Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Politiebond: Nederland is door migrantenbendes beheerste narco-staat geworden

Nederlandse rechercheurs verwijten regering ‘wat we niet zien, is er niet’ houding

 
Afbeelding: Getty Images (2)).

‘Vijf jaar geleden kostte een huurmoordenaar € 50.000,-, nu kun je er al een voor € 5000,- krijgen. Het is vraag en aanbod... Nederland is echt een narco-staat geworden de laatste 30 jaar. Wat we niet zien, is er niet. Nou, ondergronds heeft het fors doorgewoekerd,’ aldus een van de rechercheurs die worden aangehaald in een nieuw rapport van de Nederlandse politiebond, dat de veelzeggende titel ‘Noodkreet – Waar blijft onze versterking?’ heeft gekregen. De aanklacht van de Nederlandse rechercheurs aan het adres van Den Haag liegt er niet om: ‘We kunnen een vuist maken, maar het kabinet wil niet echt. Andere belangen?’ En ‘Er is geen echte politieke steun om de georganiseerde criminaliteit aan te pakken.’ Zou dat misschien komen omdat die grotendeels door (islamitische) migrantenbendes wordt beheerst?

 

Van gedoogbeleid tot een ware narco/criminaliteit crisis – de Nederlandse recherche laat geen spaan heel van het interne veiligheidsbeleid van de regering. De bond eist dat er onmiddellijk 2000 agenten worden aangenomen, omdat de bestaande op dit moment 80% van hun tijd kwijt zijn aan het reageren op aangiften, waardoor er amper tijd is om ‘bendes te onderzoeken die de infrastructuur en faciliteiten die door de Nederlandse samenleving zijn betaald gebruiken voor hun activiteiten: drugshandel, prostitutie en kindermisbruik.’

Volgens Europol komt de helft van alle cocaïne via Rotterdam Europa binnen. Amsterdam en andere grote steden worden dankzij de open grenzen overspoeld met drugs- en sekstoeristen uit het buitenland, waar de politie zijn handen vol aan heeft. Over de afkomst van de daders mag in ons land inmiddels vrijwel niets meer worden gezegd, maar de cijfers spreken boekdelen.

Migranten extreem bovenmatig vertegenwoordigd in criminele bendes

20% van onze bevolking van 17 miljoen heeft inmiddels een migrantenachtergrond. Die zijn drie keer zo vaak werkeloos als gemiddeld; ongeveer de helft van alle uit Somalië, Irak, Syrië, Afghanistan en Eritrea afkomstige migranten zitten in de bijstand. Uit een berucht geworden overheidsrapport uit 2011 bleek al dat 4 van de 10 etnische Marokkanen tussen 12 en 24 jaar oud ooit zijn gearresteerd of beboet voor een misdrijf – alleen al in de voorafgaande 5 jaar. De meerderheid van deze groep gaat zonder diploma’s van school. Over 30 jaar is meer dan één derde van onze bevolking niet langer etnische Nederlander.

Uit bijna alle politierapporten en wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat migranten (extreem) bovenmatig vertegenwoordigd zijn in criminele- en drugsbendes.  Die worden voornamelijk beheerst door Surinaamse en Colombiaanse cocaïnehandelaren, Marokkaanse hasj importeurs en Chinese goederensmokkelaars. Ons land staat bomvol drugslabs die de overgrote meerderheid van de synthetische drugs in Europa produceren. Eén op de vijf moorden in ons land zijn ‘gangland’ gerelateerd.

Criminoloog Frank Bovenkerk (Universiteit Utrecht) waarschuwt dat de politie totaal niet is voorbereid op de bereidheid en het gemak waarmee deze bendes vuurwapens gebruiken. Officials zeggen dat het gedoogbeleid op het gebied van drugs en andere serieuze misdaden een volkomen verkeerd signaal afgeeft aan de vele nieuwkomers (moslimmigranten) uit Afrika en het Midden Oosten.

Gedoogbeleid keert zich tegen ons

Wat decennia lang goed gewerkt heeft voor een overwegend Nederlandse bevolking, begint zich nu keihard tegen ons te keren, omdat die immigranten er doorgaans een totaal andere mentaliteit op nahouden. Het vele aangetoonde misbruik van de sociale zekerheid door met name etnische groepen onderstreept wat voor mentaliteit dat is. Dan werken ook nog eens de ‘progressieve’ Nederlandse rechters niet bepaald mee door bijvoorbeeld het aanpakken van dit massale misbruik door Turken, die verzwijgen dat ze in eigen land huizen en jachten hebben om hier zo hoog mogelijke uitkeringen te kunnen krijgen, te verbieden.

Nederland is dan wel (nog?) niet een openlijk zichtbare narco-staat zoals Mexico, maar het gegeven dat criminele migrantenbendes steeds brutaler worden omdat ze amper mogen worden aangepakt, is een teken aan de wand dat het wel eens snel gedaan kan zijn met onze betrekkelijke maatschappelijke rust en veiligheid op straat.

Politiek Den Haag wil ogen nog steeds niet openen

In Den Haag heeft men de ogen overduidelijk nog niet willen openen, zelfs niet nu de politiebond zo hard aan de bel trekt. Minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus reageerde kortaf dat ‘wij in Nederland met succes tegen de georganiseerde misdaad en drugs strijden. Wij zijn geen narco-staat.’ En als ‘onze’ politieke elite iets niet ziet, dan is het er dus niet – beter gezegd: dan mag het er gewoon niet zijn-, zelfs niet als de zo’n 400 bevraagde rechercheurs met eigen ogen iets totaal anders constateren.

Hoe lang moet het nog duren voordat ons volk in het stemhokje eindelijk massaal afrekent met deze politiek-correcte wegkijkers, die alleen hun eigen belangen op het oog lijken te hebben? Wachten we ook hier totdat grote delen van onze steden in islamitische migranten no-go zones zijn veranderd, waar geen agent meer buiten zijn pantserwagen durft te komen?

Of besluiten we juist dat dit het ‘nieuwe normaal’ wordt, dat dit de toekomst is die we onze (klein)kinderen willen geven, en stemmen we daarom op het verbond (nu nog in Rotterdam, straks ook landelijk?) tussen GL/SP/PvdA (en inmiddels deels ook D66) met moslimpartijen (NIDA) die Nederland totaal willen islamiseren?

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 28-02-2018 13:50

Zover is het al gekomen. Maar zolang het partijkartel van VVD,CDA,CU,D66, op het pluche zit, gaat er niets aan veranderen. Sinds de jaren '70 van de vorige eeuw is het al fout aan het gaan in Nederland. Als de kartelpolitiek gedaan had, wat ze in het belang van Nederland hadden moeten doen, was het nooit zover gekomen. Genoemde partijen zijn 100% debet aan deze gang van zaken, tenminste is dat mijn bescheiden mening. En maar schelden op de PVV en het FvD.

willy op 28-02-2018 13:56

Deze criminele bendes opereren  niet alleen vanuit Nederland, in antwerpen zijn vele drugsbendes actief en deze zijn internationaal geworden, ook huurmoordenaars worden reeds jong opgeleid en zijn migrant of Oost -Europeaan, ze verdwijnen na hun daad meestal in het niets en worden elders ingezet, en de politie? Die staat meestal machteloos , en ook van de schrik natuurlijk. het gedoogbeleid tegen de migrant is niet goed te praten, iedereen moet zich aanpassen aan normen en waarden van een land of continent men leeft niet op een eiland. Drugs draait om veel geld en brengt corrupte agenten met zich mee, in de riool van Antwerpen stroomt meer drugs dan afvalwater en dat zegt genoeg! Shalom

Twanneman op 28-02-2018 14:22

Tja, op wie moet je dan stemmen, alle partijen zijn veel te soft om een ommekeer te kunnen maken, en dan heb je nog massa's Nederlanders die gewoon verder slapen en weer blind/dom/stom stemmen, of stemmers die voor dat "leuke koppie" of "vlotto peer" gaan stemmen.

Nederland is en wordt Nederland niet meer, game over.

Noorderlicht op 28-02-2018 14:39

Volgens mij is het helemaal volgens plan om een groot deel van de bevolking aan de drugs te helpen, want wie houdt zich nog bezig met politieke zaken als drugsverslaafde? kan de elite mooi doorgaan met hun NWO-agenda.

ohje op 28-02-2018 15:21

Snap ik niet.

Worden haast geen aangiftes gedaan..toch.

Vuurwapens zijn toch verboden ...toch.

Gevangenissen zijn leeg...toch.

Moslim zijn lief ...toch.

Ergo...nederlander zijn rassis...ohje

rescue op 28-02-2018 15:37

Deze multi-culti politiek geldt voor heel west-europa en zal desastreus blijken te zijn. Bijbelse profetie, de krant van vandaag.

41 En dat gij gezien hebt de voeten en de tenen, ten dele van pottenbakkersleem, en ten dele van ijzer, dat zal een gedeeld koninkrijk zijn, doch daar zal van des ijzers vastigheid in zijn, ten welken aanzien gij gezien hebt ijzer vermengd met modderig leem;                             

42 En de tenen der voeten, ten dele ijzer, en ten dele leem; dat koninkrijk zal ten dele hard zijn, en ten dele broos.                                     

43 En dat gij gezien hebt ijzer vermengd met modderig leem, zij zullen zich [wel] door menselijk zaad vermengen, maar zij zullen de een aan den ander niet hechten, gelijk als zich ijzer met leem niet vermengt.                                                                                               

44 Doch in de dagen van die koningen zal de God des hemels een Koninkrijk verwekken, dat in der eeuwigheid niet zal verstoord worden;    en dat Koninkrijk zal aan geen ander volk overgelaten worden; het zal al die koninkrijken vermalen, en te niet doen, maar zelf zal het in  alle eeuwigheid bestaan. Dan.7

Rescue: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

JP op 28-02-2018 15:55

Dat de politiebond dergelijke berichten naar buiten brengt en Xander deze nog kan plaatsen, zal waarschijnlijk niet lang meer toegstaan worden. Op You-Tube is er momenteel een ware hetze aan de gang om onwelgevallige video's te blokkeren en alternatieve nieuws-brengers de toegang te weigeren. "Het spel is op de wagen".

Tom op 28-02-2018 15:57

Tom Hendrix op 28-02-2018 13:50

Volledig mee eens ik kan het niet beter formuleren.

Noorderlicht oo 28-02-2018 14:39

Wie weet het allemaal, zou best eens zo kunnen zijn ik vertrouw die hele politieke bende op twee partijen PVV en FvD ná echt niet meer.

Shadow1100 op 28-02-2018 15:58

Stem de 21e maart vooral op VVD666 dan komen er nog meer politieagenten/s met copvod en andere koeltoer waarbij familieleden en vrienden belangrijker zijn dan het handhaven der Nederlandse Wetten. Daarbij de bange en goed naar boven likkende en naar beneden trappende leidinggevenden, slechte-computersystemen, een ongehoord personeelstekort, een overdosis aan onnodig werk met de daaraan verbonden onzinnige administratie, de vervolging en veroordeling van wel doorpakkende straatagenten en dan zien we wel hoe het gaat bij de eerstvolgende 2e kamerverkiezingen. Oh ja, en meer beleidsmedewerkers en dergelijke in plaats van de 24 uur in de stront staande agenten en rechercheurs.....!

Ramshoorn op 28-02-2018 15:59

Goed opgemerkt Xander:

‘Vijf jaar geleden kostte een huurmoordenaar € 50.000,-, nu kun je er al een voor € 5000,- krijgen. Het is vraag en aanbod... Nederland is echt een narco-staat geworden de laatste 30 jaar."

De geschiedenis leert dat de mens niets van de geschiedenis geleerd heeft. In de eerste hoofdstukken van de Bijbel kunnen we al lezen in Genesis 6-11 dat de aarde vol geweldenarij was en dat God besloot om een eind aan al die booswichten te maken.

Het berouwde de Here God dat Hij de mens geschapen had, notabene een mooi paradijs gegeven met alles erop en eraan en zijn schepselen toch op het dievenpad en moordpad gaan?

Gelukkig was er toen nog een rechtvaardig man in de ogen van God: Noach met zijn vrouw en drie zonen en hun vrouwen kregen van God te horen hoe zij de zondvloed zouden kunnen overleven met het bouwen van een Ark.

Deze 8 overleefden, daarom kan ik, hun nazaat u nu ook deze brief schrijven. Jeshua heeft ons gewaarschuwd dat die tijd van Noach en het wereldwijde geweld terug zou komen. We leven er nu midden

in. Lees de details maar in

 • Lucas 17:26...En gelijk het geschiedde in de dagen van Noach, zó zal het ook zijn in de dagen van de Zoon des mensen: zij aten, zij dronken, zij huwden, en zij werden ten huwelijk genomen tot op de dag, waarop Noach in de ark ging en de zondvloed kwam en allen verdelgde." 
 • Volgens Petrus zal de wereld nu door vuur vergaan.             2 Petrus 2 en 3. De gelovigen hoeven zich net als Noach eertijds niet druk te maken. Er komt een nieuwe hemel en aarde waarop gerechtigheid woont. En dat noem ik goed nieuws. Het Evangelie is goed nieuws. Shalom. Ramshoorn.
Ramshoorn, dit hoort thuis op het geloofsforum, verder praten op het geloofsforum. Mod.
Cefas op 28-02-2018 16:32

Zachte heelmeesters (gedoogbeleid) maken stinkende wonden (onveiligheid). Ziehier het resultaat. Diverse kabinetten zijn hier debet aan en blijven de andere kant opkijken, blijven zaken niet benoemen en blijven geloven in hun eigen wereldvreemde linkse fantasie wereld, gespeend van ieder realiteitsbesef en zo denderen we met ons allen naar de afgrond.

Gijs Meulenmeesters op 28-02-2018 16:56

het huidige cabinet moet zo snel mogelijk vervangen worden, door mensen die weten hoe je een bedrijf regeld. Bij die mensen gaat de winst terug het bedrijf in. En niet na de klaplopers. En ik denk als dat zou gebeuren er dan in veel overheids instellingen vele koppen gaan rollen, want de top is veels te groot en op de werkvloer kan het ook beter ( hier bedoel ik wel mee dat als het van boven slecht geregelt is dan kan men het op de werkvloer ook niet goed doen, want je moet het doen volgens die klaplopers)

En over het drurgs beleid, onze burgemeesters roepen al jaren om legaliseren, Maar als dat gedaan word ziet men in denhaag hun inkomsten dalen.

groetjes Gijs Meulenmeesters

iamnothappy op 28-02-2018 16:56

Al te goed is buurmans GEK 

Eelke Piers op 28-02-2018 17:31

Laat de politie eens aan het werk gaan.

Deze week zag ik op het nieuws een filmpje over het tekort aan politiemensen. Tot 2 maal toe zag ik op de achtergrond een hele groep politie die het druk hadden met niksen. Onbegrijpelijk dat er zoveel politie nodig is om een bekeuring te maken. (bij te hard rijden gaat de bekeuring volkomen automatisch. Er komt geen mens bij te pas).

Lechaiem op 28-02-2018 17:42

Tomato Hendriks. 

FvD is in het leven geroepen om PVV stemmers weg te nemen. Lok_Eend. 

Rienus op 28-02-2018 22:02

Het is een illusie te denken dat je als burger invloed hebt op dit proces. Ik voorspel dat de chaos zal toenemen ongeacht op welke partij je stemt. Stem je tegen het beleid wat we nu zien, dat verzint men wel een smoes om het beleid voort te zetten. Ondertussen worden de happy few rijker ten koste van de 99 %

Qvic op 28-02-2018 22:42

De komende burgeroorlog is bijna onvermijdelijk geworden. Het is overal in west Europa 1 grote puinhoop en de politiek blijft maar alles ontkennen. Van verantwoordelijkheid hebben zij nog nooit van gehoord en de moslims kunnen in hun zienwijze niets fout doen, dat kunnen alleen de blanke autochtonen Nederlanders die kritiek hebben op het huidige beleid van Den Haag. Want toen Wilders de vraag stelde van willen jullie meer of minder Marrokanen, dat hij daar voor de rechter moest verantwoorden. Terwijl die zelfde groep dood en verderf zaait in het land. Dat is dan volgens de D'66 rechters vrije meningsuiting. De politiek is zo verrot in in het bot, we kunnen er ierder geval helemaal niets positiefs meer van verwachten. Stemmen is een illussie geworden, want de politici denken enkel aan hun zelf.

Patatje Oorlog op 28-02-2018 22:59

Het maakt niet uit wat we stemmen bij de verkiezingen. Het beleid wordt bepaald door de beleidsambtenaren en die blijven zitten welke partij er ook aan de macht is. In de randstad zijn deze ambtenaren veelal van linkse danwel islamitische signatuur, maar dat is tegenwoordig hetzelfde.

Bundy op 01-03-2018 00:08

In de straat ......., geen persoonlijke info delen. Mod. kwam ik te wonen onder een chemicus die cocaïne ombouwde tot onherkenbare herkomst , omdat die  uit het buro gestolen was door de politie Haaglanden .   Zij kwamen de drugs brengen en halen voor de verkoop .

Ik ging dit glashard melden bij de politie die mij daarvoor jarenlang zinloos en overbodig aanhielden om mijn rijbewijs , kentekenbewijs en APK te vragen , ben na de 100 e maal de tel kwijtgeraakt .    Dit heet gangstalking .

Ook werd ik eens door een BMW met twee Chinezen met minimaal 100 kmpu in de stad van de weg gesneden , naar mijn mening dealers  .  Daar achteraan kwam een politie-auto met zwaailicht die mij klemreed .    Mijn moeder was zo dom om te vragen waarom ik werd aangehouden .  Ze lieten mij drie kwartier staan  stonden mij uit te dagen en  hyena te lachen  ( Héle stoere mannen ) . Volledig leunend op de valse glans van hun uniform  .

Op de ..... kwam eén van de grootste ( psychotische )  vuurwapengevaarlijke dealers   onder mij wonen .   Alle buren waren al verhuisd voor dit exemplaar en zijn bende .  Op mij na , hoewel hij langs mij heen  mij geschoten had om mij bang te maken .    Ik meldde dit glashard bij de politie  wat er eigenlijk op neer komt dat je bij de Gestapo komt melden dat hun mannen corrupt zijn . .     De gewone politie , gewone recherche , speciale recherche en ten slotte de BVD  begonnen weer met gangstalking .   Zij kwamen immers braaf wekelijks hun geld ophalen bij deze type 5 ( psychopaat ) marokkaan .     Wanneer de politie hun drugsgeld in gevaar komt worden ze echt kwaad . 

Wat ze over de honderden malen dat ik ben aangehouden hebben opgeschreven weet ik niet , maar zittend in een geparkeerde  auto werd ik laatst weer aangehouden ( ik praat nooit meer met ze ) en die vent bléef min. 10 minuten lezen in zijn computer .   Tenslotte gooide hij mijn rijbewijs door het raam naar binnen en vertrok .   Computers liegen niet dus blijkbaar ben ik  crimineel .   Wanneer ik alles op zou moeten schrijven wordt het een boek .   Dán durven ze nog te klagen over een narco-staat !

Een regime dat zo corrupt is ( dit waren maar een paar voorbeeldjes )  verdient niet beter dan de totale vernietiging net als Sodom en Gomorra  . Ik neem van deze verklaring nimmer eén woord terug omdat het de waarheid is . 

edwin vissers op 01-03-2018 05:39

Het zijn bilderbergers ,ze hebben hun ziel verkocht aan satan ,en de oerdomme massa stemt er op .

Josef op 01-03-2018 06:38

Mijn land wordt naar de knoppen geholpen door ongeïnteresseerde politiek correcte, schijnheilige landverraders die maar één doel hebbengeld en macht en maling hebben aan God nog gebod.

Nieuw Begin op 01-03-2018 07:02

NL: Armste Plekken!

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/de-armste-plekken-van-nederland/ss-BBJFaHt?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout#image=9

Ooit zei Marx: religie is opium voor het volk. Misschien kan je nu beter zeggen de islam ideologie is de dekmantel voor de drugswereld gezien het aantal marokkanen en turken en overige etnische groepen bezig hun 'verdienmodel' in de drugsmaffia nog winstgevender te maken.

Grapperhuis de Pablo Escobar van Nederland...pffffff succes man!. Zelfs mijn organen zijn na mijn dood niet meer veilig. De wereld en Nederland op de drempel van het Vrederijk, de derde God's Dag!

'Wie zal ons het goede doen zien'?

wardje op 01-03-2018 12:37

Vanwaar de gegevens over werkeloosheid?  Het CBS gaf voor eind 2014 een quote aan van 7 op de 10 volwassen Somaliers in de bijstand .    ----   https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2015/31/zeven-van-de-tien-somaliers-in-de-bijstand

Timetraveler op 01-03-2018 14:07

De politie en leger worden in vrijwel elk EU land financieel gekort ivm zogenaamde bezuinigingen. Er is geld voor alles maar voor bescherming van de oorspronkelijke europese volkeren niet. Veel agenten werken nu vaak met tegenzin. Ze worden door hogerhand tegengewerkt op onderzoeken, daders met een moslim achtergrond worden zosnel mogelijk vrijgelaten en kunnen vaak deze agenten strafloos bedreigen of chanteren. Neen laat ze maar de eigen (europese) oorspronkelijke bevolking gaan onderdrukken met verkeersboetes vaak voor 1 km te hard en met censuur op kritiek. De burgers mogen geen wapens maar ook geen bescherming straks , de elites hopen op een burgeroorlog of wereldoorlog zodat  zij dan daarna, als de derde hond de bot kunnen pikken. Het is niet voor niets dat de elites bezig zijn met het kopen van land in het zuidelijk halfrond. Zij de elites hopen dat de radioactieve neerslag daar niet zal neervallen. Mocht er namelijk een kernoorlog uitbreken dan zal dat in europa en noord amerika gebeuren en de radioactieve neerslag zal door de hooggelegen windstromen vrijwel geheel in het noordelijk halfrond neerslaan.

Tycho op 01-03-2018 14:44

De Nederlandse overheid is gewoon rotte vis. Het is allemal New World wan-orde wat de klok slaat.

Tom Hendrix op 01-03-2018 16:32

@Tycho: 14.44. uur. Dat klopt!

@lechaihem: 17.42. uur, op 28/2. Waarom scheld U? En waar is het bewijs, dat het FvD, is opgericht om de PVV kapot te maken?

wardje op 01-03-2018 16:36

Vanwaar de gegevens over bijstandsgerechtigden? ("Ongeveer de helft van...")  Het komt wel overeen  met onderstaande link gerekend in percentages per bevolkingsgroep (waarvan de abslolute aantallen nogal verschillen). Het CBS gaf voor eind 2014 een quote aan van 7 op de 10 volwassen Somaliers in de bijstand .  Voor  volwassenen uit  Somalië, Irak, Syrië, Afghanistan en Eritrea bij elkaar kom ik absoluut geteld ruwweg uit op een totaal van 23.000 bijstandsgerechtigden; met inbegrip van Iran op 26.000 ----   https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2015/31/zeven-van-de-tien-somaliers-in-de-bijstandhttps://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/82015NED/table?ts=1519918307940   (totalen begin 2015)

Gijs Meulenmeesters op 01-03-2018 18:36

maar het mooiste is dat je in het nieuws hoort dat nederland veiliger is geworden. hoe groot is nederland (of word nederland gezien als het torentje)

groetjes gijs meulenmeesters

scherpschutter1943 op 01-03-2018 19:59

Een beetje vent wordt geen agent (zeker niet in nederland, met 1 been in het graf en met het andere in het gevang). Komt bij dat NL het niet waard is om verdedigd te worden want de vijand is al binnen.turken, marokkanen, om de 2 ergste maar eens te noemen. In mijn buurt is een turkse wijkagent aktief. een spion van Erdogan. Hij kijkt alvast waar de turkse vliegtuigen kunnen landen. Dus jongelui zonder hersens of ander technisch gebrek. Je kan altijd nog soldaat worden onder het motto "je moet het maar kunnen".

Laat je geen zand in de ogen strooien. Bij defensie ben je bij de duive te gast.

poppetje op 02-03-2018 08:10

Nou. Eindelijk eens een artikel over Nederland. Ik lees Xander al jaren, prakties elke dag, maar het valt mij wel op dat het 9 van de 10 keer over Duitsland gaat. Tuurlijk hebben die het niet gemakkelijk maar ik ben een Nederlander en duitsland of andere landen interesseren mij niet.

Ik zie en hoor alleen maar de verloedering in ons mooie landje. Waar is die tijd dat wij de wereldzeeen veroverden en onszelf een vaste plek op de wereldkaart gaven. We hebben onze ziel verkocht aan die profiteurs in Brussel. Deze gladjakkers zijn daarbij ook nog eens zo slim om onze regeringsleiders gouden bergen te beloven als ze met pensioen gaan. Wel moeten ze eerst het Nederlandse volk het graf in werken want dat is belangrijk. De Nederlanders laten dit overigens zelf toe want ze trekken hun smoel niet open zolang ze maar hun mobieltje hebben en op Facebook kunnen laten zien met wat voor onzin ze zichzelf bezighouden..

 Ieder keer als ik die grijns van Rutte zie op tv wil ik dat ding het raam uitgooien. Oh ja, het gaat weer goed met de economie toch? waarom is er dan een tekort aan hulpmiddelen bij de voedselbanken.

Ik ben politiek totaal niet onderlegd maar wat ik niet kan vatten dat is als er na de verkiezingen een partij is die als tweede is geeindigd niet mee mag doen met regeren. In plaats daarvan doen ze maanden lang hun uiterste best om het volk te laten geloven dat ze er wel uitkomen.

Ik ben niet een van de jongste meer (66) maar toch zou ik bereid zijn om naar het Malieveld te gaan om te protesteren. Tegen het achterlijke immigratiebeleid, tegen achterlijke belastingen die ons door onze strot geduwd worden. Tegen alle bezuinigingen die vooral de mensen treffen die geen moer meer waard zijn voor die klooios in Den Haag, zoals de ouderen.

Maar zoals wij allemaal weten zal ik daar bijna alleen staan. want men durft niet. Van een sterk geslacht wat de Nederlander ooit was is men afgezwakt tot een nauwelijks levensvatbaar embryo.

Nieuw Begin op 02-03-2018 14:37

Joods restaurant voor derde keer aangevallen:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/joods-restaurant-opnieuw-doelwit-van-vandalen-591943/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_02mrt18

En wat doet van Aartsen ( 'gehamer op salafisme is vervuiling van debat') Van Aartsen gaat eindelijk camerabewaking instellen!

Wat zijn de bestuurders van NL toch doodziek en volkomen in de ban van 'de misleider, de AC! En miljardair Soros...zou het u verbazen als hij achter gesloten deuren fianciele deals sluit met 'onze' bestuurders om de linkse islamo-anarchie te promoten? Of denkt u dat een VVD man als van Aartsen niet valt om te kopen? Bedenk wel hij is VVD! Geen partij met meer corrupte politici, of bent u kort van memorie? LOL

Bundy op 02-03-2018 16:37

@poppetje op 02-03-2018 08:10

Je zei dat je naar het Malieveld zou willen om te demonstreren tegen het immigratie-beleid .     Je hoeft jezelf niets kwalijk te nemen want ik ben wél geweest .      Het was een demonstratie tegen de islamisering van Nederland .            Iedereen van de ongeveer 100 aanwezigen werd door de politie gefotografeerd , en een paar seconden later weten zij d.m.v. gezichtsherkenningssoftware wie je bent .     Dit wordt achter je naam gezet in eën van de 60 bestanden waaraan je sofi-nummer gekoppeld is .

Ik zag de politie zich opstellen in slagorde ( geen idee waarom ) , op dat moment ben ik gevlucht .   Achter mij werden veel mensen gearresteerd .  Geen idee waarom , maar het klonk s'avonds op de propagandamachines wél goed natuurlijk .          Het doel kan ook zijn dat er niemand meer naar ( wettelijk toegestane ) demonstraties tegen islamisering gaat .   Mijn advies : niet doen .

 

Protest tegen het immigratiebeleid van de EU en het slappe integratiebeleid in Nederland van de overheid zou een betere naam zijn. Protest tegen een religie , zoals de Islam veelal wordt gezien is bij de wet verboden aangezien er vrijheid van godsdienst is en krijgt u in Nederland bijna niemand op de been. Mod.

Bundy op 02-03-2018 21:56

Mod,Ik bedoelde vanzelfsprekend de excessen zoals die in heel Europa gepleegd worden door de aanhangers van de religie van de vrede  ,  die wij zo vaak o.a  op deze site kunnen lezen .      U heeft gelijk met uw advies en met het feit dat we in Nederland vrijheid van godsdienst hebben .  Overigens zal ik nooit meer naar een demonstratie gaan .

Beste Bundy, Als een religie dwangmatig, onderdrukkend en gewelddadig wordt, is protesteren daartegen een goede zaak. Basis in Nederland is de Grondwet, die elke burger rechten en plichten geeft en wanneer een religie daarvan afwijkt, is dat tegen de grondwet.  In de Islam, als religie, is er geen gelijkheid tussen mannen en vrouwen en geweld wordt gepredikt in de koran. Ook zijn er inmiddels Sharia rechtbanken, ook dat is tegen de Nederlandse grondwet. Het praktizeren van een godsdienst mag in haar regels, normen en waarden nooit ingaan tegen de Nederlandse grondwet.

En daar hapert het  politieke beleid in Nederland, als buitenlanders hier willen  en mogen wonen, dienen ze die Nederlandse  grondwet te respecteren en ernaar te leven, dat is een vereiste om in de Nederlandse samenleving een plek te kunnen en mogen krijgen. Als de Nederlandse politiek daar nu eens een standpunt over in zou nemen en de wet handhaaft zouden er geen no go zones ontstaan en overlast.  Mod.

Vlisswat op 02-03-2018 23:23

@ scherpschutter1943...

Even een duidelijk voorbeeld....als de dijken doorbreken, we gaat u uit uw huis halen? Als er bommen en mijnen geruimd moeten worden, wie doen dat? Als er een trein ontspoord of kinderen vermist worden, wie zoeken of bergen dan? Ik heb 1001 en een voorbeelden van wat onze militairen dagelijks on en voor Nederland doen, zonder Defensie kunnen deze zaken niet gedaan worden. Maar daar denkt u niet over na?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl