Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Censuur: EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen

Extreemlinkse meningendictatuur staat op het punt met keiharde maatregelen te worden afgedwongen - Facebook verwijdert wekelijks reeds vele tienduizenden berichten

Nu de linkse meningendictatuur ook officieel door de EU zal worden afgedwongen, is het binnenkort echt helemaal gedaan met de vrijheid van meningsuiting op het internet. (Afbeelding: (1)).

Nu in de Verenigde Staten de door links gedomineerde social- en massamedia een ware ‘crackdown’ of ‘purge’ zijn begonnen tegen onafhankelijke nieuwsverstrekkers zoals Infowars, heeft ook het Politbureau van Brussel, de Europese Commissie, nieuwe censuur richtlijnen gepubliceerd. Daarin staat dat van providers wordt verwacht dat zij in de toekomst ‘terroristische inhoud’ en ongewenste, niet politiek-correcte ‘haatspraak’ binnen een uur van het internet verwijderen, en tegelijkertijd zowel de politie als Interpol inlichten. Met andere woorden: ook in Europa komt er een crackdown/purge van alle onafhankelijke en kritische –voornamelijk rechtse/conservatieve- media.

 

De één-uur richtlijn is weliswaar nog niet verplicht, maar kan dat wel worden. Naast ‘illegale haatspraak’ zijn officieel ook kindermisbruikers, internetoplichters en auteursrechtenschenders het doelwit.

Extreemlinkse organisaties dwingen censuur af

Om de aanstaande harde censuur af te dwingen wil de Commissie ‘vertrouwde’ censoren inzetten, zoals YouTube dat in Amerika doet met de Anti-Defamation League (ADL) en het extreemlinkse SPLC. De laatste tijd is er veel ophef over het SPLC, omdat uitsluitend rechtse en conservatieve berichten, blogs en sites worden aangevallen. De verwachting is dat dit in Europa ook op deze eenzijdige wijze gaat gebeuren.

In Duitsland is men reeds begonnen met het uitdelen van straffen aan social media zoals Facebook en YouTube. Berichten waarin kritiek wordt geleverd op het regime Merkel en het massa immigratie / islamisering / pro-EU beleid, moeten binnen 24 uur worden verwijderd, op straffe van een maximale boete van maar liefst € 50 miljoen.

Zoals we al vaker schreven bepaalt de leider van de extreemlinkse pro-islamitische ‘Amadeu-Antonio-Stiftung’, de voormalige DDR-Stasi spion Annetta Kahane, wat verwijderd moet worden en wat niet. Facebook huurde voor alleen Duitsland maar liefst 500 mensen in om de verplichte censuur te kunnen afdwingen. De Duitse regering nam er 50 mensen voor in dienst.

Uitgelezen kans voor politieke vijanden

Voor politieke vijanden zijn de nieuwe regels in Duitsland en nu dus ook Europa een uitgelezen kans om elkaar met valse aangiften te bestrijden. Die worden weliswaar voor een groot deel automatisch, door een AI (Kunstmatige Intelligentie) beoordeeld, maar zodra het aantal klachten een zekere grens overschrijdt, moeten ze toch persoonlijk worden beoordeeld.

Facebook verwijdert wekelijks vele tienduizenden berichten

Facebook verwijdert iedere week reeds vele tienduizenden berichten vanwege ‘haatspraak’. Gebruikers van Facebook hebben sinds vorige maand extra bescherming tegen ‘stalkers’ gekregen, waarvan voortaan zaken zoals het IP adres worden vastgelegd en herkend, zodat deze stalkers na geblokkeerd te zijn niet langer heel eenvoudig met een andere account kunnen doorgaan. Ook Twitter is strenger geworden, door mensen die in hun gebruikersnaam en gegevens met woorden en/of symbolen ‘geweld en haat’ promoten, te dreigen met verwijdering van hun account.

Linkse meningendictatuur nu ook officieel een feit

Ook op Zero Hedge wordt geconstateerd dat -gezien de ervaringen in Amerika en Duitsland, en het feit dat de massamedia voor zo’n 80% door (extreem)links worden beheerst- Europese burgers die hun zorgen willen uiten over het verval van hun cultuur, het afpakken van hun democratie en zelfbeschikkingsrecht door de pro-EU elite, het exploderende migrantengeweld, de oprukkende islamisering, binnenkort voor altijd het zwijgen worden opgelegd.

‘1984’’s Ministerie van Waarheid is een feit geworden. We leven vanaf nu ook officieel in een totalitaire linkse meningendictatuur, en zullen daar al op korte termijn de gevolgen van moeten ondervinden.


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

16-01: Aanklacht tegen Google om extreemlinkse meningenterreur en haat tegen rechts (/ Google moedigt intern haat en geweld  aan tegen conservatief, blank en niet-links)
04-01: (/ Facebook faciliteert almaar groter wordende Afrikaanse exodus naar Europa, en blokkeert immigratie-kritische berichten)

2017:

26-12: Wordt de vrijheid in het Westen verdrongen door tirannie? (/ Een mengelmoes van culturele en religieuze waarden is geen basis voor vrijheid en rechtvaardigheid,  maar voor onderdrukking en het recht van de sterkste)
14-12: Facebook start samenwerking met moslimgroep om islam online te beschermen
04-12: Duitse regering wil geheime toegang tot ieders PC, tablet, smartphone en TV (Nieuwe digitale Stasi troepen dwingen nu al op social media ongekende staatscensuur af (straks ook in Nederland?))
01-12: YouTube censureert video’s met kritiek op islam en immigratie (/ Uiten van niet-linkse mening in het Westen een misdaad geworden) 

2016:

15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren (/ Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 05-03-2018 13:54

We leven steeds meer en meer in een dictatoriaal regime. Want wat zijn nu haatspraak, iets schrijven en zeggen over de islam, homo's , regering , paus en zo kan ik nog doorgaan? binnenkort krijg je schrik om je mening nog te geven dan kun je beter horen, zien en zwijgen? Men zou beter alle fakenieuws aanpakken, de hetze tegen Trump over de zogenaamde Rusland connectie nen kan niets bewijzen maar men blijft maar doorgaan totdat men toch iets vind  hoe onnozel het dan ook mag zijn. de hetze tegen Israel en de pro-Palestijnse berichtgeving . De censuur neemt dus toe ze willen mensen het zwijgen opleggen en over de migrantenproblematiek moet men zwijgen, ook Italie heeft een ruk naar rechts gedaan omdat er jarlijks bijna 2OO.OOO migranten vanuit Libie naar Italie komen en ondertussen door deze toestroom neemt de armoede en radicalisatie er ook toe. Shalom

Jean op 05-03-2018 13:55

Hopelijk steken de Italianen het lont in het EU vat en zullen wij Europeanen het vuur aansteken zodat de troep héééééél snel totaal ontploft want de dictatuur komende van die EU zwijnenstal wordt/is dramatisch en levensbedreigend.

Lechaiem op 05-03-2018 14:22

Propaganda is nog het enigste wat wel gelezen mag worden.

We zijn weer terug in de tijd vlak voor WW2.

Sterkte met WW3

Tom Hendrix op 05-03-2018 14:39

@Jean: 13.55. uur. Geheel met U eens, Jean.

louis op 05-03-2018 14:49

we zijn toch niet gebonden aan amerikaanse of europeese zoekmachines de wereld is echt veel groter

vlo op 05-03-2018 15:35

Ben maanden geleden gestopt met facebook

Ergerder mijn aan de bemoeizieke meningen

Dus eigenlijk censuurt faebook mijn niet, maar IK boycot facebook

Lekker puh facebook

Rienus op 05-03-2018 16:08

Jean op 05-03-2018 13:55

Wat ik zeer opvallend vind is de stilte in de media over die verkiezingingen. Wat me dan weer op het spoor zet van de grenzen waar we wel aan gebonden zijn. Haast niemand heeft het door. De zogenaamd vrije mensen worden bespeeld en gestuurd. Terwijl er toch jet idee is de vrije mensen iets in te brengen hebben. We leven in een cirkus waar vileine sprookjes gespeeld worden.

Cefas op 05-03-2018 17:04

De censuur wordt steeds erger en houdt ons straks in een wurggreep. De links eenzijdig-tendentieuze-propaganda-media-machine van de EU degradeert Europa in een DDR-werelddeel, te vergelijken met de extreme censuur van het vroegere stalinisme en het fascisme. En weer zal de geschiedenis zich herhalen, hopelijk voor de laatste keer want de Vredevorst komt. Laat Hij spoedig komen. Maranatha

KarstV op 05-03-2018 17:22

Xandernieuws is ook een onafhankelijke nieuwsverstrekker. Hopelijk mogen wij hier nog lang lezen..

Arie op 05-03-2018 17:33

Beste Louis,

Wat zou dan een goede oplossing kunnen zijn qua zoekmachines e.d.?

Voor mij is het IT wereldje buiten "Tekstverwerking en EXEL" totaal onbekend, al zit ik voor mijn werk elke dag achter de PC.

Uiteraard heb ik mijn voorkeur voor website's die ik dagelijks bezoek, maar daar blijft het ook bij!

Hartelijke groet van Arie

Maya op 05-03-2018 17:36

Ja dat doet facebook. Vanuit een liefdevolle positie deed ik mijn mening omtrent donor zijn melden. Ik had diverse linkjes geplaatst. Ik reageerde vrij neutraal. Geen boze woorden of rariteiten. Ik wou alleen erop wijzen dat ik vind dat iedereen verder moet denken. En niet zomaar mag denken ja ik word donor en ga levens redden. Want zo werkt het niet. 

Maar facebook wist mij binnen 1 uuur te verwijderen alsof ik nooit had gereageerd. Mijn berichtjes weg. Topic weg alles weg.. Krankzinnig als je het mij vraagt. Dus nos nieuws had ik verbannen, twitter (schreeuwlelijk van het jaar verkiezingssite) en facebook was al 8 jaar op een zeer laag pitje. Hiernaast is de krant is niet te lezen en worden ook de meeste onderzoeken vervalst of nou zo beschreven dat de beweerde stelling klopt.

Als wij in een wereld van leugens leven..... maakt dat mij nu juist nieuwschierig naar de waarheid. Een waarheid die steeds lastiger te lezen is. Ik hoop van harte dat jij de lezer wakker word en gaat beseffen dat de waarheid vreemder dan fictie is.

Im, Lakech

KG op 05-03-2018 18:02

Nieuwe stenen in de weg naar het Kidrondal. Volgende stap zal zijn het verbieden van het Evangelie, gevolgd door Bijbel als zijnde rasisitisch, haatzaaiend. onverdraagzaam etc.  omdat in de zieke liberale samenleving de zonde  tot deugd is verheven. In de Koude Oorlog vluchtte Russische christenen naar het  toen nog (relatief) vrije westen maar binnenkort vluchten christenen uit het liberaal-dictoriale Westen naar (relatief) vrije Rusland. 

Qvic op 05-03-2018 18:21

Zodra andere gaan bepalen wat jij wel of niet mag zeggen/schrijven, is er spraken van een dictatuur. Noord Korea 2.0 hier in EU. Terwijl het hier in Nederland het is strijd is met artikel 7 en 8 van onze grondwet. Zolang deze wet nog in ons wetboek staat en geldig is, kan alleen een rechter jou meningsuiting achteraf bekritiseren c.q. bestraffen. Dus geen Facebook of andere media's kunnen zonder tussen komst van een rechter jou meningsuiting naar eigen inzicht verwijderen. Daar zijn zij niet juridische bevoegd voor volgens onze Nederlandse grondwet. Laat je niet onze eigen wetten afpakken door die exstreem linkse beterweters, die alles en iedereen hun politiek correcte meningen willen opleggen. Laat je niet monddood maken.

Doordenker op 05-03-2018 19:00

Voor de linkse gedachtenpolitie is berichten over sommige daden blijkbaar hatelijker en gevaarlijker dan het plegen van de daden zelf.

Tycho op 05-03-2018 19:16

De geschiedenis van de wereld is het wereldgericht. Iedere generatie moet dat opnieuw leren. Wie de studie van de geschiedenis tegenwerkt, verbiedt, of afschaft, veroordeelt het volk tot onwetendheid en manipuleerbaarheid.

PJ op 05-03-2018 19:41

Ook links wordt gecensureerd. Alleen liberaal is nog toegelaten.

Engels (omdat er in get Nederlands nooit over bericht werd):

https://crimethinc.com/2017/08/25/german-government-shuts-down-indymedia-what-it-means-and-what-to-do

Deze linkse site werd verboden omdat er in de reacties extreme commentaren bleven staan:

https://linksunten.indymedia.org/

In het Duits een "supportsite":

https://sumpffreiburg.wordpress.com/

Het wordt voor webbeheerders erg moeilijk om reageren nog toe te laten.

rescue op 05-03-2018 20:03

Het wordt ook voor Xander tijd, om na te denken hoe te blijven communiceren in geval van gedachtenpolitie. Facebook en Youtube kun je makkelijk negeren, maar wat als ook providers worden gedwongen om websiten te elimineren die onafhankelijk nieuws blijven doorgeven? En blijven emailnieuwsbrieven nog veilig? Ideeën?

Wakkere Joost op 05-03-2018 20:31

Voorbeeld

Ik heb zojuist bericht gekregen dat ik geen muziek etc meer mag

spelen want hier kunnen mijn Marokaanse buren niet tegen.

Ook niet zacht dan moet ik maar een koptelefoon opzetten zegt

de wijkagent.en zegt daarbij, zo is nederland nu eenmaal, niks aan te doen.

En als ik hier mee door gaat dan word ik mijn huis uitgezet.

Daar tegen over moet ik wel hun koran versen haat imam snertmuziek en nachtelijke

overlast de hele nacht en dag maar voor lief nemen.

Ik moet dus tolerant zijn en ondergaan ik moet dus in een hoekje gaan

zitten beefen en mijn mond houden.

Ik mag ook geen aanklachten meer in dienen.

Dus een geluidje van mijn en ze trappen mijn deur in en nemen

dan alles in beslag de pc stereo etc.

Ik mag dus niet in verzet komen of mijn mond open doen.

Op dit moment zit er een moslima mij dus te treiteren door met een kroes

op de muur te tikken.

Hier mag ik dus niets tegen doen.

Welkom in stasie nederland.

Veel sterkte mijn leven is nu dus een hell.

Over onderdrukking en mond dood maken gesproken.

Aan de politie hebben we dus helemaal niets net als in 1940.

Teon zij heulden met de vorrige bezetter.

We gaan het dus wederom meemaken.

Als dit zo doorgaat moeten wij vluchten naar de vrije oosteuropese staten.

En zij wij dus vluchtelingen.

Wakkere Joost.

 

 

 

Gerard op 05-03-2018 21:10

Nog nèt niet in Nederland of...

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33513/language/nl-NL/Default.aspx

Berkeboom op 05-03-2018 22:39

En wat is het volgende?Heropvoedingkampen bouwen voor politiek andersdenkende gelijk ze vorige eeuw in zowel Duitsland als Rusland hebben gekend?Dat gaat er nog echt van komen als ze zo door blijven doen,Kan dan niemand die Linkse dictatuur stoppen???

Bambi op 05-03-2018 23:02

Natuurlijk komt er een dag dat we moeten vluchten.

Er zijn er nu al die vertrokken zij.

Groot gelijk zeg ik.

Mark S. op 05-03-2018 23:53

Youtube is van Google en daar wordt ook gecensureerd wat niet in de linkse propaganda past.

Zo volg ik daar o.a. een jonge dame in de VS die o.a. zich tegen het feminisme keert. Op zeer aansprekende wijze en zij is erg populair. Onlangs kreeg zij een waarschuwing van Youtube en werden de Like knoppen bij een video verwijderd. Een dag tevoren had zij nog juist een aanmoedigingsprijs van Youtube thuisgestuurd gekregen. Interessant is ook dat zij zich net als hier op xandernieuws tegen de massaimmigratie in Europa door moslims keert en de zaken ook haarfijn weet te benoemen.

Bundy op 06-03-2018 02:43

Een paar dagen geleden werd op het Radio Eén journaal medegedeeld dat Duitsland een nieuwe regering had gekregen .  Er werd medegedeeld dat deze regering méér Europa zou invoeren , samen met Frankrijk .           Overduidelijk werd  vermeld dat andere landen het beleid ( gemaakt door ongekozen NWO lakeien )  zullen moeten volgen en dat de manier waarop wij het normaal vonden te leven drastisch zou veranderen door klimaat en opwarming  .       Dat is de kapstok waaraan de dictatuur wordt opgehangen .       De voorzegde grote verdrukking staat op de stoep .     Het is nu Nazi-Duitsland  1939 , maar eigenlijk erger want toen kon je op een moment als nu nog de boot naar Engeland pakken .

Bundy op 06-03-2018 03:00
Tom Hendrix op 06-03-2018 07:43

@Qvic: 18.21. uur, op 5/3. Stem in met uw reactie.

Lars030 op 06-03-2018 08:33

@Berkeboom op 05-03-2018 22:39

Ik vrees dat u gelijk heeft. Waarom staan er al een tijdlang zoveel gevangenissen leeg in Nederland? Moeten die soms geüpdatet worden? De gloednieuwe ‘Zaanstad bajes’ (Justitieel Complex Zaanstad: mega gevangenis voor 1000 gedetineerden) -van de meest moderne snufjes voorzien- zou zo'n FEMA-kamp kunnen zijn/worden; bij de werving van personeel aldaar was een van de vereisten ‘het goed op andere gedachten kunnen brengen van bewoners’. In de VS bestaan deze kampen al langer (onder m.n. Obama zijn er zo’n 800 gebouwd!) en wie weet waar in West-EU overal al, of wordt nog aan gebouwd? Uiteraard horen wij daar niets over of het wordt gewoon ‘een nieuwe gevangenis’ genoemd.

FEMA = ‘Federal Emergency Management Agency'; in de volksmond een ‘heropvoedingsinstituut van de overheid voor noodsituaties’. Brussel en zijn slaafse West-Europese (van Zweden t/m Spanje) politieke dienaars (denk voor ons land alleen maar aan Rutte en Pechtold, en voor andere landen aan het zeer linkse Zweedse regime, Merkel en Macron) zullen in deze heropvoedingskampen (of erger, immers niemand die het weet, behalve een aantal vertrouwelingen binnen ‘onze’ overheden in Den Haag en Brussel) ‘andersdenkenden’ kunnen her-programmeren of erger, niet goedschiks dan kwaadschiks.

Toen ik enkele jaren geleden voor het eerst hoorde over dergelijke FEMA-kampen vond ik het nog te ver gezocht, inmiddels met het steeds dictatorialere Brussel (en Den Haag, Berlijn, Parijs, ....) wordt dit scenario met de dag waarschijnlijker. Ik hoop dat ik het helemaal mis heb, maar niets -werkelijk niets- verbaast mij nog van de huidige landelijke overheden in West-EU, laat staan hoofdkwartier Brussel.

Lees deze info eens over FEMA kampen en trek uw eigen conclusie…  https://renes-wereld.nl/2016/11/21/nu-ook-fema-camp-in-nederland-bij-zaanstad/

Gerard op 06-03-2018 11:27

Met 'dank' aan onze haas-brusselse verraders:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1752374/grote-druk-is-op-aanslagplegers

"De druk van terreurnetwerk Islamitische Staat (IS) op eenlingen om aanslagen te plegen in Europa groeit. ... " Oók in de dorpen zie je meer en meer van die langgejurkte verschijningen...

Jelle op 06-03-2018 12:37

Censuur begon al bij invoering van Facebook.

Zoals niet meer kunnen reageren op artikelen zonder Facebook account bij de Leeuwarder Courant bijvoorbeeld.

Wat las je daar voorheen veel diverse inhoudelijke reacties van personen die kennis van zaken hadden en kennis deelden.

Nu niets meer. Alleen maar het opleggen van nieuws is het geworden. 

Brawit op 06-03-2018 13:00

Facebook, en dergelijke zaken, worden al lang gekontroleerd en als je wat verkeerds schrijft in hun ogen, dan onderzoek en wellicht vervolging. Big Brother bestaat al veel langer in Nederland en daarbuiten. De AIVD, politie, belastingdienst kijken mee, maar dat wisten we allemaal toch al lang. 

Bundy op 06-03-2018 14:36

@Lars030 06-03-2018 07:30

Je zou dit écht moeten lezen :  http://franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm 

JP op 06-03-2018 15:15

Neehh Lars dat zie je verkeerd. Het hekwerk met messcherp draad om FEMA kampen zit er niet om hulpbehoevenden bij rampen gevangen te houden, maar om kwaadwillenden buiten te houden.

Br@m op 06-03-2018 16:08

Eigenlijk zou het niet uit mogen maken wat er in de media en op social-media verschijnt en wat er verzwegen wordt. Mensen moeten zelf een gezonde interpretatie hebben. Kijk gewoon wat er om je heen gebeurd. Luister naar de ervaringen van je vrienden, familie en andere mensen die je vertrouwd. Mensen zijn soms net kuddedieren, die overal achteraan lopen en overal in trappen.  Leef je eigen leven, en laat je niet beïnvloeden, door wie dan ook.

Bundy op 06-03-2018 16:27

@Wakkere Joost op 05-03-2018 20:31

Ik vind het vreselijk voor je  !!  Wanneer het een troost is wil ik zeggen dat héel veel Nederlanders dezelfde volmaakt onrechtvaardige behandeling ontvangen van de instanties als jij .      De politie moet je zien als de Romeinse soldaten uit Bijbelse tijden .  Ze volgen klakkeloos de orders van een verknipt terreursysteem op .   Mijn troost is dat aan dit alles binnen afzienbare tijd door God zelf een eind wordt gemaakt   .    Het einde van het vierde Rijk staat  uitgebreid beschreven , en voor nu wens ik je alle sterkte .

Tom Hendrix op 06-03-2018 18:19

@Bundy: 16.27. uur. Zo is het Bundy. Ik wacht met smart op onze Heiland en Verlosser, Jezus.

Wakkere Joost op 06-03-2018 20:34

Bundy op 06-03-2018 16:27

Bedankt voor je commentaar Bundy Het is fijn dat er nog goede

mensen zijn.Ik hoop dat de wind noch is zo gouw mogelijk uit

een andere hoek gaat waaien. Zoals het klokje thuis tikt klikt

het nergens en oostwest thuisbest is voor velen nederlanders ver

te zoeken.

Shadow1100 op 06-03-2018 22:34

Beste Bundy, lees u dan ook maar eens in over Denver International Airport. Gebouwd in de vorm van een hakenkruis. Gigantische hoge gangen, opslagplaatsen voor mensen, verzonken gebouwen, raadselachtige profetische schilderijen en nog veel meer.

http://www.businessinsider.com/denver-airport-conspiracy-theories-2015-10?international=true&r=US&IR=T

Bundy op 07-03-2018 01:59

@Tom Hendrix  en Wakkere Joost , bedankt voor jullie reacties .

@Shadow1100 op 06-03-2018 22:34  Bedankt voor de tip , dit wist ik nog niet .  Heb op Google , Denver International Airport ingevoerd en dan naar afbeeldingen .  De foto's zijn overtuigend .     Gebouwd door vrijmetselaars , en alles  behoorlijk ziek van aard  . https://www.google.nl/search?q=denver+international+airport&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwicteDe_djZAhXQblAKHQ-gBiAQ_AUICygC&biw=1289&bih=614&dpr=1.06

Doordenker op 15-03-2018 13:04

Een religie is geen mensenras...en men mag daar gerust kritiek op hebben. En op sommige religies kan er niet genoeg kritiek komen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl