Headlines





















































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse vrouwenbeweging eist bescherming tegen migranten, roept hulp buitenlandse pers in

‘Heel Europa zal zijn veiligheid, welvaart en vrijheid kwijtraken als wij vrouwen de strijd verliezen’ - Wanhopige Duitsers ontvluchten migrantengeweld in grote steden, om te ontdekken dat het op het platteland inmiddels net zo erg is

Terwijl de Duitse politiek en media na de gruwelijke moord op een 15 jarig meisje door een moslimmigrant overgingen tot de orde van de dag, komen steeds meer Duitse vrouwen in verzet tegen de massa immigratie. Het spandoek boven zegt alles: ‘Jullie voeden onze kinderen als schapen op, en laten de wolven in het land.’

De Duitse vrouwenbeweging ‘Kandel ist überall’, genoemd naar de wrede moord op een tienermeisje door een migrant, roept de hulp van de buitenlandse pers in om eindelijk eerlijk de keiharde feiten over Duitsland voor het voetlicht te brengen, namelijk dat het land dankzij Merkels moslimmigranten pijlsnel wegzinkt in totale chaos en anarchie, en Duitse vrouwen en meisjes nu zelfs in kleine dorpjes niet meer veilig over straat kunnen. Het is de toekomst die de rest van West Europa, ook Nederland, te wachten staat als de heersende elite blijft vasthouden aan open grenzen en de daar onlosmakelijk aan verbonden islamisering.

 

‘Heel Europa zal zijn veiligheid, welvaart en vrijheid verliezen als wij niet winnen’

‘Zeer geachte internationale pers,’ luidt de aanhef van ‘Kandel is overal’. ‘Wij roepen op tot een betoging voor de vrijheid van meningsuiting. Wij vrouwen hebben u nodig, de internationale pers, om ons te helpen in de strijd voor bescherming, veiligheid en vrijheid. Onze Duitse staatsmedia en persbureaus weigeren onze rechten op vrijheid, en willen onze vrijheid, zoals die van vrije meningsuiting en het recht op samenkomsten, met een kwaadaardige lastercampagne ontzeggen.’

‘Politici beschermen ons niet meer, maar sturen ons vrouwen agressief de politie op ons dak zodra wij het wagen om onze vrijheid van meningsuiting uit te oefenen. Als wij Duitse vrouwen deze strijd om de vrijheid niet winnen, zal heel Europa zijn veiligheid, welvaart en vrede verliezen.’

Gruwelmoord op 15 jarige Mia door migrant was spreekwoordelijke druppel

Hier stellen de vrouwen van ‘Kandel ist überall’ zich voor. Op 3 maart protesteerden meer dan 4000 mensen uit het dorp tegen de wrede moord op het 15 jarige Duitse meisje Mia, die door een Afghaanse migrant werd doodgestoken. Sindsdien is Kandel het symbool geworden voor de onnodige slachtoffers van Merkels massa immigratie, en het negeren van de zorgen en noden van de autochtone Duitse bevolking door het regime in Berlijn.

‘Opnieuw moeten wij in onze Duitse geschiedenis onze vrijheid verdedigen. Opnieuw wordt dit verzet tegen het onrecht in de Pfalz georganiseerd. Hier in de Pfalz bevindt zich het hart van de vrijheid, de wieg van onze democratie... Hier staan opnieuw verzetsstrijders op om het recht, de vrijheid en democratie te verdedigen.’

‘Duitsers worden opnieuw gecensureerd en vervolgd voor andere mening’

‘Vroeger werden Duitsers al in de gaten gehouden, gecensureerd en vervolgd omdat ze een andere mening hadden. Destijds vochten veel moedige mannen voor onze huidige wettelijk vastgelegde vrijheid, die echter in groot gevaar is. De vrijheid van meningsuiting wordt ‘vermoord’ door de ongrondwettelijke censuurwet ‘NetzDG’. Onze veiligheid wordt opgeofferd door de eigenmachtige en onwettige opening van de grenzen door de regering Merkel, die tot op de dag van vandaag zonder controle en toetsing gevaarlijke mannen ons land binnenlaat, terwijl we niet weten wie deze mannen zijn en wat voor verleden ze hebben.’

‘Nu strijden wij vrouwen voor onze vrijheid, veiligheid en bescherming. Wat is er in Duitsland aan de hand, dat je niet eens veiligheid en bescherming kunt eisen zonder dat de staatsmedia iemand als ‘extreemrechts’ brandmerken? Zonder vrijheid van meningsuiting is het volk niet vrij!’

‘Wij vrouwen zijn bang en hebben pure angst voor onze kinderen’

‘Tegen deze achtergrond heeft de vrouwenbeweging ‘Kandel ist überall’ onlangs besloten om opnieuw naar Kandel te gaan. Bij deze betoging voor de vrijheid van meningsuiting op 24 maart gaat het er heel speciaal om hoe de verantwoordelijken met de burgers omgaan, die niet willen dat iedereen na zo’n daad (de gruwelmoord op Mia) overgaat tot de orde van de dag. Dat de burgemeester van Kandel zich wil ‘verzetten’, de deelstaalvorstin mevrouw Dreyer van een ‘hetze’ spreekt, en de (systeemzender) SWR ons ‘extreemrechts’ noemt, kunnen wij niet zomaar accepteren.’

‘Iedere dag zijn er nieuwe mes aanvallen, verkrachtingen en moorden, in heel Duitsland. Wij vrouwen zijn bang, hebben pure angst, voor ons en onze kinderen. Gisteren Kandel, vandaag Flensburg, dat inmiddels ook Kandel is: ’17 jaar oude Mireille uit Flensburg vermoord door Afghaanse migrant’.

Wat komt morgen? Misschien wel Bad Krozingen? De burgemeester geeft oma’s met rollators tips hoe ze zich kunnen verdedigen, in plaats van voor veiligheid te zorgen!

Migranten maken na steden nu ook dorpen onveilig

Duitsers die ook de wat kleinere steden zoals Freiburg ontvluchten vanwege het migrantengeweld, komen er in dorpjes zoals Bad Krozingen, ooit een gezapig kuuroord, achter dat het daar inmiddels in amper 2 jaar tijd net zo erg is geworden, en ook hier dagelijks vrouwen en meisjes worden aangerand en verkracht, en Duitsers worden beroofd en aangevallen. ‘De daders zijn altijd dezelfde: ‘donkerhuidige jonge mannen.’ De politie adviseert vrouwen inmiddels om niet meer alleen op het station te komen, en ‘voldoende afstand te houden’.

‘Deze plaats verkeert in angst, onmachtige angst. De hulpeloosheid is tastbaar.’ (2)

Solidariteit uit heel Europa komt op gang

In heel Duitsland en Europa krijgt de vrouwenbeweging steeds meer solidariteit van bezorgde burgers. Prominente auteurs hebben onlangs een gezamenlijke verklaring uitgegeven waarin ze hun steun uitspreken voor de vrouwen van ‘Kandel is overal’. Er zijn demonstraties in Hamburg, Bottrop, Mönchengladbach, en ook Wenen, waar de eerste vrouwenbetogingen inmiddels hebben plaatsgevonden.

Myriam, ‘de stem uit Kandel’, zegt te hopen op internationale hulp en ondersteuning. ‘Kom op 24 maart allemaal naar Kandel, en wees solidair met ons vrouwen. Ik dank u met mijn hele hart! Hartelijke vrijheidsgroeten.’ (1)

Nederland gaat dezelfde kant op

We moeten Myriam vanuit Nederland vooralsnog teleurstellen, want de ‘systeemmedia’ hier zijn bijna net zo erg als hun Duitse collega’s, en werken met de meeste politieke partijen en hun pro-islamitische immigratie propaganda onverminderd mee aan de ondergang van ons welvarende en ooit vrije en veilige land. En u? De meesten van u zullen op 21 maart gewoon weer op dezelfde partijen stemmen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Doordenker op 20-03-2018 09:26

Verdachte van groepsverkrachting barst in tranen uit: “Wat die jonge vrouwen drie uur lang hebben moeten ondergaan, is afgrijselijk”

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180320_03419116

Die verdachte heeft duidelijk al juridisch advies ontvangen van zijn (wellicht gratis pro deo) advocaat. Hij zal dan ook binnenkort al terug mogen rondlopen als een vrij man. Onder 'strenge voorwaarden' (kuchje) zoals ze dat noemen.

Opvallend is ook hoe oorverdovend stil het in deze zaak blijft bij de Vlaamse en Nederlandse feministische MeToo organisaties.

Als deze linkse hypocrieten nu hun mond niet opentrekken, maken ze zich helemaal ongeloofwaardig en kunnen ze in de toekomst beter zwijgen.

Ge van Kessel op 31-03-2018 12:19

Rond 1880 verklaarde Pike openlijk dat hij vond dat de islam een belangrijk onderdeel zou zijn in het begin van de derde wereldoorlog. Verder vervolgde hij dat de Illuminati de islam ertoe zouden brengen om de westerse wereld rechtstreeks te confronteren. Velen van ons hebben door de jaren heen gekeken en zagen precies wat de Nieuwe Wereldorde met de islam heeft gedaan.

De NWO heeft de islam gebruikt om de ene na de andere crisis te creëren. Lees het hele artikel hier: http://awarenessact.com/illuminatis-grand-wizard-albert-pike-we-will-use-islam-to-spark-world-war-3/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl