Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Minister Zijlstra blijkt wel vaker te liegen, zoals over de Palestijnen

VVD minister BuZa mogelijk onhoudbaar vanwege leugen die bijdroeg aan anti-Russische hoax

Minister Zijlstra tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer op 23 januari (afbeelding: (2)).

Uit peilingen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de Nederlanders vindt dat VVD minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra moet opstappen, nadat is gebleken dat hij heeft gelogen over een ontmoeting met de Russische president Vladimir Putin, waar deze zogenaamd over een ‘Groot Rusland’ inclusief de Baltische Staten en Oekraïne zou hebben gesproken. Zijlstra zou op korte termijn uitgerekend naar Rusland vertrekken, waar hij met goed fatsoen zijn gezicht natuurlijk nooit meer kan laten zien. Maar de ambitieuze Zijlstra, door sommigen getipt als toekomstige premier, blijkt wel vaker ‘problemen’ te hebben met het vertellen van de waarheid, zoals bijvoorbeeld over het conflict tussen Israël en de Palestijnen.

 

Palestijnen zaaien nog steeds onverminderd haat

Zo beweerde Zijlstra op antwoord van Kamervragen op 23 januari dat de nieuwe VN schoolboeken voor de Palestijnen geen haat meer zaaien tegen Israël. Het tegendeel blijkt juist het geval – de nieuwe boeken zijn minstens zo erg als de oude. Ook hierin is de Joodse staat –in overeenstemming met de genocidale doelstellingen van de meeste Palestijnse organisaties- compleet uitgewist, wordt nergens over mogelijke vrede gesproken, en ligt de nadruk opnieuw uitsluitend op het oproepen tot haat en geweld tegen Israël.

Palestijnse ‘vluchtelingen’ krijgen exclusieve behandeling

Zijlstra verklaarde ook dat Palestijnse vluchtelingen dezelfde behandeling krijgen als alle andere vluchtelingen op de wereld. Dat klopte sowieso niet, omdat exclusief voor de Palestijnen een speciale hulporganisatie werd opgericht, de mede met Nederlandse miljoenen gefinancierde UNWRA, die al jaren actief meewerkt aan de Palestijnse doelstellingen om Israël uit te wissen.

De tweede reden is dat kleinkinderen en achterkleinkinderen van vluchtelingen nergens ter wereld als vluchtelingen worden beschouwd – behalve als het Palestijnen zijn. Onder andere hierom houden de Arabische buurlanden al zo’n 70 jaar nog steeds zoveel vluchtelingen’kampen’ –overigens een misleidende naam, omdat die er meestal uitzien als gewone steden met normale voorzieningen- voor de Palestijnen intact.

Het is ronduit bizar dat Palestijnse ‘vluchtelingen’ met afstand de meeste ‘humanitaire’ hulp krijgen van alle vluchtelingen ter wereld, maar dat ze desondanks nog steeds door hun Arabische ‘broeders’ gedwongen in ‘kampen’ moeten blijven. Hiermee wordt politieke druk op Israël en de VN uitgeoefend, in de hoop dat in de toekomst een enorme vloedgolf Palestijnse nepvluchtelingen de Joodse staat zal overspoelen en bezetten, en de huidige bewoners zal verdrijven of vermoorden – met uitzondering natuurlijk van de circa 1,5 miljoen Arabieren die al decennia als volwaardige burgers in Israël leven.

Palestijnen willen héél Israël zonder ook maar één Jood

De VVD minister had het ook mis toen hij zei dat het voor de gewenste tweestatenoplossing nodig is dat Palestijnen hun vluchtelingenstatus houden. Dat is grote onzin, want die ‘oplossing’ gaat nu juist uit van twee aparte staten voor twee volken, iets wat de Palestijnen nog steeds helemaal niet willen, zoals onlangs opnieuw bleek uit de antisemitische haatspeech van PA-president Mahmoud Abbas. De Palestijnen willen nog steeds héél Israël hebben, waar vervolgens niet één Jood levend in mag achterblijven. Het instandhouden van de vluchtelingenstatus van Palestijnen draagt daarom alleen maar bij aan de verwezenlijking van dat doel, en steunt indirect ook de diverse Palestijnse terreurorganisaties zoals Hamas en Fatah.

Overigens worden dit soort leugens al jaren in de Tweede Kamer verteld, en door verreweg de meeste partijen voor zoete koek aangenomen. Dat Zijlstra nu mogelijk over zijn –schandalig tendentieuze- leugen over Putin gaat vallen, zou daarom ook om deze reden meer dan terecht zijn. Helaas blijven er dan genoeg politici in Den Haag over om zowel de pro-Palestijnse als de anti-Russische hoax in leven te houden.

 

Xander

(1) Likud.nl
(2) Afbeelding: screenshot Politiek.Website

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
kruisridder op 13-02-2018 21:17

@Bram, en het formulier met het antwoord NEEN, AANGETEKEND TERUGSTUREN.

Is niet nodig, Bram krijgt bericht dat hij geregistreerd is met Neen en krijgt een pasje. Mod.

Albatros op 13-02-2018 21:19

DzVzTkM op 13-02-2018 17:34

Ook daar kijk ik niet gek van op, altijd worden er rookgordijnen opgetrokken om 1 of ander wetje er doorgedrukt te krijgen. Kijk naar de donorwet want dàt is het nu ineens, gisteren nog niets en poef vandaag een wet. Zo zal het met de sleepwet en referenda-afschaffing ook gaan.

Kfir op 13-02-2018 22:25

Zijlstra koos voor de palestijnen..............en nu is hij weg! Zo zal het een ieder vergaan die de vijand van Israël op huichelachtige wijze steunt! Dit is een wetmatige zekerheid!! 

Johan op 13-02-2018 22:56

Eerst de Jood dan de Griek, eerst Israel opzadelen met een gecreeerd  vluchtelingen(tot op zekere hoogte reel maar onnodig, Arabische landen weigeren hun broeders op te vangen) probleem en terreur nu jaren later, is Europa aan de beurt

Anna op 13-02-2018 23:58

Gerard 18.16. Uur

U generaliseerd ; Als een mens zijn fouten erkent en hiervan de consekwenties draagt / schuld belijd;  dan mag je hem niet meer veroordelen. 

Dit geldt voor u en mij, en ook voor een politicus....

Afgezien van de ondeskundige opstelling ten aanzien van de Palestijnen, maar “ dat niet is persoonlijk maar dat is politiek spel”.....  Als afgesproken in het regeer accoord......Weliswaar  een gevaarlijk politiek spel maar dat vraagt te veel tijd om dit hier uit te leggen..... 

Tom Hendrix op 14-02-2018 07:11

@kruisridder: 21.17. uur. Klopt wat de moderator zegt. Ik heb het pasje, met mijn NEEN inmiddels binnen. Wel frappant is, dat op het pasje staat dat mijn neen, pas ingaat op 15 maart a.s. Heel vreemd.

Tom heeft u voorheen nooit een formulier ingevuld ? U schijnt een account te kunnen maken en inloggen met uw DigiD, daar kunt u dan zien , welke status u heeft voor 15 maart 2018. Houd ons even op het forum op de hoogte Tom. Mod.

AngelB op 14-02-2018 09:39

@Qromwel, nu is Kaag ook nog aangesteld als tijdelijk opvolger van Zijlstra! Ziehier de enge pogingen om Israel zoveel mogelijk te dwarsbomen. En dan komt net vorige week Segers met een verhaaltje over antisemitisme. Een beetje te toevallig allemaal!

Nieuw Begin op 14-02-2018 10:07

Doodenge D66 Donorwet:

https://www.geenstijl.nl/5140732/giftig-gegeven-paard/

De Grondwet daar hebben we lak aan nietwaar D66?

Pia  dacht al gauw 'Yes'

Vaarwel Nederland , alle organen in de staats-stofzuiger en u staat machteloos!

AEO op 14-02-2018 15:52

@Noorderlicht,

U zou toch echt eens de koran moeten gaan lezen, dan kunt u ontdekken dat de islam totale werelddominantie nastreeft. Geen verzinsels maar keiharde feiten. Mag ik ook vragen waarom u met de naam "Noorderlicht" post?

Nieuw Begin op 14-02-2018 15:57

Organen voor de EU!

Eurotransplant heeft alle belang bij de veranderende donorwetgeving!

Want D666 spreekt er niet over maar uw organen zijn niet uitsluitend voor de NL markt! 

Wat een smerige, vuile politiek zit er toch achter! Niks geen goede bedoelingen, keiharde business, dat is het!

In Frankrijk wordt je als bloeddonor al sinds jaar en dag betaald. In NL vonden we dat democratisch altijd 'onethisch'.

Wat wordt er eigenlijk buiten NL aan organen verdient Eurotransplant??????

Volgens twitter zijn er al 30.000 NEE stemmers ( vooral veel mensen die wel een codicil hadden maar nu NEE stemmen tegen de drammerij en dwingelandij van Pia Ongrondwettelijke Orgaanroofster)

Tom Hendrix op 14-02-2018 17:00

@Nieuw Begin: 15.57. uur. Daarom heb ik van mijn JA ook een NEEN, gemaakt. Ik heb het pasje al binnen.

Tom Hendrix op 14-02-2018 17:02

@Moderator: U kunt het zien aan mijn vorige reactie; op de reageerder Nieuw Begin. Ik heb via DIGID het kunnen regelen. Graag deel ik deze kennis met U en de reageerders.

Tom Hendrix op 14-02-2018 17:03

Kleine aanvulling; ik heb voorheen ja ingevuld op een donorcodicil. Blijft echter vreemd, dat mijn NEEN pas ingaat op 15 maart a.s.

Ramshoorn op 14-02-2018 17:44

Wat ik geleerd heb van al die fraaie beloften van Merkel, Trump, Putin, Zijlstra, Rutte, enz?

Ik las het in Psalm 146:

God, de enige Helper

1461Halleluja. Loof de Here, mijn ziel.

2Ik zal de Here loven, mijn leven lang,

mijn God [ Israëls God JHWH] psalmzingen, zolang ik nog ben.

3Vertrouwt niet op edelen,

op een mensenkind, bij wie geen heil is;

4gaat zijn adem uit, dan keert hij weder tot zijn aarde,

te dien dage vergaan zijn plannen.

5Welzalig hij, die de God van Jakob = Israël tot zijn hulpe heeft,

wiens verwachting is op de Here, zijn God,

6die hemel en aarde gemaakt heeft,

de zee en al wat daarin is,

die trouwe houdt tot in eeuwigheid;

7die de verdrukten recht verschaft,

die de hongerigen brood geeft.

Cefas op 14-02-2018 17:50

Mijn lijf is geen onderdelenfabriek van de staat noch van de organen-handel van de toekomstige medische maffia-bendes. Vette winsten voor deze lui, gesanctioneerd door deze immorele regering. CU ga uit van dit Babylonisch kabinet, anders zijn jullie medeplichtig en medeverantwoordelijk aan dit gedrocht van een wet.

Maya op 14-02-2018 18:05

Moraliteit overboord iedereen donor is moord !!

Tom Hendrix op 14-02-2018 19:08

@Ramshoorn: 17.44. uur. Een heel mooie psalm, Ramshoorn.

Tycho op 14-02-2018 19:34

De wetenschap heeft de wereld weinig goeds gebracht. Mijn leeftijd is zevenenzeventig. Drieenzestig jaar rendabel geweest voor de staat. Voor het bekostigen van de NWO gaat nu ook mijn lijk in de aanbieding; als het al niet eerder via vivisectie verkwanseld wordt.

Nieuw Begin op 14-02-2018 19:48

Tom Hendrix op 14-02-2018 17:00

Dus 15 maart wordt uw 'ja' pas 'nee'?

Het kan haast niet anders of de hele administratie van de miljoenen stemers zal via computers verlopen. Hoe groot wordt de chaos wel niet als kwaadwillenden die computers weten te hackenen met 1 druk op de knop alle nee-geregistreerden deleten. Dan is plots klaps iedereen weer donor. Dit soort scenario's zijn niet ondenkbeeldig. Afgelopen jaar werden hele banken gehacht, providers, grote firma's en overheden. En ach, wie glimlacht niet die de mens beziet :)

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl