Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oud hoofd inlichtingendienst: Bij ongewijzigd migratiebeleid wordt het hier heel onplezierig

 ‘Wij wisten meteen dat integratie niet mogelijk is , en importeren islamistisch extremisme en Arabisch antisemitisme – Terugkeerpremies trekken juist nog meer migranten aan’ – CBS: 82.000 migranten naar Nederland in 2016, komende 5 jaar nog eens 300.000 mensen erbij

 
Voormalig BND-chef Hanning waarschuwt dat het huidige migratiebeleid grote maatschappelijke problemen zal veroorzaken. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Verzet tegen de massale moslimmigratie naar de Europese Unie en zijn lidstaten komt allang niet meer uitsluitend van vrijheidspartijen. August Hanning, voormalig hoofd van de Duitse inlichtingendienst BND en daarna staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, waarschuwt dat het bij ongewijzigd beleid ‘heel onplezierig’ zal worden. Volgens hem hebben de veiligheidsdiensten van meet af aan geweten dat het ‘wir schaffen dass’ van bondskanselier Angela Merkel onmogelijk is. Oproepen om de grenzen weer te gaan controleren zijn echter nog steeds aan dovemansoren gericht.

 

‘Wij importeren islamistisch extremisme en antisemitisme’

In een interview met Bild am Sonntag bevestigt Hanning zo’n beetje alles waar critici van het massa immigratiebeleid al jaren zo bang voor zijn. Al in 2015 legden de Duitse veiligheidsinstanties een 10-puntenplan aan Angela Merkel voor om de crisis op te lossen, en een nog veel grotere, permanente maatschappelijke crisis in de toekomst te voorkomen.

Eerste stap van dat plan was het terugwinnen van de controle over de Duitse (en daarmee Europese) grenzen, omdat van meet af aan duidelijk was dat integratie van zulke enorme aantallen moslims –die voor 80% uit jonge mannen bestaan- niet mogelijk is. ‘Wij importeren islamistisch extremisme, Arabisch antisemitisme, nationale en etnische conflicten van andere volken, en aeen ndere opvatting van recht en samenleving,’ luidde ruim 2 jaar geleden de conclusie.

Maandelijks 15.000 migranten erbij: ‘Het dreigt hier heel onplezierig te worden’

Hanning constateert dat die woorden helaas bewaarheid zijn geworden, maar dat er nog steeds niets mee gedaan wordt in Berlijn. ‘Zoals de terroristische aanslagen en aanslagpogingen in de afgelopen jaren hebben laten zien, is de veiligheidssituatie in Duitsland zeer gespannen. Onze veiligheidsstructuur moet dringend worden verbeterd om de nieuwe uitdagingen aan te kunnen. Anders dreigt het voor ons in Duitsland binnenkort heel onplezierig te worden.’

‘Iedere maand komen zo’n 15.000 migranten naar ons, waarvan wij niet weten of ze een crimineel of terroristisch verleden hebben. Daar komt nog een onbekend aantal illegalen bij. Duitsland is in Europa het beloofde land voor asielzoekers en migranten, en ik vraag mij af hoe lang wij dat nog zonder grote maatschappelijke verschuivingen volhouden. Onze samenleving is diverser geworden, maar ook dieper etnisch gespleten, met grotere risico’s op conflicten daardoor.’

‘Grove nalatigheid’, en niemand gelooft in ‘wir schaffen dass’

Het binnenlaten van zoveel migranten zonder hun identiteit te controleren noemt de ex inlichtingenchef ‘grove nalatigheid’. Angela Merkels ‘wir schaffen dass’ is dan ook iets waar niemand in de veiligheidsdiensten in gelooft. Ook technisch en gerechtelijk is Duitsland niet in staat om de communicatie uit en met kritieke regio’s zoals Syrië, Irak en Afghanistan volledig te bewaken.

Hij pleit dan ook voor duidelijke regels en voorwaarden voor migranten, zoals verplichte integratie van degenen die hier willen / mogen blijven. ‘Maar ook op dit vlak zie ik nog steeds grote tekortkomingen.’ Zo wijst hij erop dat is gebleken dat het geven van een terugkeerpremie –zoals ook Nederland lange tijd heeft gedaan- juist nog meer migranten aantrekt die weten dat ze geen recht op asiel hebben, en hier dus alleen komen om een grote zak met geld op te halen.

Turken en Saudi’s openen nieuwe extremistische moskeeën

Ondertussen worden in Europa steeds meer moskeeën gebouwd die het extremistische, anti-Westerse gedachtengoed van landen zoals Turkije, Saudi Arabië en Qatar verspreiden. Moslimjongeren worden er geradicaliseerd en aangezet tot het veroorzaken van conflicten met onze samenleving. Het hoofd van de inlichtingendienst van een Noord Afrikaans land (vermoedelijk Libië of Egypte – X.) sprak er onlangs zijn verbijstering over uit dat de preken in de Europese moskeeën niet worden gecontroleerd op hun inhoud. Hanning moest hem uitleggen dat zoiets niet verenigbaar is met de vrijheid van religie.

Conservatief opgevoede moslimjongeren vatbaar voor terreurboodschap

Vooral conservatief opgevoede moslimjongeren, die hier met een veel vrijere samenleving worden geconfronteerd, lopen het risico daar niet mee om te kunnen gaan en tot extremisme en terrorisme te vervallen. Daarbij speelt ook het internet een grote rol. ‘Hier worden voortdurend radicale boodschappen aan deze moslimjongeren, die niet geïntegreerd zijn en geen contacten met de maatschappij hebben, gegeven.’

In deze moskeeën, video’s en andere berichten en geschriften wordt hen voorgehouden dat een echte moslim een heilige oorlog namens de islam moet voeren, en dat hij ongelovigen moet vermoorden om in het paradijs te komen – kortom, exact zoals het letterlijk in de Koran wordt bevolen en beloofd. Moslims die hier in een identiteitscrisis komen vanwege onze totaal anders functionerende samenleving, zijn buitengewoon vatbaar voor dit ‘anker’ van religieus fanatisme.

Na van 1998 tot 2005 hoofd van de BND te zijn geweest werd Hanning staatssecretaris van Binnenlandse Zaken. Inmiddels is hij adviseur van het Counter Extremism Project (CEP), dat tegen haatideologieën op het internet optreedt, en platforms zoals YouTube oproept om video’s die (islamitische) terreur verheerlijken, te verwijderen.

82.000 migranten naar Nederland in 2016, over 5 jaar 300.000 mensen erbij

Nederland werd het afgelopen jaar zo’n 82.000 migranten rijker (2). Het is volstrekt onduidelijk hoeveel criminelen en potentiële terroristen daar bijzitten - of dat mag simpelweg niet bekend worden gemaakt, zoals in ons land inmiddels al jaren het door Den Haag gevoerde beleid is. Het CBS verwacht dat er over 5 jaar nog eens 300.000 mensen in Nederland zijn bijgekomen, waarvan het leeuwendeel migranten zullen zijn (2).

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) NU
(3) Afbeelding: Getty Images (Vrij voor redactioneel / niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Pagina12
Anneke op 02-01-2018 15:16

Anneke zie siteregels, geen hele woorden in hoofdletters, diverse malen uw postings aangepast, nu verwijderd. Mod.

phantoom op 02-01-2018 15:17

nerlandarabie

willy op 02-01-2018 15:28

Het zal niet meer zo zijn als vroeger, de migratie zal niet alleen de cultuur, de mentaliteit maar ook het volk veranderen er zal een gevaarlijke vermenging komen en deze hutsepot van mensen daar hoopt men op daaruit zal als het ware een nieuw ras uit geboren worden, de zogenaamde nieuwe mens die niets te maken heeft met de nieuwe mens die de apostel Paulus leerde! En de Joden zullen meer en meer migreren naar israel om als volk te leven. Dus de identiteit van een Europeaan zal langzaam maar zeker oplossen in een identiteitloze mens en de zogenaamde Westerse mens zal ophouden te bestaan, ben ik nu utopisch aan het schriijven? Lees de feiten en bekijk de gebeurtenissen! Shalom

tycho op 02-01-2018 16:06

Jantje Brinker. Ik trek mijn vinger uit de dijk.

Tom Hendrix op 02-01-2018 16:25

Dat wisten wij, de meeste reageerders/realisten al heel lang. Hiervoor waarschuwden/waarschuwen, Janmaat, Pim Fortuyn, en nu Dhr. Wilders al meer dan 30 jaar. Maar de gevestigde politiek, van met name in Nederland, de VVD,PvdA,CDA,D66,GL en de SP, zijn wat dat betreft nog steeds: " horende doof en ziende blind". Ook de econoom Milton Friedman verklaarde al in de jaren '90 van de vorige eeuw; dat massa-immigratie de sociale zekerheid van elk land- die dat toeliet/toelaat- de sociale zekerheid naar de verdommenis zal zien gaan. Maar ja,....het volk blijft maar stemmen op deze partijen, die voor deze gang van zaken geheel verantwoordelijk zijn. Arm Nederland, arm Europa.

Willem op 02-01-2018 16:36

De vrijheid van godsdienst wordt onze ondergang. Met jullie wetten zullen wij jullie veroveren en met onze zullen wij jullie onderwerpen/bekeren. De islam is een politiek totalitair systeem, verpakt als religie en aangezien de westerlingen alleen naar de verpakking kijken zijn we blind en doof voor de werkelijke agenda van de islam nl. infiltratie op alle vlakken met als doel de macht over te nemen en de sharia in te voeren. Hier wordt hard en gestaag aan gewerkt m.b.v. taqiyya, kitman, tawriya en murana. In de laatste 50 jaar zijn er ongeveer 500 moskeeen in Nederland gebouwd, dat is zo'n elke 2 mnd een nieuwe moskee erbij en een moskee is geen kerk, maar een kazerne waar soldaten worden opgeleid voor de jihad. In de ons omringende landen is het idem of nog erger. Zie de vele auto branden, een nieuwe vorm van jihad, 10 + per dag, dit is geen kattenkwaad meer, dit is een kleintje burgeroorlog. Alle overheids diensten overbelast, en het gaat maar door. De moslims zijn meester in het bespelen van onze leiders en draaien hun een rad voor de ogen, dat blijkt elke keer weer. Een moslim burgervader die zich toch wel salafist noemt, de ware aap komt uit de mouw en zo zijn er velen. De gematigde islam? bestaat niet. Erdogan zei het al, er is maar 1 islam. Wij in het Westen worden belazerd waar we bij staan en betalen er ook nog eens voor, met open ogen en oren graven we ons eigen graf. Hoelang nog voordat de ellende uitbreekt? Make an educated guess.

revenge of the nerds op 02-01-2018 17:31

Ik reken op een Artilect-war..ff googlen mssn dat dat een aantal mensen ergens rust kan geven...

paul.v op 02-01-2018 17:31

En het geweld ,verkrachtingen aanslagen zal maar toenemen zie oud en nieuw weer in brussel  ,we zullen ons niet meer veilig voelen in nederland  

cefas op 02-01-2018 17:39

Onze EU en nationale politici en beleidsmakers verkeren in diepe slaap en snurken rustig verder en leiden Europa en ons land naar de afgrond. Laten we dat gebeuren?

Comerius op 02-01-2018 18:13

Islam is geen religie. Het is een angsaanjagend ideologisch schilderij met een religieuze lijst

Jean op 02-01-2018 18:29

"Voormalig BND-chef Hanning waarschuwt dat het huidige migratiebeleid grote maatschappelijke problemen zal veroorzaken".

Sorry Hanning, die maatschappelijke problemen zijn al massaal aanwezig en worden van dag op dag erger, jammer dat diegenen die daarvoor verantwoordelijk zijn, lees: EU misdadigers, zelden tot nooit er zelf last van hebben....

ohje op 02-01-2018 18:53

De tijd zal het leren

svirmus op 02-01-2018 19:07

En wat zeggen al die moslims als dank: ? Jullie kinderen zullen allah aanbidden of sterven.Autobahn Duitsland 10-2015 al weer https://michael-mannheimer.net/2015/10/04/der-gewalttaetige-angriff-des-islam-gegen-deutschland-hat-begonnen-eure-kinder-werden-sterben-oder-allah-anbeten-plakat-ueber-autobahn/

hans op 02-01-2018 19:34

het is niet de vraag of er iets gebeurd,maar wanneer het gebeurd.

quo vadis.

hans

koloth op 02-01-2018 20:16

Laten we realistisch zijn: de Islamisering gaat voorlopig gewoon door, alleen door een volkopstand zou dit kunnen stoppen.    Echte Nederlanders daar blijven er maar weinig van over door de vergrijzing en een groot deel zal gaan emigreren, het is hier nog ongeveer 25 jaar uit te houden en dan is het hier gebeurd.  De meerderheid is dan een buitenlandse Nederlander.   Dit kan je alleen nog omdraaien d.m.v. een revolutie/slagveld maar dat zie ik niet gebeuren.  Zo gaat het al duizenden jaren: beschavingen komen en beschavingen gaan, nu maken we het zelf een keer mee (best wel interessant)

SEO op 02-01-2018 21:18

In NL (WvS 137 c/d) en elders in de EU golden al censuurwetten die de Islam moeten beschermen.  Vandaag ook in Duitsland. Europa is bijna terug in de dertiger jaren. Niets over op het nieuws of in kranten 'natuurlijk'. Kijk op: 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5228069/German-politician-tweet-barbaric-gang-raping-Muslims.html?login#readerCommentsCommand-message-field

Ps. Bij NYE-feest golden in Berlijn voor het eerst 'vrouwenzones'. Islam is verguld. 

cefas op 02-01-2018 21:21

Buitenlandse binnenlanders regeren straks over binnenlandse buitenlanders, de voormalige autochtone bevolking dus als buitenlander in eigen land.

SEO op 02-01-2018 21:26

@Tom Hendriks. Juist, maar de oorzaak van dit alles is de kindergenocide (abortusbeleid), al streng veroordeeld door de eerste apostelen in de zgn. Didache (https://nl.wikipedia.org/wiki/Didach%C3%A8) en natuurlijk de apostasie. En, zoals je juist zegt, allemaal gesteund en gewild door het NL volk. De Wederkomst is veel dichterbij dan we denken. Een voorbeeldje, de 8ste koning uit Rev 17v11 is Bergoglio. Waarom? Mussolini gaf onafhankelijkheid aan het Vaticaan en de paus is daarom ook koning. Bergoglio is de achtste koning sinds dit Verdrag van Lateranen, een concordaat tussen Mussolini en het Vaticaan. Brrrrrrrrrrr.

mientjei op 02-01-2018 21:46

@Coloth 20.16   Denemarken is gestopt  met immigranten opnemen, het kan dus wel!!

Het roer moet Om  Als de immigrante net zo behandeld worden als wij dan zijn ze binnen de kortste keren weer weg

Mzzl op 02-01-2018 22:11

In Europa maken we nu van de andere kant eens mee wat we jaren zelf hebben gedaan: Vertrekken naar verre continenten en daar de macht grijpen/koloniseren. Nu staan wij aan de verkeerde zijde....

Een ander geluid op 02-01-2018 22:19

Helaas moet altijd eerst het kalf verdrinken, voordat de put gedempt wordt. De oplossing is niet zo moeilijk; mensen moeten op andere partijen gaan stemmen (PVV / FvD) ! Zolang de massa braaf politiek-correct stemt zoals ze altijd deden, krijgen ze wat ze altijd kregen......................

Wat mij betreft; migranten gelijk enkele reis terug. Ze zijn vaak een jaar of nog langer onderweg vanuit hun moederland naar Noord-Europa. Als ze dan consequent na aankomst binnen 5 uur weer terug bij af zijn, gaat de aanloop er wel uit. Autochtone goedmensen, vrijwilligers Ngo's en volksverlakkende politici ook maar gelijk op het vliegtuig enkele reis die kant op. Vrij naar Martin-Luther King: "I have a dream". 

mientjei op 03-01-2018 00:38

@Mzzi   als christen sta je nooit aan de verkeerde zijde

Oma op 03-01-2018 00:39

@SEO:"Juist, maar de oorzaak van dit alles is de kindergenocide (abortusbeleid),..." Ge meent het precies ook nog! Dat er bewust minder kinderen gemaakt worden in het westen is enkel door de economische toestand en de levensduurte die het onmogelijk maakt om nog voor een hele rits kinderen te zorgen, daar heeft die uitzondering van die enkele abortussen helemaal niks mee te maken. Ooit al eens gehoord over de overbevolking? Dat er reeds miljárden mensen tevéél zijn?! Maar zoals steeds, zijn God, bijbel en apostelen een dankbare zondebok zonder weerwoord om weer mea culpa te slaan. En diegenen die toch zo bezorgd zijn voor de kinderen: stop dan eerst de perverte pedofielen  voor je op de barricade gaat staan voor ongeboren leven.

Bundy op 03-01-2018 00:42

Voormalig BND-chef Hanning waarschuwt dat het huidige migratiebeleid grote maatschappelijke problemen zal veroorzaken. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Hoe ik zo een vent inschat : Een supermedeplichtige ambtenaar die zo een  een enorm salaris had dat hij zijn hele laffe leven zijn mond heeft gehouden .     30 jaar te laat ( en vlak voor zijn pensioen )  zegt hij dan ook iets , moet ik soms onder de indruk zijn ?

Bundy op 03-01-2018 00:53

Van zijn pensioen neem ik terug want de man is geboren in 1946 dus iemand die nu 72 jaar oud is en allang weg had moeten zijn , maar macht is zo fijn .   Dit soort gutmenschen en zijn generatie in het bijzonder  hebben Europa vernietigd .     

https://de.wikipedia.org/wiki/August_Hanning 

Tom Hendrix op 03-01-2018 05:59

@SEO: 21.26. uur, op 2/1. Dank voor uw reactie. 

walter op 03-01-2018 08:02

Het zijn geen 82.000 immigranten, maar 233.000 immigranten in 2017, lees maar goed op NU.nl. 151.000 mensen hebben Nerderland verlaten. Waaronder ik en mijn gezin, wij gaan nu in Nieuw-Zeeland een nieuw bestaan proberen op te bouwen!

edwin vissers op 03-01-2018 09:09
Hubert Luns op 03-01-2018 09:23

Indonesië is het land met de meeste Islamieten ter wereld. Toen het nog een Nederlandse kolonie was gold als officiëel overheidsbeleid dat ook voor de Islam in Indonesië vrijheid van godsdienst was voor dat deel van hun religie dat als godsdienst kon worden beschouwd. Hun ideologische en politieke gedachtengoed, echter, werd afgewezen en zou, zo luidde de instructie, met geweld worden onderdrukt als ze daar uiting aan wilden geven, hetgeen ook gedaan is tijdens de verschrikkelijke Atjeh oorlog onder generaal van Heutsz en zijn rechterhand Rost van Tonningen (de vader van die NSBer). Daarna hielden de Moslims zich gedeist: ze hadden de boodschap begrepen. De grote Islam kenner, prof. Snouck Hurgronje, zei aan de premier dat met de Islamieten niet te praten viel en dat ze alleen respect hadden voor kracht en geweld. Ook de huidige regeerders weten dat, maar ze hebben hun eigen programma dat haaks staat op de belangen en het welzijn van de gewone burger. Voor zoiets hebben we een woord. Dat heet landverraad.

Dasteve op 03-01-2018 10:01

cefas op 02-01-2018 17:39 Onze EU en nationale politici en beleidsmakers verkeren in diepe slaap en snurken rustig verder en leiden Europa en ons land naar de afgrond. Laten we dat gebeuren?

Ik vraag mij af of de politici en beleidsmakers slapen.. Ik ga er steeds meer vanuit dat er opzet in het spel is. Immigranten zijn immers nodig om de vergrijzing tegen te gaan.   Ene heer George S. Ziet graag dat er dingen naar zijn wil veranderen.. olie voor immigratie. .. linkse ideeën voor een "betere" wereld..  Ene Frans T die loopt te schreeuwen in Brussel dat we door de Euro/Eu nu eindelijk veilig en gelukkig kunnen leven. Ik vrees dat we over een X aantal jaren gaan zeggen... we stonden erbij en keken er naar

Anna op 03-01-2018 11:08

Afgezien van alle sociale onrust en het teloor gaan van onze westerse cultuur..........heeft de immigratie ook grote gevolgen voor de verzorgingsstaat zo wij die nu  hebben.

Jan van Beek heeft berekend wat ten tijde van Rutte 2 de immigratie ons heeft gekost en gaat kosten en hoe dit op lange termijn niet te betalen is omdat er onvoldoende of geen arbeids participatie is van de immigranten..... zijn zij veel duurder voor de maatschappij dan degene die wel actief deelnemen aan het arbeids proces....... dzez bedragen zijn schrikbarend...... 

deze cijfers zijn te vinden op  http://demo-demo.nl/Index.htl

Over deze cijfers wordt nooit iets gepubliceerd.... of vermeld maar het is op lange termijn niet betaalbaar.........Ons land zal aan de bedelstaf geraken..... wij worden op deze manier misschien wel een ontwikkelingsland........

Jan van Beek  heeft ongeveer een jaar geleden hierover ook een interview gegeven hoe hij aan die cijfers is gekomen en hoe deze cijfers ontvangen werden door ambtenaren en op diverse ministeries....

Dit interview is te vinden op you tube ; Café Weltschmerz...........

Voor wie interesse heeft het is even zoeken maar wel goed onderbouwd.

SEO op 03-01-2018 11:28

Islamverbod! Net als in Japan, CAR, Angola en Griekenland. En Nexit, free trade deal met rest van de wereld en gecontroleerde immigratie svp.

(Stichting Martijn, steun aan pedofilie, werd ooit verboden door de Hoge Raad vanwege aanzetten tot sexueel misbruik. Profeet Mohammed trouwde en verkrachtte de 9 jarige Aisha. Mohammed geldt als --- geen hoofdletters. Mod. voor Moslims. Dus met de wet verbieden van deze horror religie is heel simpel. Maar dát willen we 'natuurlijk' weer niet, want dat 'kan' niet. NL is zo hypocriet, maar de wal keert het schip.) 

SEO op 03-01-2018 11:29

Niets over de 'vrouwenzones' in Berlijn, Xander?

Joep op 03-01-2018 13:24

 Bij ongewijzigd migratiebeleid breekt de 3ewereldoorlog uit. 

Bundy op 03-01-2018 14:48

@walter op 03-01-2018 08:02

Ik ben heel blij voor u dat het u gelukt is om weg te komen en wens u en uw gezin het aller-aller beste .    In het onwaarschijnlijke geval dat jullie heimwee zouden krijgen kun je (  in het internettijdperk )  altijd de Nederlandse websites bezoeken die de waarheid laten zien .

Qromwel op 03-01-2018 15:46

Heeft hij e.e.a. ook gezegd vóór hij met "emeritaat" ging? Ik ben al niet gek op mosterd, maar na de maaltijd al helemaal niet.

Grietje op 03-01-2018 16:59

@ SEO op 03-01-2018 11:28 Als een niet-moslim een strafbaar feit pleegt wordt dat genoemd 'misdrijf' of 'terreur', als een  moslim hetzelfde doet wordt datzelfde feit genoemd 'geloof'. Let op het hemelsbrede verschil in aanpak aanslag moskee Enschede en aanslag restaurant Amsterdam. De eersten worden 'afgemaakt', maar de tweede krijgt alle mogelijke aandacht en begeleiding, terwijl hij nog maar kort in Nederland was. Doch let wel: het in overgrote algemeenheid doldwaze Nederlandse volk kiest (ong. 86 %) duidelijk vóór deze oorlog tegen onszelf en vind het héérlijk om belastingverhoging op belastingverhoging tegemoet te zien en tegen prestatieloon (lees: armoede) door te moeten werken tot 80 jr.

densi op 03-01-2018 17:10

Een vervelende bijkomstigheid is het feit dat de migranten geen spat te doen hebben en bijgevolg als konijnen uitbundig plezier maken in het verwekken van nakomelingen. Dit aantal neemt exponentieel toe maar de problemen die dit met zich meebrengen idem dito zoals scheefgroei in de demografische opbouw versus werkenden, meer uitkeringen en gratis geld, meer werkelozen, meer huizen die hen ter beschikking worden gesteld waar vele autochtone bewoners zelf al jaren tevergeefs op wachten, meer moskeeën, meer ellende en ga zo maar door.

SEO op 03-01-2018 17:21

@Tom Hendriks. Geen dank. We zitten op 1 lijn. A breath of fresh air, zoals dat heet. Protestanten en echte (!) katholieke-christenen en Joden zijn de nieuwe bondgenoten tegen de op hol geslagen meute die nog danst op een zelf gemaakte vulkaan. 

Supermaan gister, nieuwe Duitse censuurwetten en waanzinnig geworden volk. Ik hou mijn hart vast voor 2018! Dank Xander voor Xandernieuws afgelopen jaar, wat een werk. Ik wens allen dealsniettemin toch een gezegend 2018!   

Tom Hendrix op 03-01-2018 18:03

@Dasteve: 10.01. uur. Natuurlijk is het opzet,dasteve. Googled U maar eens naar:  " de Resolutie van Straatsburg", en/of het " Coudenhove-Kalergiplan", dan bent U precies op de hoogte, van vreselijk landverraad.

Grietje op 03-01-2018 18:31

In aansltuing op mijn berichtje van 16.59 u.: het volgende valt ook onder vrijheid van godsdienst (dan moet het wel de islam zijn natuurlijk)

"Joods restaurant weer belaagd..."

Lees http://www.telegraaf.nl/nieuws/1497710/joods-restaurant-weer-belaagd-ramen-besmeurd

raaf.nl/nieuws/1497710/joods-restaurant-weer-belaagd-ramen-besmeurd

Fabian op 03-01-2018 19:25

@Xander: "dass" is voegwoord, "das" is onzijdig lidwoord of aanwijzend voornaamwoord.

Grietje op 04-01-2018 10:40

@ Fabian op 03-01-2018 19:25. Van mij krijg je een dikke pluim, omdat je zo goed let op het taalgebruik. Daar mankeert erg veel aan, vooral in het nederlands ook op XN. Helaas maak ook ik regelmatig vauten, maar sta altijd open voor verbeteringen!! Hartelijke groet.

SEO op 04-01-2018 10:43

@Oma. In Nederland mag je tot de 7e maand (!!!!!!) aborteren. Vanaf het begin tot nu zijn er al 1miljoen NL kinderen geaborteerd. God heeft daarom Nederland verlaten. En omdat wij onze eigen kinderen niet willen, stuurt God ons 1 miljoen Moslims met een cultuur die haaks staat op alles waar we in WO2 voor hebben gevochten. God straft ons met onze eigen doodzonde.

SEO op 04-01-2018 10:55

Aanvulling op eerder bericht  over http://www.dailymail.co.uk/news/article-5228069/German-politician-tweet-barbaric-gang-raping-Muslims.html?login#readerCommentsCommand-message-field

Deze politica ihttps://goo.gl/images/BdzgFN https://goo.gl/images/xxRNvp https://goo.gl/images/9kkqHjs is katholiek christen.  Draagt Kruisje en de bijzonder katholiek christelijke Wonderdadige Medaille https://nl.wikipedia.org/wiki/Wonderdadige_medaille  Christenen worden nu dus opgepakt in Duitsland. Zo werkt de censuurwet. En hoe lang kan Xandernieuws dan nog bestaan? Hoe lang kunnen of liever durven we nog uit te komen voor onze (christelijke) mening?   

henk schroemges op 04-01-2018 13:22

Conclusie: linkse EU-mensen zijn de direct schuldigen en moeten dan ook keihard worden aangepakt! Hoe? Door vanaf nu totaal niet meer op die linkse clubs te stemmen. Het is n.l. nog altijd zo dat degene met de meeste stemmen/mensen het voor het zeggen heeft.Al het andere geneuzel zal geen enkel effect sorteren en alleen maar meer onvrede en ergernis produceren wat uiteindelijk kan uitmonden in beginnend met burgerlijke ongehoorzaamheid tot mogelijk burgeroorlogen.

Tom Hendrix op 04-01-2018 15:14

@henk schroemges: 13.22. uur. En het ergste is nog, dat er gefraudeerd word met onze stem(men), Henk. Het was de communist Lenin, die al zei: citaat: " Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar WIE de stemmen telt(llen). Zo lopen de hazen.

@SEO: 10.55. uur. Klopt. En binnenkort, dankzij onze nationale lakei, van Bilderberg en de nwo, Rutte (VVD) ook in Nederland.

Oma op 04-01-2018 16:20

@SEO: "@Oma. In Nederland mag je tot de 7e maand (!!!!!!) aborteren. Vanaf het begin tot nu zijn er al 1miljoen NL kinderen geaborteerd. God heeft daarom Nederland verlaten. En omdat wij onze eigen kinderen niet willen, stuurt God ons 1 miljoen Moslims met een cultuur die haaks staat op alles waar we in WO2 voor hebben gevochten. God straft ons met onze eigen doodzonde."

In Godsnaam!!! Stop met dat zielige gedoe, de zelfkastijding dat God ons zou straffen door gebruik te maken van onze Vrije Wil, door Hemzelf ons gegeven, is pure onzin en neem je verantwoordelijkheid ipv God als zondebok te gebruiken! Het is de elite, ménsen, die ons opzadelen met mosliminvasie om ons kapot te maken, niét God! Dat is politiek!

En wat abortus betreft: zwijgen! Elke vrouw heeft zelfbeschikkingsrécht over haar lichaam en haar leven en niemánd anders! Dat is háar beslissing om te maken. Niet jij en niemand, zéker geen mánnen, hebben dat te bepalen, tenzij jijzelf ál deze ongewenste kinderen, voor gelijk wélke reden, opneemt en levenslang verzorgt!!!


Een kleine correctie: elke vrouw heeft het recht op zelfbschikking over haar eigen leven, dat houdt niet in dat de vrucht in haar schoot/foetus daar ook onder valt. De vrouw draagt de ongeboren baby maar dat impliceert niet dat zij daarmee het recht heeft te beslissen over leven en dood van die foetus. Mod.

jottum op 04-01-2018 19:59

Nauwelijks Syriërs onder delictplegers, des te meer economische vluchtelingen en anader gajes.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/forse-toename-van-geweld-in-duitsland-en-steeds-vaker-zijn-daders-vluchtelingen~a780d296/

jottum op 04-01-2018 20:00

Nauwelijks Syriërs onder delictplegers, des te meer economische vluchtelingen en anader gajes.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/forse-toename-van-geweld-in-duitsland-en-steeds-vaker-zijn-daders-vluchtelingen~a780d296/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl