Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Stadje bij Napels compleet overgenomen door Nigeriaanse migrantenbendes

Prominente Italiaanse criminoloog en psychiater waarschuwt op TV dat Italië wordt ‘gekoloniseerd door de Nigeriaanse maffia, voor wie kannibalisme eerder regel dan uitzondering is’  – Twee oppositieleiders beloven bij verkiezingswinst 600.000 illegalen te deporteren

 
Met duizenden per week worden ze opgehaald door Europese hulporganisaties. Afbeelding: Getty Images (3).

Het plaatsje Castel Volturno bij Napels, ooit een kustresort, is volledig overgenomen door Nigeriaanse migrantenbendes. Journalisten die erover willen schrijven, kunnen er alleen met politiebescherming komen. Van de 30.000 inwoners is 20.000 nu Nigeriaan. Drugshandel, diefstal, geweld en prostitutie, ook door kinderen (voor bedragen variërend van € 5,- tot € 15,-) , bepalen het straatbeeld. De prominente criminoloog en psychiater Alessandro Meluzzi waarschuwde vorige week op TV dan ook dat Italië ‘wordt gekoloniseerd door de Nigeriaanse maffia’. Dat was mede naar aanleiding van de gruwelijke moord op een Italiaans meisje door een Nigeriaanse migrant.

 

De huidige Italiaanse regering zet net als in de rest van West Europa nog steeds in op het proberen te ‘integreren’ van migranten, maar overal is zichtbaar dat dit op een totale mislukking uitloopt. Burgemeester Dimitri Russo van Castel Volturno zei dan ook dat de maatregelen van de overheid niet voldoende zullen zijn om de exploderende criminaliteit die wordt veroorzaakt door migrantenbendes te stoppen. Zo belandt zo’n 80% van de Nigeriaanse vrouwen en meisjes in Italië door deze bendes in de prostitutie.

Zelfs Afrikaanse inwoners van het stadje klagen nu over de komst van zoveel criminele ‘land’genoten. ‘We kunnen al die mensen niet blijven accepteren,’ aldus een van hen, genaamd Martin. ‘We hebben niet de middelen om ze op te voeden. We zijn hier niet in Afrika, maar in een beschaafd land, en deze mensen moeten worden opgevoed.’

De kans dat zo’n ‘opvoeding’ slaagt is gezien het vastgestelde gegeven dat 80% van alle migranten niet eens in staat is een simpele taalcursus te volgen, en 95% sowieso rechtstreeks in de bijstand verdwijnt, bijzonder klein.

Twee oppositieleiders willen 600.000 migranten deporteren

Volgens oud premier Silvio Berlusconi leven er al zo’n 600.000 illegale migranten in Italië. Hun aantal neemt dankzij tal van hulporganisaties en de EU met vele duizenden per week toe. Net als Lega Nord leider Matteo Salvini belooft nu ook Berlusconi dat als hij volgende maand de verkiezingen wint, al deze 600.000 illegalen zal laten deporteren.

De toch al hoog opgelopen anti-migrantenstemming in Italië is de laatste tijd fors aangewakkerd door enkele gruwelijke moorden. Zo werd het 18 jarige Italiaanse meisje Pamela Mastropietro door een 29 jarige Nigeriaanse migrant verkracht, vermoord en in stukken gehad, die vervolgens in koffers langs de kant van de straat werden gezet. Later werden nog twee andere Nigerianen gearresteerd wegens vermoedelijke medeplichtigheid. (1)

Criminoloog: Italië gekoloniseerd door Nigeriaanse kannibalistische maffia

De prominente criminoloog en psychiater Alessandro Meluzzi waarschuwde vorige week in een TV interview dat ‘de Nigeriaanse maffia, de meest meedogenloze ter wereld, Pamela heeft vermoord. Hun groepen koloniseren Italië, en stelen de handel van de traditionele maffia families. Wat er met Pamela is gebeurd is dezelfde methode die de Nigeriaanse maffia systematisch toepast in hun eigen land en elders. Voor hen is het routine om slachtoffers in stukken te hakken en in sommige gevallen deels op te eten.’

Meluzzi zei dat niemand in Italië over de kannibalistische praktijken van Afrikaanse migranten durft te praten, omdat het establishment dan gelijk ‘racisme’ begint te schreeuwen. ‘Dit zijn echter geen uitzonderingen, maar de regel,’ benadrukte hij. ‘We moeten hier dus maar aan wennen, want het is slechts het topje van een ijsberg die nog veel groter gaat worden.’


Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

05-02: Merkel-migrant verkracht 4 jarig meisje van gastgezin en vlucht naar Zweden
31-01: Nieuwe vrouwenbeweging 120 Decibel kondigt verzet aan tegen migrantengeweld
28-01: Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld
25-01: Verkiezingen Italië: Oppositieleider belooft half miljoen migranten het land uit te zetten
24-01: Islamisering: Duitse rechtsstaat bestaat volgens rechtbank niet meer; Zweden wil leger inzetten tegen migrantenbendes
11-01: ‘EU militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’
10-01: Open brief moeder aan dochter: ‘Het spijt me jouw vrijheden weer te moeten afpakken’
09-01: 80% migranten niet eens in staat simpele taalcursus te volgen
07-01: Islamisering: Zweedse agenten willen niet meer in gevaarlijke migrantenwijken werken (/ Linkse autoriteiten zien groepsverkrachtingen door moslimmigranten door de vingers – Migrantenwijken levensgevaarlijk geworden voor politie, ambulance en brandweer)
04-01: ‘EU-grensbewaking Frontex organiseert illegale migratie naar Europa’ (/Facebook faciliteert almaar groter wordende Afrikaanse exodus naar Europa en blokkeert immigratie-kritische berichten)
02-01: Oud hoofd inlichtingendienst: Bij ongewijzigd migratiebeleid wordt het hier heel onplezierig (/ ‘Wij wisten meteen dat integratie niet mogelijk is, en importeren islamistisch extremisme en Arabisch antisemitisme’ – CBS: Komende 5 jaar 300.000 migranten naar Nederland)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

ohje op 22-02-2018 14:57

En het volk zingt en lacht.

Leve itali klapklapklap

Jean op 22-02-2018 16:33

Dank u wel EU misdadigers, de rekening volgt en jullie zullen ze betalen. Hoe? zal ons wordt wezen maar betalen zullen jullie ondertussen draaien wij het plaatje "vluchten kan niet meer".

Die EU bende moet gestopt worden , de misdadigers moet alles afgenomen worden en opgesloten worden voor minimaal 20 jaar en dat op water en brood en liefst tot aan hun dood want ze hebben ons zoveel schade, ellende en geweld gebracht dat de schade praktisch onherstelbaar is geworden.

Daar wij kinderen en kleinkinderen hebben zullen wij doorgaan met onze strijd , die onleefbare wereld willen wij niet nalaten.

Alle illegalen er onmiddelijk uitzetten, alle vreemdelingen met een strafblad er onmiddelijk uitzetten en alle vreemdelingen die geen enkele bijdrage leveren met minimaal 1.000 per week afvoeren richting homelanden in Afrika.

Wij leven in angst voor het toenemend geweld, barbaars geweld, perverse mentaliteit die ons opgedrogen is door die EU troep ellendelingen die er wel voor zorgen dat zijzelf nergens last van hebben maar er decadent aan verdienen.

Nu grenzen sluiten én bewaken want daar hebben we per slot van rekening een defensie voor en niet om in Afghanistan wat gaan te wandelen.

Tom Hendrix op 22-02-2018 16:47

Dit is nu het gevolg, van het funeste: " Coudenhove-Kalergi plan". Dat omarmd is door de communistische EU(SSR), en hun lakeien der politiek, in Nederland: VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU.  Helaas vrees ik, dat het tij niet meer te keren zal zijn. Europa zal volkomen ten onder gaan, tenzij Italië, de partijen laat winnen, die beginnen met het heenzenden van deze zogenaamde vluchtelingen. Maar; dat moeten we nog zien..

anna op 22-02-2018 16:52

we zjn hier in een beschaafd land, waar we armen tegen een hongerloon onze kleding laten maken. zodat wij lekker goedkoop uit zijn.En verder kunnen leven met al onze rijkdommen..

wij geven geem bak om arme mensen uit arme landen, die door hun armoede andere leef regeld  handhaven.

We houden niet van die mensen We haten ze, ze zijn alleen maar goed voor onze rijkdom rijker te maker.

 

zo heeft God het bedoeld wij westerse mensen rijker en de armen armer...

 

En geloof me maar God zal voor ons terugkomen , want god is met de rijken.God houdt van ons Westerse mensen 

daarom zal hij het nooit laten regenen in arme landen, laat die mensen maar verdrogen.

 

en wanner andere gelovige mensen naar NL komen, Hoor daar heb je een kristn die denkt dat de weredl vergaat ,en dat het nu tijd is dat God terug gaat komen

 

Uw naam is al in gebruik, gelieve een andere nicknaam te nemen. Mod.

Salig Knijntje op 22-02-2018 17:07

Niet te geloven dat die mensen zelf zo willen leven. Ik kan er met mijn verstand niet bij. Het is toch veel leuker om iets van je leven te maken, zou je denken. Iets wat voldoening schept. Iets wat vrede geeft, iets waarmee je in volledige harmonie met anderen kunt leven en iets waarop je met plezier aan terug denkt.

Cefas op 22-02-2018 17:09

Ook hier in Italie, net als in de rest van Europa zullen burgeroorlogen ontstaan, die bewust veroorzaakt worden door de huidige overheden en hun handlangers. Waarom?, dan kunnen ze na de chaos, nog meer macht naar zich toetrekken en dat zal niet meer democratische macht zijn maar een totalitaire, dictatoriale macht.

wardje op 22-02-2018 17:35

Allessandro Meluzi, priester, bron van het artikel,  is voor de Italiaanse TV-kijker geen onbekende. Vaak is hij te zien in in talkshows. Volgens onderstaande link is hij geen psychiater maar psycholoog en is zijn verleden rijk aan werkzaamheden en overtuigingen van verscheidene  richting.  Zo heeft hij een communistisch en socialistisch verleden, maakte hij deel uit van het parlement voor Forza Italia vanaf 1994  en werkte hij voor TV.   In de katholieke kerk werd hij tot diaken gewijd. Te eniger tijd is hij ook aangenomen als vrijmetselaar , een feit dat niet geheim bleef. (Volgens de kerk [bevinden] "De gelovigen, die lid worden van een vrijmetselaarsvereniging .. zich in een staat van doodzonde en mogen de Heilige Communie niet ontvangen." zie 2e link).      In een of ander bisdom in Piemonte zou hij een functie gaan vervullen, maar daar is van hogerhand een stokje voor gestoken.  Vervolgens heeft hij gekozen voor de orthodoxe kerk en is daar priester gewijd.    ----   http://www.ilgiornale.it/news/cronache/meluzzi-mi-sono-fatto-prete-1202005.html    ----   https://nl.wikipedia.org/wiki/Vrijmetselarij_en_de_Rooms-Katholieke_Kerk      ----     https://www.rkdocumenten.nl/rkdocs/index.php?mi=600&doc=580&highlight=vrijmetselarij

mientjei op 22-02-2018 18:03

God zij met ons, stond vroeger op de rand van de gulden, goeie oude tijd

wardje op 22-02-2018 18:21

Bovenstaand bericht over Meluzzi wil geen afbreuk doen aan de moed en verdienste van zijn interventie op de italiaanse TV.   Het lijkt hard nodig.   Op de instructieve en amusant door hen zelf geschreven geschreven website noemt hij zich:  medisch specialist (psychiater) , klinisch psycholoog en psychotherapeut.  Bovendien heeft hij, o.a.,  met de grootste lof een baccalaureaat in de filosofie behaald. Hij geeft bij zijn vele studies niet die weer van de criminologie. Maar is veel op forensisch gebied werkzaam,  en lijkt ook criminologie te doceren: 'Direttore Master di II Livello' in criminologie en strafrecht , analyse van misdaad, en beleid ten behoeve van  stedelijke veiligheid.  Bovendien is hij president van de  “Società Italiana di Criminologia Investigativa” te Rome.    ----   http://www.alessandromeluzzi.com/psichiatra-attivita-professionali/

mientjei op 22-02-2018 18:26

@Ohje  ik vind uw reactie niets toevoegen, en het italiaanse volk staat helemaal niet te zingen en te klappen

bij de barbaarse moord op een 18 jarige , het zijn verdorie geen kleuters van 4, zoals u doet overkomen

willy op 22-02-2018 18:41

Sorry hoor men alle respect , maar ik schrijf op deze wesite niets anders, ik hoop dat jullie niet blind of doof zijn, maar Europa zal worden overgenomen door moslims en deze resultaten ziet men reeds duidelijk. Napels is niet alleen in handen van moslims maar ook van de maffia en die werken samen, totdat... we zien wat moslims echt zijn en dan..... Shalom ,

Doordenker op 22-02-2018 19:06

Met dank aan links (de zwakste schouders en zwakst begaafden van de bevolking) dat - gemanipuleerd door de mainstream media - verder blijft stemmen voor haar eigen ondergang. En als het zo ver is, staan ze er bij met de onbegrijpende ogen van een koe...

Een ander geluid op 22-02-2018 19:15

Jean op 22-02-2018 16:33

Helemaal met u eens !

Minimaal 20 jaar op water en brood voor de EU-misdadigers zou ik liever veranderen in enkele reis naar een gevangenis in Siberië. Ik zag laatst een reportage over de gevangenissen daar en dat sprak me wel aan voor de EU-misdadigers. Om 06.00 uur naar buiten om bij minus 20 de dag te beginnen met wat gymnastiek. Merkel, die als chearleader het zooitje aanmoedigt met "Wir schaffen das". Siberië is onmetelijk groot dus als er een dealtje met Rusland te maken valt, mogen er van het onmetelijke EU-budget de nodige gevangenissen uit de grond gestampd worden. Geld speelt in dezen geen rol !

Qvic op 22-02-2018 21:34

Uitzetten van illegalen heeft totaal geen zin, want die keren direct weer terug en dan onder een andere naam. Dan is het dweilen met de kraan open. Het enige wat zij verstaan en begrijpen is de kogel of de doodstraf. Zo zouden ook alle zogenaamde hulporganisaties strafbaar vervolgd moeten worden. Zodat de veerdienst vanuit Afrika naar Europa gestaakt wordt. En dat Frontex maximaal 5 zeemijl buiten de EU mogen komen met hun schepen. Want wat zij nu doen is tegen elke internationale wetten in. De kustwacht is niet meer bevoedt buiten de 5 zeemijlen van af de kust en zijn niet bevoegd om als veerdienst te dienen. En laat iedere immigrant niet vrij rondlopen, maar sluit ze direct bij aankomst op in kampen tot nader order. Daar kan je dan al het kaf van de koren scheiden. De EU in Brussel lapt elke wet of internationale wet aan hun laars, zij vertegenwoordigen geen land, zij suggereren enkel dat zij de overkoepelende landen alle vertegenwoordigen. Dat is iets heel anders dan waar zij wettelijk voor staan.

jawel op 22-02-2018 21:40

Anna 16.52    Ga eens een paar dagen naar dat stadje in Italie en als dan terug komt geef je nog eens een mening over die zogenaamde zielige arme mensen , die is dan heel anders , dan is het voorgoed afgelopen met je medeleven naar dit volk , als je het al volk mag noemen . 

Klaas op 22-02-2018 23:16

Ach ik moet het nog maar zien in Italie wat de verkiezingen zullen opleveren.

De italiaanse burgeoisie is super links, for the record dat zijn die types die in italiaanse speelfilms de

intellectueel uithangen. Maar wel rechts zakken vullen. Italie is een bezet land sinds het eind van de 2e wo en wordt bestuurd door de ' illuminati' en CIA. Ga er maar van uit dat een italiaanse politicus die echt de status zou willen veranderen uiteindelijk als hij niet bij zinnen komt afgesvhoten wordt. Berlusconi is een grotr nepperd die als vrijmetselaar ervoor gezorgd heeft dat italie flinke schulden aanging en vervolgens geld ginv uitdelen. Daarom was/is hij zo populair.Alleen een echt sterke man kan italie veranderen maar dat zal niet worden toegestaan. De echte italianen emigreren met bosjes voor werk naar noord-europa en de nep-italianen, de linkse bourgeosie leven lekker in italia middels vaak een overheidsbaantje. Uiteraard beschermen deze nep-italianen wel de nep-immigranten. Deze nep-italianen zien namelijk de echte italianen als concurrenten. Dus de politiek in italie is niet gericht op de echte italianen. De gewone italianen/arbeiders/volk bemerken de onrust enz maar zien het grote plaatje niet dus volgen zij immer de linkse partijen die hen juist benadelen net als lemmingen.

Cale op 22-02-2018 23:56

Waar zijn al die miljarden aan ontwikkelings hulp (geschonken door linkse politici aan landen waarvan nu de mensen hierheen komen) gebleven? Als dat geld goed besteed was dan hadden we nu deze ellende niet.

Overigens zet Israel vele illegalen uit Afrika het land uit. Het kan dus wel.

mientjei op 23-02-2018 00:01

@Wardje 18.21 Bedankt voor uw leerzame reacties. Dit heftige artikel maakt veel los, het italiaanse

volk is in ieder geval wel gewaarschuwd, een gewaarschuwd mens telt voor twee volgens het bekende

gezegde

wardje op 23-02-2018 01:42

Oud-Eurocommissaris Emma Bonino, geboren 1948, voorheen oprichter en  leider van een Radicaal Liberale Partij (8,5 % van de stemmen),  vrij recent voor een jaar Minister van Buitenlandse zaken  van Italië en vice-voorzitter van de Senaat, pleit voor een 'sanatoria', een idemniteitswet die 500.000 migranten moet vrijwaren voor gevolgen van hun illegaliteit.   ----   http://www.riscattonazionale.net/2018/02/22/emma-bonino-insiste-servirebbe-sanatoria-parte-dei-500-mila-irregolari-si-gentiloni-bis/    ----    https://nl.wikipedia.org/wiki/Emma_Bonino

wardje op 23-02-2018 02:07

In Duitsland gebruiken de alternatieven het woord "Umvolkung" om aan te duiden wat zich heden ten dage op grote schaal en gewild aan het voltrekken is .  PhP geeft een uitleg over de herkomst van het begrip .  ----   Woorden als deze kunnen een grote kracht hebben .    In het nederlands weet ik van geen equivalent met gelijke werking .   Ik stel voor voorlopig te gebruiken - en waarschijnlijk wordt dat al gedaan -  "geplande volksverhuizing".  De bijbehorende  naam Coudenhove-Kalergi wordt wel veel genoemd, tenminste in deze kolommen.     ----    Volgens een gastcolumnist in PhP hebben ze onlangs op de Duitse TV, waarschijnlijk zonder goed te weten wat ze aan het doen waren -  een "publicitaire bom" laten afgaan.Een 'ultralinkse' Poolsde (?)  Harvard-politicoloog stelde ten overstaan van een bekende TV-presentratrice/gastvrouw:     ".....dat we hier een uniek en historisch experiment aan het wagen zijn, en wel dit , dat we een mono-etnische en mono-culturele democratie aan het veranderen zijn in een multi-etnische. "    -----   https://philosophia-perennis.com/2018/02/22/umvolkung-multikulti//

P. op 23-02-2018 04:06

Illuminatie, vrijmetselaars, zionisten, trilaterale commissie, IMF, Bilderberg enz. enz. enz. Het zal allemaal wel. Een amerikaanse onderzoeker, deed een uitspraak ruim 20 jaar geleden betreffende wereld situatie toen des tijds "nobody knows jack shit",  (Terence Mckenna) vrij vertaald, iedereen is de weg kwijt.

Het "spelletje" verdeel en heers wordt in bijna alle samenlevingen, al duizenden jaren gespeeld, zo ook nu, wereldwijd.

In dit geval is de  "splijtende factor"  nl. islam/moslims aan de beurt. Terecht of onterecht. Terecht m.i. in dit geval!, maar wat/wie zit hier achter?  Het aanwijzen van personen en/of instellingen als mogelijke veroorzakers is oke, maar zet geen zoden aan de dijk (bijna letterlijk).

Gespletenheid is een kenmerk van ons zelf. Persoonlijke gespletenheid leidt onherroepelijk tot algemene (sociale) gepletenheid) een soort sociaal/culturele schizofrenie. Het verwijderen van de splijtfactor als individu is het begin en prioriteit, dan volgt de rest,op den duur vanzelf. Doe een ander niet wat uzelf niet aangedaan wil worden.

Maar, het elimineren van de huidige reele splijtzwam is prioriteit, voor het behoud van een soort sociale cohesie. Niet alleen moslims, maar ook gelukzoekers, vluchtelingen en wat dies meer zij, aanpassen en bijdragen aan de sameleving waar je verblijft, anders eruit, ga jezelf en je gemeenschap maar spljten op de plek waar je vandaan komt (nigeria, turkije, marocco, syrie, afghanistan etc). We hebben al genoeg "gespletenheid" in b.v. Europa, maar die werkt niet zo goed (Hongarije, Polen en de rest van de EU), m.b.t tot het spelletje "verdeel en heers".

Overtredingen draconisch straffen a la sharira (islamitische wetgeving) Moslims vinden deze wetgeving  toch zo verheven en goddelijk, nou vooruit dan maar, jullie je zin, vervolgens  deporteren, zonder oprotpremie! Links rechts, het zegt me absoluut niets meer, net zo min als democratie.

let wel, het is nu de Islam als splijtzwam (terecht), maar voor hetzelfde geld kunnen het joden, nudisten, zwarten, of mensen met de naam Jansen zijn. Voorbeelden zat uit de geschiedenis. Kiijk vooral naar het grote plaatje en laat je niet gek maken. Alles begint met een ïdee" splijting ook.

het beste

bert op 23-02-2018 04:58

ik reis voor mijn werk door een groot deel van europa, en overal hoor ik verhalen van de lokale mensen over -kleine- aanslagen, verkrachtingen, diefstallen van rovende groepen mohammedanen, verhalen die ik vervolgens niet lees of tegenkom in de msm media. één ding valt mij wel op en dat is dat ik sinds het laatste jaar steeds meer mensen ontmoet die het volkomen, maar dan ook volkomen zat zijn en roepen om een opstand. en ook steeds openlijker. een paar jaar geleden fluisterde men nog de woede, steeds vaker hoor ik het mensen luid roepen en dan veelal instemmende mensen er om heen. ik begin steeds meer te geloven dat burgeroorlogen nabij zijn, het zal zeer zeker niet in nederland beginnen, maar het zal uiteindelijk ook hier komen. verleden week nog een groep jonge duitsers ontmoet op een luchthaven en, toen ik het gesprek handig de politieke hoek indreef, óók al openlijk toegaven dat als er een politicus zou opstaan die met verstand en rede een beweging om alle huidige ellende te stoppen, dat zij en vele andere jonge duitsers er beslist achter aan zouden gaan lopen, alles om de merkel ellende te stoppen en om te buigen. ik ben zeer hoopvol.

Peter op 23-02-2018 06:34

Zielig??,dat zijn de politiek ,en de mensen hier in de EU ,die alles toestaan wat een handvol onnozelen hun beveelt ,Polen ,en Hongarije ,landen die weten wat het is onderdrukt te zijn ,daar zouden wij een voorbeeld aan moeten nemen .

mijn mening op 23-02-2018 09:19

https://www.trouw.nl/home/voor-elke-italiaan-die-uit-nederland-vertrekt-komen-twee-nieuwe~a0d95a59/

kim op 23-02-2018 11:30

Het zijn kannibalen en worden hier bewust naar toe gescheept, te gruwelijk voor woorden  dat wij de inwoners van Europa vogelvrij verklaard zijn want neemt u van mij aan er komen hier nog veeeeel meeeer die over ons continent worden uitgesmeerd en hun vreselijke werk gaan doen. Maar een heleboel mensen willen het nog steeds niet weten, stemmen heeft ook geen zin meer, Brussel beslist. Als er niet gauw iets gaat gebeuren dan zijn we verloren. Want die  kannibalen is het opgedragen om ons te vernietigen.

Toch maar een prettig weekend gewenst.

Nieuw Begin op 23-02-2018 12:40

Wie is de onnozelste?

Moslims die pampers verbranden omdat ze daarin een aanval zien op hun heilige profeet mohammed ( o-orlog- z m h )?

https://www.telegraaf.nl/video/1705377/moslims-verbranden-luiers-om-bizarre-reden

Of de buitengewoon hoogbegaafde Jozias van Aartsen (VVD ha ha ha) die tijdelijk de burgervader van Amsterdam is en vindt dat het salafisme geen aparte stroming is in de islam?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1618131/inburgeringslessen-voor-van-aartsen (uitstekende kolom van Nausicaa Marbe , oh wat zou je wensen zij de nieuwe MP wordt van ons mooie delta landje )

D66 en de VVD , maar ook de CU en het CDA..ze zijn een gesel en vloek geworden voor de echte Nederlanders, autochtoon en al eeuwen hier het land opbouwend. 

Dit is D666 geworden:

Verplichte orgaandonatie (tenzij ...)

EU zonder remmingen, meer geld en macht naar EU samen met Frans Timmermans minder koffie 

Buigen voor islam

Tegen volksraadpleging/referendum 

In Rotterdam minder straatnamen naar 'witte mannen"

Rosalie op 23-02-2018 14:12

Het is helemaal niet nodig om Nigerianen naar Europa te halen. Het noorden van Nigeria is islamitisch en het zuiden is christelijk. Dus wie in het noorden vervolgd wordt kan gewoon uitwijken naar het zuiden van Nigeria.

Tom Hendrix op 23-02-2018 16:15

@Bert: 04.58. uur. Geheel met U eens.

Klaas op 23-02-2018 16:58

Ik lees net dat de consul van italie in de den haag Tarek Chazli heet. klinkt  Niet Italiaans.Tja, italie is er niet voor de echte Italianen, bevestigt mijn eerder commentaar. 

Bonmtevogel. op 23-02-2018 21:11

Het land waar ik nu woon, is onderdeel van de EU, maar heeft het schengen verdrag Niet ondertekend, Hier zijn geen asieleisers. Die worden gevangen gezet, en per boot weer terug gevaren naar het laatste land dat ze hebben aangedaan voordat ze hier kwamen.

Het orthodoxe geloof wat hier voor 95% aanwezig is staat het niet toe.

Ik moest dit even duiden.

mientjei op 24-02-2018 01:34

@Wardje  weer twee interessante reacties van u, met helaas minder  prettige feiten. Dat ze ons, volk van Europa, willens

en wetends misbruiken als proefdieren voor hun "sociale experimenten" , dat zijn zeer strafbare feiten.

En om te bewijzen dat dit zo is lijkt me niet moeilijk, de resolutie van Straatsburg bijv. ligt voor het grijpen open en bloot.,

net als het Coudenhove Kalergi plan, Volgens mij probeert Willem Holleeder nog bewijzen wel weg te stoppen,

Nou, Peter R de Vries, waar blijf je  , koudwatervrees??

kim op 24-02-2018 15:37

@Bonmtevogel bedoelt u Cyprus?

Hetwerktniet op 25-02-2018 02:24

Die zijn goed geintegreerd die neger -ianen.Niets op aan te merken.Het wachten is op "wanneer ploft de bom" in Italie.

marnix op 25-02-2018 12:19

Europa die al deze arme Afrikanen adopteerd en financieel onderhoud heeft binnenkort 12 Miljard meer nodig/jaar.

Door de Engelse Brexit. Engeland stopt met deze bloedtransfusie aan EUROPA.

U mag zich aan een stortvloed verwachten van nieuwe taxen en belastingen.

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/-brexit-en-hogere-kosten-slaan-gat-van-20-miljard-euro-in-europese-begroting~ada2e9b6/

Oma op 25-02-2018 12:20

@wardje: experimenten, inderdaad. Verschillende experimenten in verschillende landen: beperkt geld kunnen afhalen, onderhuidse chip promoten voor toegang van exclusieve clubs etc..een ballonnetje oplaten en kijken hoe de massa daarop reageert, zo smerig zijn ze dan nog dat ze het bekend maken ofwel heeft die poolse linkiewinkie zich versproken...en net zoals de gruwelijkheden van moslims nog steeds niet erkend en toegedekt worden, ziet de massa de meedogenloze mentaliteit van kannibalistische moslim afrikanen nog niet. Naarmate die zich verder zullen verspreiden over europa zal dat wel duidelijk worden door toenemende agressie en moorden. Hun haat jegens de blanken zit heel diep (slavernij, onderdrukking...tel daarbij de haat van islam jegens ongelovigen dan ook nog eens bij) maar wordt ontkend door de politiek om verzet te vermijden.

De fout bij uitstek die gemaakt wordt, is elke situatie te bekijken vanuit de westerse beschaafdheid in plaats vanuit hun barbaarse mentaliteit, van zowel islam als kannibalen, waarbij het mededogen, medelijden en schuldgevoel vanuit onze christelijke achtergrond ons verhindert de rauwe realiteit te zien van wat er op ons, blanke ongelovigen afkomt: beestachtige, onmenselijke gruwelijkheden door zowel arabische moslims als kannibalistische zwarte moslims. We zullen ons moeten verenigen, de politiek flink onder druk zetten  om deze gruwel te vermijden voor onze kinderen en kleinkinderen of we worden van de aardbodem geveegd.

Ik ben benieuwd waar precies in europa de ketel zal overkoken en de lont aangestoken wordt - en of de echte schuldigen, de politiek, dan hun terechte straf zullen krijgen door de volkswoede want dat zal dan bepalend zijn voor het verdere verloop in andere landen. Politici zullen geen bescherming krijgen, niet van het volk dat ze verraden hebben en niet van moslims die zelf de politieke macht willen overnemen, politici zijn gedoemd en ze zijn er zelf verantwoordelijk voor door hun politieke machtsspelletjes.

Gorghel op 25-02-2018 13:48

Europa is slachtoffer van z'n eigen 'succes'. Omdat de Europeanen voor van alles afhankelijk zijn van import. Als je dan Afrikanen en Arabieren uitzet, dan krijg je hun grondstoffen ook  niet meer. Europa zal dan zelf z'n koffie, thee, tabak, kropoek, banaan enz. moeten gaan verbouwen. Men heeft decennia lang heel goedkoop diverse producten uit die landen weten te halen, heeft zelf niet voor een alternative inheemse vervanging gezorgd en kan nu niet meer zonder. Ook de complexe technologie vereist allerlei grondstoffen uit andere landen.  Amerika is groot genoeg en kan zich wel redden. Voor Europa ligt dit anders.  Italië ligt dichterbij voor een Nigeriaan dan China.

Oma op 25-02-2018 17:39

Ooh...jij denkt dus dat arabieren en afrikanen bij uitzetting geen handel meer willen drijven met europa? Wel heél kort door de bocht, hoor of denk je dat de doorsnee afrikaan/arabier ook maar iéts te koeken heeft over het handel drijven en de miljarden winsten daarvan? Dan hadden ze zelf wel voor een beter leven gezorgd in hun thuislanden en zaten ze hier niet als economisch vluchteling! Koffie, thee en bananen zelf verbouwen...in de sneeuw, zeker?

Niks goedkoop diverse producten wéghalen...daar werd fors voor betááld en mét medewerking van hebzuchtige dictators en corrupte regeringen die hun eigen volk niét betaalden om de prijs te drukken en hun eigen zakken te vullen terwijl de consument in europa die 'goedkope' producten duur moest betalen, dat heet hándel. Wij hebben overigens meer dan genoeg vervanging voor uitheems fruit en groenten, seizoensgebonden...geen bananen nodig uit afrika en zéker geen boontjes uit nigeria, kenia of marokko, die we zélf hebben en de rest van de wereld heeft ook de nodige technologische grondstoffen, daarvoor hoeven we geen armoezaaiers uit afrika of midden oosten toe te laten.

JM op 26-02-2018 17:24

Italië hoeft maar 1 ding tre doen om van deze emigranten af te komen. Dit is ze een Italiaanse paspoort te geven. Dan vertrekken ze allemaal naar Noord Europa. In Italië willen ze niet blijven.

Gr. uit Italiè

dimitri op 23-03-2018 01:47

men moet ze ook alleen maar een verblijfsvergunning geven voor 5 jaar,en daarna alleen verlengen als men zich heeft gedragen,zoniet,geen verlenging!maar als je al gelijk een permanente verblijf gaat geven of zelfs een nedpaspoort,en ze hebben gelogen,kost het ons miljoenen,want de familie zal er achteraankomen!Kijk,als men echt vluchteling is,ben je welkom,maar alleen totdat de oorlog in jouw land is afgelopen.daarna moet je terug om je land op te bouwen,deden wij ook!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl