Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Visegrad groep vormt gezamenlijke vuist tegen Brusselse immigratie en superstaat

V4 landen mordicus tegen door Duitsland en Frankrijk gewilde en geleide Verenigde Staten van Europa – Hongaarse premier: ‘Wij weigeren ons thuisland op te geven voor VN-plan voor wereldwijde (moslim)migratie (naar Europa)’

 
In oktober kwam de V4 groep al op lager niveau bij elkaar (afbeelding: Getty Images (2)).

De leiders van de Visegrad groep (V4), bestaande uit Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen, hebben besloten een gezamenlijke vuist te vormen tegen de door de EU geëiste moslim immigratie. Ook vinden deze Oost Europese landen, die tientallen jaren lang ervaring hebben met het moeten zuchten onder het juk van een totalitair bewind, dat Europa terug naar de tekentafels moet. De leiders willen een tegenwicht tegen de door Duitsland en Frankrijke geleide EU, dat onder leiding van Merkel en Macron op een superstaat afstevent, waarin de soevereiniteit en culturele identiteit van de lidstaten definitief is opgeheven.

 

Mordicus tegen geïslamiseerde Verenigde Staten van Europa

Met ‘terug naar de tekentafels,’ riep op de allereerste V4 topconferentie in Boedapest de Hongaarse premier Viktor Orban Europa op om een nieuwe start te maken. Hij wil dat de focus niet langer komt te liggen op massa immigratie en eenwording, maar op werk en technologische ontwikkeling. De in Brussel, Berlijn en Parijs gehate Orban wijst er keer op keer op dat de V4 groep de hoogste economische groei van de hele EU kent.

De V4 landen zijn daarnaast mordicus tegen de oprichting van een Verenigde Staten van Europa, een concept waar zowel de nieuwe Duitse GroKo coalitie (CDU/CSU en SPD) als de Franse president Macron openlijk naar streven. De Hongaren, Tsjechen, Polen en Slowaken willen de zeggenschap over hun eigen binnenlandse beleid houden. De basis van Europa moet niet langer integratie, maar nauwe samenwerking zijn.

De Poolse premier Mateusz Morawiecki is overigens wel voorstander van een Europees leger dat moet gaan optreden tegen terrorisme, de migrantencrisis, en de ‘agressie uit het Oosten’, waarmee hij Rusland bedoelde. Onduidelijk is naar welke agressie hij precies verwees, want het is nu juist de NAVO dat al geruime tijd steeds meer troepen en materieel naar de Russische grenzen verplaatst.

Brussel dreigt Hongarije en Polen vanwege afwijzen buitenlandse inmenging

Hongarije en Polen hebben vanuit Brussel al de nodige ernstige waarschuwingen gekregen vanwege het met wetten en maatregelen afweren van buitenlandse inmenging, en het proberen te behouden van de onafhankelijkheid en samenleving van hun landen. Zo probeert Hongarije enkele radicaal linkse NGO’s buiten de deur te houden, onder andere die van globalist George Soros, die al jaren nauw samenwerkt met Brussel bij het stapsgewijs vernietigen van de culturele verscheidenheid en het zelfbeschikkingsrecht van de Europeanen.

De EU heeft in december zelfs de ‘nucleaire optie’ gelicht, waarmee Polen, dat zijn gerechtelijke macht weigert over te geven aan pro-Brusselse krachten, het stemrecht kan worden ontnomen. Hongarije heeft al aangekondigd zo’n besluit met een veto te zullen treffen. Omgekeerd heeft Polen aangekondigd een veto te zullen uitspreken na het tegen Hongarije in werking stellen van artikel 7 door het Europese Parlement, waarmee de EU de Hongaren wil dwingen hun grenzen te openen voor migranten en de genoemde NGO’s.

EU en VN willen Europa overspoelen met tientallen miljoenen moslims

Ook tegen Tsjechië zijn procedures opgestart vanwege het weigeren mee te werken aan het verdelen van (in eerste instantie) 160.000 moslimmigranten over Europa. De V4 landen willen daarentegen inzetten op versterkte grensbewaking, en wijzen erop dat er eerder was afgesproken dat er geen verplichte quota’s zouden worden opgelegd. Echter, ook in Oost Europa is het inmiddels duidelijk geworden dat men zich in Brussel niets aantrekt van de eigen wetten en regels, noch van eerder gemaakte afspraken, en reeds op dictatoriale wijze zijn wil aan de lidstaten probeert op te leggen.

De VN en de EU willen gezamenlijk heel Europa overspoelen met vele tientallen miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten. Premier Orban noemde het plan van VN secretaris-generaal Guterres voor een wereldwijde overeenkomst over migratie daarom ‘gevaarlijk... Wij staan op onze tolerante, christelijke manier van leven, en weigeren ons eigen thuis op te geven.’

Brussel is voornemens om de financiële steun aan landen die weigeren mee te werken aan deze massa immigratie, terug te draaien of zelfs stop te zetten. Ook dat wordt door de V4 groep als een ‘ondemocratische maatregel’ van de hand gewezen.

Van Oostzee tot Adriatische Zee weigert men onafhankelijkheid op te geven

Naast de V4 landen zijn overigens ook Oostenrijk, Slovenië en Kroatië bepaald geen voorstanders van de Europese Superstaat zoals die Brussel, Berlijn en Parijs voor ogen staat. Vanaf de Oostzee tot de Adriatische Zee tekent zich dan ook een sterk blok af, dat niet van plan is om net als Nederland zijn soevereiniteit en onafhankelijkheid volledig over te geven aan een groepje ongekozen extreemlinkse totalitaire EU-technocraten, dat door middel van massale moslim immigratie en islamisering frontaal de aanval heeft geopend op de autochtone cultuur en bevolking van de lidstaten.

 

Xander

(1) Intellinews via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Willem op 02-02-2018 14:53

Geweldig, de V4 groep houdt de poot stijf tegen de islamisering. Daar kunnen ze in Nederland en de rest van Europa een voorbeeld aan nemen. Victor Orban heeft het goed gezien, de beste leider van Europa.

Jean op 02-02-2018 15:01

Wij burgers moeten ervoor zorgen dat V4 héél snel V20 wordt en liefst V28

Leve de Onafhankelijkheid, Vrijheid, Veiligheid én Leefbaarheid en dat kan nooit met islamieten op het grondgebied.

Tom Hendrix op 02-02-2018 15:32

Helemaal eens met het beleid van de Visegrad landen. De EU(SSR) is een communistisch gedrocht, wat "ter helle", dient te varen. Dat is mijn bescheiden mening.

Lee72 op 02-02-2018 15:37

'waarin de soevereiniteit en culturele identiteit van de lidstaten definitief is opgeheven'

Precies de reden waarom ik in 1994 tegen de EU stemde maar we er alsnog werden ingerommeld.

cefas op 02-02-2018 15:38

De 4 landen weigeren meetehelpen aan hun eigen zelfvernietiging en dat is volkomen terecht. De overige EU-landen zijn druk bezig zichzelf naar de zelfgekozen afgrond te jagen. De EU gedraagt zich als een dictatoriale sekte met Juncker, Merkel en Macron als sekteleiders, waarbij andersdenkende en andershandelende landen kapot gemaakt dienen te worden omdat ze politiek niet correct in de pas lopen. DE EU is gewoon een doodenge Europese sektebende. Aan de vrucht herken je de boom en die boom is doodziek, ook omdat de wortels van die boom nooit echt zijn aangeslagen of zelfs nooit hebben bestaan, daarvoor is de diversiteit van de Europese landen veels te groot.

Rode Wouw op 02-02-2018 15:52

Hulde aan de V4 landen. Uitbreiding gewenst.

rescue op 02-02-2018 16:02

Er gloort hoop aan het front van landen die hopelijk de EU de rug toekeren. Niet voor samenwerking maar tegen de Duits/Franse zelfmoordpolitiek.

Twanneman op 02-02-2018 16:09

Jammer dat de Poolse premier Mateusz Morawiecki anti Rusland is.

Orban heeft ook altijd gezegd dat als de nood aan de man is, christelijke blanke vluchtelingen uit het westen altijd welkom zijn in zijn land, altijd handig om te weten.

Koddebeier op 02-02-2018 16:14

Veruit het merendeel van de Nederlanders willen onze soevereiniteit en onafhankelijkheid niet opgeven , maar veruit de meeste van het Haagse kliek wel !

Dus mensen ontwaakt en stem niet meer op deze volksverraders die ons willen uitleveren aan de EU en de islam, het wordt uiteindelijk de dood voor Uw kinderen en kleinkinderen, kijk naar die landen, er bestaat geen democtratie in een islamitisch land

willy op 02-02-2018 16:27

Ik heb juist gelezen dat het nog tien jaar zal duren voor de EU totaal in handen is van de islam wil zeggen dat de islam met politieke zelf gestichtte partijen mee aan de macht zullen komen, in Belgie komen ze reeds op bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober van dit jaar. De Europese superstaat zal hoe dan ook komen, met een eigen leger, beveiliging buitengrenzen, en eigen ministers waarin de Navo zal in opgaan, er is nu reeds interpoll dus een politiedienst die in heel de EU kan optreden en het is nog maar een begin!! Shalom

van buiten op 02-02-2018 16:35

Waar het uiteindelijk om gaat is, dat er een grote pot geld wordt verdeeld uit de EU kas voor de opvang, net zoals Italie het heeft verkregen.En ze gaan hetzelde doen, geld in hun eigen zak steken, en liegen over de aantallen, zulke landen horen helemaal niet thuis in de EU.

Shadow1100 op 02-02-2018 16:38

Gelukkig!!! Dan kunnen we straks toch nog naar landen binnen "ons" Europa op vakantie gaan zonder de constante aanblik van hooddoeken, burka's en moskeeën..... 

Tycho op 02-02-2018 16:54

Hoera, hoera, hoera!

Jan Meerstra op 02-02-2018 17:02

De genoemde landen in oost Europa weten vanuit hun historie waarschijnlijk nog duidelijk wat hun is overkomen in b.v. 1683. Toen werden deze landen overspoeld door zo’n 300.000 man uit het Ottomaanse rijk.  Ik veronderstel dat ze hier niet opnieuw wensen te worden “getracteerd”

Albatros op 02-02-2018 17:08

Geweldig lijkt het me, als je leiders hebt die nog voor je opkomen als bevolking zijnde. In Nederlsnd hoeft je niets meer te verwachten, daar maken we ons alleen nog maar druk over de 'donor,registratie en afschaffen van referenda om de bevolking helemaal buiten spel te zetten. En het gaat allemaal gewoon door.

cefas op 02-02-2018 17:42

V4Victory.

steady op 02-02-2018 17:59

Staedy nu

na het verlies van de oostbloklanden aan de NaTO,

zullen zij gedwongen worden terug te keren naar Poetin

Niets nieuws onder de zon (evolutie of revolutie)

In volle verwachting naar de nato,

en nu in volle verwachting naar de  BEER (poetin)

Je mag kiezen

De russen zijn niet bij de nato en leven evengoed als de europeanen

Dus als de gesmeerde bliksem terug van weggeweest

Shalom

Tom Hendrix op 02-02-2018 19:08

@Koddebeier: 16.14. uur. Klopt wat U zegt, koddebeier. Dus nooit meer stemmen op: VVD,CDA,PvdA,GL,D66,CU,SP,PvdD,50+,en de SGP. Volgens mij blijven enkel de PVV en het FVD over, die tegen het verkwanselen van Nederland aan de communisten in Brussel zijn.

Gerda op 02-02-2018 19:41

Blij dat we naar Tsjechië zijn verhuisd. Hier geen moskeeen, boerka's, angst voor aanslagen, criminaliteit enz. Hier hoeft je fiets niet op slot en kunnen we de achterdeur gewoon openlaten. De ziektenkostenverzekering is gratis, inclusief tandarts en de wegenbelasting is een schijntje van de Nederlandse. Hoe krijgen ze het voor elkaar. A je to!

Nieuw Begin op 02-02-2018 20:14

Meer goed nieuws!

Ondersteuning voor de AfD-fractie uit de joodse gemeente van Berlijn

De voormalige Israëlische minister en operatieleider van de Mossad, Rafi Eitan (foto), heeft in een videoboodschap in het kader van een manifestatie van de AfD-fractie tegen Jodenhaat gisteren in het Duitse parlement de Duitse regering ertoe opgeroepen de grenzen te sluiten en de islamitische massa-immigratie naar Europa te stoppen.

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/02/ondersteuning-voor-de-afd-fractie-uit-de-joodse-gemeente-van-berlijn/

shalom!

Lysamarie op 02-02-2018 22:49

De massaimigratie zal niet worden gestopt en de grenzen worden ook niet beveiligd, nu de ENSZ zich ook er mee gaat bemoeien.

Die neemt langzamrhand de taak van Brussel over, die geleid wordt door SOROS en zij willen niet anders dan de massaimigratie verhogen en versnellen, de grenzen tussen de lidstaten wegvagen als het effe kan de blanke mensen  met moslimsverruilen. In het rapport die a.s. maandag van de ENSZ bekend wordt staat alles punctueel beschreven, waarin o.a. vermeld is dat de landen verplicht zijn om de migranten op te nemen, zorgen dat ze huis, onderhoud, schooling, ziektekosten en werk krijgen. Alles op kosten van de oorspronkelijke bewoners natuurlijk. Als Brussel en Merkel de grenzen hadden willen bewaken dan hadden ze al lang maatregelen getroffen in plaats van de oeveloze dure vergaderingen, waar uiteindelijk praktisch nooit iets was besloten, ook weer op kosten van de belastingbetaler. Tot zo lang de mensen blijven slapen en dromen blijven de gouden gelukszoekers komen en eindelijk als zij wakker worden bevinden zich in Niemandsland. Pardon, in het burkaland.

mientjei op 03-02-2018 02:48

@gerda 19 41  waar leven jullie dan van? Wat voor werk doen jullie?  Wat is de oudedagvoorziening?

Of hebben jullie gewoon genoeg eigen vermogen?  Gewoon nieuwsgierig  groetjes Mientjei

dimitri op 03-02-2018 04:03

Ik zou het niet erg vinden,als mensen hier geboren van moslim ouders,in de politiek gaan.maar kom niet met leugens, verdraaiingen,en of veronderstellingen....ga niet de politiek in om ons en jouw land met sharia wetten te gaan plaatsen,iplv onze Ned wet en Grondwet!

Beste Dimitri, een overtuigd en praktiserend moslim kan zich niet verenigen met de Nederlandse grondwet en de democratische normen en waarden , die veelvuldig in strijd zijn met de Koran. Mod.

Lysamarie op 03-02-2018 09:03

Het hek langs de Servische grens, die door Hongarije, tr bescherming van het land EN ook de andere westerse landen is in Brussel een doorn in het oog en ze hadden gewenst dat het niet was neergezet. Hongarije heeft al een milliárd euro uitgegeven voor de grensbewaking, zonder dat ze van Brussel daarvoor een cent vergoeding hebben gekregen, terwijl als deze grens niet zou staan, zouden nog steeds dagelijks hordes migranten binnenkomen enet zoals in 2015 (dagelijks 10.000 migranten de grens, soms met geweld passeerden en het halve land verlamden) Niet alleen in Hongarije, maar ook in Oostenrijk en in  Duitsland. In plaats van dank en misschien een gedeeltelijke medefinanciering van de milliárd Euro, die tot nu toe Hongarije aan de grensbewaking heeft besteed, gaat Brussel op alle mogelijke manier Hongarije aanvallen tegen en beschuldigen het land van alles en nog wat die niet eens bestaan en ze laten het land geen segunde met rust, net als het met Polen gebeurt. En dit puur omdat deze landen niet bereid zijn gelukszoekers op te nemen. Dus als iemand nog durft te dromen dat de grenzen dichtgaan dan komt het van de koude kermis thuis.

Ramshoorn op 03-02-2018 10:48

De Islam is gelukkig Niet onoverwinnelijk!!! Tijdens de slag bij Poitiers in oktober 732 of 733 versloeg de Frankische hofmeier Karel Martel een Moors leger onder emir Abdul Rahman. De uitkomst van deze veldslag bracht de noordwaartse expansie van de islam uit Spanje tot staan en wordt traditioneel geassocieerd met het begin van de reconquista. De 19e-eeuwse Britse historicus Edward Creasy rekende de Slag bij Poitiers onder zijn vijftien meest beslissende veldslagen in de wereld.

En...Reeds twee maal stonden de Turken in AD 1529 en 1683 voor de poorten van Wenen  om Europa voor de Islam te winnen. Toen lukte het niet dankzij een moedige Poolse Generaal die met zijn leger de Turken overwon en Europa bevrijdde van de Islam.

Jan III Sobieski…1629 – 1696

Op 12 september 1683 naderde zijn leger Wenen en koos positie tegenover de Turken die de stad belegerden. Een kleine hussaria eenheid werd vooruit gestuurd om een aanval te doen op de Turkse linies en de mogelijkheid van een grootscheepse aanval te onderzoeken. Het resultaat was hoopgevend en hoewel het al laat in de middag was, besloot Sobieski aan te vallen met alle ruiters die hij ter beschikking had, om te voorkomen dat de Turken kans zouden krijgen om een betere verdediging op te zetten.

Het Roomse leger vormde een breed front. De zon scheen in de glanzende bepantsering, de duizenden uitrustingsstukken en de talloze juwelen. Sobieski zelf reed vooraan met zijn persoonlijke banier. De Turken waren geschokt. Zelfs de laagste Turkse soldaat had van de overwinningen van Sobieski gehoord, maar iedereen wist dat hij al een oudere man was, met een flink overgewicht en een zwakke gezondheid. Veel Turken zeiden zelfs, dat hij niet meer in staat was om op een paard te klimmen. En daar was hij! In de voorste linies. Vivat Sobieski!!! brulden de Poolse Ridders als uit een mond.

Langzaam reed zijn leger voorwaarts, rinkelend metaal, glanzende pantsers. De Turken zagen een lichtflits toen de voorste rijen hun sabel trokken. Plotseling splitste het enorme leger zich op. De Poolse hussaria vielen aan in het centrum en op de rechter vleugel en namen het Turkse kamp in waar zich ook de paleisachtige tenten van Kara Mustafa bevonden. De Oostenrijkers en Duitsers vielen aan de linkerzijde aan en braken eveneens door de Turkse linies heen.

De Ottomanen werden volkomen verrast en verpletterend verslagen. Minstens 10.000 Turken werden gedood. Het aantal slachtoffers onder de Polen, Oostenrijkers en Duitsers werd officieel op enkele honderden gesteld, maar 2.000 is een meer waarschijnlijk aantal. De slag op de Kahlenberg wordt door historici beschouwd als een van de belangrijkste in de wereldgeschiedenis en is zeker het toppunt in Sobieksi’s leven geweest.

Maar nu in 2018? Gelukkig hebben we nog een sterk Israël dat al 70 jaar stand houdt tegen vele omringende Islamitische volken. Het grootste gevaar van nu is dat de Paus een verbond gesloten heeft met de Islam. Protestanten lopen als blinde kippen achter hem aan. De Paus en de Islam [beide behoren tot de antichrist Openbaring 16] willen wereldmacht en dat zal gebeuren wanneer die twee antichristen het voor het zeggen krijgen in Europa. Inquisitie en Sharia zullen net als in het verleden hun miljoenen verslaan wie niet met hen meedoet. Waarom denkt u dat deze Paus zo vaak te gast in Moskeeën en in Straatsburg en Brussel en VN in New York? Juist ja. Even wakker worden.

Gelukkig weten gelovigen hoe het met die antichristen en hun handlangers afloopt. Details Openbaring 16 t/m 22.

 

Jeshua leert: Het Heil is uit de Joden. Johannes 4:22. Hij wordt Koning in Jeruzalem. Zacharia 14:9 en Mattheus 25 en Openbaring 19.

Koddebeier op 03-02-2018 10:58

Tom Hendrix: 19.08 uur. U hebt gelijk, Ik ben alleen bang dat de rest van de Nederland het pas door heeft als het te laat is. En dat duurt niet lang meer.

Voor het zover is vertrek ik naar één van de V4 landen !

Bob Fleumer op 03-02-2018 12:27

Dat de elite's die de Verenigde staten van Europa nastreven niet begrijpen dat als Europa volloopt met de islam het leuke leven voor hen ook stopt, zij zijn het eerste aan beurt als de messen uit de laden worden gehaald, wordt wakker dombo's het gaat om jullie eigen leven en welzijn. De islam heeft niets in zich wat de wereld nodig heeft, slechts haat geweld en onderwerping is uw deel als het zo ver komt.

Nieuw Begin op 03-02-2018 17:35

Moslim broederschap kinderen krijgen onderwijs hoe Frankrijk over te nemen ( Engels)

Een  Joods journalist , Yochanan Visser, infiltreert de organisatie en publiceert zijn bevindingen ( ex-Volkskrant journalist)

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/241461

Wim op 04-02-2018 00:35

Zie hoe werkelijk de moslim gemeenschap verder moslim en sharia macht verder zal evolueren in Europa. Wegens de Europese verantwoordelijke leiders wel degelijke dubbele agenda hebben, die wel degelijk andere bedoelingen hebben, i.v.m. vluchtelingen en moslims immigratie in Europa. Raad wel aan,om het interessant artikel te lezen, hoe de aloctone moslims en vluchtelingen moslims over Europa hun wereld niet is, maar de Sharia veel belangrijker achten.

Dit zal bvolgens het nu allemaal lopt en al kunt merken, welke invloed er al van hun uitgaat en extra beschermd worden, en helemaal geen belangrijke negatieven nieuwsberichten weer te geven, heeft wel reden, om deze immigratie niet volledig in negatief worden beoordeelt door vele Europese burgers, wel in zekere zijn wel begrijp, maar geen controle of gezag, maakt het wel nog erger uit de hand te lopen, dan de verantwoordelijke willen toegeven.

De toekomst van de Europese burgers gaan mijn inziens met dergelijk ondeskundig beleid, wel degelijk verderuit de hand zal lopen, en dit nog ernstige grote gevolgen komen. Wegensmen blijkbaar alles toelaat en geen echte controle meer heeft, maakt het alleen nog erger in de toekomst, die de Europese verantwoordelijke zelf in de hand hebben gewerkt, door onverantwoord geen juistemaatregelen te nemen, t.o.v. hun eigen burgers niet willen of kunnen beschermen, door incompetentie en gebrek aan daadkracht en verantwoordelijke en radeloosheid van de politie compleet maakt.

Dit ziet er wel degelijk niet rooskleurig uit, voor de toekomst en zal nog vele male erger worden geconfronteerd worden, wegens Europese wetten voor moslims, wel degelijk richting van de Sharia wetten voor minsten 47% in Duitsland belangrijker zijn,dan de Europese wetten. (zie artikel overzicht in de website mail) www.gatestoneinstitute.org/11782/europe-islam-polls.

Dit zou dan de integratie verder moeten verterken, ook van allochtonebevolking, die zich verder gaan integreren en similiseren onder de eigen burgers zijn dromer van eerste uur zeker. De realitiet is wel gekend, maar er is mijn inziens wel degelijk andere redenen en bedoeligen, als ik mijn gezond verstant gebruik. Mijn logisch inziens is er wel degelijk totaal andere vooropgezetten plannen en bedoelingen, die de Europese burgers totaal niet mogen weten. Zoals ik voorgaande artikkelen van Xandernieuws al vermeld heb, eerst zwaar verhogen en nadien zwaar inleveren voor de zware bezuinigingen, en nu het bezuinigd kapitaal en bijkomend kapitaalvan de stijgde inkomsten door de groei van de ecomnomie, is er nu kapitaal plots teveel.

Heb Ook even onderzoek gedaan i.v.m de Nederlandse staatschuld 

De staatschuld eerst in 2016 verder gedaalt, tot 466. miljard euro en onder de Europese norm van 60 % van BBP van 0,4 %. of 59,60 %.van het BBP (bruto binnenlands product) en dit eerst na zes jaar schuld geleidelijk terug is gelopen is. Ondertussen is deze wel degelijk terug verder aan het oplopen in korte tijd. Deze is momenteel exact, tot op laatste minuut, nu op 03-02-2018 terug verder opgelopen tot, 480.126. 656. miljard euro. Per inwoner is het nu 29.072 euro en 58.144 euro per werkzame inwoner. Dit wil zeggen, dat er al terug opnieuw miljarden, of 1 jaar en 1 maand nu verder opgelopen tot 14 miljard. Volgens Minster van finaciën Dijselbloem zouden er meer inkomst-en geweest zijn, door de economische hoger conjuctuur van vorig jaar 2017. Hier is nu op zo,n korte tijd gat van eventjes 14 miljard verschil zijn, en voortgaand op wat Minister Dijselbloem zegt, kan niet juist zijn. Heb zelf ook de economsche berichten gelezen in 2017 en ook onder de Europese norm kwamen, was wel van heel korte duur, als ik het hier de juiste cijfers bekijk, via website www.destaatsschuldmeter.nl en Google Chrome,  

 Overheidsschuld onder EMU-norm van 60 procent bbp - CBS

Nu weet ik wel dat het sinds einde 2016 het tweede jaar ingegaan zijn, maar dan er is nu door zogenaamde surplus van 2016 en 2017 en Ministerijslelbloem extra 10 miljard euro extra kon uitgeven. Dit is voor extra steunmaat-regelen voor voor onderwijs, defentie, belastingvermindering. Volgens de cijfers klop het niet, wegens de cijfers in de webmails niet liegen of even verdraait kunnen worden en toevallig de cijfers en schulden niet in overeensteming zijn, van wat ervoor verklaart is, dat de schulden terug aan dalen zijn ?

Lodewijk op 04-02-2018 01:33

Al die landen zijn Christelijk, (en helemaal Rusland is Christelijk).

De anti-Christ geest werkt via Google: die weet niet wie Jesus of Jesus Christus is. Kent wel Allah,  Buddha en New Age:

 

"Hé Gppgle. Wie is Jesus Christus? Google refereert aan Allah als God"

"Hey Google, Who Is Jesus Christ? Google Refers to Allah as God"

https://www.youtube.com/watch?v=YF7mkyd-Wm4

 

Bollie op 04-02-2018 08:14

Al heel lang is er bijbelkritiek in de media geweest. Niet-wedergeboren mensen bekritiseerden hele delen uit de bijbel en deden deze af als mythen. Maar door openbaring, het woord en geloof in Jezus is weten wij wel beter.... wat de koran betreft: zou het niet zo kunnen zijn dat massa's moslims de koran helemaal niet kennen? En zodra wij stevige korankritiek gaan geven er velen zich zullen afscheiden? Want je broek zakt toch af als je al die onzin en geweld leest! Het wordt tijd voor een invasie van korankritiek in de media. Of in de  moskeeën zelf.

Infidel4U op 04-02-2018 11:08

@Nieuw begin: huiveringwekkend maar de realiteit... Wie de kinderen heeft, heeft de toekomst. Daarom heeft cultuur-nihilistisch regressief links de Europese bevolking wijsgemaakt dat het beter is zo weinig mogelijk kinderen te krijgen... En worden autochtone stellen bijna gedwongen allebei te werken om met één of twee kinderen rond te komen en krijgen allochtonen zelfs kinderbijslag voor al dan niet bestaande kinderen in het buitenland... Minder mensen in kleinere families zijn makkelijker te onderdrukken dan sterke families, gemeenschappen en clans.... Dit maakt allemaal deel uit van de omvolkingsplannen gebaseerd op het Van Coudenhove-Kalergi plan om de Europese autochtonen te mengen met Afrikaanse en Aziatische rassen om een makkelijker te controleren sub-ras te creëren. Tel daarbij de, in ruil voor olie, door Saudi-Arabië gechanteerde uitverkoop van Europa op in de vorm van de 1975 Resolutie van Straatsburg, en je ziet meteen de lijn in de Europese ïntegratie"sinds de Tweede Wereldoorlog.. Het verbaasd me dan ook niets dat moslims hun kinderen expliciet instrueren om Europa te veroveren. Een goed boek hierover is trouwens "Onderworpen"van Michel Houllebecq..

ieznogoedh op 04-02-2018 13:03

Nou Ramshoorn, het verslaan van de mislims was destijds goed mogelijk omdat men aan deze kant van de heg eensgezind was en inzag dat van die moslims niets goeds kone komen.

Helaas is het tegenwoordig nogal anders. Men is niet eensgezidn en daarenboven, is het de bestuurlijke elite die niet kan wachten op de een nog gortoere toestroom van mislims. Ze wiegeren hun grenzen en cultuur te verdedigen en sterker nog, ze nodigen de ijand uit. Nog even en heel Turkije kan ongehinderd visumvrij de EU binnenwandelen. 

Natuurlijk  .... als ze steeds langer dan 90 dagen blijven wordt dat teruggedraaid. Geen zinnig mens gelooft dat van dat erugdraaien maar wel zal de meerderheid OPNIEUW met beide voeten in  de leugens van de elite trappen.

Ukraine heeft zojuist gezegd dat het, volgens aartleugenaar en landverrader Rutte niet zijnde een opstapje van EU-lidmaatschap, dit verdrag ziet als opstap naar EU-lidmaatschap. Rutte zal zich er wel weer uitliegen of  .... met een nieuw inlegvelletje komen.

Zijn partner in het kwaad, de nieuwe minister Keesja zorgt er voor dat al het de elite onwelgevallig nieuws strafbaar wordt gesteld en ze zorgt er op beproefd mislimische wijze op dat tegenstanders die teveel aan de weg timmeren door een leipo worden omgelegd.

Oma op 04-02-2018 18:46

Pardon, mod??" Beste Dimitri, een overtuigd en praktiserend moslim kan zich niet verenigen met de Nederlandse grondwet en de democratische normen en waarden , die veelvuldig in strijd zijn met de Koran. Mod."

Maar dat verhindert de overtuigde en praktiserende moslim dan niet om te infiltreren in de politiek om de grondwet en democratie van binnenuit te beïnvloeden en af te breken.....Een praktiserende moslim mag en moet zelfs liegen en bedriegen tegen ongelovigen om hun doel te bereiken: islam volgen om wereldwijd een kaliefaat te stichten en te overheersen. Moslims doen alles wat nodig is, ook een valse eed afleggen om een politiek mandaat te bekleden

(brusselse/moslim politici schreeuwen dat zelfs van de daken dat hun eed aan de belgische bevolking niet geldt voor hen als moslim!) om invloed uit te kunnen oefenen op burgerlijk bestuur en in de richting te duwen van sharia invoering dat boven de burgerlijke wetten moet staan.

Of ze zich daarbij kunnen verenigen met de grondwet of democratie zal hen worst wezen, volgens de koran moet de ongelovige bekeerd worden: goedschiks of kwaadschiks en daarbij schuwen ze hypocrisie, leugens en bedrog niet. Bovendien eist de koran zélf dat moslims de wetten moeten respecteren van het land waar ze zich vestigen en indien ze die onverenigbaar vinden met hun geloof, dan moeten ze verhuizen.  

Wie nu nog gelooft dat moslims zich aan (onze) regels houden na alles wat reeds het tegendeel bewees, is toch wel echt ziende blind.....ook hun eigen regels lappen ze geniepig aan hun laars: alcohol nuttigen bijvoorbeeld, nietwaar? Zolang ze maar niet betrapt worden om zo de leugen van vrome moslim/geheelonthouder te kunnen blijven volhouden..en dan nog: halstarrig blijven ontkennen bij betrapping gebeurt ook.

Daarom zou de Nederlandse overheid elke politieke beweging of politicus, ambts - en gezagdragers voorafgaande aan bekleding van een ambt, zij zich conformeren aan de Nederlandse grondwet.
En deze boven de Islamitische wetten stellen als dat van toepassing is  en middels een document ondertekend met sancties bij niet naleving ervan. Zoals ontheven worden uit functie.

Dat zou ook van elke immigrant die hier een verblijfsvergunning wil, gevraagd moeten worden. Mod.

Ramshoorn op 04-02-2018 19:16

Ik weet het ieznogoedh.

Wat mij verbijsterd is dat pausen 180 graden zijn gedraaid in hun opinie betreffende de islam. Vroeger bestreden ze de islam te vuur en te zwaard tijdens de 8 Kruistochten vanaf 1095. Nu zitten ze op schoot van imams in de grootste moskee van EU in Rome en kussen daar de Koran hoewel dat boek leert dat God geen Zoon heeft. Puur verraad dus jegens Jeshua, wat al begon met de Poolse Paus en nu in een hogere versnelling doorgevoerd wordt door de huidige Argentijnse Paus.

Het is nog erger...Veel Protestanten en Evangelischen volgen sinds 31-10-2017 de Paus in zijn bewondering voor de Islam. De Paus noemt moslims zonder schroom zijn broeders. Hoewel hun Koran Joden en Christenen, apen, varkens en honden noemt.

Er is weer een nieuwe Reformatie nodig. Die komt gelukkig ook met de wederkomst van Jeshua in Jeruzalem. Openbaring 14 Hij zal met alle booswichten en antisemieten korte metten maken. Psalm 58 en 101 en Openbaring 16 t/m 20.

Israël vecht al 70 jaar tegen naburige Arabische volken, Palestijnen, en weet ze waardig in toom te houden. De Tempel wordt spoedig herbouwd in Jeruzalem volgens de Bijbel. Ezechiël 40 t/m 48 en Openbaring 11. De waarheid overwint altijd. Het best komt nog!

Reeds twee maal stonden de Turken in AD 1529 en 1683 voor de poorten van Wenen  om Europa voor de Islam te winnen. Toen lukte het niet dankzij een moedige Poolse Generaal Jan III Sobieski 1629 – 1696 die met zijn leger de Turken overwon en Europa bevrijdde van de Islam.

Drie maal is scheepsrecht!!! De derde en laatste keer zal Jeshua de wereld bevrijden. Hij doet dat in zijn eentje. Lees maar in Jesaja 63 en Openbaring 19 over de allergrootste afrekening in de wereldgeschiedenis. Dan zullen de rechtvaardigen zingen:

Free at last, great God Almighty, we are free at last!!!

Tom Hendrix op 04-02-2018 19:29

@Ramshoorn: 19.16. uur. Hulde voor uw reactie, ramshoorn. En ja, Christus Koning overwint! Maranatha Here Jezus, kom spoedig.

Ramshoorn op 04-02-2018 22:16

Beste Xander, dank voor uw meelezen!  Bedankt voor uw spontane en weldoordachte reactie Tom Hendriks. De nacht van deze wereld is vergevordert, de nieuwe dag breekt aan. Details in Romeinen 13:12-14.

 

Voor alle booswichten en antisemieten de nacht. Zie Openbaring 6:14...En de hemel week terug als een boekrol, die wordt opgerold, en alle berg en eiland werd van zijn plaats gerukt. En de koningen der aarde en de groten en de oversten over duizend en de rijken en de machtigen en iedere slaaf en vrije verborgen zich in de holen en de rotsen der bergen; en zij zeiden tot de bergen en tot de rotsen: Valt op ons en verbergt ons voor het aangezicht van Hem, die gezeten is op de troon, en voor de Toorn van het Lam; want de grote dag van hun Toorn is gekomen en wie kan bestaan?

 

Antwoord: Zij die in de Schuilplaats van de Allerhoogste God vertoeven. Details Psalm 91.

Atina op 05-02-2018 05:45

Ik snap dit nu ook beter : Oorlog is Vrede. Vrijheid is Slavernij. Onwetendheid is Macht.”  -  Orwell 

 

Hij doelt vast hier op :  1 Tess 5 3 Want wanneer zij zullen zeggen: Het is vrede, en zonder gevaar; dan zal een haastig verderf hun overkomen  ..... Want vrede = oorlog en vrijheid = slavernij 

Oma op 05-02-2018 14:10

"Daarom zou de Nederlandse overheid elke politieke beweging of politicus, ambts - en gezagdragers voorafgaande aan bekleding van een ambt, zij zich conformeren aan de Nederlandse grondwet.

En deze boven de Islamitische wetten stellen als dat van toepassing is  en middels een document ondertekend met sancties bij niet naleving ervan. Zoals ontheven worden uit functie. Dat zou ook van elke immigrant die hier een verblijfdvergunning wil, gevraagd moeten worden. Mod."

Inderdaad, Mod. Dat "zou moeten" maar gebeurt niét!

Het is trouwens nutteloos een leugenaar, hypocriet en bedrieger ook maar iets te laten verklaren of ondertekenen: zij gaan akkoord maar weigeren achteraf zich eraan te houden - welk nut heeft het dan nog? Ze zijn bereid te tekenen en te zweren wat je maar wil om in de politiek te geraken om dan toch hun zin te kunnen doen: sluipend sharia in te voeren om het burgerlijk beleid te bepalen.

Dat gebeurt reeds in BE door de verplichte eed die een kandidaat-mandataris moet zweren bij aanvaarding van zijn politieke mandaat. 

Daarin zwéren ze de Bélgische bevolking te dienen en de Bélgische wetten te respecteren en uit te voeren...de eed die moslims volgens de koran dik aan hun laars mogen lappen en dus ook doén!

Een paar jaar geleden waren er zelfs drie moslim politici in brussel die in de media openlijk verklaarden dat deze eed niet geldt voor hen als moslim en zij de sharia aanhouden en volgen....en geen haan die ernaar kraait! Geen énkele sanctie bij het niet naleven van hun gezworen eed dankzij de medeplichtige, autochtone politici (die blijkbaar nog steeds niet begrijpen dat zij op die manier verdrongen zullen worden...wat ik dan weer niet begrijp want ze spartelen uit alle macht om hun postjes en gegraai te kunnen behouden, op deze manier geven ze hun macht zelfs vrijwillig uit handen en over aan moslims)

De enige oplossing is moslims weigeren uit de politiek, verhinderen een politiek mandaat op te nemen uit zelfbescherming van de democratie en vrijwaring van de grondwet: scheiding tussen kerk en staat, géén religieuze beïnvloeding in burgerlijk bestuur. Maar dat past niet in het eu-plaatje van islamisering van europa, nietwaar?

 

Zo'n ondertekende rechtsgeldige verklaring , biedt de overheid de mogelijkheid om in te grijpen  bij nalatigheid daarin  en kan ook elke burger daar een klacht over indienen en zelfs voor de rechter brengen. Mod. 

Oma op 06-02-2018 14:51

@Mod: en welke burger steekt vrijwillig zijn hoofd boven het maaiveld om onthoofd te worden door de overheid, om financieel geruïneerd te worden voor de rest van zn leven? Het is nét de overheid die weigert zulke verklaring op te stellen voor politici met moslim achtergrond, zij laten religieuze beïnvloeding in bestuur zelf toe. Bovendien is een aparte verklaring zelfs niet nodig vermits hun gezworen eed (ten dienste staan van de Bélgische bevolking en Bélgische wetten volgen) wordt geschonden, de overheid heeft dus reeds het wettelijke middel van meineed om te straffen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl