Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zweden: ‘Eerste feministische regering ter wereld’ voert onderdelen islamitische Sharia in

De ‘eerste feministische’ regering van Zweden: glimlachend begonnen met de feitelijke invoering van de discriminerende en onderdrukkende islamitische Sharia wetten. (Afbeelding: Zweedse overheid).

Met 12 vrouwen en 11 mannen heeft Zweden naar eigen zeggen ‘de eerste feministische regering ter wereld’, een linkse club die ‘genderneutraal’ beleid tot zijn speerpunt heeft gemaakt. Het moderne feminisme in Zweden vertoont –overigens net als in de rest van West Europa en ook de VS- amper nog overeenkomsten met de traditionele beweging die zich ooit inzette voor gelijke rechten voor vrouwen. Integendeel, het nieuwe ‘intersectionele’ feminisme zet zich bij uitstek in voor de invoering van de islamitische Sharia wet, en daarmee voor het ‘recht’ van vrouwen en meisjes om straffeloos te worden gediscrimineerd, mishandeld, misbruikt en verkracht, op voorwaarde dat de daders moslimmannen zijn.

 

Het ‘intersectionele’ feminisme maakt onderscheid tussen vrouwen die behoren tot verschillende culturen en religies. Moderne feministen vinden dat ze extra gevoelig moeten zijn voor de waarden van minderheidsgroepen zoals kleurlingen en moslims, en dat de vrouwen van deze groepen daarom meer ‘rechten’ hebben dan een doorsnee autochtone Zweedse, christelijke of Joodse vrouw.

Dit heeft er in West Europa en de VS toe geleid dat de feministische beweging pal achter een religieuze ideologie is gaan staan waarin de positie van vrouwen juist al eeuwen zwaar onder druk staat, waarin virulent racisme, discriminatie en misbruik zelfs in wetten –de Sharia- zijn vastgelegd.

Moderne feminisme ijvert voor het recht om gediscrimineerd en onderdrukt te worden

Zo kan het dat de leider en ‘heldin’ van feministisch Amerika, Linda Sarsour, een moslima in een hijab is, die openlijk pleit voor de verplichte invoering van de Sharia, en regelmatig bij demonstraties door een megafoon ‘Allahu Akbar’ schreeuwt, dezelfde jihadistische strijdkreet die moslims gebruiken als ze een slachtpartij aanrichten onder weerloze burgers, de laatste jaren ook veelvuldig in Europa.

Waar ijvert Sarsour precies voor? Voor het ‘recht’ dat vrouwen onder de Sharia gedwongen onderdanig en gehoorzaam moeten zijn, het ‘recht’ dat het getuigenis van vrouwen in rechtbanken de helft minder waard is als dat van een man omdat ze ‘een gebrekkige intelligentie heeft’ (waar is de ophef in Den Haag hierover?) , het ‘recht’ van dochters om de helft minder erfenis te krijgen dan zonen, het ‘recht’ van vrouwen om geslagen te worden door hun man, het ‘recht’ van vrouwen om hun man met meerdere vrouwen te moeten delen (soms ook in bed), het ‘recht’ van vrouwen om letterlijk met een paar woorden door hun man verstoten te worden, het ‘recht’ van vrouwen om zelf bijna onmogelijk te kunnen scheiden, en het ‘recht’ van vrouwen om altijd seks met hun man te moeten hebben wanneer hij dat wil, ook als dat tegen haar eigen wens ingaat.

Sommigen zeggen wel eens dat dit soort wetten ook in de Bijbel (het Oude Testament) staan. Dat klopt, alleen is het grote verschil dat daar –met uitzondering van enkele ultra-orthodoxe Joodse splintergroepjes- helemaal niemand meer naar leeft. Anno nu zijn er zijn echter honderden miljoenen moslims wier leven volledig wordt bepaald door de Sharia, en nog eens honderden miljoenen gedeeltelijk.

Vrouwelijke Zweedse regeringsleden dragen hoofddoekje bij bezoek Iran

Eén van de gevolgen van het ‘geëvolueerde’ feminisme is dat moslims en de islam een uitzonderingsstatus in het Westen hebben gekregen, en steeds vaker boven de oorspronkelijke wetten en cultuur worden gezet, ook als die status het totaal afbreken van de rechten van vrouwen betekent. Dat is nergens zo duidelijk zichtbaar als in Zweden, volgens diverse statistieken verkrachtingsland nummer 1 van het Westen, enkel en alleen dankzij onbeperkte massa immigratie van moslims.

Zo droegen alle vrouwen van de Zweedse regeringsdelegatie die vorig jaar een bezoek bracht aan Iran een hoofddoekje. ‘Met dit gebaar van onderwerping hebben ze niet alleen ieder concept van feminisme belachelijk gemaakt, maar hebben ze ook hun Iraanse zusters in de rug gestoken,’ concludeerde een Zwitserse nieuwssite. Op 1 februari plaatsten we nog een artikel over de moedige strijd van Iraanse vrouwen tegen het verplichte hoofddoekje, een strijd waar niet één moderne Westerse feminist openlijk achter is gaan staan.

Migrant randt 12 jarig Zweeds meisje aan, rechtbank vindt zijn rechten belangrijker

Nog een voorbeeld van het nieuwe feminisme. Een 45 jarige Zweedse vluchtelingenwerker nam de Afghaanse migrant Abdul Dostmohammadi in huis. Toen hij net 18 was geworden kregen ze een relatie. Toen de Afghaan haar 12 jarige dochter aanrandde, deed de moeder niets. Ze legde later aan de autoriteiten uit dat ze bang was voor Abdul.

Het meisje vertelde het aan haar vader, en die informeerde de politie. Haar moeder hoefde niet bang te zijn dat hij zou worden uitgezet, want Abdul kwam er met drie maanden voorwaardelijk en een kleine boete vanaf, een extreme lichte straf. Dit is het nieuwe feminisme ten voeten uit: een rechtbank die de belangen van een 12 jarig aangerand autochtoon meisje ondergeschikt acht aan die van de dader, enkel omdat die een moslim is.

Kinderen Zweedse vrouw afgepakt en aan Irakees meegegeven

Eenzelfde hemeltergend onrecht viel ook Alicia ten deel. Toen ze 4 was emigreerde ze met haar ouders van Irak naar Zweden. Op haar 13e namen die haar mee terug naar Irak om haar daar met haar 23 jarige neef te laten trouwen. Alicia keerde alleen terug naar Zweden, en kreeg daar een tweeling, die automatisch Zweedse staatsburgers werden. Na enige tijd ontvoerde haar man haar kinderen naar Irak.

Vorig jaar vroeg hij het Zweedse hof officieel om de voogdij over hen, en kreeg deze ook. Zweedse rechters zijn dus al zover, dat ze de rechten van een inmiddels 24 jarige Zweedse staatsburger, en haar beide kinderen, eveneens Zweeds, afnemen, en de kinderen overgeven aan een buitenlander die in de context van het Sharia ’huwelijk’ hun moeder verkrachtte toen die zelf nog een kind was.

Juno Blom, expert in ‘eerwraak’ geweld, is een van de weinige overgebleven Zweedse vrouwen die dit nieuwe concept van het feminisme maar niet wil begrijpen. Zij noemde de uitspraak van de rechtbank ‘een schande... Een klein meisje werd uit Zweden meegenomen, uitgehuwelijkt, verkracht, en beroofd van haar kinderen, zonder dat de autoriteiten iets ondernamen. En nu hebben ze de laatste nagel in haar doodskist geslagen door haar de voogdij over haar kinderen te ontzeggen. Ik heb waarschijnlijk nog nooit een zaak gezien waarin zoveel fouten zijn gemaakt.’

Onderdrukking vrouwen door islam bewuste keuze van Zweden

Maar dat is het probleem juist: er werden geen fouten gemaakt. Het waren doelbewuste besluiten van de linkse en ‘progressieve’ Zweedse politieke en gerechtelijke autoriteiten, alsmede tal van maatschappelijke instanties, met de feministen voorop. Zij wisten en weten heel goed waar ze mee bezig zijn, waar ze voor hebben gekozen, namelijk de islamisering van hun land door de stapsgewijze onderwerping aan de islamitische Sharia, en de terugkeer van iets waarvan men in het Westen heel lang dacht het te hebben uitgebannen, namelijk de brute en systematische discriminatie en onderdrukking van vrouwen, deze keer in naam van de islam. (1)

En voor deze ideologie heeft ook politiek Den Haag de deuren van ons land nog altijd wagenwijd openstaan, en heeft daar zelfs speciale bescherming aan verleend.

 

Xander

(1) Gatestone Institute

Zie ook o.a.:

05-02: Merkel-migrant verkracht 4 jarig meisje van gastgezin en vlucht naar Zweden
01-02: Meer protesten Iraanse vrouwen tegen verplicht hoofddoekje; Europa zwijgt
31-01: Nieuwe vrouwenbeweging 120 Decibel kondigt verzet aan tegen migrantengeweld

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   (Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

arie op 08-02-2018 14:29

In zweden heerst nog steeds de gedachte dat men iets "goed te maken heeft". de huidige generatie zet zich krampachtig af tegen de vorige, waarvan werd beweerd dat die nazi-duitsland welgezind was. ten onrechte. men voerde destijds slechts Realpolitik. nu meent men volledig door te moeten slaan naar de andere zijde. rampzalig en ronduit misdadig, men bereikt juist op langere tijd een averechts effect. hoe dom en geestesziek moet je zijn om je eigen volk zo te verraden, terwille van je eigen waandenkbeelden.

spijker op 08-02-2018 14:38

hoezo je land naar de knoppen helpen.

Klaas op 08-02-2018 14:56

het hoort bij het plan van de ' illuminati' om europa essentieel te veranderen.

je kan de structuur van een samenleving het beste veranderen door oorlogen of door kunstmatige invasies en/of migraties. Een soort systeemtherapie op macro-niveau. Het gaat de ' illuminati' niet om de moslims maar puur dat de gehele maatscappij veranderd wordt. Geloof maar niet dat de  ' illuminati' ook maar enige macht

zullen afstaan aan moslims. De top van de moslims wordt bestuurd door

de ' illuminati'. Uiteraard weten de gewone moslims dit niet en het is ook niet de bedoeling dat die moslims dit weten. Ze zullen het niet eens willen geloven. 

Schaakspel op 3-d niveau door de ' illuminati'.

Klaas Dijkstra op 08-02-2018 15:15

Je kan wel blijven zeggen; Ze zijn niet wijzer, maar intussen maakt in Europa de kliek met dezelfde achterlijke waandenkbeelden zich klaar om dezelfde weg te bewandelen.....

Moeten we dit werkelijk laten gebeuren c.q. over ons heen laten komen?

Willem op 08-02-2018 15:20

Margaret Thatcher zei het al : ' feminism is poison '

Qromwel op 08-02-2018 15:57

Wat is er feministisch aan? Zouden de dames (en niet alleen die) wel eens in de Koraan gelezen hebben?

Tom Hendrix op 08-02-2018 16:09

Links maakt meer kapot dan ons lief is. Zweden is ons voorland. Want de "linkse kerk", in Nederland, met hun grootste mond, worden zelfs gesteund door de huidige VVD en het CDA. Zo gaat ook ons land, volledig naar de donder. Links is een vreselijke ziekte aan de hersenen.

Tom Hendrix op 08-02-2018 16:12

@Klaas: 14.56. uur.Ook geheel waar wat U zegt.En deze illuminati worden geholpen door de gehele socialistische internationale, en hypocriete partijen als: de liberalen, links-liberalen, en zogenaamde christendemocraten. Dat is mijn bescheiden mening.

Qromwel op 08-02-2018 16:31

Klaas Dijkstra op 08-02-2018 15:15: Het mensdom wordt waanzinnig. Onze Europese politici zijn daar alvast mee begonnen. Ze maken aardige vorderingen. En zolang er op hen gestemd wordt blijft dat zo. 

Eelke Piers op 08-02-2018 17:12

Als die vrouwen in Zweden dat aksepteren dan is dat hun goed recht en verdienen ze niet beter.

Cefas op 08-02-2018 17:24

Zweden is op de terugweg naar de barbaarse middeleeuwen, maar nu onder een demonische islam-religie. Hoe stom en kortzichtig kun je zijn.

steady op 08-02-2018 18:29

klaas willem

het feminisme is toch opgericht in het begin van de vorige eeuw

door de  ... juist de illuminatie, toen al is de mizerie begonnen

Je moet eens proberen een gesprek te voeren met zo een madam,

ik wens je sterkte

Onze guy Verhofstad in het europees parlement begin deze week

eerst veel ble ble en dan kwam het

"Het is maar op deze manier dat er in europa één volk zal ontstaan" Hoezo!!!!!!!!!

Nog iets: Tijdens de WWII waren de duitsers reeds bezig

met een evacuatieplan voor henzelf natuurlijk

En nu komt het:

Zij (de nazies) kochten enorme omheinde stukken grond op de grens van

Chili en Argentinie Hoe groot??? een stuk genaamd "Colonia Dignidat"

met een oppervlakte van: De helft van nederland.

En dat is er maar een van, van de vele stukken grond

 Hallo, waar denk je dat fraulein Merkel met haar gevolg naartoe zal lopen, nadat in europpa iedereen iedereen

zal vermoorden en en en, want denk niet dat de elite ook maar iets zzullen achterlaten voor ons de

stomme europeanen, zij weten heel goed dat zij de vernietiging tegemoet gaan, en dat is de enige echte reden

waarom zij zo handelen ( met de islamizering succes "gegarandeerd")

niet volgend jaar in jeruzalem maar Morgen.

Shalom en sterkte

Janus op 08-02-2018 19:16

Hegeliaanse Dialectiek in optima forma

Tabris op 08-02-2018 19:21

Het rare gedrag van de linkse Zwededn komt door het erfelijke karma zijn hun wrede Viking voorouders.

Die feministische Viking zielen hebben nog veel goed te maken en zien nu hun kans om dat en-masse te doen. Wat ze echter niet inzien dat hun zogenaamde humane policies nog veel meer leed zullen en daardoor slechte karma veroorzaken dan hun oude Vikingen deden.

Cale op 08-02-2018 19:25

De 'goedmaker' voor dit soort walgelijke politieke opvattingen is altijd het 'schuldgevoel'. Ik ken niemand met een schuldgevoel betreffende slavernij of moslims in het algemeen. Welk schuldgevoel? Wat nou schuldgevoel van die Zweden. Omdat je blond haar hebt? En daarom moet je land kapot? Wie gelooft dit? Er wordt een duistere agenda uitgevoerd. Alles moet kapot. De droom van D66 en GL. Ziek. Meer valt er niet van te maken.

Tabris op 08-02-2018 19:36

En hier een link naar een artikel waar Zweden een Pakistaanse migrant de baas maakt van het National Heritage Board.

En de kerel geeft grif toe dat hij niets van de Zweedse cultuur afweet en dat die cultuur afschuwelijke verborgen motiven heeft. Zijn doelstelling is om door middel van leugens islam deel te laten maken van de Zweedse cultuur.

https://www.infowars.com/sweden-appoints-muslim-migrant-head-of-national-heritage-board/

Echt, het kan niet gekker.

flevolander op 08-02-2018 21:29

Xander schrijft: ". . . . Sommigen zeggen wel eens dat dit soort wetten ook in de Bijbel (het Oude Testament) staan. Dat klopt, alleen . . . . .".

Sorry Xander dit is absoluut onwaar. Dit soort wetten staat niet in de bijbel. De bijbel leer zowel in het oude als het nieuwe testament om respectvol met elkaar om te gaan. Ja er zijn regels waarin onderscheid gemaakt wordt tussen mannen en vrouwen, maar die schaden de belangen van de vrouwen niet.

Nergens in de bijbel staat dat een man zijn vrouw mag aftuigen om haar te corrigeren. Dat vind je wel in de koran.

Nergens in de bijbel staat dat de man drie keer talak moet roepen om van zijn vrouw te scheiden. Dat vind je wel in de koran. 

Nergens staat in de bijbel dat je je ex-echtgenote pas mag hertrouwen als ze door een andere man is genomen. Dat vind je wel in de koran.

Nergens staat dat een man elke in de oorlog gevangen genomen vrouw mag verkrachten. Dat vind je wel in de koran.

Nergens in de bijbel staat dat een man zijn eigen vrouw mag nemen (lees verkrachten) als zij op dat moment geen omgang wil. Dat vind je wel in de koran.

Xander schaam je dat je dit geschreven hebt.

koloth op 08-02-2018 21:44

Ik las laatst een artikeltje over leren/studeren. Wat blijkt: hoe meer je probeer te leren (gegevens opslaan in je hersens) hoe afgestompter je wordt. Op een gegeven moment kan je zelf niet meer normaal oordelen en/of denken, dit omdat alles al voor je uitgedacht is en jij het alleen maar moet opslaan in je hoofd.  Er over nadenken hoeft niet want dat is de enige waarheid zgn.  Je gaat dus alles voor waarheid aannemen. En dat gebeurd tegenwoordig je wordt door de msm gehersenspoeld en gelooft dit, een andere opvatting klopt niet en is niet waar.   Dit alles is bij de NWO uiteraard wel bekend en zo kunnen ze hun doelen bereiken.

Mark S. op 08-02-2018 22:39

Feminisme is altijd walgelijk geweest. Gebaseerd op egoisme, jalouzie en bedrog. Gelukkig zijn er nu ook vrouwen die er genoeg van hebben en er tegen op staan. Er zijn op youtube vele interessante video's te vinden van jonge dames die hier fel op tegen zijn en geloof me deze dames weten erg goed wat ze zeggen.

Het feit dat het feminisme geen kritiek levert op de islam is een zoveelste bewijs van hoe vals het feminisme is.

simon op 08-02-2018 22:53

Sommigen zeggen wel eens dat dit soort wetten ook in de Bijbel (het Oude Testament) staan. Dat klopt, alleen is het grote verschil dat daar –met uitzondering van enkele ultra-orthodoxe Joodse splintergroepjes- helemaal niemand meer naar leeft. 

Dit is niet waar!

Graag je antwoord xander.

Simon en Flevolander, heeft u zich weleens verdiept in de Oud Testamentische gerelateerde  wetten ?  Ga eerst eens zelf onderzoeken. Mod.

Vervolg: Er staat ook niet dezelfde, maar dit soort. Dus die van geweld spreken.

Wat voorbeelden: de rest kunt u zelf gaan zoeken.

(Richteren 19:23-24) En de man, de heer des huizes, ging tot hen uit, en zeide tot hen: Niet, mijn broeders, doet toch zo kwalijk niet; naardien deze man in mijn huis gekomen is, zo doet zulke dwaasheid niet.  Ziet, mijn dochter die maagd is, en zijn bijwijf, die zal ik nu uitbrengen, dat gij die schendt, en haar doet, wat goed is in uw ogen; maar doet aan dezen man zulk een dwaas ding niet.

(Richteren 19:25-29) Maar de mannen wilden naar hem niet horen. Toen greep de man zijn bijwijf, en bracht haar uit tot hen daarbuiten; en zij bekenden ( is verkrachten) haar, en waren met haar bezig den ganse nacht tot aan den morgen, en lieten haar gaan, als de dageraad oprees. 26 En deze vrouw kwam tegen het aanbreken van den morgenstond, en viel neder voor de deur van het huis des mans, waarin haar heer was, totdat het licht werd. 27 Als nu haar heer des morgens opstond en de deuren van het huis opendeed, en uitging om zijns weegs te gaan, ziet, zo lag de vrouw, zijn bijwijf, aan de deur van het huis, en haar handen op den dorpel. 28 En hij zeide tot haar: Sta op, en laat ons trekken; maar niemand antwoordde. Toen nam hij haar op den ezel, en de man maakte zich op, en toog naar zijn plaats. 29 Als hij nu in zijn huis kwam, zo nam hij een mes, en greep zijn bijwijf, en deelde haar met haar beenderen in twaalf stukken; en hij zond ze in alle landpalen van Israel.

(Jesaja 3:16)16 Ook zullen hun kinderkens voor hun ogen verpletterd worden; hun huizen zullen geplunderd, en hun vrouwen geschonden (verkracht) worden.

(Deuteronomium 21:18-21) Wanneer iemand een moedwilligen en wederspannigen zoon heeft, die de stem zijns vaders en de stem zijner moeder niet gehoorzaam is; en zij hem gekastijd zullen hebben, en hij naar hen niet horen zal, Zo zullen zijn vader en zijn moeder hem grijpen, en zij zullen hem uitbrengen tot de oudsten zijner stad, en tot de poorte zijner plaats. En zij zullen zeggen tot de oudsten zijner stad: Deze onze zoon is afwijkende en wederspannig, hij is onze stem niet gehoorzaam; hij is een brasser en zuiper. Dan zullen alle lieden zijner stad hem met stenen overwerpen, dat hij sterve;

Een gescheiden vrouw mocht nooit hertrouwen zolang haar ex nog leefde; haar man mocht echter meerdere vrouwen nemen (en weer van scheiden).

En kijk eens naar Abraham, die stuurde Hagar en zijn eigen zoon Ismaël gewoon de woestijn in, zelfs zonder 'drie keer talak'.

Meisjes die niet bloedden tijdens de huwelijksnacht moesten worden gestenigd (medisch aangetoond dat dit voor zo'n 15% van de meisjes geldt, dus hoeveel onschuldige meisjes zijn er hierom vermoord?);

'Wie zijn zoon lief heeft, spaart hem de roede niet'; (= kindermishandeling)

God gaf opdracht zo'n 9 overwonnen volken compleet uit te roeien, inclusief vrouwen en kinderen; in hoeverre is dit minder erg dan het verkrachten van gevangen genomen vrouwen? (even los van de genoemde redenen)

Lodewijk op 08-02-2018 23:06

Mocht het in de toekomst in Europa niet meer te harden zijn door al die moslims, kunnen de niet-moslims altijd nog terecht in Rusland door daar asiel aan te vragen:

"Poetin over Immigratie - 'Rusland is hoofdzakelijk en in de eerste plaats voor Russen'"

"Putin on Immigration - "Russia is for Russians, first and foremost"

https://www.youtube.com/watch?v=CgNChZrWNmI

Geen wonder dat globalisten als Soros zijn bloed we kunnen drinken, en er zo'n hetze van de "elite" en diens massa media tegen Poetin is.

mientjei op 09-02-2018 01:21

Geen vrouw nog gezien hier in de reacties, vreemd

Nou dan moet het maar : Achter het behang plakken dat zooitje

Ambroos op 09-02-2018 09:06

Feminisme strijdt voor gelijke rechten van vrouwen, daar is niks mis mee.

De linkse feminazi's zijn een totaal andere stroming.

steady op 09-02-2018 10:12

schuldgevoel

wat zitten hier sommigen toch te kletsen over schuldgevoel? welk schuldgevoel dan?

ons schuldgevoel, voor iets wat wij niet gedaan hebben, de elite smeert dat op ons bord ja

Hoe zou het toch komen dat de moslims absoluut géén schuldgevoel hebben, ook niet als zij hun eigen  (geloofsgenoten afmaken op de wreedaardigste wijzen)

de moslims hebben zelfsz géén schuldgevoel als zij wel iets gedaan hebben.

Hun alles zaligmakende uitspraak luidt dan ook:  Het is allahs wil

wel het is mijn wil  de moslims behandelen zoals zij mij willen behandelen ja en dat zonder schuldgevoel

met dit in gedachten kun je alles doen en rustig slapen

maar: het probleem is wij in het westen hebben allemaal een eigendom en zullen alles doen en verdragen om dat niet kwijt te raken,

en zo ontstaat de moordende "onverschilligheid tegenover anderen"

wij beschermen onze eigendom en de moslims is wijsgemaakt dat alles van hen is, maar dan ook alles- allah wil het zo

Als je nu de wereld wil vernietigen dan schakel je de islam voor uw karretj.

stop van kletsen over schuldgevoel (ga voor de spiegen staan en brult tegen jezelf ; verman je grote bleiter

Dat viking schuldgevoel?? moesten die zweedse feministen in de regering schuldgevoel hebben dan zouden zij niet zon stommiteiten uithalen

want daan zitten zij weer met schuldgevoelens enz enz enz.

Shalom

Patatje Oorlog op 09-02-2018 11:12

Overal waar socialisme en islam (mmmm. valt me nu pas op dat met de laatste 5 letters van Socialism, islam gevormd kan worden, soci-islam dus) een belangrijke machtsfactor vormen, is het gedaan met de culturele, sociale, economische en maatschappelijke verworvenheden. Dan begint het verval, de afbraak en de terugkeer naar barbarisme.

Helgoland op 09-02-2018 11:45
@ mientjei op 09-02-2018
"Geen vrouw nog gezien hier in de reacties, vreemd"
(...)
Zweden: ‘Eerste feministische regering ter wereld’ voert onderdelen islamitische Sharia in
'Juf Ank' zou er waarschijnlijk dit van zeggen:
"Dat vinden wij niet rraarrrr. Dat vinden wij alleen maar heel bijzonder."
 
van buiten op 09-02-2018 11:53

Xander heb je ook nagekeken hoe de Zweedse cultuur is, begin jaren zeventig waren wij op een klus aldaar met ongeveer 60 man ,na drie maanden koste dat 12 huwelijken al de manen met bruine ogen en donker haar waren de dupe, het is een land waar de vrije sexualiteit een normaal goed is. Trouwens het feminisme is een goedkope arbeidts kracht , vooral door de politiek om het aan te sturen, dat men maar eens achter het fornuis uit moest komen om te gaan werken,vooral in de jaren zeventig, simpel, waarom omdat er veel arbeidskrachten te kort waren in die tijd. Gedeeltelijk roepen zij zich dat over hun eigen uit in Zweden. Maar je moet wel van hun afblijven en de strafmaat op 10 jaar cel zetten scheelt misschien 40 procent, touwens om terug te komen over de gestrande huwelijken het zelfde gebeurde ook in donker Afrika daar waren de mannen met blauwe ogen en blond haar de dupe. In mijn ogen mag een vrouw bewondert worden en nagekeken, zonder daarbij gebaren te maken natuurlijk, maar wel een complimentje geven, zo zit de natuur eenmaal in elkaar.

Ook wil ik nog commetaar terug geven op Arie ook Zweden heeft een zwarte bladzijde tijdens de tweede oorlog staan, vooral over de ijzererts die zij leverde aan duitsland, maar ook aan 60 procent van de oorlogsbuit die daar werd geveild tot zeker eind 1946 zelfs nederlanders hebben hier een rol in gespeeld, zowel voor de musea als particulier. 

rescue op 09-02-2018 12:09

Er is een groot verschil tussen het christendom en Israel. Israel was een volk dat door God een land was toegewezen en de opdracht om de hybride niet door God geschapen mensenrassen, de reuzenvolken van Canaan uit te roeien. Num.13:33, de getallen van de vrijmetselaars. Ook waren volkeren de sigaar die meenden de beslissing van de Almachtige te kunnen weerstaan. Volken die vrede sloten hadden niets te vrezen. En dit scenario gaat zich herhalen, zoals te zien in de beslissing rond de status rond Jeruzalem. Hoewel God nog een appeltje te schillen heeft met Zijn volk betreffende de afwijzing van Zijn Zoon, Jezus Christus, zullen alle volken die zich verzetten tegen de wil van God een zware pijp roken. En wat betreft de islamisering moet je toch vaststellen dat de meerderheid van het volk dit allemaal over zich heen laat komen. Een soort duivelse zinsbechoogeling, Somom en Gomorra. Dat geldt ook het feminisme. God heeft duidelijk de man aangesteld als hoofd en wil ook niet dat zij een plaats van gezag inneemt, zoals Paulus duidelijk leert. Hier wordt ook massaal tegen aan geschopt en dus het gezag van de Heer in de gemeente verandert in losbandigheid. Wat zal de opname schrik veroorzaken onder al die rebellerende volken en naamchristenen.

willy op 09-02-2018 13:38

Zweden zal het land worden van de ondergang en vrouwen zullen hun rechten moeten opgeven, maar dat zal geleidelijk gebeuren! Shalom

Oma op 09-02-2018 14:07

En welke zijn die 'feitelijke invoering van de discriminerende en onderdrukkende islamitische sharia wetten'? Werden die reeds in zweedse wetten gegoten en welke wetten zijn dat dan? 

Zoals met discrimineren om discriminatie te bestrijden wordt ook het feminisme omgedraaid: de vrouw onderdrukken om haar te behoeden voor onderdrukking?!

De rechten van de vrouw ontnemen, énkel om de moslimman de macht terug te geven, zelfs via wét? En dan nog tegelijkertijd de zwéédse mánnen discrimineren want dit geldt enkel voor moslimmannen?!

Ze zijn daar in Zweden gék geworden! Hoe reageert de publieke opinie van zweedse autochtonen?

Gerard op 09-02-2018 15:35

@ mientjei op 09-02-2018 01:21 Alle vrouwen achter het behang plakken?

Gerard op 09-02-2018 15:44

Om niet uitgebreid op deze gedachtenwisseling in te gaan: de regels in de Wet waren in beginsel, als grondregel, zonder genade, ijzig hard met onderscheid tussen de verantwoordelijkheid en rechten van de man en de vrouw. Met de komst van Jezus Christus, en met name de gebeurtenis met de 'overspelige vrouw', werd die wet niet ontkracht, maar kreeg een aanvulling: genade door recht. De verantwoordelijke geestelijken pasten die Wet namelijk niet toe, waarop Jezus, Die niet in de plaats van de geestelijken ging staan, maar een weg tot genade vond. Puur recht: de wet niet toepassen, dan ook niet schuldig verklaren.

Gerard op 09-02-2018 15:47

Als de mensen hier de Kanttekeningen van de aloude Statenvertaling eens gingen lezen... "Wat ???? Statenvertaling? Hoe kom je er bij??? Die is uit de tijd! Wij zijn moderne mensen die zelf nadenken en een voor onszelf aangepaste bijbel hebben!"

mientjei op 09-02-2018 18:02

@nee Gerard ik bedoel dit kabinet op de foto, dat "ander" volk  binnen haalt ten koste van de oorspronkelijke bewoners

(15.35)

Tom Hendrix op 09-02-2018 18:17

@rescue: 12.09. uur. Inderdaad, los "van God en gebod", gaat het in deze wereld van kwaad tot erger.

flevolander op 09-02-2018 21:16

Xander/mod schrijft: "Simon en Flevolander, heeft u zich weleens verdiept in de Oud Testamentische gerelateerde  wetten ?  Ga eerst eens zelf onderzoeken. Mod.

Vervolg: Er staat ook niet dezelfde, maar dit soort. Dus die van geweld spreken.

Wat voorbeelden: de rest kunt u zelf gaan zoeken."

De stellingen van Linda Sarsour reduceren tot "van geweld spreken" is zwak. Ze spreekt heel expliciet over onder andere de onderdrukking en minachting van de vrouw en het rechtvaardigen van verkrachting binnen het huwelijk. Dat kun je niet veralgemeniseren tot "van geweld spreken".

De onzin van Linda Sarsour vind je niet Niet in het oude testament. Een deel van die zaken is op de talmoed geïnspireerd, maar dat zijn absoluut niet de woorden van God.

Ja in het oude testament wordt verslag gedaan van gewelddadigheden. Soms zelfs in opdracht van God, maar nergens het bevel of de wet om dit te blijven doen en om dit tot norm te verheffen.

God heeft nergens polygamie goedgekeurd. Het huwelijk is altijd gedefinieerd als tussen man en vrouw en nergens in het meervoud. Polygamie kwam voor. Het werd nimmer een zegening en gaf altijd complicaties. God gaf duidelijke instructies om de positie van de (bij)vrouwen te beschermen, zoals God veel meer wetten gaf om de zwakkeren te beschermen.

Daaruit mag geen instemming of goedkeuring worden afgeleid en het mag al helemaal niet in een adem met de wetten genoemd worden.

Toon aan waar de rommel van Linda Sarsour als wet staat of zelfs maar iets dat daarop lijkt of rectificeer het bericht. 


Flevolander, u kunt uw ogen blijven sluiten voor zaken die in de bijbel staan en het wegwuiven ervan omdat u er geen raad mee weet. Geweldsacties door God geïnitieerd eenmalig of meerdere keren of via de wetten van Mozes, moet u onder ogen durven zien. 

De stellingen van Linda Sarsour reduceren tot "van geweld spreken" is zwak. Ze spreekt heel expliciet over onder andere de onderdrukking en minachting van de vrouw en het rechtvaardigen van verkrachting binnen het huwelijk. Dat kun je niet veralgemeniseren tot "van geweld spreken".

Elke vorm van onderdrukking is geweld, geestelijk of lichamelijk.

Hier nog wat voorbeelden:
- Lamech 'nam zich twee vrouwen' (Gen.4) geen enkele veroordeling van God.
- Abraham had meerdere vrouwen en bijvrouwen (Gen.25), nergens een veroordeling.
- Salomo had 700 vrouwen en 300 bijvrouwen, dus 700 'volwaardige' vrouwen (1 Kon.11). God heeft enkel kritiek
  op de afkomst van die vrouwen (heidense volken), niet op het feit dat hij er zoveel had.
- Ook Jakob had meerdere vrouwen (Gen.31:17), nergens een veroordeling.
- Gideon had 70 zonen 'van vele vrouwen' (Richteren 8), nergens een veroordeling.
- David had 2 'hoofdvrouwen' (1 Sam.25) en later nog veel meer vrouwen (1 Kron.14).
- Abia nam 14 vrouwen en had 38 kinderen, werd juist door God gezegend met grote overwinningen (2 Kron.13).
  Wederom nergens een veroordeling!
- Rechabeam had 18 vrouwen en 16 bijvrouwen, en 88 kinderen (2 Kron.11), 'hij handelde verstandig'.
En zo kunnen we nog wel even doorgaan.  Echt absolute onzin dus dat God geen polygamie toestond. 
En waarom anders die wetten om (bij)vrouwen goed te behandelen?
 
En is een 'bijvrouw' niet van een lagere positie dan een 2e, 3e en 4e vrouw? Dan had zo'n bijvrouw dus toch nóg minder te vertellen dan een 'volwaardige' 2e, 3e vrouw etc.?
Polygamie was zelfs in het NT toegestaan. Uitzondering was de wet voor de oudsten/voorgangers om maar één vrouw te hebben. Waarom zo'n speciale wet als dit voor iedereen normaal was? Nee,het hebben van meerdere vrouwen was ook toen gewoon toegestaan. 
 
Denk ook aan het voorbeeld dat de Sadduceeën aan Jezus geven, een man die 7 (kinderloze) vrouwen had gehad.
Nergens weerlegt Jezus dat dit niet mogelijk is, niet toegestaan zou zijn in die tijd.
 
Verder leest u ook in het NT dat vrouwen feitelijk hun 'plaats achter het aanrecht' moesten weten, en in de gemeente hun mond moesten houden. Dat was prima voor die tijd, maar net als polygamie voor die tijd acceptabel was en pas in het Nieuwe testament ernaar toegewerkt wordt naar het hebben van 1 vrouw.
 
Nogmaals: het gaat niet over exact dezelfde wetten als in de koran, maar van hetzelfde soort. Een vrouw die zich in het NT moest 'laten onderrichten' door haar man, en verder haar mond moest houden, heeft een vergelijkbare mindere positie dan een vrouw wier getuigenis in een rechtbank de helft minder waard is van een man, zoals in de islam.
 
Het dodelijke geweld tegen een ongezeggelijke zoon of een dochter die niet bloedde (terwijl ze wellicht wel degelijk nog maagd was), staat wel degelijk als norm in de wetten van Mozes, en waren dus niet slechts losse, eenmalige opdrachten. 
 
Mod.
 
Finadi op 10-02-2018 09:06

Ik ben een vrouw van 53 en een Feministe maar ik schaam me echt voor de gelabled 'Feministen' van vandaag  :-( Met blote borsten staken. Als je hoort ze praten komt zo'n een dome vulgariteit en kortzichtigheid eruit Gewoon degraderend voor de vrouw. 3/4 van de mensen zijn op dit moment compleet de spoor verbijsterd. Mannen en vrouwen.

Als je wilt je standpunt maken en dat het gehonoreerd worden, moet je respect van het publiek krijgen en het begin bij zelfrespect. We leven in een wereld van dualiteit waar we een balans moeten vinden tussen de twee uiteinden. De zogenaamde feministen zijn zo extreem gegaan dat een andere extreme is ontstaan, dus hier het voorbeeld.

In Europa, het clubje in Brussel ziet ons het liefste in Bourka. Zweden is met het experiment begonnen. Het volk is apatisch genoeg, het werk dus prima. Nu, wordt Europa helemaal geinvadeerd door tientallen milioenen vluchtelingen. Majoriteit zijn mannen tussen 18 en 55.

Hiermee wordt de vrouw alweer hhet mikpunt. Vele verkrachtingen, aanrandingen. In France zijn er plaatsen waar zelfs de franse vrouw niet meer alleen op straat durft. onlangs dat, de 'Merkels' wensen nog meer vluchtelingen.  Het is belangrijk om te relativeren, met onze hart en onze braincellen. Het kan alleen opgelost worden door tegenwicht te geven, moedig zijn en onze stem laten horen.

Het kan alleen als we ons eervol gedragen  om de balans terug te vinden en het begint allereerst met ons netjes aan te kleden als we de deur uitgaan. We hoeven niet met de billen bloot om sexy uit te zien. In mijn tijd op school hadden we 2uur per week lessen in 'savoir-vivre'. Dat bestaat niet meer. Door je kleding en je houding krijg je respect en wordt beter naar je geluisterd.

Wie heeft de film 'Noah' gezien kan de boodschap vangen waar we snel naartoe gaan als we niet ons decadent gedrag collectief veranderen.  Het einde van deze civilizatie. Gefaald alweer om de mens evolutie voort te zetten. Wij met z'n allen hebben ervoor gezorgd. De wetten van het Universum die altijd naar balans streven zijn krachtiger dan de onwil van de Hu-man! Geen misplaatste arrogantie dus...

Gerard op 10-02-2018 11:43

@ Moderator. Naar mijn mening zit Flevolander toch meer op het juiste spoor dan u. Ten eerste dient u strak onderscheid te maken tussen 'toestaan' en 'toelaten'. N.m.m. verwart u dat. Het eerst behelst een bevoegdheid tot..., het twee behelst een ontheffing van... In al de voorbeelden die u, overigens terecht, aanhaalt is er niet sprake van een Goddelijke instemming en daarmee bevoegdheid, maar een genadige toelating in zijn nederdalende zoektocht naar mensen, die gebonden en verward waren in een zondige cultuur waarin Hijzelf verkoos neder te buigen en die niet met één woord weg te vagen. Betreffende het voorbeeld dat u noemt vanuit het N.T., namelijk dat de vrouw in de gemeente dient te zwijgen, geldt ook: er zijn in de Bijbel teksten geschreven, die naar de cultuur van die tijd toepasbaar waren voor de tijd van tóén, maar die nu niet meer gelden. Het waren tijdbepaalde als ook tijdgerichte richtlijnen, níet voorschriften. Man en vrouw waren immers ook toen al naar de grondregel in geestelijk opzicht volkomen gelijkwaardig, maar het zwijgen van of onderdanig moeten zijn van de vrouw week daar feitelijk van af, ten behoeve van de tóénmalige cultuur en tijd. Paulus handelde daarmee bij wijze van spreke op 'oud-testamentische wijze', in overeenstemming met datgene wat ik hier boven beschreef.

 

Als u goed leest, wordt er verwezen naar de toenmalige tijd en cultuur en dan ziet u dat pas in het Nieuwe Verbond stappen worden gezet naar een monogaam huwelijk. Maar vooralsnog was het toen toegestaan en 100% legaal in Gods ogen om meerdere vrouwen en bijvrouwen te hebben en niet in de zin van oogluikend maar 100% door God geaccepteerd en gezegend. Reden: vrouwen hadden toen geen rechten en verkrachtingen en mishandeling was aan de orde van de dag. Maar werden door een huwelijk beschermd. Juist in de wetten , wordt verwezen om goed met de vrouwen en bijvrouwen om te gaan.   Mod.

Abia nam 14 vrouwen en had 38 kinderen, werd juist door God gezegend met grote overwinningen (2 Kron.13) 

Rechabeam had 18 vrouwen en 16 bijvrouwen, en 88 kinderen (2 Kron.11), 'hij handelde verstandig'.

Gorghel op 10-02-2018 14:05

Europeanen en ook Amerikanen zijn behoorlijk verward lijkt mij en dat komt m.i. omdat er geen echte heiligen meer rondlopen in Europa en Amerika die de mensen de ogen voor de Waarheid kunnen openen.

Ik zou niet weten welke grote heilige vandaag de dag nog is te vinden. Zonder heiligen gaat het met een samenleving bergafwaarts.

Jasper01 op 10-02-2018 14:15

Het omvolken van de EU samenleving is één van de speerpunten van de NWO. In Canada is dezelfde beweging gaande, in de VS was dat ook zo maar nu is Trump daar de boel aan het omdraaien en zie wat de reacties zijn vanuit de Deepstate. Hoe Zweden nu handelt is het voorportaal van wat ons allen te wachten staat als Merkel en Macron hun plannen doorvoeren. Alle nationalistische politike partijen die dit niet willen worden daarom structureel in discredit gebracht lees wat er gebeurt met Forum Voor Democratie. D66 is een ware laster campagne begonnen om hun zwart te maken vanuit hun extreem linkse liberale globalistische gedachten goed. We gaan het nog heel zwaar krijgen in Nederland met elkaar, Rutte & Co zullen precies gaan doen wat de EU eist. Bakke met geld overmaken om de Franse en andere economien te ondersteunen, vele asielzoekers toelaten die ook hier de boel naar hun had proberen te zetten. De ham vraag is, wanneer houd het passieve verzet op en gaat het volk over tot actief verzet? Goede start zou zijn om D66, groenlinks en de VVD helemaal weg te stemmen. PVV en FvD naar voren als ruggegraad en een NEXIT. Zal dat een droom zijn of zou het kunnen? 

Albatros op 10-02-2018 20:28

Juist in de wetten , wordt verwezen om goed met de vrouwen en bijvrouwen om te gaan.   

Waren deze handelingen en gruwelijke zaken, zoals door u boven omschreven, geen straf van God juist omdàt Israel zich niet aan de wetten hield?

Neen het was de ruwe  tijd waarin zij leefden. Mod.

mientjei op 17-02-2018 02:30

@mod  dan moeten er toch veel single mannen zijn geweest, geen vrouwen beschikbaar, bakermat homofilie??

Weinig bijbelkennis, sorry, maar Mozes is dus opgevoed door moslims?  Dan beinvloed dat toch zijn karakter?

Misschien een domme vraag maar ik leer er graag wat bij

Stel uw vraag op het Geloofsforum. Mod

tycho op 07-03-2018 10:34

Als je de foto beziet zou je, je schamen dat je ook tot dat decadente ras behoort. Zestig jaar geleden zat ik op de koopvaardij waar we het altijd al hadden ove dronken Zweden. Ze hebben nu zeker het stadium van dilirium bereikt. 

DeeDee op 12-03-2018 21:36

"het nieuwe ‘intersectionele’ feminisme zet zich bij uitstek in voor de invoering van de islamitische Sharia wet, en daarmee voor het ‘recht’ van vrouwen en meisjes om straffeloos te worden gediscrimineerd, mishandeld, misbruikt en verkracht, op voorwaarde dat de daders moslimmannen zijn."

Kan dit onderbouwd worden? Ik zou graag weten wáár deze gedachte over de sharia vandaan komt. Daar is vast al eerder over geschreven.

flevolander op 14-03-2018 18:05

@ DeeDee op 12-03-2018 21:36

Ik neem aan dat je bedoeld de onderbouwing van de slechte positie van vrouwen binnen de islam. Het bejubelen van Islam door de linkse feministen die daardoor hoogveraad plegen aan hun vrouwelijke soortgenoten is op deze site al veelvuldig beantwoord. Zweden is een teleurstellend voorbeeld.

Sorry dat het een beetje een lang antwoord is, maar ik hoop dat het je wat duidelijkheid geeft.

Eerst bespreek ik de al zeer minderwaardige benadering die ze hun eigen vrouwen en dochters geven, daarna kom ik op de verkrachtingen van onze westerse vrouwen zoals op ongekend grote schaal plaatsvind in b.v. Zweden en Duitsland, maar niet alleen daar. Kijk eens naar het gigantische misbruik van duizenden tieners en kinderen in Engeland door Islamieten uit o.a. Pakistan. Op dit moment is er weer een schandaal van ongekende omvang in Engeland waarbij iedereen wegkeek en de kinderen liet creperen om maar niet als Islamofoob weggezet te worden.

Je vraagt naar de reden waarom islamieten dat denken te kunnen en mogen doen. Daarop kom ik terug na de beschrijving van de omgangsvormen met hun eigen vrouwen, de vrouwen die ze in de eerste plaats zouden moeten respecteren.

De minderwaardige positie van de vrouwen vind je voornamelijk in hoofdstukken 2 en 4 van de koran. In die hoofdstukken gaan hier niet exclusief over.

De koran zegt o.a.:

- De vrouw is onderdanig aan de man. Zolang ze niet getrouwd is is ze het 'bezit' van haar vader (moeders heeft hier al geen enkel recht als vrouw)

Ze kan door haar vader op elke leeftijd vanaf 0 jaar uitgehuwelijkt worden. Ze heeft daar geen stem in. Vanaf de 9e verjaardag mag de (hoogbejaarde) echtgenoot het huwelijk consumeren, want Mohammed misbruikte Aisja ook op haar 9e. Op die leeftijd noemen wij dat verkrachten.

Een man kan 4 vrouwen hebben. Wat vrouw 1 tot 3 daarvan vinden is niet belangrijk. Maar voor Mohammed was dat niet genoeg. 

Elke man mag elke vrouw die zijn rechterhand bezit (Arabische newspeak voor slavinnen) nemen wanneer hij wil. Of de slavin wel of niet met een ongelovige is getrouwd doet niet ter zake.

De vrouw kan het huwelijk niet zelfstandig ontbinden.

De man kan drie keer talak roepen en de vrouw staat op straat met niets. Daar zijn zelfs geen getuigen bij nodig. Een heethoofdige muzelman die dat in een vlaag van woede roept en achteraf bedenkt dat ze best wel lekker kon koken mag haar niet zomaar hertrouwen. Ze zal dan eerst met een ander moeten trouwen en het huwelijk consumeren en dan door die ander op straat gezet worden. Pas nadat ze op die manier door een andere man genomen is kan de eerste haar hertrouwen. In Pakistan hangen mannen bij moskeeen rond die betaald worden voor zo'n schijnhuwelijk en die zich dan voor een korte tijd, een dag of paar dagen uitleven op zo'n vrouw voor ze terug naar de eerste man kan.

De vrouw heeft maar de helft van de hersens van de man.

Een vrouw telt maar als halve getuige. Als er twee getuigen nodig zijn voor een zaak, dan twee mannen of een man en twee vrouwen.

De vrouw erft maar een half erfdeel en haar broer(s) wel volle erfdelen.

Als een man een geschil heeft met zijn vrouw, dan gaat hij door een drie stappenplan.1. Hij vermaand zijn vrouw (en duld daarbij geen tegenspraak). Helpt dat niet dan:2. Hij verbant haar uit het echtelijk bed. Helpt ook dat niet dan:3. Fysieke tuchtiging. (Ernstige mishandeling)

Uit het echtelijk bed verbannen worden is een zeer zware vernedering, want de functie van een vrouw in de islam is voor de man zorgen en kinderen baren. Ze is dan haar identiteit kwijt terwijl de man bij de volgende vrouw in bed kruipt.De fysieke tuchtiging is vaak net zo erg als je je kan voorstellen. Aan een westerling wordt het uitgelegd alsof het is als het slaan met een tandenstoker. Een symbolische handeling. Maar het zijn dan wel extreme tandenstokers als het gebroken botten en andere ernstige verwondingen kan toebrengen.

Tot dus ver is het werkelijk afschuwelijk, maar het ergste moet nog komen.

De man mag de vrouw overal en altijd nemen als hij daar zin in heeft. Ongeacht wat ze aan het doen is. Brood bakken, eten koken, was doen, het maakt niet uit. Of ze zich niet goed voelt, hoofdpijn, buikpijn geen zin, maakt niet uit. Hij mag haar desnoods met geweld nemen. Bij ons valt dat in het strafrecht als verkrachting binnen het huwelijk.

Tot zover de belangrijkste omgangsvormen met hun eigen vrouwen. Nu hoe ze naar westerse vrouwen kijken.

De Islam beschouwt zichzelf als superieur. Niet gelovigen zijn minder dan honden en varkens en hebben geen enkel recht. Iemand die rechteloos is kun je mee doen wat je wilt, dus ook verkrachten. Dit is wel in strijd met onze wetten, maar een echte islamiet erkent die niet. Die erkent de Sharia. De Sharia zegt dat een man 4 vrouwen mag hebben en daarnaast elke vrouw die zijn rechterhand bezit (elke slavin) De vrouwen van onderworpen volken zijn oorlogsbuit en worden slavinnen. Je zag hoe Isis exact volgens het model van Mohammed slavenmarkten organiseerde om niet Islamitische vrouwen en meisjes uit de door hen bezette gebieden als sex slavinnen te verkopen. Westerse vrouwen zien ze door hun vrije stijl van kleden als hoeren en als minderwaardige ongelovigen. Ze beschouwen onze vrouwen als overwonnennen en dus als een soort slavinnen omdat ze vinden dat ze onze landen door hun aanwezigheid bezetten en dus overwonnen hebben. (Wat ze hier doen is ook een van de vormen van jihad).Mohammed verklaarde na een van de overwinningen dat zijn mannen de gevangen genomen vrouwen mochten nemen. De mannen protesteerden. We kunnen toch geen getrouwde vrouwen nemen? Best wel vond Mohammen en deed het voor. Sinds de 13e eeuw wordt Mohammed als perfect model neergezet en moet elke Mohammedaan alles precies doen zoals Mohammed het deed. Omdat de profeet het model heeft neergezet zien ze er geen probleem in om onze westerse vrouwen net zo te behandelen. Een Islamiet heeft ook grote problemen om te erkennen dat de schade en trauma's die deze vrouwen oplopen het gevolg zijn van hun handelen.Wij erkennen oorzaak en gevolg. Een Islamiet niet. Als een westerling zit te appen achter het stuur en dan iemand doodrijd, dan weet hij dat het zijn schuld is door het appen. Bij een Islamiet is alles wat gebeur of niet gebeurt Allah's wil. Als Allah het niet wilde was het ongeluk niet gebeurt. Het ongeluk gebeurde omdat Allah dat wilde. Voor een Islamiet heeft het appen dus niks te maken met het ongeluk en was het dus ook niet zijn schuld.

Mohammed is geen echte profeet. Immers een profeet bewijst zijn aanstelling door protetieen uit te spreken die in zijn dagen uitkomen en/of door middel van een wonder. Welk wonder deed Mohammed? Welke profetieen deed hij die tijdens zijn leven uitkwamen?

De Islam is geen echte religie, maar een politiek systeem met wetten die doden en gedood worden verheerlijken. En Mohammed is meer een krijgsheer en politicus dan profeet. In de Bijbel kan een profeet geen enkel voorrecht claimen door zijn functie. Mohammed doet dat wel. Die kreeg de voor hem persoonlijk op maat gemaakte openbaring dat hij 12 (twaalf) vrouwen mocht hebben. Mohammed is het typische voorbeeld van de politicus die zich niet aan de wetten houdt die hij anderen oplegt.

Ik hoop dat je wat verder komt met mijn (te lange) uitleg. Groet en zegen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl