HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zelfs zijn vijanden kraken boek over Trump helemaal af

Schrijver geeft toe dat ‘bepaalde stukken mogelijk niet waar’ zijn, en noemde zichzelf ooit een bekende fantast

Afbeelding: (1).

‘Een complete sloddervos, een gewetenloze schrijver van fictie,’ karakteriseerde Steven Rattner, Obama’s voormalige ‘tsaar’ voor de auto industrie, Michael Wolff, die in zijn nieuwste boek ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’ president Donald Trump met de grond gelijk maakt. Zelfs CNN, dat al twee jaar lang een regelrechte nepnieuws oorlog voert tegen Trump, noemt het boek ‘slordig’ en ‘vol met feitelijke fouten, waardoor je je afvraagt hoe het met de rest van de inhoud zit.’ ‘Te stompzinnig en kwaadaardig voor woorden,’ is de reactie van National Review journalist Rich Lowry.

 

Ook Charlie May van het extreemlinkse Salon, dat het op werkelijk alle punten radicaal oneens is met Trump, erkent dat Wolffs boek ‘mogelijk niet super betrouwbaar is’. New York Post journalist spreekt spottend over de ‘zalige onwetendheid’ van de schrijver, en Business Insider wijst er fijntjes op dat Wolff zélf heeft toegegeven dat ‘hij er niet zeker van is dat bepaalde stukken waar zijn.’

L.A. Times columnist en berucht Trump-hater Virginia Heffernan schreef dat Wolff in het verleden weliswaar vaker ‘de fout in is gegaan met het verzinnen van feiten’, maar dat ze op voorhand gelooft dat hij deze keer wel eerlijk is, omdat ‘dit geweldige vuile materiaal... te mooi is om niet waar zijn’. (3)

‘Complete loser Bannon... als een hond door iedereen gedumpt’

Trump twitterde een persiflage op de cover van het boek, die gisteren door de Republikeinse Partij werd gepubliceerd. Ook noemde de president Wolff een ‘complete loser’, en zei hij dat de vorig jaar door hem weggestuurde Steve Bannon, die in het boek zijn gal spuwt over Trump, ‘huilde toen hij werd ontslagen, en sindsdien door bijna iedereen als een hond is gedumpt.’

In het boek noemt Bannon Trumps dochter Ivanka ‘zo dom als een baksteen’, en wordt beweerd dat Trump tijdens de campagne in 2016 tegen zijn vrouw had gezegd dat het onmogelijk was dat hij de verkiezingen zou gaan winnen. Verder wordt zo ongeveer iedereen die voor Trump werkt erin afgemaakt. (2)

Het Witte Huis probeerde desondanks vergeefs de publicatie van het (b)roddelwerkje tegen te houden.

Gisterenochtend twitterde Trump dat ‘nu bewezen is dat de samenzwering met Rusland een totale hoax is, en de enige samenzwering die van Hillary Clinton en de FBI/Rusland is, pakken de nepnieuws media (mainstream) en dit nieuwe nepboek op alle fronten uit. Ze zouden eens moeten proberen de verkiezingen te winnen. Triest!’

Schrijver noemt zichzelf een fantast

Wolff houdt vol dat hij ettelijke malen met Trump zelf heeft gesproken, alhoewel de president dat ontkent. De schrijver karakteriseerde zichzelf ooit als ‘een beroemde bloviator’, wat zoveel wil zeggen als iemand die van alles en nog wat beweert over zaken waar hij in werkelijkheid helemaal niets over weet. Kortom: een fantast.

 

Xander

(1) Fox News via Infowars
(2) Breitbart
(3) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

De Vreemdeling op 06-01-2018 21:08

Kunnen we deze man "Wolff" niet gewoon negeren ?

Qromwel op 06-01-2018 21:56

Misschien is het dus een (niet eens zo) spannende politieke roman. Zo te horen geen kanshebber op de Pulitzer Prize. Ik denk dat die van Allen Drury dan beter waren. Publikatie tegenhouden bevordert de verkoop. Heeft Trump aandelen in de uitgever? Gezien het dagelijkse gebedel om $ 1 via allerlei "nieuwsbrieven" van Trumpetters heeft de Donald nog steeds geld nodig.

Piet op 06-01-2018 22:47

Van Piet 

Uiteindelijk zal blijken dat Trump ook een loser is, kijk maar op de volgende links... 

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12592:the-hidden-hand-de-wereldoverheersers-eindelijk-ontmaskerd&catid=20:het-complot&Itemid=33

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12583:centrale-bankier-onthult-waarom-wij-allemaal-hun-slaven-zijn&catid=20:het-complot&Itemid=33 zie Daniël 2:31-45

Montcru op 06-01-2018 23:09

en toen?

petgro op 06-01-2018 23:39

waarschijnlijk  een linkse  door haat gedreven persoon die Wolff; als je afkeer maar groot genoeg is  van een persoon, dan kun je met creatieve fantasie wel woorden vinden om de hond met de stok te slaan;  en omdat het opvallend en schocking nieuws is verdient hij natuurlijk lekker aan de verkoop cijfers; echter als persoon gaat niet Trump maar Wollff op een ongeloofelijk manier onderuit.

Tom Hendrix op 07-01-2018 07:45

@petgro: 23.39. uur, op 6/1. Precies wat U zegt. Deze linkse onzinverteller, schiet met deze linkse propaganda, zichzelf in zijn voet.

Qromwel op 07-01-2018 09:29

petgro op 06-01-2018 23:39: Veel kwaad in deze wereld is te herleiden op jaloezie. En verder draait alles om geld.

cefas op 07-01-2018 10:35

Linkse hetze en heksenjacht aangedreven door een horde demonen.

willy op 07-01-2018 12:25

Dit boek staat vol leugens en ook in de VS wordt zeer verdeeld gereageerd, wie zit erachter het is duidelijk dat de loge Trump weg wil en volgens mij heeft het met Israel en Rusland vandoen . de loge wil aan een tijdje een oorlog uitlokken tegen Rusland en ondertussen zijn de Clintons zelf al in opspraak gekomen . dus het boek is zeer onbetrouwbaar en moest het in het Nederlands vertaald worden ik koop het niet ik ben niet voor fictieverhalen met een vleugje waarheid erin ! Shalom

Bert op 07-01-2018 13:30

De pen is en blijft het meest dodelijke wapen. De meeste politci hebben de guts niet om liegende journalisten aan te pakken omdat ze er zelf afhankelijk van zijn. In Nederland pakken agenten kinderen met een waterpistool op. Als het om een vernietigende aanval van de media gaat staan ze er bij en kijken ze er naar. Wat een gekke wereld is het geworden.

Wraak denk je over na op 07-01-2018 13:49

Trump doet tenminste iets aan de wereld en het Amerikaanse volk staat voor het grootste deel achter hem, wat wij hier zien en horen daar klopt niets van en dat vertelde mij niet de minste persoon want deze schrok er zelf ook nogal van hoe geliefd deze man is door het volk. 

Albatros op 07-01-2018 14:34

Piet op 06-01-2018 22:47

Sorry Piet, tot nu kijk ik naar de feiten die gebeuren in de US en ik kan hem geen loser vinden. Sterker nog, tot nu toe is deze man nog geen enkele oorlog gestart zoals zijn voorgangers de 'democraten' in het MO en weet hij nog steeds te onderhandelen met Korea.

Verder moet uitwijzen, dus niet wat het onbetrouwbare niburu zegt, of de belasting hervormingen en de nieuwe zorg goed of fout zullen uitpakken. Even afwachten lijkt me een eerlijke optie.

Een ding is wel duidelijk, de anti's getroosten zich wel erg veel moeite om hem onderuit te halen, dit soort dingen gebeurden onder moslim Hussein Obama niet, zelfs zijn geboorteakte hebben ze weten weg te moffelen, over een loser gesproken.

spijker op 07-01-2018 15:43

dit bloed dood, de feiten laten zien dat Trump goed bezig is, vele en vooral in europa haten hem maar geloof mij,hij is door God gekozen om America nog een kans te geven en alle mensen die hem weg willen hebben hebben het nakijken.

Qromwel op 07-01-2018 16:04

willy op 07-01-2018 12:25: Heeft u het al gelezen?

Tom Hendrix op 07-01-2018 16:12

@Wraak: 13.49. uur. Wij woren 24/7 voorgelogen, beste "wraak", en wel door achtereenvolgens: "het stasijournaal", de volkomen rode kranten als:  de Volkskrant en de NRC, en vrijwel de geheel omroepwereld met voorop de VARA/BNN, VPRO,Tros,KRO,AVRO. En helaas geloven veel domme mensen de leugens die deze linksen verspreiden.

Qvic op 07-01-2018 16:50

Erg slim is de schrijver allerminst nu Trump pas heeft aangekondigd, om iedereen die o.a. bewust nep nieuws verspreid om dualisme te stimuleren in Amerika voor eigen gewin. Om diegene voor het gerecht te slepen. Daar maakt deze schrijver zich nu ook zich schuldig aan.

willy op 07-01-2018 17:09

Qromwel : Neen. Maar ik volg het op CNN en ander Amerikaanse kanalen en dan is mijn conclusie : het boek is niet geloofwaardig ! Shalom

Oma op 07-01-2018 17:14

Alléz, minder risico op oorlog, met rusland als zondebok zoals door de schijn democratische clintons werd gehoopt? De hoax ontmaskerd? Toch iets van dat roddelboekje gekomen..

Qromwel op 07-01-2018 18:32

willy op 07-01-2018 17:09: Men weet bitter weinig over Trump, z'n familie en afkomst. Veel van wat wel bekend is zou geconstrueerd zijn.

Piet op 08-01-2018 10:24

Albatros op 07-01-2018 14:34,

Trump is een maskerade van en voor de vrijmetselarij/illuminati.   Die site, waar ik naar verwees, biedt informatie aan, iedereen wil graag de vrijheid hebben om te beoordelen en te onderscheiden zoals we ook de informatie op deze site trachten te beoordelen.

Jij hebt dus de vrijheid om alleenmaar bij de buitenkant te verwijlen ...zoals -naar- bij een femme fatale.

Sorry Piet, tot nu kijk ik naar de feiten die gebeuren in de US en ik kan hem geen loser vinden. Sterker nog, tot nu toe is deze man nog geen enkele oorlog gestart zoals zijn voorgangers de 'democraten' in het MO en weet hij nog steeds te onderhandelen met Korea.

Verder moet uitwijzen, dus niet wat het onbetrouwbare niburu zegt, of de belasting hervormingen en de nieuwe zorg goed of fout zullen uitpakken. Even afwachten lijkt me een eerlijke optie.

Een ding is wel duidelijk, de anti's getroosten zich wel erg veel moeite om hem onderuit te halen, dit soort dingen gebeurden onder moslim Hussein Obama niet, zelfs zijn geboorteakte hebben ze weten weg te moffelen, over een loser gesproken.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl