Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Democraten plannen Stalinistische coup in Verenigde Staten’

‘Amerika is –samen met zijn Europese vazallen- tweederangs macht geworden die ten onder dreigt te gaan aan eigen overmoed’

Afbeelding: (1).

2018 zou wel eens een cruciaal jaar in de geschiedenis van de Verenigde Staten kunnen worden, zo denkt Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy. De Democratische Partij en het militair-industriële complex (MIC) blijven verwoede pogingen doen om president Donald Trump af te zetten, ook al is ‘Russiagate’ een complete, door de massamedia en leden van het voormalige Obama regime aangewakkerde hoax gebleken. De grote vraag is wie als winnaar uit deze strijd tevoorschijn zal komen. Zal het de Democraten, net zoals Stalin de bolsjewisten van Lenin verpletterde, lukken om een extreemlinkse coup in Amerika te plegen, waar vooral blanke conservatieven en christenen het doelwit van zullen worden?

 

Net zoals destijds Stalin malen de moderne media en de Democraten niet om de feiten – die verzinnen ze zelf, als het hun doelen maar dient. Het verschil is echter dat er inmiddels ook onafhankelijke nieuwsverstrekkers zijn, waardoor de gewone man de door links beheerste reguliere media steeds minder is gaan vertrouwen. Niet voor niets is CNN een wanhoopsoffensief gestart tegen Infowars, nadat eerder al Breitbart op de korrel werd genomen.

Stalinistische coup tegen conservatief Amerika

Roberts en veel anderen begrijpen niet waarom president Trump zijn positie niet gebruikt om verraders zoals Mueller en Comey te arresteren en te berechten voor hun zo duidelijk bewezen misdaden. Is dat omdat Trump de media en de Democraten zichzelf van hun laatste restje geloofwaardigheid laat beroven, of is het omdat hij te zwak is om tegen hen op te staan, en niet weet hoe hij hen het beste moet aanpakken?

Is het eerste het geval, dan zal de VS daarna een veel rechtsere koers inslaan. In het andere geval dreigt er een heuse Stalinistische opstand, een ‘purge’ of coup door de inmiddels van iedere vorm van integriteit gespeende progressieve-links-liberale elite, die zich tegen de miljoenen Trump aanhangers –en vooral tegen blanke conservatieven en christenen- zal keren. Kortom: een rassen-, gender- en religieuze oorlog, bedoeld om traditioneel Amerika totaal te vernietigen.

Ook een financieel-economische crisis

Behalve op maatschappelijk vlak dreigt er ook een financieel-economische en een militaire crisis. De afgelopen 10 jaar hebben de centrale banken van het Westen en Japan onvoorstelbaar veel digitaal geld uit het niets gecreëerd, wat de belangrijkste beurzen zoals de Dow Jones tot ongekende hoogtes heeft opgedreven. Massale (hyper)inflatie van consumentenprijzen is er nog niet, maar is al wel duidelijk zichtbaar in onder andere vastgoedprijzen.

Kunnen de centrale banken ooit nog stoppen met het ‘bijdrukken’ van zoveel geld, en kunnen ze de rente weer laten stijgen zonder de vastgoedprijzen en pensioenfondsen te doen instorten? Want als ze zo doorgaan, zal de inflatie op zeker moment de waarde van de dollar en euro onderuit halen, en zullen de burgers de rekening moeten betalen in de vorm van extreem koopkrachtverlies en torenhoge prijzen.

Westen weerloos tegen Russische superwapens

Op militair vlak is de VS inmiddels ruimschoots ingehaald door Rusland. Amerika, Europa en de NAVO hebben voorlopig geen enkele verdediging tegen de superieure nieuwe Russische wapens. Dat betekent dat het blijven intimideren en vijandig benaderen van het Kremlin geen effect zal sorteren.

Als de VS en de EU hun eenzijdige en agressieve anti-Rusland koers weigeren om te keren, dan zou de dag weleens kunnen komen dat Rusland zich genoodzaakt ziet zich met zijn superwapens te verdedigen.  We maken dan echter geen schijn van kans om die –vermoedelijk zeer korte- oorlog te kunnen overleven (om het over winnen maar helemaal niet te hebben).

Hoogmoed komt voor de val

De kogel is door de kerk: Amerika is niet langer de ‘enige supermacht’. Het is samen met de Europese vazallen afgezakt tot een tweederangs mogendheid, wier overmoed en arrogantie –in de allerhoogste regionenen resulterend in totaal verlies van integriteit en een schrijnend gebrek aan moreel besef- de voorbode voor een diepe en dramatische val dreigt te worden. Of het al in 2018 zover zal komen valt niet te zeggen, maar het is zeker mogelijk. We kunnen daarom alleen maar hopen dat het gezonde verstand in het Westen tijdig zal terugkeren, ook al zijn daar tot nu toe nauwelijks aanwijzingen voor.

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Gerard op 08-03-2018 17:02

"... ook al zijn daar tot nu toe nauwelijks aanwijzingen voor." Klaarblijkelijk is in deze zin een fout geslopten. "Nauwelijks" zal "geen" moeten zijn.

Tom Hendrix op 08-03-2018 17:22

Eens met het artikel. De progressieve-linkse-liberale elite, is in Europa, de EU(SSR) in het rovershol Brussel. Wat Europa betreft, is de situatie nog zorgelijker, omdat voornoemde elite, volkomen heerst over de politiek, en de media.Buiten sites als Xander, E.J. Bron, en GeenStijl. En deze lopen nu het gevaar door de eussr, en haar lakeien, - in Nederland D66,PvdA,VVD,CDA,CU en GL, gemuilkorfd te worden.

Cefas op 08-03-2018 17:37

Vroeg of laat barst deze mondiale tijdbom en dan is wereldwijd echt het hek van de dam en dit is dan wellicht het begin van de grote verdrukking zoals in de Bijbel is voorzegd. Shalom.

DG op 08-03-2018 17:53

Dit zal de VS zwak maken en Ruslans sterker. En Europa zal het slachtffer zijn. 

Benny op 08-03-2018 17:56

Ja ,als ik over begin,wat USA betreft krijg ik te horen,dat we [Europa,Neederland enz]dankbaar moeten zijn ,dat Amerika herr Hitler heeft verslagen Maar sch,dat is albijna 73 jaren geleden Het lijkt nu dat USA Deutschland overneemt in practijk .

Ik dacht dat D.Trump een sterke rug zou hebben .Zo niet dan is hij geen haar beter dan Hoessein Obama Ja zo denk ik maar

Tom Hendrix op 08-03-2018 18:14

@Cefas: 17.37. uur. Daar zou U mijn inziens volkomen gelijk in kunnen hebben.

Simon op 08-03-2018 18:21

deze site geeft een iets andere kijk op het Amerika van Trump en op Trump zelf.

http://watchmanscry.com/

Harriet Jonker op 08-03-2018 19:18

Jullie zijn toch op de hoogte dat Trump achter de schermen druk bezig is met de Deep State te ontmantelen, zie Qanon! Wat je nu ziet is de "Calm before the storm" zoals Trump het zelf aankondigde. Binnenkort wordt een schokkende video van HRC vrijgegeven en ook Sessions is bezig met onderzoek en Trump is omringt door Militairen om te voorkomen dat hij hetzelfde lot als de Kennedy"s ondergaat.

vlokje op 08-03-2018 19:58

 men volgt het/een plan nog steeds op de letter, dit hoort erbij

Ik zie daardoor geen veranderingvoor het nwo project, hooguit een paar schaakstukken verzet en verspeelt

 Amerika is langzamerhand " beter" af onder vn vredessoldaten, is dat het plan?

Misschien kan rusland of Turkije die vn soldaten leveren :-) ik denk dat noord Korea zich vrijwillig aanmeld voor een vredestaak in de usa ;-) 

Ik bedoel maar het gaat nog heel gek lopen.....

Eelke Piers op 08-03-2018 20:27

@ Benny op 08-03-2018 17:56

Het was veel meer Rusland die Hitler heeft verslagen. Vergeet niet dat de Russen bijna aan de Rijn stonden

JP op 08-03-2018 22:20

@Harriet Jonker op 08-03-2018 19:18

Idd, het gaat niet om een strijd tussen links en rechts in de US. Duizenden corrupte lieden in alle gelederen in de US en daarbuiten worden opgepakt en voor het militair gerecht gebracht, omdat in het justitiele apparaat ook veel corruptie heerst. Trump wordt daarbij geholpen door het leger, marine, NSA, de goeden bij de FBI en andere veiligheidsdiensten en vele andere vaderlandslievenden. De Geest is uit de fles en gaat daar niet weer in terug. Het is een strijd tussen goed en kwaad en het is erop of eronder. De kwaden proberen met alle middelen dat te voorkomen zoals uit bovenstaande blijkt. J.F. Kennedy heeft dit ruim 50 jaar geleden aan willen pakken en is daarom vermoord en even later ook zijn broer Robert. Het is te hopen dat Trump een termijn van 8 jaar gegeven wordt, ook wij zullen daar baat bij hebben.

Conradius op 09-03-2018 00:02

In de tijd tussen 30 Oktober 2017 en 28 Februari 2018 zijn er door justizie  18 510 zogenaamde “Sealed Indictments“ , (gesloten aanklachten) verstuurt aan de verschillende staten binnen Amerika. Binnenkort worden deze geopend en is de storm gekomen die Trump voorspelt had.

zie de link hier onder.

http://n8waechter.info/2018/03/usa-zahl-der-versiegelten-anklageschriften-weiter-angestiegen/

WakkereJoost op 09-03-2018 00:04

Cefas op 08-03-2018 17:37dit is dan wellicht het begin van de grote verdrukking zoals in de Bijbel is voorzegdDit is all een tijd bezig.Benny op 08-03-2018 17:56Het lijkt nu dat USA Deutschland overneemt in practijk .Nee! Brussel en de NWO en Duitsland etc, en de democraten in de VSen de communisten links sosjalisten en andere fools willen juist de USAovernemen.Tevens  Europa! Het is de iluminatie die dit aanstuurd Sorros enz.En Rusland is een sta in de weg.Net als vlak voor WO 2.Mischien is het wel handig om uit te zoeken welke kleur stip je hebt.Rood groen of geel.Rood is een nekschot op de stoep voor je huis.Groen is fema kamp, dan beslist de smart gillutine of je heropgevoed geprogrammeerdkunt worden.Of gewoon je kop er af of vergast en verbrand word.Geel is ok! Dan mag  je nog een tijdje mee! als je gechipt word als brave burger/slaaf.Zolang je bruikbaar bent. Doei

de^mol op 09-03-2018 00:18

@Simon op 08-03-2018 18:21 Mijn god, we worden allemaal bedrogen, van links tot rechts, goed artikel dit, en het lijkt erop dat Trump een globalist is, net als de rest:

http://watchmanscry.com/?p=7386

Bundy op 09-03-2018 02:17

@WakkereJoost op 09-03-2018 00:04

Ik geloof dat je je vergist .  Geel is naar het Fema-kamp , en groen is als gechipte slaaf nog even doorleven .   Wij hoeven niet uit te zoeken welke kleur chip we hebben  wanneer je gereageerd hebt op een site als deze ben je niet te genezen  , dus rood .  Fema-kamp  :

http://franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm 

JP op 09-03-2018 07:46

@Conradius op 09-03-2018 00:02

Idd, in de Guantanamo Bay gevangenis zijn er al ruim 13.000 gevangen gezet, in afwachting op hun proces. En omdat deze al aardig vol begint te raken, worden ook andere gevangenissen in gereedheid gebracht. Bij de inauguratie-rede van Trump, deed hij de aankondiging: "Drain the Swamp" (Demp het moeras) en dit wordt na een jarenlange voorbereiding ten uitvoer gebracht. 

Nieuw Begin op 09-03-2018 08:59

Bibi zet hem op!

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1766994/bibi-oppermachtig-ondanks-alle-schandalen

De mondial, politieke issues naderen een ontknoping:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1767650/top-trump-en-kim-op-voorhand-historisch

leg hier eens Psalm 2 na en de enige conclusie is voor een onbjectieve benadering van de waarneembare werkelijkheid: 

de Messias is vanuit Tsion bezig de zaken te regelen voor de komst van het Koninkrijk aan Israel, spil en het centrum van het wereldwijde gebeuren in de eindtijd. Hallelujah!

Dik op 09-03-2018 11:55

Waar kun je je kleur vinden Joost?

ron op 09-03-2018 13:58

In de EU is het niet beter Junkers en co hebben zo juist een democratische overval uitgevoerd in het EU parlement zonder overleg in negen minuten.

Het bewijst dat de EU commisie boekje te buiten gaat. Benoeming van een kabinetschef tot voorzitter en dit zonder vacantstelling van de post.

Wat weet deze man van Junkers dat wij niet mogen weten?

Gorghel op 09-03-2018 15:39

De alternatieven voor de VS zijn ook niet denderemd: China, Rusland, Europa. China is overambitieus, Rusland heeft weinig invloed op mondiaal niveau en Europa is eerder een volger dan een leider.

Misschien dat een ander land noodgedwongen de leidersrol zal moeten vervullen. Brazilië, India, Mexico?

Hubo op 10-03-2018 03:21

Een beetje vreemd om van een stalinistische opstand te spreken.Stalin en Mao waren leiders van een revolutionaire generatie.En met name Stalin was de exponent van een eerste nationalistische restauratie.

We hebben nu in Rusland Putin en in China heeft Xi de mogelijkheid gekregen om zijn presidentschap te verlengen en dat wordt in het westen wel gezien als stappen in de richting van een nieuwe stalinistische dictatuur,maar er is natuurlijke een groot verschil en dat is dat de dictaturen van Stalin en Mao en de verheerlijking rond hun persoon voortvloeisels waren uit een revotionaire chaos en dat er nu in China en Rusland sprake is van rijpe volgroeide politieke en naar eigen leest geschoeide demokratische structuren waarbinnen bescherming wordt gezocht voor de onophoudelijke pogingen vanuit het westen om de politieke en sociale orde te ondermijnen.

Een dreiging die alleen maar groter wordt door het verval en mogelijk zelfs de ineenstorting van de westerse machten die wanhopig ruimte voor expansie blijven zoeken.En het kan ze daarbij weinig schelen wat voor chaos ze daarbij veroorzaken.

Als we het dan over een stalinistische dictator in Amerika hebben,gaan mijn gedachten daarbij toch in de eerste plaats uit naar Trump met zijn 'America first'.Hij lijkt zelf ook wel een beetje aan te voelen,dat Amerika net zo'n soort stabiliteit nodig heeft als Rusland en China.Hij sprak onlangs nog zijn complimenten uit voor het feit dat Xi het voor elkaar heeft gekregen,dat hij langer aan kan blijven als het nodig is.

Ik zou niet direct willen suggereren dat de demokraten uit zijn op een linkse revolutie.Het land is gewoon in de war om het kort en bondig te zeggen.Vooral tengevolge van de tegenstrijdigheden waardoor de mensen zich geplaatst zien vanuit de neo darwinistische politieke en econonomische liberaal en in Amerika vooral ook libertaire ideologie.Ik verwacht niet dat links in Amerika het land in een sociale chaos kan storten.Ik verwacht eerder dat een echt fascistische rechtse reactie de overhand krijgt en dan zonder het zweem van socialisme zoals in Italie,Duitsland,onder Stalin en de arabische dictaturen uit de 19de eeuw.

Trobba op 10-03-2018 15:05

Die onzin van jou is nog nooit uitgekomen

wardje op 11-03-2018 15:10

Fema-doodskisten, getoond op kampen-link van Bundy op 09-03-2018 02:17 , zien er niet erg uit als doodskisten.  Van Franklin ter Horst heb ik eerder opgemerkt dat hij onzin verspreidt. Zie volgende fact-check:    ----   http://www.jacksonville.com/reason/fact-check/2014-02-04/story/fact-check-truth-about-those-fema-coffins

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl