Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Angela Merkel erkent op TV bestaan migranten no-go zones in Duitse steden

Steeds meer CDU’ers uiten openlijk zware kritiek op Merkels massa immigratie - Duitsers proberen in Nederland mislukte vrijwillige vertrekpremie (€ 1000,- per migrant) uit

Zware kritiek op de CDU Partijdag in Berlijn, waar Angela Merkel ‘het verraden van de christelijke waarden’ werd verweten, en het ‘creëren van een goddeloze samenleving’. Afbeelding: (1).

Het werd jarenlang ten stelligste ontkend –en in Nederland is dat nog steeds het geval-, maar bij onze Oosterburen is het hoge woord er eindelijk uit. Bondskanselier Angela Merkel heeft in een vraaggesprek op TV erkend dat er wel degelijk (islamitische) no-go zones bestaan in Duitse steden, waar mensen niet meer zonder grote risico’s kunnen komen. Merkel stelde dat het ontoelaatbaar is dat in deze migrantenwijken en stadsdelen zoveel onveiligheid is, en dat er daarom ‘iets aan gedaan moet worden’.

 

‘De staat moet ervoor zorgen dat mensen het recht hebben om elkaar overal in het openbaar te kunnen ontmoeten en daarheen te gaan,’ zei Merkel. ‘Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen no-go zones zijn, dat er geen gebieden zijn waar niemand durft te komen, en die gebieden zijn er. Dat moeten we bij de naam noemen, daar moeten we iets aan doen.’

Tientallen grote, en talloze kleinere no-go zones

Bekende kranten en bladen zoals Bild en het serieuzere Focus hebben vaker geschreven dat er al meer dan 40 no-go zones (‘Problemviertel’) in Duitsland zijn, waarin hoofdzakelijk migranten wonen die niet werken maar van uitkeringen en misdaad leven. Deze snel groeiende islamitische wijken beginnen een parallelle samenleving te worden, waar niet langer de Duitse, maar de Sharia wetten heersen.

De grootste en gevaarlijkste no-go gebieden zijn Berlin Neukölln, Bremen-Huchting, Duisburg-Marxloh, Dortmund-Nordstadt, Köln-Chorweiler, Hamburg-Eidelstedt, en wijken in Essen, Bremerhaven, Mannheim en Pforzheim. Maar ook in Aachen, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Dorsten, Düsseldorf, Euskirchen, Gelsenkirchen, Gladbeck, Hagen, Hamm, Heinsberg, Herne, Iserlohn, Kleve, Lippe, Lüdenscheid, Marl, Minden, Mönchengladbach, Münster, Neuss, Oberhausen, Recklinghausen, Remscheid, Solingen, Unna, Witten, Neuss (Rhein-Erft) en Siegburg (Rhein-Sieg) zijn er inmiddels no-go zones. Deze laatste opsomming betreft dan nog enkel steden in Nordrhein-Westfalen, waar de problemen het grootst zijn.

Rainer Wendt, president van de Duitse politievakbond, trad al vaker in de openbaarheid met onthullingen, bijvoorbeeld dat er in Berlijn of Duisburg wijken zijn ‘waar agenten amper een auto durven aanhouden, omdat ze dan meteen door 40 of 50 (moslim)mannen worden omsingeld. Met deze aanvallen dagen ze doelbewust de autoriteit van de overheid uit, en laten ze duidelijk hun minachting voor onze samenleving zien.’

Multiculti paradijs Duisburg-Marxloh verandert in islamitische nachtmerrie

Duisburg-Marxloh was ooit een voorbeeld van een populaire ‘multiculti’ wijk waar iedereen zo goed met elkaar zou omgaan, maar zoals op zoveel plaatsen in de wereld heeft ook hier de meest agressieve en intolerante cultuur, de islam, alle anderen verdreven. Inmiddels zijn veel wijken in de Roerstad –waar zo’n 60.000 voornamelijk Turkse moslims wonen, maar ook enige duizenden Roemenen en Bulgaren- opgedeeld door Libanese misdaadclans. De politiek is er echter nog steeds te ‘correct’ om de problemen zelfs maar bij de naam te noemen, waardoor de ‘nachtmerrie achtige toestanden’ kunnen blijven voortduren.

‘Terwijl de EU zo ver gaat door Polen, Hongarije en Bulgarije te bekritiseren voor het niet toelaten van migranten, worden in Duitsland eindelijk de no-go zones, die het leven voor Duitse burgers die er durven te komen tot een hel hebben gemaakt, benoemt,’ is de conclusie op Zero Hedge. (1)

CDU’ers beginnen zware kritiek op Merkel te geven

Angela Merkel moet feitelijk wel, want ze krijgt steeds meer openlijke zware kritiek van haar eigen partijleden te verduren. ‘U heeft ons op het altaar van de tijdgeest geofferd,’ zei Eugen Adler op de CDU partijdag in Berlijn. ‘U heeft de christelijke waarden verraden... daar draagt u de verantwoordelijkheid voor.... De immigratie verandert ons land... 80% is islam, en het is naïef te geloven dat zij zich zullen aanpassen. 100 miljoen christenen worden op de wereld vervolgd, de meesten door islam... De islam mag ons voorliegen en bedriegen... U heeft een goddeloze samenleving geschapen’.

Dergelijke ernstige verwijten vanuit haar eigen partij, die jarenlang uitsluitend uit ‘jaknikkers’ leek te bestaan, waren tot voor kort ondenkbaar. De CDU’ers zien echter dat hun populariteit onder het volk langzaam maar zeker verder terugloopt, en de afgelopen jaren al bijna 1/3 van de getrouwe CDU kiezers is weggelopen. Ook zal de opkomst van de anti-immigratie vrijheidspartij AfD –die in enkele officiële peilingen de SPD als tweede partij is voorbij gestreefd- een rol spelen.

Duitsers proberen in Nederland mislukte vertrekpremie uit

De Duitsers proberen verder een methode uit die in Nederland reeds faliekant is mislukt, namelijk het geven van een vertrekpremie tot € 1000,- per persoon als migranten vrijwillig terugkeren naar hun thuislanden. In Nederland is gebleken dat veel van deze migranten vervolgens na korte tijd met een vals paspoort (en onder een andere naam) weer op de stoep staan, om vervolgens opnieuw zo’n premie mee naar huis te nemen. Op deze wijze zijn er in ons eigen land miljoenen over de balk gesmeten.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) PI-News

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 27-02-2018 13:53

Ja eindelijk erkent ze het. Dat er migrantenwijken zijn is een feit, wijken waar de gewone burgers het liefst niet komt wil hij nog lang leven. Wijken die hun eigen wetten en regels hebben in ware mafiastijl en waar de islam welig groeit in radicaliteit. de migranten passen zich niet aan en het hoeft ook niet. Ja Merkel is verantwoordelijk voor al deze miserie. Met haar Duitse arrogantie en hoogmoed heeft ze een ware invasie georganiseerd waar de belastingbetaler nog jaren zal moeten voor betalen,want het geld moety ergens vandaan komen. En het zal niet bij het Duitse probleem blijven,vele grote steden in het Westen kennen het probleem. Shalom

kim op 27-02-2018 14:25

Alsof de CDU'ers niet wisten wat Merkel in augustus 2015 bedoelde met: Wir schaffen das. Geen enkele Duitser is te vertrouwen. Merkel speelt een spelletje en iedereen huppelt haar weer achterna. Het is toch duidelijk dat dat 'beest' ons leefgebied (mooi Europa) kapot wil maken en er in rap tempo al zoveel plaatsen/steden de islamitische no-go's (bewust) zijn gecreëerd. Wat ik niet begrijp is dat de local's dit gelaten toestaan. Het is allemaal het Kalergi-Plan zeggen velen maar dat was toen, nu is nu. Wij kunnen niet samenleven met dat achterlijke volk, dat bestaat niet, gebeurt niet. Trouwens, de duitsers kunnen wel kritiek hebben op de massa-immigratie maar ik lees hier niet dat ze de EU grenzen dicht willen hebben, dus.... allemaal een spelletje van de Duitse politiek en de duitsers zelf. Voor mij zelf heb ik alvast een Fries paspoort aangevraagd en ga emigreren naar Dokkum mocht het zover komen, daar weten ze tenminste van aanpakken.

Ramshoorn op 27-02-2018 15:43

Berouw komt altijd na de zonde. Zo ook bij Mw. Merkel. Maar trekt mevrouw er ook lering uit door te vertrekken uit Berlijn en de Politiek? Vergeet het maar. 

In Nederland werd er al tegen massa-immigratie gewaarschuwt in de zeventiger jaren door ene Drs. Jan Maat. Iedereen lachte hem uit, demoniseerde hem in de media en Tweede Kamer. Toen voorspelde hij al en kreeg gelijk dat er enkele decennia later een miljoen moslims Nederland zouden bevolken met alle gevolgen vandien. Alle details kunt u lezen in het uitstekend gedocumanteerd boek van Joost Niemöller: De verschrikkelijke Jan Maat.

Pim Fortuyn, een vriend en bewonderaar van Israël verkondigde hetzelfde in zijn tijd en waarschuwde de Regering met zijn boek: De verweesde samenleving.Ook hij ontving hoon en spot voor zijn uitlatingen en visie. Het kostte hem ook nog eens zijn leven.

We worden al jaren geregeerd door een marxistische EU in Brussel en Straatsburg. Kijk alleen maar naar die EU-vlag op de voor en achterbumper van uw auto. We zijn allang geen Nederlander meer. Google maar op herkomst van de EU-vlag.

In 2005 probeerde ze ons al die vermaledijde EU Grondwet, Vlag en en Volkslied door de strot te duwen. Nederlanders stemde massaal met 60 % tegen Uitstel van executie. Nu met de VVD-CDA-D66 en CU in de Regering is er geen houden meer aan. Allemaal Eurofielen.

Bundy op 27-02-2018 15:49

Deze top-spionne van de N.W.O heeft geschitterd als nog nooit een ander deed  .   Of zij nu vertrekt of niet : het maakt allemaal niets meer uit .     De Coudenhove-Kalergi- doctrine is onomkeerbaar tot stand gebracht .      Wij zullen letterlijk vermoord worden door de islam en zij vertrekt naar haar landgoed in Paraquay .    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71   

ohje op 27-02-2018 16:21

Ben net aan de merkellego gewend geraakt...........

Tom Hendrix op 27-02-2018 16:31

@Ramshoorn: 15.43. uur. Sluit mij geheel aan bij uw mening. Europa is verloren op deze manier....tenzij, de burgers massaal in actie komen. Maar, dat zie ik niet gebeuren.

Doordenker op 27-02-2018 16:34

Mevrouw Merkel heeft een mooi stukje real-estate gekocht in Uruguay. Ze heeft er ex-president Bush en zijn familie als buren.

Mevrouw Merkel kan weldra dan ook rustig en veilig gaan rentenieren in Uruguay, ver weg van de multiculturele puinhoop die ze haar dom kiesvee in eigen land (en in de hele EU) nalaat...

Patatje Oorlog op 27-02-2018 16:41

Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen. Reken er dus maar op dat Nederland de vrijwillige vertrekregeling binnenkort weer gaat invoeren. Alleen nu voor het dubbele bedrag.

cefas op 27-02-2018 17:02

Muti-Merkel is veel te laat en het point of return is al lang voorbij. Gedane zaken nemen geen keer. We zitten opgescheept met een islamitische vijfde colonne die samen met linkse hypocrieten Europa naar de afgrond dirigeert. Merkel had al jaren geleden het veld moeten ruimen, maar ja, macht werkt verslavend en macht currumpeert. Dat geldt voor de EU en ook voor Rutte en zijn gevolg (inclusief de CU). 

Klaas op 27-02-2018 17:12

Problem, reaction, solution ingevolge Hegel. Eerst creeert illuminati Merkel het probleem waarvan zij al van te voren van weet wat de gevolgen kunnen zijn. En vervolgens presenteert uitgerekend zij de "oplossing". 

Goed zo domme, laffe Duitsers blijf op haar stemmen. Immers zij zorgt dat julliie elke maand een leuk salaris hebben. De toekomst? wie dan leeft wie dan zorgt. 

koloth op 27-02-2018 17:23

En iedereen laat het gebeuren:  Politie/ambtenaren/overheid/rechters iedereen werkt er gewoon aan mee.  Net als tijdens WW2, de Duitsers werden uiterst vriendelijk ontvangen met vlaggetjes en koekjes door het volk.   En zo gaat het nu toch ook, dus het is voor die paar verzetsmensen vechten tegen de bierkaai. Ik ga m'n leven niet riskeren voor die nederlandse verraders, ze komen er zelf wel achter. Als je slim bent ga je emigreren naar  het oosten.

Sharkey op 27-02-2018 19:09

koloth op 27-02-2018 17:23   Als je slim bent ga je emigreren naar  het oosten.

Ja dat is goed opgemerkt, hier kun je nu nog in vrijheid leven omdat zij weten wat onderdrukking is. Hier ben je geen loon of  belastingslaaf van een roverheid.

marnix op 27-02-2018 20:09

De vernedering en armoede tegenover de gepensioneerde en belastingbetalende Duitser die Muti-Merkel heeft opgelegd. Zal plots een radicaal monster crëeren en een binnenlandse revolutie ontketenen. Je kan niet blijven liegen over verkrachtingen, criminaliteit, georganiseerde mensenhandel, inbraken, misbruik en het uithollen van de Duitse sociale zekerheid. Misschien moet Merkel eens op studiereis gaan naar Maduro in Venezuela. Daar moorden ze nu elkaar ook uit voor een stuk brood.

Tom op 27-02-2018 20:11

We zijn nu in een fase gekomen waarin het volk steeds meer last ondervindt en dientengevolge steeds wakkerder aan het worden is. Dat Merkel nu niet meer kan ontkennen wat ze bewust heeft aangericht staat los van het feit dat de werkelijke kwaadaardigen deze zitten achter de schermen de illuminatie oftewel deepstate welke wereldwijd de financiële touwtjes bedienen vanuit de onschendbare vrijstaat BIS te Bazel en zo zijn er nog een aantal vrijstaten verspreid over de wereld, het hoofdgebouw in Bazel Zwitserland (toren) is datgene waar de regeringsleiders van vrijwel alle landen een in 1930 getekende overeenkomst mee hebben, deze overeenkomst is notebene ook nog een bedenksel van Nederland het losmaken van dit wereldwijd piramidesysteem zal niet zonder extreme gevolgen mogelijk zijn. leiders uit de aangesloten landen zullen geheime instructies vanuit dit imperium ongetwijfeld doen opvolgen vandaar dat er niet naar het volk geluisterd wordt eerder om de tuin geleid zolang als mogelijk om het coudenhove kalergiplan dat zich nu reeds decenia lang aan het voltooien is vlot en soepel te laten verlopen.

Coudenhove Kalergi was een filosoof en heeft ergens voor wo2 een boek geschreven (praktischer idealismus) waar eea wat nu in Europa gebeurt in staat beschreven.

Alleen als het totale volk dit begrijpt en opstaat dan kan er een einde gemaakt worden aan deze krankzinnige idioterie. 

Jean op 27-02-2018 21:22

Als de Duitse burgers hun land terug in eigen handen willen krijgen dan moeten ze maar 5 punten toepassen:

1- merkel wegjagen.

2- grenzen sluiten.

3- illegalen en allochtonen met strafblad binnen één maand verwijderen.

4- geen enkele islamiet nog binnenlaten.

5- de EU in Brussel dumpen en er geen eurocent nog aan verknoeien.

Ze zullen snel steun krijgen uit Nederland, België, G.B., Oostenrijk, Italië, Spanje enz. enz.

Wij snakken naar een Europa bestaande uit Onafhankelijke Republieken waarin echte Democratie zal gerespecteerd worden w.w.z. "weg met die EU troep volksverraders & zakkenvullers".

Klaas op 27-02-2018 21:34

"het volk" zal niets doen omdat uiteindelijk de individuen waar het volk uit bestaat calculerend en opportunistisch denken en handelen EN geen idealen hebben. De illuminati weten dat en daarom houden ze de levensstandaard hoog genoeg om "het volk"in slaap te blijven houden. Het is een eenvoudige kosten en baten analyse voor het volk. Dus doen ze niets. De huidige economie is niet zoals in 1929. De Illuminatie weten wat zij doen, uitgedacht door thinktanks enz.

Cefas op 27-02-2018 21:41

Wij, dat wil zeggen, niet de EU, maar de Europeanen, die opkomen voor ware democratie en bescherming van eigen grenzen en van eigen bevolking, leveren wij een achterhoede gevecht of gaan we vol in de oppositie om niet de EU, maar Europa en ons eigen land te redden? Stem in ieder geval op een goede en vaderlandslievende partij, dat is het minste wat wij kunnen doen en bidden helpt soms, want het gebed van een rechtvaardige vermag veel.

jpg op 27-02-2018 21:43

666 heilig getal islam = 666 is beest bijbel.allah gruwelt van die zich koning der koningen noemt, bijbel, jesus is de koning der koningen.koran, jood verstopt zich achter steen, steen zegt tegen moslim vermoord de jood. bijbel; joden gods volkbijbel: beest (666) zal genezen dodelijke wond,anno 2018 en verder, ze worden weer groot, groter dan ooit, ze genezen van tegenslagen in verleden. Ze zullen steeds groeter worden, fanatieker en meer macht krijgen.

tsja, bijbel dan zegt zal gebeuren, kun we van alles zeggen, maar dan gaat t toch gebeuren. 

Gerard op 27-02-2018 21:47

Hieronder (link) nog iets over de vreselijke moordklauwen van de volgelingen van de islam, waarover je niets hoort noch leest in het Nederlands nieuws. Bedenk daarbij dat, ook al duurt het nog zo lang, de dag des oordeels zeer beslist komt! http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33475/language/nl-NL/Default.aspx

jawel op 27-02-2018 22:32

Is dit weer een verkiezings trukje van Merkel , beloftes doen met de vinger op de rug omhoog , net zoals hier . Ze weet donders goed wat de gevolgen zijn van een cultuur naar binnen halen die zich om de dooie dood niet en nooit zullen aanpassen . Ze zijn altijd met grote groepen , waarom doet de duitse bevolking dat niet en eens even opruiming houden in die wijken ? Nu kan het nog !!!!   Merkel gaat niets doen om die wijken veiliger te maken , ze gaat het omgekeerde doen omdat het van de gevestigde orde moet !!!  Rutte maar dan met meer macht , en ook een vrouw die een voorbeeldfunctie zou moeten uitoefenen is een verraadster van het eigen volk.  Op naar de volgende dag .

wardje op 28-02-2018 00:44

Bij een zoektocht naar het wel of niet waar zijn van het afgesloten zijn van Goutta gedurende de laatste jaren (claim van Een ander geluid gisteren 26-02-2018 19:57) , stuitte ik op een merkwaardig bericht met bijbehorende video van 3 uur van een bijeenkomst .  Het bericht zegt dat enige jaren geleden een imam bij de herdenking van omgekomen SEALS  in het arabisch deze zou hebben verwenst als ongelovigen.   Ik heb er niet veel tijd aan besteed, maar vind het vermeldenswaard:    ----   https://www.scoop.it/t/war-against-islam

Ome Henk op 28-02-2018 00:58

Pas uw email aan. Mod.

Oma op 28-02-2018 07:24

Merkel wil er nog gauw wat miljarden doordraaien aan moslim beulen die niet zullen vertrekken waardoor ze de Duitsers nog meer kan bestelen voor ze het vuur aan de lont steekt voor de burgeroorlog en zij zal vertrekken naar Paraguay. Hopelijk ontloopt ze haar terecht straf niet, net als de hele eu bende in brussel, die zich kunnen verschuilen in een afgesloten en beveiligde wijk.

Tom Hendrix op 28-02-2018 08:15

@Tom: 20.11. uur, 27/2. Klopt wat U zegt. Zo is het.

Ramshoorn op 28-02-2018 08:44

@Tom Hendriks. Dank voor uw reactie. Europa is tot op het bot verdeeld en Goddank de Islam ook. Ze slaan elkaar al eeuwen de kop in. Soennieten tege Shiïeten, Fatah tegen Hamas, ErdoganTurken tegen GülenTurken. Hezbollah tegen ...enz.

Lees Daniel 2 waar hij beschrijft dat Ijzer en Leem nooit kan samengaan. 

Wat we vanuit de Bijbel zeker weten is dat Licht sterker is dan de duisternis. Het heil is uit de Joden leert de Joodse Messias Jeshua in Johannes 4:22. Joden en Christenen bidden al 2000 jaar tot JHWH Laat Uw koninkrijk komen, laat Uw wil geschieden in de hemel en alzo ook op deze aarde. Dat gebed wordt beantwoord.

Hoezo? De Messias staat al in de startblokken en zal wederkomen met grote heerlijkheid en macht. Openbaring 14.

In Mattheus 28 kunnen we lezen dat aan de Joodse Jeshua gegeven is Alle macht in hemel en op aarde.

Blijven bidden en hopen, dus en niet bevreesd zijn. Jeshua is de goede Herder en zet zijn leven in voor zijn schapen [Psalm 23 en Johannes 10] zijn volk Israël en voor allen die op Hem vertrouwen.

Het beste komt nog: Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid woont. Zie 2 Petrus 2 en 3. Overwinnaars zingen altijd! Openbaring 7.

Nieuw Begin op 28-02-2018 09:17

IS in NL met vals paspoort

Volgens de Bijbel leven we al in het Vrederijk want dat heeft God gepland op de derde God's Dag! (Hosea 6:1-3)

Dat dat niet zo lijkt te zijn komt door de westerse Christenheid zelf die verzuimd heeft het kwaad te bestrijden van de oprukkende, wrede, concurrerende islam ideologie  in de wereld en  door schuldgevoel ( waarom eigenlijk?) van Duitsland dat de hele EU meesleept in de waan van de linkse gutmensen o.l.v. fuhrer Merkel. Ook in Nederland is men het zicht kwijt op het Vrederijk evenals trouwens in Israel waar slechts 1 procent van de bevolking Messias belijdend is. 

Ziehier een van de jongste bewijzen dat het Christendom ( en daarmee het Vrederijk van God's Koninkrijk op aarde!) nog maar niet doorbreekt op de hele wereld en in Nederland  wat zo graag 'gidsland' wil zijn):

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/is-strijder-die-de-balie-bezocht-heeft-vals-paspoort-591149/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=early_els_28feb18

De waanzin , de wrede waanzin , t.o.v. de eigen autochtone inwoners, vanwege de 'overheid','onze Regering' is hemeltergend, vooral vanwege VVD D66 en GL en SP. Maar ook de zgn. 'Christelijke' partijen komen onderhand onder een gericht van de Heer gezien hun Judas rol. Zo is er weinig tegengeluid bij deze partijen t.o.v. de islam partij als DENK en blijft men Geert en Thierry maar demoniseren. Evenzo de PvdA politicus Asscher die vrolijk meedoet aan dat demoniseren zoals pas weer bleek in NPO debat.

Het Vrederijk was allang doorgebroken wereldwijd als en het Joodese volk en de Christenheid hadden gedaan wat Jezus gebied: 'gaat dan heen en maakt alle volkeren to Mijn discipelen en leert hen onderhouden wat Ik u gebpden heb'! 

Nee, je moet de Christenen steeds zwaarder belasten ( nietwaar Merkel, Macron, Rutte etc ) en de islam steeds meer fasciliteren niet waar EU en in Nederland Pechtold, VVD, ook CU en CDA en vooral links. Het is om moedeloos van te worden!

Maar laten we toch blijven zeggen hoe de zaken ervoor staan zoals Xander doet en gelukkig nog wat sites (ejbron en tora-yeshua bijoorbeeld) en besef dat religieuze frustratie een wapen van satan is!

Uiteindelijk mogen we weten en staat geschreven: De poorten der hel zullen het Evangelie dat Jezus de Christus is nooit overweldigen!

En de Here laat ons niet als wezen achter en is al met ons al de dagen door Zijn Geest! Hallelujah!

Shalom

(en als u geluk heeft nog een paar fijne schaatsdagen :)

Cefas op 28-02-2018 09:21

Veel beloven en weinig geven (Merkel) doet de gek (volk) in vreugde leven. In Nederland en de rest van Europa verschilt dit niet veel. 

Wim op 28-02-2018 09:57

Eindelijk wordt de waarheid onder ogen gezien en de immigratie is sinds 2007 begonnen steeds meer mensen uit land en, waar oorlog en armoede Europa te bereiken, via de gevaarlijke " Mediterrane Route" die door Turkije en Griekenland loopt, nadien in 2013 via middelandse zee, Europa te bereiken, en later via Libië met mensensmokkelaars. De laatste jaren komen er ook heel veel van, Nigeria, Libië, Eritrea, congo en mogelijk nog van andere Afrikaanse landen, niet kan uitsluiten.

Heb in voorgaande berichten het ook voorspeld, tot wat het zal leiden, maar niet verwacht had, dat het al zo vlug tot bv. No - Go zones zouden komen, op zo,n korte tijd. Nu weet ik niet, dat Bondskanselier, Angela Merkel hier wel vermoedelijk de hoofdverantwoordelijke voor is. Dan draagt Merkel en heel grote schuld en steeds de immigratie verder ondersteunde en zelf hierdoor werd aangemoedigd, of gevolg daarvan, niet dien te onderschatten. Sinds het jaar 2017 heeft het de burgers van Duitsland al minstens 10 miljard gekost, en deze kosten zullen alleen maar blijven stijgen. De achterblijvers, zijn er wel degelijk van op de hoogte, dat alles gratis is, maar de vraag is, voor hoelang de staatskas en sociaal systeem dit nog kan dragen. Daarna zullen de stormen en grote protesten en geweld in en negatieve spiraal nog terecht kunnen komen, zeker ook niet uitsluit, indien men geen paal en perk aan stelt, aan deze absurde aanhoudende Afrikaanse immigratie, wel degelijk in de nabije toekomst verder uit de hand zal lopen, indien er geen dringende maatregelen worden genomen. Heb gewaarschuwd en dit al meerdere keren en Merkel dient hier nu haar schouders onder te zetten, om de grote maatschappelijke schade, zo vlug mogelijk te verminderen, en haar fouten ook dient in te zien, om veranderingen dringend in te kunnen brengen, anders niet zal lukken, om de maatschappelijke en financiële grote schade in de toekomst te verminderen, wel degelijk noodzakelijk zijn.

Immigratie beleid, dat totaal niet is gevoerd, zie de vele onvoorstelbare maatschappelijke problemen, en geweld en verkracht-ingen, en nu zelfs Afrikaanse Nigeriaanse maffia in Italië zich gevestigd heeft, en rituelen onvoorstelbare moorden plegen, of dat is nog niet erg genoeg. Volgens Andernieuws nog canabalisme gepleegd, dat je normaal niemand in Europa zou geloven. Dat het al zover uit de hand gelopen, en dit op korte tijd, omdat er totaal geen recht en regels meer zijn, in bepaalde de streek van Italië, waar 20.000 Nigerianen immigranten wonen. Het gebied wordt door angst en geweld van de Nigeriaanse maffia, hun eigen macht uitvoeren, en dit ten kosten van alle burgers, ook de immigranten inbegrepen. Dit is Europa geword-en, door het vriendelijk immigratie beleid. Heb op voorhand gezegd of verklaart, dat de problemen van Afrika en andere landen van midden oosten immigranten, die problemen zich verplaatsen in Europa, en dit met grote ernstige blijvende maatschappelijke en financiële grote gevolgen, indien hier geen grensen aan worden gesteld.

De grote maatschappelijke gevolgen zijn bijna niet te overzien, wegens het volledig uit de hand is gelopen, en op het finan-ciële vlak zal het steeds verder uit de hand gaan lopen, dar twijfel ik niet aan. Hier wens ik duidelijk te maken, voor de lagere inkomens zal dit nog erger worden, dan de inleveringen van 12 jaar lang, die sinds 2006 uit de hand beginnen te lopen, tot heden 2018, wel zal vervolgen. Wegens er tot heden nog altijd ingeleverd moet worden, door het discriminerend dubbel-sporig beleid, van Minister President, Mark Rutte nog altijd geen einde aan gekomen is, en vervolg aan zal komen, zeker niet uitsluit. Zie mij verschillende voorgaande terechte opmerkingen, i.v.m. de staatsschuld, die niet minder is geworden, maar juist verder uit de hand aan lopen is. Eind van 2017 verklaarde, minister van Financië, Dijsselbloem, dat de schulden bijna 20 miljard verminderd waren, volgens ik in berichten gelezen heb, achteraf niet juist in beeld is gebracht, of verdraait zijn. Ondertussen is de vogel gaan vliegen en komt niet meer terug, ook niet in Europa. Hij weet maar al te goed waarom, wegens er nog veel verrassingen zullen komen, maar zich niet wil laten verrassen, wel best begrijp, van wat er nog allemaal zal komen in Neder-land en in Europa, niet zo rooskleurig zal zijn, dan nu op eerste zicht zou lijken. De verkiezingen van Italië komen er aan, en als dat maar goed afloopt voor Europa, dat is nog maar de vraag, wegens de vele financiële en grote immigratie problemen, die volledig uit de hand is gelopen. Het is niet uitgesloten dat Europa op zijn grondvesten gaan daveren, niet uitsluit, t.o.v. Europese Unie, indien er politieke partij in Italië uit Europa zou willen treden, nooit kunt uitsluiten. Vermoedelijk zal het wel niet zover komen, maar is niet uitgesloten en ben mij er ter degen van bewust.

(zie uitspraken of verklaring) 

Petra Paulsen: Tweede open brief aan de bondskanselier: "Wat voor een duivels spel wordt er gespeeld?"

website, http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/petra-paulsen 

http://www.epochtimes.de/politik/europa/450-dollar-ngos-bezahlen-fuer-zuwanderer-

dezelfde website om verder andere arikelen die ander beeld geeft, in het drama van de volksverhuizing, op zijn Europees en voor ingenomen ondoordacht beleid, dat tot grote mislukking uitdraait, met ernstige mogelijk blijvende gevolgen, niet uit te sluiten is, indien het niet onder de verantwoordelijk hun ogen onderkent wordt, is wel vereiste, om mogelijk positieve verandering zo spoedig mogelijk in te brengen, die noodzakelijk zijn, om het tij nog in positieve zin te keren, de toekomst zal uitwijzen.

opscherp op 28-02-2018 10:30

Zet er maar een muur omheen.

Mo op 28-02-2018 10:36

Trump komt Europa te hulp....,hij heeft een dag voor de G zoveel, weet u nog ?..... een super speech gegeven in Polen

waarbij de onafhankelijkheid van de Europese landen teruggenomen moest worden van Brussel/Merkel.

Hij stond niet voor niets uiterst rechts in het plaatje.....maw get lost.

Tegen de zg veroudering/werkforce had een geboortegolf kunnen staan waarbij uit alle christelijke landen immigranten

uitgenodigd werden hier in Europa zich te komen settelen met goede soc. voorzieningen, qua kinderbijslag, taal

en werk. De werkloze jongeren Spanjaarden, Fransen, Italianen noem allen maar op hadden een kans gehad oa in Duitsland.

De "ouderen" zouden ze omarmt hebben en hun bijdrage waarderen. Net als na WW2.

Er zouden geen no-go zones zijn en geen van deze achterlijke politiek kotsende bevolkingen met een machteloos gemaakt

politie leger.

De verandering begint altijd politiek in de US en jaren later wuift Europa mee..,dus let op Trump want de toon is zeker gezet.

(Vandaar het media anti-Trump sentiment !)

Waarvan akte.

Wim op 28-02-2018 11:25

Heb nog verder onderzoek gedaan, naar interessante website , met Titel : Vrije Moslims immigratie naar Europa.

Website : http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Verklaring-Euro-Mediterrane-Partnerschap-Geheime-Afspraken.php

Hierdoor komt er dan toch meer duidelijkheid, van wat al vooraf onder elkaar in Europa geregeld is, t.o.v. moslim landen, dat niet bekend is onder de burgers, en nu wel mogelijk is, indien er voldoende interesse zou zijn, ook terug kunt vinden, in de ondekte website mij wel beter beeld kan geven van wanneer en waarom het gebeurt.

T.D. op 28-02-2018 12:08

Ik ben bang, dat het kwaad al geschied is. Het ongedaan maken zal veel slachtoffers brengen. Ik hoop, dat Nederland (de politiek) eindelijk eens haar tanden laat zien en strenge maatregelen treffen om de oprukkende islam tot staan te brengen. Een goed voorbeeld zou zijn om DENK het zwijgen op te leggen; oproepen tot gebed vanaf minaretten te verbieden; haat imams het land uit te zetten, om maar een paar voorbeelden te noemen. Wishful thinking?....

anne33 op 28-02-2018 12:38

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/24/de-resolutie-van-verraad-deel-2/ Ik plaats hem nog een keer......iedereen moet weten over het ontstaan van deze islamitische invasie.....

FinalCountDown op 28-02-2018 13:21

Angela Bin Merkel begint nattigheid te voelen en wil nu snel van 'wir schaffen das' naar 'wir haben das nicht gewusst' overschakelen. Denkt ze nu echt dat de burgers zo dom zijn (OK, voor een deel wel, maar zeker niet allemaal). En 'vertrekpremie' betalen??  Het krapuul is hier met lege zakken gekomen en mogen dus ook met lege zakken vertrekken.  

Daniel op 28-02-2018 15:24

Wanneer de goddelijke afrekening komt - en die komt - dan is er geen ontsnapping mogelijk. Of je nu in Uruguay je toevlucht hebt gevonden of in Europa bent gebleven. Voor niemand. Allen zullen gelijk behandeld worden. En men zal dit beseffen. Niets zal de mens nog kunnen redden. Geen ander mens, geen regering, geen bankinstelling en geen vluchtplaats waar ook ter wereld zal veiligheid kunnen bieden. En dat is maar goed ook omdat dit goddelijk ingrijpen een rechtvaardig ingrijpen is dat een einde zal brengen aan duizenden jaren van rampspoed. 

Oma op 01-03-2018 09:29

@daniel: niks goddelijke afrekening, dit wordt georkestreerd door ménsen! Onbeschaafd kannonnenvlees invoeren dat enkel geweld en zelfs kannibalisme kent en inzetten tegen de westerse mens om ons te knechten, om oorlog uit te lokken waar de elite vet aan verdient en de schuldenberg, die ze opzettelijk maken, weg te werken zoals na élke oorlog. Totale machtscontrole en slavernij voor de vrije, mondige mens.

Al wie wil begrijpen hoe de vernietiging van europa die nu gaande is, georkestreerd werd door politieke middelen, enerzijds de Resolutie van Straatsburg (1975!) de verspreiding van islam in europa in ruil voor olie,

en anderzijds 

het kalergi Plan, geschreven door vrijmetselaar Graaf Richard von Coudenhove-Kalergi een boek met de titel “Praktischer Idealismus”, (praktisch idealisme) dat zijn visies uiteenzet over hoe hij geloofde in de vernietiging van het zelfbeschikkingsrecht en de eliminering van Europese naties, te bewerkstelligen door de formering van een Europese gemeenschap. In 1925!!!

"In zijn boek Praktischer Idealismus verklaarde Kalergi dat het volk van de toekomstige “Verenigde Staten van Europa” niet de oorspronkelijke volkeren van het Oude Continent, maar uit een soort beestachtige Untermenschen, veroorzaakt door rassenvermenging, zal bestaan.

Kalergi vermeldt in niet mis te verstane bewoordingen dat door het vermengen van de volkeren van Europa met Arabische/-Aziatische rassen en kleur, een multi-etnisch kudde zal ontstaan, zonder kwaliteit en gemakkelijk controleerbaar door de leiders."

“de vernietiging van de oorspronkelijke Europese beschaving en deze vervangen door een primitieve (barbaarse) bevolking, heeft voor hen en de heersende elite, zoals gewoonlijk, een economisch/financieel doel” 

http://wakkeremensen.blogspot.be/2017/07/het-kalergi-plan-juli-2017.html] Het kalergi plan: Het genocidale plan om de autochtone naties en mensen van Europa te vernietigen. 

“om een nieuw ras te creëren en te vestigen met nieuwe kenmerken en karakteristieken, door het mengen van blanke Europeanen, Aziaten en zwarte Afrikanen, om zo de karakteristieken van de Europese mensen te veranderen en te modificeren op “positieve manieren”.

Dit wat hij voorstelde zou moeten gebeuren door geforceerde massamigratie om een ongedifferentieerde homogene massa van slaven te creëren die zouden moeten worden gedomineerd door een welvarende zelfverkozen elite.

De artikelen beschrijven elk op hun eigen manier de manipulatie, het bedrog, de hersenspoeling en indoctrinatie die over de burgers van de Europese Unie is uitgestort. 

Zij belichten onbarmhartig de valsheid van de politieke elite die hun eigen agenda uitwerken waarbij zij een arrogantie en hooghartigheid laten zien en volledige minachting van de Europese inwoners van alle rassen en geloven die een legitieme zorg hebben over de ontwikkelingen in Europa. 

De mensen die hun zorg uiten worden gedemoniseerd en de mond gesnoerd, mede door de verrotte vals liberale progressieve mainstream media.

Zoals je kunt zien gaat dit niet over humanitaire pogingen om de zogenoemde “vluchtelingen” te helpen, “schuilplaats zoekers”, of “asielzoekers”. 

Het gaat helemaal over een doelgerichte volksplanting van niet-witte rassen in Europa en Noord-Amerika, om zo rassenvermenging te forceren. 

De brute truc die wordt gespeeld met de goedbedoelende mensen in het westen die ongelimiteerde massa-immigratie en open grenzen ondersteunen is, dat zij zelf de niet-bewuste slachtoffers zijn van de ergste soort van verschrikkelijke en onwenselijke racistische doctrine tegen hen. 

In een glorieuze rotzooi van onwetendheid en zombieachtigheid als deugdzaam signaleren, zullen zij even blij helpen en protesteren namens deze elementen die hen willen zien vernietigd. 

Dat is hoe effectief de cognitieve dissonantie en propaganda is geworden en het is een voorbeeld van hoe ultra progressiviteit is verworden in ultra regressief."

Verder vatte een mening van een burger het correct samen:

 "Ik denk dat de meeste realisten het vermengen van rassen (geciviliseerd met ongeciviliseerd) altijd zullen afwijzen! 

Niet omdat ze racisten zijn, want dit heeft niets te maken met de huidskleur van een volk of met achterstand in een land, maar met de onverenigbaarheid van bepaalde rassen uit niet-westerse landen vanwege hun levenswijze/cultuur, die (al dan niet a.g.v. hun religie/ideologie) nog steeds een barbaarse levensstijl hebben.

Sinds het binnenlaten van miljoenen barbaarse emigranten in de westerse landen is inmiddels bewezen dat zij hier terecht tegen zijn. 

Er zijn nog nooit zoveel verkrachtingen, aanrandingen (ook van kinderen), aanslagen/moorden, etc. gepleegd in de laatste decennia sinds de massa-immigratie van zgn. “vluchtelingen” 

Hun onhygiënische gewoontes (gevaar voor de gezondheid), hun polygamie en hun analfabetisme kunnen worden gecultiveerd maar hun agressief- en barbaars gedrag is aangeboren (de aard van het beestje) en bijna onmogelijk om binnen een paar decennia te beschaven!.

Degenen die dit nog steeds ontkennen, hebben óf een economische (financiële) reden óf ze zijn zo geïndoctrineerd door de voorstanders/veroorzakers van massa-immigratie dat ze blind zijn voor de realiteit en dit als ‘racisme en discriminatie’ bestempelen!"

Dit artikel uit 2015 ontmaskerd dit duivelse plan en door de toestand in europa vandaag zien we elke dag en steeds duidelijker de ontvouwing ervan.

"Er is lang over gepuzzeld hoe zoveel door armoede getroffen vluchtelingen die wegvluchten uit oorlogslanden het zich kunnen veroorloven om de zo’n 10.000 euros te betalen die zij nodig hebben om de Middellandse Zee over te steken naar Europa. 

Oostenrijkse inlichtingenfunctionarissen hebben openbaar gemaakt dat US regeringsagentschappen betalen voor het transport voor een groot aantal van deze migranten naar Europa. Op 5 augustus 2015 heeft het Oostenrijkse magazine Infodirekt gerapporteerd:

“Wij hebben gehoord dat US organisaties betalen voor de boten die duizenden vluchtelingen naar Europa brengen. US organisaties hebben een cofinancieringschema gecreëerd dat in een aanzienlijk deel van de transportkosten voorziet. Niet elke vluchteling van noord Afrika heeft 11.000 euro cash. Niemand vraagt waar het geld vandaan komt?”

Ambtenaren van de Franse regering en Turkse autoriteiten zijn ook gerapporteerd op heterdaad te zijn gepakt toen zij reddingsboten en uitrusting verkochten aan vluchtelingen in Turkije. 

Miljardair George Soros, veronderstelde financier van ontelbare revolutionaire ‘lentes’ en bewegingen, inclusief de verdeeldheid zaaiende Black Lives Matter in de USA, die ook een globaal netwerk heeft van niet-gouvernementele organisaties (NGO) die opereren onder zijn Open Society Foundations, heeft onlangs volgehouden dat de Europese Unie nog een verdere 10 miljard euro’s moet uitgeven om de verhuizing te faciliteren van meer dan een miljoen voornamelijk “Moslim vluchtelingen” naar Europa, elk jaar van nu af aan.

Brussel lijkt in te stemmen met de instructies van deze zelfbenoemde wereld tsaar. Soros is ook verondersteld een front man te zijn voor de Rothschilds. 

Volgens een gerenommeerde Ierse journalist Gearóid Ó Colmáin, is de maatschappij die het meest zou profiteren van deze toegenomen EU uitgaven Equistone Partners Europe, een geassocieerde met de bij Rothschild in bezit zijnde Barclays Bank.

Rapportages veronderstellen ook dat Soros en de geopolitieke inmenging door zijn cohorten, heeft geholpen om de plotselinge massa verhuizing te creëren van mensen in het algemeen, daarmee ruimte gevend aan de integratie van ISIS/ISIL leden in de massa van economische migranten en asielzoekers die Europa binnenkomen. 

De einduitkomst zijnde de potentiële chaos en clash van gemeenschappen en religies waar wij al glimpen van hebben gezien.

Het is een claim, gesubstantiveerd door ontelbare andere bronnen, die rapporteren dat duizenden van in het verborgene getrainde vechters succesvol zijn binnengesmokkeld Europa in, zich voordoend als migranten – het volledige aantal is onmogelijk vast te stellen op dit moment.

Niets hiervan zou echt een verrassing moeten zijn als wij in aanmerking nemen dat het nu wijd gerapporteerd is dat het de USA was, Israel en hun geallieerden, die Al-Qaeda creëerden op de eerste plaats. 

En het zou ook niet echt een verrassing moeten zijn omdat, zoals aangegeven, ‘Replacement Migration’ om opzettelijk tenminste 56 miljoen mensen binnen te laten komen vanuit vooral Afrika naar Europa, in het jaar 2050, een zeer werkelijke en genocidale politiek is die al is gepland door zowel de UN en EU sinds tenminste het jaar 2000 – een politiek uitgevoerd onder auspiciën van verschillende inter-verbonden globalistische agentschappen en plannen zoals de International Organisation for Migration, Global Migration Group, The Africa-EU Partnership, World Bank en de kult van internationaal duurzame ontwikkeling, ook bekend als Agenda 21/2030 Agenda."

Lees  het volledige artikel en Huiver voor onze kleinkinderen en de aankomende genocide op europese volkeren door hun eigen politici met import en door gebruik van arabische en afrikaanse moslims en politiek bedrog als middel.

Timetraveler op 01-03-2018 12:13

Ach Merkel speelt met de europse volkeren met haar sussende nietszeggende woorden. Zand in de ogen van de bevolking strooien ,noem ik dat. Ondertussen gaat het oppikken en het binnenhalen van de volgelingen van de anti christ, de 666, de islam, gewoon verder. Ook een slim plan van M.Schulz om voor de duitse verkiezingen ontslag te nemen bij de EU, zo kon hij kiezers afsnoepen van de pro volk partijen en nu een coalitie vormen met ,de rebelse domineesdochter, Merkels partij. Ondertussen gaan ze verder met het aannemen van wetten tegen zogenaamde "nepnieuws" . Met ander woorden ze voeren langzaam maar zeker overal in Europa en daar buiten censuur in. De waarheid moet monddicht gemaakt worden met door de neplinks fascisten graag gebruikte stop woorden als: nepnieuws,fascisme,rascisme,populisme. Deze (links)fascisten worden onderhouden door enkele groepen, waarvan Soros de grootste financier is met meer als 18 miljard euro. Soros de zielloze nazi collaborateur, rijk geworden door diefstal, voorkennis en manipulatie van de aandelenmarkten. Een gewone belegger zou voor een fractie van deze misdaden voor jaren opgesloten zijn geworden.

ieznogoedh op 01-03-2018 12:24

De immigratie verandert ons land... 80% is islam, en het is naïef te geloven dat zij zich zullen aanpassen. 100 miljoen christenen worden op de wereld vervolgd, de meesten door islam... De islam mag ons voorliegen en bedriegen... U heeft een goddeloze samenleving geschapen’.

Je hoeft de wereldgeschiedenis maar te bestuderen om te kunnen weten dat de islam zich nooit, maar dan ook echt helemaal nooit aanpast. Dat was zo, dat is zo en dat zal altijd zo blijven.

Geen enkel land waar de islam een voet tussen de deur kreeg is er niet op Achteruit gegaan en dan wel Achteruit met een hoofdletter A!

Politici echter, waarbij "onze" geschiedenisleraar/premier bovenaan de lijst staat, zijn kennelijk behept met een zo verregaande achterlijkheid dat het ze onmogelijk maakt om maar wat dan ook te leren. Vandaar het verval van Europa.

Nieuw Begin op 02-03-2018 01:54

Mw. Le Pen aangeklaagd. Le Pen krijgt mogelijk een boete van 75.000 euro of hechtenis voor het publiceren van fotoos van de gruwelen van IS. ( oa de onthoofding )

Franse 'rechtspraak' in lijn met Macron's islam-geflirt

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/le-pen-aangeklaagd-om-is-tweets/ar-BBJL1Vv?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

Wee Frankrijk, de chaos is al onoplosbaar! En Duitsland's voorzegde vernietiging is ook al voorbij het point of no returnen dat wil de EU nu inzetten tegen de autochtone volkeren van Europa! 

Slects 1 goed berich vandaag in de media: Putin heeft het enige juiste antwoord op de NAVO ...prima Rusland! Baken van verzet tegen de wereldwijde islamisering! En de EU? Kan leem en ijzer zich vermengen? Daniel heeft het allemaal gezien!

Tom Hendrix op 02-03-2018 16:01

@Oma: 09.29. uur, op 1/3. Helemaal met U eens.

Sharkey op 02-03-2018 20:15

Vandaag op NPO fabeltjeskrant was onze eigen pinoccio Rutte te zien die vertelde dat Europa hun beloftes en toezeggingen zou moeten nakomen om geloofwaardig te zijn?- blijven?- of te worden? Nou ja geen van drieen is het geval en we kennen van hem dat hij liegt dat hij het zelf geloofd. Kennelijk denkt hij dat hij tot in het oneindige kan doorgaan met het voorliegen en bedriegen van de kiezers en is ook op tour door enkele lidstaten geweest om steun te vinden. Maar ik vraag me af welke steun hij zocht want steeds is van zijn verhalen het tegendeel uitgekomen en ook in deze mooipraterij heb ik absoluut geen vertrouwen. Om precies te zijn 0,00000. Er is iemand in de regering notabene aangesteld om het fakenieuws te analiseren en aan te pakken. Nou begin maar eens dicht bij huis en dan wel op een geloofwaardige manier allereerst de leugenaars aan de schanpaal te nagelen. Maar dat zal wel bij wishfullthinking blijven.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl