Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Minister Zijlstra blijkt wel vaker te liegen, zoals over de Palestijnen

VVD minister BuZa mogelijk onhoudbaar vanwege leugen die bijdroeg aan anti-Russische hoax

Minister Zijlstra tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer op 23 januari (afbeelding: (2)).

Uit peilingen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de Nederlanders vindt dat VVD minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra moet opstappen, nadat is gebleken dat hij heeft gelogen over een ontmoeting met de Russische president Vladimir Putin, waar deze zogenaamd over een ‘Groot Rusland’ inclusief de Baltische Staten en Oekraïne zou hebben gesproken. Zijlstra zou op korte termijn uitgerekend naar Rusland vertrekken, waar hij met goed fatsoen zijn gezicht natuurlijk nooit meer kan laten zien. Maar de ambitieuze Zijlstra, door sommigen getipt als toekomstige premier, blijkt wel vaker ‘problemen’ te hebben met het vertellen van de waarheid, zoals bijvoorbeeld over het conflict tussen Israël en de Palestijnen.

 

Palestijnen zaaien nog steeds onverminderd haat

Zo beweerde Zijlstra op antwoord van Kamervragen op 23 januari dat de nieuwe VN schoolboeken voor de Palestijnen geen haat meer zaaien tegen Israël. Het tegendeel blijkt juist het geval – de nieuwe boeken zijn minstens zo erg als de oude. Ook hierin is de Joodse staat –in overeenstemming met de genocidale doelstellingen van de meeste Palestijnse organisaties- compleet uitgewist, wordt nergens over mogelijke vrede gesproken, en ligt de nadruk opnieuw uitsluitend op het oproepen tot haat en geweld tegen Israël.

Palestijnse ‘vluchtelingen’ krijgen exclusieve behandeling

Zijlstra verklaarde ook dat Palestijnse vluchtelingen dezelfde behandeling krijgen als alle andere vluchtelingen op de wereld. Dat klopte sowieso niet, omdat exclusief voor de Palestijnen een speciale hulporganisatie werd opgericht, de mede met Nederlandse miljoenen gefinancierde UNWRA, die al jaren actief meewerkt aan de Palestijnse doelstellingen om Israël uit te wissen.

De tweede reden is dat kleinkinderen en achterkleinkinderen van vluchtelingen nergens ter wereld als vluchtelingen worden beschouwd – behalve als het Palestijnen zijn. Onder andere hierom houden de Arabische buurlanden al zo’n 70 jaar nog steeds zoveel vluchtelingen’kampen’ –overigens een misleidende naam, omdat die er meestal uitzien als gewone steden met normale voorzieningen- voor de Palestijnen intact.

Het is ronduit bizar dat Palestijnse ‘vluchtelingen’ met afstand de meeste ‘humanitaire’ hulp krijgen van alle vluchtelingen ter wereld, maar dat ze desondanks nog steeds door hun Arabische ‘broeders’ gedwongen in ‘kampen’ moeten blijven. Hiermee wordt politieke druk op Israël en de VN uitgeoefend, in de hoop dat in de toekomst een enorme vloedgolf Palestijnse nepvluchtelingen de Joodse staat zal overspoelen en bezetten, en de huidige bewoners zal verdrijven of vermoorden – met uitzondering natuurlijk van de circa 1,5 miljoen Arabieren die al decennia als volwaardige burgers in Israël leven.

Palestijnen willen héél Israël zonder ook maar één Jood

De VVD minister had het ook mis toen hij zei dat het voor de gewenste tweestatenoplossing nodig is dat Palestijnen hun vluchtelingenstatus houden. Dat is grote onzin, want die ‘oplossing’ gaat nu juist uit van twee aparte staten voor twee volken, iets wat de Palestijnen nog steeds helemaal niet willen, zoals onlangs opnieuw bleek uit de antisemitische haatspeech van PA-president Mahmoud Abbas. De Palestijnen willen nog steeds héél Israël hebben, waar vervolgens niet één Jood levend in mag achterblijven. Het instandhouden van de vluchtelingenstatus van Palestijnen draagt daarom alleen maar bij aan de verwezenlijking van dat doel, en steunt indirect ook de diverse Palestijnse terreurorganisaties zoals Hamas en Fatah.

Overigens worden dit soort leugens al jaren in de Tweede Kamer verteld, en door verreweg de meeste partijen voor zoete koek aangenomen. Dat Zijlstra nu mogelijk over zijn –schandalig tendentieuze- leugen over Putin gaat vallen, zou daarom ook om deze reden meer dan terecht zijn. Helaas blijven er dan genoeg politici in Den Haag over om zowel de pro-Palestijnse als de anti-Russische hoax in leven te houden.

 

Xander

(1) Likud.nl
(2) Afbeelding: screenshot Politiek.Website

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
mientjei op 12-02-2018 23:57

Er is een veel gelezen boek,  daari kunnen we lezen dat de moslims de hele aarde willen bezitten zonder anders denkenden

Cale op 12-02-2018 23:58

Abbas heeft onlangs zijn (prive) vliegtuig gekregen. Kosten 50 miljoen dollar. Die schurk wil geen oplossing, die geeft niets om 'zijn' Palestijnse 'volk', die wil alleen maar dat de subsidie blijft stromen.

mientjei op 13-02-2018 00:42

@ Cale  dat heb ik ook gelezen, en daar gaat ons belastinggeld naar toe grrrrrr

Pollie op 13-02-2018 01:40

Kennelijk kennen ze in de politiek de defenitie van politiek correct niet of is dit hetgene wat we eronder moeten verstaan. En deze mensen gaan nepnieuws bestrijden. U begrijpt het wel.

bert op 13-02-2018 04:58

wat zal zijn grote voorganger, Max van der Stoel, meewarig met zijn hoofd zitten te schudden als er zoiets bestond als een hemel..

Nieuw Begin op 13-02-2018 07:22

augustus 2014: Jeroen van der Veer ( CEO Shell, 'de bron ')

bij Buitenhof over Putin en Rusland en meer. Zie op de achtergrond van dit NPO 'geen-nep-nieuws' Pegtold Penthouse van D666!

www.npo.nl/buitenhof/24-08-2014/VPWON...

Nieuw Begin op 13-02-2018 08:15

De donorwet en D66 Belang:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1643527/kriebels-van-donorwet-d66-emotionele-chantage-ligt-op-de-loer

Als er geen verzet komt ( het is al te laat!) tegen d66's donorwet en voltooid leven wet belanden we uiteindelijk in de Bartve New Wirld van Aldous Huxley betogen 3 wetenschappers waaronder een psychiater. 

D66 wil gewoon ordinair macht over de burgers en wil zelfs onze lichamen tot slaaf maken van hun willekeur!

Tom Hendrix op 13-02-2018 08:47

Tja, wat zegt een mooi kerklied ook weer: " Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert...". Had men nog maar principes in de politiek, maar die zijn helaas ver te zoeken. Alles doet men om op het pluche te blijven zitten, alles. Maar ik verwacht mijn Heiland, Jezus. Daar stel ik mijn hoop op.

Sharkey op 13-02-2018 09:08

Zijlstra?: het opscheppertje is niet meer dan een leugenachtige stemmingmaker die inderdaad in Rusland niet meer geloofwaardig is als hij dat ooit al was en zou onmiddelijk moeten opkrassen evenals zijn maatje Pinoccio Rutte en ook niet te vergeten pechtold die ervoor kiest dat je staatseigendom word in geval van hersendood.

rescue op 13-02-2018 10:36

Er is een veel gelezen boek, de bijbel, waarin staat dat de Zoon van God op de troon van David zal gaan zitten nadat God al Zijn vijanden tot een voetbank voor Zijn voeten heeft gemaakt, spoedig! Maranatha

Johan de derde op 13-02-2018 10:51

Beste mensen,

Gaan jullie nou niet de verontwaardigde uithangen, wijs mij een politici die geen leugen heeft verteld dan wijs ik een heilge aan.

Neem Rutte met zijn uitspraak van iedereen krijgt 1000 euro of de onderste steen komt boven. Neem dat zielg mannetje pechtold die de de feiten naar zijn hand zet omdat het zijn waarheid is. Of een kok met zijn kwartje die we terug zouden krijgen.

Lee72 op 13-02-2018 10:52

90 % van de politici vertellen leugens en/of halve waarheden. Dat is geen nieuws. Nu dit in dit geval uitkomt moet hij gewoon opstappen.

ieznogoedh op 13-02-2018 11:35

Maar de ambitieuze Zijlstra, door sommigen getipt als toekomstige premier, blijkt wel vaker ‘problemen’ te hebben met het vertellen van de waarheid, zoals bijvoorbeeld over het conflict tussen Israël en de Palestijnen.

Voorwaar, een "waardig" opvolger van de lachende leugenaar.

Muggenzifter op 13-02-2018 11:50

Sta volledig achter dit artikel Xander. Deze minister heeft alle geloofwaardigheid verloren.

Sharkey op 13-02-2018 12:26

Aan de vooravond van de ontmoeting van Zijlstra met de Russische minister van buitenlandse zaken Lavrov waarbij het MH17-onderzoek aan de orde zou moeten komen is het niet onmogelijk dat het opzet is om het mogelijke bewijs van het neerhalen geheim te houden, voor nu althans. Er worden op de achtergrond hele vreemde spelletjes gespeeld dat word steeds duidelijker.

leesbron op 13-02-2018 13:55

Respect hebben voor de hooggeplaatsten. Elke minister is door het volk uitgekozen. Zijn ze ook niet beëdigd? Ze hebben ook een verantwoordelijke taak uit te voeren. In het bijzonder eerlijk te zijn en naar waarheid.  Heb een fijne dag

Cefas op 13-02-2018 14:01

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. (ik zie nu al vele stenen geworpen, kennelijk door mensen die zonder zonden zijn). Kijk, hij is wel naief geweest om een leugen van 11 jaar geleden op te biechten en dat is natuurlijk wel weer eerlijk, maar als minister van buitenlandse zaken is dat naar de mens gesproken niet handig. Hij zal daardoor niet lang meer minister zijn. Ik hoop niet dat Kaag dit ministerie overneemt, dan zijn we helemaal als Nederland de pineut. 

Noorderlicht op 13-02-2018 14:07

@mientjei op 12-02-2018 23:57

U zit er helemaal naast, het zijn niet de Moslims maar de Kabbalisten die werelddominantie nastreven. Zo is ISIS gecreëerd door deze Kabbalisten, zodat de mensheid gelooft dat de Moslims het probleem in de wereld zijn. De Moslims ontkennen Jezus niet en zien hem als een profeet net als Mohammed. Het probleem in het Midden Oosten wordt dan ook veroorzaakt door deze Kabbalisten omdat ze het plan hebben om Israël te vergroten (lees maar eens over het Yinon plan). Daarom staan hier de grenzen wagenwijd open omdat die Kabbalisten zoveel mogelijk mensen in de regio kwijt willen. Er zijn genoeg plekken waar Moslims, Christenen en Joden in alle vrede naast elkaar leven, dit was voor de bezetting van Israël ook het geval. De democratie is ook een grote leugen bv VVD, PVDA  VS  PVV, FvD worden aangestuurd door dezelfde machten, het is bedoeld om mensen tegen elkaar op te zetten. Zo ook dus de Moslims tegen de Christenen, denk toch eens na!

Densi op 13-02-2018 14:12

Hij lijkt aan dezelfde ziekte te lijden als ex 2de Kamerlid Tara Singh Varma. Pseudologia fantastica oftewel dat hij een ziekelijke leugenaar is. Iemand met een dergelijke statuur die het allemaal niet zo nauw neemt met een losse moraal is een schande voor het Nederlandse volk.

op dezelfde Singh Varma

Rien katwijk op 13-02-2018 14:49

Leugen en nog eens leugen! We leven in een tijd dat de Vader van de leugen regeert wat een onbetrouwbare regering hebben we toch ook de zogenaamde Christen Unie buigt alle kanten op Het wordt tijd dat Jesus Christus orde op zaken stelt dan zal er pas echte Vrede zijn Shalom

Nieuw Begin op 13-02-2018 14:52

Liegen en opgestapt:  

(bron geenstijl.nl) Heeft u toestemming gevraagd aan geenstijl om dit op XN te mogen posten, denk aan auteursrechten. Mod.

John Leerdam (PvdA). Loog over Jael Jablabla. Leerdam stapte op.

Charles Schwietert (vvd). Loog over zijn legerrang en opleiding. Schwietert stapte op.

Philomena Bijlhout (LPF). Loog over betrokkenheid bij Bouterse. Bijlhout stapte op.

Evan Rozenblad (PvdA). Loog over zijn opleiding. Rozenblad vertrok.

Tara Singh Varma (GroenLinks). Loog over kanker. Singh Varma stapte op.

Ard van der Steur (vvd). Loog over bonnetjes. Van der Steur stapte op.

Ivo Opstelten (vvd). Loog over een bedrag. Opstelten stapte op.

Mark Verheijen (vvd). Loog over bonnetjes. Verheijen stapte op.

Albert-Jan Evenhuis (vvd). Loog over financiën. Evenhuis stapte op.

Hamid Houda (PvdA). Loog tegen de fiscus. Houda stapte op.

Eibert Meester (PvdA). Loog over verzetsverleden. Meester stapte op.

René Leegte (vvd). Loog over een nevenfunctie. Leegte stapte op.

Johan Houwers (vvd). Loog over zijn inkomen. Houwers stapte op.

Jos van Rey (vvd). Loog over alles. Van Rey stapte op.

James Sharpe (PVV). Loog tegen klanten. En was een botte hork. Sharpe stapte op.

Paul Russell (CDA). Loog tegen Belastingdienst en Douane over een kunstwerk. Russell stapte op.

Wijnand Duyvendak (GroenLinks). Loog over zijn verleden als milieuhooligan, met onder meer brandstichting en bedreiging. Duyvendak stapte op.

Halbe Zijlstra (vvd). Loog over een ontmoeting met Poetin.

vlokje op 13-02-2018 15:10

Halbe moet weg, wat een verschikkelijk" uithang bord" voor buitenlandse zaken van onze landje

......waar wij op de schaats naar het werk gaan , daarom zijn onze zwemmers ook zo goed :-)

Noorderlicht op 13-02-2018 14:07, mijn complimenten, jij hebt er al een vinger achter, blijft peuteren.

puto op 13-02-2018 15:16

Men moet de problemen neerleggen bij diegenen die ze veroorzaakt hebben, de arabieren. Bovendien moet men luid en duidelijk stellen dat de grenzen incl de hoofdstad van Israel in ieder bijbel nauwkeurig zijn vastgesteld. De koran stelt zelf dat Israel aan de joden toekomt en dat Jeruzalem niet voorkomt in de koran.Bovendien dient een palastijnse staat "judenfrei" te wezen, gezien de holocaust een gruwel van de eerste orde. Voor Democratie is geen plaats in een palastijnse staat, sharia en discriminatie en onderdrukking zal het visite kaartje wezen. Het is onbegrijpelijk dat het het westen dit accepteert, het is ronduit verraad van al onze waarden en normen een palestijnse staat te steunen.Het Europa dat nagenoeg alle bloed en vernietiging van de joden op haar geweten heeft. 2000 jaar vervolging, martelingen, zijn niet genoeg geweest om de joden een veilige thuishaven te gunnen. Het zg.n christelijke Europa, is de duivel voor de joden.Het Antisemitisme heeft Europese wortels, aangewakkert door de kerken en ingeplant in onze cultuur. Daar waar Europa de joden 2000 jaar heeft uitgekotst, omarmt dit zelfde  Europa de aartsvijand van de jood, lees islam/moslim"s. Het is een schrille tegenstelling, waarin uiteindelijk het duivelse Europese masker zichtbaar wordt. Europa steunt politiek  alle  vijanden van Israel,hezbollah,hamas, iran,en palestijnen /fatah.Inmiddels vertrekken duizenden joden ieder jaar opnieuw Europa, de jaren dertig zijn weer terug, ik denk zelfs meer dan destijds.

van buiten op 13-02-2018 15:22

Blijf alert @ Nieuw Begin, de lijst wordt nog veel langer de komende maanden.

Lars030 op 13-02-2018 15:59

De integriteit van een gemiddelde motorbende in Nederland ligt stukken hoger dan dat van vak K. Er zijn er voor minder opgestapt, en voor meer blijven (pluche)plakken. Uitslag (zowel in de Tweede Kamer als op mijn huid) in 3-2-1...

mientjei op 13-02-2018 16:03

@ Noorderlicht   14.07   Noemt u dan eens van die plekken waar die mensen in vrede naast elkaar leven.

Moslims leven in vrede tot ze in de meerderheid zijn (hudna)

Trouwens nog nooit een kabbalist gezien, en elke 5 minuten wordt er een christen vermoord, raad eens door wie

dokter diamond op 13-02-2018 16:07

Psalm  12/2

Hubo op 13-02-2018 16:22

Als je het verhaal van Zijlstra hoort over zijn aanwezigheid bij Putin op zijn datsja,dan is het toch echt te gek om los te lopen.Ik weet niet of je het liegen moet noemen.Het is gewoon echt fakenieuws bedoeld als manipulatieve misleiding van het aanwezige publiek en de publieke opinie in bredere zin.En het is onbeghrijpelijk dat hij dit bij formatie en de verdeling van de ministersposten niet aan de orde heeft gesteld.De gedachte dat hij zijn bron wilde beschermen,vind ik absoluut ongeloofwaardig.Bovendien blijkt dat hij er een heel eigen draai gegeven heeft,die helemaal in lijn is met de manipulatieve opiniemakers vanuit 'deep state',politie - en veiligheidsdiensten en zogenaamde denktanks op de achtergrond.Zelfs als hij in 2006 nog wat naïef en een beginnend politicus was geweest,dan had hij toch wel zoveel Fingerspitzengefühl moeten hebben om te bedenken dat Putin zich nooit zo zou laten gaan in een openbare ontmoeting met westerse journalisten,politici en zakenlieden.Het is over en uit met Zijstra.Huilie,huilie voor Zijlstra.Wat is dat trouwens voor idiote opmerking vandat  mannetje ten overstaan van Baudet.Ik heb die Baudet echt niet zo hoog,maar hij werd toen wel op een heel gemene suggestieve achterbakse wijze gepakt.Op dezelfde wijze waarop men in Nederland al lange tijd Rusland in een kwaad daglicht stelt.

Ik vind die palestijnse retoriek verder niet zo belangrijk.Ik denk dat er best wel joodse mensen mogen blijven wonen,zoals er onder Assad ook christelijke mensen konden wonen in Syrië.Waarschijnlijk zouden mensen die na 1945 in Israël zijn komen wonen,ook wel gewoon kunnen blijven evenals hun nakomelingen.Dat zijn natuurlijk allemaal hypothetische zaken en we zijn momenteel ver af van een situatie waarin dat gerealiseerd kan worden.En daarbij kan ik me niet aan de indruk onttrekken,dat er in Israël en daarbuiten krachten actief zijn,die dat ook maar het liefst zo laten.Ik kan verder voor geen van beide kanten sympathie opbrengen,maar het is wel duidelijk dat Palestijnen humanitair geholpen moeten worden en dat het niet gepast is medewerking van hun kant af te dwingen door de ellende alleen maar te vergroten.

Klaas op 13-02-2018 16:36

Zijlstra moet opstappen is volstrekt niet geloofwaardig meer.

Tom Hendrix op 13-02-2018 16:53

En ondertussen heeft de Senaat, inmiddels de donorwet aangenomen. De wet van de Cultuur van de Dood, vooral geprogrammeerd door de atheisten van D66. Alles doet men, om de satan zijn zin te geven schijnbaar. Nederland is geen christelijk land meer helaas. Bron: www.geenstijl.nl

Qromwel op 13-02-2018 16:58

Het spijt me, ik word de laatste tijd regelmatig overweldigd door leedvermaak. Arme politici, had toch een vak geleerd!

Nieuw Begin op 13-02-2018 17:03

Beste xander ; geen toestemming gevraagd aan geens tijl t.a.v. Nieuw Begin op 13-02-2018 14:52

Ik meen dat het in de deze vorm ook uit 'Wikipedia' zou kunnen zijn gekopieerd omdat het slechts een overzicht is van personen met een liegende status en een enkele verwijzing naar de leugen?

Mocht ik overlast hebben veroorzaakt dan bied ik mijn excuses aan en vraag u de bijdrage te deleten. Mvg

Plaats even de link van dat artikel bij geenstijl. Mod.

Nieuw Begin op 13-02-2018 17:10

Cefas op 13-02-2018 14:01

 Natuurlijk is een theocratie onder de hoede van de Geest ( de Here Jezus) iets wat elke wedergeboren Christen als staats vorm zou toejuichen maar zoalng in Nederland Kerk en Staat zijn gescheiden hebben wij niet alleen het recht maar ook de plicht het politieke kwaad te ontmaskeren en de daders door onze wetten te straffen. Er worden geen stenen gegooid naar Halbe Zoolstra maar er worden overtuigende bewijzen aangedragen van zijn falikant mislukte benadering van en omgang met  de Russiche geo-politie als BUZA vertegenwoordiger van ons land. Het is minstens zo krankzinnig als dat je luistert naar een prachtige sonate van Bach en opeens krijst er een rapper doorheen of zelfs een jihadroeper met de bekende oorlogskreet.

 

Qromwel op 13-02-2018 17:13

Wat te denken van minister Kaag, geeft € 13 miljoen aan de Palestijnen. Dat zij gehuwd is met een Palestijn heeft daar uiteraard niets mee te maken!

Anna op 13-02-2018 17:15

Tja: Zijlstra..... Ik heb altijd geleerd dat je niet mag liegen........  En als je daarmee begint dan begeef je jezelf op een hellend vlak.... en kun je leugens en waarheid niet meer uit elkaar houden........Stom dat moet je nooit doen....... Een regel waar je aan dient te houden is: Gij zult geen vals getuigenis spreken.......en ja als je dat toch doet moet je ook de consekwenties dragen........Dan word je gestraft...... Misschien hier ook wel door de 2e kamer..... 

En als je begint met leugens dan dringt dit ook door in je politieke handelen...... en......

Dat was inderdaad duidelijk te zien tijdens zijn bezoek aan Israël en de Palestijnse autoriteit..... Napraten van wat anderen zeggen.... schoolboeken zijn vernieuwd dus er zit geen antisemitisme meer in, kom nou,  Halbe, laat je zelf eens wat beter  informeren..... Vluchtelingen geen aparte status, kom nou,  Halbe,  nooit van UNWRA gehoord... Bent u minister???? Waar heeft  u gestudeerd??? Vond je het zo gezellig bij Abbas? Nou Halbe van het geld wat je vervroegd hebt vrijgemaakt voor hulp ( geld wat ze nu minder van de USA krijgen) heeft hij een leuk vliegtuigje van gekocht..... Waar zou hij moeten opstijgen met dat ding... Ramallah??? Sinds wanneer is daar een luchthaven? Want ja ze hebben al meer geld gekregen dan 2 keer het hele Marshall plan na de tweede wereld oorlog.... maar nog komt er geen enkele infra structuureel plan van de grond........ zelfs geen eigen energie centrale.... jammer dat ze die know how niet in huis hebben........ want de jeugd leert in diezelfde school boeken dat je beter Jihadist kunt worden dan te gaan studeren..........; . nee liever jihadist want na dit leven is het leven ( zeker als je joden vermoord ) dan is het leven veel beter dan hier op de aarde, op de Westbank.......( rare gedachten kronkels)  dan kun je zelfs na je dood  je hele familie onderhouden met westers geld....... En ja Israëliërs vragen om hulp voor de bouw van een energie centrale....... oei dat ligt een beetje gevoelig.... dus wat doe je dan je vraagt wel om elektriciteit aan de joden en dat krijg je dan ook, maar betalen..... nou nee............. Abbas hij koopt liever een vliegtuig en het leuke is als de joden je dan zo nu en dan afsluiten van het net dan kun je de wereld weer laten zien welke “ rot lui “ die joden zijn.....  die laten je zonder stroom zitten..... en de wereld pers springt daar weer vrolijk in.......... ach al die arme kindertjes..... ze kunnen niet voor hen koken........

Dit is een religieus vicieuze cirkel waar niemand ooit uit zal komen.... maar van een minister had ik meer verstand en kennis van deze zaken verwacht.... wantjuist bij de “ onnozele schoolboeken” daar begint het.... deze kinderen, deze hele generatie groeit op met Haat.... haat tegen de joden Haat tegen het westen haat tegen alles en iedereen...... 

Dit is het brandpunt van de wereld..... hier zal de grote ontknoping gaan gebeuren.... Wanneer.....  dat wachten we af........ ... Dat is niet bekend..... maar dat Jezus daar in Jeruzalem  terug zal komen dan weten we zeker ...... zowel Christen als Jood en zelfs ook de moslim..... de satan weet dit ook en hij roert zijn staart en stelt tot het laatste toe nietsontziend, alles in het werk  om dit tegen te houden vandaar deze grote leugens.... waar helaas onze eigen mimister aan meedoet..... Shalom Anna

( sorry nogal cynisch maar dit houdt nooit op...... als je niet de waarheid spreekt.... ) 

Shomer op 13-02-2018 17:18

Heeft Rutte weer een jankende VVD Minister die opstapt

Beetje voorspelbaar met Rutte

Nieuw Begin op 13-02-2018 17:22

afgetreden:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1667182/live-zijlstra-treedt-af-na-leugen

Helaas is de donorwet van Dijkstra aangenomen , weer met nipt verschil.

De afbraak van ons eens mooie Christelijke Nederland gaat nu in versneld tempo verder richting burgeroorlog. Mensen met het geweten van een nazi, ( zou Erdogan toch gelijk hebben Rutte?) bepalen hier onze wetten en het belasting betalende volk maar de kosten ophoesten want deze wet schijnt 70 miljoen te kosten maar heeft ook een nieuwe tweedeling in de samenleving aan het licht gebracht tussen hen die de absolute vrije beschikking van het individu voorstaan en de Grondwettelijke lichamelijke integriteit en zij die vinden dat organen aan de staat behoren zoals Alle linkse partijen, D66 en voor een belangrijk deel de partij van leugenaars zoals Zijlstra. Velen gingen hem al voor (Ard van der Steur, Ivo Opstelten, Mark Verhijen, Albert-Jan Evenhuis, Renee Leegte, Johan Houwers, Jos van Rey )

En Dat meent ons te moeten regeren? Verschrikkelijk, de plaatsvervangende schaamte is ondraaglijk aan het worden!)

Eelke Piers op 13-02-2018 17:24

Als Zijlstra om zijn leugens weg moet, wat doen we dan met Rutte en de rest???????

Oneindig bewustzijn op 13-02-2018 17:25

Ik heb een heel stuk geschreven over wat er gebeurt als je dood gaat en nodig je uit om Nee te durven zeggen tegen orgaandonatie. Kom even kijken bij 

- Donordiscussie: 'Ziekenhuizen VS transplanteren organen van levende donors'

DzVzTkM op 13-02-2018 17:34

heeft deze leugen de kamer beinvloed om voor de sleepwet te stemmen?

Anna op 13-02-2018 18:05

Zijlstra treed af: heeft dus toch nog enig fatsoen in zijn lijf. Hij geeft als argument dat hij niet meer geloofwaardig is. Dat heeft hij juist gezien....respect... en pijnlijke les.. Dom. 

Ander zes uur nieuws geeft aan dat ik me nu moet gaan afmelden als orgaan donor... ; aan het werk dus.... ! 

Gerard op 13-02-2018 18:16

@ Anna op 13-02-2018 18:05. Sinds wanneer heeft een (Nederlandse) politicus fatsoen in z'n lijf?? Dat hij aftreedt nu hij ontmaskerd is, is 1. het gevolg van een veel omvangrijker politiek leugenspel met eigen duistere doelstellingen of 2. om jou te misleiden en te doen geloven dat het toch nog ergens wel eerlijke mensen zijn of 3. beiden.

Tom Hendrix op 13-02-2018 18:20

@Anna: 17.15. uur. Anna, precies wat U zegt. Het is heel belangrijk, om nu de ontwikkelingen te volgen rond Israël, het Israël dat nog altijd Gods oogappel is en blijft. Wat er nu gaande is, is al voorzegd door Jesaja, Jeremia, zacharia en Ezechiël.

Rienus op 13-02-2018 18:27

De donorwet is dus aangenomen, en diegene die daartegen zijn zullen ongetwijfeld als paria’s weggezet worden. Zolang politici niet tegen kwalijke investeringen in wapenindustrie zijn door banken en pensioenfondsen heb ik ernstige bedenkingen bij de motivatie van politici. Het is goed dat er in ieder geval een leugenaar is opgestapt. Maar ondertussen is het de burger die aan het kortste eindje trekt.

Sharkey op 13-02-2018 18:30

Erg blij dat ik uit dat verdorven land inmiddels vertrokken ben. De politiek is om van te kotsen.

Br@m op 13-02-2018 19:09

Als ik me officieel afmeld als orgaandonor, ben ik er dan zeker van dat ik dan niet als donor gebruikt wordt ?

U moet zich niet afmelden, want dan heeft u dus geen stem en bent u vogelvrij verklaard. U moet het formulier invullen met keuze NEEN.

Ook moet u het al uw famileden vertellen dat u onder geen enkele omstandigheid orgaan donor wil worden.Mod.

Rom op 13-02-2018 19:10

Het zilverlaagje achter het glas liet los./transparant/Interessant hoor!

Rom op 13-02-2018 19:15

Ik denk zo,dat de kwestie ligt omdat Esau werd afgewezen/verworpen en niet voorkomt in de 12 stammen van Israel.Dus blift het de srijd van Esau tegen Joacob!

Toch bijven er nog beloften over voor Ismael naar Zacharia 14

Een ander geluid op 13-02-2018 20:24

Eelke Piers op 13-02-2018 17:24

U vraagt:

Als Zijlstra om zijn leugens weg moet, wat doen we dan met Rutte en de rest???????

Mijn reactie:

Bij voorkeur opsluiten en berechten. Aanklacht: wanbeleid en hoogverraad. Dat laatste om zonder duidelijk mandaat van het volk de soevereiniteit van NL naar Brussel over te hevelen en uitvoering van het Coudenhoven-Calergiplan. 

"De rest" is wat mij betreft alle politici, partijkader en bestuurders vanaf Lubbers / Kok.

Albatros op 13-02-2018 20:35

Nieuw Begin op 13-02-2018 08:15

Dit is een doorgestoken kaartje, zo vlak voor het instemmen van de donorwet. Aandacht daarvan afgeleid dus is hij zogenaamd met 36 om 38 stemmen aangenomen. Het gaat nu alleen over Halbe Zijlstra, 'mooi' toch? En dan durven ze met droge ogen te beweren dat een krappe meerderheid van de bevolking voor de wet is, maar als ik de poll op Geen Stijl zie, zie ik een heel ander beeld, namelijk driekwart van de bevolking is tegen. Geen vragen die dubieus zijn, nee, gewoon ja of nee. Gaat over een kleine 40.000 stemmers, uit alle windrichtingen.

Maar het enge nu is, dat ik een heel donkerbruin vermoeden heb, dat er een massale opzegging gaat komen en ja, dan is de groep die overblijft natuurlijk veel te klein, nou dan gooien we er weer een nepnieuwsje uit over Rusland en wijzigen we de wet in: verplicht. En zeg niet dat dit niet gaat gebeuren, dit is ook doorgedrukt ondanks dat er zoveel mensen op tegen zijn/waren.

Met D66(6) aan het roer is niets te gek: op macht/geld belust, meedogenloos, moordend (zie abortus) anti-christelijk, zonder normen en waarden. Dàt mensen, is D66(6).

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl