Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Merkel-migrant verkracht 4 jarig meisje van gastgezin en vlucht naar Zweden

‘Umvolkung muss sein’: Blanke Europeaan, en slachtoffer van migrant? Dan bent u het volgens de massamedia nauwelijks waard om over te berichten

Het zou je (klein)dochter of zus maar zijn: De 18 jarige Pamela zou nog hebben geleefd als Europa zijn wettelijk vastgelegde plicht tegenover zijn eigen inwoners was nagekomen door de grenzen te beschermen, en criminele asielzoekers (in dit geval nota bene uit een veilig land) buiten de deur te houden. (Afbeelding: Anonymous, rechts de arrestatie van de dader).

Net als de gruwelijke moord in Italië vorige week op een 18 jarig meisje door een Nigeriaanse migrant het volgens onze ‘kwaliteits’media niet waard was om apart over te berichten –maar natuurlijk wel de wraakactie van een Italiaan op donkere migranten (uitgebreid met grote foto, om even goed zijn huidskleur te laten zien)-, zo is dat ook het geval met de verkrachting van een 4 jarig meisje in Berlijn door een Afghaanse asielzoeker, die eerder een warm welkom in het katholieke gezin had gekregen. Andermaal blijkt dat de door links gecontroleerde racistische zelfhaat-media (moslim)migranten zoveel mogelijk als arme zielige vluchtelingen blijft afschilderen, terwijl het vele geweld tegen autochtone blanke slachtoffers wordt gebagatelliseerd of gewoonweg genegeerd en ontkend.

 

Merkel-migranten, door sommigen inmiddels ook wel Merkelgranten genoemd, worden in het kader van het officieuze (maar nooit hardop uitgesproken) ‘Umvolkung muss sein’ kernthema van de in de maak zijnde GroKo coalitie met CDU/CSU en SPD ook de komende jaren massaal en onbeperkt naar Duitsland en Europa gehaald.

Een zogenaamde bovengrens wordt alleen voor de bühne gegeven, en blijkt in realiteit door niet één nieuwe maatregel te zullen worden afgedwongen. Integendeel, de zogenaamde ‘gezinshereniging’ wordt de komende jaren in verhoogd tempo doorgevoerd, waarbij ook 2e, 3e en 4e vrouwen, inclusief al hun kinderen, welkom zijn, ook al gaat polygamie rechtstreeks tegen alle bestaande Europese wetten in.

90% verdwijnt in bijstand, sociale zekerheid wordt onhoudbaar

Net als in Nederland verdwijnt 90% van al deze import rechtstreeks in de bijstand, waarbij de uitkeringen in Duitsland voor migranten –indien ze zonder identiteitsbewijzen uit Afrika of het Midden Oosten komen- een veelvoud bedragen van die voor autochtone burgers. Links/liberaal/progressief zal wel weer beweren dat dit een hoax is, maar regelmatig worden voorbeelden hiervan met bewijzen op het nog onafhankelijke, nog vrije deel van het internet gezet – totdat Merkels Stasi-censuurteam het er weer snel vanaf laat halen.

Hoe dan ook, de sociale zekerheid in Duitsland, Nederland, Zweden en de rest van grenzen-loos West Europa, die al decennia tot de beste ter wereld behoort, zal binnen luttele jaren volkomen onbetaalbaar worden en loopt daarom op zijn einde. De eersten die daar de slachtoffers van zullen zijn, zijn de zwaksten in onze samenleving (althans, de zwaksten die de pech hebben hier geboren en getogen te zijn, de chronisch zieken, de ouderen en bejaarden, de langdurig werklozen, de eenoudergezinnen, etc.).

Maar dat mag volgens de elite geen naam hebben, want er is buiten de PVV geen partij die er enige aandacht aan besteedt (en het zo in opkomst zijnde Forum voor Democratie wil de sociale zekerheid sowieso grotendeels afbreken, dus het komt deze zelfverklaarde anti-immigratiepartij alleen maar goed uit dat de VVD en D66 daar met steun van twee christelijke partijen al een begin mee hebben gemaakt, of beter gezegd: het afbraakbeleid van Rutte II voortzetten).

Afghaanse asielzoeker verkracht 4 jarig meisje van gastgezin

De eerste slachtoffers, schreven we? Natuurlijk niet. Er zijn al talloze slachtoffers gevallen, zowel bij de vele kleine en grote terreuraanslagen, als bij de ontelbare misdaden die nauwelijks door de media worden bericht. Zo is er een katholiek gezin in Berlijn, dat zijn deuren had geopend voor de Afghaanse migrant Mahdi A., die 13 jaar oud zou zijn geweest, maar ook 15, en misschien nog wel ouder, want volgens onderzoeken liegt 50% tot 75% van de migranten over hun leeftijd om meer kans te maken op asiel.

Als dank voor het in huis nemen in 2016 verkrachtte Mahdi het 4 jarige meisje bij het ‘doktertje spelen’m waarbij een landgenoot ‘assisteerde’. Dat gebeurde in juli vorig jaar, en was zelfs de extreem lakse Duitse autoriteiten wat te gortig, waarna werd geprobeerd de dader te arresteren. Dat mislukte, want die bleek onder een andere naam (‘Ahmed A.) en met weer een andere leeftijd (12!) naar het Zweedse islamparadijs Malmö te zijn gevlucht, waar migrantenmisdadigers juist worden vertroeteld door het progressief-links-liberale establishment.  (1)

18 jarig Italiaans meisje gruwelijk vermoord door Nigeriaanse migrant

Afgelopen zaterdag schoot een Italiaan in het stadje Macerata op een groep Afrikaanse migranten. Daarbij vielen 6 gewonden. De –volgens de politie extreemrechtse- dader werd met een grote foto in beeld gebracht. Hoe anders was dat met de dader van de gruwelijke moord op een 18 jarig Italiaans meisje Pamela Mastropietro, waar de Italiaan wraak voor nam.

Dat was namelijk een Nigeriaanse migrant. De extreemlinkse NOS presteerde het zelfs om te suggereren dat er aan de beschuldiging aan het adres van deze donkere migrant moet worden getwijfeld door te schrijven dat ‘een Nigeriaanse man daar wordt gezien als hoofdverdachte’.

Het Italiaanse openbare ministerie heeft daar echter geen enkele twijfel over. Op bewakingscamera’s was te zien hoe de Nigeriaan het 18 jarige meisje volgde. In zijn woning werden de bebloede kleren van Pamela aangetroffen, alsmede ook andere sporen van zijn slachtoffer, dat vermoedelijk eerst seksueel misbruikt werd voordat ze in 20 stukken werd gehakt en over 2 koffers verdeeld, die ijskoud op de stoep werden gezet.

Nigeriaan vermoordde vlak over de grens 22 jarig Duits meisje

De gruweldaad doet denken aan de moord op de 22 jarige Soopika Paramanathan in Ahaus, niet ver over de grens bij Enschede. De Nigeriaanse migrant Anthony stak het meisje met 22 steken, waarvan 20 in haar knappe gezichtje, dood. De asielzoeker werd 2 dagen later op het station van Basel gepakt. Bij zijn ‘vlucht’ naar Europa had hij beweerd dat hij homo was, en tegen de islamitische terreurorganisatie Boko Haram zou hebben gevochten. Nigeria is echter officieel een veilig land, en daarom had hij nooit toegelaten mogen worden.

Ondanks de talloze bewijzen dat het om een doelbewuste moord ging, kwam Anthony er met een straf wegens ‘doodslag’ vanaf. De Duitse media, die nóg erger zijn dan de Nederlandse, presteerden het zelfs de beestachtige moord slechts als een ‘regionale relatiedaad’ te omschrijven, enkel omdat Anthony naar eigen zeggen een korte liefdesverhouding met Soopika zou hebben gehad.

Het 4 jarige meisje, de 18 jarige Pamela, de 22 jarige Soopika, en noem al die andere gevallen waar we hebben over geschreven maar op, zijn slechts het topje van de ijsberg met ‘einzelfälle’ en ‘incidenten’, waarop geen #..... mediacampagne volgde, ‘want migrant = altijd zielig slachtoffer, en Europeaan = altijd dader’. Niets, maar dan ook helemaal niets –en al helemaal niet de keiharde realiteit- mag de al jaren geleden door de EU en VN geplande ‘Umvolkung’, Merkels ‘Ersatzungsmigration’, in gevaar brengen. (2)


Xander

(1) Anonymous / Journalistenwatch
(2) Anonymous

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Janus op 05-02-2018 14:44

Wie controleert wie? :

https://www.youtube.com/watch?v=H9VnySW0F7g

How The Jesuits Control The Media | Crete to Malta Series | Walter Veith

ohje op 05-02-2018 14:50

Ach zijn enkel verwaarde mensen.

Hup goedmensi hup we willen meer.

Koddebeier op 05-02-2018 15:18

Hoelang laten we ons gijzelen door de politieke onbenullen, de goedmensen en de deugmensjes   ?????

Derk op 05-02-2018 16:17

Janus op 5-2-2018 14.44, Het gros van de mensen wil hier niets van weten. Het boeit ze niet.

In deze lezingen ontdek je wie "de vijand" is.  Geweldig leerzaam.

Janszn op 05-02-2018 16:26

Rutte, cs., wanneer gaan jullie regeren?

Nederland kan al die bijstandzoekers niet betalen.

Of moet de Nederlander nog meer belasting betalen, nog meer bezuinigd worden op de zorg, de ouderen nog meer verslonsd.

Regeren is ver vooruit zien. De baten van de gaswinning gaan terug en jullie importeren nog meer mensen.

Trek die lach van jegezicht en ga doen waarvoor je betaald wordt: zorgen voor de Nederlanders.

Tom Hendrix op 05-02-2018 16:27

@koddebeier: 15.18. uur. Nog heel lang. Want beste koddebeier, de grote massa- gelijk schapen- gelooft alles wat het stasijournaal, en de linkse kranten en omroepen hen wijsmaken. En de politiek in Nederland, daar hoeven we het buiten de PVV al helemaal niet van moeten hebben. Het gruwelkabinet o.l.v. onze fantast M. Rutte - van VVD,CDA,D66 en CU- zal gewoon Merkel volgen in deze waanzin- het instromen van heel Afrika en de moslimwereld- zo duidelijk is dat wel.

Willem op 05-02-2018 16:51

Volgens denk voorman kuzu duurt het nog maar 20 jaar voordat Nederland volledig geislamiseerd is. Ik las dit weekend dat de planeet Niburu, heeft ook andere namen, dit jaar meteorieten inslagen kan veroorzaken. Dat schijnt ook het 3de geheim van Fatima te zijn. Misschien dat dat de islamisering kan stoppen, maar ja dan zijn we allemaal de klos. Anders......moeten we de islamisering dan maar over ons heen laten gaan, moeten we het pikken? Ik kan het niet, wil het niet en zal me verzetten. De stille, langzame, zo dat zo weing mogelijk mensen het in de gaten hebben, maar oh zo vastberaden invasie van de islam, die Europa wil omvormen tot een kalifaat. We staan erbij, kijken ernaar, zien het gebeuren, maar blijven het ontkennen en betalen er ook nog voor. Met dank aan onze leiders.

Jo op 05-02-2018 17:23

Ik hoorde van Syrische christenen dat er misdadigers en zelf moordenaars onder de zogenaamde vluchtelingen zitten die door ISIS uit de gevangenissen zijn 'bevrijd' !!!

Ze vertelden dat aan de leiding van het AZC en zelfs aan de politie, maar ... er werd niets mee gedaan, met de uitvlucht dat ze daar geen bewijzen voor hebben.

Ook hoorde ik dat er onder de Afghaanse vluchtelingen moordenaars zitten die aanslagen hebben gepleegd, en ook met die informatie wordt niets mee gedaan - deze zogenaamde vluchtelingen worden gezocht door de Afghaanse regering !!!

Mark Rutte laat al dit soort tuig óns land binnen en wordt daardoor steeds meer onveilig, met name voor meisjes en vrouwen, omdat zij in de ogen van islamieten hoeren zijn, omdat ze geen hoofddoek dragen en alleen over staat gaan en niet in gezelfschap van mannelijke familieleden of hun man !!!

Kfir op 05-02-2018 17:27

Soms bekruipt mij de gedachte om........................., dit om alle slaapkoppen wakker te schudden en om erger te voorkomen!!!!!

van buiten op 05-02-2018 18:38

Deze gasten die zich vergrijpen aan kinderen hebben een zieke geest, in nederland zelf zijn er de laaste 10 jaar zo veel gasten opgepakt en veroordeeld die zich hebben vergrepen aan kinderen, ik ben een voorstander voor het verwijderen van het lust gevoel plekje in de hersens van deze personen, en als dat niet lukt een keer per week je melden op het politie bureau je hele leven lang, een keer niet langs geweest gelijk voor een bepaalde tijd het kot in, en dan ook nooit,,, nooit,,, vergevingsgezind zijn voor deze persoon, maar het wordt nu eens eindelijk tijd dat er wat aan de rechten van het kind gedaan gaat worden en dan ook voor alle zaken die hier mee mee te maken hebben, we hebben het altijd over mensen rechten, maar er zijn bijna geen kinderrechten wereldwijd schande,,,, schande,,,schande. ook hebben wij wereldwijd te maken met een epedemie van pedofiele netwerken, als er supernerds in de wereld zijn die dit aan willen pakken en dan ook alles openbaar gaan maken met naam, adres, filmpjes en dan ook alles,,, alles,,,  neem een voorbeeld aan zoals in Amerika daar is een elite groep samengesteld uit supernerts met diverse ex militairen die onafhankelijk werken en daarbij de steun van het gezag krijgen dankzij Trump die de oorlog heeft verklaard tegen deze epedemie.

RoodWitBlauw op 05-02-2018 18:57

Rijdend door Duitsland vorige week kwam het volgende nieuws naar buiten (op de radio) ; Duitsland is van plan om gecontroleerd 220.000 migranten per jaar de toegang tot Duitsland te geven. Daarnaast zou men nog op zoek gaan naar ettelijke 10 duizenden " fachkrachten ".... per jaar. (excl. gezinshereniging schat ik..) op de radio tevens een zielig verhaal dat laat zien hoe de media er inzit (hoe zielig het allemaal is), moeder met dochtertje van 4 en zoontje van 6 is gescheiden van haar liefhebbende man die met haar oudste twee kinderen in griekenland in een vluchtelingenkamp zit, de oudste zoon is 16 jaar oud. De moeder die dus in Duitsland bivakeert is 30 jaar oud...... De verdragen gesloten in 1973 en 1975 laten e.e.a. toe de autochtone bevolking van europa is onder druk van de arabieren ondergeschikt gemaakt. Vergis je niet de binnenkomers hoeven officieel zelfs niet te integreren maar mogen hun eigen parallele samenlevingen opbouwen.De inburgerings eisen worden vanzelf naar beneden bijgesteld. Door automatisering en robotisering zijn we deze mensen helemaal niet nodig....Van de bijstand leven minder dan 10% autotochtone nederlanders..

Echte vluchtelingen daargelaten moeten de grenzen echt dicht.

Winok op 05-02-2018 20:02

Ze verrekken het om ertegen te protesteren!! Dus dit laffe volk vraagt er zelf om. Ze maken zich liever druk om een pakje boter,wat in de supermarkt een dubbeltje duurder is geworden! Zo is een Nederlander nu eenmaal en je verandert er geen moer aan! De lafheid ten top zou ik willen zeggen. In Angola hebben ze tenminste lef, daar is de islam gewoon verboden. Kijk, dat is hersens gebruiken en trouwens hulde voor Polen, Tjechie Slowakijke en Hongarije, die islamklaplopers niet willen, die landen weten wat het is om overheerst te worden.

veteraantje op 05-02-2018 20:18

wanneer komt er dan eindelijk een #slachtofferdoormigranten?

koloth op 05-02-2018 20:20

Balkenende/Rutte/Pechtold/Buma/Bert Koeders/Wouter Bos/Diederik Samsom/  wie weet er nog meer schuldigen aan deze toekomstige ramp ?

Ik ben alvast een lijst met schuldigen aan het aanleggen voor als ze later voor het tribunaal moeten komen.

Ike op 05-02-2018 21:18

@RoodWitBlauw op 05-02-2018 18:57

Wat is een echte vluchteling? Waar kan je dat op basseren? U en ik hebben 'Big Data' die gekoppeld is aan Uw ID, telefoonnr, BSNnr, bankrekeningnr, emailadres en zelfs uw bijnaam waaronder U post. Aan deze Big Data zijn al Uw downloads, medische gegevens ach eigenlijk gewoon alles is er aan gekoppeld. In een land waar deze vluchtelingen vandaan komen en ik vermoed zelfs in Nederland zal zo'n nieuwe identiteit te koop zijn gebasseerd op een zielig verhaal. Dus morgen kan U zich melden als vluchteling en een nieuw BSNnr verkrijgen, waarmee al Uw schulden gerduceerd zijn tot een inburgeringsschuld en een cursusschuld bij Uw nieuw baas.

Mijn vraag is aan U; 'Wie weigeren wij eigenlijk en wie laten wij eigenlijk toe? Hoe zeker zijn wij eigenlijk over de identiteit van daders? Als we iemand kunnen laten bekennen voor ons m.b.v. hypnose, hoe zeker kunnen wij zijn wie de daders zijn? Is dat een linkse of een rechtse vooronderstelling?'

Ik ben al eens bedreigd op basis van mijn eigen Big Data door een psychopaat die zich in het verleden heeft uitgegeven als een bedrijfspsycholoog die achteraf een psychologische test uitvoerde met een hypnose nadat ik al had opgezegd. Deze psycholoog deed de selecties voor politie, beveiligingsbedrijven, recruiters, uitzendbureaus en ziekenhuizen en overheidspersoneel. Bij de test kwam er overigens de eerste keer uit dat ik een hele goede analist was. Dus wanneer was deze psycholoog incompetent en waarom heeft deze man zo lang kunnen werken? Is dat lachen of diep triest?

Lysamarie op 05-02-2018 21:41

Heeft het nog niemand in de gaten dat al deze gebeurtenissen niet meer toe doen en dat Europa het doel heeft om het continent  te laten overspoelen met elk migrant die naar Europa wilt komen, ongeacht uit welk land. Als wij stilstaan bij het nieuwe fenomeen dat zo wel de EU als de ENSZ dit wilt verwezenlijken onder het motto, dat iedereen moet kunnen gaan een staan waar hij wilt en waar zij ook mogen belanden, kunnen ze van evenveel genieten als de oorspronkelijke bewoners dat hebben. De misdaden die onder en tijdens deze bewegingen plaatsvinden en nog plaats zullen gaan vinden wordt langzamerhand als normal beschouwd. En anders in sommige landen ontbreekt toch ook al de capaciteit om ze te kunnen bestrijden. Dus bereidj je maar voor, of beter gezegd, maak je borst maar nat.

Een ander geluid op 05-02-2018 21:48

Dit onrecht stopt pas, als mensen niet meer op CDU, SPD en andere gevestigde partijen stemmen.

In NL gaan we dezelfde kant op dankzij iedereen, die op VVD, CDA, PvdA, D66, CU, GL en PvdD stemt.

Aan bovengenoemde stemmers: dankzij u is dit mogelijk.................

Ook SGP en SP vind ik op migratiegebied twijfelachtig. 

Als u uw eigen ondergang wilt vermijden:

PVV of Forum voor Democratie !!!!

Lysamarie op 05-02-2018 21:51

In plaats van de grenzen dicht doen worden ze openlijk via veelbelovende advertenties, of via de televisie zoals Frau Merkel ddat heeft gedaan uitgenodigd een als zij niet hard genoeg hun best doen, dan worden ze met vliegtuigen opgehaald. Europa volgens Brussel en Soros moet hoe dan ook vol.

mientjei op 06-02-2018 00:24

@Winok 20 02   1   deze gebeurtenissen spelen zich helemaal niet in nederland    af

Ik laat me als nederlandse niet zomaar voor laf uitmaken    2

3   in welke superstaat bent u dan geboren?

Bundy op 06-02-2018 03:21

Het moet iedereen toch duidelijk zijn ;  De enorme aantallen bezetters die hierheen worden gehaald moeten allemaal een uitkering hebben die door de paar werkende Nederlanders moet worden opgebracht .               Dit "systeem " is onhoudbaar .    Ook de door de "vluchtelingen " veroorzaakte chaos en criminaliteit zal er voor zorgen dat de samenleving vernietigd wordt .    Een minister zei dat alle steden buiten hun stadsgrenzen moeten gaan bouwen want er zijn te weinig woningen , hoe zou dat nu komen ?                Drs. Janmaat voorspelde in zijn tijd reeds een toekomstige hongersnood , waarop de man werd weggelachen .      Wanneer je de uitkeringen afschaft komen de immigranten alles halen wat ze nodig hebben , inclusief je voedsel , huis , dochter en je auto .    Het Forum voor Democratie is wellicht oók een nieuwe wereld ordepartij omdat zij alles af willen schaffen , met als gevolg totale chaos . .               De umvolking en de daaruit volgende chaos verloopt  volgens plan .    Het doel is tenslotte een dictatuur en dépopulatie ;  wanneer dit niet zo was zou iedere regering al lang geleden hebben ingegrepen om hun bevolking te redden , maar néé  het omgekeerde gebeurt .     Hiermee bewijst "onze " regering dat ze volledig medeplichtig is aan het vernietigen van Nederland in opdracht van de NWO .     Gaat u rustig slapen , kijk veel t.v.     en lees de papieren Waarheid .  

Tom Hendrix op 06-02-2018 07:07

@Een ander geluid: 21.48. uur, op 5/2. Precies wat U zegt. En de "zieligheidsindustrie", en de gehele "linkse kerk", vinden het prachtig..

Tom Hendrix op 06-02-2018 07:09

Moeten in mijn reactie, van 16.27. uur op 5/2; dient te zijn: buiten de PVV al niet van hebben. Moeten is in deze zin overbodig.

Lysamarie op 06-02-2018 09:54

Kwestie van tijd

paul.v op 06-02-2018 11:26

deze weekend 2 opvallende dingen  belgie ,nederland 9 aanslagen 7 in belgie en 2 in nederland met moeite wat te lezen,,maar wat me nog meer in stomheid geslagen asiel zoekers krijgen 500 euro zakgeld,verder bij radar ,mantelzorger verpleegde een eenzame man ,nu kom die eenzame man te overlijden ,de verzorger belt de arts ,de arts vbertelt dat hij het moet doorgeven aan de gemeente doet hij netjes wat gebeurd de mantelverzorger moet de begrafenis betalen  ,en nog schulden van die man dit is dus dat rot nederland

Jasper01 op 06-02-2018 14:15

D66 zijn extreem links liberaal en de roeptoeters van de EU. Samen met Groenlinks met hun klimaat leugens zijn zij het grootste gevaar voor de vrijheid van Nederland.

HE op 06-02-2018 22:17

In de Middeleeuwen wisten ze wel raad met dit soort lieden. Het lid of ledemaat waarmee het misdrijf was gepleegd ging er publiekelijk af. Had deze Nigeriaan in die tijd geleefd dan had het er niet al te best voor hem uitgezien...

Qromwel op 07-02-2018 10:36

koloth op 05-02-2018 20:20: U komt niet in de jury, want u geeft blijk van bevooroordeeld zijn. Ik kom er trouwens ook niet in, om andere redenen.

Tom Hendrix op 07-02-2018 14:15

Als het mag van de moderator; op www.eldevier.nl  staat het volgende artikel: " Merkel en Schulz zijn het eens over een regeerakkoord". Slechts de SPD leden kunnen dit komende vreselijke kabinet tegen houden. Anders: meer mosliminvloed, meer massa-immigratie, en censuur op het hele internet. 

Bird op 15-02-2018 14:33

Soros heet eigenlijk geen Soros maar is wel de veroorzaker van alle (vluchtelingen) ellende.

Kijk maar naar youtube filmpjes van Nigel Farage In zaken soros.

En de NWO is de opdrachtgever.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl