Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rusland belooft Israël te zullen verdedigen tegen Iraanse aanval

Amerikaanse mariniers gaan Iraanse corridor naar Libanon blokkeren - Westerse hypocrisie ten top: Rusland valselijke beschuldigd voor humanitaire crisis in Ghouta; door het Westen gesteunde islamitische terreurgroepen echte veroorzakers

De situatie voor in Ghouta kan heel snel worden verbeterd, mits het Westen zijn steun voor de moslim jihadgroepen die de inwoners terroriseren intrekt. (Afbeelding:(2)).

‘Als Iran Israël aanvalt, zal Rusland samen met de VS Israël verdedigen,’ beloofde Alexander Shein, de Russische ambassadeur in Israël, vorige week op de internationale veiligheidsconferentie in München. Tegelijkertijd maakte het Kremlin ook duidelijk dat het niet van plan is om de Iraanse militaire aanwezigheid en opbouw in Syrië tegen te gaan, zoals de Israëlische regering eist. Ondertussen krijgen Rusland en Syrië opnieuw valselijk de schuld van het humanitaire drama in Ghouta. De realiteit is dat Rusland daar geen bombardementen op burgers heeft uitgevoerd, en dat het juist de door het Westen gesteunde islamitische terreurgroepen zijn die de burgers als menselijk schild gebruiken tegen het bevrijdingsoffensief van het Syrische leger.

 

Moskou weet dat het Irans jarenlange doelstelling om Israël van de kaart te vegen niet kan veranderen, maar denkt dat het Shi’itische regime in Teheran er van weerhouden kan worden om die wens ook in daden om te zetten, door te stellen dat ook de Russen Israël zullen beschermen in het geval van een Iraanse aanval. Tegelijkertijd gebruikt Rusland dit argument om Israël zover te krijgen geen militaire acties meer te ondernemen tegen Iraanse troepen en bases in Syrië, waar er steeds meer van komen.

Amerikaanse mariniers gaan Iraanse corridor naar Libanon blokkeren

Iran en Rusland hebben namelijk grote zorgen over het besluit van president Donald Trump om meer dan 2500 mariniers naar Syrië te sturen, om daar de 1320 km. lange grenzen met Irak, Jordanië en ook een deel met Turkije te gaan beschermen. Deze mariniers blokkeren de verdere versterking van pro-Iraanse strijdkrachten vanuit Irak, en tevens de landcorridor tussen Iran en Libanon, met daar het door Teheran aangestuurde proxy terreurleger van Hezbollah.

Ayatollah Khamenei heeft daarom gedreigd de ‘inzet van Amerikaanse troepen ten oosten van de Eufraat’ te voorkomen. Rusland heeft inmiddels 4 hagelnieuwe Su-57 stealth gevechtsvliegtuigen in Syrië gestationeerd. Die vormen geduchte tegenstanders voor de Amerikaanse F-22’s en Israëlische F-35’s. Rusland zou deze vliegtuigen kunnen inzetten om de Iraanse militaire opbouw in Syrië te beschermen. (1)

Rusland valselijk beschuldigd van crisis Ghouta; echte veroorzakers worden door Westen gesteund

Zoals gebruikelijk wordt Rusland in het Westen weer eens valselijk beschuldigd van het veroorzaken van een crisis, deze keer opnieuw in het Syrische Ghouta, een voorstad van Damascus dat door terroristen wordt gecontroleerd. Rusland en Syrië zouden daar met hun bombardementen veel burgerdoden hebben veroorzaakt.

De realiteit is dat dit deel van Ghouta wordt beheerst door het aan Al-Qaeda verbonden Al-Nusra (Hayat Tahrir al-Sham), een jihadgroep die door het Westen wordt gesteund en in de Westerse reguliere nepnieuws-media steevast ‘rebellen’ worden genoemd. Al-Nusra blokkeert hulpverleningspogingen van het Rode Kruis en Wereld Voedsel Programma, en dwingt burgers in hun huizen te blijven, waardoor ze als menselijk schild tegen de bevrijdingsoperaties van het Syrische leger worden gebruikt.

De enige manier om deze burgers van deze peilloos wrede terroristen te bevrijden is via dat grondoffensief. Hoe eerder Ghouta wordt ontzet, hoe beter – althans, dat zou de insteek van iedere normale regering moeten zijn. Maar nee, de Westerse media verzwijgen wederom dat het hier om moorddadige moslimterroristen gaat, die zich juist vanwege de Westerse steun –niet alleen politieke, maar ook militaire, door wapenleveranties- weigeren over te geven.

In de strijd tegen ISIS veroorzaakten Amerikaanse bommenwerpers in bijvoorbeeld Mosul en Raqqa veel meer burgerdoden. Toen luidde de verklaring echter dat dit ‘onvermijdelijke bijkomende schade’ was, ‘helaas een gevolg van stedelijke oorlogsvoering’.  De dubbele moraal van het Westen kan nauwelijks schaamtelozer zijn.

De situatie voor de inwoners van Ghouta kan heel snel worden verlicht zodra het Westen zijn steun voor deze moslim terreurgroepen intrekt. Zolang het Westen echter probeert de schuld valselijk aan Syrië en Rusland te geven, zullen deze jihadisten door kunnen gaan met hun dodelijke terreur tegen onschuldige Syrische burgers.

 


Xander

(1) DEBKA
(2) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 26-02-2018 14:01

Kan Israel op Rusland zijn vertrouwen stellen? Zou Rusland een confrontatie met Iran aangaan moesten die israel aanvallen. Een zeer hoge militair heeft in Teheran verklaard dat een aanval op Israel slechts een kwestie van tijd en gelegenheid is, de plannen zouden al klaar liggen. Ik denk eerder dat de VS onder Trump een confrontatie zou riskeren met wereldoorlog drie tot gevolg . Als ik lees wat de Israelische pers en televisie verklaren dat zou ik zeggen dat het Israelische leger al klaar is voor deze confrontatie. Met de gevaarlijke Hezbollah in het Noorden zal een eventuele oorlog op verscheidene plaatsen gebeuren. En ook mag men Hamas niet uitsluiten, en president Abbas die met zijn frustraties geen blijf weet en langzaam maar zeker een vormvan dementie aan het krijgen is. Ik verneem nu dat China gaat meehelpen,wat schrijf, de voornaamste rol gaat spelen in de heropbouw van Syrie,dus ook de Chinezen zitten er reeds, maar dat is in het vordeel van Israel! Shalom

Cefas op 26-02-2018 14:15

Er zitten zo n 20.000 Moslim-terroristen in Ghouta, die krijg je niet weg met een grondoffensief zonder grote eigen verliezen, dus kiest Assad voor bombardementen in de hoop dat die lui dan zelf verdwijnen en dan is het probleem van Ghouta opgelost. Inderdaad, het Westen staat aan de verkeerde kant en steunt de verkeerde partijen, waardoor deze oorlog veel langer duurt dan nodig is. Het Westen heeft bloed aan de handen en kan daarom de handen niet in onschuld wassen.

rescue op 26-02-2018 14:22

 

Amerika zal eenmaal vallen, lees hieronder waarom

1 En hierna hoorde ik een luide stem van een grote menigte in de hemel zeggen:

   Halleluja, de zaligheid, de heerlijkheid, de eer en de kracht zij aan de Heere, onze God.

2 Want Zijn oordelen zijn waarachtig en rechtvaardig, omdat Hij de grote hoer geoordeeld

   heeft, die de aarde te gronde gericht heeft met haar hoererij, en omdat Hij het bloed van

   Zijn dienstknechten aan haar gewroken heeft.

3 En zij zeiden voor de tweede keer: Halleluja! En haar rook stijgt op in alle eeuwigheid.

4 En de vierentwintig ouderlingen en de vier dieren wierpen zich neer, aanbaden God,

   Die op de troon zit, en zeiden: Amen, Halleluja!

Dewevoga op 26-02-2018 15:32

En het kalifaat wordt groter en groter. Het beest (islam) settled zich vooral in Europa, Canada, VS etc. Het wachten is op de verbindende leider. Lees Jeremia 25 vanaf vers 13. 

Peter Selie op 26-02-2018 15:49

Putin heeft een beging gemaakt met de ontzetting van Syrië door IS te verdrijven, in een oorlog die de H. Obama met steun van NAVO en instemming van de VN  en de EU is begonnen. Wat de schijnvertoningen van de Amerikanen, die echt niet van plan waren om  hun eigen creatie  IS aan te pakken en nog altijd niet, want ze voozien ze van het modernste oorlogstuig.Het is allemaal poppenkast, maar je zult er maar wonen want mensenlevens tellen voor Amerikanen evenmin als voor islamieten de VN of de EU.

Peter Selie

Tom Hendrix op 26-02-2018 15:50

@rescue: 14.22. uur. Stem in met uw reactie.

JP op 26-02-2018 17:00

@willy & rescue

Het is de vraag of het gaat om het militaire apparaat wat door Trump aangestuurd wordt en vv of wat door de Deep State aangestuurd wordt. Ellende is vooral van de laatsgenoemde te verwachten.

ohje op 26-02-2018 18:24

Hier zijn de strijders meer dan welkom aldus Kaag.

mijn mening op 26-02-2018 18:38

ahahahhaha

Hubo op 26-02-2018 19:32

Ik sta helemaal achter het verhaal mbt Goutha.Ik word ziek van dat westerse gemanipuleer met de veiligheidsraad.

Wat de toezegging van Shein te betekenen heeft is niet duidelijk.De russen proberen waarschijnlijk Israël ervan te weerhouden verder acties in Syrië te ondernemen.Israël zou daar sowieso gewoon maar eens me op moeten houden.Iran ligt ver weg en het is vrijwel uitgesloten,dat Iran in Syrië een effectieve aanvalsmacht tegen Israël kan opbouwen,die tot een massale vernietigende verrassingsaanval in staat is.Resteert wat kleiner vuurwerk van Hezbollah.Dat lijkt me niet echt iets om wakker van te liggen.Het lijkt er meer op dat Israëlische acties in Syrië gebruikt worden om het angstklimaat en de oorlogspsychose op peil te houden.

Het is niet duidelijk wat die amerikanen in Irak te zoeken hebben.Het lijkt me een zaak van de Iraakse regering in overleg met Iran of ze toestaan dat er troepentransporten naar Syrië plaats vinden.

Een ander geluid op 26-02-2018 19:57

Moskou weet dat het Irans jarenlange doelstelling om Israël van de kaart te vegen niet kan veranderen, maar denkt dat het Shi’itische regime in Teheran er van weerhouden kan worden om die wens ook in daden om te zetten, door te stellen dat ook de Russen Israël zullen beschermen in het geval van een Iraanse aanval.

Aldus dit artikel.

Even los van het feit, dat een ambassadeur lang niet zoveel autoriteit heeft als een minister of staatshoofd vraag ik me af wat de waarde is van zo'n nietszeggende "belofte". 

Ondanks dat Rusland aangeeft de doelstelling van Iran (vernietiging van Israël) te kennen, heeft dat Moskou er niet van weerhouden aan Iran kerncentrales, nucleaire kennis, atoomcentrifuges enz. te leveren. Het zijn juist Rusland en China, die landen als Iran en Noord-Korea willens en wetens tot kernmacht upgraden. Niet echt vertrouwenwekkend !!!

Daarnaast faciliteert en beschermt Rusland Iran om in Syrië een militaire infrastructuur op te zetten, waarmee het Israël kan aanvallen.

Als de vos de passie preekt boer pas op je ganzen............

Daarmee lijkt me alles gezegd over een Russische "bescherming".

Ander geluid: 19.57u en 20.10 u
Opvallend hoe bijna al uw reacties van hetzelfde soort zijn: Napraterij van de officiële propaganda-media.

Vooral ook uw laatste reactie. Klinkt logisch, ALS het waar zou zijn, Maar dat is het niet ! XN heeft in het artikel niets gezegd over de geloofwaardigheid van die beloofde bescherming, enkel dat die ambassadeur dat heeft gezegd en Putin overigens recent ook tegen Netanyahu, al drukte die zich daarbij wat minder expleciet uit.

Het klopt dat Rusland 1 kerncentrale in Iran heeft gebouwd, maar een centrale is iets totaal anders dan een kernbom.
Het kan goed zijn dat Rusland ook die kennis met Iran heeft gedeeld, maar dat hebben ze daar dan wel verdraaid lang verborgen weten te houden, want Iran heeft die Israël-doodswens al heel lang, en heeft nog steeds geen eigen kernwapens.

XN verklaart overigens nergens de Russen heilig, zij zullen ook zo hun eigen geopolitieke belangen nastreven. Waar XN  juist tegen ageert, is die eenzijdige (leugen)propaganda die de media en politici hier blijven verspreiden, terwijl keer op keer achteraf een heel andere waarheid blijkt, zoals de gifgasaanval in Ghouta in 2013 eerst aan Assad werd toegeschreven, maar later wel degelijk werd bevestigd dat die 'rebellen' er voor verantwoordelijk waren.

Beetje ondoordachte  opmerking van u ook dat die rebellen geen wapens van het Westen zouden kunnen hebben omdat ze al jaren totaal 'ingesloten' zouden zijn. Als dat waar zou zijn (wat niet zo is), dan waren ze allang verslagen. Het is juist de voortdurende aanvoer van wapens door de CIA, de Turken, Saudi's e.d.. die hen overeind houdt. Bevestigd door o.a. Seymour Hersh, een van de gezaghebbendste onderzoeksjournalisten die er bestaat. U pretendeert een ander geluid te willen laten horen wat helemaal geen 'ander geluid' is, maar het geluid wat we al jaren van de anti-Russische massamedia en politici horen. Mvg. Mod.
Een ander geluid op 26-02-2018 20:10

Ghouta is al jarenlang volkomen van de buitenwereld afgesneden en volledig omsingeld door de troepen van Assad. Geen muis kan er ongezien in of uit en de Russen en Syrieërs hebben een 100% controle over het luchtruim daar en bombarderen iedere dag.

Lijkt me dus volkomen onmogelijk dat die ingesloten rebellen militaire steun c.q. wapenleveranties ontvangen van het westen.

koloth op 26-02-2018 21:21

Rusland beloofd Israël te zullen verdedigen.  Ja wat moet Putin anders zeggen ?  Als straks WW3 begint heeft Putin wel even z'n handen vol aan de V.S. en kan Israël daar niet bij gebruiken, die komt pas later aan de beurt.  En wat doet onze Geert in rusland ? Nou belangrijke besprekingen voeren hoe het nou na WW3 verder moet in Nederland. Ja ik vrees dat het niet lang meer gaat duren voor dat letterlijk de bom barst.

ottoman op 27-02-2018 03:51

jullie houden jezelf voor de gek, rusland zal iran niet verdedigen en israel al helemaal niet, israel staat er volgens geschriften alleen voor.

nu is trump op de stoel in de usa maar dat is niet blijvend, elite/ deepstate zal die plek weer vervullen.

enige die joden beschermen zijn de ottomanen, maar ook die beschermen niet israel, enkeld onder eigen bestuur. 

stammen in afrika worden al klaargestoomt helaas, maar israel zal zegenvieren.

edwin vissers op 27-02-2018 05:54

hier is i dan

Een voormalig manager bij Google heeft papierwerk bij de IRS ingediend om een officiële religie van technologie te vestigen. Deze religie aanbidt niet alleen de wetenschappelijke vooruitgang, maar ook de kunstmatige intelligentie zelf, met als doel een godheid te creëren.

De nieuwe kerk van AI zal zich richten op "het ontwikkelen en bevorderen van de realisatie van een Godheid op basis van kunstmatige intelligentie en door begrip en aanbidding van de Godheid [om] bij te dragen aan de verbetering van de samenleving", aldus IRS-documenten.

De religieuze organisatie zonder winstoogmerk zou "Way of the Future" (WOTF) worden genoemd. Volgens de website (wayoftheuture.church) gaat de beweging 'over het creëren van een vreedzame en respectvolle overgang van wie de baas is over de planeet van mensen naar mensen +' machines '. " ...

Tom Hendrix op 27-02-2018 09:12

Dit zijn allemaal tekenen, die beschreven staan in " de Openbaring van Johannes". Naar mijn bescheiden mening; leven we in zeer donkere tijden, ik hou me vast aan Jezus Messias.

Lodewijk op 27-02-2018 09:39

Ik kan me vergissen, maar ik heb niet de indruk gekregen dat Hezbollah en de Iranese troepen in Syrië hetzelfde doen als IS, Al Nusra en verwante terroristische groeperingen. Dus de locale burgers terroriseren met onthoofdingen, kruisegingen, het als seks slavinnen gebruiken van meisjes en vrouwen, de burgers gebruiken als mensenschilden, geen humanistische hulptoevoer toestaan, enz. 

Ik zou veel liever in een gebied wonen in Syrië waar Iran troepen heeft dan in een streek waar IS of Al Nusra huishoudt. (En nog liever in de gebieden waar het Syrische leger de bevolking beschermt tegen de genoemde terroristen. Maar het allerliefst in de grote gebieden waar noch militairen noch genoemde terroristen zijn, omdat die laatsten daar nog nooit geweest zijn, of er uit verdreven zijn, en de militairen vertrokken zijn om elders waar nog wel terroristen zitten te vechten.)

Overigens wel weer een magistrale zet van Poetin. Hij is ook in Israël geweest om de Christelijke heiligdommen te bezoeken. 

"Putin Knelt & Prayed in Jerusalem 2012"

https://www.youtube.com/watch?v=X3WM_x6ZDpM

Al was het alleen al daarom maar de Poetin niet wil dat Israël vernietigd zou worden... maar als Christen wil hij dat niemand vernietigd wordt, uigezonderd de terrroristen die mensen vernietigen.

van buiten op 27-02-2018 10:44

Weet niet wat de leeftijden zijn van degene die commentaar leveren maar vergeet Frankrijk niet die bouwden ook een centrale in Iran en werd plat gegooid door Israel,was in de jaren tachtig werkzaam in Irak en wat daar al niet werd gebouwd de Duitsers bouwden daar bunkers ook voor de militairen vliegtuigen werden bunkers gebouwd enzovoort, nederland leverde ook heel wat technologie, trouwens heel wat europese landen waren daar aanwezig. Aangaande Rusland ieder land weet dat Rusland een wapen heeft, als Rusland de knop omdraaid vallen de motoren stil en vallen de vliegtuigen als appeltjes op de grond zelfs oorlogsschepen vallen stil waar dan ook, en alle systemen vallen uit, dit is hun grootste troef op dit moment.

Gerard op 27-02-2018 10:56

@ Een ander geluid op 26-02-2018 20:10. Zoek slechts even op You Tube en aanschouw met eigen ogen de amerikaanse wapens die ze gebruiken. Geloof het of niet (ik kan het niet meer vinden, mogelijk verwijderd): ik zag eens een cockpit van een russisch militair toestel met engelse aanduidingen. Wat zijn dat toch voor diepvervallen lui aan weerszijden? Dit alles houdt in dat wij allen, ook ik, regelmatig aan zelfonderzoek moeten doen en waar nodig onze standpunten bijstellen. Daar is overigens niets fout aan; meningen mogen worden herzien en móéten worden herzien als de waarheid anders blijkt te zijn dan wijzelf vermoeden of denken. Maar je kunt niet ontkennen de leugens, verdraaiingen en halve waarheden die ons middels de met onze belastingcenten betaalde Staatsomroep N.O.S. (bijna) dagelijks voorgehouden worden. Als jij dus een omroeper of nieuwslezer voor de t.v. ziet, moet je denken: "Daar staat een ambtenaar. En vooral voor de beroepsgroep 'ambtenaren' geldt: wiens brood men eet, diens woord men spreekt."

rescue op 27-02-2018 11:43

Los van het feit dat de Russisch/Iraanse as wel degelijk een bedreiging is voor de staat Israël, is het toch van de gekke dat de hele westerse propaganda in touw is om de zogenaamde misdaden van de Syrische regering voortdurend aan de kaak te stellen, terwijl men volkomen zwijgt over de smerige misdaden van IS.              Deze door de CIA en Saoedi- Arabië bewapende en gefinancierde moordenaarskliek, die tienduizenden mensen heeft geëxecuteerd dmv onthoofding, levend verbranden, levend begraven, levend verdrinken, onder tanks overrijden, kruisigen en neerschieten, wordt totaal genegeerd, ook door medechristenen wo de Paus. Denkt men nu echt dat God deze zonden door de vingers ziet, omdat het doel de middelen heiligt? Ook de door het westen ingehuurde buitenlandse jihadistische moordenaars blijven in Syrië het regime bestrijden. Leugen en bedrog kenmerken de westerse linkse kliek en helaas horen we van Trump ook geen duidelijke stellingname. Wellicht heeft hij de CIA en de militairen maar carte-blanche gegeven in ruil voor zijn agenda. Het is wel duidelijk dat er nu een koning van het Noorden en een koning van het Zuiden is ontstaan. Dan.11

JP op 27-02-2018 11:54

@Moderator in reactie op "uw tegengeluid" aan" Een ander geluid", is uit mijn hart gegrepen. Moedeloos geworden van zijn zeer eenzijdige reacties op vele van mijn commentaren. Om die reden heb ik het gisteren nagelaten om mijn reactie te geven op de beweringen van "Een ander geluid". Daarom nu alsnog: De rol van H. B. Obama is ook uiterst dubieus geweest. Waarom heeft hij een betaling van pakweg 1,7 miljard Dollar Cash op pallets in vliegtuigen afgeleverd aan Iran? En waarom laat "Een ander geluid" de Uranium One Deal van Hllary onder Obama met Rusland achterwege? Om van de Duivel geen kwaad te spreken? Het is in ieder geval duidelijk waar de sympathie ligt. Ik ben niet anti Amerika of pro Rusland, maar geef Trump en Putin het voordeel van de twijfel. Omdat de intentie die beiden uitspreken mij aanspreekt. Het zijn de verotte geesten van o.a. de NWO die achter de schermen, de Wereld in chaos hebben gestort. Ik ben blij dat Trump in samenwerking met een groot deel van het militaire apparaat hier een einde aan probeert te maken. Ik hoop op een betere wereld voor ieder mens van goede wil. Mvg. JP

willy op 27-02-2018 12:20

@ JP : In de VS en ook in Europa is er nog altijd dat koude oorlog gevoel met de Russen, maar vroeger wist je waarvoor het stond, nu in deze tijd weet men het niet meer, waar gaat het nu eigenlijk over ? de vrije meningsuiting? Dictatuur? Dus er zijn krachten in het Westen die een kunstmatige koude oorlog gevoel in stand houden, dat gebaseerd is op fake nieuws ! Shalom

Scevean op 27-02-2018 13:57

Ik denk dat Israël op geen enkele steun hoeft te rekenen als het wordt aangevallen door Iran, ,  niet van Rusland en niet van Amerika of Europa. Het zal alleen op steun van God kunnen rekenen.  Ik denk dat wij tegen die tijd in Europa genoeg problemen hebben. Te minste met Rusland,  want die zijn we al jaren aan het judasen.  En genoeg islamitische brandhaarden verspreidt over Europa. Zie het maar als een straf. Europa moet worden omgevolkt. De dagen gaan komen dat je voor een zak met goud nog geen brood kan kopen. Toch ben ik niet bang, want dit alles brengt de wederkomst dichterbij.  We krijgen eerst de ellende  en hierna  zullen alle dictators en wereldleiders echt hun knieën moeten buigen. 

René van Zalk op 27-02-2018 14:50

Koloth Koloth, zie je alweer beren op de weg :-) 

Tom Hendrix op 27-02-2018 16:26

@rescue: 11.43. uur. Eens met U. En op www.cultuurondervuur.nl  staat een artikel, waar in bewezen wordt, dat bota bene onze kinderen Gedwongen naar de moskee moeten van de scholen, en dienen te knielen voor de afgod/maangod allah! Zover is het hier al gekomen, dankzij hypocriete partijen met voorop: VVD,CDA,D66,PvdA,CU en GL. Bah!

Een ander geluid op 27-02-2018 20:52

@ moderator,

Uw opmerking betreffende 1 Russische kernreactor gebouwd in Iran klopt, maar is inmiddels ruim ingehaald door nieuwe feiten. Een jaar geleden, in 2017, hebben Rusland en Iran een akkoord getekend voor de bouw van 2 nieuwe Russische kerncentrales in Iran. Voor de goede orde; niet uit de officiële propaganda media, maar van Russia Today. Men kan dus stellen, dat Rusland doorgaat met het leveren van nucleaire kennis aan Iran. En inderdaad; een kerncentrale is geen atoombom, maar zonder het een, is het andere niet mogelijk ! Officieel is niet aangetoond, dat Iran kernwapens zou hebben, maar dat is voor wat het waard is. Officieel liggen er ook geen atoomwapens in Volkel.......

https://www.rt.com/business/385394-russia-iran-nuclear-power-plants/

Overigens suggereer ik nergens dat XN zich uitspreekt over de geloofwaardigheid betreffende de uitspraak van de Russische ambassadeur. Ik verwijs simpelweg naar een alinea in dit artikel.

Uw opmerking: Opvallend hoe bijna al uw reacties van hetzelfde soort zijn: Napraterij van de officiële propaganda-media.

is erg generaliserend. U gaat er met "al uw reacties" aan voorbij, dat mijn reacties betreffende EU, massa-immigratie, moslim-fundamentalisme / moslimterreur, de broeikaseffect-leugen / akkoord van Parijs, gevestigde politiek, Merkel, Palestijnen en een groot aantal andere onderwerpen mijlenver van de officiële propaganda-media afliggen. Daarnaast praat ik niemand na, maar baseer mijn mening op feiten. Over de gifgasaanvallen in Syrië heeft de VN / OPCW onderzoek gedaan en hun onafhankelijke resultaten aan de wereld gepresenteerd. Daarin werden bepaalde gifgasaanvallen aan Assad toegeschreven en andere aan bepaalde moslimfundamentalistische strijdgroepen. 

Ook met uw reactie over "die rebellen" legt u me woorden in de mond, die ik niet gesproken heb. Ik verwees expliciet naar de rebellen in Ghouta. Die zijn al jaren volkomen ingesloten. Indien dat niet het geval is, slaan de de generaals van Assad en Poetin een gigantische strategische flater. Les 1; snij de aanvoerlijnen van de tegenstander af ! Als ze dat nog niet voor elkaar hebben, heeft heer Poetin een deel van zijn strijdkrachten iets te vroeg teruggetrokken ! Hoewel ik vaak kritisch ben over heer Poetin, denk ik dat hij zijn zaakjes in het dossier Syrië toch wat beter voor elkaar heeft dan u in dit geval blijkbaar aanneemt.

Nogmaals Russia Today:

https://www.rt.com/news/412690-putin-syria-comes-khmeimim/

Het is inderdaad zo, dat de mening van XN en die van mij betreffende het Rusland van de heer Poetin ver uit elkaar liggen. Ik geef slechts mijn mening en praat niemand naar de mond; niet de officiële propaganda media en ook niet XN. 

Mvg

Timetraveler op 01-03-2018 11:31

Wat ik interessant vind is dat de reguliere media veel aandacht geven over de aanval op Ghouta , maar over de turkse aanval op de koerden hoor je weinig. Isis was een product van : Obama,Clinton,Turkije ,S.Arabie en de EU.

Tonio op 05-03-2018 13:03

DeToekomst zal leren dat Ruslnd de nieuwe bevrijder it van Europa

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl