HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam

Onze vrijheid hangt aan een zijden draadje door sluipende ondermijning samenleving door islam

 
Het politieke verbond tussen links en islam in Rotterdam is een angstwekkende voorbode van het naderende einde van onze vrijheid. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Dr. Majid Rafizadeh, een gelauwerde Iraans-Amerikaanse ‘Harvard’ politicoloog, auteur en veelgevraagd TV-analist, tevens president van de International American Council on the Middle East, waarschuwt het Westen en met name de Europese landen dat hun samenlevingen stapsgewijs worden ondermijnd door de islam, en de totale overname heel plotseling, gruwelijk, en binnen zeer korte tijd kan plaatsvinden. Als voorbeeld geeft hij de islamitische revolutie in zijn thuisland Iran. Moslims in Europa passen hier exact dezelfde tactieken toe, stelt hij. ‘Het Westen en niet-islamitische landen kunnen deze geschiedenisles maar beter serieus nemen, want dit kan op ieder moment gebeuren... Op het moment dat jullie politici zich meer zorgen maken over hun populariteit dan over de toekomst van jullie land, is het gebeurd met jullie.’

 

De ‘verbrande generatie’: zuchtend en lijdend onder het juk van islam

De eerste Iraanse generatie die na de islamitische revolutie opgroeide wordt de ‘verbrande generatie’ genoemd, omdat zij niets anders hebben gekend dan de wreedheid van een islamistisch-theocratisch regime. Die wreedheid bestond –en bestaat nog steeds- onder andere uit massa executies, het invoeren van zeer beperkende barbaarse wetten, het hersenspoelen en indoctrineren van kinderen en jongeren met de (extreme) islam, en het hele volk via de media en moskeeën.

Vrouwen en mannen werden gescheiden, en tieners mochten niet langer de meest simpele activiteiten doen, omdat die ‘te Westers’ zouden zijn, inclusief muziek luisteren, dansen en daten. Vrouwen mochten alleen naar publieke gelegenheden zoals een sportwedstrijd als ze een hijab aantrokken. Het regime in Teheran ging alles bepalen, zelfs met wie je mocht praten en waar je naar mocht luisteren. Een privé leven was amper nog toegestaan.

Het doel was totale controle over de bevolking, die werd en wordt afgedwongen met wrede en gruwelijke straffen, zoals publieke geselingen, stenigingen, publieke ophangingen en amputaties, en verkrachtingen. Talloze ‘dissidenten’ werden zonder vorm van proces voor altijd in donkere kerkers opgesloten. ‘Mijn generatie groeide op in een atmosfeer van angst. Terwijl de rest van de wereld moderner en meer ontwikkelder werd, moesten wij blijven worstelen met het volgen van islamistische wetten en beperkingen, die onmogelijk te gehoorzamen waren.’

Bereidheid tot gruwelijkheid door islamisten wordt onderschat

Rafizadeh zegt dat de gebeurtenissen in Iran een les zijn voor het Westen. Destijds onderschatte iedereen de opkomst van de islamisten. De vele waarschuwingssignalen werden gebagatelliseerd of genegeerd. Niemand geloofde dat hun land zo plotseling kon worden overgenomen, zo snel zo totaal kon veranderen. ‘Velen onderschatten de misdaden waar deze islamisten toe bereid waren om hun macht te behouden. Tot de dag van vandaag blijven ze bewijzen dat hun wreedheid en gebrek aan menselijkheid geen grenzen kent... Zelfs kinderen en zwangere vrouwen worden geëxecuteerd.’

Khomeini legde het hele Westen in de luren

De radicale groep rond Ayatollah Khomeini paste dezelfde tactiek toe die we heden ten dage ook in Europa kennen van moslimorganisaties: ze verkregen stapsgewijs steeds meer invloed door anderen ervan te overtuigen dat ze alleen maar goede, vreedzame bedoelingen hadden, mensen wilden helpen, en niet geïnteresseerd waren in een machtsovername. Maar toen ze eenmaal de kans kregen, grepen ze plotseling te macht, en kwamen hun ware, misdadige bedoelingen aan het licht. Toen was het echter te laat om ze nog te kunnen stoppen.

Vóór de islamitische machtsovername in 1979 dachten de meeste Iraniërs dat hun land steeds democratischer werd. Niemand verwachtte een terugkeer naar barbaarse tijden – zelfs de Amerikaanse president Jimmy Carter was van mening dat Khomeini een goed mens was. In Europese kranten waren positieve commentaren over zijn islamitische beweging te lezen – totdat ze voldoende grip op de macht kregen, ze hun waren gezicht lieten zien, en de hel in Iran losbrak.

Na machtsgreep in korte tijd vele tienduizenden slachtoffers

Duizenden Iraniërs werden geëxecuteerd, enkel omdat ze openlijk een andere mening hadden. Velen stierven omdat ze alleen maar verdacht waren van misdaden die ze waarschijnlijk nooit hadden begaan. De islamitische wetten (Sharia) werden aan iedereen opgelegd; vrouwen moesten hijabs gaan dragen, mochten niet meer werken als hun mannen dat niet wilden, mochten niet zonder toestemming naar het buitenland, mochten geen onderwijzers en rechters meer zijn, en mochten niet meer naar het stadion om mannensporten te bekijken. In rechtbanken en bij erfenissen werden ze letterlijk nog maar de helft waard dan mannen. De huwbare leeftijd van meisjes werd verlaagd naar 9. Meisjes kregen geen enkele stem als ze werden uitgehuwelijkt.

Veel seculiere Iraniërs kwamen in opstand, maar hun wachtte enkel martelingen, verkrachtingen en een vaak gruwelijke dood. In 4 maanden tijd werden zo’n 30.000 politieke gevangenen opgehangen. Het regime vaagde iedereen weg die het waagde zich te verzetten. Alles en iedereen werd onderworpen aan de islam. Nog steeds worden nergens ter wereld zoveel kinderen geëxecuteerd.

Islamisten kwamen via misleiding aan de macht, net als nu in Europa

Het is misschien amper te geloven dat zo’n moorddadig regime zo makkelijk en snel aan de macht kon komen. Rafizadeh wijst erop dat de islamisten echter al enkele decennia de samenleving door misleidingen aan het ondermijnen waren. De overname was lang van tevoren tot in de puntjes gepland. Niemand zag het aankomen. ‘Het geduld van islamisten om de totale controle over de samenleving te krijgen mag niet worden onderschat... Desondanks denken velen dat dit onmogelijk is hun eigen land. Wat zij niet begrijpen is dat Iran een voorbeeld is van hoe succesvol zo’n nauwgezette machtsgreep kan zijn.’

Islamisten in het Westen en zeker Europa gebruiken exact dezelfde sluwe tactieken, vervolgt de politicoloog. ‘Het is een stil en subtiel proces, totdat je op een dag wakker wordt en je geen rechten meer hebt, er een angstcultuur is, en er geen enkel uitzicht is op een leven in vrijheid, of zelfs maar op een volgende dag.’

‘Erken het en pak het bij de wortel aan, anders zijn jullie verloren’

‘Het Westen en andere niet-islamitische landen kunnen het zich niet veroorloven deze geschiedenisles te negeren. Het gaat namelijk niet enkel om geschiedenis; het is iets dat op ieder moment kan plaatsvinden, in ieder land. Het gebeurt op dit moment, recht voor onze neuzen, in Oost Azië, Canada, Zuid Amerika en Europa.’

‘De enige verdediging is om dit te erkennen en aan de wortel aan te pakken, voordat het de gelegenheid krijgt jullie politici te verleiden. Want zodra die zich meer zorgen gaan maken over hun populariteit dan over de toekomst van het land, zijn jullie verloren. Zodra ze de controle hebben over het stemhokje, zullen ze steeds meer controle krijgen over ieder aspect van jullie levens, jullie toekomst vernietigen, en jullie geliefde land in puin achterlaten.’ (1)

Nederland met verbond links-islam al ver het Iraanse pad afgedaald

Nederland is al angstvallig ver het ‘Iraanse pad’ afgedaald. Kijk bijvoorbeeld naar Rotterdam, waar de antisemitische islamistische Nida partij een verbond wist te sluiten met GroenLinks, de SP en de PvdA. Als het hen lukt om na de gemeenteraadsverkiezingen in maart een meerderheid te verkrijgen, zal de verdere islamisering van de stad in de allerhoogste versnelling worden gezet. Autochtone Rotterdammers kunnen er dan vanuit gaan dat zij mogelijk wel eens de laatste generatie kunnen zijn die nog weten wat het is om in vrijheid te leven, want ook op landelijk niveau dreigt hetzelfde anti-maatschappelijke monsterverbond tussen links en islam te ontstaan.

 

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 21-02-2018 14:37

We worden reeds volop overgenomen door de Islam , zelfs de paus heeft de voeten gewassen van moslims waar hij in strijd handelt met wat de apostel Johannes schreef " dat je geen vreemde leer, in je huis mag ontvangen" . Iran heeft ook grootste plannen met de regio in het M.O. ze zijn als een octipus zich aan het verspreiden rond Israel voor de definitieve aanval zo lijkt het althans. Wel is het zo dat er in Iran groot verzet is van jongeren tegen de dictatuur van de geestelijkheid en dat zelfs een burgeroorlog binnen dit land tot de mogelijkheden behoort maar ook dat is niet zeker.Iran is geen democratie, maar een theocratische dictatuur waar de islam en sharia de enige wetten zijn en die moeten opgevolgd worden. Maar ook de Saoedi's zijn exporteurs van de radicale islam en deze staan tegen Iran, dus een oorlog tussen die twee landen is ook een mogelijkheid.Of het Westen het bij de wortels zal aanpakken betwijfel ik, volgens mijn is het reeds te laat !! Shalom

Gerard op 21-02-2018 14:51

"Want zodra die (politici) zich meer zorgen gaan maken over hun populariteit dan over de toekomst van het land, zijn jullie verloren." Dit is al vele jaren het geval.

"‘Het Westen en andere niet-islamitische landen kunnen het zich niet veroorloven deze geschiedenisles te negeren." De geschiedenis leert dat de mens van de geschiedenis niets leert. En zéker, zéér zéker (!!) in het 'Land der onnozele Dwazen' (Nederland) leren de meesten van de geschiedenis niets, helemaal niets. Zie http://memotrip.nl/multicul/Hollneer.htm

Tom Hendrix op 21-02-2018 15:02

Geheel eens met het artikel. En deze overname is in lijn; met; " De Resolutie van Straatsburg". We zijn en worden verraden door eigen politici, met name van; CDA,PvdA,VVD,D66,CU, en GL. Maar ja, de bevolking kijkt liever naar; " Boer zoekt vrouw", in plaats van de ogen te openen. Helaas.

bozeoudeman op 21-02-2018 15:22

Dit is de akelige waarheid, die ik ook ken van mensen die in 1979 zijn gevlucht uit Iran, maar de gekken, die zich onze leiders noemen, zullen niet luisteren. Kijk naar de D66 dictators en huiver. Deze vernieuwde fascisten, gesteund door de SA troepen van SP, GroenLinks en PvdA, weigeren om aan hun betweterig gedrag te twijfelen. Deze afgrijselijk technocraten doen wat zij wensen te doen: Basta. Maar de schuld ligt bij al die kiezers die op deze fascistische partijen blijven stemmen. Ik geloof niet in God maar stel als agnost, simpelweg omdat ik geen andere uitweg meer zie, in het belang van de toekomst van de mensheid en alles dat leeft op onze planeet: God sta ons bij, verlos ons van de D66 fascisten en hun SA troepen. Laat hun wens tot een vernieuwde SS of DDR maatschappij niet uitkomen. Stop deze bijna sadistische betweters, deze mechanische mensen, deze emotieloze robotten voor zij opnieuw wereldwijd een bloedbad kunnen aanrichten. Amen!

ohje op 21-02-2018 15:25

Mijn hoop is dan dat ze hopelijk in brussel en den haag beginnen.

Toch nog vrede heb met god.

rescue op 21-02-2018 15:34

Het in de vuilnisbak gooien van het evangelie heeft een prijs. En die gaat heel Europa betalen zonder genade.

Tom Hendrix op 21-02-2018 15:42

@rescue: 15.34. uur. Daar ziet het inderdaad naar uit, beste rescue. Tja....

San op 21-02-2018 16:39

Dusss wat zijn nu nog de opties? Emigreren? En waarheen dan? Pff...

Maya op 21-02-2018 17:07

Het is mij al enige tijd duidelijk dat ik een vd weinige nederlanders in zo amsterdam. Nu is dat op zich geen probleem. Meer cultuur is meer verijking toch ? Zo koop ik al 20 jaar kleding bij de bristol. Gewone kleren effen shirts en spijkerbroeken. Ook hebben ze altijd wel leuke schoenen. Vele andere winkels slaag ik nooit en daarom was de bristol erg fijn. Nu is de Bristol in zo niet meer de bristol waar ik.al 20 jaar koop. Het is helemaal veranderd met heel veel buitendlandse stylen. Ik kan daar niets meer kopen want alles is voor buitenlandse vrouwen.

Ook de AH heeft hier een andere productlijn. Evenals de jumbo en de vomar. Ik schat dat ze slechts zo'n 50% aanbieden van wat ik gewend ben. De rest vd de producten zijn ingesteld op.buitenlanders.

Nu is dat allemaal logisch gezien de samenleving hier. Winkels passen zich aan. Maar dat betekend dat ik nu mag ervaren hoe dat zal zijn.. zo'n Sharia moslim samenleving. Het is best vervelend dat ik nu 20 km moet reizen voor bepaalde producten. Dat mijn hondje al enkele bekeken werd als onrein en niet ok. Dat een man zei.. mevrouw alstublieft.. (gast in jurk ziet mij op.stoep met hondje heel klein hondje.. zegt mevr alstunlieft.. vermoedelijk doelende op mijn hondje die arguloos snuffelt zoals honden doen. Man had ruimte en mijn hond reageerde niet eens op hem) Of ik op dat moment rekening wil houden ? .. ik negeer hem en loop door.

Zo kan ik mij heel realistisch voorstellen waar dat dit heengaat. Of de beste optie emigreren asap.. en nooit meer terug.. Ik spaar me suf.. gister wou ik al weg..

Ow Moraliteit overboord iedereen Donor is moord

 

Im, Lakech

Tycho op 21-02-2018 17:31

In Het Amsterdamse gettotje waar ik woon (de moord en brandbuurt) ondervind ik het al aan de lijve. Hulp kan je wel schudden. Zover ik gehoort heb zijn veel politieagenten, door het kopen van een huis chanteerbaar; dus dhimmies en bruikbaar voor de Dawa. Andere, komende uit een ex Nederlandse kolonie in Zuid Amerika staan door hun complexen veelal aan de zijde van de Moslims; althans als het om Hollanders gaat. De meerderheid van de vreemdelingen zullen, als ze kans krijgen de, hollanders een oor aan naaien. Ik herhaal het nog maar eens: Ales was ich bin und alles was ich habe dank ich dir mein  Vaterland) 

henk op 21-02-2018 17:39

Het verhaal is incompleet... De gewelddadige revolutie is aangestuurd door de CIA. Net als veel revoluties aangestuurd worden... De CIA heeft een puinhoop gemaakt van het Midden-Oosten om gematigde of zelfs "westerse" regimes zoals dat van Iran te kunnen vervangen voor totalitaire regimes zoals de huidige heersers van Iran, ISIS, Al-Qaida, ect. Dit omdat dictators hun bevolking kunnen onderdrukken en dictators gemakkelijk aan te sturen zijn. Veel beter dan leiders van democratieën.

De vraag is; Wie is er het meeste bij gebaad dat het zoon puinhoop is in het Midden-Oosten?

henk op 21-02-2018 17:46

@willie op 21-02-2018 14:37

Iran is, net als Noord Korea en Oekraïne in compleet handen van de CIA. De CIA is dan weer het speeltje van SA en IS.

Als Iran en Saudi Arabië echt allemaal Israël kapot zouden willen hebben dan had er al lang een grote oorlog geweest. Het is tot nu toe alleen maar kabaal en theater geweest.

Qanon is daar vrij helder over.

Eduard op 21-02-2018 17:50

Zal allemaal wel loslopen.. Ik kan nog steeds mijn hamlapje op mijn BBQ gooien. En de eerste die mij gaat vertellen dat het niet meer mag, rijg ik zelf aan het spit!

Burger op 21-02-2018 17:57

Nederland en Europa zijn reeds verloren.

Onze politiek is totaal onbetrouwbaar, het zijn de grootst mogelijke veraders die nooit naar het volk luisteren.

Het is nu de hoogste tijd dat alle Nederlanders en Europeanen in opstand komen en de politiek, de regering afzetten en zelf het heft in handen nemen.

Wat de regering/politiek en politie betreft zijn we reeds aan ons lot overgelaten en worden wij niet meer geholpen of beschermd, nee... we worden juist als daders gezien als er iets mis is.

Het tij kan alleen nog keren als wij Nederlanders en Europeanen de oorlog beginnen en de Islam en iedereen die de Islam aanhangt ons land en Europa uitwerken.

Kiezen wij voor God, of voor de islam ?

Cefas op 21-02-2018 17:57

Links,liberaal en pseudo-christelijken zijn de wegbereiders van de Islam en er is maar 1 Islam en dat is de barbaarse Islam. Het duivelse pact tussen Links en consorte met de Islam zal de rest van de bevolking de kop kosten en tot slot ook de kop kosten van Links,liberaal en de pseudo-christelijken. De kop kosten is niet alleen figuurlijk bedoeld maar ook letterlijk. Dat laatste hebben we al genoeg gezien in Syrie, dat zal straks ook gebeuren in ons Europa, als we het zover laten komen.

Cefas op 21-02-2018 18:11

Links zijn de nieuwe fascisten, samen met de religieuze fascisten van de Islam.

Ramshoorn op 21-02-2018 18:24

2014 verdween de Bijbel Gods Woord uit de Tweede Kamer. Wat kregen we er voor in de plaats? Een islamitische Kamervoorzitter van Marokkaanse afkomst.

Het is maar goed dat het Westen Israël nog als sterke buffer heeft die weet al 70 jaar met succes militante islamitische groepering als Hezbollah, Hamas, Fatah en Isis en Al-qaida in de Sinaï een toontje lager te doen zingen.

Jeshua de allerbekendste Jood [we spreken immer over voor en na Christus] heeft gelovigen 2000 jaar geleden al geleerd dat het Heil uit de Joden is. Johannes 4:22.

Het goede nieuws is dat HIJ straks wederkomt in Jeruzalem de hoofdstad van Israël om als Koning van zijn volk hen van alle antisemieten en booswichten te bevrijden. En dat niet alleen, vanuit Jeruzalem zal Hij vrede brengen in heel de wereld.

Details in Psalm 72 en Openbaring 14 en 19.

Bambi op 21-02-2018 18:35
Zover mogelijk hier weg.Wie weet
Patatje Oorlog op 21-02-2018 19:02

Helaas kijken westerse politici niet verder dan hun Pinokkio-neus lang is.....En dat zal voorlopig ook niet veranderen.

Densi op 21-02-2018 19:07

Jihad burgemeester Aboutaleb lacht in zijn vuistje. Hij heeft zijn ware gezicht reeds laten zien met recentelijk zijn visie op de de/zijn jihad.

Heeft u een bron met link. Mod.

Shadow1100 op 21-02-2018 19:38

Het geloof van de Vrede…..

Koran 2:191  Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft

Koran 3:28    Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen

Koran 3:85    Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel

Koran 5:33    Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren

Koran 8:12    Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran

Koran 8:60    Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren

Koran 8:65    De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten

Koran 9:5      Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt

Koran 9:30    Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen

Koran 9:123  Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen

Koran 22:19  Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken 

Koran 47:4    Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.          

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." 

Dit zei de toenmalige Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlàk voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

kim op 21-02-2018 20:09

'In een sluier gevangen', [Not without my daughter], waargebeurd beklemmend verhaal (1984) van Amerikaanse Betty en haar dochtertje die ontvoerd worden door hun Iraanse man/vader, naar Iran. Ik raad het onze  jongere generatie aan die nog niet wakker geschud zijn en nog in een droomwereld leven en alles wat van ver komt exotisch lijkt, om dit te lezen. Eigenlijk is dit anno niets wat ons te wachten staat want het wordt steeds gruwelijker, geen islamiet die erbarmen heeft want zij zijn geprogrammeerd om ons te elimineren.

De multinationals hebben die eliminatie in gang gezet, isis bestaat niet eens, allemaal door die vetkleppen in een horrorscenario in werking gezet om 'ons' de niet islamiet geestelijk kapot te maken, zodat als wij hier verdwenen zijn uit ons mooie Europa, zo de macht over de islamiet te krijgen en er slaven van gaat maken en zelf voor god gaan spelen.   

Margareta op 21-02-2018 20:26

 De belangen van een land zou door de bewoners met hand en tand verdedigd moeten worden en niet alles op zijn beloop laten tot het te laat is. De islamisering zou je kunnen vergelijken met een kwaad, die de landen in slow motion van binnenuit opvreet. De keus om te vluchten als het niet meer zou gaan is erg beperkt, want wij hebben het over de islamisering van de wereld en er zal op den duur geen plek meer over zijn om je terug te trekken. In de geschiedenis was voor de islamieten nog nooit  zo makkelijk geeweest om een continent over te nemen. 

ottoman op 21-02-2018 21:06

aan de gelovige in christus, waarom is er angst voor dit soort dingen.

vertrouw op God dan ben je vrij en kies je voor t eeuwig leven.

willem heersen of zo willen bestrijden is netzo als de kleine jihad van de moslims.

wees in de vrede en de liefde en accepteer dat mensen van God niet deze wereld gaan besturen maar wel beschermd zullen zijn.

ron op 21-02-2018 21:45

De grote schuldigen zijn de USA en GB zij hebben met een leugen het Midden Oosten in de miserie gestort.

Een moslim kan enkel onder de knoet gehouden worden door een dictator.

De amerikanen en britten dachten zaakjes te doen door de dictators te elemineren in naam van de democratie. Leiders met deze gedachtengang hoe idioot kan je wel zijn?

Het gevolg is materiele welstand en een economische boost voor de USA en GB die leven van wapenhandel en anderen miserie bezorgen.

Moest de wapenproductie plots stoppen zijn ze morgen failliet en is het koloniaal rijkeluisleventje voorbij.

Om even te duizelen f16 vervangen internationaal kost 1000miljard eur zonder bommen of kogels.

Indien niet besteld zullen economische sancties volgen, van chantage gesproken.

O, en het lijstje uit de koran hierboven kan je rustig aanvullen met zeker 48 andere soeras.

Maar liegen en bedriegen is toegestaan als men hiermede de vijand kan verslaan. Doen onze politici niet hetzelfde?

De gewone mens mag achteraf het gelach betalen mentaal, fysiek en financieel.

ron op 21-02-2018 21:50

Verwijderd, zie autersrechten . Mod.

Qvic op 21-02-2018 22:23

Het lijkt mij het beste om zo gauw mogelijk hier uit Europa weg te trekken (nu het nog kan), want het over grootste deel van de bevolking en de politici zijn met hele andere dingen bezig. Die blijven het gevaar van de islam ontkennen, al kom je met feiten zoals hier in het verhaal. het lijkt niet tot hun verstand bij hen door dringt, het enige wat krijgt te horen is dat jij een racist of een islamofoob bent. De moslims krijgen steeds meer terrein cadeau in onze landen en krijgen nog steeds alle ruimte van de politici en de autochtonen burgers worden steeds meer in de hoek gedrukt door die zelfde politici. Ons land kunnen we nu al eigenlijk opgeven. Het is geen 5 voor twaalf, maar een halve minuut voor twaalf. Het kan binnen enkele weken tot gevoelsmatig hoog uit nog 5 jaar zijn en dan breekt de hel los definitief. In ieder geval ga ik mij oriënteren naar welk land of continent ik wil, want hier blijven in Nederland met de overwegend slapende medebewoners die niet voor reden vatbaar zijn en het gevaar niet willen zien, is geen haalbare kaart meer. Zo ook niet de vooruitzichten in dit land.

Bomans op 21-02-2018 23:32

Wel van Rotterdam gesproken ! Ik en mijn zoon zijn naar de tennis aldaar geweest en we zijn toen we tijd over hadden naar die shoppingcentra rechtover de Ahoy geweest! Wel wij kwamen er slecht van : 2 op de drie mensen die we daar zagen waren van vreemde origine , bijna allen jong en met kleine kinderen. Als we dan toch Nederlanders zagen waren het meestal enkelingen en vooral ouderen ! Wij ziijn dan maar wijselijk naar een restaurant iets gaan eten en daar waren eindelijk de "echte Nederlanders" in de meerderheid! In België is men hier en daar ook al ballonnetjes aan het opblazen om onderwijs ook in het Arabisch te kunnen volgen. Voorlopig ketst men dat af maar meestal is dat een voorbode.... Wel mijn voorspelling is dat binnen twintig jaar Arabisch de voertaal zal worden in de meeste scholen, zowel in Nederland als in België !

Caesar Flickerman op 21-02-2018 23:47

was dit niet al 3x gebeurd? viva la voorspellingen

P. op 22-02-2018 04:33

Normaal gesproken reageer ik niet op websites, maar vooruit. Vanuit india, voor werk en ontspanning. De afgelopen 40 jaar verblijf ik hier voor langere perioden. Dit land is een georganiseerde chaos, waar ik me vaak goed in thuis voel, ondanks alle frustrerende nadelen (openlijke corruptie, schrijnende armoede, vervuiling, overbevolking, krankzinnege burocratie, etc.etc).  Vele religies en levenswijzen leven hier al duizenden jaren samen. Ze moeten wel, het  kan niet anders. Hindoes, moslims (al meer dan duizend jaar na de zeer bloedige invasie van de moghuls met naar schatting 80 miljoen hindoe slachtoffers), boeddhisten, jain, parsi, christenen (de eerste kerk in India is bijna 2000 jaar oud, (gesticht door Thomas, u kent hem wel?) Sikhs, agnosten, animisten, shamanisme etc.

Wat betreft de moslimgemeenschap alhier van zo'n 250 miljoen aanhangers is de regel relatief eenvoudig. Moskeen geen probleem, eigen taal (urdu) geen probleem, eigen scholen (madrassas) geen probleem, burka/shadoor geen probleem, meerder vrouwen geen probleem etc. Maar oh maar!!  Je spreekt de lokale taal (30 hoofdtalen in India, naast Hindi en Engels), geen sharira (islamitische wetgeving) geen bekeringen tot Islam, geen politieke islam, en vooral niet schoppen tegen andere overtuigingen, vooral niet tegen het hindoeisme, want dan gaat letterlijk de vlam in de pan, dan moet voor je leven vrezen als moslim.

Of dit een model is voor het overgereguleerde,  corrupte, zelfvoldane en slecht geinformeerde nederland, weet ik niet, Wat ik wel weet dat er grenzen zijn aan geloofsbelijdenis, die vooral zeer duidelijk moeten zijn in een groter sociaal verband. Nederland (Europa) heeft een bepaalde "volksaard" doorspekt met "christelijke" waarden en normen, met al zijn voor en nadelen, het is niet anders. Niet alleen moslims, maar alle immigranten en asielzoekers etc. hebben zich aan te passen aan de nederlandse  (europese) mores en vooral te integreren, zo niet, ophoepelen, geen uitvluchten. Dit is mij niet alleen in India, maar ook in andere (christelijke) delen van de wereld regelmatig duidelijkk gemaakt als ik liep te zeuren over lokale (soms religieuze) aangelegenheden.

Nederlanders zijn niet zozeer "tolerant" zij zijn meer "önverschillig", tot je tegen de voordeur urineert. Of dan de  vlam in de pan gaat, wie zal het zeggen? Een oud gezegde is mij bijgebleven (16e eeuw) honderd nederlanders, honderd messen.

Het immigratie beleid in nederland (europa) is m.i. erop gericht om het "demografisch gat" te dichten, door afnemende geboortes en vergrijzing, althans dat wordt ons wijs gemaakt. De keizerrijken op de achtergrond (multinationals en hun politieke vrindjes) willen hun hun marktaaandeel en vooral hun groei en winstmaximalisatie niet verliezen, "leve de kerk van de vooruitgang", dus haal je ze van "buiten", wat dat buiten ook moge wezen.

Namaskarram

Faraday op 22-02-2018 09:53

Wie in dit land geboren en getogen is, en van plan is er zijn hele leven door te brengen, is uiteraard een burger van dit land en het is een vreemde gedachte te menen dat men eigenlijk tot Turkije, Marokko of een land behoort waaraan men sporadisch een bezoek brengt.

Maar als ze volledig eerlijk willen zijn, moeten de imams aan de meisjes uitleggen dat God in de koran ook het volgende zegt: God heeft de man boven de vrouw bevoorrecht (Soera 4, 34); de vrouw mag alleen met haar man seksuele betrekkingen hebben, de man met een onbeperkt aantal vrouwen (S. 23, 1-6); de man kan zijn vrouw verstoten, het omgekeerde is niet mogelijk (65, 1); de vrouw krijgt de halve erfenis van de man (S. 4, 176); een getuigenis van een vrouw is maar half zoveel waard als dit van een man (S. 2, 282); de vrouw moet gehoorzaam zijn aan haar echtgenoot (S. 4, 34); bij blijvende ongehoorzaamheid moet de man zijn vrouw slaan (S. 4, 34).

Zo komen we tot de kern van dit hele debat. Deze ,,zeven discriminaties'' van de vrouw staan met een volstrekte duidelijkheid in de koran; maar even duidelijk is dat ze radicaal in strijd zijn met de Rechten van de Mens. Men kan van ons niet verwachten dat wij een godsdienst in onze tijd als respectabel beschouwen, wanneer hij deze zeven discriminaties in stand wenst te houden.

Oma op 25-02-2018 11:37

Ik vind het onvoorstelbaar dat moslims willen leven onder sharia, die ze nét ontvluchten om hier vrij te kunnen leven. Ik vind het onvoorstelbaar dat geitenwollensokken, linkse autochtonen en vooral onze politieke lei(ij)ders ijveren om ook onder dat middeleeuwse juk te leven en zelfs verdedigen zodat zij én wij, allen zullen afgeslacht worden, zoals sharia voorschrijft. Dat betekent dat ze geen van beiden de vrijheid verdienen die wij hebben, dat betekent dat moslims niet kunnen omgaan met vrijheid en wel degelijk een dictator nodig hebben om te voorkomen dat ze iedereen, zelfs elkaar (zoals al 1400 jaar!) afslachten. Dat betekent dat politieke leiders misdadig zijn door moslims te misbruiken en voor de politieke kar spannen om totale machtscontrole te verkrijgen over de autochtone bevolking, maar zelf het eerste doelwit zullen worden als moslims de politieke macht gaan grijpen en dat blijkbaar zelfs niet eens beseffen. On-voor-stel-baar.

Lodewijk op 26-02-2018 16:19

Als het erg geneg wordt met de Islam in ons land komt er vanzelf een opstand tegen. Dat was ook voor de Britten een reden om voor Brexit te stemmen. Om er voor te zorgen dat zij en niet Brussel zou bepalen wie en hoeveel immigranten het land binnen zouden komen.

Zelfs het linkse Joop.nl begint nu een beetje wakker te worden:

"DENK is een uiterst rechtse partij op één lijn met PVV en FvD" 

https://joop.bnnvara.nl/opinies/denk-is-uiterst-rechtse-partij-op-lijn-pvv-en-fvd

Uit linkse gewoonte halen ze de PVV en het FvD er bij, maar DENK krijgt nu wel de volle lading. En daarmee pleit Joop.nl onbewust juist voor die partijen, want die waren altijd al tegen de islamisering van ons land, en zijn dat nog. Als enigen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl