Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

Russofobische overheid en media onderstrepen dat Nederland feitelijk geen democratie meer is – Aangiften wegens discriminatie tegen D66 leider Pechtold wegens racistische opmerkingen over Russen

Zijlstra is bepaald niet de eerste Europese politicus die leugens over Rusland rondbazuinde. Afbeelding: (1).

Analist Finian Cunningham stelt voor The Strategic Culture Foundation dat minister Halbe Zijlstra (foto) mogelijk is afgetreden omdat de regering Rutte bang is dat zijn aanblijven een negatieve invloed zou kunnen hebben op het referendum over de sleepwet, dat in maart wordt gehouden (maar waarvan het kabinet heeft aangegeven zich sowieso niets van aan te trekken). Zijlstra’s leugens over Putin staan niet op zichzelf, maar vormen deel van een zorgvuldig door de overheid en media aangewakkerde Russofobische campagne, met volledig ongegronde beschuldigingen aan het adres van het Kremlin. Nederland gaat ook na Zijlstra onverminderd door met de oorlogshitserij voor de NAVO, en stelt daarmee willens en wetens al onze levens in de waagschaal.

 

Te midden van het schandaal dat Zijlstra tot aftreden dwong liet premier Mark Rutte zich ontvallen dat zijn minister van BuZa ‘een grote fout’ had gemaakt, maar dat ‘een leugen geen doodzonde is’. De voor een derde termijn ‘hoogste baas’ van het land vindt klaarblijkelijk dat liegen ‘bij het vak’ hoort. Daar heeft het volk hem overigens al vaker op betrapt, maar nooit op afgerekend.

Zijlstra’s leugens vormden onderdeel van een al jarenlange anti-Russische campagne van Den Haag en de massamedia, een die uiteindelijk zeer ernstige gevolgen kan hebben voor de vrede in Europa. Ze kunnen zelfs gekarakteriseerd worden als officiële oorlogshitserij, wat volgens de Nürnberg principes een halsmisdaad is.

Ongefundeerde staats- en mediapropaganda tegen Rusland

Sinds de VS, de EU en de NAVO de illegale fascistische staatsgreep in Oekraïne in 2014 op touw zetten en ondersteunden, worden we overspoeld met een niet aflatende stroom van eenzijdige en ongefundeerde propaganda tegen Rusland en president Putin. Behalve Zijlstra maakten ook andere Europese politici zich daar aan schuldig, zoals de Poolse minister van BuZa Sikorski in 2014, die zijn leugen dat hij Putin had horen spreken over een geplande annexatie van Oekraïne moest intrekken; zijn Britse collega Boris Johnson, die eerder dit jaar beweerde dat Rusland de Britse digitale infrastructuur aanvalt, en zijn Franse collega Le Drian, die Rusland beschuldigde van het gebruik van chemische wapens in Syrië, waarna president Macron deze week moest toegeven dat dit niet kan worden aangetoond.

Steeds weer lezen en horen we over zogenaamde Russische ‘agressie’, ‘hackaanvallen’ en ‘expansiedrang’, zonder dat dit ooit maar een greintje bewijs voor wordt geleverd. Hierdoor zijn de betrekkingen met Rusland in de ergste crisis sinds de Koude Oorlog beland, en is het niet langer ondenkbaar dat dit uitloopt op een totale (Derde Wereld)oorlog waarin ook kernwapens zullen worden gebruikt. Het moge duidelijk zijn dat Europa zo’n oorlog nooit zal overleven.

Desondanks is D66 minister van Propaganda Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren vast van plan om alle onafhankelijke ‘nepnieuws’ media, die deze anti-Russische leugens aan de kaak stellen en juist weer terug willen op het pad naar vrede en samenwerking met Moskou, de mond te snoeren. Haar partijleider Pechtold had zelfs de onbeschaamdheid zich een puur racistische uitspraak te laten ontvallen, door te stellen dat hij ‘de eerste Rus die zijn fouten zelf rechtzet, nog moet tegenkomen,’ wat hem diverse aangiftes wegens discriminatie opleverde.

‘Zijlstra weg om referendum sleepwet’

Cunningham vermoedt dat Zijlstra’s aftreden te maken heeft met een grotere geloofwaardigheidscrisis waar het nog jonge kabinet Rutte III nu al in verkeert. Dat heeft onder andere te maken met de omstreden sleepwet, waar in maart een referendum over wordt gehouden. Om het Nederlandse volk te overtuigen dat het inleveren van steeds meer privacy en het geven van steeds meer macht aan de overheid om ongevraagd in onze levens in te grijpen, nodig is voor onze ‘veiligheid’, is Den Haag er alles aan gelegen om de opzettelijk gecreëerde angst tegen Rusland aan te blijven wakkeren.

De grotendeels door de staat gecontroleerde media doen daar volop aan mee, zoals het recente ‘nieuws’ dat de AIVD bewijs zou hebben ontdekt dat het inderdaad Russen waren die de servers van de Democratische Partij in 2015 en 2016 hebben gehackt. Zoals gebruikelijk werd voor deze bewering geen bewijs gepresenteerd. Waar we veel eerder wèl bewijs van zagen, namelijk dat deze emails vermoedelijk helemaal niet werden gehackt, maar werden gelekt door een bron binnen de Democraten zelf, wordt compleet genegeerd, omdat dit niet strookt met de officiële overheidsversie dat ‘het slechte Rusland’ altijd en overal achter alles moeten zitten.

Als Zijlstra ondanks zijn flagrante leugens was aangebleven, had een deel van het Nederlandse publiek dat mogelijk niet gepikt, en zou het referendum in maart wel eens een politiek niet gewenste uitslag kunnen krijgen, zo betoogt de analist. Waarbij hij mogelijk vergeet dat het kabinet heeft aangegeven de uitslag sowieso naast zich neer te leggen, en uitgerekend de partij die de invoering van een referendum jarenlang tot zijn speerpunt maakte, nu vooraan staat om het weer op te heffen (Hans van Mierlo moet zich al meerdere malen in zijn graf hebben omgedraaid).

Nederland blijft met NAVO op koers voor oorlog met Rusland

Wat de verklaring ook is, de erkenning van Zijlstra’s leugens is een huiveringwekkende bevestiging van waar wij en andere onafhankelijke media al jaren voor waarschuwen, namelijk dat Nederland volop meedoet en zal blijven meedoen met de anti-Russische propagandacampagne van de NAVO en het Pentagon, en daarmee het almaar groter wordende risico op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog, met vrijwel zeker de totale vernietiging van ons land als gevolg, op de koop toeneemt.

Mening volk telt niet langer in Den Haag

Dus naast het feit dat onze mening niet langer telt, onze stem niet langer gehoord wordt –of dat nu de sleepwet geldt, het verplicht orgaandonor worden, de in de prullenbak gekieperde EU-Grondwet- en Oekraïne referenda, of de open grenzen voor massa immigratie en islam-, stelt het almaar arroganter opererende clubje globalisten in Den Haag willens en wetens uw en mijn leven, en die van onze (klein)kinderen, in de waagschaal, enkel omdat dit de geopolitieke doelstellingen van de Washington en Brussel dient.

 

Xander

(Gebaseerd op) (1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

12-02: Minister Zijlstra blijkt wel vaker te liegen, zoals over de Palestijnen (/ VVD minister BuZa mogelijk onhoudbaar vanwege leugen die bijdroeg aan anti-Russische hoax) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

vlokje op 16-02-2018 15:22

Het proeft een beetje "nostalgisch" ......not! 

.........de leider tegemoet werken, waar ken ik dat toch van?

Tycho op 16-02-2018 15:23

Stond Zijlstra nog te huilen ook in de kamer. Hij huilde alleen maar omdat hij de zak kreeg voor het overtreden van het elfde gebod; de oetjeboe! 

Tom Hendrix op 16-02-2018 15:56

Het onrecht heerst op aarde, en de leugen triomfeert. Het artikel laat aan duidelijkheid, niets te wensen over.

Qromwel op 16-02-2018 16:06

Heel verstandig, oorloghitserij bedrijven met een defensie die niet op orde is. Gelukkig neemt minister Kaag voorlopig waar. Die gaf onlangs € 13 miljoen aan de Palestijnse Arabieren. Dat zij met een Palestijn gehuwd is heeft daar uiteraard niets mee te maken.

Klaas op 16-02-2018 16:19

Mooi stuk van je. Tja wij leven in een stille subtiele dictatuur, waardoor

iedereen het systeem/status quo op zijn eigen wijze in stand houdt. Wanneer horen wij iets van klokkenluiders die werkzaam zijn bij inlichtingendiensten, ministeries, gemeenten,de ambtenarij over misdrijven enz en al hetgeen de  communistische overheid/ bigbrother over ons uitstort. Wie o wie?

reageerbuis op 16-02-2018 17:31

Ollongren heeft twee opdrachten: het volk de vrijheid van meningsuiting afnemen en demonisering van Rusland. Die voert ze met verve uit!

Jean op 16-02-2018 17:34

Geachte medeburgers, jullie gaan er toch niet van uit dat de bende van rutte of die dictatuur in Brussel onder de dekmantel EU instelling 'één' seconde bezig zijn met de veiligheid, welvaart en leefbaarheid van de eigen bevolking?

Zij zingen  in koor: "Eerst ikke en de rest kan stikke".

steady op 16-02-2018 18:03

staedy niet ongerust

het kan verkeren zei bredereo.

Binnen kort gaat in nederland de gaskraan dicht voor belgie- hoera!!

denk je dat de russen gas zullen leveren  aan nederland- nee he.

Holland kan zijn russisch gas dan aan belgie kopen voor de prijs die wij vragen he.

ieder nadeel heb zijn voordeel

maar voor het zover is zijn die labbekakkers lang verdwenen hoor

Ni vue ni connue

Morgen in ..... ja hé

Shalom

Janus op 16-02-2018 19:02

Zijn naam zegt al genoeg: Halve Zijlstra uit het Ettur-kabinet

lies op 16-02-2018 19:14

Nederland is een demoncratische dictatuur . Of wel een groot deel van de kiezers heeft hier zelf voor gekozen..

ron op 16-02-2018 19:28

Waar hebben we hetzelfde gehoort?

Was er niet de leugenachtige Blair  en Bush die beweerde dat Sadam kernwapens aan het maken was en nu zijn de vuile Engelse leiders opnieuw bezig met Rusland te beschuldigen van manipulatie.

Show my te proof .

Wie bschuldigde Assad en Kadafi van geweld tegen hun volk?

Allemaal nepnieuws en dan maar oproepen tot het zuiveren van de media.

Weet je dat de USA alleen al 1000miljard op de economische balans schrijft met alle oorlogsstokerij en dit zonder verkoop van alle oorlogstuig.

Dus de ellende komt enkel en alleen van de USA die op deze manier hun rijkeluizenleventje kunnen voortzetten op de kap van de wereld. Het westen met op kop England heulen mee met deze tendens vanwege hun koloniale hoogheidswaanzin

De gewone mens mag dan opdraaien voor de vluchtelingen en cultuurverschillen veroorzaakt door de verhuizingen van mensen die eindelijk eens in vrede willen leven en niet wakker moeten liggen van bommen,kogels en verkrachtingen.

De NGO en GO leven dan nog eens van de miserie geschapen door deze misstanden waar niets aan gedaan wordt.

Qvic op 16-02-2018 19:31

We kunnen hen ook actief helpen met Nederland naar de knoppen te helpen, als het toch kapot moet volgens hen. Als we dan met zijn alle gaan staken, ligt Nederland zo op zijn gat. Of ons massaal ziek melden geeft ook al het zelfde effect en hoe langer en met hoe meer we dat zouden gaan doen, hoe groter de impact zal worden. Doen we niets, dan wordt alles wat we lief hebben stukje bij beetje van ons afgenomen. Want zonder het volk kunnen zij niets, helemaal niets. Een aanrader is om een VPN router aan te schaffen om zo elke gluurder van jou internet activiteit buitenspel te zetten. Als wij dit massaal zouden doen, dan worden alle politici bloednerveus van, want dan verliezen zij hun grip op de bevolking. Dan heeft die sleepwet geen enkele impact meer op jou internet gedrag. Referenda's zijn een lachertje geworden, want bij een ongunstige uitslag houden zij in politiek Den Haag er toch geen rekening mee wat het volk stemt. Een duidelijke "NEE" wordt telkens omgebogen naar een "JA" soms met een andere omschrijvingen, maar wel met de zelfde inhoudt.

henk op 16-02-2018 19:32

Tom Hendrix op 16-02-2018 15:56

U bent een mooi mens op het forum, ik hoop daarbuiten ook. Leugenaars regeren inderdaad, samen werpen we licht op de duisternis. 

MP op 16-02-2018 20:32

Je kunt echt merken dat D666 in het kabinet zit. Allemaal topplannen waar de gewone man niks aan heeft. Weer een VVDer die weg is, hoe meer hoe beter. Rutte gaat deze regeerperiode niet uitlachen. Wie weet krijgt hij nog een boos volk over zich heen.

Hubo op 16-02-2018 21:53

Het is natuurlijk niet alleen hier in Nederland.Gisteren gooiden de engelsen weer wat olie op het vuur door te suggereren dat het Petya virus afkomstig is van de russische militaire veiligheidsdienst en bedoeld was om het internetverkeer in de Ukraïne te ontregelen.En vandaag heeft de commissie Mueller in de VS een arrestatiebevel uitgevaardigd voor dertien russen en russische instellingen die actief geprobeerd zouden hebben de verkiezingen te beïnvloeden.Dat is leuk voor de publiciteit,maar heeft verder natuurlijk volstrekt niets te betekenen.Het draagt alleen maar bij aan het verder cultiveren van een anti russisch sentiment.Het blijft natuurlijk wel spelen met vuur.Vooral omdat het westen echt heel expansionistisch gebieden heeft ingelijfd die deel uitmaakten van de russische invloedssfeer.Ukraïne met een georganiseerde putsch die inderdaad de vergelijking kan doorstaan met de 'inlijving' van Tsjecho Slowakije door Rusland kort na WO 2.En daar blijft het waarschijnlijk niet bij.De krachten die daarachter zitten azen nog altijd op de verdere ineenstorting van Rusland om zo de hoofdprijs binnen te halen en denken daarbij nu meer kans te maken dan Napoleon en Hitler,maar dat zou nog wel eens lelijk tegen kunnen vallen.

Cefas op 17-02-2018 00:05

Niet Rusland is het grote gevaar maar de EU en de NAVO zijn het grote gevaar voor Europa en zijn op ramkoers met de fictieve vijand, Rusland, waarom? Omdat de echte vijand niet Rusland is maar de Islam. Rusland behoort een bondgenoot te zijn tegen de oprukkende Islam.

bert op 17-02-2018 05:03

Met dit bericht ben ik het eens, dwz, Europa en haar leiders is er alles aan gelegen om bij haar bevolking de angst voor de Rus aan te wakkeren.

Zelf denk ik niet dat ze oorlog willen, tenminste niet direkt, en voor de doodeenvoudige reden dat de Europese defensie op zijn gat ligt. Een oorlog met Rusland verliezen we vrijwel meteen. 

Ik denk dat het eenvoudiger ligt: zolang de bevolking angst heeft voor de Rus, dan kunnen zij doorgaan met het verenigen van Europa en alle maatregelen versneld invoeren. Zonder deze angst zal de bevolking snel in protest komen, wellicht zullen meer landen uitstappen dan Engeland alleen..door de angst denkt de meerderheid dat het beter is dat Europa blijft bestaan en zullen zij schoorvoetend alle maatregelen accepteren. Ce'st ca..

Wat ik om mij heen merk is dat de ouderen inderdaad de overheden geloven en angstig zijn, de jongeren daarentegen geloven geen barst van al het anti-Rusland nieuws..

Tom Hendrix op 17-02-2018 07:38

@henk: 19.32. uur, op 16/2. Dank voor uw reactie, Henk. Tja, maar ik heb ook mijn fouten en tekortkomingen Henk.

Qromwel op 17-02-2018 12:38

Tycho op 16-02-2018 15:23:Het is ook ok te huilen.

Hubo op 16-02-2018 21:53: Natuurlijk zitten de Russen zo hier en daar te donderjagen. Doet "onze kant" net zo goed.

wardje op 17-02-2018 13:51

Wivdebat-live.  A.s. dinsdagavond 20 februari vanaf 20.00 uur is de tweede gespreksavond die Meer Democratie organiseert in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam) over de nieuwe Wet op de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten (Wiv).  Met als gasten:

 • Bart Nijman a.k.a. Van Rossem, adjunct-hoofdredacteur van GeenStijl.nl
 • Myrthe Hilkens, zelfstandig journalist/programmamaker
 • Teun Gautier, oprichter van onafhankelijk journalistenplatform De CoöperatieDit debat wordt live uitgezonden via    ----    https://www.youtube.com/channel/UCu_pJ6v_bKsxtVpy12RoTZQ/live
Tulipan op 17-02-2018 13:51

@ Klaas,

Er zijn krachten achter de schermen druk bezig !!!

https://www.pandaxpanda.com/distill/qanon-compendium-panda

https://qcodefag.github.io/

Qromwel op 17-02-2018 14:05

Zijls  bleek chantabel. Goed dat ie weg is.

Ken op 17-02-2018 14:16

@Cefas op 17-02-2018 00:05

Ik ben het volledig eens met je comment. Helaas zien de bende niksnutten in Brussel niet wat er aan het gebeuren is. Ik wil tot niets oproepen maar hoe kan dit nog gestopt worden?

DzVzTkM op 17-02-2018 14:45

een oud Russisch wijsheid luidt:

Gelukkig hebben wij de gaskraan nog

Johan op 17-02-2018 17:59

Aan de ambassade van de Russische Federatie

H.E. de heer Alexander Vasilievich SHULGIN

Andries Bickerweg 2

2517 JP ’S-Gravenhage

 

Betreft : excuses

 

Geachte ambassadeur,

 

Bij deze wil ik u mijn verontschuldigingen aanbieden voor het wangedrag en de leugens van onze Nederlandse regering. Ongetwijfeld hebt u vernomen hoe dat leugen, bedrog en zgn. nep- nieuws zich meester heeft gemaakt van hen die ons land regeren. Ik wil u laten weten dat ik mij als gewone Nederlander distantieer van

-       - de leugens van de minister van buitenlandse zaken

-       - de ongefundeerde opmerking van een partijleider die spreekt over ‘Russen die hun eigen fouten nooit rechtzetten’, maar die zelf wegkomt met het bedrog en zelfverrijking rondom een ontvangen penthouse.

-        -het blijven beschuldigen van Rusland rondom het MH17 drama in de Oekraïne. Alhoewel allang duidelijk is Oekraïne dit zeer waarschijnlijk zelf heeft veroorzaakt in de hoop dat Europa zich tegen Rusland zou keren, moeten wij nog steeds het nepnieuws geloven dat Oekraïne de dader van deze moordaanslag is.

-        -De NAVO in tegenstelling tot gemaakte afspraken met Rusland, steeds verder is opgerukt richting uw grenzen.

-        -Media die helaas allang hun neutraliteit zijn verloren en klakkeloos de propaganda van de Nederlandse overheid aannemen als waarheid.

-        -Het beeld dat Rusland een agressor is. Wij waarderen het geduld van uw regeringsleider Poetin dat hij ondanks alle leugens en bedrog en bedreiging, nog steeds in staat is zijn kalmte te bewaren.

-        -De boycot die uw land treft. Deze boycot is niet alleen onterecht,  maar treft onze eigen ondernemers vele malen meer dan uw land. Onze bijna blinde leidslieden zijn dus geen belangenbehartigers van de Nederlanders, maar streven hun eigen belangen na; zelfs als dat ten koste gaat van hun eigen bevolking.

 

 

Ik zie Rusland zeker niet als een ideaal land, maar het heeft in ieder geval een duidelijke leiding en een duidelijke leider. Een leider die opkomt voor zijn volk, geen vijanden zoekt en bij voorkeur in harmonie wil leven dat de westerse, Europese landen.

Vandaar mijn excuses. Ik bied die aan namens veel Nederlanders die Rusland zeker niet vijandig gezind zijn.

Met vriendelijke groet,

 

Johan van der Giessen


Beste Johan, prima brief en u heeft uw nek uitgestoken om een tegengeluid te geven.
U moet idd wel even die verspreking rechtzetten (Rusland ipv Oekraïne de dader) Mvg. Mod.

klaas op 17-02-2018 18:28

@ tulipan, dat er illuminati-krachten achten zit is wel duidelijk. Ik zou die illuminati nog nader expliciet kunnen specificeren. 

Maar dat doe ik niet omdat wij niet in een vrij land wonen. Big Brother is watching you.  Wij mogen niets zeggen wat de status quo kan verstoren/veranderen. Vrijheid van meningsuiting in Nederland bestaat niet. Nederland is net Madurodam. Van ver lijkt het wat tot je er dicht bij bent. Dan is alles anders.

Tulipan op 17-02-2018 19:50

@ Klaas,

Het hele QAnon fenomeen praat met geen woord over Illuminati¡ti, dit om conspiracy theoriën te voorkomen.

Wat het doel is ( voor zover ik in het fenomeen ben gedoken ) om hints te geven over de processen en corruptie die

achter de chermen plaatsvinden. Door cryptische posts van Q zoeken de Anons zelf de antwoorden. Dit om het

grote publiek voorzichtig in te lichten over de gigantische omvang van corruptie. Als dit rauw aan het grote publiek wordt

voorgeschoteld zou dat chaos en vele doden tot gevolg hebben.

Lees de posts en de anonimos antwoorden en links en je zult zien dat het veel groter en dieper gaat dan je

kunt geloven. Maar duidelijk is dat er veel op de achtergrond aan de gang is.

Q zegt steeds " future proofs past " Maw tips van Q worden later bevestigd in de MSM.

http://qanonposts.com/

En klik dan op de blauwe nummers om de antwoorden die gevonden zijn te lezen.

Aansluitend op jouw laatste zin:  Daarom woon ik al 20 jaar niet meer in Nederland. Van een afstand wordt het nog veel duidelijker

Klaas op 17-02-2018 21:08

@ tulipan, kan je niet geheel volgen in wat je schrijft.

De feiten/ontwikkelingen in Nederland spreken voor zich. 

Cale op 17-02-2018 21:11

West Europese landen krijgen al decennia lang goedkoop Russisch gas aangeleverd zonder dat dit ooit door Rusland als een (militair) strategisch schaakstuk is gebruikt. Vandaar dat Duitsland de tweede pijplijn uit Rusland, Nordstream2, wil doorzetten. Want west Europese landen zijn voor 25-40% (dus geheel) afhankelijk van (goedkoop) Russisch gas. Het is dus duidelijk dat veel west Europese politici Rusland veroordelen tegen beter weten in. Putin heeft idd gezegd dat het beter was geweest indien de Sovjet Unie niet was uiteen gevallen. Gelijk heeft hij. Maar nooit heeft hij gezegd dit 'Groot Rusland' terug te willen veroveren. Dat is wat Halbe Zijlstra ons probeerde wijs te maken. Waarom doen die politici dit? Omdat ze op de een of andere manier door Washington gekocht zijn? Want Washington heeft 'vijanden' nodig om het militaire aparaat als business draaiende te houden en groter te maken. Volg de geldstromen en ik vermoed dat we onze ogen niet zullen geloven. Ook in Nederland.

Tycho op 17-02-2018 22:43

DzVzTkM,  Het zal mij allemaal aan mijn derrieêre oxideren. Vriezen we dood dan vriezen we dood. Jantje Brinker Trekt over honderd jaar toch zij vinger uit de dijk en die Mohammedanen  kunnen dan staande drinken.  

Tycho op 17-02-2018 22:54

Johan van der Giessen, Zet mijn naam er ook maar bij. Goede brief overigens. Ik denk dat heel veel Nederlanders ook graag hun handtekeng willen zetten. Namens mijn hond (Samojeed) een poot en een kwispel van de witte pluim.  

Een ander geluid op 17-02-2018 22:55

@ Johan op 17-02-2018 17:59

Uw opmerking betreffende het MH-17 drama roepen bij mij toch wat vragen op;

Waarom konden de NL onderzoekers en bergers niet via het Russische Rostov aan de Don naar de crash-site. Dat ligt veel handiger en dan hadden ze niet steeds dat gechicaneer gehad om de frontlinie tussen de seperatisten en Oekraïne te passeren ? De zeer goede en warme contacten van Rusland met de seperatisten hadden dat zeker mogelijk gemaakt !

NL bood gelijk haar hulp aan na de ramp met de Russische onderzeeër Koersk en het waren Nederlanders die het schip geborgen hebben. 

Had u in uw brief gelijk even kunnen vragen, waarom de Russen hun hulp en invloed niet aanboden............ ?

Waarom moest het een paar jaar duren voordat de Russen hun radarbeelden konden verstrekken ? 

Waarom blokkeert Rusland een VN MH-17 Tribunaal met een veto ? Rusland was het enige land dat tegenstemde...... Zelfs grote vriend China stemde niet tegen. Dat veto zal toch niet bedoeld zijn om Oekraïne c.q. Oekraiense daders te plezieren...........

Overigens maakt u een opmerkelijke Freudiaanse verspreking met uw citaat;

"moeten wij nog steeds het nepnieuws geloven dat Oekraïne de dader van deze moordaanslag is".

Een ander geluid,

Er zijn genoeg tegenargumenten voor uw betoog, maar alvast een hele belangrijke: pal na de MH-17 crash

'wisten' de Westerse media en politici al te melden dat het een Russische raket moest zijn
geweest, al dan niet afgevuurd door pro-Russische separatisten, of door Russische soldaten.
 
En dan verwachten we dat de Russen alle medewerking geven aan een onderzoek, waar de
uitkomst Bij voorbaat al was vastgesteld, voordat er überhaupt enig onderzoek was gedaan,
en de laatste stukjes MH-17 b.w.v.s. de grond nog niet bereikt hadden?
 
Meer dan terecht dus dat Rusland dat tribunaal met een veto trof. Ze zouden wel gek zijn
om verder mee te werken naar hun eigen 'schuldig' verklaring, hoe schandalig bevooroordeeld
die ook tot stand is gekomen.
 
Waarom zou Rusland radarbeelden moeten aanleveren van het luchtruim van een ander land? Hebben die zelf geen radar dan?
Jawel, maar... die stond 'stomtoevallig' uit tijdens het moment van de crash! Hoe waarschijnlijk is dat, boven oorlogsgebied?
Exact op het 'moment supreme'? 'Sorry, we pleegden nèt onderhoud. Helaas, wij hebben geen beelden. Vraag maar aan de Russen...'
En die kulverklaring van de Oekraïners wordt gewoon voor zoete koek aangenomen?
Dachten ze soms dat de Russen alleen al hierdoor geen nattigheid zouden voelen? Mod.
Een ander geluid op 18-02-2018 09:01

Cale op 17-02-2018 21:11

U zegt:

West Europese landen krijgen al decennia lang goedkoop Russisch gas aangeleverd zonder dat dit ooit door Rusland als een (militair) strategisch schaakstuk is gebruikt.

Mijn reactie:

"Goedkoop" suggereert een prijsvoordeel. Dat is er niet. Het Russische gas wordt gewoon tegen de prijzen op de wereldmarkt geleverd. Niet dat ik daar een probleem mee heb, maar laten we aub niet doen alsof dat gas tegen een vriendenprijs geleverd wordt. 

Overigens kon je er een aantal jaren geleden de klok op gelijk zetten, dat Rusland de Oekraïne iedere winter beschuldigde van betalingsachterstanden, waarop de gaskraan dicht ging en de hele Balkan tot aan Griekenland toe weken in de kou zaten. Aangezien het vrij gemakkelijk is aan te tonen of betalingen wel of niet zijn overgemaakt, zijn er ook andere manieren om een vermeende betalingsachterstand op te lossen. Dat riekt weldegelijk naar een strategisch schaakstuk.........

Qromwel op 18-02-2018 10:02

Een ander geluid op 17-02-2018 22:55: Één theorie: De hittezoekende grond-lucht raket is afgevuurd door de separatisten. Warom? Omdat er een of meer Oekraïnse gevechtsvliegtuig(en) in de lucht waren. Door hun snelheid en wendbaarheid kunnen deze zich aan het achtervolgende projectiel onttrekken. Vervolgens zoekt de raket de dichtstbij zijnde hittebron. Gelukkig is men elders zo verstandig geweest een langzamer en minder wendbaar burgerluchtvaart toestel over het gebied, waarvan men wist dat daar oorlog woedde, uit winstbejag te laten vliegen....................

Nieuw Begin op 18-02-2018 10:32

Rutte verdedigt VVD-ers ( deze compilatie bij Jinek is voldoende bewijs hoe de politieke verhoudingen en geloofwaardigheid liggen. U ziet langskomen: Frans Weekers, Mark Verheijen, Ivo Opstelten, Fred Teeven, Ard van der Steur, Henry Keizer & Halbe Zijlstra.)

 

https://www.geenstijl.nl/5140795/bassiehof-doei-halbe-zijlstra/

Gaat u in Maart eindelijk eens stemmen op de meest ongeloofwaardige partij van Nederland, Rutte's troetelkindje, de VVD?

Ha ha ha......welkom Geert/Thierry of SGP en hervorm ons doodziek land en draai alle wetgeving van DDR66 terug :)

Fijne week!

Nieuw Begin op 18-02-2018 10:37

18 wetenschappers over de argumenten van de Regering het referendum:

https://www.geenstijl.nl/5140789/achttien-wetenschappers-in-nrc-alle-argumenten-tegen-referendum-over-referendum-zijn-bullshit/

wanneer hou je eens op Pechtold? Ons mooie land te vernietigen met je achterlijke standpunten die haaks staan op de wensen van de overgrote meerderheid van het denkende deel der natie? Ik bid  dat D66 wordt weggevaagd de komende verkiezingen en dat boegbeelden zullen vallen.

Albatros op 18-02-2018 14:14

Qvic op 16-02-2018 19:31

Nu maar hopen dat er veel zijn uw comment lezen, de VPN router gaat hier ook geïnstalleerd worden! Het probleem is, dat er veel mensen zijn die absoluut niet weten hoe zij dit moeten doen.

Qromwel op 18-02-2018 17:32

Een ander geluid op 17-02-2018 22:55: Nooit dankbaarheid van andere landen verwachten. Het enige dat ze moeten doen is promt rekeningen betalen. En anders...........

Michaël ;-{> op 18-02-2018 18:27

@ Nieuw Begin op 18-02-2018 10:32 - Correctie: Halbe Zijlstra

Qromwel op 18-02-2018 22:19

Nieuw Begin op 18-02-2018 10:32: Ik denk dat Rutte vertrouwt op het gedogen door de SGP. "Het land moet geregeerd worden"

Een ander geluid op 18-02-2018 22:56

Geachte moderator,

Mij lijkt dat de betrokken landen vrij snel wisten, wat er was gebeurd. Militaire en civiele luchtverkeersleiding ziet precies wat er in hun luchtruim gebeurd en geheime diensten kunnen de zaak binnen een paar uur precies reconstrueren. Die uitkomst heeft niets met vooringenomenheid te maken. Echter, weten en juridisch steekhoudende bewijzen zijn 2 verschillende zaken.

Een zwak punt in uw betoog vind ik, dat Rusland weinig tot niets ondernomen heeft om een constructieve bijdrage te leveren aan de waarheidsvinding. Men had daarvoor de middelen en de invloed, maar men koos ervoor om als een verongelijkt kind alle medewerking te weigeren.

Persoonlijk denk ik, dat de waarheid alle partijen slecht uitkomt. Oekraïne heeft boter op het hoofd, omdat ze hun luchtruim niet gesloten hadden voor de burgerluchtvaart. Daarnaast verdenk ik de Oekraïners ervan, dat zij de civiele luchtvaart hebben misbruikt als "menselijk schild" voor hun gevechtstoestelllen. Met andere woorden, dat de Oekraïnse straaljagers de MH-17 als dekking gebruikt hebben met het idee dat ze dan niet beschoten zouden worden omdat de kans te groot was dat dan het burgertoestel getroffen zou worden. Een dramatische inschattingsfout, zoals we nu allemaal weten. Dat is m.i. de reden dat er officieel geen Oekraïnse radarbeelden zijn. Verder wijst alle Russische tegenwerking er voor mij op, dat het weldegelijk hun soldaten waren die de Buk afgeschoten hebben.

Als dat niet het geval was geweest, dan zou heer Poetin de internationale gemeenschap alle bewijzen op een zilveren presenteerblad hebben aangeboden. Rusland heeft een van de beste geheime diensten ter wereld. Misschien wel DE beste. Als Oekraïne echt de schuldige was, dan zou de slimme vos die heer Poetin is, dit geval tot de laatste druppel uitgemolken hebben om de "fascisten" in Kiev voor de hele wereld te schande te zetten. Daarmee had hij Kiev vernietigend kunnen verslaan. Oekraïne zou de internationale paria zijn geworden. De EU had onder druk van de publieke opinie officieel de handen van dat land af moeten trekken. Gevolgen: géén EU verdrag, géén EU-steun en géén EU-geld. Kortom een breuk tussen Oekraïne en Brussel.

Denkt u werkelijk, dat heer Poetin dit buitenkansje had laten lopen.................... ?

Ware reden voor al het politieke theater is, dat zowel Rusland als Oekraïne schuldig zijn. De een heeft geschoten en de ander heeft de burgerluchtvaart als menselijk schild gebruikt. Geen van beide kan het bewijs leveren zonder zichzelf ook als medeschuldige te veroordelen ! Zowel Rusland als de Oekraïne vinden die prijs te hoog. 

Het westen en ook onze regering weten dit, maar vinden de geopolitiek belangrijker dan de waarheid. Wat mij betreft mogen Rutte en consorten snel hetzelfde lot treffen als dat van Halbe !

Een ander geluid op 18-02-2018 23:02

Qromwel op 18-02-2018 10:02

Onder verwijzing naar mijn reactie op de moderator; zo te zien hebben we hetzelfde idee over het MH-17 drama. 

Een ander geluid op 18-02-2018 23:11

Qromwel op 18-02-2018 17:32

Met u eens. Dankbaarheid heeft een beperkte houdbaarheidsdatum, niet alleen in de politiek.

Jammer, dat er in Den Haag alleen maar slapjanussen zitten. Bij een telefoontje uit het Elysee over Mali zou ik het nog eens over de Rainbow-warrior en Srebrenica gehad hebben alvorens Nee te zeggen. Reactie bij de volgende Russische onderzeeër, die zelf de weg omhoog niet meer vind, is eveneens voorspelbaar. 

Peter op 19-02-2018 04:21

Je kan 10 of 20 keer naar het filmpje kijken van Zijlstra ,hij heeft dit echt bewust gedaan en uit zijn hoofd geleerd , over ophitsen gesproken ,Goebels zou trots op hem zijn geweest.

Nice to have, hoe verzint hij het ,en Rutte rechtvaardigd zoiets .

Qromwel op 19-02-2018 15:14

Een ander geluid op 18-02-2018 23:02: Inderdad. Er zijn nog meer theoriën mogelijk, maar de "onze" komt mij het meest plausibel voor. En Putin (voor mij een a-moreel persoon) verkneukelt zich.

Sharkey op 25-02-2018 14:25

Steeds meer mensen zien in hoe de media nepnieuws verspreid. Onderstaande link geeft wat duidelijkheid.

https://www.bd.nl/brabant/spasiba-brabander-hugo-jansen-steunt-poetin-met-grote-borden-langs-de-snelweg~a1ff44b3/

wardje op 03-03-2018 17:26

@Sharkey op 25-02-2018 14:25 De titel van uw link doet niet vermoeden wat voor een interessant interview  eronder schuilgaat met deze 'dossiervretende' bio-boer . Hij komt goed beslagen ten ijs en lijkt alles wat hij zegt ruim te kunnen staven. Om in kort bestek iemand erg kritisch te maken tegenover de MSM.   ----   
Zoals trouwens ook met volgende video, in 6 minuten 6 leugens onder het mom waarvan oorlogen zijn begonnen:  https://www.kla.tv/index.php?a=showtodaybroadcast&blockid=9499&id=12032&autoplay=true     Er bestaat van klaagmuur-tv ook een nederlandstalige versie.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl