Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wetenschappers ontwikkelen intelligente robot kopieën van overleden mensen

Volgende stap?: Mensen krijgen harde schijf met kopie van hun bewustzijn en geheugen in hun hoofd, waarna deze na overlijden in ander lichaam wordt geplaatst
 

Afbeelding: (2). 

Zweedse wetenschappers zijn een project gestart waarmee wordt geprobeerd om kunstmatig intelligente robots –ook wel androïden genoemd- te ontwikkelen die exact op overleden mensen lijken. Mocht dit project succesvol zijn, dan lijkt de logische volgende stap het implanteren van mensen met een verwisselbare ‘harde schijf’ waarop je complete bewustzijn en geheugen wordt opgeslagen, zoals in de nieuwe Netflix cyberpunk serie ‘Altered Carbon’. Op deze wijze zouden mensen eeuwig kunnen leven, aldus het concept, dat er duidelijk niet vanuit gaat dat mensen (ook) een onzichtbare ‘geest’ of ‘ziel’ hebben, die niet kan worden gekopieerd.

 


De wetenschappers gaan onderzoeken hoe er digitale kopieën kunnen worden gemaakt van mensen die reeds overleden zijn. De Zweedse uitvaartonderneming Phoenix zoekt daarom naar vrijwilligers die toestemming willen geven voor het maken van exacte robot kopieën van hun overleden geliefden. De AI (Artificial Intelligence – Kunstmatige Intelligentie) technologie zou ook de stem van een overleden persoon zo nauwkeurig mogelijk moeten gaan nabootsen, en gelijk in staat moeten zijn om eenvoudige vragen te beantwoorden.

Tot nu toe hebben mensen enkel foto’s en filmpjes om de herinneringen aan overleden geliefden levend te houden. Met een kunstmatig intelligente robot zouden ze virtueel weer met hen kunnen praten, en mooie herinneringen uit het verleden kunnen ophalen en herbeleven.

Altered Carbon: ‘Eeuwig’ leven door harde schijf in je nek

In de nieuwe, indrukwekkend uitziende (en peperdure) Netflix sf-cyberpunk serie ‘Altered Carbon’ hebben de meeste mensen een harde schijf in hun nek, die na overlijden door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, misdaad of ouderdom in een ander lichaam kan worden geplaatst, waardoor de overleden persoon gewoon weer verder kan leven, in theorie zelfs eeuwig. In de serie hebben alleen de rijken de beschikking over klonen-dus exacte kopieën- van zichzelf. Anderen komen na hun dood in een ander, veel ouder of juist jonger lichaam terecht, dat ook nog eens van het andere geslacht kan zijn.

Interessant is dat er in de serie ook ‘neo-katholieken’ zijn die vasthouden aan het ‘oude geloof’ dat mensen een eeuwige ziel (of geest) hebben, en dat het laten plaatsen van zo’n harde schijf een mens voor eeuwig verdoemt. Ook een verzetsgroep strijdt er tegen, maar niet om religieuze redenen. De leden van deze groep constateren dat mensen die op deze wijze ‘eeuwig’ leven steeds minder menselijk worden, omdat ze almaar extremere –gruwelijke- vormen van vermaak opzoeken om hun leven enige ‘zin’ te geven, wat ten koste gaat van andere mensen.

Christenen en andere gelovigen in een ‘eeuwige ziel’ zouden in de toekomst wetenschappers de vraag kunnen stellen hoe mensen er absoluut zeker van kunnen zijn dat het daadwerkelijk hun ‘eigen ik’ is die in een ander lichaam verder leeft, en niet enkel een kopie. In dat geval lijkt en handelt deze robot-kopie weliswaar exact hetzelfde, maar ben ‘jij’ als persoon en onafhankelijk bewustzijn wel degelijk dood en verdwenen.

AI’s ‘existentiële bedreiging’ voor mensheid?

Wereldberoemde wetenschappers en techneuten zoals Stephen Hawking en Elon ‘Tesla’ Musk hebben al vaak gewaarschuwd voor de gevaren van het ontwikkelen van AI technologie. Hoewel AI’s in theorie grote menselijke vraagstukken zoals energie, armoede en ziekten zouden kunnen oplossen, zouden ze ook een groot gevaar voor de mensheid kunnen vormen, zo betoogde Hawking op een conferentie in Lissabon. (1)

Musk, niet bepaald een pessimist, noemde AI’s zelfs ‘de grootste existentiële bedreiging’ voor de mensheid, omdat het risico in zijn ogen heel groot is dat AI’s op zeker moment mensen als overbodig of als een bedreiging voor zichzelf gaan zien, en zouden kunnen besluiten dat wij moeten worden uitgeroeid (‘Terminator’ filmserie) of ons te dwingen als levende ‘batterijen’ te functioneren, terwijl ons brein in een virtual reality omgeving wordt gehouden (‘The Matrix’ filmserie).

 

Xander

(1) Infowars
(2) Afbeelding: Michael Coghlan, Flickr (CC BY-SA 2.0).

 

Mededeling: 

Lees update: - Donordiscussie: 'Ziekenhuizen VS transplanteren organen van levende donors'  UPDATE 25-2-2018

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Michaël ;-{> op 23-02-2018 14:37

Warom zouden 'we' dat willen? Zo'n kunstmatige kopie. Er is niets mooiers dan het orgineel. Het lijkt mij wel duidelijk uit welk 'brein' dat idee ontsproten is.

willy op 23-02-2018 15:10

De technologische wereld komt eraan, en het zal heel onze samenleving drastisch veranderen.De robots van de toekomst zullen zo menselijk worden, dat ze misschien in de plaats van de mens beslissingen gaan nemen, ook de kwantumcomputer komt eraan, deze zal er voor zorgen dat de huidige computers retro zullen zijn . De transhumanist zal proberen de dood te overwinnen en we weten uit de Apocalypsis het laatste bijbelboek dat hij daarin bijna gaat lukken maar toch weer niet! En inderdaad zoals dit goed artikel laat doorschemeren, zijn de technocratische wereld zeker een gevaar voor de wereld en mensheid er komt misschien iets op ons af waarbij men de controle kan verliezen en dat zelfs de techneut geen oplossingen meer weet ! Shalom

Tom Hendrix op 23-02-2018 16:18

@willy: 15.10. uur. Sluit me geheel aan bij uw reactie.

Cefas op 23-02-2018 16:24

De na-aper van God is bezig de ultieme schepping van God, de mens, die naar Zijn beeld geschapen is, na te bootsen. Dat wordt een demonisch gedrocht. Ben benieuwd tot hoever God dit laat komen voordat Hij met Zijn gerechtvaardige oordelen komt.

Albatros op 23-02-2018 16:28

Wat een walgelijke ontwikkeling. Duidelijk is wel, dat er geen rekening meer met een ziel wordt gehouden en hiermee tevens wordt aangegeven met geen God meer rekening te houden. Erger nog, om boven Hem te staan. Vreselijk.

Hubo op 23-02-2018 17:41

Ik geloof niet dat het geheugen iets is,dat je zomaar kunt downloaden.Geheugen ligt ook niet vast.We denken onds vaak dingen te herinneren,die helemaal niet zo zijn.Of we zien dingen later in een ander perspectief.Nog afgezien van bespiegelingen over lichaam en ziel.Ik geloof niet zo in dit soort dingen.Misschien een soort electronische agenten dat bekeuringen uit kan schrijven of dom kanonnenvoer dat door een regen van kogels ingezet kan worden,maar mensen en levende wezens zijn toch wat gecompliceerder dan we ooit kunnen maken,verwacht ik.Wat niet helemaal uit te sluiten is,dat is dat machines in staat zullen zijn te leren en zich zelf te reproduceren en de mensen zo zullen overleven.

svirmus op 23-02-2018 17:49

Alles gaat altijd terug naar de eerste leugen: "je zult niet sterven!". Nou, echt wel!De ziel oftewel de persoonlijkheid met alle herinneringen, persoonlijkheids- en persoonlijke kenmerken is niet opgeslagen in de hersenen van de mens maar in de grote kosmische computer. Of, zo u wil, in de herinnering van God de Almachtige.De hersenen functioneren als een enorm werkgeheugen (van een computer) en hebben voornamelijk tot taak om processen die bij het lichaam horen zolang dat 'aanstaat' mbt. het functioneren, immuunsysteem, regeneratie etc.etc. aan te sturen. Dat kunnen ze misschien kopieëren, maar dan doet men niet meer dan nieuwe demonen creëeren, ziel-loze wezens die geen empathie hebben, geen levenskracht van de schepper hebben gekregen bij de conceptie en derhalve op energie van andere zullen moeten leven. Het kan niet anders dan die wezens weerwolf-achtige eigenschappen moeten hebben om in leven te blijven. Net als demonen bloedoffers, oorlogen met veel doden en veel gedode dieren nodig hebben om in leven te blijven, zullen die wezens dat ook eisen.Als ze er in slagen om deze wezens te laten functioneren, dan staat ons nog wel wat te wachten.

Jan Jansen op 23-02-2018 17:56

Ook hier weer, de mens probeert op Gods stoel te gaan zitten, hoe vaak zien we dit al niet, clonen van diverse levende wezens, en wie weet is dit ook al met mensen gebeurt. Straks hebben we geen vrije wil meer, maar ik mag ook nu al zeggen dat dit nu van toepassing is, onze vrijheid wordt steeds meer beperkt, en dat is het doel waar men op uit is staat geschreven in de Bijbel, gij zult niet kunnen kopen en verkopen, maar als gij het beest aanbidt zult gij dit wel kunnen, maar dan zult gij niet Gods koningkrijk erven. Zal het beest dan een Robot kunnen zijn? Ook hier maar weer we leven in een vreemde tijd (eindtijd)

Ramshoorn op 23-02-2018 18:00

Wetenschappers ontwikkelen intelligente robot kopieën van overleden mensen?

Stop de wereld, ik wil er af zullen veel mensen nu gaan denken.

 

Beste Xander, ik werd getriggerd door onderstaande alinea in het boeiende artikel dat u schreef:

 

“Tot nu toe hebben mensen enkel foto’s en filmpjes om de herinneringen aan overleden geliefden levend te houden. Met een kunstmatig intelligente robot zouden ze virtueel weer met hen kunnen praten, en mooie herinneringen uit het verleden kunnen ophalen en herbeleven.”

 

Mensen die denken dat de Bijbel maar een sprookjesboek is worden nu wel krachtig terug gefloten. Hoezo? De Bijbel is en blijft uiterst actueel.

 

In Openbaring 13:11- lees ik over een Beeld met een mensenstem dat gaat spreken...

 

11En ik zag een ander beest opkomen uit de aarde en het had twee horens als die van het Lam, en het sprak als de draak. 12En het oefent al de macht van het eerste beest voor diens ogen uit. En het bewerkt, dat de aarde en zij, die daarop wonen, het eerste beest zullen aanbidden, welks dodelijke wond genezen was. 

 

13En het doet grote tekenen, zodat het zelfs vuur uit de hemel doet nederdalen op de aarde ten aanschouwen van de mensen. 14En het verleidt hen, die op de aarde wonen, wegens de tekenen, die hem gegeven zijn te doen voor de ogen van het beest. 

 

En het zegt tot hen, die op de aarde wonen, dat zij een Beeld moeten maken voor het beest, dat de wond van het zwaard had en weer levend geworden is. 15En hem werd gegeven om aan het beeld van het beest een Geest te schenken, zodat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken dat allen, die het beeld van het beest niet aanbaden, gedood werden. 

 

16En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17[en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.18Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is 666.

 

Ik las jaren geleden al een boek van Werner Keller: De Bijbel heeft toch gelijk! Hij krijgt gelijk, blijkt wel!

 

Openbaring 13 wordt nu dus snel realiteit. Gelukkig komt na Openbaring 13 Openbaring 14. Spannend wordt het in ieder geval.

vlokje op 23-02-2018 18:18

Je zult zien, de "verkeerden" worden gekopieerd

rescue op 23-02-2018 18:34

@Ramshoorn Geheel met u eens. God wordt door niets verrast, en zal net als toen de gevallen engelen een hybride mensenras wisten te verwekken, Gen.6, Num.13:33, ook nu het moment bepalen waarop hij het mooi geweest vindt. Johannes profeteerde tweeduizend jaar geleden al deze ontwikkeling waaraan je kunt zien dat de bijbel Gods Woord is en de Waarheid en dat alles wat Hij aankondigt zeker gaat gebeuren. Maranatha.      Dat het voor gelovigen nog een moeilijke tijd gaat worden om de tijdgeest te weerstaan is ook een gegeven.

Ike op 23-02-2018 18:44

Alles van iedereen word al geregistreerd en opgeslagen in zijn of haar Big Data. Men heeft het hier er alleen maar over dat het op een aparte harde schijf gezet word en dat daar een lichaam aangekoppeld word. De Big Data zal ongetwijfeld worden gefilterd door AI (Kunstmatige Intelligente programmacode) die zal bepalen wat in de drones mag blijven bestaan en wat niet. Het is niet veel anders dan wat Dr. Mengele en anderen deden bij de concentratiekampen. Jij links-, jij rechtsaf.....

Dit komt uit de hoek van de inlichtingendiensten (Intelligence Services, IS) De Westerse IS bouwen voort op hun voorbeelden de CIA, NSA, Home Services welke een voortzetting zijn van de OSS van de gebroeders Dulles welke samenwerkten met Prescot Bush (Voorvader van de Bush clan) welke weer samenwerkten met de nazi's in Duitsland en de grote banken en multinationals en de elites in alle landen die vol zaten met mensen die de Duitse nazi's steunden.

Na de Amerikaanse burgeroorlog werd de slavernij afgeschaft en lieten vele plantagehouders de slaven die nooit voor zichzelf hadden gezorgd aan hun lot over.

Bij de eerste Wereldoorlog lieten veel landen hun lijfeigenen (Schotten bijvoorbeeld, maar ook Russen en lager personeel in Brittainië) aan hun lot over door de verdere industralisering en at men de paarden op doordat er veel minder nodig waren.

Bij de 2e Wereldoorlog werden miljoenen ondergeschikten en arbeiders vermoord doordat men banger was voor groeiend communisme en meer zeggenschap van de arbeiders. Ook daar weer waren ze kanonnenvoer als ze niet vermoord waren in concentratiekampen.

Er zijn na de 2e Wereldoorlog al weer vele genocides geweest om olie en gas en goud.

De vraag is wat wij zullen doen bij een volgende slachting en wat we kunnen doen als de bindende referenda om zeep zijn geholpen.

We zijn bij de verdere industralisatie en automatiserimng nu zover dat het gross van de bevolking vervangen kan worden door een drone of robot en een oorlog gevoerd kan worden door een paar man die lgeers van robotten en drones op elkaar kunnen afsturen en het werk kunnen laten doen door eenzelfde soort robots die ook elkaar kunnen onderhouden en programmeren. De fotos is misleidend, want waar sommige mensen misschien nog denken aan sex robots, zijn de meerderheid van de robots geslachtsloos en emotieloos en behoren zij productiever te zijn door mensen. Daarom zullen zij ook geen borsten hebben, tenzij mensenbabies borstvoeding moeten geven.

En kopie van alle gedachten van mensen is daarom ook niet nodig en wenselijk. Voor de produktie en het moorden aan het front in een leger willen we niet dat robots emoties hebben.

Ik ben het met Elon Musk eens dat Kunsrtmatige Intelligentie een bedreiging is voor de mensheid, maar wij wereken er al dagelijks mee. Het is nl. de bais van alle zoekroutines van de zoekmachines en Bedrijfsmatige Intelligentie die toegepast word in het bedrijfsleven.

In een vergelijk met de besteseller 1984 van George Prwell is dit 1984 in het kwadraat.

We moeten dit stoppen. Het is het ultiime fascisme voor een beperkte groep die er van zal proffiteren.

Tom Hendrix op 23-02-2018 18:51

@Ramshoorn: 18.00. uur. U heeft volkomen gelijk. Het is een satanisch doel wat men voor ogen heeft. Maranatha, Here Jezus.

Henk op 23-02-2018 18:59

Half mens, half robot... net genoeg mens om de demonen iets te geven om aan vast te houden. Je eigen ziel gevangen te houden in het rijk van Lucifer.

Het leven op Aarde is kort. Zo houd Lucifer je nog langer op aarde. Nog meer tijd om je van de bron te doen  vervreemden. 

Meer mensen zouden het pad van Jezus moeten volgen maar mensen volgen liever zijn verrader. 

JP op 23-02-2018 19:48

@Albatros op 23-02-2018 16:28

Ach, er lopen toch al heel wat zielloze (gewetenloze) mensen als een robot op de Wereld rond. Alhoewel aan enkelen van hen misschien nog wat te redden is.

KG op 23-02-2018 19:58

Beeld van het beest (kaisar theos = 616?) is waarschijnlijk een met behulp van buiten-dimensionele techniek (via CERN?) gemaakte kwantumcomputer. Aanbidding van dit beeld is een voorwaarde om een merk te krijgen dat bestaat uit een geimplanteerde kwantumcompressor die de functies van de menselijke geest beinvloed als de onheilige geest. Technisch gesproken is men dan geen mens meer omdat de menselijke cellen dan vanuit satan's dimensie worden bestuurd. Men kan daardoor niet meer overlijden door ziekte of ouderdom, echter wel door (zelf) vernietiging zoals de rampen van God. Probleem voor de gemodifiseerde mens is dat ze nog wel een (door Satan gekochte) ziel hebben die vermoeid en oud zal worden. Wanneer Apollo de kwellingen van de onderwereld op de gemodicficeerden loslaat zal hun ziel verlangen naar de dood maar het niet vinden, Ze zijn bezit van Satan en  staat daarom niet toe dat zij zelf beschikken over hun leven door zelfvernietiging omdat hij zijn knechten nog nodig heeft ten dienste van de antichrist en de valse profeet. Net als de mens kan Satan niet scheppen maar wel bouwen en besef daarbij dat Satan en zijn engelen een bovennatuurlijk intelligentie  en kennis hebben. Tenminste.  zo denk ik dat het er in de nabije toekomst uit gaat zien voor de ongelovige mens op basis van wat ik denk te weten uit de Bijbel

Bert op 23-02-2018 20:23

Niet mogeljk. De hersenen zijn slechts de interface tussen het bewustzijn en stoffelijk lichaam. Het bewustzjn bevindt zich buiten het lichaam en is al onsterfelijk. Je kunt wel mensen klonen maar dan kloon je het stoffelijke DNA. Een kloon zal -als het origineel nog leeft- altijd een ander bewustzijn hebben. Er zijn twee manieren waarbij het onsterfelijke bewustzijn, wat de facto energie is en nooit verloren kan gaan- in het stoffelijke lichaam kan treden. 1. bij de geboorte, 2. d.m.v. Een geforceerde spiritistische sceance, wat beslist moet worden afgeraden. Het opslaan van hersenactiviteit in een computer is onzin omdat nogmaals niet de hersenen maar het bewustzijn, de geest, bepaald wie iemand is. Bijna infantiel hoe mensen die zich wetenschapper noemen hierover denken.

kim op 23-02-2018 21:10

Het zijn wéér die Zweden, achteraf denk ik dat ze zelf al door een harde schijf gechipt zijn. Hier in mijn omgeving 'lijken' de mensen ook al half/half, communiceren is er nauwelijks meer bij. 

Janus op 23-02-2018 21:12

Het zal zijn zoals in de dagen van Noach. Wat was er kenmerkend aan die dagen? Dat er Nephilims waren. Een kruising van mens en ...... dit is precies hetzelfde. De zondvloed was YHWH's reactie daarop. Dus bepaalde wetenschappers tarten YHWH opnieuw. Als dat maar goed komt......dus niet!

wardje op 23-02-2018 22:15

Hersenen en geslachtsorganen mogen niet worden geïmplanteerd; ze zjin te nauw verweven met iemands identiteit en persoonlijkheid. Aldus ...  Wie, site met link a.u.b. Mod.

D. G, Neree op 23-02-2018 22:33

Tja, als je geheugen en bewustzijn wilt opslaan op een ander medium dan moet je wel eerst minstens 2 dingen weten: 1: waar is het geheugen opgeslagen en 1b: wat is dat dan - geheugen? en 2: Wat is dat, bewustzijn?

Aangezien men de antwoorden hierop niet heeft, kunnen geen van beide "opgeslagen" worden op wat dan ook.

Dick op 23-02-2018 22:38

Meestal vind ik uw verslagen wel hout snijden, maar nu lijkt het mij niets dan kolderieke onrust.

Gelieve uw mening te onderbouwen, als u deel wit nemen aan dit discussie forum. Mod.

visje op 23-02-2018 23:08

ik zag hier gisteren avond wat over op tv, wie weet wat de menselijke geest/intelegenti kan bedenken, ik verwonderen er me niet over.

Gelukkig heb ik het vertrouwen, dat God ten alle tijden het hart en dus de intentie van 'n mens, met of zonder zijn eigen lichaam kan zien.

Hij is straks de enige, Die betrouwbaar kan oordelen, en de mens die zich denkt te kunnen verschuilen of te verstoppen, in wat maar ook, Zal de ware God tegen komen, we zijn in principe allemaal geesten, in welk lichaam maar ook, en geen enkele geest onkomt aan het oordel van God, de enige Ware rechtelijke Geest.

Visje

wardje op 23-02-2018 23:18

Hersenen en geslachtsorganen mogen niet worden geïmplanteerd; ze zjin te nauw verweven met iemands identiteit en persoonlijkheid. Aldus ...  "Wie, site met link a.u.b. Mod."    ----   Mod.,  U brengt me in verlegenheid.  Veronderstellende dat "Aldus de Kerk." misschien censuur zou opleveren, heb ik de laatste twee woorden weggelaten, maar dat is wat ik in gedachte voorbehield.    Ik meen dat ik dit heb gehoord op een lezing over medische ethiek.  Ik heb echter via steekwoorden in onderstaande trefwoordenlijst geen document gevonden waardoor dit wordt bevestigd.  Het boek "Medische ethiek" van Eijk, Raymakers e.a. heb ik niet ter beschikking, maarik vermoed dat het daarin wel is te vinden .     ----   https://www.rkdocumenten.nl/rkdocs/index.php?mi=685

 

Wardje, als u een statement maakt, zonder daar een concrete onderbouwing voor te hebben, anders dan dat u vermoedt dat het wel ergens zal staan, maakt dat uw post ongeloofwaardig. Aldus de kerk is ook geen onderbouwing. Mod.

mientjei op 24-02-2018 01:58

Ik denk dat het zweedse volk wel wat beters te doen heeft, bijv. Islam buiten de deur houden en geweld tegen gaan

edwin vissers op 24-02-2018 04:47

De godin Kali heeft een beeld in New York (Empire State Building), Volgens Z. Sitchin is Shiva als annunaki de leider Enlil, dan wel een kopie van Jahweh. Het standbeeld van Shiva dat voor het hoofdgebouw van CERN staat wijst op een sterrenpoort die men wil openen. Men wil de gevangen gevallen geesten die in dekubus-noordpool van Saturnus zitten bevrijden. Dan kunnen deze demonen naar de aarde terugkeren. Het is de bedoeling van CERN om zoveel mogelijk de leylijnen te activeren door middel van electra en bloedoffers. De bloedoffers verschaffen levenskracht-energie aan de leylijnen in en op de aarde. Kali is de vertegenwoordiger van Azazel/Lucifer die de tijd heeft geschapen. Niet de Scheppergod heeft de tijd geschapen, want bij Hem bestaat er geen tijd. Hij heeft geen begin of einde. Tijd is een illusie die door de demonen is geschapen in een 3D-wereld die alleen maar pijn, ziekte en dood brengt. CERN is dan ook de allergrootste demonische machine die op aarde gebouwd is, waarin men tracht de tijd en ruimte even te laten ophouden om via sterrenpoorten naar o.a. Saturnus te kunnen reizen. CERN kan nog veel meer dan dat. Men kan er van ijzer en lood goud maken, net als de oude Alchemisten dat probeerden. De laatste proeven die men nu gaat doen worden met lood gedaan. Ijxer heeft 26 protonen en goud 79. Om van ijzer goud te transmuteren is eneorm veel hitte nodig, veel meer dan de 5500 graden Celsius van de zon. Nostradamus heeft het tijdperk reeds voorzien wanneer men in Geneve van ijzer en lood goud zou gaan maken. Hij profeteerden dan ook het volgende: “Ga uit van Geneve”. In Geneve zijn de grootste organisaties ter wereld gehuisvest. De CIA heeft onder het meer van Geneve een Europees hoofdkantoor, via 6 ingangen en 6 uitgangen van CERN en bestat uit 6 grote bolle kamers (een octopus). CERN en HAARP gaan het de profeten en volgelingen van JHWH zeer moeilijk maken met hun technische instrumenten. Zij gaan het JHWH/Elia betaald zetten dat de profeet hun priesters heeft gedood. 

dolphin op 24-02-2018 05:01

wat een dwaasheid , alsof de geest en ziel van de mens een synoniem is voor het verstand en het geheugen , zoals mn moeder altijd zei : geen wijsheid , maar t is broodnodig.

Het vermeende intellect van de mens neemt meer en meer zwakzinnige vormen aan.

Het enige wat ze hier mee breiken is kunnen snuffelen in iemands geleefde leven , de vraag blijft ook altijd nog hoe betrouwbaar is het , want welke info mist zal je nooit weten , de schade van dat geexperimenteer zullen we altijd weer net zo op tijd weten als eva ooit.

Ramshoorn op 24-02-2018 08:43

@resque  en Tom Hendrix en anderen die ook bezorgt zijn om deze kwalijke ontwikkelingen in de wetenschap, bedankt voor uw bijdragen in deze discussie:

“Mensen krijgen harde schijf met kopie van hun bewustzijn en geheugen in hun hoofd, waarna deze na overlijden in ander lichaam wordt geplaatst.”

D66 [partij van vrije drugs, vrije seks, abortus, euthanasie, pil van Drion, burgers chippen] zal ook deze gruwelwetenschap wel toejuichen en bevorderen, of vergis ik me?

Goddank zijn we hier niet de enige die met afgrijzen reageren op AI’s ‘existentiële bedreiging’ voor mensheid. (Artificial Intelligence – Kunstmatige Intelligentie)

Doet me denken aan de medische proeven van Dokter Jozef Mengele in het kwadraat. (1911–1979) Mengele was een Duits erf biologisch onderzoeker, legerarts en nationaalsocialist. Gedurende de twee laatste jaren van de Tweede Wereldoorlog was hij werkzaam in het vernietigingskamp Auschwitz, waar hij Medische Experimenten uitvoerde, vaak met dodelijke afloop, en gevangenen selecteerde voor de gaskamers. Mengele kreeg niet zomaar de bijnaam "engel des doods".

Er zijn nog wakkere wereldberoemde wetenschappers en techneuten zoals Stephen Hawking en Elon ‘Tesla’ Musk, zij hebben al vaak gewaarschuwd voor de gevaren van het ontwikkelen van AI technologie."

Wie nog meer wil lezen over deze wegbereiders van de antichrist [Openbaring 13] die leze het boek van Robin de Ruiter: De 13 satanische bloedlijnen. Uitgebracht in 40 landen.

Het gruwelijke einde van Satan, de duivel en leugenaar van de beginne zoals Jeshua het serpent noemde wordt in detail beschreven in Openbaring 20:7

De satan veroordeeld:

7...En wanneer de duizend jaren voleindigd zijn, zal de satan uit zijn gevangenis worden losgelaten, en hij zal uitgaan om de volkeren aan de vier hoeken der aarde te verleiden, Gog en Magog, om hen tot de oorlog te verzamelen, en hun getal is als het zand der zee. En zij kwamen op over de breedte der aarde en omsingelden de legerplaats der heiligen en de geliefde stad; [Jeruzalem] en vuur daalde neder uit de hemel en verslond hen, en de duivel, die hen verleidde, werd geworpen in de poel van vuur en zwavel, waar ook het beest en de valse profeet zijn, en zij zullen dag en nacht gepijnigd worden in alle eeuwigheden.

White Lion op 24-02-2018 09:47

Zelfs een onnozele als ik kan bedenken dat dit niet kan. Allen al wanneer je probeert deze vraag te beantwoorden, weet je al dat zoiets niet mogelijk is. "Wanneer iemands gehele brein is gekopieerd en geimplementeerd in een robot, maar de persoon in kwestie is zelf ook nog in leven, waar is zijn bewustzijn dan? Is die in de robot? is die nog in de persoon zelf, of miszchiein in beide?"  Over een gespleten persoonlijkheid gesproken.......................

bozeoudeman op 24-02-2018 11:04

Die bstaat och al: George Soros.

Br@m op 24-02-2018 12:34

Ha ha, daar hoeven wij niet bang voor te zijn ! Dat krijgen alléén diegenen die VVD of D66 stemmen !

T.D. op 24-02-2018 12:50

Het geheugen op een harde schijf? Ik zie het niet gebeuren vooral wat de geest betreft. Deze is door God gegeven en persoonsgebonden en kan nooit worden  gekopieerd.

steady op 24-02-2018 12:55

Denken jullie echt dat de satan "de mens" uit handen zal geven

zoals god die geschapen heeft? Nee toch

Hij zal er alles aan doen om "de mens- het mens zijn" te vernietigen

en dan kan hij zeggen tegen de schepper " je mag hem hebben de mens

de kroon van de schepping"

Trek uw plan ermee met die gedrochten

Als de mens de kroon van de schepping was, dan waren de geestelijke schepselen

ondergeschikt aan de mens

De mens was volmaakt geschapen maar sterfelijk

De geestelijke wezens waren onsterfelijk geschapen (bekleed met onsterfemlijkheid)

maar onvolmaakt.

iets die bekleed is kan men het kleed ook ten alle tijde wegnemen hé

En dat zal ook gebeuren hoor

Shalom

Tom Hendrix op 24-02-2018 13:25

@visje: 23.08. uur, 23/2. Heel mooie reactie van U.

Juul op 24-02-2018 22:26

Denk je nou echt dat de te marialist ingestelde wetenschappers dat kunnen? Laat me niet lachen. Dat kunnen ze geen van allen. Hier voor moet je zijn bij de Allerhoogste of te wel God of Vader.

marvin op 24-02-2018 23:35

ja klinkt ver vooruit....en wat is de planning daarna ermee.opnieuw rebooten??.moet ie zelf dan weiter als de ontwikkeling...!!!robofiscuscop.ill be back.

..maare verwachten ze geen iq als next talent....meer..wat een omslachtige bedoeling...en zo levenloos...over een nachtmerrie gesproken...

marvin op 25-02-2018 00:14

ios  irobot...met flashgeheugen of... android jewishcookiemonstah 0.0.7   aangestuurt met dataverbinding 37glite ...of windows.raamkozijn millenium xxp2.0 the definitionedition

.haha met  0.10miliwat via de zenuwen aangedreven...usb13.666 dagelijks id als verantwoord en als dataontbijt met downloads even carbonreggefiberpowerglass...cat.666....kabel erin..als dailyproppagendaupdate.!..uurtje op de  lader verdeelt als werkpauzes is future democratie!!.wat een inovatie.... . formateren die hap heel gauw..

zijn broodnodig toe aan een hd crash daar 

Dicksy op 25-02-2018 13:33

In de nieuwe, indrukwekkend uitziende (en peperdure) Netflix sf-cyberpunk serie ‘Altered Carbon’ hebben de meeste mensen een harde schijf in hun nek, die na overlijden door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, misdaad of ouderdom in een ander lichaam kan worden geplaatst, waardoor de overleden persoon gewoon weer verder kan leven, "

 Anderen komen na hun dood in een ander, veel ouder of juist jonger lichaam terecht, dat ook nog eens van het andere geslacht kan zijn.

Het ziet er allemaal prachtig uit voor wie van sf houdt. De zgn harde schijf in de nek wordt dus steeds bijgeladen tot op het ogenblik dat de bewuste persoon komt te overlijden waarna de harde schijf wordt overgeplaatst in een ander lichaam.

Als men deze harde schijf na de dood in een ander lichaam plaatst, en hier veronderstel ik dus wel degelijk een robot, zonder dat de harde schijf verder kan geladen worden met verdere persoonlijke gedachten, gevoelens e.d... meer van de overledene zelf zou dit robotje wels eens vlug kunnen gaan vervelen. Hopelijk heeft men dan ook ook uit/aan knop voorzien aan deze technologie. 

Gorghel op 25-02-2018 14:12

Volgens mij bestaat KI al heel erg lang. Je kunt ze vinden in demonen, wezens die slim en sterk zijn, maar geen medelijden, barmhartigheid, liefde, menselijkheid en behulpzaamheid kennen. Alles is gericht op hun overleven.

Aangezien zulke wezens al bestaan, waarom wil men het wiel dan weer uitvinden? Om zelf een demoon te worden?

heas op 25-02-2018 19:56

De Zweden hadden moeten volstaan met ABBA, Zweeds Knackebrod en IKEA en niet met dit soort zaken en het massaal binnenhalen van een satanische religie en een cashloze maatschappij.

Het ziet er naar uit dat de oordelen van God het eerst in Zweden gaan beginnen. De rest van Europa zal vrij snel volgen.

`

Oma op 26-02-2018 01:06

Laat ze eerst maar eens een werkende robot maken, die hebben we ook nog altijd niet gezien voor ze beginnen te knoeien met intelligentie en bewustzijn waarvan ze nog niet eens weten wát het is, laat staan waar het zich bevindt....ze zouden beter ijveren voor een wereld zonder oorlog en honger voor ze God willen spelen, zelfs mensen genezen kunnen (willen) ze niet eens dus gaan ze dan meteen maar die stap overslaan en alles transplanteren? Deze mislukte wetenschappers kunnen ons de chip en orgaandonatie niet eens verkopen, laat staan ons hele wezen/Zijn in een robot steken. De mensheid is slimmer geworden dan dat en ziet het potentiële gevaar, het verzet zal navenant zijn en terecht.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl