Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Duitse staat zet extreemlinkse terreurgroep Antifa in tegen Merkels tegenstanders’

Onze toekomst zichtbaar in Rotterdam?: GroenLinks, SP en PvdA sluiten verbond met islamiseringspartij Nida

Foto: screenshot Russia Today/YouTube via Journalistenwatch (1)).

In de jaren ’30 zetten de Nazi’s eerst de SA (‘bruinhemden’),en later de SS in, die in Duitsland waar schrikbewind voerden tegen alle politieke tegenstanders van Adolf Hitler. Zo’n 85 jaar later heeft de SA een ware opvolger gekregen in de extreemlinkse actie(terreur)groep Antifa, die zichzelf weliswaar ‘anti-fascistisch’ noemt, maar in al zijn anti-maatschappelijke doelstellingen, haatdragende uitingen en gewelddadige acties puur fascistisch is. Zo worden de families van tegen Merkel demonstrerende vrouwen inmiddels geïntimideerd en aangevallen, waarbij ook ouderen en zelfs jonge kinderen niet worden ontzien. De Duitse staatsterreur uit de jaren ’30 is dan ook teruggekeerd, en net als toen wordt ook het leveren van openlijke kritiek hierop hard aangepakt.

 

Uta Ogilvie stond in Hamburg met haar bord ‘Merkel muss weg!’ aan het voorfront  tijdens de eerste demonstraties van boze burgers tegen het almaar autoritairder optredende regime in Berlijn. De jonge vrouw heeft echter noodgedwongen het demonstreren voorlopig moeten opgeven, omdat zij en haar familie worden bedreigd door de echte nieuwe Neo-Nazi’s van ‘Antifa’.

‘Ik geef het voor het eerst op,’ schrijft Ogilvia. ‘Waarom? In de eerste plaats omdat ik mijn familie niet kan beschermen... In de nacht van zondag op maandag is er een aanslag op mijn huis gepleegd. Daar zit Antifa achter. Deze zelfbenoemde anti-fascisten hebben niet alleen autobanden lek gestoken, de muren besmeurd en een raam ingeslagen.’

Ook kinderen en ouderen het doelwit

‘Deze anti-fascisten hebben het riskeren van het leven van mijn gezin op de koop toegenomen. In dit geval het leven van mijn kinderen, want het genoemde raam is van de kinderkamer. Ik moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren als de bedden van mijn kinderen direct onder het raam hadden gestaan, wat gelukkig niet het geval is.’

‘Dat was niet de enige bedreiging. Op weg naar mijn eigen demonstratie werd ik op dezelfde dag opnieuw aangevallen. De route naar de verzamelplaats werd namelijk door Antifa geblokkeerd. Bij mijn poging door de menigte heen te gaan, werden mijn vader en ik daadwerkelijk aangevallen. Het is duidelijk dat Antifa niet alleen kinderen en vrouwen aanvalt, maar ook senioren. Gelukkig kon de politie mij uit de ‘mob’ halen, voordat er iets ergers gebeurde.’

‘Schrap de ‘anti’ maar, dit zijn de echte fascisten’

‘Zulke aanvallen hebben niet alleen mijn vader en ik, maar ook veel anderen moeten verduren, wat het aantal demonstranten duidelijk heeft verminderd. Wie deze anti-fascisten zijn? Ik ben tot de slotsom gekomen dat ‘anti’ moet worden geschrapt. Bij deze club gaat het namelijk om fascisten... De staat zelf financiert deze fascisten met ons belastinggeld. Sinds enkele jaren is het een publiek geheim dat Antifa geld van de staat krijgt. Natuurlijk is er ook nog de officiële versie, die zich onder de dekmantel van de ‘strijd tegen rechts’ verschuilt.’

‘Wij leven in een land waar wij ons grondrecht op vrije meningsuiting niet mogen uitoefenen,’ besluit ze. ‘Ik hoop dat wij op een dag met zovelen zijn, dat deze toestand wordt beëindigt.’

Berlijn laat ex-Stasi spion internet censureren

Ogilvie wijst erop dat één van de bekendste ultralinkse organisaties in Duitsland de Amadeu-Antonio-Stiftung is, wier leider Annetta Kahane –voormalig DDR Stasi-spion en verraadster- door de regering Merkel werd aangesteld om op het internet een ware meningenterreur namens de staat tegen alles wat ‘rechts’ is te ontketenen.

De genoemde stichting streeft openlijk naar de blanke ontvolking van Europa en aanverwante immigratie van tientallen miljoenen moslims en totale islamisering, en werd enige jaren geleden genoemd als mede financier van Antifa, waarmee ‘de staat zelf mij bedreigt’,’ aldus Ogilvie. ‘Terwijl de fascisten en hun zusterorganisaties met miljoenen worden ondersteund, hoef ik van de staat niet op bescherming te rekenen.... Kortom: de staat maakt mij monddood. Ik trek me dus eerst een poosje terug en ga nadenken. Maar geen zorgen: mijn leeuwenhart zal door niemand worden gebroken.’ (1)

Ook in ons land: verbond tussen links en islam

De kleuren van Antifa zijn heel toepasselijk zwart, wit en rood. De ‘actievoerders’, zeker gezien de veldslag in Hamburg vorig jaar toepasselijker terroristen te noemen, hullen zich net als ISIS in zwarte kleren en verbergen hun gezichten achter zwarte sjaals. Doelstelling van Antifa en ISIS is dan ook exact hetzelfde: de omverwerping van de vrije Westerse samenleving, en deze vervangen door een totalitair schrikbewind dat bestaat uit een monsterverbond tussen de islam en alles wat (extreem)links is.

Als u denkt: zover komt het nooit, zeker in Nederland niet: in Rotterdam hebben de linkse partijen SP, GroenLinks en PvdA inmiddels een verbond gesloten met de islamiseringspartij Nida, in de hoop om na de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart een college te kunnen vormen (2). Daarmee zal de ‘Eurabische nachtmerrie’, zoals de stad al in 2011 door ‘The Economist’ werd betiteld, in snel tempo nog veel grotere vormen aannemen, en nog meer autochtone Nederlanders (inmiddels minder dan de helft van de bevolking) de stad uitjagen.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) NOS

Zie ook o.a:

2016:

15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren (/ Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Johan op 15-02-2018 16:55

Het bekende trucje wordt hier ook toegepast. En ook honderden mensen in mijn omgeving trappen erin. Ook - en misschien wel juist-  in de kerk. Alle kikkertjes zitten in de pan die langzaam wordt opgewarmd. De kikkers springen er niet uit, maar worden langzamerhand gekookt zonder dat ze dat merken. Domme mensen in mijn kerk zeggen: we kunnen toch nog steeds vrij naar de kerk gaan? En je moet toch goed zijn voor iedereen dus ook voor de moslims?Helaas: het is net zoals met onkruid. Als je het niet met wortel en tak uitroeit, overwoekerd het binnenkort je hele tuin en alles wat erbij hoort.

Ryab op 15-02-2018 16:58

Amen

Rosalie op 15-02-2018 17:15

Inderdaad Johan, " goed zijn voor iedereen " is als een beeldspraak voor een overwoekerde tuin. Al te goed is buurman ' s gek, is een oud gezegde. Kinderen krijgen meer respect voor je als je grenzen stelt. Durf je geen " nee" te zeggen of op te treden dan wordt het een zooitje. Zo werkt het in het groot ook. Wat kunnen wij als wakkere burgers doen behalve de blinden / naïevelingen / goedpraters/ te waarschuwen ? In de Bijbel staat : " Bid voor wie u haten ." Ik denk dat dat nog een van de weinige dingen is dat ons nog rest. 

Doordenker op 15-02-2018 17:19

Er zijn op Internet ook foto's te vinden van massamoordenaar Nicholas Cruz die een Antifa shirt draagt.

De 'religie van de vrede' en 'tolerant links' passen in het lijstje van politiek correcte Orwelliaanse newstalk omkeringen.

'Right' wordt 'wrong' en 'wrong' wordt 'right'

'Daders' worden 'slachtoffers' en 'slachtoffers' worden 'daders'

'Wolven' worden 'schapen' en 'schapen' worden 'wolven'

'Verdraagzaam' wordt 'onverdraagzaam' en 'onverdraagzaam' wordt 'verdraagzaam'

'Gewapende zelfverdediging' is niet politiek correct en zich 'ongewapend laten afslachten' is politiek correct

Enz.

grote Henk op 15-02-2018 17:46

Johan; mooi gezegd en waar. helaas is het tij niet meer te keren.

Lars030 op 15-02-2018 17:50

Is hier ook al aan het gebeuren. Heb dat werkschuwe Antifa kraak- en reltuig een paar keer live mogen meemaken. Alleen als zij in de (grote) meerderheid zijn durven ze los te gaan: hyena's!

IMHO: Ook in NL is dit de SturmAbteilung (SA) van het politieke establishment. Useful idiots om de kolen uit het vuur te halen, en het almaar groeiende patriottisme te onderdrukken... wat nooit meer gaat lukken, want de geest is uit de fles.

Verreweg de meeste Antifa's zijn afkomstig uit de jongerenafdelingen (Dwars en Rood, what's in a name) van GL en SP. Zij vormen langzaamaan steeds meer een verbond moslims. Waarom? Omdat beide groepen hetzelfde motto hebben: Wie het niet met ons eens is mag met alle middelen worden bestreden.

Maar onderschat vooral niet het almaar groeiende aantal leden van lokale (zelfs -of juist- in ook felrode steden) en landelijke verzetsgroepen - en zelfs Europese. Men is het anti-ons en pro-moslim beleid spuug- en spuugzat!

 

Heb een aantal kopstukken van patriottische actiegroepen gesproken bij de vreedzame PVV-demo in R'dam laatst. Ik was onder de indruk van hun gedrevenheid, slimheid en realisme. En ook daar had Antifa aangekondigd tegen ons tekeer gaan... maar wij waren met teveel, dus durfden die linkse -- let op uw woordgebruik. Mod. niet. Hoe tekenend.

renato op 15-02-2018 17:57

Rotterdam Zuid.

Daar waar ik geboren ben. In de Hendrick Croesinckstraat. Hendrick was Heer van Benthuizen en werd rond 1520 geworpen door Sandrina van Kruiningen na te zijn bevrucht door haar eega Jacob Croesinck.

In 1594 passeerde de laatste longinhoud Hendrick zijn luchtpijp. Zacht fluitend tussen zijn verweerde voortanden door. Zoals de koele najaarswind die wervelend langs de afgebrokkelde en scheefgezakte grafzerken uit de nog steeds woedende tachtigjarige oorlog danste. Vierenzeventig jaren jong. Ik moet het onder de knoet van de huidige farmaceutische- en voedings terreur nog maar zien te halen.

 

Een volksbuurt geplaveid met kleine straatklinkertjes. Overdwars op trottoir en straat geklopt. Met stoepranden van dof blauw basalt die na een regenbui glimmend schitterden in de zonnestralen en glad waren als de binnenkant van een gerookt palingvel. Uit de tochtige gleuven van de verveloos klemmende voordeuren hingen morsige touwtjes om het nageslacht, dat na de bevrijding staccato werd verwekt, de gelegenheid te geven om zich, na een ruk aan het eindje, naar binnen te wurmen. Dat ging allemaal zo en niemand haalde het in zijn hoofd om ongevraagd de deurmat te passeren. De melkboer en de bakker trokken er na te zijn uitgenodigd, met enige regelmaat aan en dat leidde niet zelden tot een ongewenste gezinsuitbreiding, waarbij een afwijkende haarkleur vraagtekens bij de goegemeente opriep. Over tochtige gleuven gesproken….. Het publieke geheim dat alle vrouwen uit de buurt met zich meedroegen bereikte zelden de mannen, behalve de glazenwasser, die zo af en toe tijdens het kuisen van de dunne siliciumlaag even vergat dat hij zich wiebelend op grote hoogte bevond. De gammele en krakende keukentafel of de piepend uitgesleten fauteuil achter het glas vroeg soms zijn visueel- en audiogerichte aandacht. Het was een heimelijke markt aan de onderkant van de samenleving.

 

In de kroegen aan de randen van de havens werd het werk verdeeld en het karige loon uitbetaald, waarna vele mannen het zuur verdiende geld aan de toog verborrelden en langs de huizenkant platzak naar huis zwalkten. Dus diende er door de echtgenotes neveninkomsten worden veiliggesteld om het kroost te kunnen voeden en kleden. Sommigen waren wasvrouw. Een heftig maar eerzaam beroep met zware wasketels, soda, groene zeep en bleekwater als middelen om het met remsporen en zweetplekken verrijkte textiel te neutraliseren.

Elk jaar op 5 mei werd er een groot bevrijdingsfeest gehouden. Men hing dan luidsprekers met vlaggen en wimpels uit de ramen en danste door de straten heen. Het was een homogene gemeenschap met een uitgebreide sociale controle waar iedereen elkaar kende. Gezinnen met acht kinderen waren niet zeldzaam en kapotjes waren blijkbaar prijziger dan tabak en vloeitjes. Want roken deden ze als een schoorsteen. Een wip zonder regenjas was simpeler dan een Mascotteloze peuk paffen.

Mijn overgrootvader had geen vloeitjes nodig. Hij pruimde tabak en spuugde de uitgekauwde resten feilloos met een geurige donkerbruine straal in de kwispedoor die onder zijn leunstoel stond geparkeerd. Met een zwierige haal trok hij hem er onder vandaan en miste nooit. Behalve enkele spetters die mijn opoe met een vochtige doek van de vloer dweilde. Ik noemde haar opoe koekoekklok vanwege het oer Duitse uurwerk aan de muur.

Maandverband bestond er toen niet en de vrouwen gebruikten lappen katoen in hun tent om het maandelijkse ongerief te absorberen. Het textiel werd net zoals de luiers na een intensieve wasbeurt in soda en bleekwater hergebruikt.

De kinderen speelden tot zonsondergang altijd op straat. Er was ruimte genoeg. Niemand had een gemotoriseerd vierwielig stinkend voertuig. De zeldzame uitlaatgassen die de atmosfeer in werden geblazen, vonden wij, wanneer we dit via ons reukorgaan  opsnoven, een bedwelmend sensationele ervaring. Men was al blij om een fiets te bezitten en daarmee naar het werk te kunnen trappen. Maar wel voorzien van reparatiespullen in een lederen tasje aan het zadel, want de banden waren meestal poreus en uitgedroogd. Er was vet in de handel om ze er mee in te smeren en zo de levensduur te verlengen. Soms werd er, wegens gebrek aan geld, vet van uitgebakken spek gebruikt. Dan diende de vélo wel hoog te worden opgehangen om te voorkomen dat nachtelijke knagers uit de riolen zich vergrepen aan het gemarineerde rubber. Hoorde je een nachtelijke knal in de straat, dan wist je dat iemand vergeten was om zijn fiets op te takelen.

In de straat stond een school met een stevig smeedijzeren hek, gevat in een dikke gemetselde muur. De naar buiten gebogen smeedijzeren tralies liepen uit in gevaarlijk puntige uitsteeksels en hielden ongewenste bezoekers buiten. In de nadagen van de oorlog is er ooit een mof aan opgehangen. Met een traliepunt hoog in zijn rug gestoken, uitlopend in de ruimte van zijn schedel.

Tegen de muur stonden oudere jongens vaak te hokkieknarren. Door alle deelnemers werden er knikkers bij de muur gelegd en vanaf een paar meter afstand met een ronde ijzeren kogel uit het hokje gegooid. Na een goede worp mochten zij de weggevlogen knikkers houden. Sommigen werden aan splinters geknald en verhuisden na een paar nieuw gecreëerde vloeken in de straatput. Ook rolde er wel eens een kogel in. Dan werd er een hark opgeduikeld en onder gejuich weer opgevist. Het muurtje was door vele jaren intensieve bombardementen volledig uitgehold. Het gebouw was robuust opgetrokken in geglazuurde metselstenen met hoge ramen en glimmend geglazuurd blauwe dakpannen. Het vormde een soort citadel in de krochten van de linker Maasoever.

In de zeventiger jaren van de vorige eeuw is het in opdracht van onze toenmalige apparatsjiks, zoals zo veel monumentale gebouwen, gesloopt en vervangen door een moderner optrekje dat een onderwijsinstelling diende voor te stellen. Dit paste in een renovatieprogramma voor de hele buurt dat danig aan het aftakelen was en werd ingenomen door nieuwe bewoners uit het Midden Oosten. Stilaan verkleurde de wijk in een volledig andere samenstelling en nu waan ik mij in een stad zoals Diyarbakir of Mersin in het oosten van Turkije.

De wijk van mijn jeugd bestaat niet meer en er wordt bijna geen Nederlands meer gesproken. De weemoed slaat nog wel eens toe wanneer ik sporadisch per fiets over de Randweg de Groene Hilledijk kruis richting De Harp (Erasmusbrug) om de Maas over te steken. In mijn prille jeugd volgde het Stoomtreintje van de RTM (moordenaar) het traject richting Dordtsche Straatweg, waarna het uitwaaierde richting Oostvoorne, Hellevoetsluis/Stad aan het Haringvliet en de Hoeksche Waard. De stank van de verbrande steenkolen wordt bij de gedachte weer opgeroepen als een vieze stiekeme meidenscheet die je regelmatig waarnam in de klas van de lagere school. Wij jongens deden iets minder besmuikt en overtroffen hen in volle glorie.

Vorig jaar trapte ik op mijn vélo na het doen van een boodschap door mijn oude omgevolkte buurt en reed een achtjarig ventje aan die uit de auto van zijn vader rende. Hij keek niet uit en ik kon hem onmogelijk ontwijken. Dus ging ik ter hoogte van de bushalte op mijn plaat. Knie en heup bezeerd. De vader van het jochie hield zich op afstand en een paar oudere autochtone dames kwamen uit de abri om mij de helpende hand te bieden. Intussen arriveerden  een ambulance en een politiewagen. Eén van de dames was een overbuur-vrouw van vader en zoon en deed tevergeefs haar beklag bij de dienders over nog meer frictieveroorzakende gebeurtenissen met deze familie. De vader kwam met zijn karakteristiek puntige instappers met verhoogde hak schoorvoetend dichterbij, maar hield toch afstand. Het ventje maakte mij op een agressieve manier in niet mis te verstane woorden, maar met een Anatolische tongval duidelijk dat het mijn schuld was. Ik was even wegens misselijk makende pijnscheuten niet in staat om enig woord uit te brengen en ben nog even op het bankje in de abri blijven zitten. De ambulance vertrok onverrichter zake en de kit verdween ook weer. De vader en het jochie losten op in de zijstaat en ik besteeg met enige moeite mijn vélo om verder huiswaarts te gaan.

De pijn is nog zeker een week of vier mijn ongenode gast geweest.

Kortgeleden reed ik weer per fiets de bewuste straat door en trof het zelfde ventje met een plastic machine pistool en maaide in zijn levendig geïndoctrineerde fantasie zijn vriendjes neer onder het geschreeuw van Allahu Akbar. Ik pleurde bijna weer van mijn fiets, maar nu van verbazing en weerzin.

Als er nu nog mensen zijn die niet begrijpen dat we in dit land door de politiek en de media bij de neus worden genomen, dan nodig ik hen uit om eens een poosje in Rotterdam Zuid te komen wonen. Wellicht gaat er dan heel misschien eens een lampje branden. Het is aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te veronderstellen dat zij zeer goed zijn geïnformeerd, maar sinds vijftig jaar zijn ondergesneeuwd en te laf zijn om een blok te vormen tegen de omvolking. Sterker nog, zij hebben het zelf gefaciliteerd en slijten nu hun laatste dagen op hun bureaustoel met uitzicht op een riant pensioen. 

Albatros op 15-02-2018 18:03

Johan op 15-02-2018 16:55

U heeft voor 100 pct gelijk! We mogen dankbaar zijn om in alle rust naar de kerk te kunnen en mogen gaan...maar...dit moeten we ook bewaken en dàt is wat er niet gebeurd. Er komt weer een tweespalt in de kerk, net als in 40/45, het ene deel verzet zich en de andere groep geeft zich over, want het is de straf des Heeren, wat uiteraard ook waar is, dat is het moeilijke.

Tom Hendrix op 15-02-2018 18:15

Geheel eens met het artikel. En terecht dat Churchill ooit schijnt te hebben gezegd: " De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen". Dit alles gebeurd op grond van oner meer: " De Resolutie van Straatsburg", en "het Coudenhoven-Kalergiplan". Ondersteunt door de gehele "linkse kerk", de kartelpolitieke partijen van: links-liberalen, liberalen en christendemocraten, de Bilderbergbende, de hele eussr maffia in Brussel, de plutocratie o.l.v. Soros en Rothschild, de nwo en de illuminati. Een groot satanisch complot. Hou U vast aan de Here Jezus, de enige oplossing, naar mijn mening.

Tom op 15-02-2018 18:29

Het is een angstaanjagende ontwikkeling vooral voor de toekomstige kinderen.Hopelijk kan het tij op tijd gekeerd worden.

Xander, bedankt voor dit verhelderend artikel!

Cefas op 15-02-2018 19:24

Ook dit links/islamitisch moeras moet drooggelegd worden. Antifa zijn de links-fascistische stoottroepen van Merkel en co. Zelfde terreur, zelfde taktiek als de bruinhemden van Hitler in 1933.

who gives op 15-02-2018 19:34

Eén van de gevaarlijkste partijen in Nederland is Denk. Ze gaan zogenaamd voor "verbondenheid met iedereen en verdraagzaamheid" maar hun ware aard is dat je in de voetsporen van Erdogan kan gaan lopen en als Nederlander uiteindelijk als tweederangsburger gaat worden gezien. Ik koop in de slijterij liever Russische wodka ( drank staat los van politiek) dan de Turkse Yeni Raki weer te gaan consumeren.

Verder aan Lars 030 Ben je  FCU supporter, praat dan effe met die kliek aldaar want ze hebben graffiti waar ze pro Antifa beweren te zijn,.........

densi op 15-02-2018 19:36

De jihad burgemeester van Rotterdam is nu écht in zijn nopjes en gaat nog eens 5 keer extra bidden.

Cefas op 15-02-2018 19:38

@ Renato, mooi stukje proza met een onheilspellend einde.

Tom Hendrix op 15-02-2018 21:46

@Renato: 17.57. uur. Heel herkenbaar wat U schrijft, ik heb dezelfde ervaringen in mijn geboortestad. Helaas Nederland zoals we het ooit gekend hebben, is niet meer. Met geen dank aan onze kartelpolitici.

Lars030 op 15-02-2018 23:19

@who gives op 15-02-2018 19:34

Nee, ik ben geen FCU supporter. Kan me hooguit voorstellen dat Antifa ook daar is geinfiltreerd om zelfs daar de supporters op te hitsen. IMHO is Antifa een terroristische organisatie (zie -o.a.- G20 Hamburg-rellen juli 2017), die 'onze' overheid wel heel goed uitkomt. Sponsored by Soros. We zitten weer in de 2e helft van de jaren 30, en de vijand (islamisten) van nu + hun linkse collaborateurs (o.a.Antifa) zijn m.i. nog gevaarlijker dan toen. Zum kotzen.

mientjei op 16-02-2018 01:30

A Merkel zegt elke dag te bidden  tot God  (EO visie)

Angst voor islamisering noemt ze "komisch"

11 audustus 2016  Tijs van de Brink (EO) : ik ben klaar met de merkel mania

Bedankt  Tijs, heel verfrissend

Pun1sher op 16-02-2018 04:10

https://www.youtube.com/watch?v=q23TJs0cZ-E

Kijkt U vanaf op 1:43 naar Ollengren zijn Adamsappel. Beste Pun1sher niets bijzonders te zien aan Ollengren haar adamsappel.Mod.

Het zal mijn laatste post hier zijn, wakker worden is vooral Uw zintuigen gebruiken. Het merendeel van onze wereldleiders zijn namelijk niet wat ze zijn.

Voor de goede orde, een uitleg over transgenders:

https://www.youtube.com/watch?v=4EfwF-ifMIw

Het kanaal verder met video's

https://www.youtube.com/channel/UCAgVKvt3syB7gV-hL9bMTYw/videos

Het gaat Uw allen goed, uiteindelijk gaat het om de waarheid waarbij U allen op de stoel voor onze verlosser komt te zitten.

Wat u niet weet, wordt u niet op aangesproken, maar onthou goed, Jezus wil dat U op zoek gaat naar deze waarheid.

Xander, duikt U eens wat dieper de transgender agenda in, U bent dat aan Uw stand verplicht.

Pun1sher

van buiten op 16-02-2018 12:34

Xander ga ook eens na hoeveel vluchtelingen er zijn opgevangen in het oostblok van Duitsland, en vergeet ook niet de RAF groep in je verhaal, het land is nog steeds verdeeld, er gebeurd hedendag veel in duitsland wat het daglicht niet mag zien.

Nieuw Begin op 16-02-2018 13:26

Geert Wilders' open brief:

Afgelopen maand was ik in Hongarije om er de Hongaarse vertaling van mijn eerder in Amerika uitgegeven boek Marked for Death voor te stellen. Een bezoek aan Hongarije is een fantastische ervaring voor wie met eigen ogen wil zien hoe Europa er zonder islam uit ziet. Maar het meest fantastische is wel het feit dat de Hongaren er geen geheim van maken dat ze het zo willen houden.

In Hongarije, en in Centraal-Europa in het algemeen, vind je bijna geen moskeeën, geen islamitische scholen, geen halal-zaken en geen islamitische hoofddoekjes die het straatbeeld domineren. Mijn boek staat er open en bloot in de rekken van de boekhandels.

In Hongarije en Centraal-Europa kan je veel vrijer over de islam praten dan hier. Ze beseffen er veel meer wat er op het spel staat. Ze bouwen er hekkens om immigranten tegen te houden. De Hongaarse premier Viktor Orban, die me uitnodigde voor de lunch, doet op zijn eentje meer voor onze veiligheid dan Mark Rutte.

Net als de Poolse, Tsjechische en Slovaakse leiders herhaalt hij voortdurend dat zijn land christelijk is en dat dit zo moet blijven. In tegenstelling tot de Europeanen in het Oosten durven die in het Westen hun eigen identiteit, gestoeld op de joods-christelijke en humanistische waarden, niet meer verdedigen.

Het Pew Research Center waarschuwde recent dat Nederland als de massa-immigratie doorgaat in 2050 meer dan 15% islamitisch kan zijn. Ons land zal dan buren hebben zoals België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk, die bijna 20% islamitisch zijn, terwijl Zweden zelfs meer dan 30% islamitisch zal zijn. Dit is enorm gevaarlijk. Want de islam – niet het “islamisme” maar de islam zelf – predikt de politieke onderwerping van de hele wereld aan Allah. Mohammed liet er geen twijfel bestaan in zijn afscheidstoespraak: “Ik heb het bevel gekregen om alle mensen te bestrijden tot ze zeggen: ‘Er is geen god dan Allah’.”

Die opdracht nemen sommige van zijn volgelingen heel ernstig. Afgelopen maand nog wees een onderzoek in de aan ons land grenzende Duitse deelstaat Nedersaksen uit dat 30% van de islamitische schooljeugd er zich “goed kan voorstellen persoonlijk voor de islam te vechten en mijn leven te riskeren.”

Hoe komt het dat je in Hongarije en de andere Visegrad-landen zoveel vrijer over de gevaren van de islam kon praten dan hier? Lijden de elites in Nederland en West-Europa in zijn geheel aan een Stockholmsyndroom waarbij ze kritiek op de islam uit de weg gaan omdat ze bang zijn voor de hier reeds zo massaal aanwezige islam? Dat onze elites laf zijn is zeker, maar ik denk dat de oorzaak nog dieper zit.

Vijftig jaar geleden brak overal in West-Europa de “weg met ons”-beweging van de zelfverklaarde “progressieven” door. In Nederland ging dat gepaard met de doorbraak van de D66. Westerse zelfhaat werd de nieuwe mode. Cultureel relativisme werd hip. Dát is het grote verschil tussen een land als Nederland en Hongarije. Bij ons kwam een generatie aan de macht die de islam op minstens drie manieren heeft gefaciliteerd.

Ten eerste door te weigeren om van immigranten te eisen dat zij zich aan ons zouden aanpassen. Daardoor zou men immers toegeven dat onze cultuur beter is dan de hunne. En dat mocht niet. Ten tweede door al wie het niet met de progressieve gekkigheid eens is te intimideren en op die manier de mond te snoeren. En als het volk in zijn geheel het met de linkse gekkigheid niet eens is, dan schaffen we gewoon het referendum af. En ten derde door meningen bij wet te criminaliseren en vervolgens mensen voor de rechter te slepen omdat ze “foute” dingen hebben gezegd.

Geen van deze drie dingen gebeurt in landen zoals Hongarije. De Hongaren worden niet dag in dag uit geïndoctrineerd met de boodschap dat ze schuldig zijn aan het onrecht in de wereld, zoals bijvoorbeeld de slavernij. Het eigen cultureel erfgoed wordt er niet stelselmatig ondermijnd, zoals bij ons gebeurt met Zwarte Piet. Het eigen verleden wordt er niet verdacht gemaakt door beroepsactivisten en andere zuurpruimen. Hongaren zijn trots op het eigen land en volk. In Nederland wordt ons alleen maar schaamte aangepraat.

Het is aan deze schaamte dat wij ten onder gaan. Als we willen overleven, als we de existentiële crisis waaraan we lijden willen overwinnen, dan moeten we de schaamte vervangen door de trots. Dat is de belangrijkste les die Centraal-Europa ons vandaag kan leren. Een volk dat zich schaamt verdwijnt, een land dat trots is op zichzelf blijft bestaan.

Qromwel op 16-02-2018 14:46

Pun1sher op 16-02-2018 04:10: Ene Henry Makow heeft daarover ook al veel doorgegeven.

Tom Hendrix op 16-02-2018 15:43

@Nieuw Begin: 13.26. uur. Klopt voor 100%.

Bundy op 16-02-2018 16:51

Wanneer ik éen en ander uitzoek ( feiten dus ) over Anetta Kahane , en een zéer aannemelijke aanname geef wordt deze niet geplaatst .  Jammer , positieve discriminatie sluit óok de ogen voor de werkelijkheid , overigens  staat er : en slecht zeit gij allen .     Heb er wél begrip voor wanneer ik alles op dusdanige wijze door heb dat de NWO kwaad wordt , en deze site aan zou vallen .     Dan is het zelfbescherming .

Waar heeft u het over ? Mod.

van buiten op 16-02-2018 17:00

Ga eens terug in de tijd, Amerika is de hoofdschuldige dit land heeft oorlog gezaaid in deze olie staten daardoor is er een toestroom op gang gekomen waar wij nu te maken mee hebben, zij hebben ons hier mee opgezadeld, en wat zegt trump nu, Amerika frist en laat alles vallen met andere woorden jullie mogen het puin opruimen. want hun missie is niet geslaagt mede dankzij poetin.

Bundy op 16-02-2018 23:12

Ik had een antwoord / aanvulling op uw ( goede ) artikel geschreven en verstuurd .   Deze is zeer waarschijnlijk niet aangekomen , dank voor uw antwoord .     Mensen die willen weten  wat voor soort mensen  zoals Anetta Kahane  zijn , kunnen haar hele levensverhaal en politieke denkbeelden  op Google vinden .

mientjei op 17-02-2018 15:14

Mod   vrouwen hebben geen adamsappel, daarom heet het Adams appel

Mannen en vrouwen hebben een  "adamsappel" bij mannen is die meestal sterker ontwikkeld, vandaar de meestal lage stem. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl