HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Open brief moeder aan dochter: ‘Het spijt me jouw vrijheden weer te moeten afpakken’

‘Het spijt me dat jouw wereld het afgelopen jaar zo enorm veranderd is’

 

Afbeelding: illustratief (2).

Een open brief van een Duitse moeder aan haar dochter op Facebook heeft een enorm aantal reacties ontlokt van medeburgers, die zich verbijsterd afvragen hoe het kan dat het Duitse volk zich de laatste jaren zo makkelijk en willoos alle bestaande vrijheden laat afpakken door de regering in Berlijn. ‘Deze brief heeft ons erg geraakt, en laat in alle duidelijkheid zien wat er mis gaat in dit land, wat voorgoed wordt vernietigd, en waar wij in de toekomst onze borst nog nat voor zullen moeten maken,’ aldus de inleiding op Journalistenwatch.

 

‘Mijn lieve dochter,

Het spijt me dat ik jouw vrijheden, waar je hart voor gewerkt hebt, weer moet afpakken. Eindelijk was het zover: je mocht alleen naar school fietsen. En je kon het ook. Je hebt dat knap gedaan en hebt de weg naar school flink en zonder afleidingen afgelegd. Je was netjes op tijd op school en in de klas.

Het spijt me dat ik je deze vrijheid weer moet afpakken. Ik vertrouw het niet meer je alleen naar school te laten fietsen. Ik vertrouw het nog minder om je alleen naar huis te laten fietsen. Teveel meisjes en vrouwen worden op straat aangesproken en lastig gevallen. Alleen al in mijn kennissenkring werden al vijf vrouwen het slachtoffer van geweld en roof, deels op klaarlichte dag.

Toen je voor de eerste keer alleen naar de supermarkt wilde om melk te halen, was ik bezorgd. Ik stond op het balkon en heb je de halve weg gevolgd. Ik was opgelucht toen je aanbelde en weer terug was. Je kwam met melk, het bonnetje en het wisselgeld terug. Het heeft je zelfbewustzijn versterkt, en je hebt je verheugd op de zaterdagen, omdat je dan iedere keer iets meer mocht kopen.

Het spijt me dat ik je deze vrijheid weer moet afpakken. In de straat hiernaast werd enkele dagen geleden een drugsnest opgerold.

Het spijt me dat ik je nooit meer alleen en zonder toezicht in het water zal laten spelen. Je hebt de zwemlessen met bravoure afgesloten. Je houdt van het water en gaat graag zwemmen. In het begin ben ik altijd bij de rand blijven zitten om te zien of je ook echt in het water blijft en je veilig voelt. Je zwemt fantastisch. Ik kon erop vertrouwen dat je met je vriendinnen veilig in het zwembad speelt en plezier kunt hebben, en ik er niet steeds bij hoeft te zitten.

Het spijt me dat ik je nooit meer alleen en zonder toezicht in het water zal laten spelen. Ik zal je al helemaal niet alleen met je vriendinnen naar het zwembad laten gaan, ook al is het zwembad hier om de hoek. In drie zwembaden die ik ken werden meisjes lastig gevallen.

We hebben hiernaast een mooie speelplaats. In je kindertijd was je daar vaak. Dat is drie jaar geleden. Je kent veel van de kinderen die daar speelden. Ondertussen ken je er niemand meer. Met je oudere vriendinnen kon je er ook zonder volwassene naartoe gaan om te spelen.

Het spijt me dat ik je niet meer in de speeltuin kan laten. Er zitten daar jongeren en mannen in wier bijzijn ik mij niet prettig voel. Beter gezegd: ik ben bang. Ik zal daar niet meer naartoe gaan, en jij al helemaal niet.

Ieder jaar krijgt een kind meer vrijheden. Dat is de normale gang van zaken. Zelf eten, jezelf aankleden, je eerste zakgeld, naar school gaan, alleen met vriendinnen iets ondernemen, uitgaan. Ik zou je graag zoveel vrijheden geven die bij je ontwikkeling horen. Ik zou je graag met vertrouwen laten opgroeien, dat je je vrij en veilig in het openbaar kunt bewegen.

Het spijt me dat ik al deze vrijheden weer van je moet afpakken. Het spijt me dat ik je niet meer alleen over straat laat gaan. Het spijt me dat ik mijn vertrouwen in veiligheid heb verloren. Niet alleen op basis van krantenartikelen, waarin je bijna iedere dag van aanrandingen, roof en geweld kunt lezen, maar op grond van de verhalen van bekenden, die reeds slachtoffer werden en zich niet langer veilig voelen op straat.

Het spijt me dat jouw wereld het afgelopen jaar zo enorm veranderd is.’

‘Emigreren, je laten afslachten, of je bekeren’

Mede Duitsers betuigen in een groot aantal reacties hun steun, en zeggen dat ze in het hele land dezelfde onveiligheid voelen. Publieke plaatsen, en zeker reizen met het openbaar vervoer, zijn ‘een alles of niets’ spel vol risico’s geworden. ‘Dat houdt pas op als de islamisering is gestopt. Tot dan zijn er drie mogelijkheden voor de Duitsers: emigreren, je laten afslachten, of je bekeren. Pas dan heerst er weer vrede,’ reageert ene Bruno P..

‘Er wordt hier heimelijk een moslim levenswijze ingevoerd: vrouwen gaan niet meer alleen naar buiten, kinderen ontwikkelen zich niet meer als individuen maar als afhankelijke volwassenen, vooral de vrouwen. Het wordt een samenleving die bestaat uit een kritiekloze, domme massa, en ik geloof dat dit zo gewild is,’ schrijft K. Blomquist.

‘Het is om te huilen,’ vult een ander aan. ‘De meisjes worden overweldigd en onze zonen aan het mes geregen. Met de gezinshereniging worden wij hier definitief uit de weg geruimd. Mede schuldig zijn de burgemeesters die de ‘verrijkers’ in ieder dorp onderbrengen, de complete ambtenarij, van links-groene onderwijzers tot lage autoriteiten – ze doen allemaal mee met de grote vervanging (een paar uitgezonderd). Zijn wij allemaal verlamd van angst?’

Sommigen merken op dat de Duitsers bij de vorige verkiezingen zelf weer massaal (maar wel aanmerkelijk minder) op de gevestigde partijen hebben gestemd, waarop anderen reageren dat ze de uitslagen van de verkiezingen niet meer vertrouwen. Dat geeft aan hoe groot het wantrouwen onder het Duitse volk is geworden, en hoe dicht het land een interne explosie is genaderd, enkel omdat de heersende elite het land in snel tempo islamiseert door het te overspoelen met enorme aantallen migranten uit de islamitische wereld.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: Wikimedia Commons /  Linda Bartlett / National Cancer Institute / publiek domein (vrij te gebruiken)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.  

Reacties

Doordenker op 10-01-2018 15:09

Dan spreken we nog niet van de open brief die ze aan haar kleindochter zal moeten schrijven...

ohje op 10-01-2018 15:14

Tja de tijd zal het leren.

Bewust wordt de islam ingevoerd, maar ik schrik wel van het volk die enkel revugee roepen en alle vrijheden opgeven.

willy op 10-01-2018 15:39

dat het al zover is moeten komen is erg... heel erg! En het zal er niet op beteren! We hebben nog een laatste kans ? Stuur ze terug , want zich aanpassen doen ze nooit en dat gegeven zien we dagelijks ! goed artikel! Shalom

texel op 10-01-2018 15:59

Mijn zoon (42) heeft een Duitse vriendin. Ze woont en werkt nog steeds in Duitsland maar wil binnekort voorgoed naar Nederland omdat het leven in Duitsland niet meer te harden is. Wat ik af en toe hoor van mijn zoon, hoe het daar toe gaat in Duitsland, hoe vrouwen en meisjes voortdurend moeten opletten en in angst leven maar nergens kunnen klagen/of hulp kunnen krijgen. En dat een ieder daar in angst moet leven omdat je niet alles meer kan zeggen, dingen doen, dingen kan opschrijven op internet. Het doet me allemaal zo denken aan de verhalen van mijn ouders, toen de 2de W.O begon, de opkomst van nazi Duitsland. Griezelig die overeenkomsten.

Tom Hendrix op 10-01-2018 16:43

Stuur deze brief ook maar naar ons kabinet Rutte III. Die werken daar ook gewoon aan mee, net als in Duitsland. En ook in Nederland is gefraudeerd met het tellen van de stemmen. Rara, madam Merkel, telefoneerde met Rutte, op de verkiezingsdag 17 maart 2017, om hem te feliciteren met de overwinning van de VVD. Hoeveel bewijs moet er nog geleverd worden, dat wij burgers volkomen belogen en bedrogen worden. Maar onze Verlosser komt er gelukkig aan.

cefas op 10-01-2018 17:03

Het stuwmeer van woede loopt vol, totdat die overloopt of de dam breekt. Totale chaos is het gevolg. Laat de overheid het zover komen?

evangelie van de toekomst op 10-01-2018 17:09

hoi Xander,

heb artikel gelezen over die ongeruste Duitse moeder. Zei geeft hier precies aan hoe onze toekomst eruit ziet. Alhoewel het voor dcie tijd wel tot een uitbarsting komt denk ik. want zelfs linkse mensen gaan vroeg of laat hun hart laten spreken i.p.v. hun verstand. alleen moet het eerst nog even wat erger worden.

Opzender op 10-01-2018 17:30

De gewone mensen, benadeeld door dit open grenzen islamiseringsbeleid, moeten de krachten bundelen en daarna gezamenlijk de verantwoordelijke politici, bestuurders en uitvoerend gezag ter verantwoording roepen.

tycho op 10-01-2018 17:36

Ik ben banger voor onze elitaire justitie die de verdediging ontmoedegen door de straffen die er op vedediging staan. Vergeet ook de politie maar; de dimmish. In de pers lijkt het nog wat maar ze zijn er op geselecteerd. De politie bureaus zijn verworden tot kluitjes toko's. Een korps volks-saboteurs is het. Het zal in Duitsland niet veel anders zijn. Laat je kindje maar school gaan om hem of haar naar de Filistijnen te laten gaan. Scholen dienen immers alleen belangen en creeren klasse justitie.

Tom Hendrix op 10-01-2018 17:52

@tycho: 17.36. uur. Geheel met U eens tycho. Ik durf de stelling te poneren, dat we enkel nog links gerichte politie hebben.

Tom Hendrix op 10-01-2018 18:50

O ja, en ik moet uiteraard de linkse D66 Justitie/OM niet vergeten. Voorbeeld: de Friezen die de autoweg blokkeerden, om het Sinterklaasfeest niet door de linkse-en antifa-maffia te laten verstieren, moeten voor de rechter verschijnen.

De protesterende Turken, die massaal rotzooi trapten, i.v.m. het weigeren van toelating Turkse minister door de regering, worden NIET gedaagd. Vrouwe Justitia = Stekeblind, en volkomen links geworden, dankzij de D66 bende.

Koddebeier op 10-01-2018 18:51

Binnenkort ook te zien in het theater Nederland !

Duitsland, Frankrijk zijn onze voorlanden, zoals het binnen niet al te lange tijd ook bij ons gaat worden !!

Eelke Piers op 10-01-2018 19:02

Het minste wat ze doen kan is AfD te stemmen.

Klagen helpt niet.

koloth op 10-01-2018 19:23

ik zit ook regelmatig op facebook daar kan je allerlei politiek georiënteerde artikelen volgen en op reageren.  Het zijn allemaal artikeltjes over dingen die in Nederland en soms daarbuiten gebeuren uit politiek oogpunt (asielzoekers/eu/islamisering/enz) heel veel mensen reageren daar ook op. Ik dus ook en wat schets mijn verbazing: ik kreeg een waarschuwing dat ik een verkeerde reactie had geplaatst, maar deze keer bleef het bij een waarschuwing omdat ik waarschijnlijk de regels nog niet wist. Oftewel je mag alleen politiek correcte reacties plaatsen we zijn al aardig op weg naar een dictatuur.

Verder:Oostenrijkers die met Israëlische vlaggen zwaaiden krijgen boete om ‘provocatie’ /

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/groningse-kreeg-bezoek-van-politie-ik-had-iets-geliket-over-de-demonstratie

Ad op 10-01-2018 20:04

Degene die nog geloofd dat er eelijke verkiezingen zijn geweest in Duitsland, Frankrijk en Nederland is dom en goedgelovig. Kortom, super naief. Iemand die zichzelf en zijn of haar landgenoten ten gronde richten wil stemt Merkel, Marcon of Rutte. We worden bedrogen waar we bijstaan en niemand zegt of doet wat. Geemigreed ben ik al en ik wens jullie in westeuropa veel sterkte en wijsheid.

Janus op 10-01-2018 20:10

Dus als ik het goed begrijp is Pvda, SP en Groenlinks rechts en de rest is links?

Piet op 10-01-2018 20:33

Tom Hendrix op 10-01-2018 16:43,

Als de nood van het komende het grootst is.. zullen ook de moslims terugkeren naar hun eigen landen, het staat gewoon te lezen in Jesaja 13:14 en in Jeremia 50:16...dat is goed om vooraf te weten.. om de moed niet te verliezen.

Ass op 10-01-2018 21:59

Mooi, nu nog de DRA/GRA (Dutch/German Republikeins Leger met een knipoog naar de IRA) en de ellende wordt over alle lagen van de bevolking gedeeld.En, ik ben heel gul aangelegd.Samen, we hoeven er niets eens uit te komen, zoals een (groep) slecht verliezer(s) betaamt.

Google eens naar Wesley Clark of Tony Farrell, maar twee namen van -in mijn ogen oprechte- deskundigen die vroeg hun zorgen uitte over de vreemde gang van zaken.In Duitsland zijn er aantal die -veelal buiten dienst- ook hun zegje doen. Waar het op neerkomt, het gros is naief en bepaalde mensen die macht hebben om 'een agenda door te drukken', doen dat mogelijk.Ik weet niet wie gedwongen zijn mond houdt (of waarom) maar, als je meewerkt met (hooggeplaatste) binnenlandse vijanden dan moet je achteraf niet gaan klagen als potentieel gevaarlijke eenlingen/groepen abusievelijk op uw pad kwamen.

Net wat ik zeg, ik weet niks maar, als ene Bertholee dol vertelt hoe prangend de situatie is en hoe goed de westerse diensten de vinger aan de pols houden dan kan het best dat hij bedoelt dat 'ie zijn buitenlandse collega's, politici en sympathisanten ook nauwlettend volgt en wantrouwt. Vast een ingewikkelde baan, maar het aldoor zwijgen/meewerken met ontwikkelingen van rond, iig, de Val van de Muur tot deze huidige staat van zaken zonder ook maar een merkbare spaak in het wiel van die ontwikkelingen of enige zelfreflectie rond je core business maakt mij wantrouwig ten aanzien van zijn oprechtheid. En dan hebben we het hier maar over enkele puzzelstukjes.

Je bent eigenlijk gek wanneer je geen complotgekkie bent.

Ruud Steunassen op 10-01-2018 22:20

Tycho en Tom Hendrix, goed gezegd! Helemaal met jullie eens.

Politie en justitie zijn niet meer te vertrouwen. We kunnen ze afschrijven. Voelde nog meelij dat ze 31 december 2017 zo aangevallen werden door het ´gepeupel´. Dacht nog dat het hun meerderen zijn, die hen niet steunen.

Maar het is ook de gewone agent zelf, die voor het behoud van zijn baan de samenleving verraadt.

Piet 1 op 10-01-2018 22:28

Ad op 10-01-2018 20:04,

Is het 'geloof' of zijn het feiten cq. bewijzen???

Dasteve op 10-01-2018 23:17

Als ik in google intyp.. resolutie 1743.. dan vind ik de nodige informatie over afspraken over hoe om te gaan met de Islam. Dat dit in achterkamertjes bedacht en beklonken is zal geen verrassing zijn.

Het lijkt er ook op dat de handelswijze tov de Islam zich als een olievlek over bijna de hele wereld heen verspreid. Zal ook hier de samenwerkende elite weer aan het werk zijn? 

Gorghel op 11-01-2018 00:11

Wanneer in de wereld alles om geld draait, dan krijg je dit soort toestanden. Veel mensen kiezen juist voor de gevestigde partijen omdat die weer meer zekerheid bieden mbt de inkomen of zgn meer veiligheid bieden. En zo draait dus alles weer om geld en geweld.

Je kunt je afvragen hoe de socialistische partijen juist minder stemmen krijgen in een maatschappij waarin de armen armer en de rijken rijker worden. Ergens zit het psychologisch gezien niet helemaal goed in het denken en redeneren van mensen van deze tijd. Iedereen is van slag, van arm tot rijk. De armen verliezen uit het oog wie hun belangen behartig(d)en en de rijken zijn hun empathie voor de armen kwijt. En zo dendert de trein voort richting afgrond.

mientjei op 11-01-2018 00:14

@Janus 20.10   hallo Janus, dat klopt niet helemaal wat je zegt, groenlinks is links, de naam zegt het al

Stem op fvd of pvv, dan zit je goed   groetjes en succes

Ambroos op 11-01-2018 01:41

Wat zijn verder de plannen in Duitsland?

Bundy op 11-01-2018 02:12

@Ass op 10-01-2018 21:59

Je hebt volkomen gelijk , jammer dat maar zo weinigen alles door hebben .

Kees op 11-01-2018 04:33

Ad op 10/1 . Ik ben ook geemigreerd . Wij zijn heel gelukkig dat te kunnen hebben gedaan .  Zoveel mensen in Holland zouden dat ook willen, maar kunnen niet .

Veel mensen zijn zo ge-brain washed that ze niet kunnen zien wat er gebeurd .om zich heen .Misschien is dat wel gelukkig voor ze .  

Rienus op 11-01-2018 07:00

Het is al veelvuldig aangekondigd, maar ik geloof dat de mensheid nu toch definitief aan de rand van de ravijn staat.

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-10/party-while-you-can-central-banks-are-ready-pop-everything-bubble

Trump gaat de zondebok worden.

Lee72 op 11-01-2018 07:05

Alle mensen die op partijen stemmen die aan dit beleid meegeholpen hebben mag u bedanken.

Shadow1100 op 11-01-2018 07:59

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." Dit zei de Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

ron op 11-01-2018 10:53

metoo voorbereiding op een islamitische dictatoriale staat vol dogmas?

Vraagteken op 11-01-2018 12:38

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/01/excuusbrief-aan-mijn-dochter/

Al in 2016 gepubliseert, raar dat dit ineens nieuws is. of fake...

farid1 op 11-01-2018 13:09

bla bla bla nieuws

Br@m op 11-01-2018 13:12

Alles wordt geregisseerd en beslist door de Europese Unie in Brussel. Landelijke regeringen hebben niets te vertellen. Ze keffen soms weleens een beetje voor de buhne, maar verder is het afzitten en pootjes geven aan de EU. Over 4 á 5 jaren gaat iedereen zien dat het in het VK veel beter gaat dan hier, maar dan is het voor ons wellicht te laat. Met alle miljarden afdrachten aan Griekenland en Brussel had iedereen het in Nederland goed kunnen hebben. En zaken doen willen alle landen toch wel met ons land, ze hebben ons gewoonweg nodig. Ook het zakendoen met het VK zal gewoon doorgaan. Voor mij een Nexit, liever vandaag dan morgen.

Maurits op 11-01-2018 13:21

Hitler had een legertje van ongeveer 6.000 moslims om de Joden te vernietigen.

Angela Merkel heeft al een leger van 2 miljoen moslims om ons allemaal te vernietigen.

De toekomst is intzwart.

Max28 op 11-01-2018 13:33

Dit staat Nederland dus ook te wachten. Met dank aan de fascistische linkse partijen die ons eigen volk om zeep willen helpen. Nederland is allang geen democratie meer. Het volk wordt hier volledig genegeerd, verkiezingen zijn allemaal doorgestoken kaart. Dat wordt dus emigreren naar landen waar men wel naar het volk luistert, Polen en Hongarije. Ons laten afslachten is geen optie. Daarom, zorg dat wapenbezit legaal wordt, dan kunnen we ons tegen die moslimsterreur teweer stellen. Maar ja, dat wil de elite natuurlijk niet. Ons laten bekeren is helemaal onzin. En dan zeker onze vrouwen in boerka's laten rondlopen, handen af laten hakken, ongelovigen en homo's van de hoogste flats afgooien.Stem PVV en FvD nu het nog kan. Straks is het echt te laat. Dan heeft Coudenhove-Kalergi zijn zin en is ons volk vernietigd.

Tycho op 11-01-2018 13:43

Mientje en Janus: Groen links is synoniem aan overtuigd werkloos. 

Tycho op 11-01-2018 13:46

Tom Hendrix: De moslims keren niet terug naar de door hen uitgewoonde landen. Hiet is (voorlopig althans) nog wat uit te wonen, 

Tycho op 11-01-2018 13:59

Gorghel: Om de duit  draait de hele kluit.  

Tom Hendrix op 11-01-2018 17:29

@Tycho: 13.46. uur. Ben ik met U eens.

Derk op 11-01-2018 21:57

Shadow1100, de toespraak van Hendrik Colijn was niet vlak voor het uitbreken van de 2e wereldoorlog. Of is 4 jaar ook vlak voor de 2e wereldoorlog?

Wie draagt als lijfspreuk:"Orde uit chaos"? Dus???

Dasteve op 11-01-2018 23:03

ad en kees. Mag ik vragen waar jullie naar toe zijn geëmigreerd? 

Pieter op 12-01-2018 03:43

Breaking: de illuminati zit nog dieper in ons...

De Bijbel zou nu het gevaar kunnen zijn opeens...?

Dat zou dus uit de meest onverwachte hoek komen.

https://youtu.be/k_p6fbi32dQ

Frappant genoeg is King James geboren in de 6e maand van 1566.

wim op 12-01-2018 07:39

#wat ever

Oma op 12-01-2018 15:05

Trump zou de geschiedenis kunnen ingaan als de allergrootste president ooit indien hij het lef zou hebben de nesara wet af te kondigen die clinton in 2000 ondertekende, die door het amerikaanse congres reeds talloze keren werd geratificeerd maar wordt tegenhouden door de 13 rijkste families die 95% vh geld voor zichzelf houden en 5% voor de wereldeconomie om armoede/machtscontrole in stand te houden. https://nesara.nl/info/ Lees het: oplossing voor de hele wéreld....de afkondiging van nesara zou gebeuren op 11 september 2001 om 10 uur en we weten allemaal wat er om 9 uur gebeurde...'terroristische' aanslagen om deze afkondiging te verhinderen, blijkt nu....de strijd tussen Goed en Kwaad?

Daniel op 13-01-2018 10:21

Het laat zien hoe het Duitse volk door de geschiedenis heen gedemoniseerd is en een schuldcomplex heeft opgedrongen gekregen van iets wat echt totaal haar schuld niet is. De geschiedenisboeken en media zetten een beeld neer dat niet overeenkomt met de werkelijkheid. Het is een letterlijke demonisering. Om dit beeld bij te schaven is een reeks documentaires uitgebracht van Europa TV, The Last Battle. Voor hen die zich een objectieve mening eigen willen maken, hier is de link: https://www.youtube.com/channel/UC0gfrvHpcCaFMubWBwwEDBg/videos.

Velen durven de feiten niet te zien omdat het hun wereldbeeld permanent verandert waarbij 'zekerheden' wegvallen en dat is eng. We noemen dat cognitieve dissonantie. Een aandoening waar degene die er aan lijdt alleen zichzelf schade berokkent maar helaas ook anderen in mee trekt.

Succes.

markk op 16-01-2018 01:59

overheden verdienen aan wapens en oorlog dus kijk naar je eigen overheid dwing ze te stoppen met oorlog etc dat lost heeeel veel op mensen word is echt wakker,

AngelB op 16-01-2018 15:33

@Oma, wat een bijzondere site. Bedankt voor de link, erg verhelderend!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl