Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

Met schandalige coalitie akkoord met SPD lijkt grens voor veel CDU leden bereikt – Hoge officier leger: ‘Merkel heeft alles vernietigd waar ik mijn leven lang in heb geloofd en voor gevochten heb’

 
De twee, inmiddels door velen gehate partijleiders, die met hun nieuwe coalitie de vernietiging van het vrije en welvarende naoorlogse Duitsland gaan voltooien. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Ze hebben veel geslikt, van het gedwongen, veel te gehaaste (en nauwelijks onderbouwde) afscheid nemen van kernenergie, het vernietigen van het klassieke huwelijk en gezin als bouwsteen van de samenleving, tot aan het eigenhandig en zonder parlementaire instemming openen van de grenzen voor miljoenen economische moslimmigranten annex sociale zekerheid toeristen. Het nieuwe regeerakkoord met de SPD lijkt veel CDU en CSU leden dan eindelijk een brug te ver. De woede over Merkel wordt almaar openlijker geuit – is er een paleisrevolutie aan het ontstaan? Overleeft ze de komende weken?

 

De meeste analisten zijn het erover eens dat het Angela Merkel in ruil voor het aan de macht kunnen blijven nu definitief alle standpunten en principes van haar partij verloochend heeft en heeft overgegeven aan de SPD, de partij van de inmiddels overal en door iedereen uitgekotste Martin Schulz, die voor de verkiezingen nog verzekerd had dat hij pertinent niet in een regering met Merkel zou gaan zitten.

Maar uitgerekend zijn partij, die bij de verkiezingen een historisch slecht resultaat boekte en nog maar één op de vijf Duitsers achter zich heeft staan, gaat dankzij Merkel de komende vier jaar op alle belangrijke punten het beleid van Duitsland bepalen. Dat betekent in de eerste plaats nog véél meer immigratie en islamisering, en daarnaast het toewerken naar een Verenigde Staten van Europa, met Duitsland (en in de tweede plaats Nederland) als grootste financier.

‘Onder Merkels koers is het gebeurd met de partij’

De voorzitter van een partijafdeling zegt dat hij niet langer op zijn eigen CDU kan stemmen. ‘Als de Unie Merkels koers blijft volgen, krijgen we aan de rechterkant een nieuwe 30% partij. En dat is goed zo. Keert de Unie naar haar klassieke waarden terug, geeft ze op de linkervleugel dat vrij wat naar de SPD is weggelopen. We zullen binnenkort een exodus van partijleden krijgen, of direct naar de AfD, of naar een nieuwe burgerlijk-democratische beweging. Voor een groot deel van de leden is Merkel namelijk niet meer te handhaven.’

Een vrouw die al lang actief is voor de CDU, eveneens afdelingsvoorzitter, ‘raadt iedereen af om nog lid te worden van de Unie. Het is gebeurd met de partij. Merkel heeft haar kapot gemaakt.’ Ze zegt dat talloze jarenlange leden hebben besloten om hun lidmaatschap op te zeggen. Sommigen van hen zijn van plan om te gaan demonstreren met grote borden met de tekst ‘Merkel moet weg!’

‘Merkel heeft alles vernietigd waar ik in geloofde’

Een hoge officier van het leger verklaart openlijk dat hij bij de partijleiding een schriftelijk protest ‘tegen Merkel en de vernietiging van Duitsland’ heeft ingediend. ‘Deze partij is niet de partij waarom ik lid van de Unie ben geworden. Merkel heeft alles vernietigd waar ik in geloofde, en waar ik mijn leven lang voor gevochten heb.’ Hij twijfelt nu aan het organiseren van een partijrevolutie, of er simpelweg uit te treden.

Een jong lid wijst erop dat onder Merkel een klein groepje mensen alle macht in Duitsland heeft gekregen, ‘een groep die alle waarde maatstaven heeft verloren. Het gaat hen er enkel nog om hun eigen positie zeker te stellen. De toekomst van het land en de partij zal hen een zorg zijn.’

De CDU lijkt dan ook op het punt te staan te exploderen of te imploderen. Het lijkt het laatste te worden, want christendemocraten zijn van nature niet geneigd tot een openlijke opstand of partijrevolutie. Dat zou echter kunnen veranderen zodra steeds meer leden hun carrière dreigen te verliezen door het feit dat de partij steeds minder populair wordt.

‘Ik sta op het punt een bomgordel om te doen’

In de Bundestag in Berlijn interesseert het vrijwel geen enkele parlementariër wat de inhoud van het regeerakkoord met de SPD is. Merkel en haar club van willoze jaknikkers hebben de partij en haar principes, en daarmee haar trouwe leden, volledig verraden. Van de basiswaarden van de christendemocratie is in de CDU niets meer te bespeuren, zeker niet nu Merkel als prijs voor haar volgende termijn als bondskanselier bijna alle belangrijke posten aan de SPD heeft gegeven.

‘Ik sta bijna op het punt om met een bomgordel het Konrad-Adenauer Huis te bestormen,’ reageerde een woedende midden-vijftiger, die al haar hele leven lid is. ‘Merkel en haar weergaloze boygroup moeten naar de maan worden geschoten,’ fulmineert een ander, die vindt dat de ruggengraatloze partijleiding alles heeft verraden waar hij altijd heilig in geloofd heeft.

De sfeer in de partij is ook dankzij regionale en plaatselijke partijleiders en gemeenteraadsleden totaal verziekt. Dat komt omdat ook zij iedere poging tot discussie onmiddellijk afbreken, omdat zij alles wat hun eigen positie kan bedreigen op voorhand de kop indrukken.

Bijna overal corrupte, graaiende egotrippers

De nieuwe coalitie met de SPD is voor veel CDU leden de druppel, en is voor hen het finale bewijs dat de heersende politieke partijen en politici de in 1949 opgerichte Bondsrepubliek hebben gecorrumpeerd, en wat daarvan is overgebleven op gewetenloze wijze onder elkaar aan het verdelen zijn. ‘Het is een zelfbedieningswinkel voor zich aanpassende mensen geworden, die zich net zo lang laten afschaven tot ze karakterloos aan de top zijn gekomen,’ aldus een langdurig gemeenteraadslid*.

Wat anno 2018 voor de CDU geldt, geldt ook voor de SPD en de andere ‘Altparteien’: macht corrumpeert. Waren er vroeger politici die nog de belangen van het volk dienden, zijn het nu corrupte, graaiende egotrippers geworden, die enkel hun eigenbelang op het oog hebben, en bereid zijn alles op te geven en weg te geven waar het volk tientallen jaren lang hard voor geknokt heeft. Kijken we naar onze eigen politieke leiders in Den Haag, moeten we op enkele uitzonderingen na helaas dezelfde trieste conclusie trekken.

De bom onder het volk zal barsten

De geschiedenis leert dat zij hier soms heel lang mee door kunnen gaan, maar nooit oneindig. Op zeker moment barst de bom onder het gewone volk, en dan gebeurt het niet zelden dat deze alles verkwanselende ‘leiders’ moeten vluchten als hazen om niet aan de hoogste bomen te worden opgeknoopt – als ze niet eerst door een woedende menigte uit elkaar zijn gerukt.

We kunnen alleen maar hopen dat zo’n catastrofe niet nodig is om het verstand in de regeringssteden te doen terugkeren, of beter gezegd: het luisterende oor naar de gewone man, de inspanningen om zich weer in de eerste plaats op de belangen van het eigen volk te richten. Gebeurt dat niet, dan zal de hele EU onherroepelijk op zeker moment opgaan in een serie interne opstanden en explosies, die met een beetje pech op complete revoluties en zelfs burgeroorlogen kunnen uitlopen.

De Duitsers in de oostelijke bondsstaten weten nog heel goed hoe men een totaal corrupt en verdorven systeem op hoofdzakelijk vreedzame wijze helpt weg te krijgen. Het is daarom goed mogelijk dat er nog velen zijn die dit niet zijn vergeten, en dat zij deze keer de hulp krijgen van hun medeburgers uit het westen, die mogelijk al kort voor het besluit staan dingen te gaan doen die zij tot voor enkele jaren geleden voor onmogelijk hadden gehouden. Hoe dan ook: het tijdperk Merkel loopt op zijn einde, of dat nog maar 4 maanden, of toch nog 4 jaar gaat duren.


Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel , niet-commercieel gebruik)

 * Aangepast op 13 feb. , 18.25 uur.

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
René van Zalk op 11-02-2018 14:35

Een volk dat voor korannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

Maya op 11-02-2018 14:36

Persoonlijk vind ik merkel de anti christ :) Doch zijn er velen die haar als held zien. Ik vraag me af of zij wel menselijk is ? Zou ze niet gewoon K.I. in een zeer geavanceerde rotische belichaming zijn ? Het zou veel verklaren. Genoeg is genoeg lijkt me maar vraag me af of dit nu nog gestopt kan worden ?

Emigratie lijkt vooralsnog de enige normale oplossing. Zo jammer dacht dat wij allen zeggenschap hadden en ik dacht..

Wir schaffen das

Bundy op 11-02-2018 14:58

Helaas zal zij gewoon weer vier jaar uitdienen , zo gaat dat met NWO topspionnen .    Daar moet je je niet aan ergeren want de Bijbel is voor een groot deel een profetisch boek , waarin staat dat we richting totale vernietiging gaan .      Zonder deze vrouw ( en nog een paar andere personen ) zouden de profetiëen niet uitkomen .            Wellicht hoeven de laatste gelovigen niet meer heel lang te lijden  , écht het lezen waard ;   http://boinnk.nl/157413/het-echte-nieuwe-jaar-begon-niet-op-1-januari-j-l-maar-begint-de-avond-van-de-16e-maart-op-17-maart-het-jaar-5778/ 

ohje op 11-02-2018 15:37

Ein Volk ein Reich ein Fuehrer.

Kom op Merkel du schafst das.

Rienus op 11-02-2018 16:04

Aannames en helaas een niet al te heldere analyse, ik ben het met Bundy eens. Merkel gaat gewoon weer vier jaar door. De beker is nog lang niet leeg.

Qromwel op 11-02-2018 16:10

Ik meen dat Schulz ooit gezegd heedt geen minister onder Merkel te willen worden. Toen het er naar uitzag dat hij toch minister (van BuZa) zou worden zou hij onder druk vanuit zijn partij daar vanf gezien hebben. 

Tom Hendrix op 11-02-2018 16:22

Geheel eens met het artikel, Xander. En deze leden van de CDU, hebben het inmiddels door. Wat mij betreft, gaat de hele poppenkast, te weten de Grosse Koalition, niet door. O ja, ook voor ons zou dat een goede zaak zijn, hoeft onze MP Rutte (VVD) niet meer het "schoothondje", te spelen voor madam Merkel. Exit Merkel, hoe eerder hoe liever. Maar ik hoop op onze ultieme Verlosser, Jezus Christus.

Qromwel op 11-02-2018 16:29

Weer 4 jaar Merkel. Wat gebeurt er als de CDU de komende jaren zware verliezen lijdt bij deelstaatverkiezingen?

JP op 11-02-2018 16:32

Afgelopen week heeft Merkel, het "oorlogstrauma" er bij het Duitse volk nog maar eens even goed ingewreven. Alsof het verleden, de huidige generatie te verwijten is. Het heeft alleen ten doel om de aandacht voor het heden af te leiden. En dan hebben de goedgelovigen nog het idee dat dit verachtelijke wezen, het beste met hen voor heeft?

Jasper01 op 11-02-2018 16:43

Het is tijd voor het Duite volk om af te rekenen met deze totaal geschifte vrouw. Ze heeft bloed aan haar handen en misdaden tegen haar eigen volk op haar geweten. berechten 

Jean op 11-02-2018 16:48

De waarheid zal altijd zegevieren en hopelijk zullen die 2 misdadigers snel opgesloten worden voor de rest van hun smerig laf verradersleven.

Vanaf dag één zeggen wij al dat merkel een levensgevaarlijke copie is van die smeerlap uit de jaren 1940-1945 en elke dag opnieuw wordt dat bewezen.

Beste Duitse medeburgers "sluit die 2 misdadigers asap op" zo niet is Duitsland een verloren land dat overspoeld wordt door importbarbaren die als hobby hebben "geweld plegen en parasiteren".

Sluit de buitengrenzen van heel Europa en stuur er wekelijks enkele duizenden richting homelanden in Afrika, zet onze militairen aan die buitengrenzen zodat er niets meer doorgeraakt, wij hebben militairen om ONZE veiligheid te bewaken en te beschermen en niet die in Afghanistan of elders.

Patatje Oorlog op 11-02-2018 16:49

Het is toch duidelijk dat Merkel, afkomstig uit de communistische DDR, nooit het verlies van het land uit haar jeugd heeft kunnen verwerken en nu de strategie van Zhuge Liang toepast: de vijand (het westen/west duitsland) van binnenuit verslaan. Onder het mom van samenwerking in het kamp van de vijand infiltreren, de bron van zwakheid ontdekken (wetten, democratie, WOII schuldgevoel), toeslaan en vernietigen.

vlokje op 11-02-2018 16:56

Weet je de film nog "the boys from brazile"

Waren dat alleen jongens........     ;-)

Qromwel op 11-02-2018 17:29

Tom Hendrix op 11-02-2018 16:22: Mischien interessant om waar te nemen of/hoe Rutte al of niet geleidelijk afstand neemt van M.

Klaas op 11-02-2018 17:31

Tja de Duitsers hebben toch weer op die partijen gestemd. Dus niet zeuren duitsers.

Tom Hendrix op 11-02-2018 18:29

@Qromwel: 17.29. uur. Inderdaad, het zal mij benieuwen.

ieznogoedh op 11-02-2018 18:47

De meeste analisten zijn het erover eens dat het Angela Merkel in ruil voor het aan de macht kunnen blijven nu definitief alle standpunten en principes van haar partij verloochend heeft en heeft overgegeven aan de SPD

Reichskanzler Merkel heeft in de afgelopen jaren langzaam maar zeker toegewerkt naar het omvormen van de BRD in een soort aftreksel van de vroegere DDR, alwaar ze voor de Stasi werkte?

Ook zij heeft wel ingezien dat deze periode haar laatste zou zijn en heeft daarom zo ongeveer alles wat er maar weg te geven was aan de SPD partij van Schulz, daadwerkelijk weggegeven, zodat de SPD de door haar lange tijd geleden in gang gezette transformatie zoveel mogelijk kan afmaken.

Het domme Duitse volk heeft haar weer die macht gegeven, en helaas is inmiddels bij de laatste verkiezingen wel gebleken dat het Nederlandse volk bepaald niet slimmer is dan dat domme Duitse volk. En dan zijn beide volken nog niet eens merendeels gekleurd, dus dat kan geen excuus voor hun domheid zijn :-)

Ken op 11-02-2018 18:50

In een van de vorige artikels heb ik gereageerd met de vraag of dit nog democratie is.

Partijen die amper stemmen halen raken mee aan de macht door coalities te vormen. Dit zou absoluut niet mogen. Als het volk AfD als 2de grootste partij kiest moet deze zowiezo mee regeren. Ach, die stomme elite legt de stem van de burger naast zich neer.

Onze Heer zal er wel raad mee weten.

Een ander geluid op 11-02-2018 20:06

Overleeft ze komende weken ? Laten we hopen van niet ! 

Cale op 11-02-2018 20:35

Er zou een verbod op het opzettelijk niet uitvoeren van verkiezigs programmas moeten komen. Dat lost een hoop ellende op. Verbiedt dan ook meteen lobbyisten. Dan kunnen we weer ademhalen. 

Cefas op 11-02-2018 20:38

Beiden hebben hun eigen partij beginselen verloochend en zijn daardoor totaal ongeloofwaardig geworden voor zover ze dat al niet waren.

mientjei op 12-02-2018 01:18

Doof en blind voor het volk   zijn ze    en het volk moet zwijgen

Bundy op 12-02-2018 02:05

Een korte ( zes minuten ) film over de vernietiging van o.a. Duitsland en wat er werkelijk achter zit .   Waarschuwing , de beelden kunnen als zeer schokkend ervaren worden .

https://www.youtube.com/watch?v=kYmTFL9nbRQ 

edwin vissers op 12-02-2018 04:16

Het blijkt dat westerse cristenen dommer zijn dan het oneindige ,mezelf niet meegerekend

Shadow1100 op 12-02-2018 09:04

Adv. Marktplaats:

Aangeboden t.e.a.b. een land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden. Vooral zeer geliefd bij arabisch sprekend volk en mensen met een licht getinte of donkere huidskleur.

Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar in het land waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht op vakantie te gaan.

Werken en enigszins aanpassen echt niet noodzakelijk. 

De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen zoals nu al in vele wijken het geval is. 

De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘sharia’ en de hadith, de uitspraken en leefregels van de profeet mohammed. 

De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet. 

De partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66.  De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat D66 àbsoluut niet te vertrouwen is. 

Andere politieke partijen en oppositiegroeperingen zijn verboden.

De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning Kuzu. Deze koning regeert dan via een ministerraad, waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie.

Godallahmachtig…….

Tycho op 12-02-2018 10:10

Hebben de Duitsers haar de macht gegeven of zijn zij door de niets ontziende NWO bezwendeld zoals in Frankrijk, Nederland en noem maar op. 

Infidel4U op 12-02-2018 10:12

Der Stasi lebt... Merkel heeft haar langste tijd gehad maar zal niet zonder slag of stoot vertrekken.. Ze heeft natuurlijk haar Stasi buddy's op belangrijke plekken geïnstalleerd zodat ze desinformatie kan verspreiden en haar tegenstanders goed in de gaten kan houden en chanteren. Het Van Coudenhove-Kalergi plan móet uitgerold worden.. 

Shadow1100 op 12-02-2018 10:29

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." Dit zei de Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

Rienus op 12-02-2018 13:12

Qromwel op 11-02-2018 17:29

Dat gaat dus echt nooit gebeuren. Rutte is zelf een leugenaar en manipulator van ongekende klasse, want hele grote groepen Nederlandse burger vallen slaapwandelen voor zijn gladde praatjes. En als er om hem heen gelogen wordt doet hij daar ook niet moeilijk over:

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/coalitie-staat-achter-liegende-zijlstra-maar-geloofwaardigheid-krijgt-deuk

Als je maar de weg volgt van de oorlogszuchtige Amerikaanse kliek. Tegen Trump en Putin bent en jezelf door een leugenachtig geschiedenis leraartje laat belazeren. Serieus dit volk en natuurlijk ook het Duitse volk krijgt wat het verdient

Eelke Piers op 12-02-2018 14:47

Op bevel van Brussel kan Merkel weer door regeren. Den Boze regeert

Lars030 op 12-02-2018 14:49

Shadow1100 op 12-02-2018 09:04 => Intriest doch realistisch en geniaal.

Eelke Piers op 12-02-2018 15:01

"Rienus op 12-02-2018 13:12

.....Serieus dit volk en natuurlijk ook het Duitse volk krijgt wat het verdient....

Dat leugenachtige geschiedenis leraartje vertelde wel dat ieder die de joden zegent gezegend zal worden. Nederland en Duitsland hebben wat jaren geleden het tegenovergestelde gedaan. Mogelijk krijgen we nu de rekening en die zal echt hoger zijn dan f. 2,50 per persoon

Peter op 12-02-2018 15:41

CDU zal weer een meerderheid krijgen ,nadat er flink de bezem is doorgehaald en,Merkel met pek en veren uit de partij wordt gemieterd .Populisten ,en racisten bestaan niet ,dat is allemaal opgedrongen aan de mensen na het binnenhalen van half Afrika. iedereen laten werken tot d'r 68 e levensjaar ,en die "vluchtelingen" liggen met 1000 euro per maand lekker thuis ,dat steekt . Mannen die huis en haard achterlaten vrouw en kinderen in een oorlogsgebied ?? dat klopt niet . Begrijpt iedereen , behalve  Merkel . Dit is een opgezet plan om voorgoed van de Joden af te komen.

Ernie van de Wal op 12-02-2018 15:51

@Eelke Piers. Het ziet er naar uit, dat Merkel het niet meer gaat halen. http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/drama-in-duitse-politiek-achterbannen-van-spd-en-cdu-gaan-los-martin-schulz-is-weg-angela-merkel-weggezet-als-leugenaar/

Jan.D op 12-02-2018 16:01

Dit alles mogelijk gemaakt door onze wijze mannen in Brussel.

Tom Hendrix op 12-02-2018 16:53

@Jan D. 16.01. uur. Klopt Jan. En het is ook de eussr, die de agenda uitvoeren, van 2 Europa vernietigende plannen; te weten: " het Coudenhove-Kalergiplan", en de "resolutie van Straatsburg". Alles is gepland, om uiteindelijk de ulliminati en de nwo aan de macht te brengen.

Eelke Piers op 12-02-2018 17:10

@ Ernie van de Wal op 12-02-2018 15:51

Ik hoop dat je gelijk hebt.

cefas op 12-02-2018 17:55

Duitsland is tegenwoordig Stasi-Duitsland.

Shadow1100 op 12-02-2018 18:54

De resolutie van Straatsburg

In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed. 

De kernpunten van deze resolutie stellen:

- dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

- dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden.

- dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

- dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

-dat onze academische instellingen en persorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken. 

De huidige tsunami van “vluchtelingen” is dus 43 jaar geleden al gerocheld………..

Qromwel op 12-02-2018 19:03

Rienus op 12-02-2018 13:12: Afwachten maar. We hebben niet alleen te maken met een notoire leugenaar maar tevens met een gore opportunist. Niet alleen psychopatische dictators, maar ook dit slag lieden heeft kennelijk voldoende charisma om in het zadel te blijven.

Bambi op 12-02-2018 19:29

 

Weg mit Frau Merkel

Tom Hendrix op 12-02-2018 19:38

@Bundy: 02.05. uur. Europa moet kapot van de "linkse kerk", onder aanvoering van madam Merkel, Timmermans, Juncker, Macron en de loopjongen Rutte (VVD).

Sharkey op 12-02-2018 19:51
Tycho op 12-02-2018 10:10

Hebben de Duitsers haar de macht gegeven of zijn zij door de niets ontziende NWO bezwendeld zoals in Frankrijk, Nederland en noem maar op.

Dit is ook mijn gedachte. Het kan toch haast niet anders dan dat er met stemmen is gemanipuleerd. Ik kan het niet aantonen maar zodra er onder de de lezers zich iemand bevind die dat wel kan zal hij of zij het niet kenbaar maken vrees ik. Dat de Duitsers minder tolerant zijn dan de Nederlanders is bekend. zelf reis ik af en toe door vergezeld van mijn vrouw die hardwerkend is met een gezonde dosis plichtsbesef maar een Aziatische kleurlinge is, door Duitsland en worden regelmatig gediscrimineerd door ons te negeren in restaurant of zelfs te worden afgesnouwd op een terras ten overstaan van andere klanten. Zeer vernederend. In Nederland nooit meegemaakt en zou ik het ook niet accepteren maar in M***rika is dat kennelijk normaal. Kortom de Duitse medemens is niet zo voor vreemdelingen en toch heeft de meerderheid op Merkel gestemd? De sprookjes zijn de wereld nog niet uit.

Klaas op 12-02-2018 20:53

Vergeet niet dat ' duitsland' nog steeds bezet is door de 'geallieerden'.

tot op heden is er geen vredesverdrag gesloten tussen ' duitsland' en de geallieerden.

ik sluit zeker niet uit dat er digitaal gerommeld is met de verkiezingen. Wie wil uitzoeken waar de stemmachines geproduceerd zijn. Door wie en of zij gemanipuleerd kunnen worden?

van buiten op 12-02-2018 21:08

Heb al eens eerder een reactie gegeven omtrent Duitsland, het is en blijft een onbeschoft volk blaaskaken zijn het, des te verder in Duitsland vooral het gebied Beieren en het zwartewoud daar tiert ondergronds nog steeds het verleden,plus dat het verleden ook nog steeds mee speelt in het heden, ook spelen zij een leidende rol in het wereld gebeuren, en voor de rest ieder praat naar zijn eigen bekje.

Ernie van de Wal op 12-02-2018 21:30

@ van buiten. "en voor de rest ieder praat naar zijn eigen bekje." U toch ook?

Cefas op 12-02-2018 21:44

Stemmengesjoemel in Maart? Zou zo maar kunnen.

Abel op 12-02-2018 22:13

Niet alleen de Duitse verkiezingen. Wat te denken van de Nederlandse?

Bundy op 13-02-2018 02:26

@Tom Hendrix op 12-02-2018 19:38

Ik kan de zelfvernietiging maar niet begrijpen  , bedankt voor je reactie .

Tom Hendrix op 13-02-2018 08:51

@Tom Hendrix: 16.53. uur, op 12/2. Correctie van een slordigheid van mij: illiminatie= illuminatie.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl