Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump

Rusland-dossier tegen Trump blijkt inderdaad totale hoax – Trump werd wel degelijk afgeluisterd - Hillary Clinton verrichtte meerdere zeer strafbare handelingen, maar werd door de FBI en Justitie uit de wind gehouden

Afbeelding: (3).

De gisteren door het Amerikaanse parlementaire Inlichtingen Comité vrijgegeven FISA memo bevestigt het bestaan van een hoogst illegaal ‘Deep State’ complot tegen president Donald Trump. Zo hebben de FBI en het ministerie van Justitie een nepnieuws artikel op Yahoo! gebruikt als reden om medewerkers van Trump en ook hemzelf af te luisteren, terwijl dit artikel afkomstig was van dezelfde bron als het inmiddels als totaal fake bewezen Rusland-dossier, dat met toestemming van de FBI werd betaald door ‘team Hillary Clinton’. Ondertussen proberen de Nederlandse media te doen alsof dit grootste politieke schandaal in de VS sinds Watergate weinig te betekenen heeft.

 

Het comité spreekt letterlijk van misbruik door de FBI en het ministerie, en roept op tot hervormingen om dit soort wantoestanden in de toekomst te kunnen voorkomen. De president blijkt al die tijd gelijk te hebben gehad met zijn beschuldigingen dat de FBI zich door de Democraten heeft laten inschakelen in een politieke oorlog, bedoeld om hem in diskrediet te brengen en af te zetten.

Trump werd wel degelijk afgeluisterd

In de memo wordt bevestigd dat het fake anti-Trump dossier door de Democratische partij en het campagneteam van Hillary Clinton werd gefinancierd, maar desondanks door de FBI werd gebruikt om Trumps campagne adviseur Carter Page af te luisteren. De politieke bron van dit dossier ‘was bekend bij hoge Justitie- en FBI officials’, maar werden niet genoemd in de gerechtelijke aanvraag om niet alleen Page, maar ook andere campagnemedewerkers en Trump zelf af te luisteren. Een boze NSA-directeur Michael Rogers bracht Trump hier in november 2016 persoonlijk van op de hoogte.

Vervolgens twitterde Trump op 4 maart dat zijn voorganger Barack Obama toestemming had gegeven om zijn telefoon af te tappen. De Amerikaanse en Europese media lachten hem hiervoor uit en noemden dit ‘nepnieuws’, maar nu blijkt dat Trump het bij het rechte eind had.

Rusland dossier een totale hoax

De voormalige Britse MI6 agent, Christopher Steele, die via de researchfirma Fusion GPS –dat ook nog eens journalisten blijkt te hebben omgekocht om in de media valse info over Trump te verspreiden (4)- in opdracht van de Democraten en het team Clinton het nepdossier over Trumps zogenaamde geheime samenwerking met Rusland samenstelde, was een openlijke Trump-hater (zo had hij tegen een official van Justitie gezegd dat hij ‘bereid is alles te doen om te voorkomen dat Trump president wordt’), en bleek door de FBI als betrouwbare bron geschrapt, omdat hij gelogen had over zijn eerdere contacten met Yahoo! en andere media. De FBI gaf zelfs toestemming om Steele te betalen voor het samenstellen van het nepdossier, maar hield het dit feit vervolgens verborgen voor het FISA gerecht.

FBI waarnemend directeur Andrew McCabe heeft in december tegenover het inlichtingencomité toegegeven dat er zonder het nepdossier geen bevel tot afluisteren zou zijn gevraagd. Tevens blijkt Peter Strzok, de op één na hoogste official van de contra-inlichtingendivisie van de FBI, het onderzoek naar de –in realiteit niet bestaande- samenwerking tussen Trump en Rusland te hebben geopend, terwijl uit recent gelekte SMS’jes tussen hem en zijn geliefde (en tevens FBI official) Lisa Page blijkt dat ook hij fel anti-Trump was.

Justitie beambten verzuimden vervolgens opzettelijk om de FISA rechtbank te informeren dat het Rusland-dossier door de partij en kandidaat van Trumps oppositie was gefinancierd, terwijl voor niet één claim in dat nepdossier ook maar een greintje bewijs kon worden geleverd.

Criminele Hillary moest ten koste van alles worden beschermd

Alles was bedoeld om Hillary Clinton, die meerdere strafbare handelingen had gepleegd –waaronder het opzettelijk vernietigen van voor haar zeer belastende regeringsemails, het bewaren van overheidsgeheimen op haar onbeveiligde privé server thuis (waar ook de bewijzen van haar criminele operaties op stonden), het aannemen van 145 miljoen uit Rusland afkomstige dollars voor de Clinton Stichting, en het heimelijk verkopen van Amerikaans uranium aan een Russische onderneming- uit de wind te houden, totdat ze in het Witte Huis zou zitten, waarna alles door haar onder het tapijt zou worden geveegd. Het liep echter anders.

Vervolgens probeerden de Democraten de schade te beperken en zelfs tegen Trump te keren door plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein Robert Mueller te laten benoemen als speciale onderzoeker naar de dus volledig verzonnen ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland. Naar het wèl keihard bewezen Rusland-complot met Hillary Clinton werd echter géén onderzoek gestart, mede omdat diezelfde Mueller verantwoordelijk was voor Clintons geheime uraniumdeal met de Russen, terwijl hij een lopend FBI onderzoek naar de Clintons voor de politiek en media verborgen hield.

Kortom: niet Trump, maar (onder andere) Mueller zou het onderwerp van een grondig onderzoek moeten zijn, en zou daarom snel mogelijk ontslagen moeten worden. Omdat voormalig FBI directeur James Comey degene was die besloot om Hillary Clinton niet te vervolgen, en hoogstwaarschijnlijk zelf het bevel gaf om het vele bewijs tegen haar te negeren en zelfs te laten vernietigen, zou ook hij in het strafbankje moeten plaatsnemen.

Media in Nederland bagatelliseren schandaal

Net als in de VS doen ook de massamedia in Nederland er alles aan de onthullingen over dit schandalige complot te bagatelliseren of ontkrachten, niet alleen omdat daarmee andermaal de door hen zo gehate Donald Trump gelijk blijkt te hebben gekregen, maar ook omdat hiermee wederom is bevestigd dat het zogenaamde complot tussen Trump en Rusland, waar ook ‘onze’ media maar al te graag in meegingen, inderdaad nepnieuws blijkt te zijn geweest, zoals o.a. wij altijd hebben geschreven. Maar de ‘kwaliteitsjournalisten’ van deze media zullen zichzelf ongetwijfeld te goed en onaantastbaar vinden om dat toe te geven.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Infowars
(4) Epoch Times

Zie ook o.a.:

19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

19-11: Europese media en politiek stevig in de greep van Rusland-hysterie
25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier (Oud FBI baas Comey, nu onderzoek naar Trump leidend, blijkt onderzoek naar corrupte deals Clintons met Russen te hebben onderdrukt)
18-10: FBI heeft bewijs dat de Clintons $ 145 kregen door corrupte deals met Russen
09-09: ARD redacteur bevestigt Westerse mediadictatuur: “Burgers worden totaal bedrogen’
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
28-06: CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’
27-06: CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
12-11: Vindt de gevestigde orde het  blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.Reacties

willy op 03-02-2018 15:31

Waarom had men in feite zo'n schrik dat Trump president zou worden? Waarom heeft EU schrik dat Trump president zou worden. Trump is voor protectinonisme zonder dat het in wat geen isolationisme inhoudt want dit zou een verkeerde keuze zijn van Trump, neen Trump wil geen open grenzen beleid zoals in Europa met de wildernis van Calais waar de migranten hun oorlog uitvechten en reeds gebieden innemen, daar is Trump tegen . De grote schrik van de VS voor Rusland is een ware obsessie aan het worden bijna op het ziekelijke af , terwijl een betere samenwerking juist voor meer vrede zou zorgen, niet dat alles in Rusland in orde is wat mensenrechten betreft dat kan veel beter! De FBI is dus niet onafhankelijk in de VS en dat zou het wel moeten zijn ze blijven Trump als het ware achtervolgen met fakenieuws . Het is tijd dat de VS eens echt aan politiek gaat doen ! Shalom

Tom Hendrix op 03-02-2018 15:59

Ik sta volledig achter dit artikel. En de media, en de rest van de MSM, zijn volkomen geïnfiltreerd door Soros, de socialistische internationale, en de lakeien van de nwo. 

Jasper01 op 03-02-2018 16:13

De manier hoe er nu gereageert wordt door de extreem liberale linkse media zegt alles over waar men voor staat in Den Haag en in Brussel. het gaat niet om wat er echt goed is of wat de waarheid is. Het gaat erom wat deze propaganda kanalen ons willen laten weten en geloven om hun eigen agenda te pushen. Het verdraaien van de feiten door NU.nl, BNR, RTL4 en al die waardeloze Narrow Casting kanalen zou juridisch aan te pakken moeten zijn maar het kan niet. Er is niet 1 instantie in Nederland of in Europa die dit doet en dat is natuurlijk niet voor niets, zo kan men precies doen wat men nu doet. Dit is niet minder erg dan wat de NAZI's hebben gedaan, zij hebben het bedacht en geperfectioneerd. De huidige NAZI's, liberaal progresief links, gaan er gewoon mee verder.

rescue op 03-02-2018 16:19

Het bewijs is hiermee geleverd dat het niet alleen een coup van links in de USA is maar dat de gehele linkse kliek in Europa onder dezelfde machtsstructuur opereert. Op YouTube was al in 2016 te zien hoe massaal de verkiezingsbijeenkomsten van Trump werden bezocht maar op de smerige corrupte en bijna geheel linkse media werd dat totaal genegeerd. Je snapt niet hoe het mogelijk is dat deze kliek er in slaagt om de gehele bevolking constant te bedonderen en dat er nu eens niemand die kliek aanpakt en opdoekt. Gelukkig is deze site er nog en hopelijk nog door velen gevolgd. De ontzettende leugenpers wordt hier nog als -- let op uw woordkeuze. Mod.  gezien.

cefas op 03-02-2018 16:21

Wat een smerige linkse stinkbende en die linkse media maar toeteren dat het wel meevalt. Dit is vele malen erger dan Watergate. De staat die VS heet, staat op schudden.

spijker op 03-02-2018 17:14

Hoop zo dat deze walgelijke mensen achter de tralies gaan zo niet God rekend met ze af en dan is het echt mis.

van buiten op 03-02-2018 19:08

Maar pas op mensen wie de bal kaats kan hem terug verwachten, de knuppel is nu in het hoenderhoek gegooit.

Shadow1100 op 03-02-2018 19:56

Ik hoor nog niets over Hitlery's "Pizza(pedo)Gate". Dan komen er nog 100-tallen promonenten vast te zitten. H e e r l i j k.......

Kenneth op 03-02-2018 20:32

Op de afbeelding van het dossier staat nog het hamer&sikkel symbool. Beetje achterhaald.

Anna op 03-02-2018 22:44

Een bijkomend probleem is dat Obama gedurende zijn hele regerings periode “ land ondermijnende  “ activiteiten heeft gepleegd............ ( Fox ( ook gekleurd) had een bloemlezing van zijn toespraken gemaakt )  Obama  heeft in feite door zijn volkomen ondeskundige gedrag/ regering   (waar heel veel moslims op verantwoordelijke posten zaten ).........  de hele  democratische partij uitgehold of zelfs mogelijk, zodanig vernietigd dat er nu bij de democraten geen goed en capabel kader meer is............ Was / is dit toch Obama zijn persoonlijk Jihad??????? Zijn idiote gevaarlijke deal met Iran lijkt hier perfect in te passen.....

De zittende hoogbejaarde democratische (Pelosi 79 anderen 80 en nog ouder!) senatoren ontkennen alle feiten en hebben niet de veerkracht om te zien wat er onder hun kiezers leeft...... Het is een exclusieve elitaire club geworden zonder  enige feeling met de kiezers......Ze hadden zich volkomen op Hilary gefocust en dachten “ dat dit wel goed zat” terwijl de inwoners van Amerika heel goed begrepen hadden dat zij Hilary corrupt is./ was.........( zij!!! Hilary !!!!!! heeft 150 miljoen dollar van de Russen gekregen).......Trump is een slimme zakenman en heeft deze corrupte club bezig gezien, en is in dat gat gesprongen............. Hij houd zich tot op heden ( zij het een beetje  vreemd ) nog steeds aan zijn verkiezings beloften.......Zijn risico en mogelijke valkuil lijkt  zijn loslippigheid te zijn....... ... . Trump had aan gekondigd het moeras droog te leggen......En door deze geclassificeerde  memo vrij te geven geeft hij maximale opening aan de burgers over de toestand in politiek Amerika........ Nu Moet er wel onderzoek volgen........ Nu is het woord aan de aanklagers...........  men zegt dat dit een groter schandaal is dan destijds “ Watergate” . Amerika lijkt in het Obama tijdperk van een grootmacht “ een bananen “ republiek geworden...... De wereld lijkt in een staat van ontbinding....... Leugen wordt voor waarheid aan gezien..... Laten we hopen en bidden dat het recht ook hier zal zegevieren.......

Bert Boersma op 03-02-2018 22:58

Wat een gaaf artikel Xander. Dit is waarheidsanalyse ten top. Werkelijk alle vuil van de tegenstanders van Trump komt bovendrijven. Ik hoop van harte dat Obama en Hilary en de rest van de kliek in de gevangenis belanden. God heeft Trump uitgekozen om Amerika weer op het rechte pad te brengen. Zoals geprofeteerd over Trump : Hij zal de trompet zijn in Mijn Mond. Als hij het Witte Huis binnenkomt zal hij Mijn Naam fluisteren, maar Ik zal hem vullen met Mijn Geest als hij in het Witte Huis zit. ( profetie Kim Clement in april 2007 ) Dat belooft nog wat de komende zeven jaren.

Yeup op 04-02-2018 00:27

Xander, de missing link = postcode loterij, Clinton foundation & Urenco. Via deze deal wordt al het benodigde Uranium daar verder bewerkt tot bruikbare yellowcake.

Leopard op 04-02-2018 03:12

Verhelderend en goed samengevat.

Verbazingwekkend is het allemaal niet, want de altijd demoniserende linksmensch heeft 'de vader van de leugen' als inspirerend voorbeeld.

Zelfs al zullen ze (degenen onder hen met voldoende hersencellen, de beroeps anti-Trump demonstranten zullen daar dus niet bijhoren) op een gegeven moment gaan inzien dat ze helemaal fout zaten door de valse beschuldigingen aan het adres van Trump kritiekloos te hebben geloofd, overgenomen en gepubliceerd, dan nog gaan ze niet overstag, integendeel, ze zullen de waarheid nog meer trachten te verdraaien of verdoezelen.

Hubert Luns op 04-02-2018 08:36

Een vrouw heeft kort nadat Trump in het Witte Huis kwam een droom gehad waarin zij zag dat Obama in de gevangenis belandde. Ik had vannacht een droom dat hij samen met Clinton in dezelfde cel zat waarin ze elkaar het leven zuur maakten. Kijk, dat zijn nou dromen waarvan je goed slaapt!

Ken op 04-02-2018 11:11

Zonder zever, ik heb van in het begin achter Trump gestaan. Zulk leider moest hier in het slappe Europa zijn.

Niks dan lof en bewondering voor Trump, de leugens en smerige roddels die deze man al te verwerken heeft gekregen zou menig mensen tot rariteiten dwingen!

Doordenker op 04-02-2018 11:46

Grote paniek bij Mark Zuckerberg.

Meer en meer Amerikanen zeggen 'f*ck the zuck' en keren massaal 'fakebook' de rug toe en verhuizen naar https://gab.ai

jw op 04-02-2018 14:54

en NL blijft lekker door slapen

Marjo op 04-02-2018 15:05

Ik weezt niet of het geoorloofd is om Amerikaanse links hier te plaatsen, maar ik zou xandernieuws lezers attent willen maken op het conservativetreehouse.com blog. Het allernieuwste aldaar geschreven stuk gaat over de corrupte media in Amerika die samen met links de boel beduvelden. Ik heb zo het idee dat de media wereldwijd er ook bij betrokken zijn. Miss hien een lichtstraaltje voor niet linkse Nederlanders? Sorry het stuk is in het Engels en te lang om te vertalen.

https://theconservativetreehouse.com/2018/02/03/this-is-madness-the-media-are-just-as-complicit-in-the-doj-corruption-and-fisa-abuse/

Tom Hendrix op 04-02-2018 16:35

@Marjo: 15.05. uur. Dank voor deze link van U, Marjo.

Qromwel op 04-02-2018 16:41

Kenneth op 03-02-2018 20:32: Degene die de afbeelding samenstelde wil met de jeugdfoto van T. suggereren dat T. al wat langer onder surveillance staat.

Hubo op 04-02-2018 19:15

Het is niet helemaal duidelijk wat ze met dit memo denken te bereiken.Ik heb dat Rusland onderzoek van het begin af aan een onzinnige ondernemeing gevonden,tenzij ze misschien dieper zouden gaan zoeken naar vastgoed transacties van Trump.Na het ontslag van Comey was er niet aan nader onderzoek te ontkomen en als hij nu Rosenstein en Mueller ontslaat,laadt hij ook weer de verdenking op zich dat hij wat te verbergen heeft.

Het is ook niet duidelijk waarom de diensten zo sterk reageerden toen het nieuws over het memo bekend werd.Het lijkt er een beetje op de ze proberen Trump er zo toe te verleiden stappen te ondernemen tegen Rosenstein en Mueller en erop speculeren dat de publieke opinie zich dan tegen Trump zal keren.

Ik denk niet dat er met dit memo nu snel een einde aan de zaak komt.Volgens mij is er eigenlijk geen zaak,althans niet in die zin dat er belastende contacten tussen Trump persoonlijk en de russen zijn geweest,die van invloed zijn geweest op de campagne.Persoonlijk neem ik het Obama wel kwalijk,dat hij erin meegegaan is hier een punt van te maken,maar zakelijk denk ik dat Trump heel wat meer boter op zijn hoofd heeft dan Hillary.

De politieke verhoudingen zijn natuurlijk volkomen verziekt in de VS.Zoveel is wel duidelijk.

Qromwel op 04-02-2018 19:58

Hubo op 04-02-2018 19:15: Neeb je, ja kun je krijgen. Mogelijk is "men" door de goedgelovigheid van het mensdom laks en slordig geworden bij het produceren van "bewijsmateriaal". En het aan de kaak stellen daarrvan wordt dan bestempeld als nepnieuws, tegen welks verspreiding opgetreden moet worden. 

Penny Lain op 05-02-2018 12:40

Hubo, maar zakelijk denk ik dat Trump heel wat meer boter op zijn hoofd heeft dan Hillary ? 

Zelfs 10 miljoen dollar (Hustler, Larry Flynt ?) om Trump in diskrediet te brengen heeft niet geholpen ! Trump is al jaren een publiek persoon als er iets zou zijn, was dat allang naar buitenngekomen. Met Hillary is dat wat anders die gaan van het ene naar het anders schandaal, hier een paar zoekopdrachten Chinagate, E-mailserver-schandaal, Benghazi-schandaal, Iran Contra schandaal, Uranium-one deal met Rusland,Travelgate, De Clinton foundation (Pay to Play), Het Steele Dossier, (en beslist is er nog veel meer troep rond de famillie Clinton) en dan heb ik het nog niet over al die bekende van de Clinton`s die op mysterieuz wijze de dood vonden, terwijl die zelf nog in een interview vertelden geen zelfmoord te zullen plegen ? Die MeToo beweging had nooit plaats gevonden met de vrouw van Bill Clinton als President, Amerikanen krijgen weer vertrouwen in de rechtstaat, en schoppen de NWO het land uit dat zouden wij hier in Europa ook moeten doen. Maar er is in Europa helaas geen Donald Trump..

Anna op 06-02-2018 18:55

De beurs in Amerika ( en Amsterdam) maakt vandaag een flinke duikeling..... Het is waarschijnlijk ook tot op de beursvloer doorgedrongen welk een vuil spelletje er in Amerika wordt gespeeld..... De Deep state is volop in het bestuurlijk centrum  te vinden en het financiele centrum ziet duidelijk de gevaren hiervan in......

Wat er ook zal gaan gebeuren; de poging tot het grijpen van de macht door de “ Trump haters “ en de pogingen om de wettelijk gekozen president Trump af  te zetten :: Het zal tot grote sociale en economische onrust gaan leiden..... De bevolking is ongeveer 50/ 50 verdeeld...... en de democratische kopstukken willen niets liever dan Trump naar huis sturen..... deze laatste tentakels zitten ook heel diep in de hogere regerings regionen......en de wet is niet toereikend om deze deep state lieden af te zetten of te veroordelen..... ( harde bewijzen ontbreken) 

Kortom in Amerika is een gevaarlijke en explosieve ontwikkeling aan de gang............ en dit is m.i de reden van de sterke beursdaling....we zullen er nog veel van horen......

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl