Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Angela Merkel botst nu al met minister over rol islam in Duitsland

Hongaren verlaten Duitsland en Zweden wegens migrantencriminaliteit en discriminatie van blanken – Steeds meer autochtone Zweden verlaten van ellende hun thuisland

 
Volgens bondskanselier Merkel is de islam net zozeer onderdeel van de Duitse cultuur als het christendom dat altijd is geweest. Een ruime meerderheid van de Duitsers is het daar niet mee eens. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Critici van het Europese massa immigratie beleid voorspelden al drie decennia geleden dat de islam een splijtzwam in de samenleving zou worden, zoals dat bijna overal ter wereld begint te gebeuren waar meer dan 10% van de bevolking de religieuze ideologie van Allah en Mohammed aanhangt. Nadat de Duitse bondskanselier Angela Merkel onlangs op TV erkende dat er in tientallen steden migranten ‘no go zones’ bestaan, heeft ze amper een week na het tot stand komen van haar 4e kabinet al een botsing met haar minister van Binnenlandse Zaken, die erop had gewezen dat niet de islam, maar het christendom onderdeel is van de culturele geschiedenis van Duitsland. Merkel haastte zich daarop te herhalen dat ‘de islam net zozeer een deel van Duitsland is’.

 

Seehofer: ‘Islam hoort niet bij Duitsland’; Merkel: ‘Islam hoort wèl bij Duitsland’

‘Islam hoort niet bij Duitsland. Duitsland is gevormd door het christendom,’ zei CSU leider Horst Seehofer, minister van Binnenlandse Zaken in het 4e kabinet Merkel, gisteren tegen Bild ‘Deze aspecten omvatten winkels die op zondag zijn gesloten, en christelijke feestdagen en rituelen zoals Pasen, Pinksteren en Kerstmis.’

‘De moslims die hier wonen horen natuurlijk bij Duitsland,’ ging Seehofer verder. ‘Maar dat betekent niet dat wij uit een verkeerd rekening houden met anderen onze specifieke landstradities en gewoonten opgeven.’

Bondskanselier Merkel haastte zich vervolgens te verklaren dat ‘de islam bij Duitsland hoort... Deze moslims zijn eveneens een deel van Duitsland, en met hen is hun religie, islam, net zozeer een deel van Duitsland.’ Ze deed haar uitspraken tijdens een persconferentie die plaatsvond na gesprekken met een andere Europese immigratie- en islamiseringkampioen, de Zweedse premier Stefan Löfven.

Beierse premier staat achter partijleider: Islam geen deel van onze cultuur

Horst Seehofer botste al vaker over deze onderwerpen met Merkel, maar delfde tot nu toe altijd het onderspit. Toch heeft hij nu als minister van Binnenlandse Zaken een masterplan aangekondigd om migranten sneller te deporteren, en meer te doen tegen de oorzaken waarom zoveel moslims uit hun landen naar Europa vertrekken. Van het sluiten van de grenzen of zelfs maar beperken van de onbeperkte massa immigratie is echter nog geen sprake.

De nieuwe Beierse deelstaatpremier Markus Söder ging achter zijn partijleider staan. ‘Van moslims die hier leven en integreren kun je zeggen dat ze bij Duitsland horen. Maar de islam is geen deel van onze culturele geschiedenis.’ Uit peilingen blijkt dat 60% van de Duitsers het met hem en Seehofer eens is, en steeds meer Duitsers zich dankzij de komst van miljoenen moslims niet langer veilig en zelfs niet meer thuis voelen in hun land. (1)

Stockholm beheerst door criminele migranten

Dat geldt ook andere Europeanen zoals Hongaren, die Zweden en Duitsland de rug toekeren en weer terugkeren naar hun thuisland. Belangrijkste reden is de exploderende migrantencriminaliteit in Zweedse en Duitse steden. Sommigen zeggen daarnaast dat zij als blanke Europeaan in deze landen gediscrimineerd worden, omdat moslimmigranten bijna overal een voorkeursbehandeling krijgen.

Een van de ‘terugkeerders’ is Natalie Contessa, die als kind van een Hongaarse moeder en Zweedse vader in Zweden werd geboren. Na 40 jaar in Stockholm te hebben gewoond, is ze nu naar Hongarije geëmigreerd. Ze voelde zich vanwege de enorm toegenomen criminaliteit en aanrandingen door migranten in onder andere het Openbaar Vervoer niet meer veilig in het Scandinavische land, mede omdat de politie van de linkse regering vrijwel niet tegen migranten mag optreden.

Volgens Contessa zijn schietpartijen en overvallen door migranten vooral de laatste 2, 3 jaar aan de orde van de dag geworden. Huizen worden met molotov cocktails bekogeld, kinderen worden op weg naar school beroofd. Op de scholen zelf worden de leraren met messen bedreigd. Uit angst voor ‘racist’ te worden uitgemaakt en aangeklaagd, durven de Zweden niets te doen.

In een Universitair ziekenhuis in de hoofdstad is 80% van het personeel inmiddels moslim. Migranten krijgen een duidelijke voorkeursbehandeling, autochtone Zweden worden er bijna niet meer aangenomen. Van ellende gaan steeds meer Zweedse artsen maar in Noorwegen werken. Zweedse verpleegsters nemen ontslag, omdat velen het slachtoffer van aanranding worden. Ook verlaten steeds meer Zweedse gezinnen hun thuisland, en emigreren naar bijvoorbeeld Australië en Amerika (2).

Hongaren en ook Duitse gezinnen emigreren naar Hongarije

Een andere Hongaarse vrouw keert na 19 jaar naar haar geboortestad Debrecen terug, omdat ze in Duitsland al twee jaar op een woning wacht maar die niet krijgt, omdat alle vrijgekomen woningen onmiddellijk aan migranten worden gegeven. Dat heeft mede te maken met de hoge bonus die de Duitse regering aan huiseigenaren geeft (€ 900,- per ‘vluchtelingengezin’ ).

Het gezin van de Duitser Mario H. gaat eveneens naar Hongarije emigreren. Zijn stadje in Baden-Württemberg is vanwege de criminaliteit door migranten onleefbaar geworden. Dagelijks worden vrouwen aangerand en verkracht, en worden er overvallen met messen gepleegd, zegt hij. Joggen is voor vrouwen inmiddels de gevaarlijkste sport geworden. Vooral jonge meisjes lopen gevaar. Mario’s beide dochters mogen niet ver meer van huis meer, en zeker niet alleen de stad in. Op de school van zijn 17 jarige dochter is al 80% migrant. (2)

Ook in Nederland worden de autochtone inwoners achtergesteld op de nieuwe ‘vervangingsbevolking’. Onlangs werd de voorkeursbehandeling die migranten hebben boven Nederlanders bij het krijgen van een sociale huurwoning nog maar eens bevestigd en verlengd. De vraag is of de Nederlandse bevolking dit officiële discriminatiebeleid eindelijk gaat meenemen in hun keuze in het stemhokje op 21 maart, als er gemeenteraadsverkiezingen zijn.


Xander

(1) Breitbart
(2) Unzensuriert
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 17-03-2018 14:37

merkel blijft een harde tante , ze blijft juist als een goede Duitser bij haar mening en verkeerd beleid . inderdaad de islam hoort niet in Europa, hoort niet in Duitsland maar heeft iemand al eens over een bekeerde moslim ooit zei al nagedacht : God stuurt moslims naar Europa, omdat wij er niet naartoe gaan, en inderdaad er komen veel moslims tot bekering ook in de Arabische landen en dat geeft hoop . Ze komen dus ook op onze weg en het is waar islam staat voor verovering ze willen Europa innemen ! islam hooort niet bij onze cultuur, heeft geen geschiedenis in onze beschaving en liet alleen maar sporen achter door veroveringen, islam vernietigd de mens en heeft een doodscultuur. En Merkel liegt als ze zegt dat islam een deel van onze cultuur is, ze kan dan beter bij de huidige paus gaan zitten, die heeft van liegen zijn beroep gemaakt . Merkel kan samen met haar regering beter verdwijnen in het zand van de woestijn! Shalom

Erno op 17-03-2018 14:39

De Christelijke identeit zit niet in winkelsluitingen of feestdagen. Dat west-europese landen een Christelijke achtergrond hebben is misschien mooi te noemen, maar zeker niet om je op te beroemen en zelfs niet iets om na te streven. Feitelijk laat Xander-nieuws alleen maar symptomen zien en versluiert daarmee ook de echte waarheid. Het ware is dat Christenen al lang geleden hun identitiet hebben losgelaten. Hun identiteit zit in het verlossende werk van God door Zijn Zoon Jezus. Verlossing en de zekerheid op eeuwig leven door het volbrachte van werk van Christus Jezus is het nieuws wat Moslims en de wereld nodig hebben. De wereld zal door God geoordeeld worden en ieder staat net zo schuldig voor God. Alleen geloof in Jezus zal je redden van Gods oordeel. Alleen dat nieuws en het geloof daarin kan mensen veranderen, gaat families veranderen, hele streken en uiteindelijk landen. Echter,verandering van de maatschappij is niet de kern Gods werk. Het doel van Jezus' werk is mensen te redden voor de eeuwigheid. Wanneer gaan Christenen die boodschap een keer vrijmoedig brengen in plaats van zich te beklagen over de 'moeilijke' wereld om ons heen. En, Xander, wat doe jij daaraan?

Erno, gelieve de omgangsvormen in acht te nemen en u te realiseren dat u hier gast bent. Uw gastheer spreekt alle gasten met u aan en verwacht dat ook van u als gast naar uw gastheer toe.
Deze attitude van respect is inherent aan het christelijk geloof,waar u de mond vol van heeft maar niet uit uw daden blijkt. 
Er is juist voor de integere christelijke gelovigen en voor geinteresseerden een Geloofsforum, waar over bijbelse zaken en het toelichten wat het evangelie inhoudt geschreven wordt.
Indien u geen nieuws vanuit een bijbels perspectief kan verdragen,is dit niet de plek voor u om te lezen of te reageren. Mod.

Doordenker op 17-03-2018 14:45

De linkse mainstream media brainwashen het domme 'plebs' om uit politieke correctheid hun fundamentele mensenrechten - zoals de vrijheid van meningsuiting en het recht op zelfverdediging - op te geven, immigranten uit de hele derde wereld te verwelkomen en te onderhouden en - in de beste Orwelliaanse traditie - de 'ideologie van de haat' te aanzien als de 'religie van de vrede'.

De linkse mainstream media zullen het domme 'plebs' dus nu ook wel weer brainwashen om politiek correct links te gaan stemmen.

Tom Hendrix op 17-03-2018 14:50

@Erno: 14.39. uur. Ben het met U eens. De genadeboodschap, dat dient uitgedragen te worden. Wel eens met de realiteit van het artikel, maar dat zal ieder nuchter persoon ook wel zien. De mensheid en/of de politiek brengen niet de oplossing, Jezus Messias wel.

willy . op 17-03-2018 14:57

@Erno : Je hebt meer dan een punt, maar Jezus koninkrijk is niet van deze wereld en weet je waarom? Omdat Jezus koninkrijk leven geeft, hij gaf zijn leven voor ons, de wereld die vernietigd juist de mens ook alle religies zijn juist hetzelfde ! hier zit het wezenlijke verschil , het gaat om waarheid , Jezus sprak niet alleen over waarheid,hij was de waarheid, je moet niet oordelen, je moet doen, doen wat Jezus zei, geloven en er naar handelen! Shalom

Tom Hendrix op 17-03-2018 15:12

@willy: 14.57. uur. Dat heeft U uitstekend gezegd, Willy. Ben het volledig daarmee eens.

Mj van de Goor op 17-03-2018 15:46

"De Toestand In De Wereld" volgens............

Dat was ooit n probramma op de radio.

Als ik t kopje schrijf, denk ik metten,

de toestand in de wereld is waanzin,

en t erge is dat wij als mensen en weinig of niets kunnen veranderen,

we kunnen alleen zuchten uit verontwaardingen!

De mensheid is aan t verloederen,

wat goed is , is kwaad en andersom.

geluiden als;"waar moet dat heen"

maar al die mensen die er hun afschuw over spreken,

gaan vervolgens over tot alle dag.

(enkele uitgezonderd)

Persoonlijk heb ik geen oplossing,

maar ik maak me wel zorgen.

 

MJ

John5 op 17-03-2018 15:49

Erno, je geeft een heel belangrijk punt de aandacht die het vraagt. Namelijk dat Jezus volgen de kans op leven na de dood kan geven in Gods andere Wereld

John 5, nieuwe poster ? of onder een andere naam posten ? Mod.

Erno op 17-03-2018 15:50

Beste Mod, Jammer dat u meent dat ik niet het nieuws vanuit bijbels perspectief kan verdragen. Ik zet hier een noot neer over nieuws dat  feitelijk waar kan zijn, maar het 'versluierd' dat bijbelse perspectief. Waar het echt om gaat. Inderdaad: 'de onvruchtbare werken der duisternis moeten ontmaskerd worden', maar daar tegenover moet wel de echte waarheid worden verkondigd. Dat is de reden dat ik deze noot toevoeg over nieuws als symptoom, want dat laat mensen in de duisternis. Een ziekte heeft symptomen, maar een symptoom is niet de ziekte. Om mensen verder te brengen is het van tijd tot tijd noodzakelijk om op de ware achtergrond van deze duisternis te wijzen en wat de echte waarheid is. Ik hoop dus dat uw site-bezoekers meer en meer gaan zien wat het echte probleem achter het probleem is en wat de bijbelse oplossing is en dan niet meer stil zitten. Doen, naar handelen, dus, zoals Willy hierboven zegt. Dat zal vast  ook uw bedoeling .

Erno, er wordt regelmatig naar bijbelcitaten verwezen, die de ( laatste ) tijden in de bijbel markeren.

Ook is er op het Geloofsforum alle ruimte om het evangelie  te brengen, wat ook gedaan wordt door onze gasten.
Wat u wilt en zoekt, dat er regelmatig bij de artikelen het evangelie wordt gebracht, zal u hier zelden in deze vorm vinden. Want juist dit  jaagt de niet- gelovigen weg. Deze site kenmerkt zich door de beschaafde reacties en het strenge beleid daarop. Dit is het ( christelijke) visitekaartjes van XN, waar ook ongelovigen zich thuis zullen voelen.

Echter vele reacties getuigen van het evangelie en zo is er een goede consensus. Dit is een site voor wel en niet christelijk gelovigen en daardoor wordt deze site ook door veel niet-gelovigen gelezen. Vragen over het geloof komen dan vanzelf in de reacties te zien en kunnen de gasten daarop antipiceren. 
Deze opzet is een bewuste keuze.

Mod.

Aanvulling: de reactie van: grote Henk op 17-03-2018 15:55 zou een entree voor u/allen kunnen zijn hoe u daar vanuit uw christelijk geloof mee om zou gaan. Wat is de meerwaarde van uw christelijk geloof in deze situatie. Mod.

grote Henk op 17-03-2018 15:55

heeft iemand een idee hoe ik mijn (klein) kinderen moet beschermen als de meute  moslims zich gaan uitleven op ons. zei wachten gewoon op bevel van b.v. Erdogan die zijn kans afwacht en elk ogenblik bevel kan geven. de enkele moslim die zich kan of al heeft ontworsteld aan de zelfmoordcultuur van de islam zetten we dan maar apart.

nou zal iedereen wel denken zo,n vaart loopt het niet maar daar ben ik niet van overtuigd. wij zijn namelijk meer op ons zelf gericht en doen wat we meoet doen voor ons gezin en kunnen nooit zo gauw een front vormen. zei helpen elkaar gesteund door de linkse NSB terwijl wij net als in de 2e wereld oorlog maar met enkelen zijn (de engelandvaarders was bv zo een groep)

Gerrit op 17-03-2018 17:07

Xander schrijft: "... De vraag is of de Nederlandse bevolking dit officiële discriminatiebeleid eindelijk gaat meenemen in hun keuze in het stemhokje op 21 maart, als er gemeenteraadsverkiezingen zijn." Antwoord: n e e n !!!! Want de meeste, dus niet alle, Nederlanders vinden het fijn om voortdurend voorgelogen te worden, belasting op belastingverhoging te moeten betalen en door te werken tot hun 75e jr. of nog langer. Let maar op de uitslag van de verkiezingen.

Gerrit op 17-03-2018 17:12

@ Erno op 17-03-2018 14:39. "... En, Xander, wat doe jij daaraan?" Mijn antwoord voor Xandernieuws: héél erg veel, iedere dag!!! Maar de Chinees zegt: "Er is niemand zo blind als degene die niet zien wilt."

Gerrit op 17-03-2018 17:17

Xander, op het geschrijf van Erno: jullie verdienen 9 x 365 = 3285 dikke pluimen!

Cefas op 17-03-2018 17:19

Het Profetisch Woord en het Verlossingswerk voor de mensheid is geen of-of verhaal maar een en-en verhaal. Beiden moeten in het algemeen verteld worden. Bij Xandernieuws ligt de aandacht meer bij het Profetisch Woord en niet bij evangelisatie, daar zijn andere sites voor. (reactie op Erno).

U heeft daar zeker een punt maar ook de wakkere niet-gelovigen zien ook wel dat de wereld in veel opzichten achteruit holt en vragen zich af wat de toekomst brengen zal. Mod.

densi op 17-03-2018 17:21

Merkel is helemaal doorgeslagen en weet niet meer wat ze zegt. Waarschijnlijk verkeert ze in een chronische identiteitscrisis omdat Oost Duitsland haar Heimat was. Nu is ze helemaal in de war en zadelt anderen met haar psychologische problematiek op.

Een ander geluid op 17-03-2018 17:22

Bij Horst Seehofer (CSU) is het tot nu toe wel blaffen, maar niet bijten. Jammer ! De CSU speelt een grote rol in het wel of niet aanblijven van Merkel. Zonder de steun van de CSU kunnen de CDU en Merkel inpakken. Wordt hoog tijd dat Seehofer dat uit gaat spelen. Tot nu toe lijkt hij op Rutte; kritiek voor de bühne en vervolgens braaf bij het kruidje tekenen.

Ben benieuwd wat Franz Jozef Strauss van het huidige Duitsland had gevonden ?

Rienus op 17-03-2018 17:30

Veranderen hoort bij de evolutie en maakt mensen sterker. Tenzij die verandering niet vanuit de natuurlijke energie komt maar opgedrongen wordt.

Gorghel op 17-03-2018 17:47

Stel dat de minister van Binnenlandse Zaken van Ecuador - net als zijn Duitse collega over de islam - zou zeggen dat het christendom niet in zijn land hoort omdat zijn land van oorsprong een Indiaanse traditie kent. Hoeveel christenen zuden het met hem eens zijn? Zou de president van Ecuador hem dan niet moeten corrigeren? Heeft Merkel niet hetzelfde (correctie) gedaan?

Pieter op 17-03-2018 17:51

Islam of Christen of welke geloofsovertuiging ook, blank of gekleurd.Het feit is nu eenmaal dat we nu bij elkaar gebracht zijn. Door de politiek of misschien wel door hogerhand. 

We kunnen voor een ander richting kiezen en als variant op de slogan uit Amerika. Wat natuurlijk ook op Duitsland, of welk Europees land ook,  slaat als je terug wil naar het oude.

Namelijk:

"Make Brotherhood Great Again".

Dit is de enigste weg uit. We hoeven niet altijd bang te blijven voor elkaar. We zijn allen schepselen van God. Het hoogste gebod is de liefde voor God en het tweede daar aan gelijk is je naaste lief te hebben als jezelf.

Hoe moeilijk het ook lijkt en dat is het ook bij tijden, maar met Martin Luther King kunnen we zeggen ....I have a dream, a vision.

We kunnen wonderen verwachten met deze visie:

"Make Brotherhood Great Again"

Anoniem op 17-03-2018 18:15

Wat ik dan niet begrijp is dat iedereen keffert hoe het in zijn land zou moeten zonder moslims maar toch stemmen op merkel en in veel gevallen is het niet anders ?

ohje op 17-03-2018 18:27

Tja daar helpt alleen meer EU nog en stemmen op vvd natuurlijk.

Klapklapklap welkom.

Intussen al aan het pakken, welkom hongarije.

Jean op 17-03-2018 18:48

Hopelijk verdrijven de Duitse burgers heel snel die levensgevaarlijke fuhrer zo niet ziet de toekomst voor onze oosterburen er heel slecht uit. Uiteraard zal die minister van binnenlandse zaken het gelag betalen en zal hij opeij geschoven worden want die levensgevaarlijke fuhrer heeft volle steun van die misdadige EU instelling volgepropt met levensgevaarlijke uitgerangeerde idioten.

Tycho op 17-03-2018 18:49

Pieter op 17-03-2018 17:51: Wat tijd en afkomst heeft gescheiden zal men niet trachten samen te brengen. Al helemaal wensen wij Europeanen niet zo 'n ontaard volk te worden als Amerikanen. Het is hier al schandalig genoeg dankzei de politieke horizontenzoekers. Blijf thuis; pak een bezem, maak de straat schoon.

rescue op 17-03-2018 18:59

De bijbelse geprofeteerde eindtijd en de politieke ontwikkelingen kunnen niet meer van elkaar gescheiden worden Xander. Dat is ook niet meer dan logisch want anders zou de profetie geen waarde hebben. Het is zeker van belang de actuele ontwikkelingen onder de aandacht te brengen maar er is in de bijbel maar een plaats waar de profetie werkelijkheid wordt en dat is de eindtijd. Ook voor mijn kinderen is het soms hard om tegen te zeggen dat zij niet net als hun ouders een redelijk welvarend leven tegemoet kunnen zien en bij leven en welzijn een rustig pensioen. Maar hen niet waarschuwen voor de dramatische ontwikkelingen die zich jaar in jaar uit voordoen, zoals op deze site ook onverbloemd geschetst, zou hen in de waan kunnen houden dat alles bij hetzelfde blijft, en dan kan God vlgs Ezech.33 hun bloed van de wachter eisen. Wij zijn verantwoordelijk voor de boodschap, zijzelf voor de keuze. Bij deze zeer bedankt voor de site Xander, Zegen.

jawel op 17-03-2018 19:12

Het heelal is niet door iemand geschapen , wel door iets en dat is de toeval , iedereen mag in een god of wat dan ook geloven maar je moet het iemand niet afdwingen om in een ander geloof dan dat je zelf hebt gekozen , dat recht heeft een ander niet , nu niet en nooit niet , ook niet als excuus om buitensporig geweld daarbij te gebruiken want bepaalde groeperingen vinden dat wel nodig om hun achterlijke idiologie na te streven . 

mientjei op 17-03-2018 19:18

Doordat de moslims steeds worden voorgetrokken en de politiek hun kant kiest, worden we tweederangs burgers gemaakt

en aangezien we geen heiligen zijn zet dit kwaad bloed. En daar komt nog bij dat wij maar 1 paspoort in de kast hebben 

liggen, dit is mijn enige landje nederland,  en het wordt ons langzaam maar zeker, stapje voor stapje afgenomen.

Een koe hoort niet in de woestijn, een kameel hoort niet in een weiland,

De arabische taal hoofddoeken minaretten moskeeen halal sharia, het is allemaal helemaal niet ons ding

Ik zou willen zeggen: ga toch naar huis

Cefas op 17-03-2018 19:32

Duitsland doet zichzelf met hun vreemdelingen en opengrenzen beleid de das om en sleurt Europa daarin mee. Het is niet de eerste keer dat Duitsland (dat in wezen de EU dicteert) Europa in rampspoed stort. (1870/1871, 1914/1918, 1939/1945).

Pieter op 17-03-2018 20:09

Tycho op 17-03-2018 18:49 schreef:

"Wat tijd en afkomst heeft gescheiden zal men niet trachten samen te brengen". 

Dat samenbrengen is al gebeurd. Wat nu? Niet accepteren en dan een onvermijdelijke oorlog? 

Of kiezen voor een nieuwe weg. We zijn allemaal broeders van elkaar. Waarom niet dat gemeenschappelijke zien in elkaar i.p.v. van op de verschillen focussen. De wereld anno 2018 is te klein geworden om gescheiden te kunnen leven. Alles is van elkaar afhankelijk geworden. Dat is de realiteit en terug kan niet meer wel vooruit met nieuwe ideeën van een gezamenlijke uitdaging om verschillen het hooft te bieden.

Niet gemakkelijk verre van, maar een andere weg is er niet. Op oorlog na dan. Maar dat wil niemand toch. We kennen de prijs daarvan nu toch wel.

Nieuw Begin op 18-03-2018 00:07

4500 mensen demonstreren tegen Merkel:

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/17/cottbus-opnieuw-demonstreren-duizenden-mensen-tegen-merkels-politiek-van-open-grenzen/

mientjei op 18-03-2018 00:33

@Pieter 20.09   Jezus en mohammed waren zeker geen broeders

Laatst was er een incident in de kamer, ik meen van der Staaj maakte een opmerking

over het feit dat moslims die christen worden het zwaar te verduren krijgen.

Toen heeft kuzu van denk braakgeluiden gemaakt !!

Er zijn nu eenmaal goed en kwaad, aan ons de keus waar we voor kiezen

God zegt   Ik ben de enige ware God   geen allah voor mij dus

Ik kan bidden hoe waar en wanneer ik wil, hoef niet te knielen naar mekka, naar die zwarte steen

die daar ligt in de kabaa, dat laat ik aan anderen

Duym op 18-03-2018 05:12

De islam behoort tot geen enkel land waar: 1. De gelijkwaardigheid van man en vrouw een wettelijk gegeven is en vrouwen dezelfde rechten hebben aangaande: erven, het huwelijk, echtscheiding en beroepsmogelijkheden. - 2. Holebi’s hun geaardheid mogen uiten en beleven zonder bestraft of gediscrimineerd te worden. - 3. Er scheiding is tussen kerk en staat, wat inhoudt dat iedereen zijn geloofsovertuiging op vreedzame wijze mag uiten en beleven, en ook afvallig mag worden van dat geloof. --- Er is echter een probleem. Wat als iemand in naam van de godsdienstvrijheid zegt dat hij het met die punten niet eens? Wie gelooft in de Koran als Gods woord kan niet anders dan die drie punten van tafel vegen. Zie: http://logosfoundation.org/g_texts/koran.html

Ikzelf ben gelovig, maar pleit voor een beperking van de godsdienstvrijheid. In je hoofd kijken kan niemand, maar elke godsdienst die ingaat tegen deze drie fundamentele mensenrechten mag om te beginnen geen subsidies meer krijgen.    

Nieuw Begin op 18-03-2018 09:32

De Engelsen zijn bang dat Putin het licht uitdoet na de opgelopen spanningen:

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/engelsen-vrezen-dat-putin-het-licht-uit-doet/ar-BBKmpSZ?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

Overigens is Dirk van Genderen het niet eens met Xander over de schuldvraag en Ruslands mogelijke betrokkenheid bij de aanslag:

Zie Nieuwsbrief 17 Maart 2018, nummer 11 waaruit dit citaat:

Loopt dit conflict af met een sisser of zal het verder escaleren? Op diverse – wat ik noem – samenzweringswebsites wordt gesteld dat het Westen uit is op een militair conflict met Rusland en dat dit een zogenaamde false flag aanslag is. Daarmee wordt bedoeld dat het Westen deze aanslag heeft uitgevoerd, terwijl Rusland de schuld krijgt. Het zijn websites als Xander Nieuws en Zerohedge die dit beweren. Xander Nieuws baseert zich nogal eens op berichten van Zerohedge. Voor degenen die Zerohedge volgen, is het goed te weten dat deze site over het algemeen anti-Westen is en pro-Rusland. Dit is een site die met – soms deels – fake news verwarring zaait.

grote Henk op 18-03-2018 10:00

ik hoor er eentje zeggen stem op de VVD. maar alle gevestigde partijen inclusief de VVD zijn medeschuldig aan de situatie waarin we met zijn allen terecht zijn gekomen om hun eigen machtspositie te beschermen . er zijn er een paar zoals Baudet en Wilders die nog enigzins ons uit het moeras willen trekken echter die worden tot 8 cijfers acchter de komma gedemoniseerd. stem op FvD of de PVV.

de rest zijn landveraders.

Ramshoorn op 18-03-2018 12:46

@mientjei. Een waarheid als een koe. Helemaal mee eens! Er is 94x sprake van een  islamitische Isa in de Koran maar die heeft geen enkele gelijkenis met de Joodse Jezus [Jeshua Hebrreeus] in het Nw. Testament van de Bijbel waar zijn naam ruim 900x genoemd wordt.

De Joodse Jeshua werd 2018 jaar geleden in Bethlehem geboren, groeide op in Nazareth en stierf voor de zonden van alle wereldburgers in Jeruzalem de stad van de grote Koning [psalm 48 en Mattheus 5:35] waar Hij straks ook terugkeert om duizend jaar als Koning te regeren. [Handelingen 1]

Ook moslims zullen dan diep voor Jeshua buigen volgens Jesaja 60 en Zacharia 14 en Openbaring 14 en 19.

Wie in Hem gelooft zal leven! Spreuken 8. En wie dan niet doet? Die leze zelf maar Johannes 3:36 en Openbaring 20.

Shalom. Ramshoorn.

Tom Hendrix op 18-03-2018 15:36

@grote Henk: 10.00. uur. Ook dat is waar. Met name VVD,CDA,PvdA en D66, zijn verantwoordelijk voor de huidige ellende in Nederland. Zij, en zij alleen, hebben sinds 1977, constant geregeerd!

Harold op 18-03-2018 16:59

Meneer Seehofer heeft natuurlijk helemaal gelijk dat de islam niet bij Duitsland, maar ook niet bij de rest van west Europa hoort. Het grote probleem is alleen, dat wij de islam als een religie geaccepteerd hebben. Pakken wij de islam aan, dan zullen automatisch ook het Christendom en alle andere religies aangepakt worden. Hoewel velen, en dan vooral Moslims blijven klagen over de vrijheid van Godsdienst, bij elke maatregel die genomen wordt, wij in Europa hebben het als een van de weinige regios in de wereld juist zeer goed voor elkaar betreffende de vrijheid van Godsdienst. Alleen daar komt ie weer, de enige religie waar altijd problemen mee zijn en waar de leden hiervan tot het irritante toe kunnen klagen, is de islam. Geen enkele religie maakt problemen of heeft problemen met onze maatschappij. Nooit hoor je problemen over Boedisten, Hindu's of Joden, alleen moslims. In het hele debat over integratie, zou je haast denken dat alle allochtonen moslim zijn, want ook integreren, lukt over het algemeen heel goed voor allochtonen, behalve........ bij alloctonen die de islamische religie aanhangen.

Het is opvallend hoe onze mentaliteit in de afgelopen eeuwen is veranderd. Stonden in 1683 de ottomanen nog voor de poorten van Wenen om ons met geweld de islam door de strot te duwen en waren moslims nog echte vijanden van ons, nu hoort islam volgens Merkel ineens bij Duitsland en Europa. Wat is er in die 300 jaar gebeurd dat islam ineens zo geaccepteerd is? Niets maar, dan ook helemaal niets is vanuit de islam veranderd, richting onze kant. Men heeft alleen de strategie gewijzigd, door als vredelievende burgers hier te gaan wonen, maar hun religie is nog hetzelfde als toendertijd. Wij zijn blind geworden. We hebben massaal het Christendom verlaten, waardoor er een gat is ontstaan, waar de islam is ingesprongen. De meeste mensen hebben geen idee meer wat in de Bijbel staat en kunnen daarom de vijand islam niet meer herkennen en daardoor gewoon blind met beide beentjes in de leugens van de islam trappen. De Bijbel is een zeer krachtig wapen tegen de islam, omdat de islam de Bijbelse waarheid niet accepteert en wij met de Bijbel in de hand de leugens van de islam kunnen doorzien. Als iedereen in Europa, de Bijbels ook maar een beetje zou kennen, zouden de meningen over de islam geheel anders zijn.

@Pieter 17-03-2018 Sorry, maar uw 'make brotherhood great again' klinkt heel leuk, maar de uitleg die u erbij geeft: 'heb God lief en daarna uw naaste', geldt enkel alleen voor Christenen en niet voor de islam. Als wij dit trachten te doen, zou dit in enkele indiviudele gevallen goed kunnen gaan, maar betekend uiteindelijk Christelijke zelfmoord. Sterker nog Christenen worden opgeroepen, waakzaam te zijn voor religies als islam. Daar kunnen wij absoluut geen blijvende brotherhood mee vormen, ik raad het zelfs ten sterkste af. Als Christen, zogenaamde 'brotherhood' vormen met moslims, betekent dat de Christen afstand moet doen van Jezus Christus, of de moslim Jezus Christus moet accepteren. Ga er gerust vanuit dat het laatste niet gebeurd en het eerste in sommige linkse Christelijke geloofsgemeenschappen al reeds gaande is.

Ramshoorn op 18-03-2018 22:10

@Harold. Ik ben het helemaal met u eens wanneer u schrijft:

"Met religies als islam...Daar kunnen wij absoluut geen blijvende brotherhood mee vormen, ik raad het zelfs ten sterkste af. Als Christen, zogenaamde 'brotherhood' vormen met moslims, betekent dat de Christen afstand moet doen van Jezus Christus, of de moslim Jezus Christus moet accepteren. Ga er gerust vanuit dat het laatste niet gebeurd en het eerste in sommige linkse Christelijke geloofsgemeenschappen al reeds gaande is."

Niet alleen in Linkse Chr. geloofsgemeenschappen doen dat Harold, maar schrik niet: het gebeurt ook al jaren vanuit Rome en het Vaticaan.

Paus Joh. Paulus II heeft de islam e.a. godsdiensten al vanaf 1965 na het Tweede Vaticaansconcilie de broederhand gereikt. Hij noemde in 1986 de moslims al zijn broeders en de Koran noemde hij gods woord hoewel hij heel goed wist dat dit boek in alle toonaarden ontkent dat God een Zoon heeft. Johannes 3:16-31. [Deze paus was eregast in 1995 Rome toen daar de grootste moskee van de EU geopend werd]

De huidige paus Franciscus is in zijn voetspoor verder gegaan en kust zelfs moslims de voeten hoewel in tig moslimlanden Joden en Christenen vermoord, verdreven, gepest worden en hun kerken in brand worden gestoken.

Nog erger...in 2018...Veel Protestanten/Evangelischen lopen ook achter deze paus aan en bevolken tegenwoordeig de kloosters met in de hand een rozenkrans en een kaarsje knielend voor Maria.

Wat vind u van deze ontwikkeling?

In Openbaring 16 t/m 20 leest u nog meer details.

mientjei op 19-03-2018 00:23

Ik zeg het nog een keer    Jezus en mohammed waren zeker geen broeders

Begreep de paus dit maar

Harold op 19-03-2018 08:28

@Ramshoorn De paus neem ik sowieso niet serieus en stel ik op gelijke hoogte als de islam, want hij doet niet anders dan wat Paulus zegt in Galaten 1:6-9:

Ik verwonder mij, dat gij zo haast wijkende van dengene, die u in de genade van Christus geroepen heeft, overgebracht wordt tot een ander Evangelie;Daar er geen ander is; maar er zijn sommigen, die u ontroeren, en het Evangelie van Christus willen verkeren. Doch al ware het ook, dat wij, of een engel uit den hemel u een Evangelie verkondigde, buiten hetgeen wij u verkondigd hebben, die zij vervloekt. Gelijk wij te voren gezegd hebben, zo zeg ik ook nu wederom: Indien u iemand een Evangelie verkondigt, buiten hetgeen gij ontvangen hebt, die zij vervloekt.

Pieter op 19-03-2018 11:16

Jezus en Mohamed Zijn broeders.

Het is verloren gegaan in religieuze twisten daarom moet het opnieuw onder de aandacht gebracht worden. Alle godsdiensten hebben in zich dezelfde kern van waarheid.

Die werkelijkheid is dat wij allen dezelfde scheppers(Vader) hebben en daarom dus broeders zijn. Ongeacht wat je gelooft wat waar is of niet waar. De waarheid veranderd er niet door.

"Make Brotherhood Great Again"

Harold op 19-03-2018 14:32

@Pieter op 19-03-2018 11:16 U bent compleet in de val der leugens gelopen. Dat alle mensen door dezelfde schepper zijn geschapen maakt ons nog niet tot broeders, dat maakt ons tot schepsels van dezelfde schepper, maar dan gaat het over de keuze die de mens zelf maakt, of zij broeders van elkaar worden.  U noemt het woordje waarheid twee maal in uw bericht. De waarheid die bewust door de islam is verdraait, wat tot gevolg heeft, dat mensen zoals u daarin trappen en met vage uitspraken komen als 'Alle godsdiensten hebben in zich dezelfde kern van waarheid'. Er is geheel niets waar aan de leer van de islam, volstrekt niets en dat is zelfs historische en archeologisch te onderbouwen ook.

De grootste leugen die de islam heeft voortgebracht is wel de leugen over Jezus Christus. Zelf doet die naam hen sidderen van angst. Vandaar dat men in de 15e eeuw de Gouden Poort in Jeruzalem al dichtgemetseld heeft, want stel dat die Christenen toch gelijk hebben? Vandaar dat de Koran talloze keren blijft hameren op he feit dat allah geen zoon heeft, want stel dat die Christenen toch gelijk hebben? Vandaar dat ze een nepjezus ten tonele gebracht hebben onder de naam isa, om mensen zoals u te verleiden, dat ze toch echt wel met het christendom verbonden zijn, om even later Christenen uit te maken voor varkens en apen. Dit alles bewijs al dat moslims zelf al helemaal niet zo zeker zijn of de islam wel de waarheid is, want anders hoeft een relgie niet zo hard ten opzichte van een andere religie te blijven ontkennen.

Ik weet niet of u een religie aanhangt en of Jezus Christus wat voor u betekent, maar als dit wel zo is, dan moet u toch beter weten en snap ik niet dat u zich zo voor het karretje van de islam laat spannen, want moslims zullen dolblij met u zijn, wanneer u dit soort uitspraken u doet. Maar uw uitspraken staan haaks op wat de Bijbel ons verteld. mohammed is een tegenstander, een vijand van Jezus Christus, waar geen 'brotherhood' mee aangegaan kan worden, hoe graag u dat ook wilt, het is ondenkbaar en absoluut verwerpelijk.

Mijn advies aan u is om u wat meer in Jezus Christus te verdiepen. Alleen dan kun u ook niet anders tot de conclusie komen dat 'brotherhood' geen optie is.

Pieter op 19-03-2018 15:36

 

Harold op 19-03-2018 14:32

Jezus Christus is voor mij een groot voorbeeld om na te volgen. Hij vraagt aan ons zijn navolgers te zijn. Hij vraagt ons b.v. om te zegenen die ons vervloeken.

Ja, zelfs om de andere wang toe te keren. We beschouwen dit allemaal heel nobel, maar niet prakties in deze situatie waar "vreemdelingen met andere opvattingen" onze buren zijn geworden.

Deze oproep van  gaan we natuurlijk niet navolgen dat is te radicaal  en gaat tegen alles in wat ons geleerd is in deze wereld.Echter de leer van Jezus Christus is niet van deze wereld het leidt ons echter wel uit de wereld van oorlog en geweld.

Als laatste:

"Heb u vijanden lief".

Ik zou er aan toe willen voegen: wat zou er gebeuren als steeds meer mensen dit voorbeeld van Jezus Christus zouden volgen het niet lang meer duurt dat iedereen zich zou realiseren dat we broeders zijn.

 

"Make Brotherhood Great Again"

 

 

Harold op 19-03-2018 18:49

Pieter op 19-03-2018 15:36

U zegt het zelf al 'vreemdelingen met andere opvattingen'. Gewoon een andere opvatting hebben is zoiets als van mening verschillen en dat hoeft geen enkel probleem te zijn om Jezus na te volgen, om de vreemdeling lief te hebben en om de vijand lief te hebben. Tot zover ben ik dat volledig met u eens, maar u gebruikt nog een ander woord, wat veel dieper gaat, namelijk broederschap. Een broederschap vormen betekent dat je gezamelijk hetzelfde standpunt en gedachtengoed deelt met je broeders en u kunt toch niet ontkennen dat als een Christen een broederschap vormt met de islam dit volledig botst om het feit dat de Islam Jezus Christus verwerpt en verloochent?

Wie is de leugenaar, dan die loochent, dat Jezus is de Christus? Deze is de antichrist, die den Vader en den Zoon loochent. Een iegelijk, die den Zoon loochent, heeft ook den Vader niet. 1 johannes 2:22-23

Deze tekst en er zijn er veel meer met dezelfde strekking geeft aan, dat de islam een onderdeel van de antichrist is. En juist daarom zeg ik nogmaals, liefhebben is geen probleem, een zogenaamde broederschap tussen Christenen en moslims is als water en vuur, moslims verloochenen de Zoon en hebben daardoor ook de Vader niet. Dit is niet zomaar even zoals u zegt 'een andere opvatting', dit is onverenigbaar met een zogenaamde broederschap.

Uw vraag: 'wat zou er gebeuren als steeds meer mensen dit voorbeeld van Jezus Christus zouden volgen het niet lang meer duurt dat iedereen zich zou realiseren dat we broeders zijn.'

Dit is toch een logisch gevolg? Iemand die Jezus Christus navolgt is een Christen en Christenen kunnen elkaar broeders noemen. Hoe ziet u dit voor u met moslims? Een moslim volgt Jezus Christus niet na en doet hij dat wel dan is hij geen moslim meer maar een Christen en pas dan mijn broeder.

Uw vraag geeft meer uw wens aan, wat overigens ook mijn wens is, dat moslims Jezus Christus leren kennen. Dat zou mooi zijn en inderdaad dan vormen we een broederschap. Zolang de moslim Jezus Christus verwerpt, vraagt dit van ons alleen liefde voor de vijand, maar juist geen broederschap, want Christus kan geen broederschap met de antichrist aangaan.

Ramshoorn op 19-03-2018 20:22

@Pieter. De wereld zal pas een hechte Brotherhood worden als Jeshua de Zoon van God wederkomt met grote macht en heerlijkheid in Jeruzalem. Jeshua heeft van JHWH zijn Vader de Naam boven alle naam ontvangen opdat in de Naam van Jeshua alle knie zich buigen zal...Enz/ Filippenzen 2. Hij wordt Koning over de gehele aarde. Zacharia 14:9.

Dus straks zullen ook o.a. Mohammed, Boeddha voor Jeshua buigen en Zijn Leer aannemen. Wie dat niet doet krijgt het zwaar te verduren volgens Zacharia 14...

16 Allen, die zijn overgebleven van al de volken, die tegen Jeruzalem zijn opgerukt, zullen van jaar tot jaar heentrekken om zich neer te buigen voor de Koning, de Here der heerscharen, en het Loofhuttenfeest te vieren. 17 Maar wie uit de geslachten der aarde niet naar Jeruzalem zal heentrekken om zich voor de Koning, de Here der heerscharen, neder te buigen, op hem zal geen regen vallen, 18 en indien het geslacht der Egyptenaren niet zal heentrekken en komen, op wie geen (regen) valt, dan zal toch komen de plaag waarmee de Here de volken zal treffen, die niet heentrekken om het Loofhuttenfeest te vieren. 19 Dit zal de straf zijn van de Egyptenaren en van alle volken die niet heentrekken om het Loofhuttenfeest te vieren.

20 Te dien dage zal op de bellen van de paarden staan: DenHere heilig; en de potten in het huis des Heren zullen zijn als de sprengbekkens vóór het altaar; 21 ja, alle potten in Jeruzalem en in Juda zullen de Here der heerscharen heilig zijn, zodat alle offeraars kunnen komen en die gebruiken om daarin te koken. En er zal te dien dage geen Kanaäniet meer zijn in het huis van deHere der heerscharen.

Pier op 19-03-2018 23:29

Pieter op 19-3 11.16: Jezus Christus zei: "ieder die de wil van mijn Vader in de hemel doet, is mijn broer en zuster en moeder."

mohammed deed niet de wil van onze Vader in de hemel. Hem een broeder van Jezus noemen is duisternis licht noemen. 

Paulus schrijft: "wat is de verwantschap tussen gerechtigheid en wetteloosheid? Wat heeft licht met duisternis te maken? Waarin lijken Christus en Belial op elkaar?"

Broeders? Jezus en mohammed? Het Licht van de wereld, de Zoon van God, een broer noemen van mohammed? Ben je niet goed wijs?

mientjei op 20-03-2018 00:40

@ Pier 23.29  Bedankt voor uw reactie, ik ben het met u eens  Jezus is het Licht de Waarheid en het Leven

Hij beschermt ons, wij beschermen Hem

Michaël ;-{> op 20-03-2018 13:35

@ Harold, Ramshoorn en Pier

Zo is het! Mooi gesproken.

@ Pieter - Open uw ogen en oren, nu het nog kan.

Ramshoorn op 20-03-2018 18:03

Bedankt Michaël...

2 Kronieken 16:9

Want des Heren ogen gaan over de gehele aarde, om krachtig bij te staan hen, wier hart volkomen naar Hem uitgaat. 
Michaël ;-{> op 20-03-2018 18:17

Dank U @ Ramshoorn, Mooi citaat weer, dat geeft de burger moed!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl