eigen overheid en buitenlandse overheden dus lak aan te hebben, aan de Nederlandse wetten en regels. Van mijn mobieltje heb ik mijn email adres verwijderd, zo dat ze niet al mijn mails c.q. contact personen kunnen lezen en/of kunnen inzien.

Het wordt tijd dat we alle een VPN router moeten aanschaffen, om zo nog enigszins op dit soort sites te reageren, zonder dat we aangeklaagd kunnen worden. Zo ook dat ons internet verkeer niet meer traceerbaar is voor de overheden.

Patatje Oorlog op 19-03-2018 18:58

En datzelfde geldt natuurlijk voor PC's, laptops, tablets en smartphones. Hoe kan anders een dergelijk veelzijdig apparaat met superscherpe camera's en microfoons aan boord voor zo'n belachelijk lage prijs worden verkocht? Dankzij geheime overheidssubsidies kost een camera uiteindelijk maar 1 euro. U voelt wel aan dat dat in deze commerciele wereld niet kan. Via deze apparaten kunnen geheime diensten in iedere woon- of slaapkamer eenvoudig meekijken. En uitzetten heeft geen zin...Big Brother is already watching you.

Ike op 19-03-2018 19:21

@Thierry op 19-03-2018 17:35

Leuk, maar niet genoeg, omdat de moederbedrijven zich in de USA bevinden en alle knooppunten van het internet onder controle staan van hun 'Deep States' oftewel hun veiligheidsdiensten, justitie etc.......

@Elegast op 19-03-2018 17:59

De Big Data waar het hier omgaat bevat ook veel leugens en geruchten en roddels. Wachtwoorden en gebruikers IS's en handtekeningen en pasfoto's. Het kan ook digitale stempatronen bevatten. We moeten deze ....... verslaan. Mijn excuses aan de dieren voor het misbruik van hun soortnaam.

Ik ga er vanuit dat jij en Xander alles legaal doen. Maar zelfs dan kan iemand iets in jouw digitale Big Data op jouw harde schijf zetten met behulp van jouw eigen wachtwoorden ondanks encryptie of proxyservers of VPN's en jij kan daarvoor veroordeeld worden. De 'sleepwet' is alleen maar een verdere legalisering van de dingen die al gebeuren door de dictatuur waar we in leven en wij kunnen niet ontsnappen naar iets dat een mindere dictatuur is.

Zelf word ik al weken geconfronteerd met zelfs dezelfde anologe uitzendingen via een analoge tv antenne die op hetzelfde tijdstip een uitzending uitzend van een serie waarbij WOI uitbreekt. Dat is de dictatuur waar wij in leven. Zelf ben ik ook een keurige man die geen enkele wet wil overtreden.............. Iedreen kan op vals bewijs opgepakt worden en veroordeeld worden...... Het is van belang dat het hele volk hier kennis van neemt, maar miss chien breekt dan een volgende WO uit en overleven weer de fascisten en de handelaren die aan beide deelnemende partijen de wapens leveren.

Ik las net dat de ISIS leiders per helikopter door de VS worden geevacueerd uit Syrie om elders in Centraal Azie ingezet te worden. Het Captagon gebruikende voetvolk zal wel met een legaal paspoort op een andere identiteit terugkomen naar de landen van oorsprong. Het probleem ligt bij de veiligheidsdiensten of de 'IS Intelligence Services en de makers van de database van huurlingen ( 'Al Qaida' betekent  'de database').

Bambi op 19-03-2018 19:36

Ja ,en morgen weten ze welk ondergoed we dragen.

Ik heb niets te verbergen.

Meijer op 19-03-2018 19:41

Thierry 19-03-2018   17:35;

Mogelijk is die VPI al bij de "toeschouwers" bekent.

Goede week.

henk op 19-03-2018 20:28

Lubach over het referendum...

https://www.youtube.com/watch?v=XoCMkJbcYUM

Tycho op 19-03-2018 21:25

Ze doen er maar een tapdance op.

Bundy op 19-03-2018 22:08

Het is eën groot spionage-netwerk met doel om van iedere burger op aarde een profiel te maken .   Dat lijkt voor gewone mensen te oninteressant om waar te zijn ,maar helaas is in de Stellar-Wind computer in Utah ( VS ) het hele internet gekopiëerd     .          Iedere computer en telefoon worden al decennia afgeluisterd , dus het referendum over de sleepwet is eigenlijk eën grote schijnbeweging .

Uw Sofi-nummer is gekoppeld aan ongeveer 60 bestanden die zijn in te zien voor wie een clearence heeft .    Ik zou geen 60 bestanden kunnen noemen .    Het is zo ziek dat op deze site toch duidelijk moet zijn voor wie dit alles ontwikkeld is .   

Mark S. op 20-03-2018 00:08

Ik vertrouw de overheid niet (met z'n vieze gore propaganda en censuur) en daarom stem ik tegen de sleepwet a.s. woensdag. Er zijn genoeg middelen om de moslimterreur te bestrijden. De eenvoudigste is om te beginnen om niet die moslim migranten hier zo massaal binnen te laten. Maar dat wil de overheid helemaal niet tegenhouden. Als je dat al niet wil dan heb je die uitgebreide sleepweet ook niet nodig. Dan ben je helemaal niet van goede wil, niet geloofwaardig als je je land zo laat islamiseren en terroriseren.

 

Nee hoor, de overheid is niet van goede wil, liegt en bedriegt, manipuleert en censureert de autochtone burger en daarom vertrouw ik onze overheid niet. Ze zijn kwaadwillend. En daarom stem ik lekker weer PVV zoals altijd!

 

PVV          PVV           PVV

 

Sleep wet   Nee   !  !   !

mientjei op 20-03-2018 01:53

@Mark S   ik ben het zoooo met u eens  Omdat de overheid te slap is om terroristen buiten te houden , moeten we allemaal

 Met de billen bloot, nou mooi niet dus

Hubert Luns op 20-03-2018 08:04

Als iemand op een zwarte lijst komt dan worden vanzelfsprekende activiteiten ineens afgesloten: bepaalde openbare ruimtes kunnen niet meer betreden worden zoals winkelcentra, u mag niet meer reizen naar waar u wil, de toegang voor uw kinderen tot universiteiten wordt afgesloten, u kunt geen leningen meer verkrijgen, tot bepaalde internetdiensten krijgt u geen toegang, kopen en huren van woonruimte wordt aan banden gelegd en transacties met nieuwe begunstigden worden weerhouden, u kunt geen normale medische verzorging krijgen, enz. enz. enz. U wordt met andere woorden als een potentiële terrorist behandeld, als schorremorrie, als het uitschot van deze wereld, en u mag langzaam sterven en in uw eigen vet gaar koken.

vlokje op 20-03-2018 08:26

Een stem op de politiek (maak niet uit wellke partij)

Is een stem aan het new world orde.

Het referendum over de sleepwet is geen referendum maar een diktaat, gang naar de stembus is voor inprenting van de sleepwet van de bevolking, wat die wet ons wordt zo of zo  door de strot gedouwd

Elke partij komt uit de zelfde "maatschappelijk" betrokken "kerk" of staat onder control van deze "kerk"

Cefas op 20-03-2018 09:16

Als er geen open grenzen en geen dubbele paspoorten en geen massa illegale moslimvreemdenlingen zouden zijn, dan zou er geen sleepwet/afluisterwet hoeven te zijn. De overheid heeft dit voor 100% zelf veroorzaakt. De overheid moet de bovengenoemde oorzaken aanpakken, dan is er helemaal geen sleep/afluisterwet nodig. Nou is de bevolking de sigaar en wordt straks voor 100% gecontroleerd door de staat.

rescue op 20-03-2018 10:35

90% van de Nederlanders heeft het prima. Struisvogels zien ook nergens kwaad in, dus niet zo zeuren, EU ja! Wie zich politiek correct gedraagt heeft nergens last van. Alleen in de USA werd men even wakker al wil dat nog niet zeggen dat er nu echt veel veranderd.

Penny Lain op 20-03-2018 13:11

En overmorgen allemaal verplicht een geïmplanteerde microchip, voor uw veiligheid !

Pieter op 21-03-2018 01:06

Ik werd zelfs door facebook geblokkeerd omdat ik niet met mijn eigen naam een account had en ik werd pas opnieuw geactiveerd mits ik kopie paspoort opstuurde. Tot op heden nog steeds niet gedaan.

Dan maar geen Facebook.

Ge van Kessel op 21-03-2018 16:04

Helaas is dit niet meer te stoppen. Het is al voorspeld in de Bijbel: Openbaring 13:16-18

Ike op 21-03-2018 16:16

@Pieter op 21-03-2018 01:06

Ik begrijp je volkomen, maar........

Als jij geen facebook account opent met je eigen naam, kan iemand anders een facebook openen met jouw naam. Als je geluk hebt, heeft niemand anders jouw naam op zijn paspoort staan, maar in een wereld met miljarden inwoners, kan het voorkomen dat populaire voor en achternamen meerdere keren voorkomen. Als iemand znders facebook accounts nagaat als jij ergens solliciteert, kan jij goed de Sjaak wezen, ook al heet je geen Sjaak......

Als je een eigen facebook account hebt en je gebruikt hem, komen we weer met het nadeel van Big Data en zien anderen wat jij zegt en met wie je communiceert en wat anderen buiten facebook om over je zeggen, doordat ze dan ook de Big Data van anderen die iets over je weten kunnen gaan inzien.

Het laatste is in mijn ogen heel erg dom, omdat het vol kan staan met roddels en valse verdachtmakingen en slechte referenties gebasseerd op valse ideeën.....

Big Data is uitgevonden voor 'onze veiligheid 'volgens de Intelligence Services', maar kan misbruikt worden (en zeker met een sleepwet) om tegenstanders op valse voorwendselen uit te schakelen....

Jan op 21-03-2018 19:01

Onze persoonlijke gegevens straks via de sleepwet (Wiv) beschikbaar voor de hoogste bieder op de ‘internationale beurs’ moet er niet aan denken.

jottum op 22-03-2018 20:47

Vergeet niet de Internet of Things.. Van je smart-koelkast tot je zelfrijdende auto is inzichtelijk en traceerbaar.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl