Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt

Mueller heeft inderdaad geen enkel bewijs tegen Trump gevonden – Hillary gaf 53 x meer uit dan Russen aan campagne, maar verloor toch – CIA veteranen: Rusland heeft niets verkeerds gedaan, wij bemoeien ons ook altijd met verkiezingen andere landen (‘maar wij hebben de juiste motieven’)

 
Afbeelding: WikiMedia Commons (via Infowars (2)).

Nu de speciale aanklager Robert Mueller feitelijk tot de conclusie is gekomen dat er geen enkel bewijs is van een samenzwering tussen president Trump en de Russen (2), heeft Lee Smith van het Hudson Institute gezegd dat ‘alles waar ze Trump van hebben beschuldigd... door de regering Obama werd gedaan.’ Tevens heeft een groep CIA veteranen en researchers in een artikel in de New York Times bevestigd dat Rusland niets verkeerds of vreemds deed, en dat de VS zelf altijd en overal de verkiezingen probeert te beïnvloeden. ‘Maar wij mogen dit, want wij hebben de juiste motieven.’

 

Trump-Rusland dossier nu ook officieel een leugen

Smith beschuldigt de grote Amerikaanse media van hypocrisie, omdat die in alle stilte zijn gestopt met hun berichtgeving over de ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland, nu dit ook officieel puur nepnieuws is gebleken. En ‘nepnieuws’, dat is –overigens ook in Nederland- volgens de massamedia alleen iets dat door de onafhankelijke alternatieve (internet)media kan worden verspreid, en nooit door de zichzelf verklaarde ‘kwaliteitsjournalisten'.

Zoals we van meet af aan hebben geschreven blijkt Muellers onderzoek ‘gebaseerd op de leugens in het Christopher Steele dossier,’ waarmee hij verwijst naar de voormalige Britse MI6 spion, die in opdracht van de Democraten een fake dossier over Trump en Rusland samenstelde. Mueller klaagde wel 13 Russen en Russische bedrijven, en drie instanties aan wegens het voeren van ‘een informatie oorlog’ tegen de Verenigde Staten, omdat ze geprobeerde zouden hebben ‘tweedracht te zaaien’ via berichten op Facebook en Twitter.

Hillary gaf per maand 53 x meer uit, maar verloor toch

Al eerder werd bekend dat Russen daar ‘maar liefst’ $ 1,2 miljoen per maand voor uittrokken – een schijntje, zeker vergeleken met de $ 66 miljoen die Hillary Clinton en de Democraten maandelijks uitgaven voor hun mislukte campagne.

Daar komt bovendien nog bij dat lang niet al het Russische geld voor pro-Trump berichten werd uitgegeven, maar ook voor Hillary’s Democratische tegenstanders Jill Stein en Bernie Sanders (3).

‘Absoluut obscene campagne van de pers’ om aandacht van Hillary af te leiden

Smith wijst erop dat de grote media en bekende journalisten bewust deelnamen aan een politieke campagne tegen Trump, mede omdat er op dat moment al een geheim FBI onderzoek naar Hillary’s criminele handelingen –zoals het illegaal verkopen van een deel van Amerika’s verrijkte uranium aan Russen- liep. ‘Toen dachten ze: laten we Trump ook onderzoeken, en dat gebeurde, wat op zich al krankzinnig genoeg was.’

‘En na de verkiezingen werd het zelfs nog erger. Toen werd het een aanval, niet alleen op de president... maar ook op de keuze van de Amerikaanse kiezers, op wie zij als president wilden. Dat was een absoluut obscene campagne van de pers – eerst tegen Trump, daarna tegen het Amerikaanse publiek.’ Fox kopstuk Laura Ingraham pleitte er dan ook openlijk voor dat Mueller een onderzoek opent naar Hillary Clinton, John Kerry, Susan Rice, en mogelijk ook Obama. (4)

Westerse media negeren dat ze weer nepnieuws hebben verspreid

De Amerikaanse, maar ook de Nederlandse media doen nu alsof hun neus bloedt en nooit hebben deelgenomen aan deze schandalig bevooroordeelde campagne vol nepnieuws en leugens.

‘Alles waar ze Trump van beschuldigden, werd door de regering Obama gedaan,’ vervolgde Smith. ‘In Oekraïne, in Syrië, of je het nu wel of niet met zijn beleid eens was - ik overigens niet. Plotseling blijken al die bekende journalisten, die vaak intensief en persoonlijk met Obama spraken, op de een of andere manier steeds te negeren wat hij heeft gedaan, en te  stellen dat niet hij, maar Trump de krankzinnige leugenaar was... Dat op zich was al een enorme aanwijzing.’ (1)

‘Russen deden niets verkeerds’

Een groep voormalige CIA veteranen en researchers heeft in een artikel in de New York Times gesteld dat de Russen inderdaad niets bijzonders hebben gedaan. ‘Als je aan iemand van de inlichtingendienst vraagt of de Russen de regels hebben overtreden, of iets bizars hebben gedaan, dan is het antwoord: nee, helemaal niet,’ aldus Steven Hall, die 30 jaar lang bij de CIA werkte, en er tevens op wees dat de VS er nog nooit een probleem van heeft gemaakt om zich met de verkiezingen in andere landen te bemoeien.

VS mag wel bemoeien, want ‘wij hebben de juiste motieven’

Volgens Hall en de andere veteranen en analisten is Amerika in tegenstelling tot Rusland hiertoe gerechtvaardigd, ‘omdat het om de juiste motieven gaat’. Ja, en daarom zijn het niet de Russen, maar de Amerikanen die overal ter wereld oorlogen beginnen, waar alleen al sinds ‘Irak’ naar schatting minimaal één miljoen, maar vermoedelijk een paar miljoen mensen bij zijn omgekomen. Want dat is om de ‘Westerse waarden’ en ‘democratie’ te verspreiden, en dan mag je klaarblijkelijk, zoals Obama deed, straffeloos –en geregeld zonder instemming van de VN Veiligheidsraad en het Amerikaanse Congres- 9 landen laten bombarderen.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Faraday op 18-02-2018 15:07

De wortel van de ellende en het onmenselijk leed groeit niet in Syrië, niet in Irak, niet in Yemen, niet in Afghanistan, niet in Libië, niet in Somalië en al zeker niet in Rusland.

Die wortel groeit in de media. Het gewauwel over de kleur van het behang, het ontkennen van de rotte muur erachter.

Het mag stoppen de waanzin van oorlogvoeren de smerige propaganda, bewapening en conflicten gestuurd door echte idioten aan de ander kant van de oceaan.

Men kan Khadaffi, Sadam, Assad, etc. als tirannen bestempelen maar hoe zit het eigenlijk met “onze” oorzaak?

Waar haalt men het dat zonder de VS en hun slippendragers in één van die landen problemen waren die verklaren waar we nu mee te maken krijgen: het herleiden van gestructureerde regimes naar het stenen tijdperk. Waar is de proportionele rechtvaardiging en bewijsgrond?

Duidelijk is dat men sinds Vietnam, om maar eens wat te noemen, blijven doen waar ze goed in zijn.

Dit dient niet het belang van de lokale bewoners daar, noch dat van België of West Europa en volgens mij ook niet dat van de inwoners van de VS want alleen de Irakoorlog is door Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz berekend op drieduizend miljard dollar ten koste van de Amerikaanse belastingbetaler, geld dat natuurlijk veel en veel beter gebruikt economische ontwikkelingen in al die landen.

rescue op 18-02-2018 15:07

Laten we er maar van uitgaan dat de verkiezing van Trump de agenda van de NWO nog eenmaal tegenhoudt.

Tom Hendrix op 18-02-2018 16:39

Prima artikel van U Xander. En de gehele pers; zowel in Amerika en in de EU(ssr), is overgenomen door links en de links-liberalen. Allemaal ten dienste van Soros, de NWO en de Illuminati. Ik vertrouw de pers en de NPO al jaren niet meer.

van buiten op 18-02-2018 17:08

We zitten nu in een tijd van Amerika first, leer er maar mee te leven. 

Harriet Jonker op 18-02-2018 17:57

Hillary heeft samen met Mueller uranium verkocht aan Rusland (uraniumone) Zou Rusland niet liever hebben dat corrupte Hillary had gewonnen.

Sharkey op 18-02-2018 18:34

In de westerse media zal dit geval van vergissing of wat ook gewoon nepnieuws heet, niet aan de orde komen he Zijlstra?? Daar liegt en bedriegt men als gebruikelijk gewoon verder. Het wachten is op de volgende opruiende leugen of weer een valse vlag incident.

Albatros op 18-02-2018 18:34

@van buiten, geen enkel probleem voor mij hoor, ik hoef nergens aan te wennen. Deed de EU dit ook maar, dan zouden we een stuk beter af zijn!

Hubo op 18-02-2018 18:37

Net viel de browser ineens weg,toen ik een commentaartje invoerde.Het is natuurlijk wel duidelijk dat die russische bemoeienis met de amerikaanse verkiezingen echt niets voorstelt in vergelijking met de westerse inmenging in het russische openbare debat en de russische demokratie.

We kunnen natuurlijk ook wel stellen dat Obama en Clinton fout gehandeld hebben in Libië,Syrië en de Ukraïne.Maar dat hebben we natuurlijk wel meer gezien in de recente geschiedenis.Bijvoorbeeld de inmenging in de Joego Slavische oorlogen.

Het zijn gewoon dingen die voortvloeien uit de amerikaanse politiek van de beleidsmakers en beleidsbepalende instellingen op de achtergrond.En als je je daar niet aan houdt,kan het wel eens verkeerd met je aflopen in dat 'rijk van vrijheid'.

De uitspraak dat Obama al die dingen heft gedaan waar Trump van wordt beschuldigd,slaat wat mij betreft als een tang op een varken.Ik kan dat in ieder geval niet volgen.En haal dat ook niet uit het bron artikel.

Obama heeft wel de beschuldigingen overgenomen dat er samenwerking zou zijn geweest tussen Trump en de russen in de verkiezingscampagne.Dat had hij niet hoeven doen en hij lijkt me eigenlijk te intelligent om dat zelf te geloven,maar als ze de verkiezing van Trump zo niet zouden kunnen verhinderen,zou Trump er wel mee onder druk komen te staan om zijn politiek en de keuze van zijn adviseurs aan te passen in een gewenste richting en daar lijken ze toch wel aardig in geslaagd te zijn zo.

Die uranium transactie lijkt me niets bijzonders.Ik heb niet de indruk dat daar echt iets mis mee is. 

Anna op 18-02-2018 19:50

Dit is een juist artikel: prima verwoord! Dit is een van de grote schandalen die Amerika momenteel treft. 

Het volgende zal zijn dat zowel Obama als Hilary en de democraten Trump hebben afgeluisterd ten tijden van de formering van zijn regerings ploeg. 

En Een volgend schandaal wat nog naar buiten zal komen is : dat Obama toestemming gaf ( buiten om de senaat) aan Hilary ten tijden dat ze minister  van Buitenlandse zaken was, 20% van al het amerikaanse Uranium  aan Rusland te verkopen  waardoor de Amerikanen nu zelfs schaarste aan  uranium te hebben en moeten importeren. Een deel van het geld ging rechtstreeks naar de kas van de Clinton foundation.... geld van de Russen..... naar Clinton!!!!! 

Obama heeft zelfs opdracht gegeven aan het toenmalige  hoofd van de CIA om direkt aan Hem : Obama te rapporteren  na de machtsovername van Trump.Comey bevestigde dit dat hij dit wel zou doen......  Condolisa Rice zag de veroordeling al aan komen en waarschijnlijk om haar eigen straatje schoon te vegen heeft ze, nog op het Witte Huis maar direkt na de eedzwering van Trump ( de timing is hier zeer belangrijk ) een mail aan zichzelf geschreven waarin ze opbiecht hoe corrupt Obama en Comey zijn.......Daarna verliet ze voor de laatste keer het witte huis.....???????!!!!! 

Obama kan zelfs beschuldigd worden van Hoogverraad met al zijn smerige streken die hij heeft uit gehaald....

De beerput wordt nog maar net geopend...... dit wat Xander beschrijft is nog maar een klein onderdeeltje van wat er nog komen gaat......

Een van de problemen nu is echter dat niemand deze waarheid wil of kan geloven...... Obama is nog zo populair bij links dat nu de echte waarheid als fake nieuws bestempeld wordt.... Ook in Nederland.

Obama was bezig met zijn land ten gronde te richten.... te vernietigen...... in achtjaar tijd heeft hij dit  “deskundig gedaan”en hij vertelde dat armoede en achteruitgang, dat dit nu de nieuwe realiteit zou gaan worden..... .( terwijl de rijken in zijn land steeds rijker werden)........... Obama demotiveerde de gewone  werkende man/ vrouw..... ..... Onder Obama zijn grote hoeveelheden drugs via Hezbollah Amerika in gesmokkeld........ waardoor velen ( vaalk werkelozen) aan de drugs zijn gegaan.... en hij min of meer zijn eigen bevolking liet bedwelmen......... en drogeerde....... Toen de geheime dienst hierachter kwam en arrestaties binnen Hezbollah wilde gaan verrichten hield Obama dit persoonlijk tegen....... Deze arrestaties werden door hem geblokkeerd omdat anders de “ zogenaamde nucleaire deal “ met Iran in gevaar zou kunnen komen..........

Obama hoort bij de socialistische anarchistische linkse kliek die de totale wereld wil overnemen... en een grote wereld regering wil gaan vestigen..... Daarom is het nodig voor de democraten om met de grote industrielen en de lieden met het grote geld samen te werken......Obama en de democraten waren en zijn  goede  vrienden  met de superrijken...... en de werkende Amerikaan werd niet naar omgekeken........ . deze anarchistische socialistische communistische ...... kliek stuurde de hele “ vrije “ wereld in hun richting..... 

En toen kwam Trump.........  ; Hilary heeft ooit gezegd “ als Trump wint dan hangen wij  “ en Trump  won!!!!!!

Trump benaderd Amerika op een rationele zakelijke Manier. Bovendien heeft hij het  vermogen mensen te motiveren en te stimuleren....... omdat hij  zijn beloften waar maakt en doet wat hij beloofd;  heeft hij het vertrouwen van de gewone werkende Amerikaan weer terug gewonnen..... ..helaas niet van de linkse kliek........ Maar ... de gewone werk man ziet het weer zitten om weer hard  te werken, het wordt ook weer beloond..... 

De democraten daarentegen zijn zo met zichzelf bezig en zo gericht op de “opperlaag  van rijken “ in de USA dat de “ gewone man “ buitenspel werd gezet door de democraten.... en daarom gillen ze nu zo hard..... ze hebben geen gefundeerd verweer..... 

De democraten haten Trump meer dan dat ze van hun eigen land houden...... hun credo is Rusland,  Rusland, Rusland, en haat grote haat  tegen Trump..... Met deze negatieve benadering vernietigen ze het land..... 

Voor z’ on verdeeld land is gebed nodig..... gebed om kracht sterkte en wijsheid voor Trump. Gebed dat hij eerlijk en rechtvaardig blijft, en niet de successen naar zichzelf toetrekt........maar deelt met hen die ook eerlijk zijn en hard werken....... dus  ere geeft aan wie dat verdient. Gebed, dat in het land, het recht zijn loop zal hebben, Dat personen die dit verdienen ook veroordeeld zullen worden op een rechtvaardige manier........Gebed dat het land weer bestuurbaar wordt.....,dat boosheid omgezet wordt tot solidariteit......  Bid u mee..... alles wat in Amerika gebeurt waait een maal de plas over en komt / is? ook hier...... Shalom Anna 

spijker op 18-02-2018 20:53

Amen Anna  ik bid mee, Trump heeft heel veel gebed nodig om stand te houden tegen het linkse zooitje ,hij weet dat er heel veel mensen voor hem bidden , hij moet net als Mozes de wijsheid van YHVH vragen want dan alleen kan hij overwinnen, hopen dat het linkse zooitje moe worden om deze man kapot te maken.

Jasper01 op 18-02-2018 21:20

deze situatie is feitelijk zorgelijk. de De Mainsteram media negeert opzettelijk de feiten en het is zo langzamerhand duidelijk dat dit vanuit de politiek volledig geregiseert wordt. Ik denk alleen wel dat Trump dit gaat winnen uiteindelijk. De hoop is dan wel dat hier in de EU zaken niet te ver gaan met die Duits Franse plannen om de EU te dwingen te federaliseren.

Klaas op 18-02-2018 22:19

ik begrijp niet waarom het zo'n punt zou zijn als Trump afgeluiserd zou zijn voor of tijdens de verkiezingen. Dit gebeurt bij alle politici altijd ook/juist in Nederland.Ga er maar van uit dat ook Obama afgeluiserd werd voordat hij president werd. De deep state bestaat ook/juist in Nederland. Aanstaande sleepwet weet je wel. Dit wordt formeel gedaan in opdracht van de minister-president. Het verschil is dat ze in Nederland zo uitgekookt zijn dit niet bekend te maken aan het 'volk". Hier wordt alles in de doofpot gestopt.

In Nederland gebeuren veel dingen die geheim worden gehouden. Nederland is een van de belangrijkste landen van de wereld omdat illuminati hier wonen en de controle hebben over de gang van zaken in de wereld. Meer kan ik niet zeggen omdat de overheid/Big Brother alles in de gaten houdt in Nederland. Mijn conclusie is dan ook dat het zogenaamd afluisteren van Trump hoort bij het spel om het Amerikaans "volk"de illusie te geven dat er een zogenaamde oppositie/strijd bestaat van democaten en republikeinen. Uiterdaard is er geen oppositie. The game is rigged.

Ramshoorn op 18-02-2018 22:34

De waarheid overwint altijd. Ik zie uit naar de rechtvaardige wereldheerser de Joodse Jeshua die op planeet aarde en vanuit Jeruzalem orde  op zaken komt stellen. Psalm 2. Hij doet dat heel rigoureus. Psalm 101 en Zacharia 8 t/m 14.

Al die booswichten en antisemieten van nu zullen dan te maken krijgen met Hem. Hoe? Zie Openbaring 6, 19 en 20. Zie ook 2 Petrus 2 en 3. Ook de oude profeten spraken al over Hem Jesaja 60-66 en Daniel 7 t/m 12. 

Er komt een nieuwe hemel en aarde waarop gerechtigheid woont. Alle dieren zullen straks de vrijheid krijgen en weer blij rennen en springen in de wei. Jesaja 2 en 11. De nacht van deze wereld is Goddank vergevorderd, de dag is nabij, leerde Paulus al in Romeinen 13. De dood zal niet meer zijn. 1 Corinthe 15.

 

Ramshoorn, dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

Peter op 19-02-2018 04:15

Dat we verplicht moeten bijdragen aan een media fake systeem van de staat ,[die zouden ze namelijk als eerste uit de lucht moeten halen ] is niet juist.

De NPO is met het verzwijgen van wat er werkelijk aan de hand is in Nederland de grootste misdadiger bende .

Noorderlicht op 19-02-2018 08:46

@Klaas op 18-02-2018 22:19

Helemaal met uw stelling eens!

JP op 19-02-2018 09:14

@Klaas op 18-02-2018 22:19

"Ik begrijp niet waarom het zo'n punt zou zijn als Trump afgeluiterd zou zijn voor of tijdens de verkiezingen". Dit gebeurd overal en hoort er nu eenmaal bij? "The game is rigged".

Lees nu jouw reactie nog eens een keer zonder lachen. Is het echt normaal? Of vindt jij dat de Wereld toch al hopeloos verloren? Ik niet, zolang er leven is, is er hoop. We hebben namelijk maar een bolletje. Ik ben blij dat er in Amerika gepoogd wordt om het tij te keren. (zie de laatste reactie's van Anna). De criminelen (ook hooggeplaatste) worden voor het militair gerecht gebracht. Ik mag hopen dat dit in de rest van de Wereld navolging mag krijgen. Daarvoor moet de bevolking gemobiliseerd worden, ook jij en ik. Ik weiger om corruptie normaal te vinden. In wat voor een Wereld moeten mijn kinderen en kleinkinderen dan leven?

Penny Lain op 19-02-2018 12:54

Spelen met Wolken, Wolken witter maken Fietsen in zee gooien, Vliegtuigstrepen, Chemtrails

prof. dr. ir. Herman Russchenberg – hoofd van het Delft Climate Institute. De nieuwe Josef Mengele....

De oplossing voor klimaatverandering ...

Het klimaat verandert door de uitstoot van broeikasgassen. Geo Engineering is de brede term die gebruikt wordt voor het bewust en op grote schaal beïnvloeden van het klimaat of de planeet met technische middelen. Bijvoorbeeld wolken maken, opslag van CO2 in de bodem, het bevorderen van de vorming van plankton in de oceanen dat kooldioxide uit de lucht kan halen... etc.

Het is verleidelijk om, zodra de technische middelen dat toelaten, de omstandigheden op onze planeet, net zoals die in onze eigen woning, te manipuleren. Immers als we het thuis te koud vinden dan zetten we de thermostaat wat hoger. En als het bloedheet is in de zomer, dan zetten we de airco aan en dan koelt de woning af.

En dat met de hele planeet. Is dat misschien een goed idee!

Uiteraard is het allemaal niet zo eenvoudig. De Aarde mag dan een kleine planeet zijn, hij is toch dermate groot dat we het hier hebben over een ongelooflijke uitdaging - een Engineering Challenge - zoals dat zo mooi heet. Laat staan de kosten en laat staan de impact die technisch ingrijpen heeft op water, lucht en bodem, planten, dieren en mensen...

Het hoe en wat van Geo Engineering en of dat op een verantwoorde manier kan worden gedaan wordt besproken door .

prof. dr. ir. Herman Russchenberg – hoofd van het Delft Climate Institute.

 

https://youtu.be/Km7SE2QjUF0

Klaas op 19-02-2018 14:59

@ JP, ik begrijp dat jij er niet van op de hoogte bent dat de inlichtingendiensten ook (zittende) polici in de gaten houden. Dit doen zij in het kader van staatsveiligheid enz. De echte reden is 

om te status quo in stand te houden en/of onwelgevallige politici te screenen en/of ze in te gaten te houden voor eventuelle prive problemen van hen die hen chantabel enz kunnen maken. Zoals ik al eerder schreef dit wordt ' het volk' niet vertrld maar is gewoon realiteit. 

Tom Hendrix op 19-02-2018 15:28

@Peter:04.15. uur. Precies. Schande dat wij verplicht- via de Belastingdienst- 24/7 communistische propaganda, door "de strot", geduwd krijgen.

Anna op 19-02-2018 16:59

Aanvulling op 18-02 19.50

Het gaat er niet zozeer om dat Trump afgeluisterd zou zijn..... ( en dit is inmiddels een bewezen feit, ) maar het gaat erom dat er door Obama staatsondermijnende praktijken werden voorgesteld.

Obama heeft opdracht gegeven,  Op 5 januari vlak voordat hij aftrad als president, aan Comey de voormalig directeur van de CIA ( inmiddels door Trump ontslagen) dat als Trump in het Witte Huis zou zijn om voor hem te spioneren.... Comey moest informatie die hij kreeg van zijn diensten  en wat hij besprak met Trump, door vertellen aan Obama. En Comey heeft hierin toegestemd.... Dat is de deep state.... Obama ging proberen ondergronds verder te gaan met regeren..... samen met de democraten, die zich van regeren veilig hadden gesteld door het met  de rijke  groot industriëlen ( o.a. Soros Rockenfellers, Musk Zukckerbee enz enz) op een acoordje te gooien.......En Rusland speelde hierin een rol want de actie voerders werden betaald door of Rusland of Soros ( nog niet zeker) en zij probeerden vlak na de inauguratie het land te destabiliseren.....met demonstraties..... enz............ 

Obama heeft het afgelopen jaar ook alle landen die Trump bezocht heeft vlak nu Trump ook bezocht.... wat  Obama zijn boodschap was,  of is, laat zich raden.... Dit zijn staats ondermijnende activiteiten waar we zeker nog van zullen gaan horen  want Trump is een eerlijk man ( lijkt mij ) hij komt in ieder geval  na wat hij zegt.....Trump wil de corruptie aan pakken en dat is een goede zaak.... en daar moeten mensen voor gemobiliseerd worden.... ook ik weiger mee te doen aan dit soort spelletjes..... eerlijkheid voor alles.....

Maar  Nederland  is maar een piepklein landje vergeleken bij de states..... het heeft bijna geen invloed ( meer?) Laten we ons niets verbeelden.... dat onze overheid nog iets te Zeggen heeft... we worden vermalen door Duistsland En Frankrijk...... en Europa..... met Juncker..... ! ha ha .....en Timmerman.... 

En dan kun je zeggen dat in Nederland ook veel dingen in het geheim en het geniep gebeuren; ........ nou dat is maar goed ook. Als alles wat in Nederland speelt naar buiten werd gebracht zou het onleefbaar zijn..... dan ontstond er meteen oorlog.....dat zien we nu al op fora als deze.... Zo zie  ik de sleepwet  ook als noodzakelijk, we hebben jaren alles binnen gehaald wat maar binnen wilde komen .......... en als ik van mezelf weet dat ik niets verkeerd doe dan kan ik rustig leven ook als ik eens als “ bijvangst” wordt afgeluisterd. ...... Want als mijn buurman in het geniep een bom in elkaar futselt en de sleepwet hierover informatie verzamelt dan moet ik blij zijn dat de “ bijvangst afluisteren is“ en niet mijn huis de lucht in vliegt.........

 Wat ik wel als een groot nationaal gevaar zie, zijn de invloeden van een totale vreemde religie in ons land. Deze religie speelt door in het totale handelen van mensen.... En omdat de overheid geen ( benul heeft ) goed beeld heeft  heeft ten aanzien van deze religie, met zijn bijkomende invloeden, wordt er binnen de overheid een fout beleid gevoerd hierdoor ontstaat infiltratie zelfs  veel infiltratie. Op gevoelige posten....... ..... ......  In politie en regering ziekenhuizen hoge ambtenaren enz en andere “semi “ overheids instellingen..... wordt er volop geinfiltreerd....... Dan wordt “ waarheid immers tot  leugen;  Taqyia, is de opdracht....... en wij zijn dan zo goedgelovig dat het voor Christenen en straks ook voor atheïsten, zelfs gevaarlijk wordt......” Daarom alleen  al de sleepwet...... maar ook dat zal mettertijd een object worden van infiltratie.... 

Waartoe dit  allemaal leiden zal....; Uiteindelijk : Toch een wereld religie en een wereld orde.... met een heerser aan het roer...... ; de antichrist...... : wanneer dat weten we niet, maar dit zijn de geboorte weeën  ervan.... Want De hoer zal en  het beest zullen eenmaal samen gaan........het boek Openbaringen  is daar heel duidelijk over..... Shalom Anna 

Klaas op 19-02-2018 18:48

Het is echt een misverstand om te geloven dat zij infiltreren en dat dit stiekum gebeurt. Zij worden juist met toestemming/beleid van de ' illuminati' binnengelaten. Het is namelijk de bedoeling/beleid vande ' illuminati' om via chaos de samenleving te veranderen. Social engineering.

Anna op 20-02-2018 08:29

Klaas 18.48 uur

Ik ben het met u eens dat hier in Nederland onderzoek wordt gedaan naar mensen op diverse posten. In deze tijd (2018 )  is dit nodig......... integriteit is een begrip wat ver te zoeken is en snel vervaagd........Helaas missen deze diensten ook wel eens iets want dan was de affaire met Zijlstra vorige week niet nodig geweest......... De AIVD heeft in die situatie zitten slapen....... Ik ben het ook met u eens dat mensen die u de illuminatie noemt  ( sorry maar ik kan niet zo veel met dit  begrip, want het is veel wereld omvattender dan wij denken) proberen chaos te veroorzaken. Dit zien we op dit moment wereld wijd gebeuren..... Gisteren las ik een artikel wat zeer lezenswaard is en wat duidelijk aangeeft hoe dichtbij dit is. https://opiniez.com/2018/02/16/de-superstaat-agenda-van-d66/.     Lees maar eens hoe gevaarlijk zelfs gevestigde politieke partijen kunnen zijn..... Maar dit is niet nieuw...... alleen het komt dichterbij..... Geschiedenis herhaalt zich altijd weliswaar vaak in een andere gedaante...... Wel eens van de “ club van Rome“ gehoord..... Ben het boekje even kwijt maar in de jaren 60 werd dit al uitgebreid beschreven 

Dit wat in het D’66 artikel beschreven staat in combinatie met de nu nog min of meer “ slapende islam “ geeft een verontrustende toekomst voor ons land, maar ook voor heel Europa zelfs de hele wereld omdat we dezelfde tendensen overal rondom ons zien..... Jesaja schreef heel lang geleden dat in het einde der tijden het evangelie zeer snel zal gaan...... dit zien we ook met het kwaad..... dat heeft mede te maken met onze communicatie middelen..... ( en vervoer)..... . Hoe we het ook benaderen de wereld zal in een totale chaos verzinken of we dit willen of niet....  We zijn gewaarschuwd.... Ik ben een Christen ( niet pessimistisch maar realistisch ) en dit alles wat nu gebeurt kunnen we duidelijk in de Bijbel te lezen.... Shalom Anna 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl