Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse vrouwenbeweging eist bescherming tegen migranten, roept hulp buitenlandse pers in

‘Heel Europa zal zijn veiligheid, welvaart en vrijheid kwijtraken als wij vrouwen de strijd verliezen’ - Wanhopige Duitsers ontvluchten migrantengeweld in grote steden, om te ontdekken dat het op het platteland inmiddels net zo erg is

Terwijl de Duitse politiek en media na de gruwelijke moord op een 15 jarig meisje door een moslimmigrant overgingen tot de orde van de dag, komen steeds meer Duitse vrouwen in verzet tegen de massa immigratie. Het spandoek boven zegt alles: ‘Jullie voeden onze kinderen als schapen op, en laten de wolven in het land.’

De Duitse vrouwenbeweging ‘Kandel ist überall’, genoemd naar de wrede moord op een tienermeisje door een migrant, roept de hulp van de buitenlandse pers in om eindelijk eerlijk de keiharde feiten over Duitsland voor het voetlicht te brengen, namelijk dat het land dankzij Merkels moslimmigranten pijlsnel wegzinkt in totale chaos en anarchie, en Duitse vrouwen en meisjes nu zelfs in kleine dorpjes niet meer veilig over straat kunnen. Het is de toekomst die de rest van West Europa, ook Nederland, te wachten staat als de heersende elite blijft vasthouden aan open grenzen en de daar onlosmakelijk aan verbonden islamisering.

 

‘Heel Europa zal zijn veiligheid, welvaart en vrijheid verliezen als wij niet winnen’

‘Zeer geachte internationale pers,’ luidt de aanhef van ‘Kandel is overal’. ‘Wij roepen op tot een betoging voor de vrijheid van meningsuiting. Wij vrouwen hebben u nodig, de internationale pers, om ons te helpen in de strijd voor bescherming, veiligheid en vrijheid. Onze Duitse staatsmedia en persbureaus weigeren onze rechten op vrijheid, en willen onze vrijheid, zoals die van vrije meningsuiting en het recht op samenkomsten, met een kwaadaardige lastercampagne ontzeggen.’

‘Politici beschermen ons niet meer, maar sturen ons vrouwen agressief de politie op ons dak zodra wij het wagen om onze vrijheid van meningsuiting uit te oefenen. Als wij Duitse vrouwen deze strijd om de vrijheid niet winnen, zal heel Europa zijn veiligheid, welvaart en vrede verliezen.’

Gruwelmoord op 15 jarige Mia door migrant was spreekwoordelijke druppel

Hier stellen de vrouwen van ‘Kandel ist überall’ zich voor. Op 3 maart protesteerden meer dan 4000 mensen uit het dorp tegen de wrede moord op het 15 jarige Duitse meisje Mia, die door een Afghaanse migrant werd doodgestoken. Sindsdien is Kandel het symbool geworden voor de onnodige slachtoffers van Merkels massa immigratie, en het negeren van de zorgen en noden van de autochtone Duitse bevolking door het regime in Berlijn.

‘Opnieuw moeten wij in onze Duitse geschiedenis onze vrijheid verdedigen. Opnieuw wordt dit verzet tegen het onrecht in de Pfalz georganiseerd. Hier in de Pfalz bevindt zich het hart van de vrijheid, de wieg van onze democratie... Hier staan opnieuw verzetsstrijders op om het recht, de vrijheid en democratie te verdedigen.’

‘Duitsers worden opnieuw gecensureerd en vervolgd voor andere mening’

‘Vroeger werden Duitsers al in de gaten gehouden, gecensureerd en vervolgd omdat ze een andere mening hadden. Destijds vochten veel moedige mannen voor onze huidige wettelijk vastgelegde vrijheid, die echter in groot gevaar is. De vrijheid van meningsuiting wordt ‘vermoord’ door de ongrondwettelijke censuurwet ‘NetzDG’. Onze veiligheid wordt opgeofferd door de eigenmachtige en onwettige opening van de grenzen door de regering Merkel, die tot op de dag van vandaag zonder controle en toetsing gevaarlijke mannen ons land binnenlaat, terwijl we niet weten wie deze mannen zijn en wat voor verleden ze hebben.’

‘Nu strijden wij vrouwen voor onze vrijheid, veiligheid en bescherming. Wat is er in Duitsland aan de hand, dat je niet eens veiligheid en bescherming kunt eisen zonder dat de staatsmedia iemand als ‘extreemrechts’ brandmerken? Zonder vrijheid van meningsuiting is het volk niet vrij!’

‘Wij vrouwen zijn bang en hebben pure angst voor onze kinderen’

‘Tegen deze achtergrond heeft de vrouwenbeweging ‘Kandel ist überall’ onlangs besloten om opnieuw naar Kandel te gaan. Bij deze betoging voor de vrijheid van meningsuiting op 24 maart gaat het er heel speciaal om hoe de verantwoordelijken met de burgers omgaan, die niet willen dat iedereen na zo’n daad (de gruwelmoord op Mia) overgaat tot de orde van de dag. Dat de burgemeester van Kandel zich wil ‘verzetten’, de deelstaalvorstin mevrouw Dreyer van een ‘hetze’ spreekt, en de (systeemzender) SWR ons ‘extreemrechts’ noemt, kunnen wij niet zomaar accepteren.’

‘Iedere dag zijn er nieuwe mes aanvallen, verkrachtingen en moorden, in heel Duitsland. Wij vrouwen zijn bang, hebben pure angst, voor ons en onze kinderen. Gisteren Kandel, vandaag Flensburg, dat inmiddels ook Kandel is: ’17 jaar oude Mireille uit Flensburg vermoord door Afghaanse migrant’.

Wat komt morgen? Misschien wel Bad Krozingen? De burgemeester geeft oma’s met rollators tips hoe ze zich kunnen verdedigen, in plaats van voor veiligheid te zorgen!

Migranten maken na steden nu ook dorpen onveilig

Duitsers die ook de wat kleinere steden zoals Freiburg ontvluchten vanwege het migrantengeweld, komen er in dorpjes zoals Bad Krozingen, ooit een gezapig kuuroord, achter dat het daar inmiddels in amper 2 jaar tijd net zo erg is geworden, en ook hier dagelijks vrouwen en meisjes worden aangerand en verkracht, en Duitsers worden beroofd en aangevallen. ‘De daders zijn altijd dezelfde: ‘donkerhuidige jonge mannen.’ De politie adviseert vrouwen inmiddels om niet meer alleen op het station te komen, en ‘voldoende afstand te houden’.

‘Deze plaats verkeert in angst, onmachtige angst. De hulpeloosheid is tastbaar.’ (2)

Solidariteit uit heel Europa komt op gang

In heel Duitsland en Europa krijgt de vrouwenbeweging steeds meer solidariteit van bezorgde burgers. Prominente auteurs hebben onlangs een gezamenlijke verklaring uitgegeven waarin ze hun steun uitspreken voor de vrouwen van ‘Kandel is overal’. Er zijn demonstraties in Hamburg, Bottrop, Mönchengladbach, en ook Wenen, waar de eerste vrouwenbetogingen inmiddels hebben plaatsgevonden.

Myriam, ‘de stem uit Kandel’, zegt te hopen op internationale hulp en ondersteuning. ‘Kom op 24 maart allemaal naar Kandel, en wees solidair met ons vrouwen. Ik dank u met mijn hele hart! Hartelijke vrijheidsgroeten.’ (1)

Nederland gaat dezelfde kant op

We moeten Myriam vanuit Nederland vooralsnog teleurstellen, want de ‘systeemmedia’ hier zijn bijna net zo erg als hun Duitse collega’s, en werken met de meeste politieke partijen en hun pro-islamitische immigratie propaganda onverminderd mee aan de ondergang van ons welvarende en ooit vrije en veilige land. En u? De meesten van u zullen op 21 maart gewoon weer op dezelfde partijen stemmen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Doordenker op 18-03-2018 14:25

"Those whom the gods wish to destroy, they make mad first" - Prometheus.

"Als de goden een volk willen vernietigen, maken ze het eerst gek..."

Een volk dat op dezelfde politieke partijen blijft stemmen die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben, is duidelijk gek (gemaakt).

Gerrit op 18-03-2018 14:40

"... De meesten van u zullen op 21 maart gewoon weer op dezelfde partijen stemmen die dit allemaal mogelijk hebben gemaak." Of dit de meeste lezers van Xandernieuws zullen zijn weet ik niet, maar de meesten van de kiesgerechtigde Nederlanders (of wat daarvoor tegenwoordig met allerlei gebrabbel en geschreeuw doorgaat) zeker wel.

Bundy op 18-03-2018 14:49

Hoe gehersenspoeld ben je wanneer je uit de slachtoffergroep komt en méeéwerkt aan de satanische plannen van dit régime !

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71 

Willem op 18-03-2018 15:05

Waar zijn de echte kerels die dat tuig eens goed aanpakken?

JP op 18-03-2018 15:28

Het grootste deel van het Europese volk is gehersenspoeld. Probeer die maar eens wakker te krijgen. Het lukt mij niet eens bij mijn familie, vrienden en kennisen. Het is om moedeloos van te worden.

Bambi op 18-03-2018 15:29

Dat ze dat tuig is goed buiten gooien,dat is nr 1 en de rest erachter

Jan op 18-03-2018 15:39

Waarom stemmen er zo weinig mensen  PVV

Tom Hendrix op 18-03-2018 15:43

Dit artikel zegt meer dan genoeg. En verantwoordelijk hiervoor zijn alle zogenaamde democratische partijen, met voorop de christendemocraten, socialisten, sociaaldemocraten, liberalen, en linksliberalen. Zij, voeren het verraderlijke "Coudenhove-Kalergi plan", en " De Resolutie van Straatsburg", uit. En ze werken daarom samen met de communisten der eussr,bilderberg, en de nwo. Zolang de domme bevolkingen blijven stemmen, op de genoemde partijen, zal het steeds erger worden., tenminste zo zie ik dat.

kim op 18-03-2018 15:48

En iedereen laat het maar gebeuren, en ook ik zeg: waar zijn de echte kerels, waar dan??? Kalergi heeft een makkie aan de Europese mannen, ze laten het gebeuren!!!

Klaas op 18-03-2018 15:58

Tja volgens mij heb ik het al eerder benoemd. Maar de Duitsers hebben toch zelf Weer op merkel gestemd. Dus niet zeuren Duitsers. Je krijgt er een verrijking voor terug met die nieuwe Duitsers. Gezellig samen En ook nog kans op een leuke allochtone echtgenoot. Leuker kunnen wij het niet maken.

Nieuw Begin op 18-03-2018 16:00

Het is zo ernstig! Het is werkelijk zo ernstig!!! Leest u dit eens:

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/18/rechtbank-voor-arbeidszaken-hannover-verbiedt-vw-gevaarlijke-islamist-te-ontslaan-die-zijn-collegas-bij-vw-bedreigde-jullie-zullen-allemaal-sterven/#more-184497

Dat gaat over een rechtbank voor arbeidszaken in Hannover die VW verbiedt een levensgevaarlijke jihadist te ontslaan die zijn collega's bedreigde met ; jullie zullen allemaal sterven'.

Lieve mensen , en dan hebben wij een premier die de aktie van de PVV onsmakelijk noemt waarin Wilders zeer terecht de islam associeert met moord.

Simon op 18-03-2018 16:30

 

Zo nu en dan lees ik alle commentaren op deze site, iedereen heeft wel een mening over de islam en de toekomst van europa, men wijst dan naar die, en dan weer  naar die, maar als je met één vinger naar een ander wijst wijs je met meerdere naar jezelf,

ik kan me nog goed herinneren dat er een spotje was van brand preventie met de leus "kan ik daar wat aan doen? " dit bracht mij meteen naar de eerste grove overtreding namelijk doodslag met de woorden “ben ik mijn broeders hoeder?" ik geloof dat wat er nu allemaal gebeurt in europa het oordeel van God is “het oordeel over europa “, en dan kom je eigenlijk bij het brand preventie spotje en dan met de leus “eigen schuld dikke bult”,  wij denken dat we in onze vrije wereld ongelimiteerd Gods wetten en regels kunnen tarten maar aan alles komt een eind, dit oordeel moest als vanzelfsprekend er op volgen, het geeft veel om over na te denken, en dan vooral naar jezelf te kijken en te vragen kan ik daar iets aan doen? en dat begint bij bekering, iedereen weet zelf wel wat er aan hem of haar schort, zijn onze normen in europa nu werkelijk dezelfde als Gods normen? zijn wij nu echt zo naïef dat wij denken het gelijk aan onze kant te hebben?  ik weet van een volk dat dacht met hun God de oorlog te kunnen winnen ( ze namen de ark mee) tot ze zich realiseerden dat God allang weg was, de strijd was snel beslist en natuurlijk verloren, eigen schuld dikken bult? ik zou haast zeggen terecht dat deze strijd verloren ging, we moeten de hand in eigen boezem steken en heel veel zelf onderzoek doen dan is er misschien nog iets te redden, en wil God weer met ons meestrijden, zo niet dan zie ik het duister in.

 

Vriendelijke groet, Simon

kim op 18-03-2018 17:06

Wat een onzin Simon@,

op dit moment ben ik zelf mijn God en vecht en ga strijden voor mijn kinderen, ik laat ze niet over aan die vieze kannibalen die hier naar toe zijn gebracht om ons, prachtige Europese bevolking, te gaan kapotmaken.

Als Merkel niet bewust de EU-grenzen had opengegooid dan was dit niet gebeurt, en dit heeft niets maar dan ook niets met het oordeel van God te maken. Of hield God van Hitler en consorten?

Schei uit, en steek je armen uit de mouwen en doe iets, lapzwams.

Rienus op 18-03-2018 17:06

Wij vrouwen zijn bang? Nou moeten die vrouwen niet overdrijven. Ze stemmen immers zelf ook in grote aantallen op de politici die voor de intocht van moslims zorgen.

mientjei op 18-03-2018 18:11

Kim 15.48    vrouwen kunnen ook vechten hoor   Jeanne d Arc bijv.

Rienus 17.06   respect voor die vrouwen die daar demonstreren a.u.b.

Zij stemmen echt niet voor Merkel

Bob Fleumer op 18-03-2018 18:41

De grootste ellende ontstaat als we denken dat god er een stokje voor zal steken, dat heeft god nog nooit gedaan dus we zullen het echt zelf op moeten lossen door te kiezen voor mensen met gezond verstand en daar hoort onze regering van nu niet bij!

JP op 18-03-2018 18:46

@Rienus op 18-03-2018 17:06

"Wij vrouwen zijn bang? Nou moeten die vrouwen niet overdrijven. Ze stemmen immers zelf ook in grote aantallen op de politici die voor de intocht van moslims zorgen".

Nou moet je niet baggatelliseren Rienus. Grote aantallen vrouwen, zijn nog niet alle vrouwen. Enkele procenten van de vrouwen is ook al een groot aantal. En politici zijn overigens zelf ook niet de bedenkers van dit duivels plan.

Gerrit op 18-03-2018 19:30

@ Simon op 18-03-2018 16:30. Stem vooral weer op de S.G.P. of dergelijke 'christelijke' partijen. Dan hoor je niets over de oprukkende islam, niets over de vele moorden op ongeboren kinderen, niets tegen de opkomende dictatuur van Europa, niets tegen de verdergaande greep van de onderwereld op de bovenwereld,  stem je vóór verdergaande verhoging van de A.O.W.-leeftijd en belastingen...  Gerrit.

Rienus op 18-03-2018 19:36

mientjei op 18-03-2018 18:11

Een natie waarvan minstens de helft uit vrouwen bestaat, neem ik even gemakshalve aan kiest weer vier jaar voor Merkel. Ik heb er een beetje moeite mee respect op te brengen voor iets wat daar vandaan komt. Ook al protesteert er een deeltje.

jawel op 18-03-2018 19:57

Jawel, indien u zich niet aan de siteregels houdt  en u gaat schelden op mede- posters, dan worden uw postings niet gepubliceerd.Mod.

Tabris op 18-03-2018 20:29

Aan iedereen die blindelings op God vertrouwd, hier een uitspraak van Sadhguru:

"God is the Creator, not a manager. Humans have the privilege of managing their own lives."

Met andere woorden God is de creatie begonnen en daarna laat hij alles zijn beloop gaan zonder enige interventie.

Hoe hard je ook bid en gelooft en smeekt, God hoort je niet.

Je moet je eigen kastanjes uit het vuur halen.

Gerrit S op 18-03-2018 20:47

De Bijbelse profitieeen komen uit, daar is niets tegen te doen!

ster op 18-03-2018 21:09

vergeet niet dta er veel fraude is gepleegt met de verkiezingen ofg geloof je echt dta het eerlijk is gegaan? Waren de bussen doorzichtig zoals in FRankrijk verplicht is. Wees als eerste in de stem lokaal en schud met de bussen daar of ze vol zijn of niet wees erbij als de stembiljetten geteld worden en film alles van a tot z doe dit massaal!!

wardje op 18-03-2018 21:56

Simon op 18-03-2018 16:30.  Wel mee eens .   Degenen die meer in het bijzonder de roeping hebben het tij te keren, zulllen alleen succesvol kunnen zijn inzoverre we allemaal ook en in de eerste plaats handelen zoals in uw bijdrage wordt gesteld .    ---  Overigens: Video 'The Islamic threat and how to defeat it' zegt:    ----   "Er zijn verschillende tekenen die er op wijzen dat in Europa zich een weerstand tegen de Islam aan het vormen is ."     "In volledige overeenstemming uitlatingen van Victor Orban", zei ook de Hongaarse  prelaat Laszlo Kiss-Rigo  recent  over migranten:   "Zij zijn geen vluchtelingen; dit is een invasie.  Ze komen hier met de kreet "Allah oe akbar", zij willen 't hier overnemen."  (eerste link 18:10 )    ----      https://www.youtube.com/watch?v=mTbPvmnUTuc      ----- "De strijd met de islam is een geestelijke strijd. Hij zal worden gewonnen door degene met het diepst geloof."      ---    "Toen Europa het geloof begon te kwijt te raken,  kwamen er gaandeweg ook steeds minder babies.   Want die zaten zelf-vervulling in de weg. En ook omdat men niets had dat de moeite waard was om door te geven aan de volgende generatie . De achteruitgang in geloof zorgde voor een geestelijk vacuum en voor een bevolkingsvacuum. Beiden worden opgevuld door de Islam."
Simon op 18-03-2018 22:07

 

Beste Gerrit mijn betoog heeft niets met politiek te maken, God stelt koningen/ regeerders aan en zet ze ook weer af, een volk krijgt een leider welke ze past, als je goddeloos leeft als volk kun je er op wachten een goddeloze regering te krijgen.

Dan over het volgende je noemt een aantal zaken waaronder de moord op ongeboren kinderen, meer dan 30.000 op jaarbasis alleen al in Nederland, juist dit is een van de redenen dat er oordeel komt, het bloed van deze kinderen roep om wraak, het hele volk Kanaän is vernietigt omdat ze hun kinderen aan de goden offerden, dan heb je  nog Sodom en Gomorra,  deze steden zijn omgekeerd vanwege hun seksuele en morele zonden.

vraag; moet God straks zijn excuses aanbieden aan de mensen van deze steden omdat Hij het vrije westen heeft laten doen wat zij doen?

Ik denk dat oordeel terecht is, al Gods oordelen zijn rechtvaardig.

 

Vriendelijke groet, Simon.

 

Beste Simon, de Oordelen van God zijn nu nog niet aan de orde. Die tijd komt nog. Maar als een Land/Volk/Leider wegloopt onder de bescherming van God vandaan door een God-loos leven, dan is het gevolg onheil.  God heeft de grenzen niet opengezet voor een ieder die maar naar binnen wil komen, dat heeft de "mens" onder invloed van de duisternis zelf gedaan. Behoudens het opvangen van echte vluchtelingen. God heeft zelf grenzen van landen ingesteld maar als dat los wordt gelaten, is dat hetzelfde wanneer u uw voordeur dag en nacht openlaat. Mod.

JP op 18-03-2018 22:27

@Rienus op 18-03-2018 19:36

Jouw reactie op "een klein deeltje protesterende vrouwen" komt nogal laagdunkend over. Let wel, dat protest "ergens" moet beginnen. Deze dappere vrouwen komen in ieder geval in actie en dat is heel wat meer als enkel het gegriep van menigeen.

Mark S. op 18-03-2018 22:30

Ik stem aanstaande woensdag PVV, zoals altijd.

PVV     PVV    PVV

Br@m op 18-03-2018 22:51

@ kim op 18-03-2018 17:06, prima reactie van je !  Wat ik niet begrijp is waarom de gewone politiemensen, de gewone mediamensen en gewone politici hier hun medewerking aan verlenen. Is baan-hypotheek-leaseauto belangrijker dan jullie vrouwen, dochters, zusters en moeders ?! Ik zal het maar niet over de top hebben, want die hebben blijkbaar andere belangen. Als dit zo doorgaat zullen de burgers zelf voor hun bescherming gaan zorgen en is zelfs een burgeroorlog mogelijk. Ik kan me voorstellen dat gewone, rustige, lieve huisvaders totaal veranderen als hun geliefden verkracht of vermoord worden. Dus stop die massa-immigratie. Help echte vluchtelingen uit oorlogslanden en als het voor hun weer veilig is, meteen weer terug.

Cefas op 18-03-2018 23:11

Westerse vrouwen zullen het voortouw moeten nemen. Westerse mannen laten het in eerste instantie afweten. Maar in tweede instantie zullen zij in actie komen ter bescherming van hun eigen vrouwen en dochters. Beter laat dan nooit.

Michaël ;-{> op 18-03-2018 23:18

@ Gerrit S op 18-03-2018 20:47

''De Bijbelse profitieeen komen uit, daar is niets tegen te doen!''

Gelukkig niet, want het wordt 'uiteindelijk' nog veel beter :)

mientjei op 19-03-2018 00:53

@mod. Ik ben niet de mens maar een mens, en ja er is donker en licht, staat ook in Genesis, het mooiste bijbelboek wat mij betreft, en mijn achterdeur heeft nog nooit een sleutel gezien

Wakkere Joost op 19-03-2018 01:44
kim op 18-03-2018 15:48

En iedereen laat het maar gebeuren, en ook ik zeg: waar zijn de echte kerels, waar dan??? Kalergi heeft een makkie aan de Europese mannen, ze laten het gebeuren!!!

O die zijn er wel hoor!

Ik ben er zo een, en al helemaal door het dolle van pissigheid.

Ik heb genoeg meegemaakt en nu ook nog is met overlast gevende

marokanen met het dagelijkse moskee geschall etc.Waardoor

ik in staat ben ze eigenhandig

dat huis uit te gooien.Snachts doe ik bijna geen oog dicht hier met dat tuig.

En van de pol mag ik niks ondernemen etc want dan arresteren ze mij en

nemen mijn geluids instalatie om ze terug te pakken af.

Ik mag geen geluidje maken of mijn buren worden gek, want ze willen

tot half vier smiddags slapen en volgens de pol hebben ze daar recht op

dat moet kunnen,maar mijn slaapje snachts intereseerd ze niet. Snacht

wil mevr hoofddoek nog wel eens doodleuk het huishouden gaan doen.

Je ziet dus duidelijk dat de pol hun in bescherming neemt en voor ze opkomt.

Het probleem! ja zij hebben de pistolen en de nodige wapens he.

Wij gewone nederlanders niet wij moeten het doen met blote vuisten

stokken etc.De criminele moslims ja die hebben ze wel er komen met regel

maat vrachten met wapens naar Europa en naar Nederland gesmokkeld in verhuiswagens etc.

Alleen daar houd de pol-gemeente stijf de kaaken over dicht.En de media

zwijgt.Kijk is naar zweden de ene granaat na de andere.

Ga de moskees maar is ondersteboven halen etc en div huurwoningen ta da!

Als ik wat zou doen tegen mijn buren staat er in de media, ja hoor alweer

een verwarde man, het worden er steeds meer, we moeten nu echt wat doen

aan deze mensen! De gekken ambulance staat zo voor de deur of ze smijten

jou dan ook nog is uit je huis.Hoppa weer een dakloze erbij en het huis is vrij

voor nog een moslim-gezin.

Het is namelijk de angstcultuur die ze handhaven nu.

[Onderdeel van de grote verdrukking dus]

Heb dus maar geen hoop op deze overheid en de politie zij

zijn er niet voor jouw ze zijn er voor hun de moslims en andere

parasiterenden.

Dat is mij al heel lang en door ervaring wel heel goed duidelijk voor mij

geworden! Je hebt dus niks aan deze overheid en pol.

Zij bekomen onze vijand nu, denk aan WO 2 de pol heulde

in volle overgave en behulpzaamheid aan de bezetter. Nu dus weer.

Zij dienen er nu maar 1 en dat is den duvel met zijn slaven

de globalisten en de baal aanbidders de islam.

Sterkte gewenst in deze bananen republieck-staat der Nederlanden.

En sorry voor evt schrijf fouten zie wat dubbel vandaag door mijn

stress level.

Ha dit is ook een goeie, straks weer he! Vrede maken we met elkaar ha wat

een gillerrrr!

Tom Hendrix op 19-03-2018 07:13

@Wardje: 21.56. uur, op 18/3. Dat ben ik met U eens.

Ramshoorn op 19-03-2018 08:38

Beste Mark S...er is woensdag een goed alternatief voor PVV en dat is...Jezus Leeft!

 

10 redenen om te stemmen...Jezus Leeft!

1* Jezus is de Zoon van de Allerhoogste God en komt spoedig terug naar Jeruzalem de stad van de grote Koning. Mattheus 5:35.

2* De naam van Jezus is al 2018 jaar wereldwijd bekend, Zijn datum vindt u op/in alle Bijbels, Kranten, Kalenders, Agenda’s.

3* Jezus zal alle huidige wereldproblemen op Zijn unieke manier oplossen! Zie alle details in Zijn Boek: Openbaring.

4* Jezus maakt dan direct een einde aan alle oorlogen. Satan, de duivel en leugenaar krijgt geen kans meer om levens te verwoesten! Jezus rekent af met satan en smijt hem in het hellevuur! Openbaring 20.

5* Jezus Messias maakt Alle dingen Nieuw, hemel en aarde.

6* Als Jezus regeert worden alle ziekenhuizen overbodig, er zijn dan geen Crematoria meer - geen Tandartsen meer nodig, ook geen bril/hoorapparaat, en rollators behoren voorgoed tot het verleden. Hij geneest alle zieken. Hij overwon de dood. Zijn graf is leeg in Jeruzalem. Hij leeft en u die in Hem gelooft zal leven!!! Johannes 3:36.

7* Ook de dieren krijgen van Hem weer alle ruimte in groene weiden. Bio-industrie en Megastallen zijn voorgoed passé! De Vissen zwemmen voortaan weer in schoon water! Alle plastic en chemicaliën verdwenen!

8* Jezus maakt een einde aan alle militante en valse godsdiensten - we worden weer kinderen van één vader! Gevangenissen worden overbodig!

9* Smerige fabrieken, vliegtuigen, auto’s zullen voorgoed verdwijnen, iedereen zal weer frisse lucht kunnen inademen – het water zal uitsluitend van bronkwaliteit zijn. Het Openbaar Vervoer schoon!

10* De eeuwenlange gebeden van gelovigen tot de levende God van Israël zijn dan verhoord: Zijn Koninkrijk op deze aarde zal werkelijkheid worden - Zijn Wil zal dan geschieden!

Daarom...ik stem: Jezus Leeft!

Shadow1100 op 19-03-2018 09:33

50 Jaar geleden, in 1968, kreeg een 90-jarige Noorse vrouw uit Valdres een bijzonder visioen over de eindtijd. In dat visioen zag ze onder meer de grote vluchtelingenstroom die naar Europa zou komen:

“Mensen uit arme landen zullen naar Europa stromen. Er zullen er zoveel komen, dat mensen het vervelend beginnen te vinden en hen hard zullen behandelen. Ze zullen net zo behandeld worden als de Joden voor de oorlog. Dan is de maat van de zonde vol.

‘Dan, ineens,’ besloot de oude vrouw haar relaas, terwijl de tranen over haar wangen stroomden, ‘breekt de Derde Wereldoorlog uit en komt Jezus terug. Het wordt een korte oorlog, waarin ook atoomwapens zullen worden gebruikt. Het zal een korte oorlog zijn en eindigen met een nucleaire atoomboom. De lucht zal dan zo vergiftigd zijn dat men amper kan ademhalen. Deze oorlog zal over verschillende continenten gaan: Amerika, Japan, Australië en de rijke naties. Het water zal besmet raken. We zullen niet langer kunnen zaaien. Slechts een overblijfsel, een klein aantal, zal overleven. De overgeblevenen in de rijke landen zullen proberen te vluchten naar de arme landen, maar zij zullen ons net zo hard behandelen als wij met hen hebben gedaan. Ik ben zo blij dat ik dit niet zal meemaken.”

 

Profetieën zijn behalve voorspellingen en voorzeggingen van de toekomst ook waarschuwingen. De toekomst staat immers niet vast omdat we als mensen en volken niet aan onzichtbare touwtjes bungelen. We kunnen deze verschrikkelijke instorting van Europa en de daarop volgende nieuwe wereldoorlog mogelijk nog voorkomen door:

* zo snel mogelijk andere leiders aan te stellen, zodat de stem van het volk niet langer wordt genegeerd en geminacht; * de EU op te heffen en zijn globalistische leiders te berechten wegens bedrog en verraad en het in groot gevaar brengen van al zijn onderdanen; * daardoor de democratie en soevereiniteit van de nationale volken en staten te herstellen; * de grenzen onmiddellijk hermetisch te sluiten om de massale migranteninvasie te stoppen; * het toelaten van de maximaal 5% echte vluchtelingen, en de overige 95% terug te sturen; * een totaal verbod in te stellen op de racistische, discriminerende, opruiende, onderdrukkende en antisemitische islamitische haatideologie; * te breken met het agressieve Amerikaanse buitenlandbeleid, met name in Oekraïne en Syrië; * verregaande samenwerking aan te gaan met Rusland en in een later stadium mogelijk ook China.

 

Eigenlijk precies het tegenovergestelde doen en stemmen dan wat de VVD666 voorstellen!!

AEO op 19-03-2018 11:00

@kim,

Ik vind dat dat u nogal hoog van de toren blaast. Wat Simon schrdef is waar. Omdat het eens christelijke Europa God de rug toegekeerd heeft,  is wat er tevenwoordig gebeurt het gevolg. Als destijds Israël van God afweek volgden daar ook oordelen op. God is niet veranderd en ook tegenwoordig laat Hij toe dat Europa in de afgrond stort. Er is een uitweg, dat is bekering tot God. Zo simpel is het, maar dat wil de hoogmoedige mens niet, omdat die zelf als een god wil zijn. En dus trekt de echte God de handen terug en mag de mens het lekker zelf uitzoeken omdat hij God afwijst. We willen God niet erkennen? Dan komt er straks een valse god die ons middels de islam zal gaan overheersen! 

We oogsten dus wat we zelf gezaaid hebben. We zien dat in de krankzinnige overheden, die miljoenen moslims Europa binnen laten komen. Nu hebben we nog een beperkte vorm van democratie, die echter steeds verder wordt afgebroken. We mogen nu nog wel onze mening zeggen, maar daar houdt het dan wel mee op. Gezien uw reactie op het schrijven van Simon denk ik dat u niet in God gelooft. De Bijbel maakt echter heel duidelijk wie God is. Alles gebeurt zoals het al tientallen eeuwen geleden in profetieën werd voorzegd. Deze profetieën zijn al voor een belangrijk deel vervuld. Een ander deel staat nog te gebeuren. Israël zal een belangrijke rol gaan spelen in de eindtijd, daar moet u op gaan letten. De Bijbel kunnen we tegenwoordig zo naast de actualiteiten leggen. En dat heeft Simon heel goed begrepen!

Shadow1100 op 19-03-2018 11:52

2010

Van de Europese Resolutie 1743

waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. 

1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.       

 

http://www.assembly.coe.int

Lechaiem op 19-03-2018 14:48

Tabris. Dat is jou god.

Jij kent de G'd van Israel niet. Master manager.

Shalom

paul.v op 19-03-2018 15:30

en weer was het raak afrikaanse moslim verkrachten vrouwen in antwerpen bijna nergens iets over te lezen.

 

Bron ? Mod.

Rienus op 19-03-2018 17:22

JP op 18-03-2018 22:27

Tja ik heb niet zoveel met een samenleving waar incidenteel een protestje klinkt, terwijl een hele beschaving weggevaagd dreigt te worden. Sorry maar gezien de geschiedenis van dat land ben en blijf ik uiterst cynisch.

Bundy op 19-03-2018 17:35

@Wakkere Joost op 19-03-2018 01:44

Je spreekt de waarheid .  Ook ik heb diverse malen meegemaakt dat de politie de zijde van de criminelen kiest .    Ik kan je alleen maar sterkte wensen , een ander / normaal huis krijgt een Hollander niet .    Die zijn gereserveerd voor moslim-asielzoekers .          Enige troost is dat dit massaal gebeurt , en je dus de enige niet bent .    Het blijft wél tragisch , ik hoop dat je het als een beproeving kunt zien , en op God's tijdklok is het behoorlijk laat . .

Doordenker op 19-03-2018 18:17

@paul.v & Mod.

 

Twee Nederlandse vrouwen door vijf mannen verkracht in hotelkamer tijdens weekendje Antwerpen

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/twee-nederlandse-vrouwen-door-vier-mannen-verkracht-in-hotelkamer-tijdens-weekendje-antwerpen~a86cbd13/

Dank Doordenker. Mvg. Mod.

JP op 19-03-2018 18:42

@Moderator op het bericht van paul.v

Bron is "De Morgen" Belgisch nieuws

m.vr.gr. JP

Dank JP. Mvg. Mod.

Jean op 19-03-2018 18:49

Ik sta voor 1.000% achter en naast de Duitse vrouwen, "die rotzooi moet eruit".

Elisabeth op 19-03-2018 19:21

Ik ben het totaal met u oneens, Tabris. Er staan in de Bijbel zo ongelooflijk veel voorbeelden van interventie door God. Kijk alleen al eens in Genesis en lees, hoe God voortdurend intervenieert, als de farao van Egypte ondanks zijn eerdere toezegging het volk Israël tóch niet laat gaan. De grootste interventie vind ik evenwel dat God Zijn lieve Zoon opoffert voor de zonden van de mensheid van alle plaatsen en tijden.

Sadhguru zit (zat?) er faliekant naast met zijn uitspraak. Wat dat bidden, geloven en smeken betreft: God hoort je wel degelijk. Ook hiervan voorbeelden te over in de Bijbel en... in de levens van mensen, die daarvan kunnen getuigen omdat ze het zelf ervaren (hebben).

paul.v op 19-03-2018 19:26

bron krant het laaste nieuws 

wardje op 19-03-2018 23:07

Resolutie 1743, "Europees". @Shadow1100 op 19-03-2018 11:52  Ik heb het zelf hier  in een reactie eerder gemeld . Het staat ook het nu ook in een reactie op een andere site:  de resolutie is niet van een van de instituties, maar van een zelfgevormde groep europese parlementariërs met op het onderhavige stuk goeddeels dezelfde mening,   de zg. Parlementary Assembly of the Council or Europe.   Zoals Islamofoop zegt op EJBron:"De Assembly is een watchdog over Human Rights etc. ... Dit soort resoluties zijn natuurlijk gevormd onder invloed van de islamitische leden.."     ----    https://en.wikipedia.org/wiki/Parliamentary_Assembly_of_the_Council_of_Europe
mientjei op 20-03-2018 01:27

In 1975 hebben ze ons verkocht voor benzine     (resolutie van Straatsburg)

Tip : als niemand het wil kopen is het niets waard 

loeky123 op 20-03-2018 09:23

ik vind het vervelend om te zeggen. als je jaren links stemt of gestemt hebt.  of op Merkel ook links, en dat is in NL en heel EU zo. sociaal stemmen want het iszielig, dan moet je er maar aan wennen, de normale mensen. Facist/racist genoemd die gewoone mensen zijn en die werken, werdt niet naar geluisterd, en nu is het te laat, ik denk dat er geen weg meer terug is. jammer. dank aan uw eigen stem gedrag, en door de linkse massa, en normaal denken mond dood te maken

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl