HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oud hoofd inlichtingendienst: Bij ongewijzigd migratiebeleid wordt het hier heel onplezierig

 ‘Wij wisten meteen dat integratie niet mogelijk is , en importeren islamistisch extremisme en Arabisch antisemitisme – Terugkeerpremies trekken juist nog meer migranten aan’ – CBS: 82.000 migranten naar Nederland in 2016, komende 5 jaar nog eens 300.000 mensen erbij

 
Voormalig BND-chef Hanning waarschuwt dat het huidige migratiebeleid grote maatschappelijke problemen zal veroorzaken. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Verzet tegen de massale moslimmigratie naar de Europese Unie en zijn lidstaten komt allang niet meer uitsluitend van vrijheidspartijen. August Hanning, voormalig hoofd van de Duitse inlichtingendienst BND en daarna staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, waarschuwt dat het bij ongewijzigd beleid ‘heel onplezierig’ zal worden. Volgens hem hebben de veiligheidsdiensten van meet af aan geweten dat het ‘wir schaffen dass’ van bondskanselier Angela Merkel onmogelijk is. Oproepen om de grenzen weer te gaan controleren zijn echter nog steeds aan dovemansoren gericht.

 

‘Wij importeren islamistisch extremisme en antisemitisme’

In een interview met Bild am Sonntag bevestigt Hanning zo’n beetje alles waar critici van het massa immigratiebeleid al jaren zo bang voor zijn. Al in 2015 legden de Duitse veiligheidsinstanties een 10-puntenplan aan Angela Merkel voor om de crisis op te lossen, en een nog veel grotere, permanente maatschappelijke crisis in de toekomst te voorkomen.

Eerste stap van dat plan was het terugwinnen van de controle over de Duitse (en daarmee Europese) grenzen, omdat van meet af aan duidelijk was dat integratie van zulke enorme aantallen moslims –die voor 80% uit jonge mannen bestaan- niet mogelijk is. ‘Wij importeren islamistisch extremisme, Arabisch antisemitisme, nationale en etnische conflicten van andere volken, en aeen ndere opvatting van recht en samenleving,’ luidde ruim 2 jaar geleden de conclusie.

Maandelijks 15.000 migranten erbij: ‘Het dreigt hier heel onplezierig te worden’

Hanning constateert dat die woorden helaas bewaarheid zijn geworden, maar dat er nog steeds niets mee gedaan wordt in Berlijn. ‘Zoals de terroristische aanslagen en aanslagpogingen in de afgelopen jaren hebben laten zien, is de veiligheidssituatie in Duitsland zeer gespannen. Onze veiligheidsstructuur moet dringend worden verbeterd om de nieuwe uitdagingen aan te kunnen. Anders dreigt het voor ons in Duitsland binnenkort heel onplezierig te worden.’

‘Iedere maand komen zo’n 15.000 migranten naar ons, waarvan wij niet weten of ze een crimineel of terroristisch verleden hebben. Daar komt nog een onbekend aantal illegalen bij. Duitsland is in Europa het beloofde land voor asielzoekers en migranten, en ik vraag mij af hoe lang wij dat nog zonder grote maatschappelijke verschuivingen volhouden. Onze samenleving is diverser geworden, maar ook dieper etnisch gespleten, met grotere risico’s op conflicten daardoor.’

‘Grove nalatigheid’, en niemand gelooft in ‘wir schaffen dass’

Het binnenlaten van zoveel migranten zonder hun identiteit te controleren noemt de ex inlichtingenchef ‘grove nalatigheid’. Angela Merkels ‘wir schaffen dass’ is dan ook iets waar niemand in de veiligheidsdiensten in gelooft. Ook technisch en gerechtelijk is Duitsland niet in staat om de communicatie uit en met kritieke regio’s zoals Syrië, Irak en Afghanistan volledig te bewaken.

Hij pleit dan ook voor duidelijke regels en voorwaarden voor migranten, zoals verplichte integratie van degenen die hier willen / mogen blijven. ‘Maar ook op dit vlak zie ik nog steeds grote tekortkomingen.’ Zo wijst hij erop dat is gebleken dat het geven van een terugkeerpremie –zoals ook Nederland lange tijd heeft gedaan- juist nog meer migranten aantrekt die weten dat ze geen recht op asiel hebben, en hier dus alleen komen om een grote zak met geld op te halen.

Turken en Saudi’s openen nieuwe extremistische moskeeën

Ondertussen worden in Europa steeds meer moskeeën gebouwd die het extremistische, anti-Westerse gedachtengoed van landen zoals Turkije, Saudi Arabië en Qatar verspreiden. Moslimjongeren worden er geradicaliseerd en aangezet tot het veroorzaken van conflicten met onze samenleving. Het hoofd van de inlichtingendienst van een Noord Afrikaans land (vermoedelijk Libië of Egypte – X.) sprak er onlangs zijn verbijstering over uit dat de preken in de Europese moskeeën niet worden gecontroleerd op hun inhoud. Hanning moest hem uitleggen dat zoiets niet verenigbaar is met de vrijheid van religie.

Conservatief opgevoede moslimjongeren vatbaar voor terreurboodschap

Vooral conservatief opgevoede moslimjongeren, die hier met een veel vrijere samenleving worden geconfronteerd, lopen het risico daar niet mee om te kunnen gaan en tot extremisme en terrorisme te vervallen. Daarbij speelt ook het internet een grote rol. ‘Hier worden voortdurend radicale boodschappen aan deze moslimjongeren, die niet geïntegreerd zijn en geen contacten met de maatschappij hebben, gegeven.’

In deze moskeeën, video’s en andere berichten en geschriften wordt hen voorgehouden dat een echte moslim een heilige oorlog namens de islam moet voeren, en dat hij ongelovigen moet vermoorden om in het paradijs te komen – kortom, exact zoals het letterlijk in de Koran wordt bevolen en beloofd. Moslims die hier in een identiteitscrisis komen vanwege onze totaal anders functionerende samenleving, zijn buitengewoon vatbaar voor dit ‘anker’ van religieus fanatisme.

Na van 1998 tot 2005 hoofd van de BND te zijn geweest werd Hanning staatssecretaris van Binnenlandse Zaken. Inmiddels is hij adviseur van het Counter Extremism Project (CEP), dat tegen haatideologieën op het internet optreedt, en platforms zoals YouTube oproept om video’s die (islamitische) terreur verheerlijken, te verwijderen.

82.000 migranten naar Nederland in 2016, over 5 jaar 300.000 mensen erbij

Nederland werd het afgelopen jaar zo’n 82.000 migranten rijker (2). Het is volstrekt onduidelijk hoeveel criminelen en potentiële terroristen daar bijzitten - of dat mag simpelweg niet bekend worden gemaakt, zoals in ons land inmiddels al jaren het door Den Haag gevoerde beleid is. Het CBS verwacht dat er over 5 jaar nog eens 300.000 mensen in Nederland zijn bijgekomen, waarvan het leeuwendeel migranten zullen zijn (2).

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) NU
(3) Afbeelding: Getty Images (Vrij voor redactioneel / niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Pagina12
Oma op 04-01-2018 20:12

@dasteve: " Immigranten zijn immers nodig om de vergrijzing tegen te gaan" dat hebben ze ons wijsgemaakt! Er zijn meer dan genoeg eigen jongeren die werken om de vergrijzing op te vangen, echter door wanbeleid worden geïnde belastingen verspild, opzettelijk, om de waan te wekken dat er tekorten zouden zijn zonder vreemd gespuis (dat NIiet werkt en alleen maar Kost ipv bij te dragen!!!) 

De situatie wordt nét ontwricht door hordes immigranten die onderhouden moeten worden op kap van de autochtone bevolking en niks bijdragen, dáárdoor wordt de vergrijzing zogenaamd onbetaalbaar, niét omdat wij te weinig kinderen hebben gemaakt maar omdat er teveel parasieten meevreten van de ruif die bedoeld was voor de vergrijzende bevolking!

@mod: "Een kleine correctie: elke vrouw heeft het recht op zelfbschikking over haar eigen leven, dat houdt niet in dat de vrucht in haar schoot/foetus daar ook onder valt. De vrouw draagt de ongeboren baby maar dat impliceert niet dat zij daarmee het recht heeft te beslissen over leven en dood van die foetus. Mod."

De foetus is een déél van haar lichaam waarover zij het alleenrecht heeft waardoor zij ook ondeelbaar het beslissingsrecht heeft over de foetus. Géen mens heeft het recht zich daarmee te bemoeien, dat is tussen de vrouw, haar geweten en haar Schepper. Oma: indien u het zo stelt dat de vrouw het alleenrecht heeft over leven en dood van het ongeboren kind, als u die gedachtelijn doortrekt, zou dat ook gelden als het kind geboren is !

 

Elke vrouw is op de eerste plaats moreel verplicht te denken aan zowel haar eigen welzijn als het welzijn van haar kind, welk leven ze het kind kán bieden zonder daardoor zichzelf én het kind schade toe te brengen door te kiezen voor een ellendig leven in armoede als ze niet de steun en middelen daartoe heeft. Op die beslissing heeft zij het alleenrecht want zij alleen kan dat beoordelen.

Elke beslissing tot abortus is anders en individueel, daar is géén algemene regel voor mogelijk wegens teveel en uiteenlopende factoren.

En nogmaals: degenen die zo hoog van de toren blazen over ongeboren leven zouden zich beter inzetten om de kinderen die al geboren zijn te beschermen en van een goed, veilig en menswaardig leven te voorzien ipv zich te bemoeien met beslissingen die niet aan hun zijn. Er zijn meer dan genoeg echtparen die heel graag een baby willen adopteren en er heel veel moeite voor doen om dat te realiseren. Mod.

Anna op 05-01-2018 11:12

Oma : .......... Zelf beschikking gaat ver maar niet zo ver als u van mening bent. Ik ben een Christen en een vrouw, en ik weet dat God mijn Schepper is. Hij heeft mij gemaakt in de moederschoot Psalm 139 schrijft daar heel mooie dingen over. Lees dat maar eens........ Het is  God, mijn schepper  die mij de “ moederzegen” geeft of niet............En ik ben gezegend.......! .Tientallen vrouwen kennen deze moeder zegen niet en hebben daar groot verdriet over............ Bovendien is mijn lichaam een tempel van de Heilige Geest..... dat wil zeggen God woont in mij..... doordat ik tijdens mijn leven de Heere Jezus heb leren kennen....... Hij heeft mij vanuit zijn woord laten zien dat hij : Jezus mijn zonden heeft gedragen......... en daarom heb ik niet het recht om met dit lichaam te doen wat ik zelf wil......... Ik ben verantwoordelijk voor mijn daden..... daar valt roekeloos gedrag onder,  vloeken, roddelen, kwaadspreken, liegen, daar valt drugs gebruik onder, alcohol gebruik,porno kijken,  enz enz,  daar valt alles onder waarmee ik God niet behaag......en dat weten we vaak heel goed...... .. ..... Dat behagen is een ouderwets woord,  maar ik bedoel, als ik met mijn lichaam iets doe waar ik Jezus verdriet mee doe, dan zondig ik.  En zo is abortus een grote Zonde, dit is het welbewust doden van het door de schepper gemaakte nieuwe leven......... 

En ja, het gaat niet alleen om persoonlijke dingen, Ja dat zeker ook : personen zullen eenmaal geoordeeld worden, en ieder naar zijn werken. maar het gaat ook om Nationale, “ landelijke” Europesche,  wereld, dingen..... Als een natie God verlaat, en dat zien we hier gebeuren met de wetgeving omtrent grote zonde als Abortus en de ontkerkelijking, en euthanasie, dan trekt God zich ook terug van z’ on persoon z’ on land z’ on wereld deel, en nu lijkt het alsof God de schepper, ons een andere ” god” stuurt Allah..... Bij Allah is er in tegenstelling tot de God van De Bijbel geen vergeving meer mogelijk..... Dan is het over en uit...... en daar lijkt ons land hard naar op weg....... ...... Maar door het geloof in Jezus Christus is zelfs voor de grootste zonde vergeving......Hij is zo vol met  genade!!!!!!   Ik wens u de Zegen van deze, levende God..... Shalom Anna 

tycho op 05-01-2018 16:49

Wat tijd en afkomst heeft gescheiden zal men niet trachten samen te brengen.

Oma op 05-01-2018 18:05

"Oma : .......... Zelf beschikking gaat ver maar niet zo ver als u van mening bent. Ik ben een Christen en een vrouw, en ik weet dat God mijn Schepper is. Hij heeft mij gemaakt in de moederschoot Psalm 139 schrijft daar heel mooie dingen over. Lees dat maar eens........ Het is  God, mijn schepper  die mij de “ moederzegen” geeft of niet............En ik ben gezegend.......! .Tientallen vrouwen kennen deze moeder zegen niet en hebben daar groot verdriet over............ Bovendien is mijn lichaam een tempel van de Heilige Geest..... dat wil zeggen God woont in mij..... doordat ik tijdens mijn leven de Heere Jezus heb leren kennen....... Hij heeft mij vanuit zijn woord laten zien dat hij : Jezus mijn zonden heeft gedragen......... en daarom heb ik niet het recht om met dit lichaam te doen wat ik zelf wil......... Ik ben verantwoordelijk voor mijn daden..... daar valt roekeloos gedrag onder,  vloeken, roddelen, kwaadspreken, liegen, daar valt drugs gebruik onder, alcohol gebruik,porno kijken,  enz enz,  daar valt alles onder waarmee ik God niet behaag......en dat weten we vaak heel goed...... .. ..... Dat behagen is een ouderwets woord,  maar ik bedoel, als ik met mijn lichaam iets doe waar ik Jezus verdriet mee doe, dan zondig ik.  En zo is abortus een grote Zonde, dit is het welbewust doden van het door de schepper gemaakte nieuwe leven......... "

Zelfbeschikking is absoluut, punt, daar kom je nog wel achter.....Lieve God....dat in de 21ste eeuw nog steeds de voorgekauwde tunnelvisie primeert over gezond verstand...hoe oud ben jij eigenlijk? Met jouw daden die je opnoemt: roekeloos gedrag (?!), vloeken, liegen, drugs, alcohol etc..: vertel mij eens: wie zegt dat je daarmee God 'niet behaagt'? Wie ondervindt het nadeel van jouw gedrag behalve jijzelf in de eerste plaats?Wie beweert dat God zich daarmee bezig houdt voor 7 miljárd mensen? En wát doet God er dan aan? Niks, zeker? Hij laat je maar bezig zijn? Wat voor een God is dat dan? Snap je niet dat jij jezélf dat aandoet en oplegt??

Ongelooflijk dat in een tijd waarin zoveel van de kwaadaardige doeleinden van het instituut dat zich de vertegenwoordigers van God noemen aan het Licht kwam/komt, nog steeds dat bedrog en onderdrukking koppig blijft gevolgd worden als 'zonde', man man....de bewustwording van de mensheid waarvoor Jezus kwam, is faliekant mislukt als jullie nog niet verder staan dan dát en God nog steeds gebruiken als zondebok om jouw verantwoordelijkheid op af te wentelen en aan zelfkastijding en zelfverloochening te doen...Ja, jij bent verantwoordelijk voor je daden, maw: jij beslist, jij hebt daarvoor de Vrije Wil gekregen om zélf te beslissen! Niet dat God je ook maar iéts oplegt of van je verwacht, nee, Hij verwacht dat je zélf die beslissing maakt naar eer en geweten! Toegegeven, voor de zwakkeren die niet in zichZelf geloven en God buiten zichZelf zoeken, is de strohalm 'God' een ideale gelegenheid om zich aan vast te klampen en hun daden aan toe te schrijven, veilig ook want zo kun je alles rechtvaardigen..

En Jezus verdriet mee doen? Lieve Heer, geef eens wat inzicht en begrip voor wat Jezus kwam doen want ze zitten diep in het dwaalspoor, wijsgemaakt door de kerk die enkel macht en rijkdom nastreeft door onderdrukking van domme schaapjes die niet verder nadenken dan hun neus lang is.

Ipv met je neus in de bijbel vastgeroest te zitten, lees eens wat meer op internet over de wáre spiritualiteit die Jezus ons kwam leren, de ware Macht van het Goddelijke dat elk mens innerlijk met zich meedraagt en de plicht van elk mens om bewust te worden van onze Goddelijke Aard en als medeschepper.....blijkbaar komt het verstand inderdaad maar met de jaren en voor sommigen helemaal niet...

"En ja, het gaat niet alleen om persoonlijke dingen, Ja dat zeker ook : personen zullen eenmaal geoordeeld worden, en ieder naar zijn werken. maar het gaat ook om Nationale, “ landelijke” Europesche,  wereld, dingen..... Als een natie God verlaat, en dat zien we hier gebeuren met de wetgeving omtrent grote zonde als Abortus en de ontkerkelijking, en euthanasie, dan trekt God zich ook terug van z’ on persoon z’ on land z’ on wereld deel, en nu lijkt het alsof God de schepper, ons een andere ” god” stuurt Allah..... Bij Allah is er in tegenstelling tot de God van De Bijbel geen vergeving meer mogelijk..... Dan is het over en uit...... en daar lijkt ons land hard naar op weg....... ...... Maar door het geloof in Jezus Christus is zelfs voor de grootste zonde vergeving......Hij is zo vol met  genade!!!!!!   Ik wens u de Zegen van deze, levende God..... Shalom Anna "

Als God een natie verlaat....man man, God zit IN de méns en kán nooit een natie verlaten want elk mens draagt God méé in het Innerlijke en kan ervoor kiezen zijn/haar geweten te volgen of...niet....God is alom tegenwoordig, toch? Er kán niks leven zonder de Goddelijke Levensenergie...je spreekt dus jezelf ferm tegen dat God ons 'verlaat'....

God stuurt helemaal niks, de ménsen zijn verantwoordelijk om de afschuwelijke islam, politieke doctrine onder het mom van (bij)geloof, in het westen te verspreiden, (zoek de resolutie van Straatsburg 1975 dringend eens op en de website wijwordenwakker!!) de ménsen zijn verantwoordelijk voor de mosliminvasie voor politieke doeleinden, daar zit God voor niks tussen, dat is pure politiek! Van de elite, van ménsen.

Ik ben reuze benieuwd hoe jij met je vergeving de beestachtige gruwel van islam aanvallen en aanslagen gaat tegenhouden? Met te bidden, verstopt en bibberend onder je bed wellicht? Met genade te tonen terwijl je familie gekeeld en onthoofd wordt voor je ogen? De andere wang toekeren terwijl ánderen voor jouw vrijheid zullen moeten vechten? Of ga je ze doodslaan met je bijbel? 

Wákker worden, we zitten niet meer in de middeleeuwen! Ik wens je bewustwording toe in plaats van nutteloze zelfkastijding met fictieve zonden over je menselijkheid, (je menselijke imperfectie, je menselijke ervaringen waarvan je moet leren om spiritueel te kunnen groeien) waarmee je jezelf schade toebrengt en God beledigt door Zelfverloochening van je Goddelijke Aard.

Verder denk ik dat dit wéér in het geloofsforum thuishoort maar helaas, bij elk artikel wordt God te pas en te onpas erbij gesleept, meestal om aan zelfkastijding te doen of om zieltjes te winnen misschien? Nog steeds??

Oma op 05-01-2018 18:49

@mod:"Oma: indien u het zo stelt dat de vrouw het alleenrecht heeft over leven en dood van het ongeboren kind, als u die gedachtelijn doortrekt, zou dat ook gelden als het kind geboren is !"

Nee want na de geboorte maakt het kind geen deel meer uit van het lichaam van de vrouw waarover zij zelfbeschikking heeft...en de vrouw heeft op de éérste plaats de plicht om te kiezen voor haar eigen welzijn of telt die misschien weer niet mee als vrouw?

Evenwel, begrijp mij goed: in deze tijden vind ik het zelf schokkend dat er nog zoveel ongewenste zwangerschappen voorkomen met al de anticonceptiemiddelen die voorhanden zijn - in mijne tijd wás dat niet beschikbaar en de vorige generatie moest het zelfs doen met onthouding....vrouwen zaten elke maand met de schrik 'dat het weer zover zou zijn' én abortus bestond toen ook, weliswaar illegaal.  Echter, ik zal véchten voor het récht van de vrouw op zelfbeschikking over haar lichaam en leven, punt.

"Er zijn meer dan genoeg echtparen die heel graag een baby willen adopteren en er heel veel moeite voor doen om dat te realiseren. Mod."

Ja en waarom wordt dat zo moeilijk gemaakt, er zijn miljoenen kinderen die wachten om geadopteerd te worden, zelfs de 'baby-verkoop' boomt, kopen en verkopen van kínderen?? Zijn die hummeltjes dan béter af door als vee verhandeld te worden? Tsss.....en het gaat veel en veel verder dan enkel adopteren, ik doel hiermee ook op de slachtoffertjes van misbruik, van pedofilie, van mishandeling en armoede die vaak in de kou blijven staan maar owee: als het gaat om abortus dan staat alles op zn kop maar die beschadigde slachtoffers, daar kijkt geen mens naar om, die zijn het blijkbaar niet waard om voor op de barricaden te gaan staan, die moeten hunne plan maar trekken.......maar bij deze kinderen kan de vrouw haar recht op zelfbeschikking niet ontzegd worden en dáár draait het om bij protest tegen abortus: onderdrukking van de vrouw, machtsmisbruik, zelfs de zeggenschap over haar eigen lijf ontnemen!

 

Oma, u draait om de hete brei heen. Dit is abortus. https://www.youtube.com/watch?v=mhqhNulKLrI    

De vrouw is de drager van de vrucht, wat een mens in wording is. Dragen betekent niet dat het haar eigendom is. 

Anna op 05-01-2018 21:49

Oma: Uw denkwijze is mij duidelijk.

In uw veronderstellingen over mijn leefwijze kan ik mezelf niet herkennen. 

Het doet mij pijn dat u God en zijn Zoon Jezus zo minacht in uw antwoord, derhalve beiindig ik de discussie. 

mientjei op 06-01-2018 00:26

@mod.  Er komen heel veel miskramen voor in de eerste drie maanden, dan dood God zelf het kindje, geweven in de moederschoot(Bijbel) .Ik moest dit even kwijt na het lezen van deze heftige discussie.  Vroeger werden  veel kinderen niet ouder dan 4 jaar en veel vrouwen stierven in het kraambed, dan was het kind moederloos (in afrika vaak nog zo)

Dat ik dit schrijf wil niet zeggen dat ik voor abortus ben, maar het leven heeft vele gezichten en nederigheid is wel gepast, 

En des Heerens wegen zijn ondoorgrondelijk, en zullen dat altijd blijven

 

Die wegen zijn niet zo ondoorgrondelijk en heeft met de natuur te maken, levend in een onvolmaakte wereld waarin ziekte, misgeboorte en onrecht bestaat.

God daar indirect de schuld van te geven om uw visie kracht bij te zetten is  een zwak argument. Mod.

mientjei op 06-01-2018 00:45

@Oma 18 05   in de vijfde alinea van uw betoog stelt u internet   B o v e n  de Bijbel   dat kan echt niet he

Oma op 06-01-2018 13:00

Anna, waar haal jij het dan om te concluderen dat ik God en Jezus zou minachten? Wáár heb je het over?! Wáár lees je dat?! Over veronderstellingen gesproken....je hebt mij duidelijk niet begrepen: door Zelfwaardering, Zelfliefde eer je de Innerlijke God die je met je meedraagt, door liefde voor je medemens eer je de Innerlijke God in elk mens - dat bedoelde Jezus met 'hou van je naaste als van jeZelf', op die manier zijn álle mensen één...en dat 'jeZelf' is je Innerlijke God, niet de méns/persoon, verpakking of tempel zo je wil...

Bovendien veronderstel ik niks...je moet goed lezen: dat is mijn méning over...laten we het "leefwijze noemen van mensen die geestelijk niet vooruit willen en blijven hangen in de tijd dat mijnheer pastoor ons dom moest houden." En dus: als mijn méning jou niet bevalt omdat ze afwijkt van wat de pastoor ons járenlang wijsmaakte, dan stopt voor jou de discussie? Wel, dan bewijs je mijn mening...mag ik dan ook vragen om je godsdienstige bijdragen voortaan te houden voor het geloofsforum dat daarvoor dient en politieke onderwerpen te vrijwaren van wat voor mij irriterende, voorbijgestreefde doctrine uit het verleden is? Want nogmaals: bidden zal bommen (en de keuze die kwaardaardige ménsen maken) niet tegenhouden, dat zul je wel met mij eens zijn.

Esther op 06-01-2018 16:00

Hallo Anna... ik zie het ook zo hoor. Vaders zegen om je heen, liefs Esther.

Oma op 06-01-2018 19:17

mientjei op 06-01-2018 00:45 "@Oma 18 05   in de vijfde alinea van uw betoog stelt u internet   B o v e n  de Bijbel   dat kan echt niet he"

Komaan, mientje, ben jij geestelijk onvermogend of kwaadaardig door te verdraaien?! Moet er nu écht een tekening bij om te begrijpen dat je je kunt informeren via internet? Een kínd zou het begrijpen....maar oh, nee, daar gaan we effe gemakshalve aan voorbij, we verwijten dan maar dat internet boven de bijbel wordt gesteld, iets dat er niét staat!!! De bijbel zegt zélf: ga en onderzoek? Dat zou jij misschien beter ook eens proberen en opvolgen? Bovendien staan er inderdaad waarheden op internet die de bijbel bewust verborgen houdt, anders zou de machtscontrole over de bijbelse schaapjes weleens in het gedrang kunnen komen. Niet iedereen slikt nog kritiekloos alles wat de bijbel ons wijsmaakt voor politieke doeleinden. En gelukkig maar, dat heten dan christenen die nadenken met gezond verstand ipv gemanipuleerde volgers.

Albatros op 06-01-2018 20:28

Oma op 06-01-2018 19:17

Even had ik nog het idee met u de discussiëren over de zelfbeschikking van de vrouw betreffende abortus......maar u gaat zo'n rare kant op dat de lust mij is vergaan. 

Anna, Mientjei: hou vast aan uw eigen gedachten en geloof, laat u niet beledigen zoals Oma dat goed kan! 

mientjei op 06-01-2018 23:48

@Oma   19.17   er staat : onderzoekt alle dingen en  behoudt het g o e d e

Er staat ook :  zalig ziin de eenvoudigen van geest, want zij erven het koningkrijk Gods

Ik had trouwens geen pastoor om me "dom te houden"   maar een dominee, een heel prettig mens

Infidel4U op 07-01-2018 11:27

Oma heeft helemaal gelijk... De eenvoudigen van geest worden eenvoudig gehouden door de elite. Zij hebben de kern van de boodschap van Jezus weggemoffeld toen zij de bijbel die wij nu kennen aan elkaar knipten en plakten. Daarmee creëerden  zij een perfect wapen om de onwetende massa mee onder de duim te krijgen en eeuwenlang daar te houden. Het Nieuwe Testament mist een paar belangrijke onderdelen, één daarvan is het evangelie van Judas, degene die als verrader wordt afgeschilderd maar ondertussen Jezus het beste begreep... Terwijl het Nieuwe Testament het enige deel is wat voor niet-Joodse Christenen interessant zou moeten zijn, is het Oude Testament de geschiedenis van het volk van Israël. Dat is leuk om te weten maar niet onze geschiedenis. Wie zich dogmatisch aan deze bijbel vasthoudt slaat naar mijn mening de plank volledig mis en loopt nog steeds aan de leiband van het vroege Vaticaan, de Illuminati en de feodale meesters...

Infidel4U op 07-01-2018 11:51

On topic : een gewapend treffen tussen de islam en de autochtone bevolking van Europa lijkt onvermijdelijk. En als dat gebeurt zal de overheid de kant van de islam kiezen. De globalistische elite zal deze burgeroorlog aanzwengelen en gebruiken om de door hun gewenste wereldregering te installeren en Europa te knechten. Als er dan al gebeden mag worden is dat op onze knieën in de richting van Mekka. Om onze vrijheid en beschaving te behouden voor de volgende generaties,,  zullen we bereid moeten zijn hier tegen in te moeten gaan. En voor degenen die denken deze aanstormende trein te kunnen tegenhouden met gebed: bidt dan op zijn minst om kracht, wijsheid én de overwinning voor degenen die wèl bereid zijn hun leven in de waagschaal te leggen voor u... 

Oma op 07-01-2018 13:02

Tja, albatros, als je een afwijkende mening hebt, is de indruk wekken van beledigen het middel bij uitstek om pogen de mond te snoeren, zeker? Ik heb récht op mijn mening, ook als ze niet strookt met die van anderen en zij zich daardoor beledigd voelen, akkoord?

Wat zelfbeschikking van de vrouw betreft: geen moraalridders en zelfs geen wet zal mij als vrouw opleggen wat ik voor mijn welzijn en lichaam mag beslissen of niet. God Zelf heeft mij dat beslissingsrecht gegeven door mijn Vrije Wil en daar heeft geen méns een oordeel over te vellen, laat staan mijn Vrije Wil trachten te ontnemen.

 

Oma, 2e keer, matig uw toon. Mod.

Infidel4U op 07-01-2018 18:49

Aan de "ware gelovigen" in "de waarheid" :pas op dat u niet hetzelfde heilloze pad als daesh en taliban bewandelt...  Er is er maar één die aan het eind een oordeel mag vellen en dat zijn wij niet. We kunnen het ook eens zijn dat we het oneens zijn... 

Oma op 07-01-2018 20:03

Aan al 'de eenvoudigen van geest-gelovigen': bekijk de film Spotlight, gebaseerd op waargebeurde feiten, over het misbruik van kinderen door de schijnheiligen van de katholieke kerk en hoe het verdoezeld en ontkend wordt, nu op Ned. 2...

Oma: laatste waarschuwing omtrent uw gedrag op het forum.Mod.

mientjei op 08-01-2018 00:26

@oma 20.03   ik heb het al eerder gezegd, ik ben niet katholiek maar gedoopt in de nederlandse hervormde kerk

En niet zomaar een kerkje, het mooiste kerkje van nederland, en mijn voorouders hebben op de brandstapel 

Gestaan voor dit geloof, en dat laat ik me door niemand afnemen. En ik hou van eenvoudige mensen,

zij hebben vaak een diepe ziel, oprecht.  Ik  ben ook oma hoor, van een hele stoet prachtkinderen, de meeste wit, niet allemaal

maar ze zijn allemaal mijn speciale schat. Ik wens u vrede toe en rust 

mientjei op 08-01-2018 00:42

@infidel 11.,27    toen dit geschreven is in de Bijbel over de een voudigen van geest,  was deze toekomst nog niet in zicht

God houdt van hen, geef het gewoon toe

mientjei op 08-01-2018 01:26

@oma 13 02   heeft u soms  in uw  zeer naaste omgeving te maken gehad met abortus, ik wel dus vertel gerust hierover

Infidel4U op 08-01-2018 16:28

Beste Mientje, God houdt van iedereen, eenvoudig van geest of niet, want God is liefde. Dat is makkelijk toe te geven. De uitspraak "gezegend zijn de eenvoudigen van geest" is niet meer dan een excuus om de massa niet te bewegen zich te ontwikkelen en te zoeken naar kennis en inzicht. Meer zo van "doe wat we zeggen en laat het denken maar aan anderen over die daar meer verstand van hebben..." Zoals de (kerkelijke) elite lang geleden de enige groep was die kon lezen en schrijven.. In het voor de "eenvoudigen van geest" onbegrijpelijke latijn, als een soort geheimtaal. Het is eigenlijk ook wel makkelijk om je niet teveel in lastige en verontrustende zaken te hoeven verdiepen en dat over te laten aan "de hoge heren". Zo kun je je beter focussen op het produceren voor de "baas" en wordt de maatschappelijke orde niet teveel verstoord. En dan blijkt iedere keer maar weer dat dat levensgevaarlijk is, want het kwaad heeft de neiging de macht te zoeken en te willen overheerssen en heeft zeker niet het beste voor met de "eenvoudigen van geest". Dat heeft de geschiedenis keer op keer aangetoond. Maarre,  deze discussie leidt wel weer af van het eigenlijke onderwerp en hoort derhalve misschien meer thuis op het geloofsforum?

Infidel4U op 08-01-2018 16:34

En trouwens, is iedereen deze soms vergeten? "God helpt degenen die zichzelf helpen..."

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl